Kamerat aiheuttaa liikenteen nykimistä

bntgetyh65t4h65t4654

Ajan paljon kehä I pitkin, työmatka.
Voi sanoa että KUKAAN ei noudata nopeusrajoituksia, ehkä yksi tuhannesta.
Kameratolppien kohdalla hiljennetään ja sitten painetaan taas lisää vauhtia kukin parhaakseen katsomaan nopeutee, toinen ajaa 5km/h ylinopeutta ja joku taas 25km/h ylinopeutta.


Oikeasti vitu..taa sellainen kun 60 alueella ensin mennään vaikka 65 mutta tolpan kohdalla sitten vauhti putoaa 50 eikä tämä ole mikään yhden kerran vuodessa havaittu asia. Tolpaan jälkeen jäöädään hieromaan sitten sitä 60 nopeutta raamattu kädessä. Vähän ajan päästä taas mennään 80 kun ollaan tarpeeksi kaukana kirkosta että synti ei enää näy.. kunnes tulee tolppa ja alkaa se perkeleen pumppaaminen.

19

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • shillälailla.hyvä

      Ei tosiaan kannata pitää kunnollista turvaväliä, vaan roikkua puskurissa ja pumppailla nopeutta miten sattuu. Ei se tunnu yhtään ruuhkalta, jos ei kunnon haamuaaltoa saada aikaan.

    • tässä.totuus

      Ei ne kamerat mitään nykimistä aiheuta. Opettele noudattamaan liikennesääntöjä ja pidä riittävä turvaväli. Simple as that.

      • tasainen-vauhti

        Se on juuri noin. Ei kamerat, vaan kuskit sen aiheuttavat.


    • Kehä I on vilkas väylä, joten sen liikenteestä voi tehdä monenlaisia havaintoja, joku saattaa kenties tukea aloittajankin havaintoja.

      Nyt, kun varsin kattavat sujuvoittavuusparannukset on saatu päätökseen, ei voi olla ihmettelemättä sitä, että Kehä I tukkoutuu edelleen melko herkästi melko pienillä liikennemäärillä. Rakenteellisia parannuksia ei enää ole odotettavissa. Kenties kamerat laitetaan rahastamaan pelkästä ohi ajamisesta. Mitä hitaammin, sen suurempi haittamaksu.

    • näinsevainon

      Liikenne sujuisi paljon joustavammin jos porukka ajaisuvat mahdollisimman samaa nopeutta. Nopeusjojoilijat tappavat joustavuuden.

      • Kohti_Hybridiä

        Näinhän sen pitäisi mennä, mutta kun ei vaan voi ajaa pikkuauton perässä, jolla mittarinopeus 5kmh yli sallitun kruise päällä. Täysin mahdotonta.


      • täysin_mahdollista
        Kohti_Hybridiä kirjoitti:

        Näinhän sen pitäisi mennä, mutta kun ei vaan voi ajaa pikkuauton perässä, jolla mittarinopeus 5kmh yli sallitun kruise päällä. Täysin mahdotonta.

        Mitä vaikeuksia siinä on jos liikenne kulkee 5 km/h todellista nopeutta yli sallitun? Eri asia jos kulkisi alle sallitun.


      • hhupp
        täysin_mahdollista kirjoitti:

        Mitä vaikeuksia siinä on jos liikenne kulkee 5 km/h todellista nopeutta yli sallitun? Eri asia jos kulkisi alle sallitun.

        Onko siinä sitten jotain vaikeuksia, jos liikenne kulkee 5km/h alle suurimman sallitun?


    • dfgdrgdfg

      Kehällä ei kyllä osata ajaa kun oikealla pumpataan 70 ja vasemmalla kaistalla junnataan 80 mittarin mukaan.. Ja kun on kolme kaistaa niin pitäisi ajaa oikeanpuolimmaisella mutta eihän sitä kukaan noudata vaikka liikenne sujuisi hyvin

    • Parempaan.päin

      Ajan kehällä usein ja voin vakuuttaa, että tuo KUKAAN ei todella pidä paikkansa.

      Valvontakameroiden tulon jälkeen kehää pitkin on mukava ajaa. Nopeus on ruuhka-aikoja lukuun ottamatta maltillinen 75...85km/h, kuten pitääkin. Aiemmin sai koko ajan olla tarkkana ihan älylttömiä ylinpeuksia takaa tulevien varalta.

      Ja ne kolmannet kaistat todella ovat auttaneet. Niitä pitkin pääsee yleensä kaikkein tasaisinta nopeutta pitkiäkin matkoja. Ainoa harmin paikka on nykyisin Lintuvaaran tunneli, jonka ihan älytön rajoitus jatkuu turhan pitkälle itään päin.

    • KIIHDYTÄ

      Lisäksi kehällä ajaessa ärsyttää se, että liittymästä tulijat kuvittelevat (kai), että se on ihan ok tulla 60 km/h vauhdilla auton eteen, joka ajaa 80 km/h.
      Esimerkiksi Kannelmäestä tullaan näin. Tilaa ja kaistaa olisi kiihdyttää, mutta ei...

      • ParasAjaaVapaasti

        Audikuskina minulla on oikeus tulla ja mennä maantiellä miten haluan. Katsos kun saksalaisen laatuauton omistajia ei koske mitkään säännöt. Hommaa siis sinäkin sellainen, ja lopeta tuo lapsellinen marmattaminen.


      • ParasAjaaVapaasti kirjoitti:

        Audikuskina minulla on oikeus tulla ja mennä maantiellä miten haluan. Katsos kun saksalaisen laatuauton omistajia ei koske mitkään säännöt. Hommaa siis sinäkin sellainen, ja lopeta tuo lapsellinen marmattaminen.

        No onpa taas ihan helvetin typerä kirjotus !


      • Sark_Asmi
        330d-ja-hajis kirjoitti:

        No onpa taas ihan helvetin typerä kirjotus !

        Sinulle ei näköjään sarkasmi aukea.


    • pöljänvarrella

      Patterstein sano että pitää ajella 75kmh:n tietämissä niin ee tarvii koko ajan mittaria vilkuilla. Kerkii havannoida liikennettä. Liekö tarkottanut mittarnopeutta vai mitä, se ei artikkelista ilmennyt. Näin on kuulema turvallista edetä.
      Virkamiehen opeilla mennään kun ei ole kiirettä eikä syyllistytä kammottavaan rikokseen.

      • Hyvä ohje. Tuosta rapsahtaa sakko, kun rajoitus on 60 tai alle. Jos taas rajoitus on yli 70 km/h, olet tientukkona...

        Valitettavan moni noilla opeilla ajelee. Oli sitten kaupungin keskusta tai moottoritie, niin 75 on hyvä nopeus.


      • järjen_jättiläinen

        Tämä Pasterstein tekee itsestään varsinaisen valtakunnan pellen. Näin typerää ihmistä, ei edes poliisia, tuskin toista löydy Suomesta. Kuvittelee varmaankin olevansa haluttu pärstä jokaisessa mediassa, kun jokaiseen lehteen ja muihinkin medioihin naamaansa jatkuvasti tunkee.


    • Kohti_Hybridiä

      No nyt on ilon päivä teille. Vertasin tänään Yariksen mittarinopeutta gps nopeuteen ja ero on 7% 100kmh nopeudessa. Nostan vakkarinopeuttani nyt 2 kmh, jotta vastaa todellista. Aikaisemmin ajanut mittarinopeus 5kmh, jatkossa 7kmh. Voi tätä ilon päivää...

    • väärinlaitetutmerkit

      Miljoonittainkin on väärin sijoitettuja liikennemerkkejä, varsinkin juuri sellaisiin paikkoihin missä sattuu nykyisin eniten onnettomuuksia, eli suojatiellä ajellaan autolla jalankulkijan päälle: eli liikennemerkit sijoitettu niin että peittävät näkyväisyyttä.

      Joo tiehallinnon vastaava pitäisi vaihtaa jo heti maanantaina vastaavalle ministerille potkut pelkästä tyhmyydestä ja huonosta tehtävien hallinnastakin.

      Itse voisi kaivella ja siirrellä paremmille paikoille ne tehtäviensä lomissa ne noin miljoona väärin sijoitettua liikennemerkkiä, sunnuntaiaamunakin kun 10000 merkkiä kun lapion kanssa siirtelee, niin olisi jotain työtäkin kyseisellä ministerillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe