Maahanmuuttovirasto tappaa ihmisiä

jotakinrajaa

Irakilainen kunniallinen poliisi, perheellinen mies, lähetettiin Suomen maahanmuuttoviranomaisten päätöksellä varmaan kuolemaan. Hän tyytyi osaansa nöyrästi.

Maahanmuuttoviraston johtaja pitäisi välittömästi erottaa toimestaan ja päätöksen tehneet virkamiehet asettaa syytteeseen törkeästä virkavirheestä.

48

657

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TunnetaankoTaustat

      Mistä syystä hänet tapettiin?

      • junttilanantti

        Rättipäät eivät tarvitse "syytä" olisivatko taas kerran ammuskelleet ihan vaan ammuskelun ilosta,,ja sattui joku kohdalle,,ei sen kummempaa!
        Tapettinhan Suomalainen liikemies aivan vasta reissullansa,,miksi ei siitä Yle väännä "koskettavaa kertomusta" kuten tuosta "Ali-Baban tuhannen ja yhden yön tarinasta"


      • Talipäät

        Kun on vaan heilunut aseitten kanssa ja saanut jonkun hengiltä, kenties lähtenyt vielä etsimään uusia tapettavia , niin kosto voikin osua omalle kohdalle .

        Tai sitten terrori voi osua vahingossa omalle kohdalle kuin lottovoitto, aivan kuten Turun tapauksessa . Tai monessa muussa tapauksessa.

        Sitten joku "viisas" täysin asiantuntematon nuija Suomessa vaahtoaa palautusten estämisen puolesta !
        Voi ristus noita typeryksiä !


      • Voihankoukkunokka

        Jos hän on ollut poliisi ja joutunut lähtemään "pakoon" ei hän ole ollut ainakaan kunniallinen kansalainen, täällä ainakin kunnioitetaan jossain määrin vielä poliisia ainakin kantasuomalaisten.


    • Suomenkotuhoahaluatte

      Irakilainen kunniallinen polisi olisi voinut mennä Somaliaan ja anoa sieltä turvapaikkaa jos turvallista kolkkaa niin suuresta maasta ei löydy kun Irak.
      Eiköhän sen kansanluonnnteessa ole jotakin mätää ja mielisairasta paljon.

    • oigijaPetsko

      E i ole osoitettu että olisi ollut ouhtaat jauhot pussissa. Usein yllatys kuolemat liittyvät aikaisempiin tekoihin ja mahdollisesti vakaviin rikoksiin. Näitä tekoja yleisesti yritetään tehdä tekemättömäksi pakenemalla Suomeen.

    • ÄlkääOlkoNaiiveja

      Irakissa on 37,2 miljoonaa asukasta Wikipedian mukaan.

      Alin tytär on kauhuissaan mahdollisesta palautuksestaan kahden pienen lapsensa kanssa. Kysyy haastattelussa, pitääkö hänen jättää lastensa isä Suomeen.

      Maalaisjärjellä ajatellen: jos Alia uhkailtiin, niin mitä tytär on tehnyt joutuakseen uhkailun kohteeksi?

      Tuntevatko kaikki irakilaiset kaikkialla Irakissa tämän Alin tyttären?

      Eikö noin isosta maasta löydy turvallista kolkkaa perheen asuttavaksi?

      Miksi alkujaan irakilainen mies, lasten isä, pitäisi jättää Suomeen? Ei kai häntä kukaan jalkapantaan ole sitonut?

      Työtätekeviä käsiä tarvitaan Irakin jälleenrakentamiseen, Suomen työttömyystilanne puolestaan ei parane sillä, että muunmaalaiset ja ehkä kouluttamattomatkin jäävät tänne. Omissa jo tarpeeksi.

    • toivotaan.onnea

      Jos ei ollut syytä turvapaikkaan niin palautetaan. Pääsi perheensä luo, sai leimoja papereihin, ja on mahdollisesti nyt uudella kierroksella, euroopan rundilla, ranskasta ei kuulemma palauteta.

      • voiollamahdollista

        Suurella osalla väärät tiedot joilla höynäytetään
        suomalaisia.
        Paperitkin voi olla väärennettyjä


    • kaperhana

      Tämäkin on ilmeisesti Ylen julkisuuteen laittama valejuttu?

    • Pahuusz

      Tuskin tapettiin. Ja olisi tapettu muutenkin viimeistään, kun saatuaan turvapaikan olisi lähtenyt kuuden kuukauden lomalle Bagdadiin.

      • alialialiali

        Kumma kun yle ei mainitse Ali:n sukunimeä uutisessaan. Löyhkää aika pahasti koko uutinen


    • StoppVäkivallalle

      Eikös se ollut joku irakilainen joka tappoi? Ja kuka meistä tietää syyn? Oliko syy se minkä vuoksi tämä mies anoi turvapaikkaa? Vai ihan joku muu? Suomessakin voi joutua ammutuksi ja kuolla.Sinänsä minusta surullinen juttu enkä toivo tapahtuvan kenenkään kohdalla.

      • huumevelkoja

        Rinkeby on turvallinen paikka, siellä ei joudu ammutuksi.


    • StopStopille

      Olisiko aika mennä kaljoille? Vai vaihtaisinko paskan täyttämät vaipat?

    • tuoon

      Raskas syytös viranomaiselle.
      Täytyy olla vedenpitävät todisteet
      Ei olisi ensi kerta kun hieman totuutta venytetään.

    • suomenmies1

      Rikollinen sai ansaitsemansa rangaistuksen.
      Aivan sama mikä on ammatiltaan niin omien rikoksiensa ja kiinijäämisen pelossa lähtenyt sieltä pakoon ja tullut tänne niinsanottuna "turvapaikanhakiana"

    • Pahuusz

      Jännä kuinka näin käydessä kyllä vaaditaan muuttamaan järjestelmää ja viranomaisia tilille. Selitys ”yksittäistapaus” ei pädekään. Otanmäessä se taas oli erinomaisen käyttökelpoinen.

      Oma selitykseni sille, että Otanmäki vaikutti, tämä ei niinkään, taas on siinä, ettei ole Suomen asia järjestää koko maailman väestölle turvaa, vaan suomalaisille. Otanmäen täysin syyttömän, ulkopuolisen isoisän murha oli siis viranomaisiltamme huomattavasti suurempi rikos kuin se, että Irakissa tapettiin joku irakilainen vanhojen kaunojen vuoksi.

      Sitäpaitsi melko epäuskottava tarina. Miksi poliisi meni suoraan tappajiensa eteen Irakissa? Ei Bagdad, Irakista puhumattakaan mikään pikkukylä ole, jossa vihamiehet heti perillä maahantulosta. Ellei sitten uhri itse sitä halua. Tai tekaise koko juttua.

    • Helppohomma

      Tosiaan "yksittäistapaus" mitäpä niitä erottelemaan , sanoi Lehto

    • qåaäzm

      Irak on kuulemma nyt turvallinen maa. Sen maan johtajatkin kutsuvat maanmiehiään takaisin maata rakentamaan.

    • ensiotoisio

      Suomen Poliiseilla oli sama osa Sisällissodan ja 30-L kapinoiden ja Sodan jälkeen VALPo,oli lähdettävä maanmiehiään vastaan,tuttujakin.Se oli vaan tehtävä aj siitä ei olisi selvitty jos olisivat lähteneet karkuun.

    • junttilanantti

      Mistäpä aloittaja "tietää" tuonkin tyypin "kunniallisuuden"?
      Harvemmin missään,,siis missään,,tapetaan ketään ILMAN syytä.
      Saattoipa olla moninkertainen murhamies,,tai sitten koko juttu pelkkää "Suvakkivaletta" Ylenoksennukselta!

    • EnLuotaYleen

      Ei ole viranomaisten vika se, että noudattavat Suomen eduskunnan säätämiä lakeja. Eikö Ylelle mene tämä kaaliin???
      Onko YLE joku sensastiouutistoimisto nykyään??

    • frgthyujioiuytr

      Ali oli niin onnellinen kun pääsi kotiinsa vaimo tosin oli ottanut uuden miehen ja ali-baba sai sydärin ja delas.

    • onkohyvämieli

      Kaikilla rasisteilla on nyt kädet murhatun veressä.

      • qåaäzm

        Pitäisikö Suomen ottaa kaikki tällä perusteella että joku voi kuolla palautuksen jälkeen? Silloin meidän pitäisi ottaa kaikki kolmannen maailman halukkaat tänne. Mitä teidän suvakkien päässä liikkuu?


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Pitäisikö Suomen ottaa kaikki tällä perusteella että joku voi kuolla palautuksen jälkeen? Silloin meidän pitäisi ottaa kaikki kolmannen maailman halukkaat tänne. Mitä teidän suvakkien päässä liikkuu?

        Liikkuuko siellä mikään? Jos otamme kaikkia halukkaat, se tietää maamme tuhoa. Eikä näin yksinkertainen asia mene teidän jakeluun?


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Liikkuuko siellä mikään? Jos otamme kaikkia halukkaat, se tietää maamme tuhoa. Eikä näin yksinkertainen asia mene teidän jakeluun?

        Siis jos otamme kaikki halukkaat, se tietää maamme tuhoa. Eikö näin yksinkertainen asia mene teidän jakeluun? Tätähän te haluattekin, maamme tuhoa ja kansamme sulautumista olemattomiin.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Siis jos otamme kaikki halukkaat, se tietää maamme tuhoa. Eikö näin yksinkertainen asia mene teidän jakeluun? Tätähän te haluattekin, maamme tuhoa ja kansamme sulautumista olemattomiin.

        Ettekö te suvakit välitä siitä vaarasta joka kansallemme aiheutuu satojenkin tuhansien ukkojen täällä ollessa? Teille ei meinaa Turun tapauskaan mitään, tai Otamäen. Teiltä ei riitä siis empatiaa suomalaisia kohtaan, muita, jopa terroristeja kohtaan riittää empatiaa. Voitte kalppia suoraan peilin eteen ja miettiä vähän asioita.


      • Pahuusz

        Islam ja monikulttuurihan tuon murhasivat. Niiden saapumista Suomeen me rasistit vastustamme.


    • uioipui

      Mitä ehdotat? Tp kaikille hakijoille? Se on valitettavasti täysin mahdotonta.

      • kaperhana

      • Mylvivää_Naurua

      • Niuvanniemeläisen
        Mylvivää_Naurua kirjoitti:

        Kuka viitsii lukea ryssien uutisointia. Onko Putinin immenkalvo puhjennut.

        Mylvivän suvakin biologiantunnit menneet variksille totaalisesti. Tavan tolleroinen keppihevosinesi.


    • EiköTotta

      Nyt on piikki auki suomessa kaikki Irakilaiset lihapatojen ääreen ikuisen elatuksen statuksella holtirttomasti lisääntymään, varsinkin kaikki Isisjoukoissa taistelleet. Niin se kulttuuri rikastuu täällä pohjolassa, kulttuurin takapajulassa. Kunhan saamme tänne suomeenkin tarpeeksi ahdasmielisiä koraanikouluja jossa optetaan kivittämisen saloja, homojen lentoratoja katoilta, kultturillisa silpomisia ja itsepuolustelua ettei mikään liity millään tavalla Islamiin ja siihen kuuluviin kulttuureihin. Minusta tuntuu että tämän irakilaisen tappoi hartaat rauhanomaiset ahdasmieliset kehitysmaamuslimit uskontonsa suomin valtuuksin......

      • lihatonpata

        Missä niitä lihapatoja on ,ei ole näkynyt kuin leipäjonoja.Korkeintaan voi avustuskassissa olla purkki nötköttiä


    • EiKotilulmille

      Onko se siis Suomen viranomaisten vika, että tämä uhri muutti Bagdadiin ja siellä samalle alueelle jossa hänet tunnettiin?. Jos hän olisi muuttanut Irakin rauhallisemmille alueille tai edes eri osaan miljoonakaupunkia, niin tuskin kukaan olisi häntä tuntenut saati sitten tappanut vanhojen kolttosten takia.

    • rummin-jussii

      No mitä se kertoo Irakista, että siellä tapetaan porukkaa heimon, uskonlahdon ja jopa rodun perusteella. Meidän pitäisi usko ilmeisesti, että nämä länsimaistuvat tänne tullessaan. Samaa sanottiin virolaisista ja venäläisistä 1991, mutta kuinkas kävikään. Ei se suomalaisten vika oli, että sattui väärän uskonlahkon tai vihollisrodun tähtäimeen. Miksi vasurit eivät syytä esimerkiksi Irania ja Turkkia uskonlahkojen ja rotujen välisen riidan kärjistämisestä kehitysmaa Irakissa.

    • MitäsVäittäisit

      Maan petturihan hän oli . Mikä on käpykaartilaisen kohtalo ? se on aina ollut halpa lyijy .

    • mitenkässitten

      Irak ei ota vastaan kuin vapaaehtoisesti palaavia. Suomella ja Irakilla ei ole palautussopimusta.
      Me ei tiedetä alin tapon koko totuutta.

    • järkikäteen

      Ei kannata uskoa kaikkea mitä syötetään, poliisi ei ole turvapaikanhakija vaan toimii hallituksen alaisuudessa Irakissakin. Sitä paitis kyllähän sitä monenlaista tarinaa syötetään jos sillä perusteella pääsee Suomeen täällä olisi kohta satojatuhansia Irakilaisia. Eihän maahanmuuttovirasto ketään tapa, jos muslimit lahtaa toisiaan ei se meidän vika ole.

    • rehellisyyskannattaisi

      Kunniallinen poliisi... Kun yksi irakilainen sai turvapaikan kertomalla olevansa vainottu poliisi, hän neuvoi muitakin kertomaan saman. Hakijoissa alkoi olla runsaasti näitä lahjomattomia poliiseja. Uskottavuus on mennyt, kun nimestä alkaen on valehdeltu kaikki.

    • kulttuuriero

      Irak on ikivanha sivistysmaa. Ei siellä ketään yksittäistä ihmistä aiheettomasti ammuta. Jokin syy siihen on varmasti. Mutta tuon maan sivistykseen kuuluu myös se, että aina ei tarvitse ihan totta puhua, jos se auttaa omaa etua. Siispä todellinen syy tuskin koskaan selviää. Oliko mies poliisi, oliko hän toiminut ilkeästi, oliko ottanut lahjuksia, oliko hän rikollisjengin jäsen, oliko pettänyt rikoskaverinsa, eikö suostunut ottamaan lahjuksia, oliko pettänyt jotakuta, eikö antanut riittävästi lahjuksia. Kaikki on mahdollista, monta muutakin syytä. Mutta se on selvää, että meillä ei ole varaa antaa kellekään turvapaikkaa sillä perusteella, että hän kertoo olevansa kotimaassaan vainottu ja hengenvaarassa. Sellaisia kertojia riittää miljoonia, jos ja kun tieto leviää ja se leviää todella nopeasti.

    • vbnbvnvn

      Suomessa nuoret tytötkin aina kertoman mukaan aina kuolevat kun näkevät komean pojan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe