Power kotiinkuljetus ja asennus pesukone ja rumpu

KyllästynytKetjutukseen

Tilasin pesukoneen ja kuivausrummun asennuksinnen Powerilta. He ilmoittivat, että tuotteet tuodaan ja asennetaan maanantaina (tarkka päivämäärä ja kellonaika). Kun mitään ei kuulunut sinä päivänä, otin yhteyttä ja he käskivät olla yhteydessä Postiin, jolta olivat kuljetuksen ja asennuksen tilanneet alihankintana. Posti lupasi tuoda koneet yhteydenotosta kahden päivän sisällä ja että kuljettaja ottaa yhteyttä. Ei tuonut, ei otettu yhteyttä.

Olin taas asiakaspalveluun yhteydessä, luvattiin tuoda samana päivänä (nyt siis jo perjantai menossa eli 5 päivää myöhässä ilmoitetusta). Asiakaspalvelusta luvattiin, että joku ottaa yhteyttä. No tällä kertaa ottikin, postin alihankkija. Joka ilmoittaa, että tuo koneen 3-5 päivän päästä!! Taas olin postiin yhteyttä, joka lupaa välittää palautteen eteenpäivä. Ei siis hoitaa asiaa, kertoo toki, että Poweria voi reklamoida asiassa. Kiivaan palautteen jälkeen asiakaspalvelu lupaa olla yhteydessä rahtipuoleen ja pyytää hoitamaan kuljetuksen ja asennuksen niin pian kuin mahdollista.

Summa summarum, älkää ottako Powerin kotiinkuljetus- ja asennuspalvelua. Luvattua päivää ei noudateta ja joudut itse olemaan yhteydessä alihankkijoihin ja heidän alihankkijoihinsa, jotka kohauttelevat olkapäitään koska et oikeastaan ole heiltä tilannut mitään vaan Powerilta (joka kohauttelee olkäpäitään koska he ovat ulkoistaneet palvelun alihankkijoille).

11

10920

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Postikulkee

      Tuohan ei ole Powerin vika vaan postin. Useimmat verkkokaupat käyttävävät postin kuljetus ja asennuspalvelua. Itselläni postin asennuspalvelu toimi moitteettomasti, kun tilasin pesukoneen. En tiedä onko millään kodinkonefirmalla enää omaa jakelu/asennusorganisaatiota.

    • Selvä_kuin_pläkki

      "Tuohan ei ole Powerin vika vaan postin."

      Sen tästä ja monista muistakin asiaan liittyvistä ketjuista oppii, että kannattaa vältellä sekä Poweria että Postia.

      • Välttäkää.Poweia

        Kotiinkuljetus Powerilla Postin kautta ei toimi alkuunkaan.
        Olen koko päivän odottanut pesukonetta.
        Mitään ei kuulu, eikä kukaan tiedä mitään, jos vataavat.


    • hyvinmeni

      Tilasin Powerin black fridaystä uuden Miele-pesukoneen asennuksineen ja vanhan koneen poisviennen. Toimituspäivä saatiin sovittua yllättävän nopealla aikataululla ja tänään sieltä tuli kaksi kaveria hoitamaan homman täysin sovitusti ja vielä todella ripeästi. Asennuskohde oli alakerrassa, joten joutuivat roudaamaan kapeita portaita pitkin, no problemos koska olivat riskejä sällejä.

      Välillä vissiin näinkin?

    • EnnenköOliParemmin

      Pesukonetta ostamassa. Siis ostotilanteessa ei voikaan maksaa kaupassa kuljetuksesta ja asennuksesta vaan ne pitää hankkia / tilata erikseen muualta - postilta ?? On helevatan outoa ettei saa yhdellä kerralla kauppaa tehtyä vaan pitää sinne sun tänne maksaa .... Ennen oli paremmin ! :D

    • Anonyymi

      Tilasin pyykinpesukoneen kotiinkuljetuksella ja samalla vanhan poisviennin. Maksoin kuljetuksesta, jonka mukaan koneen olisi pitänyt saapua kotiini 28.2. Eipä saapunut. Seuraavana päivänä yhteys Poweriin, josta ilmoitettiin, että kunjetusyhtiö hakee piakkoin paketin. Nyt 3.3 ei kuljetusfirmasta ollu kuulunut mitään. Yhteys sinne. Kuljetusliike Hakoselta sanottiin, että pitää sopia heidän kanssaan toimituspäivä. Seuraava vapaa aika oli 7.3 eli viikko sovitusta ajasta. Saa nähdä ottavatki sillon vanhan koneen mukaansa. Mutta oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun Powerilta tilaan kotiinkuljetuksella.

    • Anonyymi

      Tilasin verkkokauppa.com:ista astianpesukoneen kotiinkuljetuksella, asennuksella ja poisviennillä, jotka ulkoistettu postille. Kaikki sujui mallikkaasti siihen asti, kunnes postipoika toi koneen perille ja totesi, ettei voi asentaa pesukonetta, koska siinä on jatkoletku, hänellä ei ole valtuuksia jatkoletkun asennukseen. Hänellä ei ollut myöskään valtuuksia tulpata putkea, että vanha kone olisi voitu irrottaa, joten asuntoon jäivät sekä vanha että uusi kone. Postipoika totesi, että tämä oli jo kolmas vastaava tapaus saman päivän aikana. Asiakkaan pitää lukea asennusehdot, esim. ettei jatkojohtoa asenneta, muuten asennus jää tekemättä ja asennuspalkkio palauttamatta. Asiakkaan pitää siis olla asiantuntija koneen asentamisessa ennenkuin lähtee postilta palvelua tilaamaan. Myöhemmin huomasin, että posti kouluttaa "asentajia" kahden päivän koulutuksella. Jouduin siis maksamaan sekä postin "asennuksen" sekä oikean asentajan putkiliikkeestä. Käsittääkseni kaikki kodinkoneita myyvät suuret ketjut käyttävät postin tai toisen yrityksen kuljetus/asennuspalvelua, joissa samat pelisäännöt. Hinta on edullinen suhteessa oikeisiin asennusliikkeisiin, mutta nettotuotto postille hyvä, koska osaa asennuksista ei tarvitse tehdä asiakkaan "tyhmyyden" vuoksi lainkaan. Postin palvelu ilmoitetaan virheellisesti asennuksena, vaikka kyse on itse asiassa yksinkertaisesta liitännästä. Todella sääli, että kodinkoneliikkeet eivät enempää panosta asiakaspalveluun, koska varmaan useimmat asennuksen tarvitsevat. Postin kannattaisi pitäytyä postin jakelussa ja kuljetuksissaja yrittää hoitaa edes se kunnialla.

      • Anonyymi

        Syyllinen se toimittaja siihen on, jos asiakkaalla on kotonaan laittomia kytkentöjä. Oletuksena ei ole.


    • Anonyymi

      Miksi ette tilaisi luontoystävällisiä pyykkilautoja tai pesukarttuja, ovat helposti kuljetettavia sekä asennettavia?

      • Anonyymi

        Pesupallo on pop. Saakohan enää mistään?


    • Anonyymi

      Hepalerppa korvataan perässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      58
      4377
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      24
      1402
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1205
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe