Positiivisuutta päivään

Mistä olet tänään kiitollinen?

10

587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen kiitollinen perheestäni, siitä että perhe on pysynyt ehjänä, terveydestäni, siitä että meillä on kolme tervettä ja järkevää lasta.

    • Olen kiitollinen tästä upeasta aamusta vaikka koiran piti päästä yöllä ulos eikä oikein saanut nukutuksi.

    • Siperianpakkaset

      Kun sai katsella ikkunan sisäpuolelta koirankävelyttäjän menevän ohi yli 21 asteen pakkasessa.

    • iteMeestari

      Siivosin eilen koko talon niin tänään ei tartte pitää siivouspäivää vaan voi nauttia perjantaista!

    • köyhä.mieseläjä

      Siitä olen iloinen että rahat näyttävät riittävän kesäkuun loppuun asti. Edellyttäen tietysti etten yhteenkään olutpulloon, jäätelötötteröön tai maksulliseen kahvipöytään sorru.

    • Ladakuljettaja

      Sain mää sen lopulta ylös :)

    • Rallun.lössi

      Olen kiitollinen siitä että yövuoro loppui. En saanut oikein nukutuksi päivällä, siks melko nuutunut. Hyvillä mielin siitä rahat riittävät, juhannusviinatkin jo hankittu, ja silti pärjään.

    • Anonyymi

      23.4. 23. Olen kiitolinen ihan arkisesta elämästä. Siitä että jaksan ulkoilla paljon päivittäin,läpi vuoden aikojemme. Olen kiitolinen se tuo hyvät unen lahjat .Olen siksi illan torkku aamun virkku. Kevät ja olen katsellut likaisia ikkunoita talven jäljiltä.Tänä aamuna ryhdyin homiin kello 6. Pesin pienen kaksion ikkunat ja parvekelasit. Kyllä näyttävät kirkkailta ja kotikin parveketta myöten puhtaalta.Kiitos itselleni.Homma on aamun aikaiset tunnit tehtävä,enen kuin aurinko nousee ja koko päivän paistaa kotiini.Ei tässä Super tyttöjä olla. On jo ikää ja kehossa kulumia työperäisiä kädet,kuin pehmut kudos reuma.Mutta jälleen onnistuin.Asennen se kuitenkin ratkaisee kaikessa ihmiselämässä. Onhan tässä surua olut paljon kahden vuoden aikana elämästäni kuollut 23 ihmistä.Kukin lähtee ajalla,ikään katsomatta. Aijon mennä ulos kävele ja istuu puiston penkille ainakin 3h. Niin ei turhaudu kotona oloon yksin.Lesken lehdet on nähty kävelyreitillä Myllypuron pelloilla Helsinki 92..Nyt otellen koska ensimmäiset valkovuokot nousee?Huomenna menen ostaa Tokmman tarjouksesta kesä kukkia parvekkeelle.Pirisää.Vaikka todella vähän vietän aikaa parvekella.Kun tuolla ulkona voi likkua mielin määrin.Kohdata koiran omistajia ja kysyä saako silitää koiraa? Harmitomia mutta mukavia kohtaamisia. Tai jos vanhus yksin istuu puiston penkillä matkani varrella,Kysyn saako istuu tähän. Vuorovaikutusta säästä ja näkee kuin iloiseksi silmät tuntemattomalla yksinäisellä loistaa. Kun hetken antaa aikaa ja oikeasti kuntelee ihmistä.Huom! Puhelin aina äänetön liikkuessa kodin ulkopuolella.Mutoinkin pidän puhelinta vain välinenä Sopi oikeat kohtamiset ihmisen.Eikä mitään sen enepiä jutusteluja. Viesteihin en vastaa lainkaan.Sen enempää some en kuplassa elä siis en ole F.B/ en istagram.Keinotekoinen maailma. anteksi lukihäiröisenä en näe tekstini virheet. Hyvää kevättä kaikille.Helsinki jokin lähiö.

    • Olen iloinen tänään, koska löysin uuden harrastuksen. En halunnut pelata online kzinoa. Kun kirjaudut sisään Vulkan Vegasin kasinolle, sinua tervehditään anteliaalla vulkan vegas promo code no deposit https://vulkanvegas.com/fi/bonuses vain suomalaisille pelaajille , joka antaa sinulle ylimääräistä pelirahaa suosikkipeleihisi. Eikä siinä vielä kaikki – ne tarjoavat myös pelirahaa, jolla voit testata uusia pelejä tai harjoitella taitojasi ennen oikealla rahalla pelaamista. Lisäksi heidän ilmaispyöräytysbonuksensa on loistava tapa potentiaalisesti voittaa suuria riskejä rahojasi vaarantamatta.

    • Anonyymi

      Hei. Sinulle on loistava ratkaisu. Sweet Bonanza https://sweetbananza.com/fi/ on täydellinen valinta kaikille, jotka rakastavat hedelmäaiheisia kolikkopelejä ja tavoittelevat suuria voittoja. Pelin herkullinen maailma houkuttelee pelaajat nauttimaan makeista palkinnoista visuaalisesti upeassa peliympäristössä. Pelihimo palkitaan tässä pelissä, ja voit odottaa jännittävää seikkailua makeiden voittojen parissa. Anna periksi houkutukselle ja uppoudu "Sweet Bonanzan" makeaan tunnelmaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe