Alkoholi loi uskonnot maailmaan

Raamattu ja sen johdannaiset ova JUMALAN VIHAN VIININ POHJASAKKAA.
Krishna tietoisuus on MAKEAA VIINIÄ.

Konkreettisesti se tarkoittaa, että noiden kirjojen lukijat joutuvat humalatilaan ja juovuspäissään saattavat olla irrationaalisia.

Jumala tarkoitti antaa kaikille maailmassa pelkkää jämää ja sellaista 100 vuoden elinikään soveltuvaa viikunaviinaa tai viinirypäleviiniä, jotta kaikki nyrpistäisivät nokkaansa toisilleen, eivät liittyisi yhteen, vaan pysyisivät Jumalaa pienempinä ja hänen alapuolellaan.

Uskonnot ovat keino alistaa. Ja keino erottaa ihmiset toisistaan.

Mutta on sellainenkin toivo, että tulee tuhatvuotinen aika, jossa on satoja erilaisia hedelmiä. Ja muuta sellaista. Sinä aikana ei tarvita alkoholeja noita edellä mainittuja.

Jumala on itsekin vähän maistissa aika ajoin. Esim. 1800-2100 on Jumalan valtaistuimella istunut karju eli villisika. Se myös näkyy siinä millainen maailma nykyisin on. Jumala osaa olla käsittämättömän kovasydäminen ja paatunut. Itsepäinen ja uskoton ja monin tavoin kiero.

Onneksi Luoja loi ihmisestä täydellisen ajattelukykyineen.

13

342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raamatulla ei ole mitään tekemistä pyhän hengen kanssa, vaan se on luonteeltaan alkohoolinen eikä suinkaan hengellinen kirja. Täynnä valheita ja ristiriitoja oleva kirja ei edusta Pyhän Hengen toimintaa.
      Pyhä Henki toimii toisella tasolla. Joka on fariseus ja kirjanoppinut kokee lopussa pettymyksen. Ilmestys 13 mukaisesti Jumalan Valtakunnan VOIDELLUKSI kuninkaaksi tuleekin Saatana ja sen asukkaiksi peto ja sen porttolauma. Tämä tapahtuu sen vuoksi, että kirjanoppineet ovat liian perehtyneitä kirjoituksiin ja elävät noiden kirjoitusten mukaan kun taas Herrat elävät synnissä ja hekumassa. Kirjanoppinutta on liian vaikea kontrolloida ja hallita kun taas porttoja voidaan hallita ja kouluttaa tekemään mitä vain. Ne eivät pane vastaan.
      Porttojen hallitsemisen helppous on pääsyy heidän valintaansa.

      • 12____13

        "Täynnä valheita ja ristiriitoja oleva kirja ei edusta Pyhän Hengen toimintaa. "

        Miksi valehtelet, Raamatussa ei ole valheita tai ristiriitoja, tiedän, koska olen lukenut sen.


      • Niin, mutta kun raamattu sisältää pitkälle tulevaisuuteen ulottuvia profetioita, jotka eivät ole totta juuri tänään. Lisäksi on säädetty kylvämisen ja niittämisen, yön ja päivän, valon ja pimeyden vaihtelu kaikille asioille. Silloin monet asiat kääntyvätkin kesken kaiken päälaelleen. Esim. väitteet että liha on pelkästään raadollinen johtaa siiheen lopun ajan tilaan, jossa tullaan kaiken hyvän vihollisiksi. Oikeasti liha on lempeää, kärsivällistä, huomaavaista yms. Kun apostoli Paavali väittää päinvastaista on se johdatus väärämielinen ja johtaa vihaamaan hyvää.

        Raamatussa annetaan paljon katteettomia lupauksia kun halutaan mielistellä ihmisiä ja saada heidät puolelleen ja kannattamaan asiaa. Jne.

        Raamattu on Hengen miekka jonka avulla soditaan monia tahoja vastaan. Keinoja kaihtamatta.


      • 12____13
        alfa123om kirjoitti:

        Niin, mutta kun raamattu sisältää pitkälle tulevaisuuteen ulottuvia profetioita, jotka eivät ole totta juuri tänään. Lisäksi on säädetty kylvämisen ja niittämisen, yön ja päivän, valon ja pimeyden vaihtelu kaikille asioille. Silloin monet asiat kääntyvätkin kesken kaiken päälaelleen. Esim. väitteet että liha on pelkästään raadollinen johtaa siiheen lopun ajan tilaan, jossa tullaan kaiken hyvän vihollisiksi. Oikeasti liha on lempeää, kärsivällistä, huomaavaista yms. Kun apostoli Paavali väittää päinvastaista on se johdatus väärämielinen ja johtaa vihaamaan hyvää.

        Raamatussa annetaan paljon katteettomia lupauksia kun halutaan mielistellä ihmisiä ja saada heidät puolelleen ja kannattamaan asiaa. Jne.

        Raamattu on Hengen miekka jonka avulla soditaan monia tahoja vastaan. Keinoja kaihtamatta.

        > Esim. väitteet että liha on pelkästään raadollinen johtaa siiheen lopun ajan tilaan, jossa tullaan kaiken hyvän vihollisiksi. Oikeasti liha on lempeää, kärsivällistä, huomaavaista yms.

        Mielestäni Raamattu ei sano “liha on pelkästään raadollinen”. Mutta siltä se kyllä vaikuttaa. ”Liha” on itserakkautta ja Henki on rakkaus ja epäitsekästä muista välittämistä, joka näyttää aika harvinaiselta nykyaikana.

        "Joka ei rakasta, se ei tunne Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus."
        1 Joh. 4:8

        "Jumala on Henki; ja jotka häntä rukoilevat, niiden tulee rukoilla hengessä ja totuudessa."
        Joh. 4:24


    • Ihmistä on kiehtonut tilanne, että mitä tapahtuu, jos ihminen luo itseään viisaamman koneen: Tekoälyn. Ja mitä jos tuo tekoäly alkaa vaatia hallitusvaltaa yli ihmisen.

      Sama ongelma on Jumalalla luomustensa suhteen. Ihminen on monessa suhteessa ylimoraalinen ja ylioikeudentajuinen yms. Hän voittaa oman Luojansa moraalissa ja vaatii usein vapaaseen tahtoon vedoten hallintavaltaa yli Luojansa.

      Mutta Ilmestys 13 mukaan Jumala ei hyväksy fariseuksia, kirjanoppineita ja saddukeuksia. Näitä ei voi pitää leikkikaluina ja ohjelmoitavina nukkeina. Näillä on liikaa omaa tahtoa. Ennenmin hän valitsee pelkän uskon ja tottelevaisuuden perusteella vaikka porton tai pedon kuin tietävän ja viisaan ihmisen.

    • Jeesus sanoi fariseuksille: JUMALAN VALTAKUNTA OTETAAN TEILTÄ POIS JA ANNETAAN KANSALLE JOKA TEKEE SEN MUKAISIA TEKOJA.
      Sillä uskon varassa elävä sokea ja rampa ja köyhä on parempi kuin kirjojen perusteella muita tuomitseva ja itseään Luojan veroisena pitävä fariseus.

      On hyödyllistä olla nöyrä, alistuvainen, tottelevainen, armahtavainen, uskollinen, mutta mitään hyötyä ei siitä ole että on viisas ja ymmärtäväinen Luojaakin suurempi kiho omisssa silmissään.

    • Ei Jumala ole vielä koskaan laittanut parastaan peliin. Hän tarjoaa vain valheellisia juovutusjuomia.
      Niin, että he olisivat jatkuvassa humalassa eivätkä ymmärtäisi totuudesta tai todellisuudesta paljoakaan. Vielä ainakin seuraavat 2000 vuotta maapallon asukkaille tarjotaan viiniä eikä niinkään mitään parempaa.
      Uskonnot ovat halpoja laitoksia kansojen hillitsemiseen ja orjina pitämiseen. Viini on tärkeä ja olellinen osa ihmisen elämää. Voit toki itse olla paljon kehittyneemmällä tasolla kuin raamattu, mutta ei oikeastaan ole aika vielä ryhtyä taisteluun kaikkein vaikeimpia vihollisia vastaaan.
      Tarvitaan vielä 3000 vuotta alkeellista ja lapsellista opetusta.

    • Olen koko elämäni ajan ollut pienessä maistissa kun jo alle 6 vuotiaana luin raamatun moneen kertaan lävitse. Hävettää olla ollut hyödytön ja irrationaalisesti toiminut koko elämänsä ajan jatkuvan humalatilan takia. Nytkin laiskotuttaa ja on voimat vähissä. Kaipaa vain saada maata sohvalla selällään ja lukea lisää pyhiä kirjoituksia.

      Millaiseen tilaan raamattu ja luultavasti myös Krishna tietoisuuden kirjat ihmisen oikein ajavat. Jeshua sanoi: Minun ikeeni on kevyt ja kuormani sovelias. Älkää katsoko taaksenne ja tarttuko auraan. Hävettää olla ollut sellainen laiska pikku nilkki kuitenkin, josta ei ole auraan tarttujaksi ja työntekijäksi. Olen kuin nappikauppias tai tyhjäntoimittaja.

      Sitähän se uskonto on. Kristus lupasi sen omilleen ja Galatalaiskirjeessä apostoli Paavalikin vielä vahvisti asian. Mutta ei hätä ole tämän näköinen. Nyt kun koko maailma on evankelioitu seuraa YÖ JOLLOIN KUKAAN EI TAIDA (OSAA) TYÖTÄ TEHDÄ. Seuraa paljon uusavuttomien aikaa.

    • onkohallugeenitonko

      Uskonnot syntyi tuliperäisillä alueilla, joissa poppamiehet hallusinoivat myrkkykaasuja hengitellen. Näyt konkretisoituivat kirjoituksiksi ja grafiikoiksi kiveen ja nahkaan, joissa myöhemmin joku näki jotain yliluonnollista ja keksi alkaa palvomaan niitä. Nykymuotoiset uskonnot on siis hallusinaatioista kehittyneitä perseilyjä. Kestää vielä tuhansia vuosia, ennen kuin myrkkykaasujen tekemät vauriot on korjautuneet ja ihminen näkee vihdoinkin todellisuuden.

    • Toisaalta puhun turhaan uskonnoista kun tunnen vain pelkän raamatun lukemisen vaikutuksen. Uskontoihin liittyy paljon muutakin kuten sakramentit, paastot, almut, pyhiinvaellukset, aneet, luostarit, kirkkovuoden noudattaminen, omaisuudesta luopuminen, pyhän hengen vuodatus jne.

      Lienee ilmeistä, että sakramenteista Herran ehtoollisen mukana saa nykyisin jonkinlaisen ryhdikkään olon, elämän valon/hengen tms. Ja gnostilainen Filippuksen evankeliumi lupaa jopa sen, että jonakin päivänä tulevaisuudessa saa sen yhteydessä pyhää henkeä.

      Raamattu on kirja ja kirjat koostuvat sanallisen ilmaisun tavuista ja viisaudesta ja järjestä. Kuitenkin tunteet kuten rakkaus ylittävät kehon ja mielen kapasiteetin ja läikkyvät ylitse.
      Ei kukaan kykene sanallisesti ilmaisemaan tunteita ja kaikkea.

      • Kieli ja kirjoitus ovat pieniä asioita mutta sytyttävä suuria tulipaloja. Ne pitäisi osata hillitä, mutta kuka sen taitaa täysin. Ehkä voi todella kuvata kielellistä ilmaisua, joka eniten sytyttää paloja nimellä vihan viini. Ehkä Rooma ja Kreikka olivat oikeassa kun kielsivät aikoinaan raamatun lukemisen ja jopa omistamisen. Ne sodat jotka 1500-2000 jKr ovat olleet näyttävät päällisin puolin epäraamatullisilta verrattuna aiempiin sotiin.

        Erään profeetan mukaan kun tuli sekin aika nimeltä Jumalan sanan nälkä ja silloin piti hoippua MERTEN TAAKSE HAKEMAAN JUMALAN SANAA. Tarkoittaako se raamattua vai myös muita pyhiä kirjoituksia niin mun mielestä muita. Rooma vihastui ja ehkä kadehti tai pelkäsi tappiota kun kaikkinainen väki sai raamatun käsiinsä ja sen vuoksi lähetti paljon väkeä merten taakse.

        Profetiat ja näky on nyt korkea aika sinetillä sulkea, mutta Jeesus tuli tuomaan miekkaa ja tulta maan päälle. Kielen hillittömyys lietsoo tuota tulipaloa ja Raamatun omistaminen miekkaa.


    • 87877787878787

      jumala oli kaateellinen ihmisen synnystä ,joten se loi lääkkeet ihmiskuntaan ja pääsi näin ihmiseen sisälle,

    • Päällikkö

      jumala tinkeutuu lääkkeillä ihmisiin ei alkoholilla,jumala on luomakunnnan pohjasakkaaa. millon te ihmiset tunnustatte tosiasiat?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe