Hyvä asuinpaikka

Tyytyväinenasukas

Kyllä Evijärvi on hyvä paikka asustaa. Palveluita löytyy niin yksityisiltä yrityksiltä kuin kunnankin järjestämänä. Ihmiset tuntevat toisensa ja ovat ystävällisiä. Turvallinen on olla. Ja miten ihanat maisemat nytkin kun aurinko kultaa hanget.

24

1231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Surkeuksiensurkeus

      "Mukavaa" näyttää olevan. Evijärvellä työpaikkoja ei ole, kuin Atenolla ja Jokasafella. Kunnassa tietty, mutta vain puolueen jäsenille. Palkkataso paikkakunnalla on SURKEA. Pietarsaaren-Kokkolan suunnassa palkkataso loikkaa kolmanneksen ylöspäin.
      Siksipä laskutaitoiset käyvät rannikon suunnassa töissä.
      Paikallisen liikenneaseman terassilla kokoontuu kesäisin viisasten kerho. Jäsenet ovat koko ikänsä kunnostautuneet työn karttamisessa, itsekehussa ja varakkaan näyttelemisessä.
      Nii, ja Ketunsonta haisee erityisesti kesäisin. Ketuista ei paikkakunnalle jää muuta, kuin sonnan haju ja jännittävät muistot Svetlanasta, Irinasta ja Ursulasta.
      Osuuskauppa on seikkailupuisto, jossa voit kokea elämyksen. Sieltä keräämäsi puolityhjän muovikassillisen ruokaa voit vaihtaa lompakkosi tyhjäämiseen kassalla. Kaikin puoli itseään surkeampi paikka.

      • Hautausmaansurkeakuusiai

        Näin on! Aamen!


      • tyytyväinenminä

        Täällähän ei ole kenenkään pakko asua vai tiesittekö sitä? Joka suuntaan menee tie, ei ku pakkaamaan kimpsut ja kampsut kasaan ja ajelemaan kohti parempaa.


      • 9019934781141287912

        Olipa tosi hyvä neuvo! Tätä menoa, kun porukka Evijärvellä vähenee, niin pian saat olla yksinäsi siellä peeceen periferiassa.


      • FutureEviläine

        Kyllä sinne porukkaa muuttaakin. Itselläkin suunnitelmissa.


      • porukkavaihtoon
        9019934781141287912 kirjoitti:

        Olipa tosi hyvä neuvo! Tätä menoa, kun porukka Evijärvellä vähenee, niin pian saat olla yksinäsi siellä peeceen periferiassa.

        Mutta minkä ihmeen takia sitä pitää itkeä täällä ja hakata päätään seinään? Kaikki on itsestä kiinni. Jos täällä ei ole hyvä asua, pitää muuttaa pois! Miten tyhmä pitää ihmisen oikeasti olla?Niinku FutureEviläine kirjotti kyllä niitä tulijoitaki on.


      • Kukaan täys järkinen ei evijärvelle muuta, harvinaisen kypsää sakkia jurotetaan kuppilassa ja pöksyt märkänä


    • Pikkumaamyy

      Mutta onpa tynpeää kirjoitusta rakkaasta Evijärven synnyiniseudustamme ja taaskin kirjoituksessa moititaan puoluetta. Melkorehellisen keskustalaisen kodin kasvattina en voi hyväksyä että jokseenkin melkoselvästi vihjaillaan monen asian olevan lähes yksinomaan melkein keskustapuolueen syytä. Onhan nyt täysin selvää että keskustapuolue on syntynyt jo maailmojen alkuräjähdyksessä ja siksi kaikissa maailmojen asioissa se on oikeassa. Samassa alkuräjähdyksessä syntyi atomit Sipilän, Bernerin ja muiden meidän puolueen rakastettujen, kunnioitettujen ja erehtymättömien rakennuspuiksi. Kunnioittakaamme näitä rakastettuja ministreitämme, sillä he ovat yksinomaan Evijärven asialla. Sen vuoksi täällä on niin kauniit maisemat ja kunnon keskustapuoluelainen elää Evijärvelläkin kauniista maisemista ja vilpoisesta ulkoilmasta. Eikä se pakkanenkaan niin kylmältä tunnu, kun koettelee isältä perinnöksi saadun sarkatakin rintataskuun sydämen puolelle kätkettyä keskustapuolueen jäsenkirjaa. Tuon kirjan vihreältä tuntuva kansikin jo välittää yhteyden keskustapuolueen synnyttämiseksi tapahtuneen alkuräjähdyksen tapahtumaan ja lämpöön. Puolueen tuomaan ikuiseen onneen uskoen jatkamme ponnisteluja vääräoppisuuden kitkemiseksi ja ainoan oikean melkein melkorehellisen hallinnon ylläpitämiseksi.

    • Jukolanveljes

      Tämän Pikkumaamyyn aurinkoisena soljuvaa tekstiä toivoisin enemmänkin kansalaisten ihailravaksi vaikka järviseudun sanomien palstalle. Mikä sanataituri, mikä luovuus, mikä tekstin tekemisen lahja, miten hienoja kielikuvia ja osuvia vertauksia, miten sujuvaa ja kaunista kielenkäyttöä näinä ankeina some-aikoina.

    • Napoleuni

      Evijärvi on kituva ja kuoleva kylä. Palveluita ei ole eikä mitään muutakaan. Asuntojen arvo on negatiivinen ja alaspäin hinta tulee. Lapsiperheellisen ei tänne kannata muuttaa ja itseään vankeuteen laittaa rakentamalla talo tänne. Ilmapiiri on sisäänpäin kääntynyt ja työpaikat menevät sukulaisille jos niitä sattuu joskus avautumaan. Lääkityksen täytyy olla kohdillaan jos tätä kylää pitää ihana asuimpaikkana tai sitten ei ole käynyt osuuskauppaa kauempana.

      • EntEvijärveläine

        Sekö auttaa jotenki, että vingut täällä? Mun mielestä Evijärvi on aivan mahtava paikka!! Vaikka nytkin asun muualla, on ikävä Evijärvelle!! Palveluitahan Evillä riittää kyllä.


      • hyvätpalvelut

        Joo kyllä niin on, että palveluita Evijärvellä on enemmän ku monessa muussa kunnassa. Lappajärveltä esim. ei löydy juuri mitään ja se vain yksi esimerkki.


    • Hehhheeheeee

      Mistä tuollaisen lääkityksen saa, että Evijärvi tuntuu hyvälle paikalle asua?

      • Masotiinia

        Atpeekista pervotiinia, johon on lisätty masotiinia. Yhden tapun heittää kitaan ensin ja sitten jos ei tunnu vielä Evijärvi hyvältä asuinpaikalta, niin syö koko pakkauksen. Päälle ryyppää piiiiitkän huikan kunnan vesijohtoverkoston vettä, niin johan alkaa kepun tarjoama raippa ja kyykkyhyppykin tuntumaan nautinnolta.


      • EviNuori

        Säälittävä kommentti 👆


      • Piannäette

        Koko kunta on säälittävä ja naurettava. Pian Evijärvelle nauravat jälleen kerran kaikki!


      • mauno
        Masotiinia kirjoitti:

        Atpeekista pervotiinia, johon on lisätty masotiinia. Yhden tapun heittää kitaan ensin ja sitten jos ei tunnu vielä Evijärvi hyvältä asuinpaikalta, niin syö koko pakkauksen. Päälle ryyppää piiiiitkän huikan kunnan vesijohtoverkoston vettä, niin johan alkaa kepun tarjoama raippa ja kyykkyhyppykin tuntumaan nautinnolta.

        Kiitos resetistä kokeilin hyvin toimii.


      • harrisonhammar
        EviNuori kirjoitti:

        Säälittävä kommentti 👆

        mene ongenkoukkukauppaan siellä öykkäri sinua palvelee.


      • EviNuori

        Ja tuokin on kuinka monta vuotta vanha juttu? Eikö itelläs oo ikää paska päivä?


      • KansMuori
        EviNuori kirjoitti:

        Ja tuokin on kuinka monta vuotta vanha juttu? Eikö itelläs oo ikää paska päivä?

        "Olipa säälittävä kommentti"


    • HuhÄkiäPOiis

      Kuulostaa oikein mielenkiintoiselta asuinpaikalta. Minä muutan sinne oitis. Asunkin tällä hetkellä Helsingissä Mannerheimintiellä ja täällä on liikaa melua ja ruuhkia. Minä muutan sinne Evijärvelle oitis. Onko siellä mitään pirttiä mulle? Ei ole rahaa ostaa, mutta töitä tekemällä voin korvata, jos asuinsijan saan, sekä vähän murua rinnan alle. Haluan pois täältä ihmispaljoudesta, mieluummin erakoksi Evijärvelle, siinä sitä sielu lepäisi. Toivottavasti siellä voi asustaa silleen, ettei tarvii sanoa sanaakaan kenellekään koko päivänä, tai vaikka koko viikkona. Ostin jo junaan menolipun Kokkolaan, pääsee sieltä varmaan jollain kyydillä Evijärvelle. JEEEEEEHUUUUU!!!!

      • Ottoepeli

        Tervetuloa! Täällä on kettutarhalla töitä asuntoa vastaan ja työpaikalla on luontaisetuna ruokailu kettujen kanssa. Jos et halua syyvä kettujen kanssa samalta listalta, niin mutustele omia eväitäs. Erillistä palkkaa tosin ei makseta, tai jos viranomaispelossa maksetaan, niin peritään takas viimestään rautatieasemalla het kun ymmärrät lähteä pois. Ainakin virolaisille on ollu tarjous tämä .
        PS. Vettä saat ilmaseks kunnan hanasta. Tiijät ettei tarttettas ottaa putkitonkia mukaan, mutta Reinot on syytä olla mukana niinku liikunnallista näyttelevällä.


    • EviNuori

      En pääse yli siitä, kuinka naurettava tää sivusto on. Muutta kyllä ainakin totaalisesti näkökulman Evijärvestä; en tienny, että siellä asuu näin tympeitä ihmisiä. Tietenkin iästäni johtuu, että näen yhä Evijärven vain lapsen ja nuoren silmin. Mutta silti yhä kaipaan takaisin, vaikka täällä ois kuinka ankeeta porukkaa. Sillä päin naamaahan ette uskalla sanoa yhtään mitään. En toisaalta minäkään, sillä on opetettu kunnioittamaan vanhuksia. Niin tai näin, ainoa miksi Evijärvi on ankea kylä, on sen asukkaat, jotka pilaavat tällä ikuisella paskanjauhannalla koko kylän ja sem maineen.

    • Älätule

      Evijärvi on auringonlaskun kylä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe