Paskaiset autot

CleanCar

Eikö ihmiset pese nykyään autojaan ollenkaan? Tuolla liikenteessä vilisee uskomattoman paskaisia autoja, aivan uusiakin, joista luulisi omistajan pitävän huolta. Pitäisi pakkasten tultua viimeistään pestä suolamömmö pois, mutta ei, siinä se istuu auton kyljessä ja alustassa varmaankin odottamassa uutta suolakerrosta ja sitten ehkä kesäistä poutapäivää.
Jälleenmyyntiarvoonkin vaikuttanee kuinka on pidetty.

32

1888

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 34634565

      Jos teitä suolattu niin auto on muutaman km tai ensimmäisen vastaantulevan rekan jälkeen taas yhtä paskainen. Ja ei se vanha suola ruostuta sen enempää kuin uusi suola.

      Pakkasilla ei voi omassa pihassa pestä ja pesuautomaatissakaan ei saisi olla paljon jäätä auton pinnalla. Vaikea myös ajoittaa pesu juuri ennen pakkasten alkua kun sääennusteet harvoin pitää paikkansa.

      Kerran kävin autopesussa tänä talvena ihan vain ettei ihan pinttyisi paskat kiinni. Kohta alkaa maaliskuu ja voi taas omassa pihassa pestä kun tulee plussakelejä.

      • LuontoKiittänee

        Meillä ei saa pestä omassa pihassa autoja, vaikka asutaan ihan tavis omakotitaloalueella.


      • vetelepasuunalla
        LuontoKiittänee kirjoitti:

        Meillä ei saa pestä omassa pihassa autoja, vaikka asutaan ihan tavis omakotitaloalueella.

        Kukas sen kieltää ?? Virkamieskö haluaa kaivot ja erottimet ? Puhalla vittuun se virkamies !


      • kerpos
        LuontoKiittänee kirjoitti:

        Meillä ei saa pestä omassa pihassa autoja, vaikka asutaan ihan tavis omakotitaloalueella.

        Meillä pestään vaikka asutaan kerrostalossa,se ei kellekään kuulu missä omaa autoa pesee.


    • CleanCar

      Pakkasella ei suolata ja auto pysyy puhtaana ainakin sen pakkasjakson.
      Suolaloskapäivinä ei tietenkään kannata pestä, mutta jo muutama aurinkoinen päivä nollakeleilläkin kuivattaa tiet ja valuttaa suolan viemärii/pientareelle. Eikä silloinkaan luulisi suolattavan?

    • EiJaksaTurhaaTyötä

      Auto on kertakäyttötuote nykyään, ei sitä kannata puunata ja puleerata, vaihto uuteen 3:n vuoden välein.

    • AutoVaihtooni

      Auton pesu on ihan turhaa hommaa. Itse en pese autoa koskaan talvella ja kesälläkin vain muutamia kertoja. Hyvin ovat vastustaneet ruostetta vaikka ajan lähinnä kehä III sisällä ja motareita.

      • UpeaaMahtavaa

        Todella fiksu ja älykäs tyyli sulla, onnea.


    • toisetsaapestä

      En ole juuri autojani pessyt, vaikka olen autolla ajanut 42 vuotta. Muutaman kerran olen autoni pessyt tässä vuosien varrella. Auto on välttämättömyys minulle, että pääsen liikkumaan, ei mikään status. Jälleenmyyntiarvoon pesemisellä ei ole mitään vaikutusta, koska aiemmin vaihdoin autoa kaksi kertaa vuodessa, kun ajoin uusilla/uudehkoilla autoilla. Yhtään autoa en ole ostanut suoraan merkkiliikkeestä, joten olen ostanut autoni aina sellaiselta, joka on ostanut auton merkkiliikkeestä ja tavalla taikka toisella joutunut luopumaan siitä lähes heti. Auto on ollut aina NIIN halpa ostaa, että ei niitä ole tarvinnut alkaa paapomaan ja hyvin ovat kestäneet, omansa on lisäksi aina saannut niistä, sekä hieman voittoa. Huoltoja en juuri tee, seuraava omistaja on saannut tehdä minun puolestani, joskus olen öljyt vaihtanut.

      Ne on sitten erikseen, jotka pesee ja kiillottelee autojaan, sekä vahtii jokaista naarmua, ei vaan ole minun juttu.

      • todellaÄlykästä

        Paskainen auto on hyvän näköinen ja mikä parasta kun saa vaatteensa samalla kurapaskaan kun istuu autoonsa. Todella suurta neroutta ja älykkyyttä.


      • toisetsaapestä
        todellaÄlykästä kirjoitti:

        Paskainen auto on hyvän näköinen ja mikä parasta kun saa vaatteensa samalla kurapaskaan kun istuu autoonsa. Todella suurta neroutta ja älykkyyttä.

        Eipä ole vaatteet kuraantuneet autosta. Ja puhdistuuhan se auto aina vesisateissa. Ei vaan ole koskaan ollut minun juttu autojen peseminen, kun auto ei ole ollut koskaan mikään status esine. Uusia isoja Mersujakin oli monet vuodet, ei niistä koskaan kukaan pottuillut, että likaisia olivat. Joskus joku hieman naljaili, niin tulin työmaalle seuraavana päivänä erivärisellä puhtaalla Mersulla, loppu siihen puheet auton pesemisestä.
        Se on sellainen juttu, että jos autoja pesee, niitä saa pestä sitten aina. Pitkää matkaa kun ajat, niin on heti likainen auto ensimmäisen 10km matkalla.


    • Sisusta_ratkaisee

      Mitäpä sitä talvella ulkoa pesemään. Kohta se olisi yhtä rapainen uudestaan. Riittää, kun pitää imurilla sisätilat puhtaina. Puhtaalla autolla on hyvä ajaa. Ulkonäöstä viis.

    • Laiskajaakot

      Pesen auton vain silloin, kun sen pitää olla edustuskunnossa, esim kun menen juhliin vaik esim. toukokuussa yo-juhlat. Hahaa

    • imehtelijä

      Nimimerkit EiJaksaTurhaaTyötä, AutoVaihtooni, toisetsaapestä, Sisusta_ratkaisee ja Laiskajaakot pesevät varmaan kalsarinsakin samalla periaatteella.

    • Kohti_Hybridiä

      Ei näillä hinnoilla viitsi kovin usein pestä, 25€ turhuuteen kun hetkessä samanlainen. Eilen tosin pesetin kun nyt on kuivaa, jätin avaimet duunin aulaan ja auto oli käsinpesty päivän aikana ja odotti kuivana hallissa kun kotiin lähdin.

      • todellinenSyyPaskaAuto

        Ai persaukinen, no selvisihän se älykkyyden syy.


      • Kohti_Hybridiä
        todellinenSyyPaskaAuto kirjoitti:

        Ai persaukinen, no selvisihän se älykkyyden syy.

        Siis älykkyyteen vaaditaan tyhjä kukkaro? Mitä sä oiken kirjoitat?


    • qwerty987654

      Onhan se turhaa pesettää autoa, mutta ei ole kivaa, kun asiakaskäynnillä huomaa, että puvun housujen lahkeet ovat kurassa. Nolottaa.

    • TSI2012

      ei se ruskea väri skodissa ole likaa vaan ruostetta. monesti silmät pettää.

    • jokumuu_

      Ruuhkavuodet. Pitäisi olla yhtä aikaa kuiva keli, pakkasia tulossa, hiukka ylimääräistä aikaa ja sellaisessa paikassa jossa on autonpesukone lähellä. Ei tapahdu kovin usein...

    • likamasiinax

      on kovat ajat kk erä erkit on kovilla 100e erien kanssa ( 28 e lovi ) ja työsuhde viljot ei uskalla pesettää ettei tule yt kutsua ( kerskatuhlarille)......omassa lämpimässä tallissa nämä siviilipoliisit ei näe tätä mun pesua
      , ............kunnon vihereinari pitää autoaan ison "kurasuojan" päällä ja vie liemet sunnuntaina aamukirkon jälkeen ekokemiin hävitettäväksi...ja iltapäivän suunnittelee etelänmatkaa.

    • Is_this_meme

      Is this meme? Mitä se ketään kiinnostaa onko toisen auto likainen vai puhdas.

    • trumpetix

      Ei talvella kannata autoa pestä. Kallistakin se on. Lisäksi on tunnustettava, että auton huono hygienia tarttuu myös kuljettajaan. Paskaisten kuljettajien lohduksi on todettava, että eniten kassajonossa haisevat autottomat, lähiöstä kävellen tulleet kaljalastin hakijat.
      Jos auton takia vaatteet sotkeentuu, harkitsen auton pesulapalvelujen käyttöä.

    • AkiTikka

      Auto kannattaa pestä valkoviinietikalla. Pullollinen suoraan katolke niin pysyy puhtaana kuukausia.

    • Pesunen

      Noin 30 vuotta pesin auton pari kertaa kk joskus viikottain. Nyt ei jaksa enään. Mutta likanen auto on karseen näköinen ja lisäksi suola ja kura ei ole hyväksi autolle. Se myös tarttuu vaatteisiin. Niin ja autoa oli aika kiva pestä. Siinä pääsee eroon muista ajatuksista. Se on köyhän miehen loma. Sitä kuuluisaa omaa aikaa pihan nurkassa. Mutta nyt käyn pesettämässä silloin tällöin. Monessa paikkaa auton peseminen on kiellettyä siksi ettei siitä lähtevä likavesi saa imeytyä maahan eikä kerrostalojenkaan pihalla nykyään saa pestä autoa. Likaa liikaa pohjavesiä kuulema.

    • PajamiesSivukylältä

      Sivukylällä eräs autokorjaaja sanoi ettei pese autojaan, hänen autonsa MB W115 ( vai mikä se ns.pystylyhty 70-luvulta olikaan) ja Datsun 100A. Oli kait kerran mersun pesettänyt kun joutui testaamaan uudelle huoltoasemalle asentamansa pesukoneen. Hän kylläkin sanoi öljyävänsä/rasvaavansa pohjan ja kotelot olikohan joka toisella öljynvaihtokerralla. Mikäs siinä kun oli halli ja nosturit.

    • Tarttispäästäpesuun

      Tiedättekö Hki jonkun pesupaikan missä joku pesee auton kohtuuhintaan käsin?

    • jd551

      Osta maasturi niin sinun ei tarvitse selitellä, itsellesi tai muille, miksi autosi paskainen.

    • khukl

      Ei se ahkera peseminen ja vahaaminen valitettavasti myyntihinnassa näy, ainakaan liikkeissä. Hyvä jos edes kiertää auton. Auto käyntiin (vikavalot), huoltovihko ja koneelta katsotaan mitä vastaavanlaisesta pyydetään.

    • Rahaa_on_rah_rah

      En omista autoa, eikö olekin helppoa. Keräilen tosin ranskalaisia linnoja ja entisöityjä höyrylaivoja. Lakkaamaton autoaiheinen lätinä kuuluu rahvaalle. Muuten kyllä ihmettelen miksei oma puhdas auto itsellä riitä jollekulle.

    • enrakastaromua

      Auto on vain pakollinen paha, väline töihin ja asioille pääsyä varten. Muutakin tekemistä ihan riittämiin kuin jonkun auton puunaaminen. Riittää kun keväällä ja syksyllä pesee, syksyllä tosin tahtoo "unohtua".

    • Anonyymi

      Kyllä auto pitäå vähitää kerran viikko pestä kesällä ja talvella talvella voi pestä kaks kertaa viikkoo kait te käytte ittekki suihkussa työ päivän jälkee tai jos käytte harrastaa liikuntaa ei autokaan tykkää olla likanen ja haiseva.
      Autoa ei kannata pestä missään automaatissa vaan sen voi pestä ja vahata itse omalla pihalla kulaan ei voi valitta varsinkaan omakoti talon pihassa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe