Kauhavan rääkkääjä

EläintenYstävä

35

8176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sukuvikaako

      Miksi tuollaisten ilmeisen varattomien ihmisten pitää kerätä eläimiä joita ei voi sitten hoitaa...ilmeistä tyhmyyttä!
      Mutta pääsipä kennelinsä kanssa median valokeilaan!!

      • Aina näitä vaan sattuu, kun ei jakseta hoitaa, Yksi ryhmä on kans sellaiset maatilat joissa on eläimiä ,Jos sattuu niin huono tuuri, että emäntä lähtee lätkimään, miehelle jää tuplaten vastuuta. Kyllä silloin jonkun pitäisi vähä olla tunkeilija, käydä kysymässä, mitenkä sä jaksat, aina asianomainen ei sitä loppuun palamista itse enää näe.


    • MontaKysymystä

      Miksiköhän tähän ei ole tartuttu aiemmin, jos asia on kerran ollut ihmisten tiedossa? Vähän naapuritkin voisivat katsoa peiliin.

      • Joopajoonii

        Eipä oo välttämättä ollut naapurien kans missään tekemisissä...


    • mun-täytyy-nyt-mennä

      Ehkä se olis eläinsuojeluviranomaisen asia eikä naapurien. Heillähän on asia ollut tiedossa vuosia.
      Kai sitä palkkansa eteen pitää tehdä töitä muitenkin.
      Mistähän se johtuu että näitä on Etelä-Pohjamaalla eniten.

      • Jos jotain hyvää näkee, niin ainakin viranomaiset teki heti ratkaisevan päätökset asialle, ettei ehtinyt joku maailman parantaja väliin eläinten pelastajaksi, että jos ne saisi pelastettua, ja itse pääsisi yhden päivän some julkkikseksi, vaikkapa iltapäivälehteen.


      • annapaolla
        epäpätevä kirjoitti:

        Jos jotain hyvää näkee, niin ainakin viranomaiset teki heti ratkaisevan päätökset asialle, ettei ehtinyt joku maailman parantaja väliin eläinten pelastajaksi, että jos ne saisi pelastettua, ja itse pääsisi yhden päivän some julkkikseksi, vaikkapa iltapäivälehteen.

        Viranomaiset teki heti ratkaisevan päätöksen? No ei todellakaan. Koirat ovat olleet tässä kunnossa jo vuoden verran. Lukuisia eläinsuojeluilmoituksia on tehty, ja kennelissä eläinlääkärit käyneetkin. Täysijärkinen virantoimittaja olisi lopettanut eläimet jo silloin, tai pakkosijoittanut, mutta ei. Kasvattajalta saatiin viime talvena 2 koiraa rahalla pois, molemmat näistä aivan järkyttävässä kunnossa, aliravittuja ja heikkokuntoisia. Kaikille kennelin pitäjän koirille oli sijoituspaikat/kodit tanskandoggi rescuen kautta hankittu, muttei omistaja halunnut lopuista koiristaan luopua. Pakottaa ei olisi voinut kuin se eläinlääkäri määräyksellään, vaan eipä tehnyt. Näin koirat kituivat ja odottivat helpotustaan tänne 9.2.2018 asti, yli vuoden. Minusta on julmaa!


    • outoksuttaakummastuttaa

      Jotenkin mielenkiintoista on asioitten julkistaminen. Liekö sattumaa, että kun puhutaan hyvistä asioista, niin paikka on esimerkiksi Kauhavan Alahärmä/Ylihärmä. Negatiiviset asiat sattuvat
      Kauhavalla.
      Tässä tapauksessa taisi paikka olla Kauhavan Ylihärmä?

      • Niinhän se on ,kun Ylistaron mittausasemalla on kesän kaunein päivä, Niin lehdessä lukee. Kesän kaunein päivä Seinäjoella. Mutta jos mittaus aseman kohdassa jää ratti juoppo kiinni, niin lukee, Rattijuoppo ajeli Ylistarossa.

        Mutta….Mitenkään juuri tähän yksittäiseen tapaukseen kantaa ottamatta, Mutta yleisellä tasolla.
        Kyllä nämä maaseudun vähä sivummalla olevat,… (ja ei ne asunnot kirkkojen lähelläkään paljon paremmin kaupaksi käy) …. talot on pirullisia. Vaikka ei olisi kun 15 minuutin matka keskukseen, niin kenellekään ei kelpaa. Jälki kasvu muuttanut kaupunkiin, kukaan heistä ei halua työ leiriä maalle, ja ottaa vaivakseen kotitaloa. Sitten kun vanhuksien pitäisi päästä kirkonkylään palvelujen ääreen. Mitä tehdä tuvalle. Jollekin romantikko hevos tytöllekkö vuokrata talo. Mutta siinä voi käydä niin ,kun rahat loppuu, niin ensin maksetaan kännykkä liittymä sitten hevosen heinät muut tärkeämmät. Sitten viimeksi maksetaan vuokra jos on rahaa. Sekin on niin pieni, että talo kuluu enempi normaali asumisessa mitä on tuloa. Pahimmassa tapauksessa vuokralainen kepluttelee asunnossa vuoden ,ja jos itse meinaat vähä asioita jouduttaa, Niin käräjille joudut ja omat laskut sieltäkin tulee. Riippuu sopimuksesta, kenelle ne talven lämmitys sähkötkin loppupeleissä tulee maksettavaksi. Sitten kun ne vanhukset joutuu yksityiseen vanhustentaloon. Sen jälkeen se on vanhusten talon lakimies, joka päättää. Tuoko se aikanaan laskun perunkirjoitukseen, että näin paljon vanhemmiltanne jäi velkaa viimeisistä vuosista. (kun sitä tupaakaan ei saatu myytyä) Mittamies talon kimppuun, että näin paljon on neliöitä,, kertaa neliön hinta =, näin paljon on meidän osuus, ja teidän laki osan jälkeen on tämä, ja meille kelpaa vain setelit. Ja perikunnan talo jököttää pellon reunalla niin kuin ennenkin. Ja vanuksien pankkitili tyhjä ,jolla he olivat ajatelleet omat hautajaiset kustantaa. Pitäis ainakin yrittää etsiä ratkaisuja , ettei näin pääsisi käymään.


    • allekirjoittakaa

      "Kangas odotti, että saatiin hevonen lihoiksi minkä tähden sekä hevonen että muut eläimet joutuivat kitumaan. Tämä saattaa Seppo Kankaan jeesustelun mtv3-uutisissa yhä karmivampaan valoon.
      Kangas on myös useassa lehdessä kertonut että eläimet on haudattu ja mitään ei jätetty tontille lojumaan. Ruumiit oli "lojuneet" siellä edelleen tiistaina ja tiistai-iltana haettu Eviralle ruumiinavaukseen ei suinkaan haudattu.
      Nyt täytyy vain toivoa, että ruumiinavausraportit eivät "katoa".
      Kankaasta on tehty rikosilmoitus! Allekirjoittanut ei ole sitä tehnyt enkä valitettavasti tiedä asiasta enempää. Otin yhteyttä erääseen lehteen ja kysyin miksi asiat oli kerrottu Kankaan vinkkelistä. Vastaus: Kangas on virallinen tiedottaja asiassa!"

      https://www.adressit.com/a/196145

      • Aika_surkuhupaisaa

        Ruveta syyttämään eläinlääkäriä tuosta asiasta.
        Tämä kissa-ööperi ei käy ihan täysillä.


    • kauhuvainen

      Jos eläinsuojeluviranomaiset laiminlöisivät tehtäviään siihen pisteeseen, että lapsia kuolisi, siitä nousisi hirveä haloo. Kun eläisuojeluviranomaiset tekee niin, useimpien on vaikea uskoa, että he voisi laimin lyödä tehtäviään. Mitä enemmän olen lukenut tapauksesta, sitä järkyttyneempi olen.

    • ananasligt

      JÄRKYTTÄVÄÄÄÄÄ

    • EläintenPuolestaPuhuja

      Suomen eläinsuojelulaki on syvältä p.....tä. Meillä on 20 vuotta vanha eläinsuojelulaki, joka suosii eläinrääkkääjiä. Rangaistus törkeimmissäkin tapauksissa on vähän ehdollista ja vuosi eläintenpitokieltoa.

      Tuntuvat sakot, vankeusrangaistus ja ikuinen eläintenpitokielto olisi oikein. Lisäksi eläintenrääkkääjän nimi ja kuva esille. Meillä hyysätään rikollisia.

      Minkälainen ihminen pystyy olemaan, jos nälkiintyneet eläimet huutavat pahaa oloaan? Jos ei itse jaksa, niin pyytäköön apua, onhan ihmisellä puhelahja olemassa toisin kuin eläimellä.
      Eläinrääkkääjä on alatasoisin ihminen maan päällä. Tuotantoeläin ja lemmikit ovat AINA ihmisen armoilla.

      • scumbags

        Kumpaa kirjoituksesi koskee; eläinten omistajaa vai valvontaeläinlääkäriä? Molemmat kun tekivät kuten tuossa kerroit...


      • Eläintenpitäjä

        On 100% vastuussa kaikesta.
        Ihan turhaa yrittää mustamaalata eläinlääkäriä.


    • esimerkillistä

      Todellakaan vika ei muissa kuin eläintenrääkkääjässä. Kuten esimerkiksi jotkut syyttävät koululaitosta ja yhteiskuntaa jos omista lapsista on tullut tyhmiä kuzipäitä...

    • kissa-ööperi

      No mihin sitä eläinsuojelueläinlääkäriä tarvitaan sitten?

    • Eilinen mielenosoitus Helsingissä eläinsuojelu laista.
      En oikein nähnyt vastustettavan koira jalostukseen liittyvää sairaitten rotujen jalostamisesta olevia plakaatteja.

      Enkä myöskään näistä halai (mitenkä kirjoitetaan?)lihan teurastajista ,ei kukaan maininnut mitään. Tämä kai on tämän porukan mielestä sallittua. Aika yksipuolista aivopesua meille syötetään

      • Oikeutta eläimille -järjestön
        Isoimmat kiistat koskevat näitä viittä eläinsuojelukysymystä.
        1. Pitääkö emakon mahtua kääntymään porsimisen jälkeen?
        2. Saavatko eläimet tarpeeksi vettä?
        3. Voivatko lehmät elää paikalleen kytkettyinä?
        4. Riittääkö "Burana" kastraation kivunlievitykseen?
        5. Onko eläin vain tuotantoväline?

        Miksi ei samalla voi kyseenalaistaa.
        1.Pitääkö halai lihan saadakseen laskea veret elävältä lampaalta kurkun auki leikkaamalla-
        2.Pitääkö koiranjalostajien saada jalostaa hengen ahdistamia ja jalattomia koirarotuja.
        3.Pitääkö suomessa saada kasvattaa taistelu koiria. (mihin tarkoitukseen.)
        4.Eläinlinikoissa tehtävät isot leikkaus operaatiot.(syöpä leikkaukset. Riittääkö “ Burana”
        5.Onko papukaija häkissä vapaa vai vanki.


    • kuka_suojelis_eläimiä

      No näytti läänineläinlääkäri jo antaa vapauttavan päätöksen valvontaeläinlääkärille vaikka ei ole vielä oikeudenkäynti alkanut.
      Näköjään läänineläinlääkärin tehtäväna on suojella eläinlääkäreitä.

      • näin.se.menee

        Niin, Ilkassa. Läänineläinlääkärin tehtävä on nimenomaan suojella alaisiaan. Eläimiä ei oikeesti suojele kukaan.


    • kuka_suojelis_eläimiä

      Eikös nää valvoneläinlääkärit oo tukityöllistettyinä siellä SeiLabissa kun ei muita hommia oo. Näytteenottopurkkien kuljetusta ym.
      Luulis että olis töitäkin mutta jos molemmista saa palkan samalta ajalta niin mikä ettei. Väliin voi heittää vielä yksityiskeikan niin palkka on kolminkertainen. Tekee omia hommia palkka tulee kahdesta muusta.

    • Testi992

      Seppo Kangas ja Helena Koskentalo ovat molemmat Etelä-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuollon syöpä. Toivottavasti lähtö tulee pian ja tilalle tulisi osaavia ja ammattitaitoisia virkamiehiä.

      • onneksemme

        Koskentalohan on jo pitkällä vuosilomalla ja jää sitten eläkkeelle.


      • onsiinäkinvikaa

        Joo Seppo Kangas itse on silloin uran alkuaikoina antanut kuulemma eläimille lääkettä ja sanonut perään, ettei tiedä mitä tapahtuu kun ei ole puntaria. Pieneen eläimeen liian tuju annos voi tappaa sen.


    • Itse_rääkkääjäkö

      Täällä mesoaa?!
      Vähän siltä vaikuttaa kun yrittää saada eläinlääkäreitä jotka on hoitaneet työnsä mallikkaasti,syylliseksi.
      Kuten joku jo on täällä totesikin,eläintenpitäjä on 100% vastuussa,ei kukaan muu.
      He tekevät epämukavaa työtään pakkoraossa.

    • vuokranantaja

      Seinäjoellahan, Pohjassa, tua hunsvoltti asustelee. Käyttää huumehia ja uskoakseni, siitä syystä ei rahat ruokiin riittänyt.

    • Anonyymi

      Ai ristus, nyt taas otsikoissa Alavudella... Olisivat nyt laittaneet kunnon tuomion ämmälle, niin sais eläimet olla rauhassa! Paikkakunta näköjään vaihtuu tiuhaan, kun paikalliset pääsee jäljille. On se varmaan ihana elää "tuli puon alla", mutta sitä saa mitä tilaa!!!

      • Anonyymi

        Mihinä otsikoissa? Onko toi siirtynyt kissoihi?


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe