Myrkkyprovokaatiolla ajetaan sotaa!

MuistakaaIrakia

Britannian hallitus on saanut muiden johtavien maiden hallitukset taakseen ”todistamaan” myrkkyprovokaation venäläisten työksi. Suomen media jatkaa kuuliaisesti tämän sotapropagandan levittämistä. Kaikki Britannian hallituksen väitteet asiassa on kuitenkin osoitettu kyseenalaisiksi, näin esimerkiksi kriittinen tutkijaryhmä Britanniasta ja USA:sta:

http://syriapropagandamedia.org/doubts-about-novichoks

Mitään toivoa ei ole tietenkään siitä, että Suomen valtamedia esitelisi jonkin kriittisen sanan tästä NATO:n tiedusteluorganisaatioiden järjestämästä provokaatiosta. Eivät he tehneet niin, kuin USA ja Britannia valehtelivat Saddamin ydinaseseista hyökätäkseen Irakiin, eikä kriittisyys ole kelvannut muutenkaan kun on riemurinnoin levitetty USA:n sotapropagandaa.

17

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nöinä

      Höpö höpö.
      Venäjän ja venäläisten olisi heti pitänyt tunnustaa teko.
      Kaikki me länsimaalaiset oltaisiin oltu aidosti ihmeissämme.
      Sillä kukaan ei teitä valehtelevia venäläisiä olisi uskonut.

    • MuistammeIrakiaVietnamia

      Aiva oikke. Tuota olen itsekin tuhannesti sanonut. Kieroa on peli.

      Pitää vain miettiä, mitä hyötyä ja keille, tulevasta sodasta voisi olla.

      En millään kykene keksimään yhtäkään todella hyvää syytä miksi Venäjä haluaisi sotaa. Venäjä kyllä vastaa haasteeseen, mutta en näe sitä hyökkäävänä osapuolena.

      Hyökkäävä osapuoli tässä tarinassa on (jälleen) Britannia. (Britithän meillekin julistivat Jatkosodan! Ja ampuivat meitä Oolannin sodassa!) Tämä tuli hiukan kuin "puskasta". itse olin olettanut USA:n olevan se pääpaholainen. Onhan se tietysti, mutta mikä ihme britteihin meni? Toisaalta britit ovat vähän kuin ruotsalaiset, että toimittavat salassa ja kaikessa hiljaisuudessa omia päämääräiään ja nyt tuo (heille) onneton May paljasti koko aikeensa. Ei noin pidä repiä sukkahousujaan. Nainen on huono sotapäällikkö.

      Mutta tätähän on jo pitemmän aikaa toimitettu, kaiken vihakirjoittelun ja valeuutisten kautta. Kuten olen sanonut: Länsi on Perkele joka tahtoo tuhota kristinuskoisen Venäjän. Kyseessä on toisaalta myös taustaltaan jakautuneen Katolisen kirkon ikikiista. Länsi edustaa Roomalaiskatolista kirkkoa (ja siitä erkaantuneita protestanttisia kirkkoja), paavia. Venäjä taas Bysanttia, idän ortodoksista kirkkoa.

      Oikeastaan haistan nyt tässä taustalla NATO:n. Britit ja Tanskahan ovat puuhailleet kaikenlaista yhteistä nimenomaan NATO:ssa.

      Trump antaa selustatukea briteille, muttei ole lyöttäytymässä eturintamaan, ainakaan toistaiseksi.

      Tämä liittyy nyt jotenkin myös brexitiin. Brittien asiat taitavat olla todella huonolla tolalla... Sota on kuin viimeinen yritys pelastaa uppoava laiva. Britithän ovat itse olleet se oikein pääjehu koko tämän EU:n luomisen taustalla. "Yhteismarkkinoista" he puhuivat jo 100 vuotta sitten. Britannia on ammattimainen muiden kansojen ryöstelijä, siihen perustuu koko brittien olemassaolo. Kaukomaiden miehityksiin, timanttien ja muun arvokkaan ryöstöihin ja sitten näiden kansojen henkitoreisiin jättäminen. Britit ja jenkit ovat aina uskollisia toisilleen ja jenkithän eivät ole rauhallista päivää nähneet koko olemassaolonsa aikana. USA sotii aina. Kylvävät tuhoa kaikkialla.

      Ja jotkut suomalaiset sitten luulevat heitä ystäviksi! Vaikka tärkeintä meille olisi pitää Venäjä ystävänämme. Ja ainakin minä pidän.
      .

    • Kilpikonnat

      Sotaa?
      Nythän vaan britit heittävät 23 venäläistä pellolle, ja varmaan moni muukin länsimaa, kun todisteet tulee julkisiksi.
      En usko että yksikään länsimaalainen on tästä pahoillaan että venäläisiä kotiutetaan?
      Mistä sinä keksit sodan?
      No ehkä ne oligarkit Lontoossa julistavat sodan Putinille ,joiden varat jäädytetään tai menettävät ne ikuisesti .
      Varmasti myös kaikki muut seuraavat perässä, ja pian on monta tyhjätaskuoligarkkia.
      Itse en kuitenkaan usko että venäläiset oligarkit edes tuosta suuttuisivat.
      Tietävät hän he että tuo on heidän isänmaankin tapa. (Vertaa Krimi).

      • BritannianSodanjulistus

        Pelkän, todistamattoman väitteen perusteella Britannia katkaisi diplomaattisuhteet Venäjään. Se ei antanut Venäjälle itselle edes tilaisuutta tutkia asiaa, mistä oli kysymys.

        Venäjä ilmoitti kostavansa tämän hyvin nopeasti.

        Kun suurvaltojen keskinäiset diplomaattisuhteet katkaistaan se on käytännössä sodan julistus. Näin Britannia teki Venäjälle.


    • TulilankaPalaaJo

      Venäjä on maltillinen.

      - Se vastaa Britannialle shakkisiirrolla: aikoo vastaavasti karkottaa Venäjältä brittidiplomaatteja.

      "Lavrov: Venäjä vastaa Britannialle – karkottaa brittidiplomaatteja" :
      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005606237.html

      Ihailen Venäjän älykkyyttä.

      - Mikäs nyt on brittien siirto? EU:n vetäminen mukaan Mayn / Britannian hölmöilyihin / sota-aikeeseen?

      - Mitä vastaa EU? Ja miksi?

      - Entä, kuinka Venäjä vastaa?

      - Mitä aikoo tehdä USA? Kuuluuko asia USA:lle ollenkaan? Se ei vielä liene, ainakaan näkyvästi sekaantunut tähänkään heille kuulumattomaan asiaan.

      Huomataan kaiken aikaa ne tosiasiat, että Venäjä ei ole ollut se hyökkäävä osapuoli. Jo alkuasetelma: myrkkyisku, oli mitä todennäköisimmin brittien oma teko, sillä britit eivät päästäneet Venäjää tukemaan heitä nk. tutkimuksissa. Mitään avoimia tutkimuksiahan ei ole edes suoritettu. Kaikki perustuu vain Britannian väitteille, todisteita ei ole ja Britannia on estänyt todisteiden hankinnan, syytetyn osapuolen (Venäjän federaatio) oikeuden vastata syytöksiin ehdottamalla, että se saisi tukea Britanniaa sen tutkimuksissa. todisteilla eli faktoilla. Tämän Britannia kielsi ja aloitti oman, poliittisen hyökkäyksensä Venäjää vastaan.

      Tämmöinen oikeusvaltio on Iso Britannia. Näin Britannia "rules". ("Rule, Britannia!")

      Ei ihme, että Venäjä suuttui ja vetäytyi. Mutta teki kuitenkin maltillisen "vastaiskun": saman diplomaattien poistamisen kuin Britannia heille. "Lähetit" on nyt siirretty.

      Kaikki riippuu briteistä itsestä. He tämän aloittivat. Venäjä ei haksahda kiihkeään reaktioon. Vielä ei ole iskanderien aika. Mutta kantsuu seurata esim. sitä twitter-sivustoa, Already happened (jota ei sallita tänne suoraan linkittää). Sieltä löytyy sotakuvia, joukkojen ja aseistuksen siirroista (ei tietenkään kaikkea mitä tapahtuu, ei ole kameramiehet joka paikassa ja sivustohan on ilm. jenkkisivusto).
      .

    • OikeusvaltioTesti

      No, onhan USA jo sekaantunutkin asiaan:

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005605901.html :

      ... "Venäjä valmistelee vastausta Yhdysvaltojen sille asettamille lisäpakotteille. Asiasta kertoi Venäjän apulaisulkoministeri Sergei Rjabkov, jonka mukaan amerikkalaisia koskeva ”musta lista” voi laajentua. (KUVA: Bai Xueqi)" ...

      ... "Ria Novostin Venäjän ulkoministeriöstä saamien tietojen mukaan Venäjä on yhä valmis yhteistyöhön Lontoon ja Washingtonin kanssa. Ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi samaa torstaina, mutta totesi Britannian kieltäytyneen yhteistyöstä toistuvasti.

      Venäjältä on odotettu vastausta Britannian määräämiin vastatoimiin. Ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi perjantaina, että Venäjä aikoo karkottaa brittidiplomaatteja, mutta tarkkoja määriä hän ei kuitenkaan vielä kertonut.

      Yhdysvallat määräsi torstaina Venäjälle uusia pakotteita toissa vuoden presidentinvaaleihin sekaantumisen ja muiden kyberhyökkäysten johdosta. Uusien pakotteiden kohteena on 19 venäläistä henkilöä ja viisi yhteisöä."...

      Johnson Claims it Was Likely Putin's Decision to Direct Alleged Skripal Attack :
      https://sputniknews.com/world/201803161062599631-johnson-boris-putin-skripal-poisoning/

      Russia Opens Criminal Cases Over Yulia Skripal's Poisoning, Glushkov's Murder
      RUSSIA
      17:00 16.03.2018 (updated 17:05 16.03.2018) :
      https://sputniknews.com/russia/201803161062604611-russia-skripal-poisoning-investigation/

      Moscow is Interested in Determining Truth in Skripal Case More Than London:
      https://sputniknews.com/europe/201803161062594475-skripal-poisoning-uk-russia/

      Jos Suomi on oikeusvaltio, nämä linkit saavat jäädä näkyville.
      .

    • Sotilaspassendaaleri

      Jos Venäjä osaisi olla rehellinen, ehkä aikain saatossa kansainvälinen asenne voisi muuttua.

      MH17 tapauksen valheiden tunnustaminen ja syyllisten kuultavaksi toimittaminen olisi hyvä alku.

      • TotuudenJaRauhanPsta

        MH17-tapaus on edelleen julkisesti loppuun asti selvittämättä. Eikös jotkut hollantilaiset jo vähän tunnustaneetkin, ettei syy ollut Venäjän vaan heidän omansa? Jotenkin hollantilaiset liittyivät asiaan, en muista, miten.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Malaysia_Airlinesin_lento_17

        En tiedä mitä tapahtui, mutta sitä ihmettelen miksi ihmeessä sen matkustajakoneen yleensäkin piti etsiytyä lentelemään juuri sota-alueen yläpuolelle, jossa kaikki tuntematon, etenkin lentävä kohde saatetaan ymmärtää vihollisen koneeksi. Konehan lensi Ukrainasta itäänpäin.

        JOS itä-Ukrainan separistit sen ampuivatkin alas, entäs mikä olisi ollut seuraus, jos kone olisikin ollut terroriaikeissa (kuten WTC-tornien kohdalla) lentää Venäjän / separatistien puolelle? Ei sotilas kauaa tuollaisia vaihtoehtoja pohdi. On toimittava nopeasti.

        Todellakin. Mitä hittoa se lentofirma, Malesia Airlines oikein oletti? Ellei kyseessä ollutkin terroriaikeissa tehty lento, mutta ehkä itä-Ukrainan separatistien puolustus torjui sen?

        Vai, miksi kone räjähti ilmassa? Nämä ovat näitä sotilaallisia hämäräjuttuja, joita voimme vain arvuutella.

        Hämmästyttävää, miten hyvin russofoobit aina tietävätkin tällaiset asiat. En itse ole russofoobi, enkä länsifoobi, vaikkakin uskoni Länteen onkin huimasti vähentynyt ihan sen omien toimien vuoksi ja uskoni Venäjään taas kasvanut.

        Pyrin aina etsimään asioista todistetut tosiasiat, käyttäen ennakkoluulotonta järkeä että myös sydäntä.

        Totuus on kuin palava myrskylyhty pimeässä.
        .


    • Joslllkllo

      Jos Venäjä olisi rehellinen, se tarkoittaisi sitä , että Putin , Larnov ja kumppanit tuotaisiin taidoissa Haagiin.

    • LavrovOnVieläHillitty

      Tämmöinen laadukas sanasota nyt meneillään:

      https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/puolustusministeri-on-impotentti-intellektuelli-–-solvaukset-sinkoilevat-moskovan-ja-lontoon-välillä-myrkkyskandaalin-takia/ar-BBKjb8D?li=BBr5KbI&ocid=mailsignout

      – Meillä ei ole mitään venäläisiä vastaan. Ei ole olemassa mitään russofobiaa tapahtuneen takia ...

      - Eilen Britannian puolustusministeri Gavin Williamson puolestaan sanoi, että "Venäjän pitäisi häipyä ja tukkia turpansa."...

      - Venäjän puolustusministeriö kommentoi lausahdusta sanomalla, että Britannian puolustusministeri on "impotentti intellektuelli". ...

      Sanalliset raketit lentelevät jo, puolin ja toisin.
      .

    • FighteritJoKierteleeMeit

      Already Happened:
      6 t 6 tuntia sitten
      "That was close! Italian Eurofighter Typhoon and Russian Su-34 flying near Estonia borders.. "

      Suomeksi:
      "Se oli lähellä!" Italialainen Eurofighter Typhoon ja Venäjän Suhoi-34 olivat vähällä törmätä toisiinsa ilmassa lähellä Viron rajaa.

      N. 6 tuntia sitten, eli ilm. ennen noin klo 22 eilisiltaa.
      Sivustolta löytyy kuva koneista.

      Italialainen eurofighter, eli hävittäjä meidän Itämerellämme! Se on se NATO joka ei kunnioita muiden alueita...
      .

    • SaapasvarsitorniSimeoni

      Perusprinsiippi:
      - Suurvallat (kaikki suurvallat) ovat suurvaltoja voissa paistettuinakin.

      USA "onnistui" hyökkäämään Irakiin George W. Bushin päsmäröidessä ja perusteena hyökkäykselle olivat väärät "tiedot" eli eivät faktat pitäneet paikkaansa.

      Stalinin Puna-aemeijan hyökkäys Suomeen marraskuun lopulla 1939 "nojautui" Mainilan laukauksiin, jotka olivat CCCP-valtion omaa teatteria.

      Hitlerin hyökkäys Puolaan syyskuun alussa 1939 sai perustelunsa, kun puolalaisiin uniformuihin sonnustautuneet saksalaiset provakaattorit "hyökkäsivät" Saksan raja-asemalle ja niinpä Hitler sai siitä "oikeutuksen" valloittaa Puola.

      Nyt tässä Sripalin myrkytystapauksessa on selkeästi nähtävissä kaksi eri vaihtoehtoista "linjaa":
      - Syyllinen on Venäjä eli britit pääministereineen ovat oikeassa.
      - Syyllinen on "Länsi" eli joko britit tai CIA tai molemmat yksissätuumin myrkyttivät Sripalin.

      Sitten kysymys: Mitä se on?
      - "Lännen" operointi voisi tarkoittaa pyrkimystä yhä pahemmin tärvellä Venäjän mainetta ja sen sopivana seurauksena vaikkapa saada peruutetuksi jalkapalloilun MM-kisojen järjestäminen Venäjällä ensi kesänä. Jos niin tapahtuisi, niin kisat saatettaisiin siirtää esim. Iso-Britanniaan tai USA:han.
      - Mitä Venäjä hyötyisi yhä huononevista suhteista Iso-Britannian ja yleensä "Lännen" kanssa? Jos jotain Venäjän mahdollisesti saamaa hyötyä kuvitellaan, niin se "hyöty" saattaisi tulla konkreettisesti esille sen jälkeen kun jalkapalloilun MM-loppuottelu on pelattu eli toistuisi Sotshin kisojen aikainen kaava, jolloin kisojen päätyttyä alkoi Krimin valtaus. Kukapa tietää?

      • RusskajaNeidzyt

        Itse uskon Lännen pyrkivän kaikintavoin vahingoittamaan Venäjää. Lisäämään Venäjän vastaista mielialaa etenkin sotilaallisesti strategisissa maissa, kuten Baltia ja mm. Suomi. Vahingoittamaan Venäjän kauppasuhteita ja taloutta. Ja etenkin pyrkiä vahingoittamaan Putinin mainetta ja presidentiksi valitsemista. Luin jostain, että Ukraina aikoisi estää Ukrainan venäläisiä osallistumasta Venäjän vaaleihin, eli estäisi pääsyn vaalipaikoille.

        Tällainen Ukraina. Poroshenko khuilo!

        Viimeisenä keinona tämän keissin tarkoitus lienee pyrkiä nostamaan jo hukkuvan Britannian imperiumin taloutta sotatoimilla Venäjää vastaan. Aseteollisuus kun perinteisesti on levittänyt "hyvinvointia", ainakin sille sodan hyökkäävälle osapuolelle, jos nimittäin se onnistuisi pitämään aina ystävät lähellä ja viholliset kaukana. Tänäpäivänä asia tosin ei ole näin yksiselitteinen, sillä tämän päivän ohjukset ja raketit kyllä löytävät tiensä osoitteeseensa.

        Tämä teko Länneltä on erittäin alatyylinen ja halpamainen. Jos kuka rehellinen on yhtään seurannut Venäjän omaa toimintaa ja käyttäytymistä, niin sekä Putin että Lavrov ovat jo vuosia todellakin tehneet kaikkensa pyrkiäkseen Venäjän itsensä taholta osoittamaan rauhanaikeita ja hyvien suhteiden vaalimista EU:n kanssa.

        Tästähän euroopassa Britannia, Ukraina ja Ruotsi eivät ole pitäneet. Pitää kaiken aikaa muistaa myös Ruotsin osuus tässä asiassa: Venäjän vastaiset, perättömät harhanäyt Tukholman saaristossa, ym. Jopa suoriin valheisiinkin perustuvat vihakirjoitukset ja niihin provosoiminen suomalaisissa medioissa, sekä käsky sensuroida liian Venäjä-ystävälliset kirjoitukset. Kaikkia mielipidekirjoituksia medioissa ei edes julkaista. Siellä on ihan selkeä suodatin: vihakirjoitukset lentäen läpi ja painokoneeseen, ystävälliset tiukalla seulalla. Sopivasti ystävälliset ehkä sallitaan, muttei jumaliste mitään ryssän ihailua!
        .


      • GB.Vampyyrien.Monarkia
        RusskajaNeidzyt kirjoitti:

        Itse uskon Lännen pyrkivän kaikintavoin vahingoittamaan Venäjää. Lisäämään Venäjän vastaista mielialaa etenkin sotilaallisesti strategisissa maissa, kuten Baltia ja mm. Suomi. Vahingoittamaan Venäjän kauppasuhteita ja taloutta. Ja etenkin pyrkiä vahingoittamaan Putinin mainetta ja presidentiksi valitsemista. Luin jostain, että Ukraina aikoisi estää Ukrainan venäläisiä osallistumasta Venäjän vaaleihin, eli estäisi pääsyn vaalipaikoille.

        Tällainen Ukraina. Poroshenko khuilo!

        Viimeisenä keinona tämän keissin tarkoitus lienee pyrkiä nostamaan jo hukkuvan Britannian imperiumin taloutta sotatoimilla Venäjää vastaan. Aseteollisuus kun perinteisesti on levittänyt "hyvinvointia", ainakin sille sodan hyökkäävälle osapuolelle, jos nimittäin se onnistuisi pitämään aina ystävät lähellä ja viholliset kaukana. Tänäpäivänä asia tosin ei ole näin yksiselitteinen, sillä tämän päivän ohjukset ja raketit kyllä löytävät tiensä osoitteeseensa.

        Tämä teko Länneltä on erittäin alatyylinen ja halpamainen. Jos kuka rehellinen on yhtään seurannut Venäjän omaa toimintaa ja käyttäytymistä, niin sekä Putin että Lavrov ovat jo vuosia todellakin tehneet kaikkensa pyrkiäkseen Venäjän itsensä taholta osoittamaan rauhanaikeita ja hyvien suhteiden vaalimista EU:n kanssa.

        Tästähän euroopassa Britannia, Ukraina ja Ruotsi eivät ole pitäneet. Pitää kaiken aikaa muistaa myös Ruotsin osuus tässä asiassa: Venäjän vastaiset, perättömät harhanäyt Tukholman saaristossa, ym. Jopa suoriin valheisiinkin perustuvat vihakirjoitukset ja niihin provosoiminen suomalaisissa medioissa, sekä käsky sensuroida liian Venäjä-ystävälliset kirjoitukset. Kaikkia mielipidekirjoituksia medioissa ei edes julkaista. Siellä on ihan selkeä suodatin: vihakirjoitukset lentäen läpi ja painokoneeseen, ystävälliset tiukalla seulalla. Sopivasti ystävälliset ehkä sallitaan, muttei jumaliste mitään ryssän ihailua!
        .

        Huomatkaa pitkä tauko julkaistujen mielipidekirjoitusten kohdalla. Viimeisin julkaistu on lähetetty klo 12.49:

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005607791.html

        Suunnilleen noilla kohdin tarjosin omaa, Venäjä-ystävällistä mielipidekirjoitustani. Ei julkaistu. Mutta Venäjän täysin asiallista reaktiota brittien mainiloihin kyllä saa halveerata. Sillä Britannian teko oli heidän oma ja kaikenlisäksi täysin perustelematon, todistamattomiin väitteisiin / valheisiin perustuva Mainilan laukauksensa kohti Venäjää.

        Se on nyt laukaistu, eikä tekoa saa enää tekemättömäksi. Venäjällä on täysi oikeus vastata siihen. Olisi heikkoutta olla vastaamatta. Venäjä ei ole paskamaiselle Lännelle enää mitään velkaa. Venäjä on vuosia osoittanut oman rauhantahtonsa. Länsi = tarkemmin Iso Britannia on nyt osoittanut itsensä, antanut oman vastauksensa.

        Britit saavat mitä ansaitsevat, vain omien tekojensa mukaan: 23 karkotettua venäläistä, 23 karkotettua brittiä.

        Kuvio alkaa taas olla sama kuin 1. maailmansodassa: brittien kuninkaan vihoittelu. Siinä oli kyseessä serkusten väliset riidat: Iso Britannia, Venäjä, Saksa.

        Saksa ilmeisesti on jo oppinut parista edellisestä sodasta, samoin Venäjä, mutta Iso Britannia vaatii lisää kansojen verta!
        .


    • UfoKarkuteillä
    • muhasenmatti

      Ryssän tekemä terroriteko. He terrosoivat aivan milloin vain ja missä vain. He sanovat pommittavansa terroristeja. Miksi eivät sitten pommita itseään. Olisi aihetta, eikä kukaan pistäisi vastaan.

      • ErkkojenSodat

        Ota huomioon, että kyseessä on kansainvälinen kaksoisagentti joka petti Venäjän.

        Venäläiset ovat patriootteja ja kunnioittavat patriotismia jopa vihollisissaan. Kun viime sotien aikana suomalaiset maanpetturikommarit rymistelivät rajan yli itään, uskoen saavansa suurenkin kiitoksen Stalinilta, heille sanottiin: "Petitte omanne, petätte meidätkin". Heidät ammuttiin siihen paikkaan.

        Jos venäläinen itse omalla valinnallaan on ryhtynyt kaksoisagentiksi, hän tietää mihin on ryhtynyt ja että jossain vaiheessa hänet saatetaan tapaa maanpetturina. Nyt ei siis ollut kysymys mistä tahansa terroriteosta.

        Ja mehän emme tiedä mihin kaikkeen tuo agentti oli syyllistynyt viime aikoina. Ei Länsi meille sitä kerro.

        Emme myöskään tiedä Venäjän valtion (federaation) ja itse Putinin olevan tähän tekoon syyllinen. Me emme tiedä mitä britit itse ovat tehneet.

        Venäläiset ovat suoraselkäisiä, vahvoja ihmisiä, oman kansansa puolta, eikä heidän kanssaan pilailla. Heillä on vahvat asenteet tällaisissa kysymyksissä ja tiukka maanpuolustus. Jos kaksoisagentin uudet toimet olivat uhka Venäjälle, Venäjä mahd. vastasi siihen niinkuin sotilaallisesti vastataan.

        Agenttihan ei muuten ole vielä edes kuollut. Tämä jo viittaisi brittien bluffiin. Jos Venäjä päättäisi tappaa kaksoisagentin, hän olisi jo vainaa.

        Näiden kahden valtion välinen riita kertoo, että taustalla on enemmän kuin meille valhemediat kertovat. On käsittämätöntä esim. IS:n erittäin aggressiivinen, Venäjän vastainen vihakirjoittelu. Erkko-media jälleen vaarantaa Suomen turvallisuuden, tässä eivät Erkot ole ensikertaa asialla. Viime sotiamme NL:n välillä on kutsuttu nimellä "Erkon sota".

        http://richardjarnefelt1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/119734-lansisuuntauksen-taustaa-erkon-sota-ryssaviha

        Erkon haamu ei vaan pysy haudassaan. Auttaisiko jos sille veisi vaikka valkosipuliseppeleen?
        .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe