Ongelmia saada treffit

Ghkhfssh

Olen marraskuusta asti deittaillut yhden naisen kanssa, ja olen jo monta kertaa pyytänyt häntä tapaamiseen. Hän on vastannut välillä myöntävästi, mutta aina se on jäänyt. Mutta useimmiten kuitenkin, kun olen pyytänyt tapaamista, hän ei ole vastannut mitään. Ja monta kertaa, kun olen pyytänyt tapaamiseen, hän on poistunut samantien online-tilasta. Voiko se olla sattumaa. Aion kysyä asiasta. Haluan nyt seuraavien viikkojen aikana tavata hänet. Mitä voisin tehdä, että saisin edes vastauksen: kyllä vai ei. Minulla alkaa pikkuhiljaa hermot mennä epätietoisuuteen. Pitääkö laittaa kova kovaa vastaan, ja sanoa, että jos ei edes vastausta tule, niin meidän deittailu on ohi.

38

3122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seuraavaan

      On parempi että heivaat hänet samantien ja siirryt seuraavaan. Tuollaisia soutaa huopaa naisia on deitit täynnä joita ei treffeille saa tekemälläkään. Kun joku sinut oikeasti haluaa nähdä hän empimättä siihen myös suostuu.

      • Ghkhfssh

        Tarkoitatko, että sanon hänelle suoraan, että se on loppu, jos ei pian treffejä tule. Vai, että siirryn vain seuraavaan sanomatta mitään.


      • Seuraavaan
        Ghkhfssh kirjoitti:

        Tarkoitatko, että sanon hänelle suoraan, että se on loppu, jos ei pian treffejä tule. Vai, että siirryn vain seuraavaan sanomatta mitään.

        Sanot suoraan ja jätät sen jälkeen omaan arvoonsa. Hän saattaa jotain vinkua asiasta ja ovat mestareita selittelemään mutta vaikka antaisit periksi et saa häntä deiteille jatkossakaan. Tiedän tämän kokemuksesta. Tuolla on sellaisiakin naisia jotka kiertelemättä lähtevät mielellään treffeille ja ovat aidosti tosissaan.


    • kokkinelonen

      Tiedä juuri tästä mu tämän tyyppisellä deittailialla on jotain muutakin teikeillä saman aikaisesti eikä jostain syystä pidä aloittajaa edes vaihtoehto kolmosena.

    • annaollajo

      Miksi edes oot kattonu koko vedätystä noin kauan? Jos ei kuukausiin onnistu näkemään edes ensimmäistä kertaa niin miten kuvittelet seurustelun ja vakituisemman tapailun toimivan?
      Ja kyllä, vastaavanlaisia jahkailevia vetkuttajamiehiä on vaikka miten paljon, tosin en sitä touhua oo jatkanu enää noin viikkoa tai paria peruuntumiskertaa pidempään.

    • Kohteliaasti

      Jos juttu on toimiva, ei siinä ole tuollaisia kummallisuuksia. Voithan ap vielä kerran ko naiselle kohteliaasti selittää tilanteen, että haluat tavata, ja jos hän kieltäytyy, ei hän ole kiinnostunut, tai hän ei ole sitä, mitä on antanut ymmärtää.

    • Ikävämutnäin

      Naisena sanoisin ettet kiinnosta häntä. Olisi jo lähtenyt " treffeille kanssasi jos olisi tunteita sinua kohtaan.

      • Nainenontylppä

        Noin naisena voisit valaista muita että mitä ihmettä naisen päässä liikkuu vai onko siinä tosiaan se ettei siellä liiku mitään.
        Mutta hyvä että naisena voit aina tulla sanomaan latteuksia, kun ne ovat naisen suusta.
        Jos kissa kiertää ruokakupin kolme kertaa vastapäivään on ilmiselvää ettei kissalla ole nälkä.
        Jos nainen taas jatkaa deittaamista vaikka on kiertänyt miehen kolmetoista kertaa se tarkoittaa sitä että nainen ei ole ollut sillä ruokakupilla kertaakaan koska ei ole tiennyt että siitä pitää syödä.


    • vaeltaja13

      Minulla on saman laista viestittelyä on ollut 3,5kk.Eikä ole tapaamista järjestynyt.
      Vastaus on kohta tavataan.Mitä helvettiä nämä naiset haluaa ,kisoitellakko vain''.

      • 50hels

        Aloittaja ja vaeltaja13 ottakaa ronskimpi ote niin pääsette treffeille nopeammin. Löytyyhän tietenkin sellaisiakin naisia jotka ei halua koskaan tavata ketään syystä tai toisesta.
        3.5 kk ei ole vielä pitkä aika jos välimatkaa on paljon mutta kovin paljon ei kuitenkaan löydy teihin kiinnostusta naisten puolelta.


    • Etsijättöihin

      Tällainen pitkittynyt tapaus olisi annettava "catfish (tai jotain sinne päin)"-poikien selvitettäväksi. Pari ohjelmaa olen katsonut. Läheteltiin äärimmäisen rakastavia lauseita kuukausia tai peräti vuosia, mutta se tapaaminen ei vain järjestynyt. Toisessa tapauksessa tämä tekosyitä keksivä oli pullea nainen, mutta käytti hoikkana ollessaan otettuja kuvia. Toisessakin tapauksessa vaikea osapuoli oli nainen, mutta käytti komean miehen kuvia näytellen miestä. Ilmeisesti kiinnostuneiden viestien lukeminen ja kirjoittaminen on niin itsetuntoa kohottavaa, että petoksenkin keinoja otetaan käyttöön. Nämä naisia, mutta osannevat miehetkin.

    • tuostnoihöynäytettiin

      Onko Imatralla ?

    • fhhewayyfo

      Pelaa ensin aikaa, ja"pehmittää" aloittajaa valmiiksi antamaan rahaa, kun kohta esittää että "tarvitsisi vähän rahaa lyhytaikaisesti lainaksi" (Kun äiti sairastui,kissa sairastui, tms.)

    • einiin-leonardo-dicaprio

      Luovuttaisin aloittajan paikalla sillä itse en saanut pikkuhousujakaan rahallakaan ni miten sitten vain naaman kuvilla voi naisen saada treffeille joka välttelee ihan ilmeisen selvästi. Ihme juttu kun et luulisi pöksyt antavan jalasta jos selvää rahaa annetaan mut ei se niin mene. Kuvaan kertomallani lähinnä tätä asiaa naiset ovat nykyään hyvin hyvin vaativia kun rahan antajankin pitää olla joku Leonardo Dicaprio. Miten siinä tilanteessa enää sitten lapsia sittämään ruvetaan :D

      • sittistisis

        niin toisilta vaatii varsinkin uusilta tuttavuuksilta mut toisaalta kelpaa naapurista se tavanomainen rahaton kilju-veki oikein hyvin maalle sekä merelle.


      • einiin-leonardo-dicaprio

        Minä tuota aloittajaa valaisin, kun ei käy niin se ei käy eikä käy sitten millään tapaa. Pitäisi itse ymmärtää eikä tuhlata aikaa, ei bitcoinitkaan iäisyyksiä arvoaan säilytä.


      • Minnihiiri696

        Mä en ymmärrä tuosta yhtään mitään ? Mitä rahan antaminen ja pikkuhousut ja lasten siittämiset ja mitä mitä ?


      • massi_putte

        Voisin nauraa viis viikkoo!


    • Minnihiiri696

      Voi olla että hän on ujo ja pelokas. Voi olla että et ole kiinnostava tai sitten on joku huijari. Älä heivaa kysymättä asiaa. Onko se vaikeaa kysyä suoraan että mikä on syy, että ei halua tavata? Kannattaa olla suora, mutta ystävällinen. Jos ei tule mitään vastausta, unohda koko juttu.

    • kokemustaonkyllä

      No tommosiahan ne suurin osa näillä deittisivuilla on. Mullekin on moni pistänyt sen ensimmäisen viestin ja osoittanut kiinnostustaan, mutta sitten kun olisi jo sopiva aika tavata (esim. muutaman päivän jälkeen viestittelyn aloittamisesta), niin naiset yksinkertaisesti lopettaa viestittelyn tai poistaa profiilinsa. Tämmöstä surkuhupaisaa p*skaahan tämä on ollut. ;)

    • Se on joku mies ku vedättää, ei olis eka kerta näillä sivuilla, tuntuu että täällä ei todellakaan ole oikeita ihmisiä ollenkaan. Tai ainakin harvassa.

    • sdlkf

      Yrität liikaa. Haaskaat aikaasi. Ota seuraava.

    • popo98

      Sillä naisella on peliä muiden kanssa ja haluaa pitää sinut hätävarana.

      Itse heitin muijan pihalle kuvioista kun oli samaa peliä.

      Toki nainen olisi sitten kun se komistus antoi hänelle kenkää, halunnut alkaakin minun kanssa, mutta olin jo polttanut päreeni asian suhteen jo aivan kokonaan, olen "joko-tai" tyyppi.
      Oli tavis nainen eikä komistus olisi häntä missään tapauksessa huolinut paria panoa pidemmäksi aikaa. Nainen on nyt 10v jälkeen edelleen yksin(lihonut ja tuskin enää saa ketään 40v)...peli osui siis hänen "omaan nilkkaansa", jopulta.

      Jotkut naiset toki testaa miehen kiinnostusta pitkäänkin, että jos mies jaksaa roikkua tule hänen aikansa joskus, voi olla että nainen ei syystä taikka toisesta ole juuri nyt valmis oikeasti vakavaan suhteeseen ja ehkä pitää sinua sellaiseei potentiaalisena, ja roikottaa siksi odottamssa sopivaa aikaa/hetkeä jolloin hän kykenee rakastumaan oikeasti.

      Että jos hermo kestää voi kannattaa katsoa kortti..erityisesti jos olet kiltti mukava tavallinen mies jonka sen vuoksi eon erittäin vaikea löytää naista(tilalle). Tai jos nainen on tosi hyvä tapaus.

      • tarjaliinaa

        Kyllä syynä voi olla sekin sillä naisella, että on törmännyt näillä sivustoilla jos jonkinlaiseen ns. uhkaavastikin käyttäytyvään mieheen. Puskistahuutelijoihin, mulkun kuvien lähettelijöihin ym ym jotka käyttäytyvät stalkkaavastikin jotkut.
        Naiset törmäävät näillä sinkkusivustoillakin kakenlaisiin luonnehäiriöisiin tapauksiin. Menee luotto miehiin siten monella naisella. Voi olla vain varovainen.

        Ja miehet eivät osaa myöskään presentoida itseään naisille mitenkään mielenkiintoisesti, kiinnostusta herättävästi (edes treffeillä) joten miksi vaivautua treffeille miehen kanssa? en ne treffit monestikaan sen enempää kerro miehestä kuin viestitkään siitä korvien välisestä sisällöstä.

        Jos ulkonäkökään ei ole mitenkään kummoinen miehellä niin silloin tulisi osata herättää kiinnostus keskustelemalla ja presentoimalla itsensä vähän mielenkiintoisemmin (tai jos ei ole mitään ns. mielenkiintoista elämästä kerrottavaa tai itsestään niin pitäisi äijien hommata elämä että olisi jotain mitä esitellä naiselle, että voisi kehuakin jopa itseään). Liian vaatimattomia ovat suomalaiset miehet. Eivät osaa presentoida itseään työnantajille työnhaussa/työhakemuksissa ja työhaastatteluissa mutta sama pätee myös treffeillä kun yrittävät valloittaa naisen itselleen. ETTÄ HALOO PAHVIT!! OLKAA AIKUISIA TÄYSKASVUISIA MIEHIÄ, MIEHEKKÄÄSTI, ITSEVARMASTI. Pitäisi olla muutakin mielenkiintoista harrastusta/mielenkiinnonkohdetta (myös parisuhteessa) kuin vain urheilu ja "urheilu" eli seksi (jota tarjota arkipäivien iloksi naiselleen). Ja osoittaa olevansa myös sitoutumiskykyinen eikä -"kammoinen" ja valmis perhettäkin perustamaan jossain vaiheessa. Että kehukaa itseänne (rehellisesti tietenkin) ja presentoikaa itsenne että mitä teillä olisi tarjottavaa VAKAVASSA parisuhteessa. eI TARVITSE OLLA SUPERKOMEA MIES vaan rakentaa elämästään ja itsestään KIINNOSTAVA!!


      • flgfkhkj
        tarjaliinaa kirjoitti:

        Kyllä syynä voi olla sekin sillä naisella, että on törmännyt näillä sivustoilla jos jonkinlaiseen ns. uhkaavastikin käyttäytyvään mieheen. Puskistahuutelijoihin, mulkun kuvien lähettelijöihin ym ym jotka käyttäytyvät stalkkaavastikin jotkut.
        Naiset törmäävät näillä sinkkusivustoillakin kakenlaisiin luonnehäiriöisiin tapauksiin. Menee luotto miehiin siten monella naisella. Voi olla vain varovainen.

        Ja miehet eivät osaa myöskään presentoida itseään naisille mitenkään mielenkiintoisesti, kiinnostusta herättävästi (edes treffeillä) joten miksi vaivautua treffeille miehen kanssa? en ne treffit monestikaan sen enempää kerro miehestä kuin viestitkään siitä korvien välisestä sisällöstä.

        Jos ulkonäkökään ei ole mitenkään kummoinen miehellä niin silloin tulisi osata herättää kiinnostus keskustelemalla ja presentoimalla itsensä vähän mielenkiintoisemmin (tai jos ei ole mitään ns. mielenkiintoista elämästä kerrottavaa tai itsestään niin pitäisi äijien hommata elämä että olisi jotain mitä esitellä naiselle, että voisi kehuakin jopa itseään). Liian vaatimattomia ovat suomalaiset miehet. Eivät osaa presentoida itseään työnantajille työnhaussa/työhakemuksissa ja työhaastatteluissa mutta sama pätee myös treffeillä kun yrittävät valloittaa naisen itselleen. ETTÄ HALOO PAHVIT!! OLKAA AIKUISIA TÄYSKASVUISIA MIEHIÄ, MIEHEKKÄÄSTI, ITSEVARMASTI. Pitäisi olla muutakin mielenkiintoista harrastusta/mielenkiinnonkohdetta (myös parisuhteessa) kuin vain urheilu ja "urheilu" eli seksi (jota tarjota arkipäivien iloksi naiselleen). Ja osoittaa olevansa myös sitoutumiskykyinen eikä -"kammoinen" ja valmis perhettäkin perustamaan jossain vaiheessa. Että kehukaa itseänne (rehellisesti tietenkin) ja presentoikaa itsenne että mitä teillä olisi tarjottavaa VAKAVASSA parisuhteessa. eI TARVITSE OLLA SUPERKOMEA MIES vaan rakentaa elämästään ja itsestään KIINNOSTAVA!!

        Sanotko naisile että ajattelin nyt presentoida itseni sulle


    • 78900

      Hän odottaa että kyllästyt ja lopetat yhteydenoton, koska hänellä ei ole pokkaa sanoa että ei onnistu. Luultavasti deitannut tässä välissä jo montaa muuta. Jos sinä olet se joka ottaa yhteyttä ja ehdottaa asioita aina ja mikään ei onnistu niin vastapuolta ei kiinnosta. Nyrkkisääntönä on että jos kolmet oharit tai välttelyt niin poikki. Onlinesta poistuminen taas johtuu sinusta, ei jaksa sinua. Juoksee jo pakoon.

      • massi-putte

        Just tätä ! Mitä 78900 kirjoitti Itsekin joskus sortunut "luulottelemaan". Se on lähes aina ajan tuhlausta sillä ei mitään vastakaikua tule saamaan. Kyllä pokkaa on sanoa suoraan et ei se siitä kiinni, vaan muija tai "näyttelevä" on piilostaan aristokraattinen. Mikä on hiton ärsyttävää.


      • massi-putte

        surkeimmillaan siis jopa pisto kirjoituksia saa sietää mikä epäilyttää et jollaintapaa tuntee edeltä


    • tarjaliina

      Kyllä syynä voi olla sekin sillä naisella, että on törmännyt näillä sivustoilla jos jonkinlaiseen ns. uhkaavastikin käyttäytyvään mieheen. Puskistahuutelijoihin, mulkun kuvien lähettelijöihin ym ym jotka käyttäytyvät stalkkaavastikin jotkut.
      Naiset törmäävät näillä sinkkusivustoillakin kakenlaisiin luonnehäiriöisiin tapauksiin. Menee luotto miehiin siten monella naisella. Voi olla vain varovainen.

      Ja miehet eivät osaa myöskään presentoida itseään naisille mitenkään mielenkiintoisesti, kiinnostusta herättävästi (edes treffeillä) joten miksi vaivautua treffeille miehen kanssa? en ne treffit monestikaan sen enempää kerro miehestä kuin viestitkään siitä korvien välisestä sisällöstä.

      Jos ulkonäkökään ei ole mitenkään kummoinen miehellä niin silloin tulisi osata herättää kiinnostus keskustelemalla ja presentoimalla itsensä vähän mielenkiintoisemmin (tai jos ei ole mitään ns. mielenkiintoista elämästä kerrottavaa tai itsestään niin pitäisi äijien hommata elämä että olisi jotain mitä esitellä naiselle, että voisi kehuakin jopa itseään). Liian vaatimattomia ovat suomalaiset miehet. Eivät osaa presentoida itseään työnantajille työnhaussa/työhakemuksissa ja työhaastatteluissa mutta sama pätee myös treffeillä kun yrittävät valloittaa naisen itselleen. ETTÄ HALOO PAHVIT!! OLKAA AIKUISIA TÄYSKASVUISIA MIEHIÄ, MIEHEKKÄÄSTI, ITSEVARMASTI. Pitäisi olla muutakin mielenkiintoista harrastusta/mielenkiinnonkohdetta (myös parisuhteessa) kuin vain urheilu ja "urheilu" eli seksi (jota tarjota arkipäivien iloksi naiselleen). Ja osoittaa olevansa myös sitoutumiskykyinen eikä -"kammoinen" ja valmis perhettäkin perustamaan jossain vaiheessa. Että kehukaa itseänne (rehellisesti tietenkin) ja presentoikaa itsenne että mitä teillä olisi tarjottavaa VAKAVASSA parisuhteessa. eI TARVITSE OLLA SUPERKOMEA MIES vaan rakentaa elämästään ja itsestään KIINNOSTAVA!!

    • tarjaliina

      Kyllä syynä voi olla sekin sillä naisella, että on törmännyt näillä sivustoilla jos jonkinlaiseen ns. uhkaavastikin käyttäytyvään mieheen. Puskistahuutelijoihin, mulkun kuvien lähettelijöihin ym ym jotka käyttäytyvät stalkkaavastikin jotkut.
      Naiset törmäävät näillä sinkkusivustoillakin kakenlaisiin luonnehäiriöisiin tapauksiin. Menee luotto miehiin siten monella naisella. Voi olla vain varovainen.

      Ja miehet eivät osaa myöskään presentoida itseään naisille mitenkään mielenkiintoisesti, kiinnostusta herättävästi (edes treffeillä) joten miksi vaivautua treffeille miehen kanssa? en ne treffit monestikaan sen enempää kerro miehestä kuin viestitkään siitä korvien välisestä sisällöstä.

      Jos ulkonäkökään ei ole mitenkään kummoinen miehellä niin silloin tulisi osata herättää kiinnostus keskustelemalla ja presentoimalla itsensä vähän mielenkiintoisemmin (tai jos ei ole mitään ns. mielenkiintoista elämästä kerrottavaa tai itsestään niin pitäisi äijien hommata elämä että olisi jotain mitä esitellä naiselle, että voisi kehuakin jopa itseään). Liian vaatimattomia ovat suomalaiset miehet. Eivät osaa presentoida itseään työnantajille työnhaussa/työhakemuksissa ja työhaastatteluissa mutta sama pätee myös treffeillä kun yrittävät valloittaa naisen itselleen. ETTÄ HALOO PAHVIT!! OLKAA AIKUISIA TÄYSKASVUISIA MIEHIÄ, MIEHEKKÄÄSTI, ITSEVARMASTI. Pitäisi olla muutakin mielenkiintoista harrastusta/mielenkiinnonkohdetta (myös parisuhteessa) kuin vain urheilu ja "urheilu" eli seksi (jota tarjota arkipäivien iloksi naiselleen). Ja osoittaa olevansa myös sitoutumiskykyinen eikä -"kammoinen" ja valmis perhettäkin perustamaan jossain vaiheessa. Että kehukaa itseänne (rehellisesti tietenkin) ja presentoikaa itsenne että mitä teillä olisi tarjottavaa VAKAVASSA parisuhteessa. eI TARVITSE OLLA SUPERKOMEA MIES vaan rakentaa elämästään ja itsestään KIINNOSTAVA!!

    • Ghkhfssh

      Sain nyt naisen suostumaan lenkille kanssani. Ei ole vain vielä ilmoittanut, käykö ehdottamani ajankohta.

      • eeeotoy

        Mitäs jos kyseinen nainen surffailee näillä sivuilla myös ja tunnistaa itsensä, mitä tuumais susta tämän jälkeen?


      • Ghkhfssh

        Mitä tarkoitat? Neuvoja tässä vaan kyselen. Onko se sun mielestä jotenkin loukkaavaa häntä kohtaan.


      • rr600
        Ghkhfssh kirjoitti:

        Mitä tarkoitat? Neuvoja tässä vaan kyselen. Onko se sun mielestä jotenkin loukkaavaa häntä kohtaan.

        Neuvoja jos tuollaisessa asiassa tarvitset kun et itse uskalla naiselta kysyä että missä mennään, saa naisen ajattelemaan ettet pysty muuhunkaan. Nainenhan saattaa lukea nämä viestit vaikkapa ens kesänä ja tunnistaa itsensä, jos olette silloin yhdessä niin miten käy?
        Eihän nainen uskalla tehdä mitään sun kans jos saa sitten heti perään lukea siitä netistä.
        Olisit voinut kysyä saman asian suoraan naiselta minkä kysyit täältä.


    • akkojen kusetusta, koko netti! Niillä on valta täällä luvata taivaat ja maat. Se kuitenon nettimaailmaa. Ei täällä ketään tosissaan ole tai et kelpaa. Muista myös , et jätkät saa Orgasmin kun valehtelevat puuttessa oleville oikeeelle miehille.

    • joutsenlampix

      Imatralta oli aika häijyä miestä tarjolla. En tietenkään tavannut, kun jo alkukartotuksessa miehet alkoivat korostaa seksin tärkeyttä. Kyllä, se on tärkeää, mutta kuka alkaa puhua seksistä ensi askelilla.
      Kuvatkin olivat ihan muuta kuin tektsi antoi ymmärtää.

    • Sinkkumies42-

      Just kerroin toisessa ketjussa että vain noin 5 % naisista etsii suhdetta ja loput pelaa ja hakevat itsetunnolleen nostetta. Luultavasti muut miehet kokeneet samaa kun sinä aloittaja. Naiset ei puhu mitään, ei ne osaa vastata kysymyksiin kun sanalla, kun kysyy lähdetkö treffeille niin ei tule vastauksia.

    • Pilkunviilaaja

      Deittailu = tapailu....
      Eli olet siis kirjoitellut ko. naisen kanssa, et deittaillut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      241
      2308
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1555
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      73
      1326
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1255
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1162
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      89
      1089
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      86
      948
    8. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      77
      909
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      902
    10. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      789
    Aihe