Vaatimattomuus oikeaan aikaa on hyve

iuxfunansun

varsinkin kun saa vuosien varella lukea itsestään pelkästään kiitettäviä joten en ihmettele yhtään kun täällä palstalla ilmeisen fiksut ja median lukutaitoiset tahtovat minulle tarjota työtä. Kysyttäessä mikä tekee itsestäni usein aivan turhaan vaatimattoman vastaan rehelisesti minut tuntevien analyysein ja korkealta tasolta arvionnit mm.

Ulospäin suuntautunut aktiivinen, tunnolinen ja täsmällinen. Vuorovaikutustaidot : kiitettävät. Itsenäinen ja oma-aloitteinen. erittäin vastuuntuntoinen. Kiitettävää suhtautumista työyhteisöihin ja tasa-arvoinen, kunnioittava, arvostava. Hyvä itsenäinen työskentelytaito. huomio itsenäisesti työyhteisön tarpeet ja asiakkaiden. Asennoituminen kiitettävää. pystyy itsenäisiin ratkaisuihin sekä havannoimaan. Kiitettävä läsnäolontaito. yms. yms. yms.

Tämä tekee minusta vaatimattoman mutta ei kokonaisvaltaisesti pelkkää vaatimatonta koska se riippuu tilanteista ja yleensä ympäristöstä jolloin huomioitava muiden elämäntilanteet, vähävaraisuus ja paljon sellaistakin joka liittyy tunneälyyn.

En ole kertaakaan vaatimattomuuttani näin rohkeasti ja kerralla tuonut esiin itseäni mutta selvyyden vuoksi vaikka ei ole pyydetty ajattelin " laukaista " kaikille ajattelemattomille mainostajille sun muille sukan kuluttajille että ( nyt on parasta että en sano mitään )

mukavaa ja työntäyteistä päivän jatkoa itse kullekin. ( : )

3

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uizann

      Hyvää huomenta kaiken varalta kirjoitan kertauksen vuoksi ja sen tähden. Ei. en ole keidenkään kotisiivooja enkä kotipalveluihmisiä vaikka normaalisti pidän oman kodin siivouksesta sivistyneenä tapana muiden hyveiden joukossa. Eilen ihailin hienostuneella tavalla normaalia sähköhellaani kuinka liesi kiilti ja oli syvä puhdas mm. On harhaan johtavaa tietoa että nykyisin riittäisi pelkkä mäntysuopa ja sooda kuin joskus ennen vuonna 100.

      Olen kokemuksesta saanut tietää kuinka juuri oikeaoppisesti puhdistusaineet on tarkoitettu eri pinnoille ja kuinka hyvin valmistajat ovat tämän tiedostaneet kuten nyt kokeilemani dr, beckman kirjoitettaan alkukirjain isolla : ( :) Tuotepehe on ollut muuten tuttu. Täytynee todeta kuitenkin että jos ilmasto muuttuisi siitä että ihmiset jättävät meikit ja muut ihon hoitoon tarvittavat ostammatta ja kuluttamatta kuten olen saanut katsoa olisi helppoa. Vaan yksinomaan ihonkuorinta juuriharjalla ja mäntysuovalla sekä soodalla .

      Höpsistä kun tietämäni käyttävät laadukkaita meikin ja muiden tuotteiden poistoon niille tarkoitettuja kosteuspyyhkeitä joten mitään ei valu mereen ja sitä paitsi Tiede on tullut jo kauvan sitten mm. että kierrätys ja roskien klajitteleminen on toki joillekin mukavaa puuhastelua ja moni julkisuudessa saa siitä palkkansa mutta tosiasiassa tarvitaan vain kaksi roskapönttöä kun robotit jo muissa maissa hoitaa sen lajittelun joten ilmastonmuutoksessa kun ovat tietämättään huormioituneena ja kiihkomielisenä syylistäneet jo meikitkin niin jotain rajaa nyt sentäs siinä uutisoimisessakin ja enemmän syvetymistä laadukkaisiin tutkimuksiin mm.

      Turhaan ei ole kotien puhdistus ja ylläpitoon kehitelleet juuri kullekin pinnalle, materiaalille niille tarkoitettuja puhdistus kautta viiva pesuaineitakaan, ei se minun syy ole jos sitten toisilla ei ole varaa kuin mäntysuopaan ja juuriharjaan enkä minä ole joulupukki kun en ole ikinä ole ollut toisten kotien siivoojakaan vaikka mielellään sekin ala palkkaisi tosin minulla ei ole töistä pulaa enkä työttömänä koskaan ole ollutkaan tiedoksi jos sekin kiinostaa. Enkä myöskään ole mies joka halusi olla nainen vaan ( :) ) vaatimattomasti tavallinen heteronainen tosiaan tavallisuudesta minun kohdalla tietysti todeta huipputavallinen vaikka tuota huippu sanaa julkisuudessa tuputtavat jokapaikkaan naurettavuuteen asti.

      Noniin kaikki rupsahtakaa rauhassa rakkaat joka on kaikella ystävällisyydellä todettu kuten pulleiden purjeiden kehonsa hankaluudesta kärsivät. Vaivansa itse kullakin nuo edellä mainitut eivät kuitenkaan ole minun ominaisuuksia....

    • xioann

      Asiaan. siis"" jostain" luin tai katsoin että kasvojen kuorintatuotteet saastuttavat meriä joten totean vain kuinka pikkumaista uutisointia kun verrataan oikeasti mikä siellä tosiaan saastuttaa. Varsinkin kun meitä naisia on lukematon määrä jotka käyttävät laadukkaita ja ylellisiä meikin / silmämeikin poistolappuja. Ei se minun syy ole jos toisilla ei ole rahaa tai sivistystä ostaa myös itsensä kauneuden ylläpitämiseen oikeanlaisia tuotteita jne.

      Kyllä asintuntijat " se " kertoivat jo vuosia sitten miten ainoastaan kaksi jäteastiaa tarvitaan että lajittelusta innostuneet julkisuudenkipeillä ei ole ilmeisesti tarvittavaa halukkuutta syventää tietoisuuttaan. Jäteastiota voidaan myös puhekielellä sanoa tai jos noppailla haluisin mainita roskapöntöiksi. On niitäkin ihmisiä jotka eivät julkisuudessa mainitse mitään siivouksestaan koska se jotenkin heidän mielestään alentaan heidän ihmisarvoaan. Höpöhöpö jos mikä niin miltä se näyttää kun stailattuina seisovat milloin missäkin julkisuudessa mutta kotejaan eikä wc osaa pitää puhtaana ( en kyllä kylään menisi )

      Voisitteko mitenkään siellä julkisuudessa jättää sen huippu sitä sun tätä pois kun jos ja jonkilaista tituleeraavat huippu nimekkeellä kun kyseessä on suomalainen huippu joku vain suomessa sitten on pitkä väli ja Todeliset kansainväliset huiput erinlaisin ammattinimikkein ovat todellisia joihin voidaan liittää etuliite huippu. Siis Esimerkiksi otan itseni " jalustalle " huippunormaalitavallinen heteronainen. Siinä sitä yhdelle naiselle riittää titteliä tässä joka pitäisi riittää kaikille.. Siis Huippu. Tavallinen. Normaali Heteronainen.

      :) Ystävälisin terveisin maailman huipulta.

    • annfarihiox

      Japani se ihmemaa josta löytyi robotit jotka lajittelevat jätteet jo muutamissa maissa jos viitsitte asiaan omistautuneet ja siitä tulonsa saavat ottaa itse selvää niin ei tarvitse luulla. Kyllä yle oli päästänyt myös erään asintuntijan ns. luenoitsemaan ko. aiheesta kun vielä totesi että nykyinen lajittelu on kuin hyttysen pisto jolla ei ole oleelista merkitystä , merkitystä on vain noille kaikille jotka intomielisesti ovat saaneet näkyvyyttä:

      huippukierrättäjinä. huippu roska-astioista syömällä. huippu lumppujen jälleen käyttäjinä, huippu roska-astioden tonkijina, huippu roskapoliseina, huippu jäteastioiden ( roskapönttöjen ) kyttääjinä, huippu jätekasojen kyttääjinä / huippu viimeinen käyttöpäivä mennyt jo uudelleen huippu kierrättäjinä

      .huippujuontajina, huipputoimittajina huippu roskapöntöstä huippu onnellisuuden elämäänsä löytäjinä tehden roskapönttö löydoistään ihanaa huippu mielettömän ihanaa. Siellä sitä huippu sitäjatätä jää työttömäksi kun robotit lajittelevat ja muut ihmiset kuluttajina saavat rauhassa viedä jäteastiansa jätekatoksiin ilman että takana olisi huippukyttääjä ja huippu roskisdyykkari kärttymässä ja meteliä pitämässä kun minäkin nakkasin muhevan lihapaistin mm. roskikseen. Huippuhienosti ilman minkäänlaisia syylisyyksiä.

      Kirjoittanut : huipputavalinen huippunormaali, huippunormaali huippuhetero huippunainen...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7488
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2812
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2402
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2113
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1799
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1379
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe