Novitsok: Jäljet johtavat Kremlin sylttytehtaalle

putinin-tulokas

Venäläisen kemistin Vil Mirzayanovin mukaan Venäjä on ainoa maa, joka pystyy tuottamaan ja käyttämään näin voimakasta hermomyrkkyä ja hän varoittaa, että useammat ihmiset saattavat yhä sairastua...

Mirzayanovin mukaan jo Novichokin olemassaolo, puhumattakaan sen koostumuksesta, on tarkoin varjeltu salaisuus, minkä vuoksi on "mahdoton ajatella", että toisella maalla tai terroristiryhmällä olisi pääsy sen valmistukseen.

"Vain Venäjä voi tehdä tämän", hän sanoi. "He eivät koskaan antaisi sitä pois."

"En koskaan edes uskonut, että he käyttäisivät Novitsokia", hän sanoi. Hän oletti, että käytössä olisi ollut VX jota pohjois-korealaiset käyttivät tappaakseen Kim Jong-unin velipuolen Malesiassa.

"Luulin, ettei sen [Novitsokin] käytölle ole tarvetta. Se on raaempaa ja kivuliaampaa ainetta. Mutta mikä voisi olla niin tärkeää, että jotain näin hirveää käytettiin?

Kyseessä oli Putinin tietoinen demonstraatio vallastaan vihollisiaan vastaan. Tämä oli kosto ja tahallinen mielenosoitus."

https://www.telegraph.co.uk/news/2018/03/13/moscow-could-conduct-salisbury-attack-says-russian-scientist/

109

1413

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toinen-uhri
    • samovaarit.höyryää

      Täällähän jo pystyttiin julistamaan totuutena , että länsi on itse suorittanut myrkkyiskun,,,,,,näitä selvännäkijöitä piisaa, todisteet venäjämielisillä on omasta "takaa" ,,,,,;/

      • ja-balalaikka-soi

        Eivät nämä Venäjä -trollit totuutta etsi. Aitoon venäläistyyliin totuus muokataan palvelemaan haluttua tarkoitusta. Muuten ei väliä mutta kun tämän pitäisi olla suomalainen palsta.


    • pässin-lihaa

      Mirzayanovin mukaan myrkky on saatettu tuoda erillisinä komponentteina Englantiin, mutta sen valmistus paikan päällä vaatii "niiden henkilöiden asiantuntemusta, jotka työskentelivät Venäjällä ainetta valmistavassa tehtaassa".

      • pässin-lihaa

        Aine kehitettiin käytettäväksi taistelukentällä mutta "kehitimme mobiilimpaa versiota tästä aseesta".

        "Aineen käyttäjän pitää olla hyvin koulutettu ja valmennettu henkilö", Mirzayanov sanoo ja lisää, että "sitä voi valmistaa minuutteja ennen iskua jonka jälkeen se on käyttövalmista ja käytettävissä esim. spraymuodossa."


      • Pysyhänkartallakamu

        Novichok-hermomyrkky suunniteltiin aikanaan sellaiseksi, että sitä kyettäisiin valmistamaan yleisesti saatavilla olevilla raaka-aineilla missä tahansa laboratoriossa.
        Ja toisaaltaan jos todisteet olisivat olemassa, niin miksi Britannian hallitus on nyt kieltäytynyt luovuttamasta tätä myrkkynäytettä YK:n kemiallisen aseiden kieltojärjestö OPCW:lle?


      • putinin-tulokas
        Pysyhänkartallakamu kirjoitti:

        Novichok-hermomyrkky suunniteltiin aikanaan sellaiseksi, että sitä kyettäisiin valmistamaan yleisesti saatavilla olevilla raaka-aineilla missä tahansa laboratoriossa.
        Ja toisaaltaan jos todisteet olisivat olemassa, niin miksi Britannian hallitus on nyt kieltäytynyt luovuttamasta tätä myrkkynäytettä YK:n kemiallisen aseiden kieltojärjestö OPCW:lle?

        Lopeta ryssä palstan trollaus disinfolla.

        Boris Johnson on jo luvannut lähettää näytteen YK:n OPCW:lle:

        https://www.afp.com/en/news/826/opcw-and-russias-alleged-novichok-programme-doc-12l4q01


    • TuoKemisti

      on ihan varmasti vasikoinut aineen teko-ohjeet jenkeille ja jenkit sitten briteille. Miten voi olla mahdollista, että Englanti tiesi kaasusta ennen kuin Vil Mirzayanov tuli julkisuuteen? Lännen ei edes pitäisi tietää koko kaasusta.

      • trollolloo

        Putin haluaa luoda tulevia vaaleja varten itsestään illuusion isänmaallisena venäläisenä marttyyrina jota paha länsi kiusaa. Tällainen uppoaa yksinkertaisiin ja suuruudenhulluihin venäläisiin ja lisää johtajan suosiota sekä pönkittää tukea Putinin seuraavalle imperialistiselle siirrolle.

        Samalla Putin pääsee kostamaan ja varoittamaan näyttävästi valtion muitakin vihollisia.


    • putinin-tulokas
      • Pysykartalla

        Novichok-hermomyrkky suunniteltiin aikanaan sellaiseksi, että sitä kyettäisiin valmistamaan yleisesti saatavilla olevilla raaka-aineilla missä tahansa laboratoriossa.


      • pysy-juu-kartalla

        Novichokista kehitettiin erilaisia versioita ja myös mobiiliversio.

        Ainetta ei kyetä valmistamaan sillä valmistustapa ei ole tiedossa, ainesosat eivät ole yleisesti tiedossa vaikka aineen kehittäjä Mirzayanov onkin koostumusta avannut kirjassaan ja valmistus edellyttää hänen mukaansa erityistä osaamista jota muilla kuin alkuperäisellä kehittäjällä ei ole.

        Boris Johnson on jo luvannut lähettää näytteen YK:n OPCW:lle:

        https://www.afp.com/en/news/826/opcw-and-russias-alleged-novichok-programme-doc-12l4q01


    • May-haluaa-sodan

      Suomalainen asiantuntija sanoi YLE:n ohjelmassa että Novitsokia voidaan valmistaa missä päin maailmaa tahansa. Myrkkyä kehittämässä ollut vanhus on kertonut että ainetta oli kehttämässä 10 000 ihmistä, ja kaikkiaan kemiallisia aseita 30 000 - 40 000 ihmistä.

      Kuka tahansa Putinia vastustava oligarkki on voinut hankkia valmistusohjeet rahalla. Samat oligarkit ovat lahjoittaneet valtavasti rahaa Mayn puolueelle, joka syytti välittömästi Putinia.

      Britanniassa ja USA:ssa on tapettu sumeilematta ihmisiä aina silloin kun "maan etu" on vaatinut, ja teot on aina lavastettu joksikin muuksi. Jo pitkään on Putinin demoinisointi ollut tiettyjen USA:n ja Britannian valtapiirien yhteinen etu. Venäjä on luonnonvaroiltaan maailman rikkain, ja niiden käytöstä vastaa Putin. Amerikkalaisten ja brittien omistamat yhtiöt haluavat Venjän aarteet haltuunsa samalla tavalla kuten saivat Irakin öljy- ja kasuvarat v. 2003.

      • jotaimuutakinkuvenäjä

        Tämän täytyy todeta olevan suurempi fakta kuin se, että Putin olisi automaattisesti myrkytyksen takana... Mutta helpompi se rima on alittaa, kuin ylittää, ja syyttää naapurin "suurinta sikaa"...


      • asiantuntija-joopa-joo

        Eiköhän Novichokin valmistaja tiedä asiat paremmin kuin suomalainen "asiantuntija" joka ei ole koskaan edes käynyt ainetta valmistavassa tehtaassa.

        Novitsokia kehittämässä ei todellakaan ole ollut 10 000 ihmistä.

        Todennäköisesti vain parilla on huippuvaaralliseksi luokitellun aineen koostumus tiedossa ja käyttö hanskassa.


      • RyssätVtuunRy

        Voisikohan sen Noovikovin valmistusohjeen saada kun olisi vähän käyttöä...


      • vaikka-ei-naurata

        Missään muualla ei tapeta sumeilematta ihmisiä, kuin Venäjällä. Siellä kaikki, jotka uskaltavat vastustaa suurta, mahtavaa Putinia, taoetaan tavalla tai toisella.

        Aivan turha on trollien täällä muuta todistella. Se on tosi naurettavaa.


    • Neuvostoaikaista

      Tämä hermokaasu on kehitetty Neuvostoliitossa. Miten sitten voidaan olla varmoja siitä, ettei tätä myrkkykaasua ole päässyt ulkopuolisten käsiin? 0

      • Putler.murhaa

        Varmaa on päässyt ulkopuolisten käsiin ja eteenkin kasvoille Putinin tappajien heittämänä.


      • uuslukutaidon-puute

        "Aineen käyttäjän pitää olla hyvin koulutettu ja valmennettu henkilö".


    • Newbie-myrkky

      >> Mirzayanovin mukaan jo Novichokin olemassaolo, puhumattakaan sen koostumuksesta, on tarkoin varjeltu salaisuus, minkä vuoksi on "mahdoton ajatella", että toisella maalla tai terroristiryhmällä olisi pääsy sen valmistukseen.
      "Vain Venäjä voi tehdä tämän", hän sanoi. "He eivät koskaan antaisi sitä pois.">>

      Tämä venäläinen Vil Mirzayanov puhuu kuin hän tuntisi läpikotaisin sekä Venäjän että myöskin USA:n ja Kiinan käyttämät taistelukaasut. Ei voi millään tuntea niitä. Kilpailijoiden aineita, ei niitä ole niin vaan ollut saatavana tutkittavaksi.

      Britanniassa käytetty hermomyrkky "Novichok" on englanniksi "Newbie", ja suomeksi siis Tulokas, noviisi, tai uusi tulokas.
      Tuon "Novichok" yleisnimen alla kulkee lukuisia eri hermomyrkkyjä, jotka Lännen luokituksen mukaan olisivat kaikki Neuvostoliiton taustaista kamaa.

      Arvelen että USA:lla on kyky valmistaa samanlaista, smaan ryhmään kuuluvaa hermokaasua. Tämä ei tarkoita sitä että yrittäisin väittää Venäjää syyttömäksi tuohon tapaukseen. Päin vastoin, Venäjälle vastenmielisiä ihmisiä on viimeisen 15 vuoden aikana tapettu myrlyillä niin paljon, että kyllä sormi osoittaa tämän tuoreimmankin tapauksen kohdalla Venäjään.

      Sekä USA että Britannia todennäköisesti vastaavat kaasut pystyisi tekemään. Mutta Putinin porukkaa epäilen eniten tällä hetkellä.
      Suomenkin kannattaa olla oikeasti varuillaan, jos ja kun Putinin toiminta on muuttunut näin ennalta arvaamattomaksi.

      • putinin-tulokas

      • Tuore-myrkky

        >> Ei Newbie -myrkky vaan kehitys alkoi jo 35 vuotta sitten (1982).

        Eihän sitä Newbiutta tosta alkupäivästä katsota. Vaan siitä milloin USA:n tiedustelu sai ensimmäisen kerran aineesta jotakin tietoa.

        Samaa 1990-luvun alkua kertoi Hesarikin tämän Newbie-myrkyn valmistumisajaksi. Kehitettiin vaan labroissa Venäjällä eteenpäin, vaikka NL oli jo kaatunut alta pois.


      • lääh-puuh

        Juurihan sinulle annettiin luettavaksi artikkeli jossa aineesta puhutaan jo 1992.

        Aineen olemassaolo luonnollisestikin ratkaisee, eikä se koska joku tiedustelupalvelu sai siitä vihiä.


    • 2-kanisteria-yhteen

      >> "Valmistus paikan päällä vaatii "niiden henkilöiden asiantuntemusta,
      jotka työskentelivät Venäjällä ainetta valmistavassa tehtaassa". >>

      Tuskin ne myrkyään ihan noin keskentekoiseen vaiheeseen olisi jättänyt. Samanlaisia 2:sta komponentista kasattavia myrkkyjä Syyrian käyttämä sariinikin on.
      Assadin hietikoilla elävät arabitkin oppivat sitä kanistereissa yhdistelemään.

      Pikkuisen on noi pakkaukset, annostelumenetelmät ja automatiikka kehittyneen niistä 1980...1990 luvun ajoista, jolloin Vil Mirzayanov on touhunnut keittopatojensa äärellä. Kyllä niitä aineita muutkin osaa käyttää, kun koulutetaan.

      • älä-viitti-hölöttää

        Kyllä me tässä asiassa asiantuntijaa uskomme ennenkuin sinua, eikö niin.


      • Tätä-siis-uskot

        >>Kyllä me tässä asiassa asiantuntijaa uskomme ennenkuin sinua, eikö niin. >>

        Saat uskoa ihan ketä haluat. Loikkari Mirzayanov asustelee nykyään USA:ssa, ja siksi ei ole edes odotettavaa että hän millään tavalla asettuisi tässä USA:n kantaa vastaan, ja antaisi kannanottoja jotka puoltaisivat Venäjän kantaa tässä asiassa.
        https://en.wikipedia.org/wiki/Vil_Mirzayanov

        Mies voi vapaasti luritella millaista tarinaa tahansa, vaikka tiedot ovatkin 35 vuoden takaa.


      • asiantuntijaa-uskotaan

        Nimenomaan häntä uskotaan. Venäläisiä asiassa ei usko kukaan.


      • Einäyttöä
        asiantuntijaa-uskotaan kirjoitti:

        Nimenomaan häntä uskotaan. Venäläisiä asiassa ei usko kukaan.

        "Venäläisiä asiassa ei usko kukaan. "
        Mitäs sitten hölötät, asiantuntijasi on venäläinen.


      • hölöttäjälle

        Entinen venäläinen Venäjän palveluksessa joka sitten loikkasi länteen ja on siksi nyt jo lähtökohtaisesti luotettavampi kuin venäläiset Venäjän hallituksessa.


    • lääh-puuh

      Verifinillä ei ole asiantuntemusta tästä aineesta jonka koostumus on valtionsalaisuus.

      Verfinin sijaan lausuntoja asiantuntijoilta, kiitos.

      https://yle.fi/uutiset/3-10113447

    • putinin-tulokas
      • toteaja_

        Psykologista sodankäyntiä kun Venäjä ei uskalla avointa harrastaa.


      • vanha-taktiikka

        Jottei kansa huomaisi, Putinin pitää provoilla ja osoittaa olevansa "suurmies" kun hänellä ei todellisuudessa ole mitään valtaa eikä kavereita maailmassa.


    • weteei

      Siis eikös Venäjällä ole oikeisto vallassa? Ollut kommunismin/vasemmiston romahtamisesta lähtien pian 30 vuotta. Siis työläisdiktatuuri hallitsi kuritti kansaa NeuvostoVenäjällä yli 70 vuotta. Kun muistelemme vasemmiston rikoksia siinä maassa, vaikka nyt esim. Mainilan laukaukset, joiden perusteella puna armeija hyökkäsi maahamme. Niin kyllä Venäjällä vasemmistokin osaa. Kumman puolen tekosia tämä myrkytys sitten on? siitä en olsi niin sata varma. Vai onko kummankaan?

      • närhen-munat

        Onko Putin oikealla vai vasemmalla. Vai kummallakaan?

        Mitään tekemistä tällä iskulla ei ole Venäjän sisäpolitiikan tai puoluepolitiikan kanssa lukuunottamatta tulevia presidentivaaleja.


      • Hyrhyrrrr

        Turha tyrannista sinänsä miettiä onko oikealla vai vasemmalla. Ainakin Putinin esikuvat Stalin ja Hitler olivat virallisesti sosialisteja korostaen valtion merkitystä tunnetuin seurauksin.


    • paha-aine

      Mirzayanovin mukaan Novichokiin ei ole vastalääkettä ja uhri kuolee erittäin todennäköisesti tai jos saa vaadittua pienemmän pisaran, kituu loppuelämänsä hirveissä tuskissa.

    • trumpetti_
      • Donald-petraa

        Nostaa takuulla Trumpin osakkeita.


      • köhän

        Eiköhän.


    • Nimiherkki

      Mirzayanov tietää olevansa nyt iskulistalla, mutta ei enää välitä koska on vanha ja lupaa loppuun asti taistella oikeuden puolesta. Hyviäkin venäläisiä näköjään on.

    • tää-on-tätä

      2013 "Prohibition of Chemical Weapons Scientific Advisory Board" -organisaatio raportoi, ettei koostumus ole kenenkään muun kuin NL:n / Venäjän tiedossa.

      "it had insufficient information to comment on the existence or properties of Novichok agents,[9] and in 2011 it noted there was no peer reviewed paper on Novichok agents in scientific literature.[10]"

      • HEEEHHHEEEHHHHH

        Koostumus kenekään muun tiedossa, HEHHEHHH, miten siis britit voivat väittää myrkyn olevan juuri sitä, elleivät edes tiedä sen koostumusta? Kyllä te olette hauskoja juttuinenne!


      • ne-hauskat-jutut
        HEEEHHHEEEHHHHH kirjoitti:

        Koostumus kenekään muun tiedossa, HEHHEHHH, miten siis britit voivat väittää myrkyn olevan juuri sitä, elleivät edes tiedä sen koostumusta? Kyllä te olette hauskoja juttuinenne!

        Sinä "HEH" olet todellakin huvittava. Asiantuntijat ovat antaneet aineesta lausunnon, joten tuollaisen hehettelijän on tuskin syytä lyödä sitä mitättömäksi.

        Naurettavaa on se, että yritätte todistella faktoja vastaan. Todella naurettavaa on, että olette noin lapsellisia, vai maksunko tuosta saatte. Silloin tietysti on syytä hehetellä.


    • vmmmmmq

      Kyllä tuntus äkkiseltään siltä, että Putinin vastustajat hyötyvät tästä 100 ja hallinto 0. Sillä ei Venäjän kansa halua sotia, niin kun ei mikään muukaan kansa. Eiköhän olis järkevintä tutkia tämä asia perusteellisesti ja sitten vasta hutkia. Sillä murha aseen valmistajalla ei aina ole suora yhteys murhaajaan. Naapurissa vähän puukko heilu tässä taannoin. Ei poliisit kuitenkaan Ruotsalaisia puukotuksesta heti syyttäneet, vaikka puukko, millä lyötiin oli mora.

      • helppo-nakki

        Ei ole mitään tutkittavaa vaan syyllinen on ollut selvä alusta asti.

        Novichokin koostumus ei ole kenenkään muun kuin NL:n / Venäjän tiedossa. Osaamista sen käyttöön ei ole Venäjän ulkopuolella.


    • Hallaahon.äänestäjä44

      Putin on tänään perjantaina Pietarissa Almazovin lääketietellisessä tutkimuskeskuksessa
      Häntä suojataan kysymyksillä

      USA:n CNN-kanavan toimittaja roikkui hänen vierellään yrittäen kysyä, mitä mieltä Putin on siitä,
      että lännessä Putinia pidetään murhan tilaajana JA HERMOKAASUN VALMISTUTTAJANA JA LEVITTÄJÄN EUROOPASSA mutta Kremlin lehdistövastaavat estivät kaikki haastattelut
      eli Putin varoo lausumasta yhtään mitään perjantaina

      PUTINISTIEN VASTATOIMIA ODOTETAAN, ehkä karkotuksia

      Englannissa on RUNSAASTI venäjältä paenneita hermokaasuasiantuntijoita
      jotka ovat olleet mukana kehittelemässä rikolliselle Kremlille aseita
      ja nyt toimivat näiden paljastamiseksi

      Englannin ulkoministeri BoJo kävellessään Puolan ulkoministerin Jacek Czaputowiczin kanssa lentokoneiden joukossa eli sodan bunkkerimuseossa Uxbridgessä
      antoi aivan äsken haastattelun

      Putin on henk. koht. vastuussa ja on levittänyt hermokaasua Euroopassa sodan jälkeen ensi kertaa

      BoJo: Putin on henkilökohtaisesti syyllinen
      http://www.bbc.com/news/uk-43429152

      • helppo-nakki

        Venäläinen Mirzayanov tuntee kuviot ja Novichokin ja sanoo, ettei ole muuta mahdollisuutta kuin, että Putin on henkilökohtaisesti vastuussa.

        Novichokin koostumus ei ole muiden kuin NL:n / Venäjän tiedossa. Osaamista aineen käyttöön ei ole Venäjän ulkopuolella eikä sitä ole aiemmin käytetty.

        Novichokiin käytetyistä aineista ei ole yhtäkään vertaisarvioitua tutkimusta tieteellisessä kirjallisuudessa.


    • annamunkaikkikestää

      Russofoobikot ja natokiimakot tietysti uskoo automaattisesti, että se on Venäjän/Putinin tekosia. Mutta mitään todisteita ei ole vielä mihinkään suuntaan. Tuo "ainoastaan venäjä voi valmistaa" on pelkkää puhetta, jota ei voi nyt varmistaa. Ja huomionarvoisena on pidettävä sitä faktaa, että Venäjä ei suinkaan ole ainoa, joka pystyy likaiseen peliin. Se vain on ongelma, että kun Venäjä on jonkin takana, tai uskotaan sen olevan, niin siitä nousee iso haloo, mutta jos sen tekee esim. USANATO, niin teko on tavalla tai toisella aina koettava "oikeutetuksi". Varsinkin, jos kohteena on Venäjä, P-Korea tms. viholliseksi nimitetty maa. Ja ei, en kannata Putinia, enkä KimBojoingUnnia. Enkä yhtään enempää tai vähempää USANATOakaan. Omasta puolestani nuo kaikki kolme osapuolta saisi ampua Jupiteriin sekoilemaan.

      • katkera-viha

        En puolustelisi Venäjää, sillä niin paljon siellä on tapettu ja vangittu ja kidutettu ihmisiä syyttä suotta, että en missään nykyaikana ole kuullut tapahtuvan noin paljon kaikenlaista pahaa.

        Eihän tuosta ole monta vuotta, kun myrkytettiin venäläismies Englannissa ja tämä on sitä samaa jatkumoa. Putinin viha ulottuu kauas.


    • Mahdollisuuksia on vaikka kuinka paljon ja ilman todisteita tyhmää syyttää Venäjää ja Putinia.

      Esimerkiksi: kaksoisagentti ei olekaan tehnyt vakoilua Britannialle, vaan hänet on solutettu sinne vakoilemaan edelleen Venäjälle. Kuvioihin kuuluu tietysti lavastetut vangitseminen ja tuomio.

      Tämä ns. entinen kaksoisagentti tilasi myrkyn Venäjältä jotain tarkoitusta varten, tytär toimi kuriirina, mutta sitten heille sattui vahinko ja altistuivat itse aineelle.

      Neuvostoaikaista myrkkyä on voinut olla joidenkin silloisten agenttien saatavilla ja jos väitteet siitä, että tämä myrkytyksen saanut olisi käräytellyt vakoojatovereitaan pitää paikkaansa, niin kostohaluisia voi olla useita.

      Jos myrkky ja sen koostumus ei ole muiden kuin entisen Neuvostoliiton ja nykyisen Venäjän tiedossa ja hallussa, niin miten Britanniassa se ehdittiin tunnistaa niin nopeasti? Miten ehdittiin antamaan vastalääkitys niin nopeasti, että tartunnan saaneet eivät ehtineet kuolla myrkkyyn, jonka pitäisi tappaa minuuteissa? Britannialla olisi selitettävää!

      Britannia on muutenkin venkoillut asiassa, miksi ihmeessä eivät tee yhteistyötä Venäjän kanssa asian selvittämiseksi, vaikka Venäjä sitä halusi jo heti tapauksen alussa?

      Ex-agentin tyttären myrkyttäminen ei myöskään ole uskottavaa Venäjän taholta, korkeintaan jonkun käräytetyn ex-agentin kosto voisi olla kyseessä. Tai sitten CIA on ollut asialla, mikä ei varsinaisesti yllättäisi.

      • hyvin-on-uponnut

        Älä viitti tulla monistamaan tänne Venäjä -trollien levittämää paskaa.

        Mahdollisuuksia on tasan yksi.

        Jos Britannia olisi tunnistanut aineen, miksi ihmeessä pelastuspartio olisi laitettu asialle sillä seurauksella, että yksi poliiseista on nyt sairaalassa?

        Mistä ihmeestä sinä tiedät missä vaiheessa myrkky on tunnistettu?

        Onhan Novichok -sarjan myrkyt (niitä on useita) olleet tiedossa jo ainakin 1992 lähtien vaikka tarkkaa koostumusta ei ole tiedejulkaisuissa raportoitu.

        Mitä ilmeisimmin niillä on jokin muista myrkyistä poikkeava ominaisuus minkä perusteella ne on tunnistettu.

        Venäläinen Mirzayanov tuntee kuviot ja Novichokin ja sanoo, ettei ole muuta mahdollisuutta kuin, että Putin on henkilökohtaisesti vastuussa.

        Novichokin koostumus ei ole muiden kuin NL:n / Venäjän tiedossa. Osaamista aineen käyttöön ei ole Venäjän ulkopuolella eikä sitä ole aiemmin käytetty.

        Novichokiin käytetyistä aineista ei ole yhtäkään vertaisarvioitua tutkimusta tieteellisessä kirjallisuudessa.

        Jokainen täysipäinen uskoo tässä asiassa asiantuntijaa. Ei sentään Britannia laskisi liikkeelle tarkistamatonta tietoa.


      • hyvin-on-uponnut kirjoitti:

        Älä viitti tulla monistamaan tänne Venäjä -trollien levittämää paskaa.

        Mahdollisuuksia on tasan yksi.

        Jos Britannia olisi tunnistanut aineen, miksi ihmeessä pelastuspartio olisi laitettu asialle sillä seurauksella, että yksi poliiseista on nyt sairaalassa?

        Mistä ihmeestä sinä tiedät missä vaiheessa myrkky on tunnistettu?

        Onhan Novichok -sarjan myrkyt (niitä on useita) olleet tiedossa jo ainakin 1992 lähtien vaikka tarkkaa koostumusta ei ole tiedejulkaisuissa raportoitu.

        Mitä ilmeisimmin niillä on jokin muista myrkyistä poikkeava ominaisuus minkä perusteella ne on tunnistettu.

        Venäläinen Mirzayanov tuntee kuviot ja Novichokin ja sanoo, ettei ole muuta mahdollisuutta kuin, että Putin on henkilökohtaisesti vastuussa.

        Novichokin koostumus ei ole muiden kuin NL:n / Venäjän tiedossa. Osaamista aineen käyttöön ei ole Venäjän ulkopuolella eikä sitä ole aiemmin käytetty.

        Novichokiin käytetyistä aineista ei ole yhtäkään vertaisarvioitua tutkimusta tieteellisessä kirjallisuudessa.

        Jokainen täysipäinen uskoo tässä asiassa asiantuntijaa. Ei sentään Britannia laskisi liikkeelle tarkistamatonta tietoa.

        Haista p...., tai myrkky, minä en mitään trollien sontaa levittele. Mahdollisuuksia on vaikka kuinka paljon siihen saakka kunnes Britannia, tai joku muu taho, lyö aukottomat todisteet pöytään julkisesti.


      • hyvin-on-uponnut
        Kairakettu kirjoitti:

        Haista p...., tai myrkky, minä en mitään trollien sontaa levittele. Mahdollisuuksia on vaikka kuinka paljon siihen saakka kunnes Britannia, tai joku muu taho, lyö aukottomat todisteet pöytään julkisesti.

        Alä viitti monistaa täällä Venäjä -trollien levittämää paskaa ja disinformaatiota.

        Mahdollisuuksia on tasan YKSI.

        Jos Britannia olisi tunnistanut aineen, miksi ihmeessä pelastuspartio olisi laitettu asialle sillä seurauksella, että yksi poliiseista on nyt sairaalassa?

        Mistä ihmeestä sinä tiedät missä vaiheessa myrkky on tunnistettu?

        Onhan Novichok -sarjan myrkyt (niitä on useita) olleet tiedossa jo ainakin 1992 lähtien vaikka tarkkaa koostumusta ei ole tiedejulkaisuissa raportoitu.

        Mitä ilmeisimmin niillä on jokin muista myrkyistä poikkeava ominaisuus minkä perusteella ne on tunnistettu.

        Venäläinen Mirzayanov tuntee kuviot ja Novichokin ja sanoo, ettei ole muuta mahdollisuutta kuin, että Putin on henkilökohtaisesti vastuussa.

        Novichokin koostumus ei ole muiden kuin NL:n / Venäjän tiedossa. Osaamista aineen käyttöön ei ole Venäjän ulkopuolella eikä sitä ole aiemmin käytetty.

        Novichokiin käytetyistä aineista ei ole yhtäkään vertaisarvioitua tutkimusta tieteellisessä kirjallisuudessa.

        Jokainen täysipäinen uskoo tässä asiassa asiantuntijaa. Ei sentään Britannia laskisi liikkeelle tarkistamatonta tietoa.


      • Einäyttöä
        hyvin-on-uponnut kirjoitti:

        Alä viitti monistaa täällä Venäjä -trollien levittämää paskaa ja disinformaatiota.

        Mahdollisuuksia on tasan YKSI.

        Jos Britannia olisi tunnistanut aineen, miksi ihmeessä pelastuspartio olisi laitettu asialle sillä seurauksella, että yksi poliiseista on nyt sairaalassa?

        Mistä ihmeestä sinä tiedät missä vaiheessa myrkky on tunnistettu?

        Onhan Novichok -sarjan myrkyt (niitä on useita) olleet tiedossa jo ainakin 1992 lähtien vaikka tarkkaa koostumusta ei ole tiedejulkaisuissa raportoitu.

        Mitä ilmeisimmin niillä on jokin muista myrkyistä poikkeava ominaisuus minkä perusteella ne on tunnistettu.

        Venäläinen Mirzayanov tuntee kuviot ja Novichokin ja sanoo, ettei ole muuta mahdollisuutta kuin, että Putin on henkilökohtaisesti vastuussa.

        Novichokin koostumus ei ole muiden kuin NL:n / Venäjän tiedossa. Osaamista aineen käyttöön ei ole Venäjän ulkopuolella eikä sitä ole aiemmin käytetty.

        Novichokiin käytetyistä aineista ei ole yhtäkään vertaisarvioitua tutkimusta tieteellisessä kirjallisuudessa.

        Jokainen täysipäinen uskoo tässä asiassa asiantuntijaa. Ei sentään Britannia laskisi liikkeelle tarkistamatonta tietoa.

        Pellehän sinä olet, ei briteillä ole mitään näyttöä Venäjää/Putinia vastaan. Kymmeniä vuosia sitten kehitetty myrkky, jota voi valmistaa lähes missä tahansa laboratoriossa.

        Kysymys sinulle, miten britit tiesivät että myrkky on valmistettu juuri Venäjällä, elleivät he tiedä tarkkaa koostumusta?
        Asiantuntijasi on usaan loikannut venäläinen, joten hänen puheensa ei ole oikeuskelpoista tässä jutussa.


      • tarvittava-näyttö-on-jo

        Sinä itse olet pelkkä feikki ja Venäjä -trolli jonka ainoa motiivi on valkopestä ryssän rikoksia, näytöistä viis. Ei tämä ole ensimmäinen kerta sinulle.

        Kaikki tarvittava näyttö on jo olemassa. Asiantuntijat ovat jo puhuneet. Ei sillä ole mitään vaikutusta että joku teikäläinen laskee liikkeelle typeriä salaliittoteorioita.

        Jos Britannia olisi tunnistanut aineen, pelastuspartiota ei olisi ylipäätään laitettu asialle sillä seurauksella, että yksi poliisi on nyt sairaalassa.

        Sitä missä vaiheessa myrkky on tunnistettu ja kenen taholta, ei ole uutisoitu mutta epäilemättä kyseessä on juuri Mirzayanov sillä hän on ollut töissä laitoksessa jossa Novichokeja valmistettiin. Hänellä on tiedossa myrkyn koostumus.

        Se, että Mirzayanov on loikannut länteen, tekee hänestä nimenomaan uskottavamman lähteen kuin joku Venäjällä asuva tai pro-Venäjä trolli on.

        Hän parhaana asiantuntijana sanoo, ettei ole muuta mahdollisuutta kuin, että Putin on henkilökohtaisesti vastuussa sillä aine on Venäjällä valtiollisen tason ase eikä siihen ole pääsyä ulkopuolisilla.

        Hänen mukaansa Novichokin koostumus ei ole muiden kuin NL:n / Venäjän tiedossa. Osaamista aineen käyttöön ei ole Venäjän ulkopuolella eikä sitä ole aiemmin käytetty.

        Jokainen täysipäinen uskoo tässä asiassa asiantuntijaa. On yhdentekevää mitä sinä ja kaltaisesi kyseenalaistatte jälkien peittämiseksi.


      • napalmitarttuuihoonkii--

        Ei siihen vaikuta sinun taysipaisyytesi. Se mika on totta on vain totta, ja lanteen loikannutta jurittelijaa ei kannata uskoa enempaa kuin lannesta irakiin osoittelevaa Valehtelevaa jenkkipaskaakaan.


      • Einäyttöä
        tarvittava-näyttö-on-jo kirjoitti:

        Sinä itse olet pelkkä feikki ja Venäjä -trolli jonka ainoa motiivi on valkopestä ryssän rikoksia, näytöistä viis. Ei tämä ole ensimmäinen kerta sinulle.

        Kaikki tarvittava näyttö on jo olemassa. Asiantuntijat ovat jo puhuneet. Ei sillä ole mitään vaikutusta että joku teikäläinen laskee liikkeelle typeriä salaliittoteorioita.

        Jos Britannia olisi tunnistanut aineen, pelastuspartiota ei olisi ylipäätään laitettu asialle sillä seurauksella, että yksi poliisi on nyt sairaalassa.

        Sitä missä vaiheessa myrkky on tunnistettu ja kenen taholta, ei ole uutisoitu mutta epäilemättä kyseessä on juuri Mirzayanov sillä hän on ollut töissä laitoksessa jossa Novichokeja valmistettiin. Hänellä on tiedossa myrkyn koostumus.

        Se, että Mirzayanov on loikannut länteen, tekee hänestä nimenomaan uskottavamman lähteen kuin joku Venäjällä asuva tai pro-Venäjä trolli on.

        Hän parhaana asiantuntijana sanoo, ettei ole muuta mahdollisuutta kuin, että Putin on henkilökohtaisesti vastuussa sillä aine on Venäjällä valtiollisen tason ase eikä siihen ole pääsyä ulkopuolisilla.

        Hänen mukaansa Novichokin koostumus ei ole muiden kuin NL:n / Venäjän tiedossa. Osaamista aineen käyttöön ei ole Venäjän ulkopuolella eikä sitä ole aiemmin käytetty.

        Jokainen täysipäinen uskoo tässä asiassa asiantuntijaa. On yhdentekevää mitä sinä ja kaltaisesi kyseenalaistatte jälkien peittämiseksi.

        Juttusi on täyttä sontaa. Tiesitkös että Mirzayanov oli hämmästynyt kun KUULI kyseistä myrkkyä käytetyn, ymmärrätkö pikku possu? Hän ei siis määritellyt myrkyn nimeä eikä valmistajaa, vaan KUULI sitä käytetyn.

        "Hänen mukaansa Novichokin koostumus ei ole muiden kuin NL:n / Venäjän tiedossa. Osaamista aineen käyttöön ei ole Venäjän ulkopuolella eikä sitä ole aiemmin käytetty."
        -Etkö possu ymmärrä että tuossakin on ristiriita. Jos Novichokin koostumus ei ole muiden kuin Venäjän tiedossa, ei sitä britit olisi pystyneet tunnistamaan, vaan heille myrkky olisi ollut "tunnistamaton"
        On yhdentekevää mitä satuja sinä ja kaltaisenne sepittelette, niitä ei usko kukaan järkevä ihminen.


      • hyvin-on-uponnut kirjoitti:

        Alä viitti monistaa täällä Venäjä -trollien levittämää paskaa ja disinformaatiota.

        Mahdollisuuksia on tasan YKSI.

        Jos Britannia olisi tunnistanut aineen, miksi ihmeessä pelastuspartio olisi laitettu asialle sillä seurauksella, että yksi poliiseista on nyt sairaalassa?

        Mistä ihmeestä sinä tiedät missä vaiheessa myrkky on tunnistettu?

        Onhan Novichok -sarjan myrkyt (niitä on useita) olleet tiedossa jo ainakin 1992 lähtien vaikka tarkkaa koostumusta ei ole tiedejulkaisuissa raportoitu.

        Mitä ilmeisimmin niillä on jokin muista myrkyistä poikkeava ominaisuus minkä perusteella ne on tunnistettu.

        Venäläinen Mirzayanov tuntee kuviot ja Novichokin ja sanoo, ettei ole muuta mahdollisuutta kuin, että Putin on henkilökohtaisesti vastuussa.

        Novichokin koostumus ei ole muiden kuin NL:n / Venäjän tiedossa. Osaamista aineen käyttöön ei ole Venäjän ulkopuolella eikä sitä ole aiemmin käytetty.

        Novichokiin käytetyistä aineista ei ole yhtäkään vertaisarvioitua tutkimusta tieteellisessä kirjallisuudessa.

        Jokainen täysipäinen uskoo tässä asiassa asiantuntijaa. Ei sentään Britannia laskisi liikkeelle tarkistamatonta tietoa.

        Olet typerä copypaste jankuttaja jo sen vuoksi looseri, joten heippa!


      • seli.seli

        On hyvä, että lopetat turhan selittelyn, koska ei se kannata. Rehellisiin suomalaisiin ei teidän trollien jutut uppoa. Faktat on ne, jotka meillä käyvät ja ovat totta.


      • tarvittava-näyttö-on-jo
        Einäyttöä kirjoitti:

        Juttusi on täyttä sontaa. Tiesitkös että Mirzayanov oli hämmästynyt kun KUULI kyseistä myrkkyä käytetyn, ymmärrätkö pikku possu? Hän ei siis määritellyt myrkyn nimeä eikä valmistajaa, vaan KUULI sitä käytetyn.

        "Hänen mukaansa Novichokin koostumus ei ole muiden kuin NL:n / Venäjän tiedossa. Osaamista aineen käyttöön ei ole Venäjän ulkopuolella eikä sitä ole aiemmin käytetty."
        -Etkö possu ymmärrä että tuossakin on ristiriita. Jos Novichokin koostumus ei ole muiden kuin Venäjän tiedossa, ei sitä britit olisi pystyneet tunnistamaan, vaan heille myrkky olisi ollut "tunnistamaton"
        On yhdentekevää mitä satuja sinä ja kaltaisenne sepittelette, niitä ei usko kukaan järkevä ihminen.

        Mirzayanov oli hämmästynyt siitä, että Putin käytti ainetta jota ei ollut vielä käytetty ja kommentoi, ettei olisi uskonut että Putin sortuu tällaiseen.

        Kyse ei ollut siitä, että hän KUULI asiasta tällöin kolmannelta osapuolelta. Olet typillinen ryssätrolli aivottomine kommentteinesi.

        Aivan turha yrittää valkopestä ryssän rikoksia.

        Kaikki tarvittava näyttö on jo olemassa. Ei sillä ole mitään vaikutusta että joku teikäläinen laskee liikkeelle ääliömäisiä salaliittoteorioita.

        Jos Britannia olisi tunnistanut aineen, pelastuspartiota ei olisi ylipäätään laitettu asialle sillä seurauksella, että yksi poliisi on nyt sairaalassa.

        Sitä missä vaiheessa myrkky on tunnistettu ja kenen taholta, ei ole uutisoitu mutta epäilemättä kyseessä on juuri Mirzayanov sillä hän on ollut töissä laitoksessa jossa Novichokeja valmistettiin. Hänellä on tiedossa myrkyn koostumus.

        Se, että Mirzayanov on loikannut länteen, tekee hänestä nimenomaan uskottavamman lähteen kuin joku Venäjällä asuva tai pro-Venäjä trolli on.

        Hän parhaana asiantuntijana sanoo, ettei ole muuta mahdollisuutta kuin, että Putin on henkilökohtaisesti vastuussa sillä aine on Venäjällä valtiollisen tason ase eikä siihen ole pääsyä ulkopuolisilla.

        Hänen mukaansa Novichokin koostumus ei ole muiden kuin NL:n / Venäjän tiedossa. Osaamista aineen käyttöön ei ole Venäjän ulkopuolella eikä sitä ole aiemmin käytetty.

        Jokainen täysipäinen uskoo tässä asiassa asiantuntijaa. On yhdentekevää mitä sinä ja kaltaisesi kyseenalaistatte jälkien peittämiseksi.


      • Einäyttöä
        tarvittava-näyttö-on-jo kirjoitti:

        Mirzayanov oli hämmästynyt siitä, että Putin käytti ainetta jota ei ollut vielä käytetty ja kommentoi, ettei olisi uskonut että Putin sortuu tällaiseen.

        Kyse ei ollut siitä, että hän KUULI asiasta tällöin kolmannelta osapuolelta. Olet typillinen ryssätrolli aivottomine kommentteinesi.

        Aivan turha yrittää valkopestä ryssän rikoksia.

        Kaikki tarvittava näyttö on jo olemassa. Ei sillä ole mitään vaikutusta että joku teikäläinen laskee liikkeelle ääliömäisiä salaliittoteorioita.

        Jos Britannia olisi tunnistanut aineen, pelastuspartiota ei olisi ylipäätään laitettu asialle sillä seurauksella, että yksi poliisi on nyt sairaalassa.

        Sitä missä vaiheessa myrkky on tunnistettu ja kenen taholta, ei ole uutisoitu mutta epäilemättä kyseessä on juuri Mirzayanov sillä hän on ollut töissä laitoksessa jossa Novichokeja valmistettiin. Hänellä on tiedossa myrkyn koostumus.

        Se, että Mirzayanov on loikannut länteen, tekee hänestä nimenomaan uskottavamman lähteen kuin joku Venäjällä asuva tai pro-Venäjä trolli on.

        Hän parhaana asiantuntijana sanoo, ettei ole muuta mahdollisuutta kuin, että Putin on henkilökohtaisesti vastuussa sillä aine on Venäjällä valtiollisen tason ase eikä siihen ole pääsyä ulkopuolisilla.

        Hänen mukaansa Novichokin koostumus ei ole muiden kuin NL:n / Venäjän tiedossa. Osaamista aineen käyttöön ei ole Venäjän ulkopuolella eikä sitä ole aiemmin käytetty.

        Jokainen täysipäinen uskoo tässä asiassa asiantuntijaa. On yhdentekevää mitä sinä ja kaltaisesi kyseenalaistatte jälkien peittämiseksi.

        Heh, olet trolli, kuka tahansa voi lukea Mirzayanovin lausunnon, hän ei ole millään tavalla osallistunut Yhdysvalloista käsin aineen tunnistamiseen, vaan nimenomaan KUULI sitä käytetyn. Aivan turha sinun on yrittää tehdä Mirzayanovista tässä casessa muuta kuin mitä hän on, pelkkä kommentoija, joka ei edes tiedä tämän päivän tilanteesta mitään myrkyn suhteen.

        On yhdentekevää mitä satuja sinä ja kaltaisenne sepittelette, niitä ei usko kukaan järkevä ihminen.


      • putinin-tulokas

        Selitin jo sinulle asian. Trollaat puuta heinää kun et ole kunnolla perehtynyt asiaan etkä myöntäisi mitään vaikka olisitkin.

        Mirzayanov oli hämmästynyt siitä, että Putin käytti ainetta jota ei ollut vielä käytetty (hänen mielestään) ja kommentoi, ettei olisi uskonut että Putin sortuu tällaiseen.

        Siitä onko sitä käytetty on erimielisyyttä ja mahdollisesti sitä on käytetty ilman että käyttöä on raportoitu.

        Kyse ei ollut siitä, että Mirzayanov KUULI asiasta tällöin kolmannelta osapuolelta. Olet typillinen ryssätrolli aivottomine kommentteinesi.

        Kaikki tarvittava näyttö on jo olemassa. Ei sillä ole mitään vaikutusta että joku teikäläinen laskee liikkeelle ääliömäisiä salaliittoteorioita.

        Kaikki on jo kumottu mutta sitähän sinä et halua myöntää kun Venäjä on niin rakas sinulle rikoksineen kaikkineen.

        Jos Britannia olisi tunnistanut aineen, pelastuspartiota ei olisi ylipäätään laitettu asialle sillä seurauksella, että yksi poliisi on nyt sairaalassa ja kolme tutkittavana.

        Sitä missä vaiheessa myrkky on tunnistettu ja kenen taholta, ei ole uutisoitu mutta epäilemättä kyseessä on juuri Mirzayanov sillä hän on ollut töissä laitoksessa jossa Novichokeja valmistettiin. Hänellä on tiedossa myrkyn koostumus.

        Se, että Mirzayanov on loikannut länteen, tekee hänestä nimenomaan uskottavamman lähteen kuin joku Venäjällä asuva tai pro-Venäjä trolli on.

        Hän parhaana asiantuntijana sanoo, ettei ole muuta mahdollisuutta kuin, että Putin on henkilökohtaisesti vastuussa sillä aine on Venäjällä valtiollisen tason ase eikä siihen ole pääsyä ulkopuolisilla.

        Hänen mukaansa Novichokin koostumus ei ole muiden kuin NL:n / Venäjän tiedossa. Osaamista aineen käyttöön ei ole Venäjän ulkopuolella eikä sitä ole aiemmin käytetty.

        Aineesta ei ole olemassa edes vertaisarvioituja tieteellisiä papereita joten ainoa vaihtoehto on se, että se on peräisin Venäjältä.


      • Doppelstein
        seli.seli kirjoitti:

        On hyvä, että lopetat turhan selittelyn, koska ei se kannata. Rehellisiin suomalaisiin ei teidän trollien jutut uppoa. Faktat on ne, jotka meillä käyvät ja ovat totta.

        Mutta kun mitään faktoja ei vielä ole.


      • Venäjä-trollille
        Doppelstein kirjoitti:

        Mutta kun mitään faktoja ei vielä ole.

        Mistä sinä tiedät ettei faktoja ole?


      • Doppelstein
        Venäjä-trollille kirjoitti:

        Mistä sinä tiedät ettei faktoja ole?

        Ei ole mitään faktoja, eli todisteita, esitetty Venäjän ja Putinin syyllisyydestä. Jos Britannia ei kykene niitä uskottavasti esittämään, niin mitään faktoja ei ole.


    • ak47lääke

      Petturit on kautta historian kokeneet karman, montako on kuollut tuonkin vasikan vuoksi, lyijyä tuommoinen kolmois vakooja tarvitsee, rahan ahne paska joka kuvitteli kusettavansa kaikkia. sananlasku: ahneella on paskainen loppu.

      • ei-kannata

        Sinä siis hyväksyt tappamisen. Taidat olla siis aito venäläinen ja taisit kyllästyä selittelemään, kuinka Putin on syytön.

        Totta on, että ei se kannata.


    • Goukarnaan

      Kuten varmaan tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet niin pankkiirien eliitti hakee nyt Britannian hallituksen johdolla konfliktia Venäjän kanssa ja taustalla on tämä MI6:n aiheuttama myrkytys-skandaali josta Britannian hallinto syyttää Venäjää ilman todisteita tai rikostutkintaa.

      Britannian kemiallisten aseiden tutkimuslaitos Porton Down on kertonut, ettei se ole koskaan nähnyt venäläistä Novichok hermomyrkkyä, jota nyt väitettiin käytetyn Salisburyssa ent. MI6-agentin sekä hänen tyttärensä myrkyttämiseen.

      Britannian hallitus on nyt kieltäytynyt luovuttamasta tätä myrkkynäytettä YK:n kemiallisen aseiden kieltojärjestö OPCW:lle.

      Kun tämä Neuvostoliitossa keksitty Novichok-hermomyrkky suunniteltiin aikanaan sellaiseksi, että sitä kyettäisiin valmistamaan yleisesti saatavilla olevilla raaka-aineilla missä tahansa laboratoriossa.

      Jos siis nyt Britannian hallinnon valemedia väittää, että vain Venäjä voi ainoana maailmassa toimittaa tätä hermomyrkkyä eteenpäin. Niin tämä väite on täysi valhe ja tätä kyseistä hermomyrkkyä pystytään valmistamaan vaikka Britannialle kuuluvissa kemiallisten aseiden tehtaissa.
      Lue lisää:
      http://nwohavaintoja.blogspot.in/2018/03/venaja-venaja-venaja.html?m=1

      • putinin-tulokas

        Älä viitti Teemu Vehkala monistaa Venäjä -trollien disinformaatiota asialliseen ketjuun.

        Olet trollien unelmakohde. Sinua viedään kuin pässiä narussa ja Pietarissa naurua riittää kun käännöstyöt hoitaa ja sanomaa levittää ilmaiseksi hyväuskoinen suomalainen konspiraatiotollo Mr Vehkala.

        Ellei järkipuhe tehoa, muistas nyt taas, että elimistössäsi on siru jolla elintoimintosi voidaan lakkauttaa viisaria vääntämällä. Nato ja eliitti seuraavat samaisen sirun välityksellä jokaista liikettäsi etkä pöntölläkään saa istua ilman, että sinua valvotaan.

        Näin syystä, että olet NIIN TÄRKEÄ TEKIJÄ tässä hybridisodassa kuten kaverisi Janitskinkin jonka tuoppiin eliitti mukaasi sekoitti myrkkyä missä-se-nyt-taas-olikaan. Käsität varmaan, että eliitti ei kertakaikkiaan voi ottaa riskiä, että pilaisit maailmanlaajuisen organisaation bisnekset paljastamalla SUURIA SALAISUUKSIA blogissasi (naurua).

        ________________________________________________________________________________________

        Asiaan:

        Boris Johnson on JO luvannut lähettää näytteen YK:n OPCW:lle:

        https://www.afp.com/en/news/826/opcw-and-russias-alleged-novichok-programme-doc-12l4q01

        Britannia ei väitä sellaista mitä kopioimasi trolli Craig Murray satuilee vaan ex-venäläinen Vil Mirzayanov on se joka kertoo, että vain Venäjällä on tiedossa aineen koostumus.

        Hänen mukaansa Novitsokeja ei pystytä valmistamaan Venäjän ulkopuolella mutta sitä voidaan kuljettaa verraten turvallisesti (siitä on suunniteltu mobiiliversio) eri paikkoihin kahtena eri komponenttina joiden sekoittaminen sitten vaatii äärimmäiset turvatoimet ja ammattitaitoa jota Venäjän hallinto Mirzayanovin mukaan ei ole paljastanut muille.

        Koska kyseessä on nimenomaan Venäjän kehittämä ase, tietenkään koostumusta ei ole vuodettu julkisuuteen. Jos olisi vuodettu, koostumuksesta olisi jo saatavilla tieteellisiä vertaisarviointeja (scientific papers) ja aine / aineet olisi jo mukana kemiallisten aseiden listalla.

        Mitä tulee aineen aiempaan käyttöön Britanniassa, Daniel Gersteinin (U.S. Department of Homeland Security) mukaan on mahdollista, että Novichokeja on käytetty jo aiemmin Britanniassa Kremlin kohteiden surmaamiseen, mutta asiaa ei ole saatu selville. "Emme ole käsittäneet tätä" koska koostumus ei ole ollut tiedossa.


      • Avaasilmäsi
        putinin-tulokas kirjoitti:

        Älä viitti Teemu Vehkala monistaa Venäjä -trollien disinformaatiota asialliseen ketjuun.

        Olet trollien unelmakohde. Sinua viedään kuin pässiä narussa ja Pietarissa naurua riittää kun käännöstyöt hoitaa ja sanomaa levittää ilmaiseksi hyväuskoinen suomalainen konspiraatiotollo Mr Vehkala.

        Ellei järkipuhe tehoa, muistas nyt taas, että elimistössäsi on siru jolla elintoimintosi voidaan lakkauttaa viisaria vääntämällä. Nato ja eliitti seuraavat samaisen sirun välityksellä jokaista liikettäsi etkä pöntölläkään saa istua ilman, että sinua valvotaan.

        Näin syystä, että olet NIIN TÄRKEÄ TEKIJÄ tässä hybridisodassa kuten kaverisi Janitskinkin jonka tuoppiin eliitti mukaasi sekoitti myrkkyä missä-se-nyt-taas-olikaan. Käsität varmaan, että eliitti ei kertakaikkiaan voi ottaa riskiä, että pilaisit maailmanlaajuisen organisaation bisnekset paljastamalla SUURIA SALAISUUKSIA blogissasi (naurua).

        ________________________________________________________________________________________

        Asiaan:

        Boris Johnson on JO luvannut lähettää näytteen YK:n OPCW:lle:

        https://www.afp.com/en/news/826/opcw-and-russias-alleged-novichok-programme-doc-12l4q01

        Britannia ei väitä sellaista mitä kopioimasi trolli Craig Murray satuilee vaan ex-venäläinen Vil Mirzayanov on se joka kertoo, että vain Venäjällä on tiedossa aineen koostumus.

        Hänen mukaansa Novitsokeja ei pystytä valmistamaan Venäjän ulkopuolella mutta sitä voidaan kuljettaa verraten turvallisesti (siitä on suunniteltu mobiiliversio) eri paikkoihin kahtena eri komponenttina joiden sekoittaminen sitten vaatii äärimmäiset turvatoimet ja ammattitaitoa jota Venäjän hallinto Mirzayanovin mukaan ei ole paljastanut muille.

        Koska kyseessä on nimenomaan Venäjän kehittämä ase, tietenkään koostumusta ei ole vuodettu julkisuuteen. Jos olisi vuodettu, koostumuksesta olisi jo saatavilla tieteellisiä vertaisarviointeja (scientific papers) ja aine / aineet olisi jo mukana kemiallisten aseiden listalla.

        Mitä tulee aineen aiempaan käyttöön Britanniassa, Daniel Gersteinin (U.S. Department of Homeland Security) mukaan on mahdollista, että Novichokeja on käytetty jo aiemmin Britanniassa Kremlin kohteiden surmaamiseen, mutta asiaa ei ole saatu selville. "Emme ole käsittäneet tätä" koska koostumus ei ole ollut tiedossa.

        Sinä se hutkit ja uskot tutkimatta. Aivopesun merkkejä on, että uskotaan kaikki negatiivinen venäjästä. Oletko kuullut mitä tapahtuu kun pitää liian kauan päätä kuopassa. Ei osaa enään itse arvioida eikä ajatella sen jälkeen. Suosittelen että lopeta uutisten lukeminen, koska ei näytä tekevän hyvää.
        Vai haluutko että joku toinen kertoo mitä mieltä sinun pitää olla asioista?
        Ehkä tämä avaa hieman silmiäsi jos katot tän linkin. Siinä on suomi teksti. Se ei tosin käsittele suoraan tätä myrkytys tapausta, mutta avaa silmiä:)


      • Avaasilmäsi
        Avaasilmäsi kirjoitti:

        Sinä se hutkit ja uskot tutkimatta. Aivopesun merkkejä on, että uskotaan kaikki negatiivinen venäjästä. Oletko kuullut mitä tapahtuu kun pitää liian kauan päätä kuopassa. Ei osaa enään itse arvioida eikä ajatella sen jälkeen. Suosittelen että lopeta uutisten lukeminen, koska ei näytä tekevän hyvää.
        Vai haluutko että joku toinen kertoo mitä mieltä sinun pitää olla asioista?
        Ehkä tämä avaa hieman silmiäsi jos katot tän linkin. Siinä on suomi teksti. Se ei tosin käsittele suoraan tätä myrkytys tapausta, mutta avaa silmiä:)

        Linkki edelluseen: https://youtu.be/ErF-A_4EftI


      • Einäyttöä
        putinin-tulokas kirjoitti:

        Älä viitti Teemu Vehkala monistaa Venäjä -trollien disinformaatiota asialliseen ketjuun.

        Olet trollien unelmakohde. Sinua viedään kuin pässiä narussa ja Pietarissa naurua riittää kun käännöstyöt hoitaa ja sanomaa levittää ilmaiseksi hyväuskoinen suomalainen konspiraatiotollo Mr Vehkala.

        Ellei järkipuhe tehoa, muistas nyt taas, että elimistössäsi on siru jolla elintoimintosi voidaan lakkauttaa viisaria vääntämällä. Nato ja eliitti seuraavat samaisen sirun välityksellä jokaista liikettäsi etkä pöntölläkään saa istua ilman, että sinua valvotaan.

        Näin syystä, että olet NIIN TÄRKEÄ TEKIJÄ tässä hybridisodassa kuten kaverisi Janitskinkin jonka tuoppiin eliitti mukaasi sekoitti myrkkyä missä-se-nyt-taas-olikaan. Käsität varmaan, että eliitti ei kertakaikkiaan voi ottaa riskiä, että pilaisit maailmanlaajuisen organisaation bisnekset paljastamalla SUURIA SALAISUUKSIA blogissasi (naurua).

        ________________________________________________________________________________________

        Asiaan:

        Boris Johnson on JO luvannut lähettää näytteen YK:n OPCW:lle:

        https://www.afp.com/en/news/826/opcw-and-russias-alleged-novichok-programme-doc-12l4q01

        Britannia ei väitä sellaista mitä kopioimasi trolli Craig Murray satuilee vaan ex-venäläinen Vil Mirzayanov on se joka kertoo, että vain Venäjällä on tiedossa aineen koostumus.

        Hänen mukaansa Novitsokeja ei pystytä valmistamaan Venäjän ulkopuolella mutta sitä voidaan kuljettaa verraten turvallisesti (siitä on suunniteltu mobiiliversio) eri paikkoihin kahtena eri komponenttina joiden sekoittaminen sitten vaatii äärimmäiset turvatoimet ja ammattitaitoa jota Venäjän hallinto Mirzayanovin mukaan ei ole paljastanut muille.

        Koska kyseessä on nimenomaan Venäjän kehittämä ase, tietenkään koostumusta ei ole vuodettu julkisuuteen. Jos olisi vuodettu, koostumuksesta olisi jo saatavilla tieteellisiä vertaisarviointeja (scientific papers) ja aine / aineet olisi jo mukana kemiallisten aseiden listalla.

        Mitä tulee aineen aiempaan käyttöön Britanniassa, Daniel Gersteinin (U.S. Department of Homeland Security) mukaan on mahdollista, että Novichokeja on käytetty jo aiemmin Britanniassa Kremlin kohteiden surmaamiseen, mutta asiaa ei ole saatu selville. "Emme ole käsittäneet tätä" koska koostumus ei ole ollut tiedossa.

        Jatkat edelleen typerää trollaamista, no maailmaan kaikkea passskaa mahtuu, kuten sinunkin höpinäsi.
        "Hänen mukaansa Novitsokeja ei pystytä valmistamaan Venäjän ulkopuolella mutta sitä voidaan kuljettaa verraten turvallisesti (siitä on suunniteltu mobiiliversio) eri paikkoihin kahtena eri komponenttina joiden sekoittaminen sitten vaatii äärimmäiset turvatoimet ja ammattitaitoa jota Venäjän hallinto Mirzayanovin mukaan ei ole paljastanut muille."

        "Mirzayanov on se joka kertoo, että vain Venäjällä on tiedossa aineen koostumus."

        Siis väität ettei edes Mirzayanov tiedä aineen koostumusta ja miten sitä sekoitetaan, vain Venäjän "hallinto" on tähän kykeneväinen, olet pelle. Kehtaat sitten samaan aikaan selitellä miten Mirzayanov on tunnistanut aineen.

        Todellisuudessa kymmeniä vuosia sitten kehitetyn aineen koostumuksen ovat levittäneet maailmalle Mirzayanov ja muut mukana olleet myrkyn kehittäjät.

        Näin oikeassa elämässä, sinä elät omassa mielikuvitusmaailmakuplassasi.


      • putinin-tulokas

        Olet aivan väärä taho suosittelemaan suomalaisille yhtään mitään.

        Ei Venäjän touhujen tarkasteluun ole aiemminkaan uskoa käytetty.

        Venäjä on tehnyt jo riittävästi negatiivista, joten varmasti kellään ei ole ollut halua siitä suunnasta enää lisää negatiivista kuulla.

        Skripalin kohtalosta kuten Nikolai Glushkovinkin kohtalosta on vastuussa yksin Venäjä, so. Putin. Ajoitus juuri vaalien alle kertoo tilaustyöstä.

        Jokainen aikuinen käsittää, ettei Britannialla ole intressejä olla huonoissa väleissä Venäjän kanssa mm. syystä, että venäläiset ovat sijoittaneet Englantiin.


    • putinin-tulokas

      Väitetään, että Novitsokia olisi käytetty jo 1995 venäläisen pankkiirin Ivan Kivelidin ja hänen sihteerinsä surmaamiseen.

      Venäjän sisäministeriö analysoi tällöin käytetyn aineen ja ilmoitti, että kyseessä oli fosforipohjainen hermoaine "jonka koostumus oli luokiteltu salaiseksi".

      Shikhanyn tuotantolaitoksen johtajan Nesterovin mukaan hänen tiedossaan ei ollut yhtäkään tapausta, että myrkkyä olisi myyty laittomasti. Hänen mukaansa ammattivakoilijat käyttävät sitä.

      Skripalin tapauksen jälkeen ensiapuhenkilökunnasta 21 testattiin ja 3 toimitettiin sairaalaan.

      Daniel Gersteinin (U.S. Department of Homeland Security) mukaan on mahdollista, että Novichokeja oli käytetty aiemmin Britanniassa Kremlin kohteiden surmaamiseen, mutta asiaa ei ole saatu selville. "Emme ole käsittäneet tätä".

      Käsitimme tällä kertaa sillä uhrit löydettiin tiedottomina puiston penkiltä. Jos kyseessä olisi ollut suurempi annos, uhrit olisivat kuolleet ja me olisimme erehtyneet pitämään kuolinsyytä luonnollisena.

    • Eiriittäny

      Puolueettomat asiantuntijat sanovat, että venäjällä ei ole motiivia, mutta Englannilla on, koska pankkiirit haluavat Venäjän pankkimaailman haltuunsa ja jatkossakin dollaripohjainen öljypolitiikka. Mutta koska näin eikäynyt, niin sota on noussut vaihtoehtona ja tekösyillä sen pitää syyllistää venäjä.

      • putinin-tulokas

        Puolueettomat kattia kanssa. Lopeta trollaus.

        Venäjä on ainoa jolla on motiivi. Putin haluaa näyttää vihollisilleen mitä heille tapahtuu jos pettävät hänet.

        Skripal ja tytär eivät saaneet kuolettavaa annosta syystä, että silloin asia ei olisi saanut yhtä suurta julkisuutta. Britit eivät olisi käsittäneet, että käytössä oli myrkky vaan homma olisi mennyt luonnollisen kuoleman piikkiin. (yllä olevassa viestissä juuri puhutaan tästä)


      • Einäyttöä
        putinin-tulokas kirjoitti:

        Puolueettomat kattia kanssa. Lopeta trollaus.

        Venäjä on ainoa jolla on motiivi. Putin haluaa näyttää vihollisilleen mitä heille tapahtuu jos pettävät hänet.

        Skripal ja tytär eivät saaneet kuolettavaa annosta syystä, että silloin asia ei olisi saanut yhtä suurta julkisuutta. Britit eivät olisi käsittäneet, että käytössä oli myrkky vaan homma olisi mennyt luonnollisen kuoleman piikkiin. (yllä olevassa viestissä juuri puhutaan tästä)

        Ja palstan vakiotrolli van jatkaa trollaamistaan, Venäjällä ei ole mitään motiivia tekoon, varsinkaan juuri nyt.


        "Shikhanyn tuotantolaitoksen johtajan Nesterovin mukaan hänen tiedossaan ei ollut yhtäkään tapausta, että myrkkyä olisi myyty laittomasti. Hänen mukaansa ammattivakoilijat käyttävät sitä."
        Ammattivakoilijat käyttävät sitä- siis aine oli tarkoitettu skripalin käyttöön, skripal on brittien palveluksessa. Sattui siis vahinko aineen käsittelyssä ja tytärkin sai osansa.

        Kyllä olet raukka asioista pahasti pihalla, reaalimaailma on sinulle täysin vieras.


      • putinin-tulokas
        Einäyttöä kirjoitti:

        Ja palstan vakiotrolli van jatkaa trollaamistaan, Venäjällä ei ole mitään motiivia tekoon, varsinkaan juuri nyt.


        "Shikhanyn tuotantolaitoksen johtajan Nesterovin mukaan hänen tiedossaan ei ollut yhtäkään tapausta, että myrkkyä olisi myyty laittomasti. Hänen mukaansa ammattivakoilijat käyttävät sitä."
        Ammattivakoilijat käyttävät sitä- siis aine oli tarkoitettu skripalin käyttöön, skripal on brittien palveluksessa. Sattui siis vahinko aineen käsittelyssä ja tytärkin sai osansa.

        Kyllä olet raukka asioista pahasti pihalla, reaalimaailma on sinulle täysin vieras.

        Trollaus Venäjän piikkiin ei mene läpi suomalaisella palstalla.

        Venäjä on ainoa jolla on motiivi. Putin haluaa näyttää vihollisilleen mitä heille tapahtuu jos pettävät hänet.

        Skripal ja tytär eivät saaneet kuolettavaa annosta syystä, että silloin asia ei olisi saanut yhtä suurta julkisuutta. Britit eivät olisi käsittäneet, että käytössä oli myrkky vaan homma olisi mennyt luonnollisen kuoleman piikkiin.

        Väitetään, että Novitsokia olisi käytetty jo 1995 venäläisen pankkiirin Ivan Kivelidin ja hänen sihteerinsä surmaamiseen.

        Venäjän sisäministeriö analysoi tällöin käytetyn aineen ja ilmoitti, että kyseessä oli fosforipohjainen hermoaine "jonka koostumus oli luokiteltu salaiseksi".

        Shikhanyn tuotantolaitoksen johtajan Nesterovin mukaan hänen tiedossaan ei ollut yhtäkään tapausta, että myrkkyä olisi myyty laittomasti. Hänen mukaansa ammattivakoilijat käyttävät sitä.

        Skripalin tapauksen jälkeen ensiapuhenkilökunnasta 21 testattiin ja 3 toimitettiin sairaalaan.

        Daniel Gersteinin (U.S. Department of Homeland Security) mukaan on mahdollista, että Novichokeja oli käytetty aiemmin Britanniassa Kremlin kohteiden surmaamiseen, mutta asiaa ei ole saatu selville. "Emme ole käsittäneet tätä".

        Käsitimme tällä kertaa sillä uhrit löydettiin tiedottomina puiston penkiltä. Jos kyseessä olisi ollut suurempi annos, uhrit olisivat kuolleet ja me olisimme erehtyneet pitämään kuolinsyytä luonnollisena.


    • Aiettäninkö

      Englannin Salisburyssa entinen venäläisvakooja joutui tyttärensä kanssa mysteerisen myrkytyksen uhriksi. Paikalle saapunut poliisi myrkyttyi myös. Pizzaravintolasta löytyi myrkkyjäämiä. Pari sataa ihmistä sai oireita. Syyllinen oli selvillä välittömästi: Venäjä. Myrkky oli kerrotun mukaan Novitshok-nimistä myrkkyä, jonka Neuvostoliitto kehitteli 1980-luvun lopulla. Edelleen kerrotun mukaan sellaista ei ole missään muualla, kuin Venäjällä.


      Aivan kuten Lee Harvey Oswaldin syyllisyys Kennedyn murhaan oli selvillä melkein heti murhan jälkeen, myös Salisburyn myrkytyksen syyllinen oli selvillä välittömästi. Tarina on valmis: Putin on hullu ja arvaamaton, ja ryssät halusivat tappaa lännen hyväksi vakoilleen kaksoisagentin varoitukseksi muille. Niinkö? Nyt tiedotusvälineissä kerrotaan jo kuinka myrkky oli Skripalin auton ovenkahvassa. Lee Harvey Oswaldin kivääri oli postimyynnistä hankittu Manlicher Carcarno, vaikka kirjavarastosta löytyikin Mauser.


      Sotilastiedustelun eversti Skripal toimi brittitiedustelun hyväksi vuosituhannen vaihteen tienoilla. Venäjä pidätti ja tuomitsi miehen 2004, mutta niin sanotussa agenttien vaihdossa 2010 hänet vapautettiin ja hän muutti Britanniaan. JOS venäläiset olisivat halunneet tappaa Skripalin, he olisivat voineet tehdä sen 14 vuoden ajan. Mies tuskin olisi nähnyt päivänvaloa vuoden 2004 jälkeen.
      Media on kertonut, ettei Novitshok-myrkkyä ole kuin Venäjällä. Niinkö? Myrkyn kehittäjät muuttivät länteen jo 1990-luvulla. Boris Jeltsinin kaaoskauden aikana länteen ja ties minne myytiin uraania, aseita, mitä vain Neuvostoliiton rojua, jos rahaa oli riittävästi. Mutta ei Novitshokia. Ei sen reseptiä. Ei Know How'ta. Niinkö?
      Novitshok on maailman tappavin hermomyrkky. Se saa tuhoisat VX-myrkyt näyttämään lasten marjapuurolta. Jos Salisburyssa olisi levitetty kokkeliviivan verran Novitshokia, kuolleita olisi satoja. Jos sitä olisi ollut nuppineulan pään verran, pizzeriasta ei olisi löytynyt eläviä. Skripal ja hänen tyttärensä olisivat kuolleita kuin kivi. Jos auton oven kahvassa oli Novitshokia, kuka tahansa tuohon kahvaan koskenut olisi kuollut minuuteissa. Ei käynyt pizzalla ja sitten käyskennellyt puistossa.
      http://rayhablogi.blogspot.in/?m=0

      • Einäyttöä

        "Emme ole käsittäneet tätä" koska koostumus ei ole ollut tiedossa. "
        Nytkös oli ja samaan aikaan väität ettei koostumus ole tiedossa muilla kuin Venäjän hallinnolla.
        Koetas nyt päättää edes oma kantasi, trolli.


      • Loipu

        Eli heitä ei murhattu Novichokilla.


      • Holomoholomo

        Miksi tuota samaa pitää postittaa moneen kertaan? Tuskin kukaan lukee sitä uudestaan ja uudestaan. Harvinaisen typerää "keskustelua". Saanet siitä itsellesi jotakin viihdykettä? Jos vikaa on korvien välissä, niin eihän siellä sen vian tarvitse isokaan olla.


      • Holomoholomo

        Sinä tässä roskapostia suollat!


      • Holomoholomo

        Asiasta olisi hauska keskustella asiallisesti, mutta sinun kanssasi se on mahdotonta. Lykkäät vain tuota samaa paskaa, se ei ole keskustelua.

        "Kemikaalin todennäköisin alkuperä on niistä maista, jotka 1990-luvun lopulta lähtien ovat eniten tutkineet Novitshok-projektia. Nuo maat ovat Britannia, Slovakia, Tsekki ja Ruotsi, kertoi Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova valtiollisen Rossija 24 -tv-kanavan mukaan lauantaina."


      • Holomoholomo

        Olet väärässä!


    • Novich
      • putinin-tulokas

        Pelkällä kaavalla et tee yhtään mitään sillä valmistusprosessi ei ole tiedossa (sitä ei ole vuodettu).

        Jos se olisi tiedossa, aine olisi jo kemiallisten aseiden luettelossa ja siitä olisi olemassa tieteellisiä tutkimuksia (scientific papers), vaan ei ole.

        Kyllä te Venäjä -trollit olette niin löyhillä eväillä liikkellä, että ei ihme ettei venäläisiä yleensäkään kukaan usko eikä pidä vakavasti otettavina tapauksina.


      • Näinköonkäyny
        putinin-tulokas kirjoitti:

        Pelkällä kaavalla et tee yhtään mitään sillä valmistusprosessi ei ole tiedossa (sitä ei ole vuodettu).

        Jos se olisi tiedossa, aine olisi jo kemiallisten aseiden luettelossa ja siitä olisi olemassa tieteellisiä tutkimuksia (scientific papers), vaan ei ole.

        Kyllä te Venäjä -trollit olette niin löyhillä eväillä liikkellä, että ei ihme ettei venäläisiä yleensäkään kukaan usko eikä pidä vakavasti otettavina tapauksina.

        Kuulostat poliisilta:) kyllä te venäjän trollit:)) Missäs laatikossa asustelet?


    • UivaMakarooni

      ...Novichok on binaari myrkky, joka on erittäin vaikea valmistaa, vain Venäjä kykenee....
      .. Sitä voi tehdä jokaisessa lannoitetehdassa...
      .. Sitä tuotiin matkalaukussa.. Eikun sitä sumutetiin aerosolina..
      Vaikuta sitä kun journalistit sepittä juttuja omasta päästä, ja repii otsikot. keskustella heidän sepitelmien perustella on turha.
      Molemmat valtiot, sekä Britit että Venäjä jääneet kiinni valehtelusta usean kerran aikaisemmin.
      "Asiantuntia" Mirzayanov syö samaa leipää kun Skripal, tosin Amerikoissa. Tiukasti kiinni politikassa, islamisti, kansalismielinen tataari ja kiihkeä Putinin vastustaja.
      https://kazbeginews.wordpress.com/2009/10/12/the-declaration-of-independence-of-tatarstan/
      Mitä käteen jäi? Tyhjaa. Täytyy odottaa mita sanoo se YKn kemiaosasto, sille luottaisin enemmän kun koko mediasirkukseen.

    • hauskatveikot

      Kyseistä ainetta valmistettiin jo toisen maailmansodan aikana usean valtion toimesta. Naurattaa että vain Venäjällä olisi osaaminen kyseiseen aineeseen.

    • putinin-tulokas

      http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-43377698

      3) Novitsokeja on eri muodoissa.

      Jotkut Novitsok-aineet ovat nesteitä, toiset ovat kiinteässä muodossa. So. niitä voi levittää erittäin hienojakoisena jauheena.

      Jotkut aineista raportoidaan "binäärisiksi aseiksi", jolloin hermoagentti on varastoitu kahdeksi vähemmän myrkylliseksi kemialliseksi ainesosaksi joita on helpompi kuljettaa, käsitellä ja varastoida.

      Kun komponentit sekoitetaan, ne reagoivat ja tuottavat aktiivista myrkyllistä ainetta.
      "Yksi tärkeimmistä syistä miksi näitä aineita kehitetään on, että niiden ainesosat eivät ole kiellettyjen aineiden luetteloissa", sanoo professori Stephens.

      4) Jotkut voivat vaikuttaa hyvin nopeasti.

      Novitsokit suunniteltiin myrkyllisemmiksi kuin muut kemialliset aseet ja jotkut versiot vaikuttavat nopeasti - 30 sekunnin ja kahden minuutin välillä.

      Pääaltistumisreitti on todennäköisesti hengitystiet joskin ne voivat myös imeytyä ihon läpi.
      Jauhemaisessa muodossa vaikutuksen syntyminen kestää kauemmin.

    • putinin-tulokas

      Venäläinen diplomaatti väittää, "ettei Venäjällä ole koskaan ollut ohjelmaa Novitsokin kehittämiseksi ja että 1992 Venäjä lopetti kaiken aktiviteetin sotilaskemian saralla."

      KYSEESSÄ ON VALHE =>

      UUTINEN 9.8.1999:
      http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/asia-pacific/415742.stm

      "Uzbekistanin tutkimuskeskus sijaitsee sotilaskompleksissa ja 1990-luvun alkuun saakka se oli huomattava tutkimuskeskus kemiallisille aseille joita Neuvostoliitto yhä tuotti.

      Neuvostoliitto hajosi 1991.

      Instituutin henkilökunta oli miehitetty pelkästään venäläisillä ja VASTA 1993 kun venäläiset lähtivät JA OTTIVAT MUKAANSA VÄLINEET JA DOKUMENTAATION, se mitä instituutissa oli tapahtunut alkoi tulla päivänvaloon.

      NL:n Kemiallisten aseiden ohjelman vanhemman loikkarin mukaan venäläiset käyttivät tehdasta tuottaakseen pieniä määriä uuden sukupolven tappavia hermoagentteja NOVITSOKEJA jotka suunniteltiin sellaisiksi, ettei kansainväliset asetarkastajat tunnistaisi niitä."

    • putinin-tulokas

      Putin valehtelee toimittajille päin naamaa:

      1) "Jos kyseessä olisi sotilastason myrkky, ihmiset olisivat kuolleet siihen paikkaan."

      Ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Lue edellisestä viestistä aineen vaikutuksesta.

      2) "Venäjä ei omista tällaisia aineita. Kaikki kemialliset aseemme tuhottiin kansainvälisten tarkastajien läsnäollessa, me teimme tämän toisin kuin jotkut muut."

      Ei pidä paikkaansa. Venäläiset veivät suljetun tehtaan välineistön ja dokumentaation mukanaan lähtiessään Uzbekistanista 1993.

      Mitä ihmettä välineillä ja dokumentaatiolla tehtiin jos ne mukaan piti ottaa?

      Uzbekistanin tehdas ei ollut ainoa paikka jossa kemiallisia aseita valmistettiin.

      https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/eu-russia-spy-poisoning-latest-novichok-nerve-agent-programme-handover-putin-uk-a8262966.html

      • putinin-tulokas

        Venäjä -trolli Craig Murraykin jää TAAS kiinni VALEHTELUSTA:

        https://www.craigmurray.org.uk/archives/2018/03/boris-johnson-issues-completely-new-story-on-russian-novichoks/

        "The Soviet Chemical Weapons programme was based in Nukus in Uzbekistan. It was the Americans who dismantled and studied it and destroyed and removed the equipment."

        USA EI TUHONNUT JA SIIRTÄNYT VÄLINEISTÖÄ vaan venäläiset lähtiessään Uzbekistanin tehtaasta 1993 OTTIVAT MUKAANSA tehtaan VÄLINEET JA DOKUMENTAATION.

        => "taking with them much of the equipment and documentation"

        Artikkeli vuodelta 1999: http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/asia-pacific/415742.stm

        Putin -trollit ovat häikäilemättömiä valehtelijoita.


      • Einäyttöä
        putinin-tulokas kirjoitti:

        Venäjä -trolli Craig Murraykin jää TAAS kiinni VALEHTELUSTA:

        https://www.craigmurray.org.uk/archives/2018/03/boris-johnson-issues-completely-new-story-on-russian-novichoks/

        "The Soviet Chemical Weapons programme was based in Nukus in Uzbekistan. It was the Americans who dismantled and studied it and destroyed and removed the equipment."

        USA EI TUHONNUT JA SIIRTÄNYT VÄLINEISTÖÄ vaan venäläiset lähtiessään Uzbekistanin tehtaasta 1993 OTTIVAT MUKAANSA tehtaan VÄLINEET JA DOKUMENTAATION.

        => "taking with them much of the equipment and documentation"

        Artikkeli vuodelta 1999: http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/asia-pacific/415742.stm

        Putin -trollit ovat häikäilemättömiä valehtelijoita.

        "Skripal ja tytär eivät saaneet kuolettavaa annosta syystä, että silloin asia ei olisi saanut yhtä suurta julkisuutta. Britit eivät olisi käsittäneet, että käytössä oli myrkky vaan homma olisi mennyt luonnollisen kuoleman piikkiin."
        HEEHHHEEHHHH nytkös tuota maailman varallisinta myrkkyä pystyttiinkin annostelemaan kahdelle henkilölle sopivasti että jäävät henkiin?? Voi voi, tsiisus sentään mitä passskaa väität. Tekijä varmaan laski että joku ohikulkija juuri sopivasti huomaa nämä uhrit puiston penkillä ja kas juuri viime hetkellä he saavat vasta-ainetta jäädäkseen henkiin?? KUULE ota foliohattu pois päästäsi.

        Kuulostat molokille huvittavine mielikuvitustarinoinesi

        Jutuillasi ei ole minkäänlaista uskottavuutta.

        "Mirzayanovilla siitä syystä, että työskenteli tehtaassa jossa sitä valmistettiin."
        Yksinkö se siellä työskenteli ?(Venäjän hallinnon kanssa), voi voi.

        Kyllä on trollilla kova tarve trollata mielikuvitusjuttujaan palstalle


      • putinin-tulokas
        Einäyttöä kirjoitti:

        "Skripal ja tytär eivät saaneet kuolettavaa annosta syystä, että silloin asia ei olisi saanut yhtä suurta julkisuutta. Britit eivät olisi käsittäneet, että käytössä oli myrkky vaan homma olisi mennyt luonnollisen kuoleman piikkiin."
        HEEHHHEEHHHH nytkös tuota maailman varallisinta myrkkyä pystyttiinkin annostelemaan kahdelle henkilölle sopivasti että jäävät henkiin?? Voi voi, tsiisus sentään mitä passskaa väität. Tekijä varmaan laski että joku ohikulkija juuri sopivasti huomaa nämä uhrit puiston penkillä ja kas juuri viime hetkellä he saavat vasta-ainetta jäädäkseen henkiin?? KUULE ota foliohattu pois päästäsi.

        Kuulostat molokille huvittavine mielikuvitustarinoinesi

        Jutuillasi ei ole minkäänlaista uskottavuutta.

        "Mirzayanovilla siitä syystä, että työskenteli tehtaassa jossa sitä valmistettiin."
        Yksinkö se siellä työskenteli ?(Venäjän hallinnon kanssa), voi voi.

        Kyllä on trollilla kova tarve trollata mielikuvitusjuttujaan palstalle

        Kertaus on opintojen äiti:

        Venäjä -trolli Craig Murraykin jää TAAS kiinni VALEHTELUSTA:

        https://www.craigmurray.org.uk/archives/2018/03/boris-johnson-issues-completely-new-story-on-russian-novichoks/

        "The Soviet Chemical Weapons programme was based in Nukus in Uzbekistan. It was the Americans who dismantled and studied it and destroyed and removed the equipment."

        USA EI TUHONNUT JA SIIRTÄNYT VÄLINEISTÖÄ vaan venäläiset lähtiessään Uzbekistanin tehtaasta 1993 OTTIVAT MUKAANSA tehtaan VÄLINEET JA DOKUMENTAATION.

        => "taking with them much of the equipment and documentation"

        Artikkeli vuodelta 1999: http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/asia-pacific/415742.stm

        Putin -trollit ovat häikäilemättömiä valehtelijoita.


    • vorkuta

      Putin puheessaan 2010 sanoi kaksoisagenteihin viitaten. Heidän kohtalo on kuolema. Sen saatte taatusti nähdä. Venäjältä ovat hävinneet ystävät. Hylkyvaltiot ovat tulleet tilalle. Putinin arvostelijoita myrkytetty, tapettu ja maanpaossa. Valtamedia ei uskalla tonkia likapesää. Pelätessään toimitusten sulkemisia. Kansalaisliikkeet ovat julistettu ulkomaalaisiksi agenteiksi . N~liitolta kukaan toisinajattelija ei ollut turvassa. Venäjä jatkaa samaa perintöä. Mikä pahinta se ulottuu läntisiin demokratioihin. Kuka uskoo ettei venäläisiä sotilaita ollut itä~ukrainassa. Tai korealaiskonetta ei tiputtanut Venäjä yhdessä kapinnallistien kanssa. Tai doping ongelma ei ollut valtiojohtoista. Kaiken on Venäjä kiistänyt. Todisteet ovat kiistattomat maan syyllisyydestä tapahtumiin. Myrkytys geissi kuuluu tähän valheiden jatkumoon.

    • kolkko.naapuri.meillä

      Eihän tämä Venäjältä mikään lipsahdus ollut vaan tietoinen voiman näyttö. Ajoitus juuri ennen vaaleja ja lännen reaktio se mitä Venäjällä toivottiinkin. Jopa Venäjän televisiossa kevyesti verhottu varoitus, että isänmaan petturit eivät elä vanhaksi...

      • putinin-tulokas

        Juuri näin !


    • valheet-ei-kanna

      Tällainen jankutus tästä asiasta on aivan turhaa. Venäläisten on aivan turhaa yrittää todistella muuta, kuin että he ovat myrkytyksen takana ja se on fakta. Kyllä varmaan asia tullaan todistamaankin, kuten on todistettu malesialaisen koneen alas ampuminen. Niin myös venäläisten
      epäoikeuden mukainen tappelu Itä-Ukrainassa. Sitäkin nämä kaksi suurta valtiomiestä Lavron ja Putin kielsivät pitkään, että heillä ei ole siellä sotilaita.

      Valheita on tullut valheitten perään, kuinka heidän puheisiin voisi luottaa.

    • putinin-tulokas

      https://www.theguardian.com/world/2018/mar/22/andrei-zheleznyakov-soviet-scientist-poisoned-novichok

      Venäjän viranomaiset kiistävät edelleen, että Venäjällä olisi koskaan ollut tällaista ohjelmaa. ”Haluan todeta kaikella mahdollisella varmuudella, että Venäjällä tai Neuvostoliitossa ei ollut ohjelmia Novitsok -nimisen myrkyllisen aineen kehittämiseksi”, sanoi Venäjän varaulkoministeri Sergei Ryabkov viime viikolla.

      Tiistaina Venäjän RIA Novosti -uutistoimisto haastatteli Venäjän valtion orgaanisen kemian ja teknologian tutkimuslaitoksen johtajaa, joka vahvisti, että Neuvostoliitto oli kehittänyt Novitsok - agentteja. Ohjelmalla oli vain eri nimi: Foliant.

      Eräs Foliant –ohjelman hyvin tuntenut henkilö kertoi Guardianille, että myrkytykseen kuollut venäläinen Zheleznyakov ”tuskin oli ensimmäinen uhri” Novitsok –hermoaineiden kehittämisen aikana.

    • AumJaMaum
    • putinin-tulokas

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4299
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      236
      2110
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1560
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1381
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      253
      1070
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1057
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1035
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      136
      1033
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      933
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      908
    Aihe