Aihe

TÄMÄ ihminen yrittää jarruttaa kehitystä

Syyllinen_esiin

Maanomistaja Perttulasta. Kokee elämäntehtäväkseen vaikuttaa yhteiskunnan asioihin. Ja kun taidot eivät muuhun riitä, toteuttaa hän itseään vastustamalla kaikkea uutta; esimerkiksi Klaukkalan ohikulkutietä.

Kyseisen vastarannankiiskin valitus oikeuteen oli suorastaan surkuhupaisan naurettava. :) Nurmijärven Uutisetkin repi hauskan jutun antisankarin epätoivoisista valituksista. Niissä ei ole mitään järkeä.

Tervehtikää, kun hän tulee vastaan. Kaikki Klaukkalan ruuhkissa jumittavat.

10

531

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • eohi

   hänelläkin on oikeus puolustaa omaisuuttaan

   • ihmetteliä

    Missä kaikki vihervasemmistolaiset sekä muut puunhalaajat ovat olleet näiden vuosien/vuosikymmenien ajan,kun eivät ole olleet valittamassa jatkuvista liikenneruuhkista aamuin illoin. Eihän asialle mitään kannata tehdä,jatketaan vaan tupruttelua ja annetaan toisen pitää OMAISUUTENSA.


   • odottelia

    Odotetaan vielä muutama vuosikymmen niin valittaja puulaatikossa ja perikunta myy miellelään.


  • ihanoikein

   Toki pitää vaatia oikea hinta. Nyt ehdotetut pakkolunastushinnat ovat olleet itkettävän ja naurettavan tasoa. Joten jos ei maksa käypää hintaa niin ei rakenna tietäkään. Et sinäkään myy asuntoasi ostajan kertomalla hinnalla.

   • eohi

    juuri näin rahalla kyllä sopu syntyy ,


  • Osoite_kiitos

   Missä päin tämä maanomistaja asuu? Mielummin tapaisin kasvotusten kuin huutelen täällä netissä.

   • fjgqw

    Perttulassa.


  • cjhch

   Kuntaveronmaksajat istuvat aamuin illoin Klaukkalantien ruuhkissa. Kuinka kauan he jaksavat jonottaa liikenneruuhkassa?

  • ottanethuomioon

   Me ei olla noin ahdasmielisiä aloittajan kanssa. Rakennetaan aloittajan tontin keskeltä vaan pelkkä pyörätie ja kevytväylä kohti Keudaa. Saat toki pakkolunastuksesta korvauksen, 20 neliön lunastettavasta alasta saat 1500€. Olet varmaan tyytyväinen? Jos on tarvetta siirtyä välillä tonttisi toiseen reunaan niin pyydät kevytväylän käyttäjiltä tietä? Onneksi siihen me emme halua autotietä. Ja saithan roiman korvauksen menetyksestäsi. Ja saat maisemoida ihan itse mieleisellä tavalla vaikkapa viskomalla Pihanurmi-ruohonsiementä reunuksiin. ELY-keskus toimittaa siemensäkin kohtuukorvausta vastaan. Noin helppoa se on jos on aloittajan kaltainen yhteistyöhenkinen kumppani.

   • Maanomistajat_tunnetaan

    Kyllä oikeat maanomistajat tietävät maanomistamiseen liittyvät riskit. Ihan normaalia riskiä mitä on kaikissa sijoituksissa.

    Valitettavasti maanomista ei voi vähentää verotuksessa oman kusipäisyyden aiheuttamia terveydenhoitokuluja, esim. Verenpaineen hoitoa.

    Nää on näitä ikipanttaajia, jotka antavat metsän lahota pystyyn odottaessaan puun hinnan nousua.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   213
   14107
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   3740
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   2371