28 tonnia oulun parin päivän reissu

Pettynyt_Veronmaksaja

Käsittämätöntä arvostelukyvyn puutetta, että kaupungin ylin johto ei näe mitään ongelmaa siinä, että 28 tonnia maksaa Oulun parin päivän reissu.

Itse kaupungilla työskentelevänä tiedän, että joka lippu ja lappu tarkistetaan tarkasti. Rahaa ei ole, vaikka olisi minkälainen tarve. Samaan aikaan muualla on avoin shekki ja rahaa saa kulua yhden miehen päätöksillä niin paljon kuin vain kehtaa ja kyllähän nämä kehtaa!

Samaan aikaan kaupungin päättäjät vetää yhdellä ruokailuhetkellä yli tonnin alkoholilaskun (Katsokaa päivän Ilkka).

Matkustaa pitää, siitä ei ole kyse. Mutta arvostelukyvyn puutetta on se, että kaupunki ei osaa kohdistaa menojaan oikein. Ei joku pahainen Oulun reissu saa tuottaa 28 tuhannen euron laskua, kun käteen ei jää yhtään mitään!

Riikan reissulle muutama harva valittu ja lasku niin ikään pitkästi yli 20 tonnia. Puhujaksi ja asiantuntijaksi mies Porista!!!! Olisiko voitu hoitaa Porin puhuja Seinäjoelle, niin hänen esityksensä olisi vaikka Framin salissa kuulleet kaikki halukkaat ja paljon halvemmalla!

En yhtään ihmettele, että tulokset on huonoja. Ei tuo nykyinen päättäjäporukka (Riikan reissulla olleet) osaa edes hävetä toimintaansa!

17

408

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laaja-hyväsytämine-maaku

      Huutavatkos vain, jotta maakunta maksaa tätä vanhaa kulunutta virtään.
      -nykäisykikkoja kehitellen-

    • Mukakorvaamattomia

      Kun mikään ei riitä näille vempuloille!

      • kyltymättömät

        Oiskohan pilikkiminen tärkeintä


      • Olikoalkoholikulutukses

        Oliko sinisiä mukana kun on noin iso lasku.
        Niitä ei olla edes äänestetty viimme vaaleissa.


    • kelomökkimies

      sitä se on kattokaas isoon cityn johtaminen isoon mallin älkää valittako....oottaas ku alkaa lahjusten pyytö paikallisilta yrittäjiltä...hehehehe...karehtikaa ny valmiiksi

    • kjdfdjfhuigjkmnrefdsiuk

      Eihän tuo 28 000 euroa tee koko porukkaa kohden kuin noin 400 euroa / lärvi. Edullinen kahden yön reissu syömisineen päivineen. Edullisesti ovat olleet.

      • turhiareissuja

        Miksi koko iso porukka viety Ouluun?

        Oliko tästä reissusta jotain konkreettista hyötyäkin?


    • Muidenrahoilla

      Nyt kannattaa huomioida, että joka muussa paikassa on säästetty. Ja rajusti.

      Kaupungin henkilökunta esimerkiksi on ollut pakkolomalla (=talkoovapaat) jotta kassaan saadaan rahaa. Käytännössä siis rahaa ei ole ollut edes peruspalkkaan!!

      Samaan aikaan osa porukasta vetää yli tonnin ravintolalaskuja ja elää makeasti veronmaksajien rahoilla!

      Ja todellakin: mitä on jäänyt käteen Oulun, Riikan jne reissuilta? Ei mitään. Ei niin yhtikäs mitään. Asiantuntija joka Riikaan on kuskattu olisi voinut pitää esitelmänsä halvemmalla Seinäjoella ja sen olisi silloin nähnyt ja kuullut useampi ihminen.

      Ollaan rehellisiä: Kyse on palkintomatkoista joissa ruoka ja juoma on ollut pääasia.

    • kekekekekekek

      Pää kiinni kitisijät, ei teidän veroeuroilla kukaa pysty matkustamaan Ilmajokea kauemmas. Meiltä hyvätuloisilt nuo eurot on kerätty ja meille nuo reissut on OK, koska me tiedetään mitä kehittäminen ja kehittyminen vaatii. Ei sitä tehdä kaupungintalon komeros.

    • Kelaamo

      Ainaskin se konkreettinen hyöty Oulun reissusta oli se, että ne jotka eivät siellä olleet tekivät itsestään lähes pyhimyksen. Joku persu taisi olla Haapaharju jossakin esiintyi suurena ajattelijana esittäessään näkemystä miksi ei osallistu kaupungin virka- ja luottamushenkilöiden matkoille. Voi sitä jeesustelua. Kertoisi samalla tavalla kuinka se hänen taannoinen rikosilmoituksensa siitä terassille tulleesta ja luuvitosesta saaneen ”muukalaisen” höykytyksestä on edistynyt. Hän kun on julkisuudenkipeä, kertoi kuinka oli täräyttänyt tätä tunnistamatonta objektia eli ufoa.

      • muuttekee55565

        onko siis niin, että hän Haapas ei ole tehnyt yhtään mitään tulevaisuuden strategian eteen poissaolollaan? Huuteloo vaan ku tyhjää paukkuu


    • sivustaseurannut

      Kaupungin kermaperseiden ryyppyreissut eivät tuo mitään lisäarvoa päätöksentekoon. Halvemmaksi tulisi juottaa kokouspöhönät lähiravintolassa ja viedä taksilla kotiin maata.
      Jäisi nekin veroeurot kotimaakuntaan.

    • kyllänaurattaatyhmyys

      Ei muuten paha. Junaliput, yöpyminen 2 yötä, ruoka 5 kertaa ja kokoustila. 329euroa per henkilö. Halvalla on liikuttu. Kotikaupungissa pidettynä olisi maksettu palkkiot, ylityöt ,kokoustila ja ruokaa... sekä ansionmenetyskorvaus luottamushenkilöille vielä päälle. Nyt kun reissu kyseessä pelisäännöt eri kaupungilla, joista ei makseta. Paljon kalliimmaksi olis tullut, mutta ku te kusipäät onnettomat hiirulaiset ette osaa, ettekä tajua miten nää kuviot menee ja miten lasketaan yksi plus kaksi.

    • kolumNISTI

      niin , kukaan ei missään ole maininnut, ei edes ilkka, montako henkeä oulun reissulla esim oli, turhaa huutoo ja TAAS vaan sensaationhakuista uutistamista, jokainen voi itte kokeilla, mä en viittisi vapaa-aikaani käyttää kurakauppalan kitisijöötten asioitten hoitoon.

    • Silvo

      Niin tämän alkuperäisen paskamyrskynhän nostatti itseään blogaajaksi kutsuva herra, jolla on kovin vähän näyttöjä työelämästä tai kunnallispolitiikasta. Wannabe journalisti, joka ei ole kelvannut edes Ilkkaan, kertonee jotakin...

    • kolumNISTI

      totta, hänkin tivaa ja tivaa, mutta onko maininnut montako henkeä oulussa oli?

    • Zhirinowsk

      Tämä Ekman on niitä kansalaisjournalisteja, maallikkosellaisia, joita toki tarvitaan. Ei kai se mikään kriteeri ole ettei blogaaja Ekman ole päässyt Ilkkaan töihin, ei edes kolumnistiksi. Ahkera yleisönosastoon kirjoittaja hän on, mutta enimmäkseen sellaista tyyylitöntä höpinää. Hän kiehnaa profiilikirjoittajien mielistelyn tasolla hakien hyväksyntää. Esittelee innoissaan mitä jokin tunnettu poliitikko tms. on hänelle sanonut. Seinäjoen kaupungin matkustelusta ja sen turvottamisessa Ilkan menettely on ollut outoa, lähteä nyt raportoimaan jonkin tusinabloggarin paljastuksen jälkeen. Kyse on mitättömistä summista. Hyh, Hyh, Ilkka. Uutishankintaa vaatii Oma-aloitteisuutta please.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      73
      3350
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3170
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2682
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2052
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      313
      1864
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1845
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1775
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      129
      1424
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1261
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1238
    Aihe