aborttikielto kansan suojelemiseksi

ylpeästivalkoinenhetero

tästä olen koittanut puhua jo abortti osiossa täällä suomi24ssä mutta siellä aiheeseen ei osattu suhtautua vakavasti. joten kysynkin nyt suoraan täällä millaiset ovat asiasta mielipiteet,koska suomen kansan syntyvyys on alentunut koko ajan ja se uhkaa kansamme jatkuvuutta niin olisiko mielestänne järkevää kieltää abortit osana kansankuntamme tervehdyttämistä?

on hyvä myös muistaa että abortin juuret ovat kulttuurimarxismissa minkä tavoite on romauttaa perinteiset perhe arvot ja eurooppalaiset kulttuurit mistä syystä abortin kieltäminen todella olisi isänmaallinen teko. puhumattakaan nyt siitä miten moraalitonta lapsen elämän lopettaminen onkaan ja kuinka se aiheuttaa kärsimystä naisillemme kieltämällä heiltä äitiyden luonnollisen roolin.

14

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • www.joyofsatan.org
      • Anonyymi

        No ei todellakaan johdu mistään maahanmuuton pelosta. Kyllä taustalla on ihmisten yleinen laiskuus, avuttomuus ja lösöys. Varsinkin nykymiehet ovat vastuuntunnottomia ja lösöhousuja. Kuka fiksu nainen haluaa niiden kanssa lapsia?

        Enemmän kuin maahanmuutto ihmisiä voi pelottaa nykyvouhotus ilmastosta. Ihminen on niin tyhmä, että ottaa koiriakin enemmän hoitoonsa kuin lapsia.

        Yhteiskuntaa vaivaa yleinen lapsivastaisuus. Se näkyy monella tavalla. On kuitenkin selvää, että suomalaiset kansana katoavat pois, sillä jos lapsia ei kohta aleta tehdä, jää jäljelle vain vanhat kääkät ja maa tyhjenee. Maata on turha suojella, sillä Suomi on se kansa joka täällä asuu. Ei maa-alue ja rajat.

        Syy lapsettomuuten on yleinen perhe- ja lapviviha. Yleinen vihaisuu, jota perussuomalaiset harrastavat on vastenmielistä ja selliaseen maailmaan ei halua kukaan lapsia.


    • Juustoperuna

      No, kuule..jokaisella ihmisellä on oikeus omaan kehoonsa, sinä eikä kukaan muukaan ole oikeutettu päättämään tekeekö joku abortin vai eikö, se on tasan raskaaksi tulleen naisen oma päätös.

    • Bror-Erik1974odin-1Ac

      Aloittaja hei, emme elä siun pääsi sisäisessä diktatuurissa joten; adjö kamrat! :)

    • "tästä olen koittanut puhua jo abortti osiossa täällä suomi24ssä mutta siellä aiheeseen ei osattu suhtautua vakavasti. joten kysynkin nyt suoraan täällä millaiset ovat asiasta mielipiteet,koska suomen kansan syntyvyys on alentunut koko ajan ja se uhkaa kansamme jatkuvuutta niin olisiko mielestänne järkevää kieltää abortit osana kansankuntamme tervehdyttämistä? "

      Ei todellakaan, ottaen huomioon miten pieni määrä abortteja suomessa tehdään sillä ei olisi mitään huomattavaa vaikutusta suomen syntyvyyteen, vaikkakin näistä tulevat lapset syntyisivät ei-toivottuina, todennäköisesti ilman perhettä ja tilanteessa jossa heistä ei oltaisi valmiita pitämään huolta.

    • Huhinnovaatio

      Minua nauratti lukea ehdotus, kuulosti niin hassulta Suomeen ehdotettavaksi, vaikka syntyvyys laskeekin. Ruotsissa tehtäsiin abortteja sitten senkin edestä.

      Ja eihän uranaiset ehtisi lapsiaan hoitaa urakilpailulta, lisäksi heidänhän pitää maksaa verorahoja jotka voidaan antaa työttömille suurperheiden mamumammoille. Tämä uusi perhevapaaehdotuskin kaatui...

    • ylpeästivalkoinenhetero

      taas se nähtiin että tervettä isänmaallisuutta ja perhe arvoja vihaavat trollit vaan soittaa suutaan jotka on aivopesty jenkki juutalaisten hollywood-roskalla. ettekö tajua mihin suuntaan tämä maa on menossa? kaikesta epäluonollisesta on tehty hyväksyttävää ja perheen arvostus on tarkoituksella romautettu. siksi monet nuoret naisetkin voi pahoin kun heidät on laitettu ajattelemaan että luonnollinen äitiyden rooli on pahasta.

      pyydän teitä kaikkia tarkastelemaan yhteiskuntaa kriittisemin.

    • On turha vedota Suomalaisten alhaiseen syntyvyyteen tässä asiassa, koska aborttien kieltäminen ei sitä ratkaise. Päinvastoin aborttien kieltäminen syventäisy köyhien ja rikkaiden välistä kuilua ja aiheuttaisi paljon yhteiskunnan eriarvoistumista.

      Sensijaan kunnollisella kotouttamisohjelmalla voidaan auttaa pakolaisia sopeutumaan meidän yhteiskuntaan ja tätä kautta parantaa väestörakennetta.

      Kannustan myös omien lasten sijasta adoptoimaan lapsia niistä maista missä syntyvyys on liian suuri, jotta pystytään vaikuttamaan samalla myös koko maapallon väestörakenteeseen positiivisesti.

      • ylpeästivalkoinenhetero

        eli siis hävittämään aktiivisesti kanta suomalaiset vaihtamalla väestö eri rotuisiin? mieti vähän mitä sanot...

        eikä aborttien kieltäminen vaikuta mitenkään huonosti sillä ne ei toivotut lapset voidaan antaa adoptioon. perhe arvot ja terveet sukupuoli roolit ovat asia mikä saisi syntyvyyden nousuun kun ihmiset ymmärtäisivät kristillisten perhe arvojen tärkeyden maatame kantavana voimana.


      • ylpeästivalkoinenhetero kirjoitti:

        eli siis hävittämään aktiivisesti kanta suomalaiset vaihtamalla väestö eri rotuisiin? mieti vähän mitä sanot...

        eikä aborttien kieltäminen vaikuta mitenkään huonosti sillä ne ei toivotut lapset voidaan antaa adoptioon. perhe arvot ja terveet sukupuoli roolit ovat asia mikä saisi syntyvyyden nousuun kun ihmiset ymmärtäisivät kristillisten perhe arvojen tärkeyden maatame kantavana voimana.

        "eli siis hävittämään aktiivisesti kanta suomalaiset vaihtamalla väestö eri rotuisiin? mieti vähän mitä sanot... "

        Ei se meitä mihinkään hävitä. Voit toki esittää sellaisen tilaston, jossa sen suuntainen "uhkakuva" näkyy?

        Sitäpaitsi, ei se sinun jälkeläisesi ole yhtään sen arvokkaampi kuin jonkun toisen kulttuurin edustajan jälkeläinen.

        Mitä tulee kristillisiin arvoihin, niin elän hyvin sopusoinnussa niiden kanssa. Kirkko muuttuu, seurakunnat muuttuvat ja arvot muuttuvat meidän mukana. Herää jo pois vanhoollisista arvoista, jotka aiheuttavat vain pahaa mieltä.


    • Törmäsinkin tähän vanhaan tuttuun sattumalta.

      Se onkin jotenkin omituinen juttu kun sinua ei kukaan tahdo ottaa vakavasti, hyvä valkoinen hetero. :)

      Aborttikeskustelussa sinulle on ratakiskosta väännetty, että aborttioikeudella ei ole mitään tekemistä syntyvyyden kanssa, vaan sillä että ehkäisyä käytetään niin tehokkaasti ja että ei-toivottuja lapsia ei haluta. Jokaisella lapsella on oikeus syntyä toivottuna, vaikka sinun mielestä ilmeisesti näin ei ole. Sinun pitäisi keskittyä kieltämään ehkäisy, jotta sillä olisi jotain vaikutusta ja haluaisit valjastaa naiset siitoskarjaksi. Mahtaisiko naiset suostua moiseen?

      Tutkipa diktaattori-idolisi Nicolae Ceausescun Romanian yhteiskuntamallia, mitä seurauksia ehkäisyn ja abortin kieltämisellä j a lapsettomuusverolla olikaan.

    • Anonyymi

      On varmistettava, että epäpuhtaat geenit eivät pääse leviämään yhteiskunnassamme. Mielisairaudet, likinäköisyys, lyhytkasvuisuus, savolaisuus ja pohjoiskarjalalaisuus.
      Siksipä olen aikaa sitten laikkauttanut siemenjohtimeni.

      • Anonyymi

        "Laikkauttanut". Ai saatana, eikö sakset olisi tehnyt hommaa helpommaksi?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe