Kyllä paksu on testatusti parempi,vaimo sen sanoi

Osa1jajatkuu

Ei ole pakko uskoa kertomaani joten jos seuraava tosi selostukseni epäilyttää niin en voi mitään sorry . Olemme aviopari 54v kumpikin ja pitkään naimisissa . Silloin tällöin olen jutellut vaimolle sängyssä ja milllin missäkin että haluaisin nähdä kun joku vieras ja iso kaluinen panee sinua. Arvattavasti vaimo ensin jopa tuohtui niin hulluista jutuista vaikka ei olekkaan mikään huumorin tajuton vaan iloinen ihminen. Muutamia kertoja puhuin hyvinkin yksipuolisesti vieraasta ja mitä se tekisi . Ja viimein vaimo kysyi että missä niinkuin aikoisin moista harrastaa! Aloitus vihdoinkin asiaan! Sanoin että melkein missä vaan voi pikaisesti jo kokeilla . Taas meni päiviä ja olin jo etsiskellytkin miestä pidemmän aikaa ja yksi oli asiallisen ja hyvän tuntuinen naimisissa oleva mutta hieman pihimmän puoleisen rouvan kanssa joten kiinnosti .
Koska oli jo syksy mutta lehti puussa vielä ja kivat kelit niin miehelle sopi ulkona auton talaluukun alla puuhat. Vaimo ei tiennyt mitään että mies oli jo löydettynä.
Mies lähetti kuvaa kalustoaan pyydettyäni hieman todistetta koosta ettei ole mikään prinssi nakkinen kooltaan. No joo ei niin huipputarkka kuva ollut mutta kalun ympäri oli vedetty kangasmitta nauha 19,4 cm. Oho jos kuva oli aito niin vau.
Mittaa n 17cm . Mies asusteli hiukka yli 100 km päässä joten ei ajallisesti kaukana kun kumpikin ajaa puoliväliin. Nyt vaimolle ehdotus kun mies oli vapaana illan vaimonsa ollessa jollain pitkällä reissulla kyseisen illan. Sanoin vaimolle että nyt voitaisiin kävästä autoilemassa joten jos laittaisi pitkän hameen päälle ja avosukkahousut. Sain yllättyneen ilmeen mutta vaimo kyselemättä sen ihmeempää laittoi itsensä valmiiksi. Autossa vaimo sanoi ettei suostu jos on jokin epäsiisti tms . Olin katsonut metsäautotien yhdestä kohdasta jo aiemmin ja sen luona tavattiin . Auto tuli samaan aikaan ja ajettiin metsäautotielle peräkkäin . Jännätti niin hemmetisti meitä kumpaakin vaimon kanssa. Nousin autosta ja sanoin miehelle että ompa hieno ilma ja mies hymyili leveästi ja moikkasi rouvvani autoon samalla. Pyysin miestä tulemaan automme viereen rouvan puolelle ikkunankohdille niin jutellaan auton ylitse niin vaimo ikkunasta posket punaisina alkoi avata miehen housuja ! Niin oltiin sovittu whatsapeilla jutut. Mies oli todella kiva ja juttelimme tietysti seksistä. En katsonut autoon vaan annoin vaimon kiihottua rauhassa. Muutama minuutti meni ja vaimo sanoi autosta että katsoppa tänne . Vaimo oli imuutellut kalua kuulemma välittömästi sillä miehellä oli verkkarit ja alhaalla sekunneissa kun astui auton äärelle . Kalu oli jo pehmeänä ollut isompi kuin minulla 4cm ja 17 cm jäykkänä. Näky oli todella hieno vaimo piti kalusta kiinni ja sormen päät ei yltänyt yhteen! Kuvassa ei näkynytkään terskaa ja se oli vielä kaluakin suurempi !
Ei kirjoitusta mahtua enempää joten jatkan osa kaksi

14

2750

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osa2jajatkuu

      Osa 2 jatkuu .
      Kysyin turhan kysymyksen vaimolta että no mitäs ? Mies seisoi kiinni autossamme ja kumartuneena itse autoon vaimo ilmehti ja nyökkäili innoissaan ja sanoi äänettömästi että jooo jooo huulillaan! Sanoin miehelle että tulen sinne puolelle myös niin katsotaanpa livenä. Ja olipa se paksu kalu ja hirmu tatti terska! Olin kateellinen nyt selvästi. Vaimo astui myös autosta ulos ja alkoi heti pitää kiinni vieraan kalusta liikutelleen edestakaisin. Ja garjosin oman kalun vaimon toiseen käteen. No nyt oli hyvä tunnelma! Juteltiin miehen kanssa ja pyysin vaimoa nojaamaan auton sisään niin että seisoo ulkona . Vaimo kääntyi ja nostelin hameen ylös selänpäälle. Vieras mies tuijotti kalu pystyssä vaimon pillua ja aloin nuolla pillua joka oli niin märkä kuin olla voi. Työnnyin vaimoon ja mies rulladi jonkin ison kondomin päälle samalla . Vaimo voihki kuten tekee aina. Ja nyt se jännä juttu , sanoin miehelle että vaihdetaan vuoroa, lurps kaluni luiskahti pillusta ja reikä jäi auki ja sulkeutui viivaksi nykien. Katoin ihan läheltä ja vieras laittoi terskan märille huulille ja liikutteli ylösalas terskaa samalla painaen himoissaan etsien likasta reikää. Vaimo voihki jo nyt vaikka ei edes koko terska ollut edes sisällä kuin osittain . Vaimo kertoi etyä kiihotti niin vieras ja oli tiukkaa jo terskan alku ja hieroi klitorista. Mies heilutteli monta kertaa ja tuumin jo hetken että vaimoon ei ihan noin vain menekkään noin iso terskatatti. Ja sitten lupsahti terska sisään kun vaimo työnsi itseään tasksepäin!! Voi sitä voihkaisuja ja huohtuksia mitä kuului vaimostani. Mies alkoi nytkytellä kalua syvemmällä ja oho miten vaimon pillu oli kireän näköinen heti huomasin omaan verrattuna että peppu oli enemmän pingotuksessa nyt. Mies lykkeli kokomitallaan ja oho luiskajti pois pillusta ja vou pillu jäin auki kuin iso luola ja nykin viivaksi melkein ja vaimon käsi vetäisi kalun nopeaa takaisin pilluunsa. Mies lykki ja vaimo huokaili ja voihki enemmän kuin normaalisti. Vaihdettin paikkoja ja minä lykkelin ja teki niin hyvää että annoin mällin irrota vaimoon ja vaimo voihki . Mies astui heti perään ja nyt lupsahti vaimoon helpommin , mies aloitti nopeamman tahdin panemisessa ja vaimo kiihkeällä äänellä vain sanoi nussi nussi nussi nussi ihanaa ihanaaaa ...mies kesti hetken aikaa laukeamatta ja sitten alkoi vaimo saada myös orgasmia ja voi sitä vaimon perseen pukkimista mistä vasten , nyt tuli iso orkku! Tilanne rauhoittui ja kalu lupsahti ulos ja pillu oli turvonnut ja auki eikä mennytkään kiinni heti. Vaimo istui pyyhkeenpäälkexautoon ja oli raukea ja hieman häpeilevän näköinen mutta tyytväinen ilme. Lähdettiin kotimatkalle kukin kotiinsa ja se kysymys vaimolle , tuntuiko isompi paremmalta niin vastaus oli että oma kalu on riittävä ja hyvä ja iso kalu teki todella hyvää ja uudestaan kyllä haluaa kokeilla taas joskus.

      • ffrtyt776777h

        Tämä tapahtuma on samanlainen kuin meillä joka tapahtui ensimmäisen kerran viime kesänä.Poikkeuksena tarinaan se että kaveri sai nussia paljaalla ja itse pääsin nuoleen vieraat herkut vitusta.Nyt kaveri on käynyt useita kertoja vaimoa viihdyttämässä ja uusia miehiä hakusassa koko ajan,ainut on vain tosi asia että iso kullisia miehiä ei tahdo löytyä!


      • Suuuuur

        Yli 65v miehillä yleensä iso kulli


      • Nahaton

        Hesata kun löytyisikin sinkku,siisti 65v jolla paksu...


    • Åkemies

      Kiitos valaisevasta esimerkistä. Itsekin olen vakuuttunut ison kullin olevan normaalia parempi. Jutuissa / tieteessä aina kerrotaan normin olevan paras, mutta käytännössä naiset kerjäävät isoa kullia.

      • Häxyliini

        Iso on ihono, hmmmmmmm.


      • asko.on.läskigay

        Sinähän se paksu poika tiedä kun niitä kauhoja perseeseesi Oulun betonibunkkerissa työntelet yhtä läskin emännän nukahdettua.


      • Voivoilöyly

        Ja sinä olet syntynyt perseestä.


    • asko.ooon.homo.oulust

      Se valehteli. Paksu sulla on ainoastaan kaha ja mulkku saatanan pieni, vaikka olet psykoosejasi palstalka purkanut jo kohta kaksikymmentä vuotta.

      • tyyyyuur433

        Askolla on niin pieni sintti ja reppana kuvittelee että kaikilla muillakin on.Hae pinsetit kaapista niin pääset tutkailemaan sitä ihmettä mikä jalkojesi välissä kuultaa.


    • Realismus

      Oikein hauska fantasia! Varsinkin kirjoitustyyli, ja painovirheitä niin reimasti, että on taidettu kyhätä pikku huppelissa. Ja ympärysmitta 19,4 cm. Olutpullon luokkaa... Etpä pyrkinyt edes vähäiseen uskottavuuteen.

    • UskooKenTahtoo

      Kertomus oli kuin suoraan jostain 80-luvun Jallun lukijoiden palstalta. Yhtä koominen fantasia, kirjoittajana joku päivästä toiseen pornoa vahtaava poikamies :)

    • Mies29

      Olisi ihana päästä panemaa vanhempaa naista samalla kun oma mies katsoo vierestä.

    • Riittäämonelle

      On ihanaa saada isoa pohjaan asti. Ei tartte nähdä kuka työntää, voi olla monta vuoronperään. Kun oikein haluttaa niin siitä ei tule loppua, riittää monelle. Orkkuja tulee niin tiuhaan että mahanpohjassa käy kipeeksi, sykkii isolla alueella. Reikä jää välillä ihan auki kun oikein isolla panee. Ihanaa kun miehet näkee sen sykkeen ja pillun sulkeutumisen. Ja taas lisää....

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe