Venäjän vaalit, pelkkä vitsi ei mitään demokratiaa

SeAvarakatseinen

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201803172200819865_ul.shtml

Kysymys kuuluukin että pitäisikö Putinia kohdella valtion päämiehenä, vaikka näköjään itse itsensä taas kerran pressaksi valitseekin?
Luulisi että tuollaisen sirkuksen aika olisi jo ohi jopa Venäjälläkin, mutta kai se on ja tulee aina pysymäänkin surkeana kehitysmaana, joka ei vaan kykene kehittymään.

On se vaan niin noloa kun joka ikisessä asiassa jää kiinni kusetuksesta ja menee mihin vaan niin kaikki pitävät huijarina, kyllä luulisi vituttavan.
Se tulee tämäkin ''vaalivoitto'' jäämään historiaan säälittävänä sukelluksena, eikä tuota mitään muuta kuin voimakasta myötähäpeäntunnetta.

Ja se että tuollaista emämunausta sitten vielä juhlitaan, se kertookin kaiken niistä juhlijoista.

37

289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Omataivot

      Uskotko pöljä iltalehtien satuihin? Sua varmaan kustaan silmään asiassa kuin asiassa.

      • Tuskinon

        Uskotko sinä rehelliseen venäläiseen demokratiaan, niin kumpi teistä on se pöljä?


      • Enummarra

        Miksi valtion tarvitsee olla demokraattinen?


      • Enminäkään
        Enummarra kirjoitti:

        Miksi valtion tarvitsee olla demokraattinen?

        Mistä olet saanut päähäsi että valtion tarvitsisi olla demokraattinen?


      • PaskaKalinka
        Enminäkään kirjoitti:

        Mistä olet saanut päähäsi että valtion tarvitsisi olla demokraattinen?

        Ei Pohjois-Koreakaan ole demokraattinen kuten ei Venäjäkään, mutta SIVISTYSvaltiot ovat kaikki demokraattisia.

        Venäjä onkin gangstereiden johtama kleptokratia eikä sivistysmaa.


    • Paasikivi sanoi aikoinaan, että tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku. Itselleen ja muille valehteleminen ei ole mitenkään hedelmällistä, varsinkaan Venäjän suhteen. Valheet siitä että Venäjällä olisi ollut jokin ihmeellinen demokratia ennen Putinia, että Putin teki maasta varkaiden paratiisin ja että Putin heiluu maailman jokaisten vaalien taustapiruna, on äärettömän lapsellista puuhaa. Se on myös typerää ja hyvin, hyvin elitististä.

      Trumpin vaalivoiton selittäminen ryssillä on todella typerää ja peräisin Clintonin leiristä, Hillaryn fanitoimittajien päästä. He kun eivät vieläkään hyväksy sitä, että kymmenet miljoonat amerikkalaiset halusivat Trumpin, eivät koko uransa ajan hämäryyksiin sekaantunutta poliitikkoa, joka oli ulkoministerinä tuhonnut Libyan, aloittanut Syyrian sodan ja sotkenut valtion varat omiinsa säätiösotkujen kautta.

      • krui

        Niin, siis pitäisikö tämän kirjoituksesi "purejenkki" , kumota ettei venäjän vaalit olisi suuri vitsi?
        Ei se sitä tee nyt ainakaan.


    • YhdelläEhdokkaalla

      Näyttää äänestysprosentti jäävän todella alhaiseksi todellisuudessa, mutta kuitenkin huomenna kerrotaan jostain 90% ja Putinin kannatusprosentti on tietysti se perinteinen 135%.
      Vain Pohjois-Koreassa ja Venäjällä.

      • Ja Suomessa.


      • OnkoNäyttöä
        PureJenkki kirjoitti:

        Ja Suomessa.

        Niinkö, laita nyt vähän esimerkkiä vaikka patologinen valehtelija oletkin.


      • Kupinkääntäjä

        Ja Suomessa


      • PieniVaras

        Venäjän pieni varas asuu Venäjällä.


    • uskotko.vakoojaan

      Kyllä KGB-upseeri tietää miten voittovaalit järjestetään. Putinhan toimi korkeana vakoojajohtajana Itä-Saksassa missä keinot oli monet ja kyllä vanha vaalikikka aina uudet voittaa..

    • nomitenon

      Kenellä on paras tieto minkälaista politiikkaa maan kannattaa harjoittaa?
      Satunnaisella äänestäjällä vaikko istuvalla presidentillä???
      Kumpi tärkeempi asia? kuka pressana istuu? vaikko millaista (oikeaa) ulkopolitiikkaa maa toteuttaa?

    • kannustaja

      Älä ole katkera, kyllä sinuakin joskus onnistaa, yritä kovemmin.

      • RikollisTrolli

        Kehottaako Pietarin trolli rikoksiin eli varastamaan, myrkyttämään ja tappamaan?


    • Panama-Putte

      Venäläisillä ei ole enää ehdokasta Gruusiasta joka veisi heiltä hengen niin hepä äänestävät ehdokasta joka vie heiltä rahat. Outoa väkeä.

    • Kupinkääntäjä

      Saihan Saulikin melkoisen äänisaaliin, huijaustakohan??

      • ToinenMaa

        Suomi ei ole Venäjä trolliseni.


    • w46yw46y4w

      Primitiivisiä viemäri rottia.

    • felijeffjelje

      Joo, melkein 2000 raportoitua vaalivilppiä.

      • Niinvenäläistä

        Ja siihen vielä lisäksi kaikki ne joita ei edes raportoitu, niin koko vaali oli pelkkää vilppiä.


    • Ilgusettaa

      Venäjällä -- johon kohdistuu paljon erilaisia vaalivilppisyytöksiä -- vaalitarkkailu on tätä taustaa vasten järjestetty hyvin perusteellisesti: jokaisella äänestyspaikalla on vaalitoimitsijoiden lisäksi kotimaisia vaalitarkkailijoita eri puolueista ja kansalaisjärjestöistä sekä kansainvälisiä vaalitarkkailijoita ulkomailta. Yhdessä vaalihuoneessa tarkkailijoita saattaa siis olla tungokseksi asti: monet paikalliset tarkkailijat seuraavat saman vaalihuoneen toimintaa koko päivän ja kansainväliset tarkkailijat kiertävät ryhmissä tutkimassa eri vaalihuoneita. Tarkkailijat ja toimitsijat ovat eri asia: tarkkailijat seuraavat myös toimitsijoiden toiminnan laillisuutta. Lisäksi varmistutaan siitä, ettei vaalipäivänä esiinny häiriköintiä kuten kampanjointia vaalhuoneiden läheisyydessä. Lisäksi Venäjällä toteutettiin nettikameratarkkailu, jonka avulla kuka tahansa voi seurata kaikkien vaalihuoneiden toimintaa internetistä. Venäjällä vaaliuurnat ovat läpinäkyviä, joten tarkkailijat voivat mm. varmistua niiden tyhjyydestä äänestyksen alkaessa, lisäksi uurnaa seuraamalla voi varmistua siitä, että kukaan ei laita sinne ylimääräisiä äänestyslippuja. Venäjällä äänestyslipukkeet ovat leimamerkillä varustettuja virallisia asiakirjoja, joiden väärentäminen on hankalaa. Vaalitarkkailijat seuraavat koko vaaliprosessia ja lisäksi ns. pitkäikaisessa tarkkailussa seurataan myös vaalikampanjointia ja vaalien järjestelyjä pitemmältä ajalta. Lisäksi Venäjällä äänestyspäivä eli ns. "hiljaisuuden päivä" on ehdottomasti rauhoitettu kaikelta vaalikampanjoinnilta niin äänestyspaikoilla kuin mediassakin.

      Tämä siis vain esimerkkinä siitä, miten vaaleja tarkkaillaan esimerkiksi Venäjällä ja monessa muussakin suuressa maassa. Tosiaalta esim. Yhdysvalloissa ei sallita juuri minkäänlaista vaalitarkkailua ja monessa osalvaltiossa mm. äänestyspaikan lähestyminen on ulkopuolisilta jopa rikos.

      • Ynnämuutaki

        Suomessa ei ole minkäänlaista vaalitarkkailua. ETYJ on laatinut muutamista Suomen vaaleista ylimalkaisen raportin, mutta ei varsinaista vaalitarkkailua. Eduskuntavaaleihin 2015 ETYJ ei järjestänyt edes sitä. Vaalihuoneissa ei ole minkäänlaista riippumatonta vaalitarkkailua. Kansainvälisiä vaalitarkkailijoita ei ole, puolueet eivät lähetä omia vaalitarkkailijoitaan eikä tarkkailijoita ole kansalaisjärjestöistäkään. Vaalitoimitsijoihin ei kohdistu minkäänlaista riippumatonta tarkkailua. Vaalihuoneissa ei ole pysyviä eikä kiertäviä riippumattomia vaalitarkkailijoita. Vaalitarkkailun täydellinen puuttuminen Suomessa mahdollistaa laajamittaisen vaalivilpin vaalien kaikissa vaiheissa.

        2. Äänestyslipukkeen väärentäminen on helppoa. Suomen vaaleissa äänestyslipuke on tavallinen kartonkipala, joita kuka tahansa voi painattaa haluamansa määrän. Äänestyslipuketta ei ole mitenkään varustettu asian vaatimilla tunnisteilla, kuten leimamerkeillä, eikä lipukkeita säilytetä kassakaapeissa tai sinetöidyissä laatikoissa. Äänestyspaikoilla lipukkeeseen lyödään epävirallinen leima, jonka kuka tahansa voi valmistaa. Näin ollen kuka tahansa voi painattaa lipukkeita haluamansa määrän, merkitä niihin valmiiksi haluamiaan numeroita, lyödä leimat ja sopivaksi katomassaan tilanteessa lisätä uurnaan tai johonkin muuhun sopivaan paikkaan. Lisäksi tavalliset kartonginpalat tarttuvat helposti toisiinsa. Eduskuntavaalien 2015 yhteydessä raportoitiin tilanteista, joissa toisiinsa tarttuneita äänestyslippuja oli työnnetty uurnaan useita kerralla.

        3. Uurnaan ei näe kukaan. Suomen vaaleissa uurnat ovat aina umpinaisia laatikoita. Kukaan ei tiedä, miten niitä säilytetään ennen tai jälkeen äänestyksen. Mitään vaalitarkkailua ei ole. Kukaan ei ole näkemässä, kuinka paljon valmiiksi täytettyjä lippuja uurnassa on äänestyksen alkaessa, koska uurna ei ole läpinäkyvä. Eduskuntavaalien 2015 yhteydessä lehdissä kerrottiin tilanteista, joissa uurnaan on työnnetty samalla kertaa useampia äänestyslippuja. Uurnalta ei vaadita virallista sinettiä tai lukkoa, joten sinne on helppo lisätä äänestyslippuja. Uurnan säilytyksestä ei tiedetä mitään.

        4. Äänestäminen tapahtuu lyijykynällä. Tätä ei muuten usko kukaan ulkomaalainen. Suomessa äänestetään lyijykynällä, mikä tietysti mahdollistaa merkinnän muuttamisen myöhemmin joksikin toiseksi. Kysymys on erittäin räikeästä vaalivilpistä.

        5. Äänestyskopissa valokuvaaminen on sallittu. Tämä mahdollistaa äänien myymisen. Äänten ostaja voi vaatia äänestäjää todistamaan antaneensa äänen tietylle numerolle. Tämä mahdollistaa laajamittaisen vaalivilpin.

        6. Vaalitoimitsijat on valittu puolueellisesti. Kukaan ei oikeastaan tietä miten toimitsijat valitaan, eikä prosessia tarkkaile kukaan. Yleensä toimitsijat ja ääntenlaskijat edustavat pääpuolueita ja niiden intressejä, joista keskeisin on riippumattoman vaalitarkkailun estäminen.

        7. Kukaan ei valvo ääntenlaskua. Vaalien ääntenlaskussa ei ole mitään riippumatonta vaalitarkkailua, ei kansallisia eikä kansainvälisiä vaalitarkkailijoita. Eduskuntavaalien 2015 yhteydessä on raportoitu useista tapauksista, joissa varmasti annetut äänet ovat kadonneet.

        8. Kukaan ei tiedä, miten äänet siirretään tietokoneelle. Kansalaisilla ei ole mitään tietoa siitä, millä menetelmällä ääniä siirretään tietojärjestelmiin ja kuinka luotettava systeemi on. Eduskuntavaalien 2015 yhteydessä raportoitiin tilanteista, joissa tuhansia ääniä oli kadonnut tai varmasti annettu ääni ei ole siirtynyt tietokoneelle.

        9. Kukaan ei voi tarkistaa tietokoneohjelmien toimintaa. Kansalaisilla ei ole mitään mahdollisuutta tutkia, minkälaisilla tietokoneohjelmilla vaalien tulokset lasketaan. Mitään vaalitarkkailua ei ole.

        10. Vaalikampanjointi äänestyspaikoilla on yleistä. Eduskuntavaaleissa 2015 raportoitiin useista tilanteista, joissa äänestyspaikalla tai sen välittömässä läheisyydessä kampanjoitiin avoimesti äänestyksen aikana. Mediassa esiintyy vaalikampanjointia äänestyspäivänä, vaikka sen pitäisi olla rauhoitettu.

        11. Vaalirahoitusta ei valvo kukaan. Suomessa vaalirahoitus on käytännössä pimeätä, vaikka lainsäädäntöä onkin yritetty korjata. Ongelmana on kuitenkin se, että lakia vaalirahoituksesta ei yleensä noudateta. Käytännössä edustajanpaikat ovat siis ostettavissa.

        12. Ehdokasnumerot 1 ja 7 ovat käytössä. Jokainen tällaisen numeron saanut ehdokas menettää ääniä, koska numerot 1 ja 7 sekoittuvat ja ääniä hylätään.

        13. Valtamedia huomioi vain eduskuntapuolueet. Tosiasiassa kaikki mediahuomio kohdistuu eduskuntapuolueisiin, jotka esitellään varteenotettavina myös seuraavan eduskunnan ja hallituksen puolueina. Suhtautuminen pienpuolueisiin on valtamediassa vähättelevää ja panettelevaa.

        14. Vaalikelpoisten luettelot ovat kaikkien nähtävillä. Vaalihuoneissa kuka tahansa voi katsella äänestäjien luetteloita, joissa on ihmisten henkilötietoja. Tämä aiheuttaa tietoturvaongelman.
        Ym.


      • PutininMafia

        Ota rauhassa, Suomi on vapaa ja sivistynyt maa eikä putinistinen mafia-kleptokratia.


      • Ynnämuutaki kirjoitti:

        Suomessa ei ole minkäänlaista vaalitarkkailua. ETYJ on laatinut muutamista Suomen vaaleista ylimalkaisen raportin, mutta ei varsinaista vaalitarkkailua. Eduskuntavaaleihin 2015 ETYJ ei järjestänyt edes sitä. Vaalihuoneissa ei ole minkäänlaista riippumatonta vaalitarkkailua. Kansainvälisiä vaalitarkkailijoita ei ole, puolueet eivät lähetä omia vaalitarkkailijoitaan eikä tarkkailijoita ole kansalaisjärjestöistäkään. Vaalitoimitsijoihin ei kohdistu minkäänlaista riippumatonta tarkkailua. Vaalihuoneissa ei ole pysyviä eikä kiertäviä riippumattomia vaalitarkkailijoita. Vaalitarkkailun täydellinen puuttuminen Suomessa mahdollistaa laajamittaisen vaalivilpin vaalien kaikissa vaiheissa.

        2. Äänestyslipukkeen väärentäminen on helppoa. Suomen vaaleissa äänestyslipuke on tavallinen kartonkipala, joita kuka tahansa voi painattaa haluamansa määrän. Äänestyslipuketta ei ole mitenkään varustettu asian vaatimilla tunnisteilla, kuten leimamerkeillä, eikä lipukkeita säilytetä kassakaapeissa tai sinetöidyissä laatikoissa. Äänestyspaikoilla lipukkeeseen lyödään epävirallinen leima, jonka kuka tahansa voi valmistaa. Näin ollen kuka tahansa voi painattaa lipukkeita haluamansa määrän, merkitä niihin valmiiksi haluamiaan numeroita, lyödä leimat ja sopivaksi katomassaan tilanteessa lisätä uurnaan tai johonkin muuhun sopivaan paikkaan. Lisäksi tavalliset kartonginpalat tarttuvat helposti toisiinsa. Eduskuntavaalien 2015 yhteydessä raportoitiin tilanteista, joissa toisiinsa tarttuneita äänestyslippuja oli työnnetty uurnaan useita kerralla.

        3. Uurnaan ei näe kukaan. Suomen vaaleissa uurnat ovat aina umpinaisia laatikoita. Kukaan ei tiedä, miten niitä säilytetään ennen tai jälkeen äänestyksen. Mitään vaalitarkkailua ei ole. Kukaan ei ole näkemässä, kuinka paljon valmiiksi täytettyjä lippuja uurnassa on äänestyksen alkaessa, koska uurna ei ole läpinäkyvä. Eduskuntavaalien 2015 yhteydessä lehdissä kerrottiin tilanteista, joissa uurnaan on työnnetty samalla kertaa useampia äänestyslippuja. Uurnalta ei vaadita virallista sinettiä tai lukkoa, joten sinne on helppo lisätä äänestyslippuja. Uurnan säilytyksestä ei tiedetä mitään.

        4. Äänestäminen tapahtuu lyijykynällä. Tätä ei muuten usko kukaan ulkomaalainen. Suomessa äänestetään lyijykynällä, mikä tietysti mahdollistaa merkinnän muuttamisen myöhemmin joksikin toiseksi. Kysymys on erittäin räikeästä vaalivilpistä.

        5. Äänestyskopissa valokuvaaminen on sallittu. Tämä mahdollistaa äänien myymisen. Äänten ostaja voi vaatia äänestäjää todistamaan antaneensa äänen tietylle numerolle. Tämä mahdollistaa laajamittaisen vaalivilpin.

        6. Vaalitoimitsijat on valittu puolueellisesti. Kukaan ei oikeastaan tietä miten toimitsijat valitaan, eikä prosessia tarkkaile kukaan. Yleensä toimitsijat ja ääntenlaskijat edustavat pääpuolueita ja niiden intressejä, joista keskeisin on riippumattoman vaalitarkkailun estäminen.

        7. Kukaan ei valvo ääntenlaskua. Vaalien ääntenlaskussa ei ole mitään riippumatonta vaalitarkkailua, ei kansallisia eikä kansainvälisiä vaalitarkkailijoita. Eduskuntavaalien 2015 yhteydessä on raportoitu useista tapauksista, joissa varmasti annetut äänet ovat kadonneet.

        8. Kukaan ei tiedä, miten äänet siirretään tietokoneelle. Kansalaisilla ei ole mitään tietoa siitä, millä menetelmällä ääniä siirretään tietojärjestelmiin ja kuinka luotettava systeemi on. Eduskuntavaalien 2015 yhteydessä raportoitiin tilanteista, joissa tuhansia ääniä oli kadonnut tai varmasti annettu ääni ei ole siirtynyt tietokoneelle.

        9. Kukaan ei voi tarkistaa tietokoneohjelmien toimintaa. Kansalaisilla ei ole mitään mahdollisuutta tutkia, minkälaisilla tietokoneohjelmilla vaalien tulokset lasketaan. Mitään vaalitarkkailua ei ole.

        10. Vaalikampanjointi äänestyspaikoilla on yleistä. Eduskuntavaaleissa 2015 raportoitiin useista tilanteista, joissa äänestyspaikalla tai sen välittömässä läheisyydessä kampanjoitiin avoimesti äänestyksen aikana. Mediassa esiintyy vaalikampanjointia äänestyspäivänä, vaikka sen pitäisi olla rauhoitettu.

        11. Vaalirahoitusta ei valvo kukaan. Suomessa vaalirahoitus on käytännössä pimeätä, vaikka lainsäädäntöä onkin yritetty korjata. Ongelmana on kuitenkin se, että lakia vaalirahoituksesta ei yleensä noudateta. Käytännössä edustajanpaikat ovat siis ostettavissa.

        12. Ehdokasnumerot 1 ja 7 ovat käytössä. Jokainen tällaisen numeron saanut ehdokas menettää ääniä, koska numerot 1 ja 7 sekoittuvat ja ääniä hylätään.

        13. Valtamedia huomioi vain eduskuntapuolueet. Tosiasiassa kaikki mediahuomio kohdistuu eduskuntapuolueisiin, jotka esitellään varteenotettavina myös seuraavan eduskunnan ja hallituksen puolueina. Suhtautuminen pienpuolueisiin on valtamediassa vähättelevää ja panettelevaa.

        14. Vaalikelpoisten luettelot ovat kaikkien nähtävillä. Vaalihuoneissa kuka tahansa voi katsella äänestäjien luetteloita, joissa on ihmisten henkilötietoja. Tämä aiheuttaa tietoturvaongelman.
        Ym.

        Kuinka ennakkoäänet, ääni suljetaan kuoreen ja se toiseen kuoreen joka on varustettu nimellä.....mahdollista manipulointia ei valvo kukaan?


    • PaskaKalinka

      Putinia tulee kohdella kuten rikollista ja saattaa hänet Haagin kansainväliseen oikeuteen vastaamaan lukemattomista törkeistä rikoksistaan ihmiskuntaa vastaan.

      • Eiriittäny

        Ja sinä uskot mediaa? Otan osaa :))


      • OsanOttaja

        Joko Pietarin trolli ottaa osaa Skripalin perhetuttujen ja sukulaisten suruun?


      • sitäsaamitä
        OsanOttaja kirjoitti:

        Joko Pietarin trolli ottaa osaa Skripalin perhetuttujen ja sukulaisten suruun?

        Mitä, joko ne kuolivat? No, ansaittu loppu maanpettureille.


      • tik-tak-tik-tak
        sitäsaamitä kirjoitti:

        Mitä, joko ne kuolivat? No, ansaittu loppu maanpettureille.

        Muista sitten että itse tuon sanoit kun....


    • Mahtava.vaali

      "Etyjin vaalitarkkailijat: Venäjän presidentinvaalit eivät olleet aidot

      Vaalitarkkailijoiden mukaan äänestäjiä on painostettu eikä vaaliasetelma vastannut todellista kilpailua.

      – Valinnan tekeminen ilman kilpailua, kuten olemme nähneet täällä, ei ole todellinen valinta, sanovat vaalitarkkailijat lausunnossaan."

      Mitä? Saivathan venäläiset ihan oikeat vaihtoehdot

      A. äänestä Putinia
      B. kuole myrkkyyn

      Vaihtoehtoa B jopa mainostettiin Britanniassa asti!

      • arvostan

        Jos ei ole valmis seisomaan sananvapauden / demokratian takana vaikka kuolis niin ei ole ansainnut muuta? Jos haluaa seisoa Diktatuurin takana? on se henkilön oma valinta? ja kunnioitan valintaa... vaikka se ei olisi minun valintani... Eli venäjällä? menee niinkuin? venäjällä menee?.


    • Stahanov

      Entä sitten?

      • Entäsitten

        Aika vähän on putinin huoralla sanottavaa


    • Jgdsggh

      Tavallisen kansan elämä Venäjällä ei ole juhlaa. Ruplan kurssin heikkeneminen on pudottanut elintason puoleen. Nuorilla ei ole varaa muuttaa pois kotoa. Mitättömillä tuloilla sinnittelevät eläkeläiset antavat osan rahoista lapsilleen, koska hekään eivät pysty elättämään perhettä.

      Valtion suunnalta venäläiset ovat saaneet lähinnä uusia veroja ja tietysti valistusta siitä, että heidän ahdinkonsa on länsimaiden aiheuttamaa.

      Jotta tilanne Venäjällä voisi muuttua, tarvitaan vahvempia instituutioita. On kiinnostavaa seurata, mitä Navalnyin rakentamalle verkostolle tapahtuu vaalien jälkeen. Poliittista toimintaa on tarkoitus jatkaa. Mitä se käytännössä tarkoittaa, jää nähtäväksi.

      Pelkällä äänestämisellä epäreiluissa vaaleissa asiat Venäjällä eivät ainakaan muutu

    • Stahanov

      Entä sitten?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2021
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1515
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe