Ladyboyt ovat herkullisen pantavia!

LB_fan

Thaimaassa ja Filippiineillä on runsaasti hyvännäköisiä Ladyboyta. Onko kellään kokemuksia, miltä tuntuu kunnon peppuseksi noiden kanssa? Ajatus parikymppisestä Aasialaisesta LB:stä kyrpäni työstettävänä kiehtoo.

36

7306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • estolääkitys.aina

      Kannattaiskohan sinun tutustua Thaimaan prostituoitujen HIV - lukuihin ennen seikkailuun heittäytymistä. Estolääkitys on ainakin pakollinen jos siis haluaa ottaa riskin.

      • hivipaskaa

        Turha luoda tautifobioita. Noi on jotain ihme säätöä sille, ettei kukaan vaan kävisi Thaimaassa huorissa, tai vieraissa. Ite oon pannu siellä lukemattomia kertoja, eikä mitään HIVä tai muutakaan ole koskaan tarttunut. Mihin tällä propagandalla oikein pyritään?


      • taudit.tarttuu
        hivipaskaa kirjoitti:

        Turha luoda tautifobioita. Noi on jotain ihme säätöä sille, ettei kukaan vaan kävisi Thaimaassa huorissa, tai vieraissa. Ite oon pannu siellä lukemattomia kertoja, eikä mitään HIVä tai muutakaan ole koskaan tarttunut. Mihin tällä propagandalla oikein pyritään?

        Kun sinä et ole saanut tautia niin ei kukaan muukaan saa? Aika hyvä logiikka... Joka viides Suomen HIV tartunnoista on saatu Thaimaassa.

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005524295.html

        Jos on pakko seikkailla niin se estolääkitys on todella hyvä keksintö. Lontoossa homoseksuaalien hiv tartunnat putosivat kymmenesosaan aiemmasta kun alkoivat käyttää estolääkitystä. Muistattehan, että tauti tarttuu erityisen tehokkaasti suojaamattomassa anaaliseksissä.

        Ei siihen hiv tartuntaan enää kuole mutta se tekee elämästä perin hankalaa. Lääkkeillä on lisäksi ikävät sivuvaikutuksensa. Jo


    • tuli_koettua_ja_hyvää_on

      Kunnollinen kortonki suojaksi ja reilusti liukuvoidetta...sitten ei kun menoksi...aivan pohjaan asti. Jotkut noista ovat ihan sairaan hyviä nussittavia.

    • suomimunaa_tyttöpojille

      Olen lähdössä huhtikuussa Filippiineille. Mulla on siellä eräs nuori nainen hoitona, mutta kiinnostaisi tämän lisäksi hieman seikkailla ja kokeilla myös jotakin pieniperseistä ja ehdottoman täysi-ikäistä lady-poikaa. Naista olen saanut menneinä vuosikymmeninä ihan kivasri, mutta tää olisi once in lifetime-xtremeä. Kellään mitään vinkkejä, mistä näitä kiimapyllyjä löytyisi parhaiten?

    • 247naintia

      Mulla myös samanlaista kiinnstusta. Hieman vaihtelua elämään. Tarkoitus olla Filippiineillä 1-2 kk. Matkusran yksin, eli perhe jää suomeen. Näin ollen en tarvitse "lapsiystävällisiä pehelomaneuvoja". Lomaohjelmassani on vain seksiä, eli raakaa nussimisra kaikin puolin.

      • thaikkuja

        Thaimaasta palasin välillä kotiin! Siellä sää mitä haluaa, eikä maksa paljon. Mulla siellä vaki nainen 25v, mistä 70'n ukkomies muualta sais nuorta.
        Yksi ladyboi on myös käytettävissä välillä, mukava nussia peppuun ja ottaa paljon paremmin suihin kuin nainen missään! TOKI kumilla aina työskentelen siellä. Toukokuussa menen taas!


    • Mä olen kanssa tutustunut paikalliseen tarjontaan. Mut olenko mä ainoa joka ei halua panna Ladyboyta.
      Mä haluun et ne panee mua.

      • älbee_toimii_tjaimaassa

        Anna mennä aivan estoitta - kerran täällä vaan eletään!


      • Hah haa, älä viitti. Kerran ja pah. Sano vaikka kymmenen. Kun ne tyttöpojat pääsee painamaan eurooppalaista niin mikään ei jää yhteen.


      • Anonyymi

        joo kun pyytää 2 mukaan ne nussii sua koko yön uskomaton kesto 2 nussi mua ainakin 6 kertaa yön aikana ei mitkään suuret vehkeet mutta taitavia


      • Anonyymi
        virtasenposti kirjoitti:

        Hah haa, älä viitti. Kerran ja pah. Sano vaikka kymmenen. Kun ne tyttöpojat pääsee painamaan eurooppalaista niin mikään ei jää yhteen.

        jos osaat suuta käyttää saat pepun täydeltä koko yön


      • Anonyymi

        löytyy niitä joilla iso kalu haluu panna rinnat ihanat selkää vasten


    • käytännöllistä

      Olen menossa Thaimaahan ensi kuussa, ja tarkoitus on viettää ainakin yksi yö maksullisen ladyboyn kanssa. Aivan kokeilumielessä, sillä miellän itsenki kuitenkin heteroksi. Olen netissä pohjustanut hieman, eli tapaan erään todella naisellisen oloisen ja -näköisen aikuisen nuoren miehen ja otan hänet livenä saavuttuani paikan päälle. Lupasi koko hoidon ja myös täyttää kaikki toiveeni. Pakkohan tuo kortti on katsoa.

      • Kuva ois kiva.
        Kumpi on Top ja kumpi Bottom?
        Laita tietos miten sujui...


      • Heräskö-himot

      • Anonyymi

        kerro millasta nautintoa


    • älbee_toimii_thaimaassa

      Kyllä sexy nuori ladyboy aina kotimaisen elähtäneen siiderivalaan voittaa. On tullut vertailtua kokemusten kautta ihan käytännössä. Thaimaa - Suomi 10 - 0.

    • antaa_mennä

      Joistakin Aasianmaista kyllä oikeasti löytyy todella hyvännäköisiä ja seksikkäitä nuoria transuja. Mulla on käynyt mielessä, josko kokeilisin seksiä sellaisen kanssa. Pakkoko asiaa on sen enempää huudella.? Lomakohteessa muutama yö irstailua, ja sillä selvä. Tulisipahan ainakin koettua.

      • khhjk

        Ei yksi kerta homoksi tee ja kymmenestä nollaantuu. Samalla voi ottaa kikkelitytön munan suuhunkin. Kun olet muna pystyssä kikkelitytön kanssa lausu mielessäsi olen 100% hetero, olen... ;)


      • hcgvk

        Matkan jälkeen käyt sitten hiv ynnä muissa seksitauti testeissä ja jos olet puhdas haet rohkeasti miesseuraa;)


      • tautia.läheltäkin
        hcgvk kirjoitti:

        Matkan jälkeen käyt sitten hiv ynnä muissa seksitauti testeissä ja jos olet puhdas haet rohkeasti miesseuraa;)

        Pitkä keskustelu Thaimaan tautiongelmasta on tässä

        https://www.vauva.fi/keskustelu/4362500/ketju/hiv_thaimaasta

        Jos pelkkiä prosenttilukuja katsoo niin lähin ongelmapaikka on kylläkin Tallinna. Virossa hiv luvut ovat Euroopan pahimmat.


      • Anonyymi
        tautia.läheltäkin kirjoitti:

        Pitkä keskustelu Thaimaan tautiongelmasta on tässä

        https://www.vauva.fi/keskustelu/4362500/ketju/hiv_thaimaasta

        Jos pelkkiä prosenttilukuja katsoo niin lähin ongelmapaikka on kylläkin Tallinna. Virossa hiv luvut ovat Euroopan pahimmat.

        älä mene sinne vaan bangokiin


    • panin_kullikaunotarta

      Joskus toistakymmentä vuotta taaksepäin olimme vaimoni kanssa lomalla Thaimaassa. Silloin tuli kokeiltua pari kertaa raakaa perseeseen panemista saman n. parikymppisen kullikaunottaren kanssa. Oli todella seksikäs ja ulkoisesti täysi nainen, eli kuuma misu! Antoi perseellään sellaista kyytiä ukkomiehelle, etten ole vastaavaa sen jälkeen saanut yhdeltäkään naiselta. Suosittelen todella lämpimästi kaikille. Pois turha rajoittuneisuus.

      • Mites vaimosi? Oliko katsomassa kun olit panemassa?


    • panen_boonuspersettä

      Ladyboy on jo syrjäyttänyt mun vaimoni Suomessa. LB:ltä saan moninkertaisesti parmpaa seksiä kuin Suomalaiselta vaimoltani, joka potee ja potee milloin kuumia ja kylmiä aaltoja, sekä alituiseen kiukkuaa, siis jopa raivoaa lapsille ja mulle. alle 12 tunnin lento ja saan laatuseksiä Thaikuissa. 20 vuotias thaimaalainen ladyboy ei raivoa, tai pode vaihdevuosia. Hän keskttyy perseensä antamiseen ja vieläpä mahdollisimman suurten bonusten toivossa.

    • Kunnon_hoito

      Thaimaassa tuli kokeiltua seksiä ladyboyn kanssa parin yön ajan. Helevetin hyvä ellei täydellinen ottamaan suihin ja kunnon eläimellinen persepano tuntui suorastaan ylimaalliselta. Tyttöpoika antoi tiukkaa pebaansa oikein 110% antaumuksella. Muutamia kertoja sain kumpanakin yöna sekä painaa suuhun ja sen jälkeen syvälle perseeseen. Oli täyttä namua kummatkin reiät.

      • Et kokeillut miltä tuntuu saada omaan perseeseen?


    • Niunaunou

      Kerran on tullut testattua ja voin sanoa että jos vähänkään kiinnostaa, niin kannattaa kokeilla! Tämä tyttönen oli aivan järjettömän kuuma tapaus, ja tuli kanssaan hengattua kolmisen päivää reissun lopussa. Kumin kanssa näiden kanssa on pakko touhuilla, koska ovat ammattilaisia. Tuli saatua uskomattomia suihinottoja ja persettään typy käytti aivan järjettömän upeasti. Tuli koettua siis sekin että persettä voi myös KÄYTTÄÄ eikä vaan toljottaa kontillaan. Olin myös antavana osapuolena, eli imin ja sain meisseliä. Tietty sen kumin kanssa. Ihmisenäkin oli vallan ystävällinen ja mainio tapaus, jonka kanssa pääsi myös paikallisiin kotibileisiin. Kerrassaan hieno kokemus!

      • Anonyymi

        Kyllähän persettä on ihanaa antaa oikealle miehelle. Ja lypsää pyllyn supistuksilla terskaa juuri oikealla hetkellä kaikenlaisissa sopivissa asennoissa. ;P


      • Anonyymi

        saiko näissä bileissä useampaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän persettä on ihanaa antaa oikealle miehelle. Ja lypsää pyllyn supistuksilla terskaa juuri oikealla hetkellä kaikenlaisissa sopivissa asennoissa. ;P

        on muuten mahtavaa ottaa suurta syvälleja lypsää lastit ulos


    • Anonyymi

      mulle sattui niin että luulin löytäneeni englantia puhuvan kauniin tytön oli yllätys kun housuista löytyi 20cm kalu gay haluni yltyi ja pyllistin olipa hyvä osas homman koko yön imimme nussimme toisiamme oli viikon loman kaverini ihana loma

    • Anonyymi

      Löytyykö femalenuorta turusta hoikkaa lähipäivinä tai illemmalla

    • Anonyymi

      en tiiä minkälaisiapantavia mutta yllättävän suuri kullisia ovat mulla kerran rannalla 2 kyllä sai tarpeeks ja samalla hyväillä kauniita rintoja kutsuin yökylään voi ihanuus naista ja miestä joka puolella

    • Olen täällä Thaimaassa ja ikää on kertynyt,mutta halut edelleen olemassa.nyt alkanut kiinnostaa tuo lb homma mutta mieluummin haluisin aloittaa tai ehkä vaan kokeilla suomalaisen kanssa miltä se tuntuu ja onnistuuko,jos olet täällä tai tulossa ja tälläinen vanhempi kiinnostaa laita viestiä tulemaan,myös Kik. Kisuille

    Ketjusta on poistettu 42 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe