Oletteko todistaneet salaa naisen masturbointia?

Nainen44_

Oletteko koskaan olleet tilanteessa, että olette kuulleet/havainneet toisen naisen masturboivan? Miltä tuntui?

Itse olen kolmesti ollut sellaisessa tilanteessa ja kiihottuminen ollut valtavaa, vielä näin 40v naisenakin. Ensimmäinen kerta sijoittui aikuisopiskeluaikoihini, jolloin menin hyppytunnilla wc tilaan, jossa 2 vessakoppia. Peilin edessä hiljaa meikkailin kun aloin kuulla toisesat vessakopista epämääräistä ääntä. Aika pian kävi selväksi toiminnan laatu. Äänet vaan lisääntyi hiljalleen. Kiihotuin ja menin itse toiseen vessakoppiiin ja vedin hiljaa oven perässäni kiinni. Siellä aloin itse hieroa itseäni. Naapurikopissa käytettiin hieromasauvaa ja lopulta todistin selkeän orgasmin voihkaisujen kera. Oma orgasmi tuli voimalla sillä aikaa kun naapuri pesi käsiään. Näin kun vessasta poistui n. 45v naisopiskelija. Toisella kertaa oli sovituskopissa, jolloin kuulin myös naapurista epämääräisiä ääniä. Sormetusta, kosteuden ääntä ja huokauksia kuului ajoittain. Selvästi yritti hillitä ääniä. Oma kiihottuminen välittömästi, mutta tyydyttämisen säästin autoon. Viimeisellä kertaa kyse oli leirintäalueen yhteisvessasta, jossa useampi koppivessa rivissä. Aamulla kahdeksan aikaan, joten ruuhkaa ei ollut. Vessa oli tyhjä, lukuunottamatta viimeistä koppia. Sieltä kuului hyvin estoton masturbointi, väliin luulin, että siellä on pariskunta hommissa, mutta oli vain omaa kivaa harrastava nainen, joka ilmeisesti purki paineitaan todella perustellisesti ;) . Tälläkin kertaa ajauduin itse hoitelemaan hommaa vessatoimien ohessa, edeltävän naisen poistuttua.

Nämä olleet tilanteita, joihin usein palaan masturboidessa. Olleet todella kiihottavia. Mietin vaan, että onko kuinka yleistä tällainen. Itse olen kyllä julkisesti masturboinut paljonkin, mutta tietääkseni sitä ei ole kukaan havainnut.

9

9563

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kikkeliskok

      Aivan superkiihottavaa!! Vaikka kyseessä ei ole omaa kumppania vieraampi, niin se että herää yöllä hänen masturbointiin kiihottaa aivan älyttömästi. Siinä vaiheessa on yleensä tiedossa erittäin kiihkeää seksiä..

    • Kun tulimme saunasta, vaimoni kutsui syömään, mutta hänen jo aikuinen kummityttönsä jatkoi masturboimistaan weeceessä pitkän aikaa tukan kuivaamisen varjolla ja tuli vasta myöhemmin syömään. Kuivaimen äänestä huolimatta kuului, mitä hän todella teki.

      Ollessamme toisen parin kanssa saunassa parin rouva pesemisen varjolla hyväili sukupuolielimensä orgasmin asti. Hän käytti moninkertaisesti aikaa, mitä vitun pesemiseen olisi tarvinnut. Hän laukesi tukahdutetusti, mutta selvästi. Kun sen jälkeen sanoin hänelle, että olipa kaunista katsella, kun hän pesi sievää vittuaan, hän oli niin iloinen ja onnellinen, että suorastaan loisti. Kun sitten olimme pukuhuoneessa, hän kiitollisena kuniista sanoista huolellisesti kuivasi vittuaan minuun päin kääntyneenä ainakin viitteen kertaan. Kuivasi myös vitunrakoa.

      Kaunista!

      • neuvokasta

        ...ja sitten heräsit kovaan kusihätään...


      • neuvokasta

        ...ja sitten heräsit kovaan kusihätään...


      • Juttelin vaimoni kanssa edellisen kirjoitukseni jälkeen. Vaimoni sanoi että aikuisella kummitytöllä oli yleensäkin tapana masturboida saunan jälkeen. Olisipa masturboinut saunassa, niin kuin toinen kertomani nainen.


    • mlli

      Onhan niistä jutuista havaintoja, esim. matkoilla kun on yövytty 2 hengen huoneissa, tai yöjunassa, ihan ok fiilikset siitä tulee.
      Vähemmän salainen juttu tapahtui, kun (16v) otimme aurinkoa alasti tyttökaverini kanssa, asiat menivät lopulta siihen malliin, että päätimme masturboida ja niin teimmekin, kesken kaiken vaan kaverini pyysi, että voisinko tehdä hänelle loppuun, täytin toivomuksen ja hetken kuluttua sain samanlaisen käsittelyn,se oli elämäni ihanin päivä.

    • Nakkena

      Suoranaista masturbointia en ole vieraalta nähnyt. Kuitenkin pariin kertaan aivan vieras nainen on edessäni hiukan raottanut polviaan ja laittanut kätensä haaroihin. Tämä siis pienen silmäpelin jälkeen. Tilanteet ei ole johtanut mihinkään kun paikat ovat olleet hyvinkin julkisia. Tämä tapa on todella mukava ja aivan äärimmäisen kiihottavaa... kiitos Teille!

    • makekkk

      Olisi se mukavaa katsella/kuunnella kun naiset sormettaa itseään salaa tai edessäni auttaisin myös sormettaa naisen pillua jos siinä runkkaamisessa nainen pyytää runkkaamaan pilluaan.Myös kahden naisen pillua haluaisin runkata samaan aikaan.

    • Luonnonkulkija

      Kerran syrjäisillä luontopoluilla kulkiessani yllätin nuoren naisen (n. 16v) masturboimassa rantakivillä. Housut olivat nilkoissa asti ja käsi aika kiireisenä jalkovälissä.

      Minulla oli järjestelmäkamera kädessä koska olin kuvausreissulla. Tyttö tuli yllättäen näkyviin kiven takaa, joten hetken olin hieman hämmentyneenä mitä tehdä. Käännyin pois ja sanoin 'Sori, ei mitään hätää'. Sitten poistuin paikalta.

      Tapaus tietyllä tavalla lämmitti mieltä, mutta toisaalta kävi mielessä että olisiko pitänyt käydä vielä tytölle kertomassa että en ollut häntä kuvannut ja että tällaisen vanhemman puolipervon ukon silmissä tytön puuhissa ei olisi mitään pahaa. Kovin turvallista tuo luonnonläheinen puuhastelu ei kyllä tytöille ole sillä ihmisiä on joka lähtöön.

      Saattoi kyllä tilanne aiheuttaa tytölle sydämen tykytyksiä. Jälkeenpäin olen miettinyt jatkoiko tyttö puuhiaan äkkinäisen jännityksen tuoman kiihotuksen turvin vai saiko pitkäaikaisen trauman peläten kuvien ilmestymistä jonnekkin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe