Flirtticlubi ym..

parkanolainen

Laittakaas kommentteja tuosta saitista, sekä miehet että naiset. Touhu tuntuu todella kummalliselta, profiileissa on tosi kovaa tekstiä ja kuvat aika " houkuttelevia ". Kun sitten on viestejä ( 1.50e noin ) laitettu ja tiedusteltu mieltymykset ja muut asiaa liittyvät jutut ja aletaan sopia mitä, missä, milloin ja miten päin niin aina löytyy selitys, mikä milloinkin. Edes " oman kylän naiset " eivät lähde vaikka kaffille Esson baariin.... Kommentteja, kokemuksia yms...

43

10646

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KertaKaikkiaan

      "Naiset" ovat palveluntaroajan tekaisemia profiileja. Sivuston chat-moderaattorit/vetäjät/tukihenkilöt juttelee kanssasi tyhjänpäiväisiä. Eli sivusto lypsää sulta mahdollisimman paljon rahaa paskanjauhannalla. Kylmää bisnestä.

      • kappu

        Nimenomaan!


      • Anonyymi

        Onko kellään kokemusta nimimerkeistä EmpunPalkka tai Emmillia jotka ovat yksi ja sama henkilö? Asuinpaikka olevinaan Tampere. Olen tätä thaimaalaisennäköistä naista yrittänyt saada treffeille, vaikka millä konstilla. Ei onnistu mitenkään. Loukkaantuu syvästi, jos uskallan epäillä feikiksi. Pituus vaihtelee kymmeniä senttejä. Samoin ikä muuttuu ihan ykskaks. Älkää vaan hänelle vastatko.


    • entsuemi

      Oletteko te rumia, siinä voisi olla syy ettei kukaan lähde kahvittelemaan kanssanne.

    • Uteliasmies

      Kyllä tuo sivusto haisee pahasti. Itse tein profiilin ilman kuvaa 3 pv sitten, profiilin mukaan olen nyt
      parisuhteessa oleva kohta 60v mies. Yhtään viestiä en ole lähettänyt ja 20 - 40v "kiimaiset naiset" lähettää viestejä kymmeniä päivittäin. Mielenkiintoisin on se, että vain muutama viesti on tullut kotikaupungistani vaikka haen seuraa ainoastaan sieltä. :) Osassa naisten viesteistä ei ole mainintaa, mistä kaupungista he ovat kotoisin.
      Voi siinä joukossa olla joku aitokin nainen, mutta kyllä tulee mieleen että suurinosa on feikkejä.
      Pitäis varmaan tehdä tutkimus, mikä on asian totuus.

    • Niinaaaaaaaa

      Minä olen sivuston kautta tavannut muutaman miehen kahvien merkeissä, ei vaan iskenyt kipinää. t. nainen 37 :-)

      • LihaaJaVertaOlen

        Paskapuhetta. Hauska muuten tavata, sivuston vetäjä.


    • Kokemustalöytyy

      Jos olet mies niin älä suotta mene halpaan(Flirtticlubi) ja ala maksaa turhanpäiväsestä,siellä ei todellakaan ole kuvien näköisiä naisia langan toisessa päässä.Valmiit profiilit, vastaukset jne...Pelkkää vedätystä koko sivusto mutta jos on ylimääräistä rahaa niin ei muuta kuin profiili auki lompakon kera:)Siellä voi joku 40 luuska tulla vastaan ainoastaan...

    • Chat-mode

      Onko Sampo Syreeniä näkynyt? =)

    • Jeanstili

      Jos innostaa faksailla tietokoneen kanssa niin kantsii liittyä Flirtticlubiin ja samalla päästä ylimääräisistä rahoista kivasti.Siellähän homma toimii paremmin kuin osaat ajatella eli juuri niin kauniit ja puutteessa olevat 20-35 vee naiset vonkaavat vain ja ainoastaan sua sillä hetkellä:)Tähän miinaan kun lankeat niin parempi käydä töissä että kykenet korttia höyläämään 'missien' vaatimalla tahdilla koska €:a lentää ovista ja ikkunoista jonkun ns. 'ylläpitäjän' taskuun:)

    • eiollaenääkivikaudella

      Siis vieläkö joku näin älyn nykyaikana uskoo noihin maksullisiin treffi/deittipalstoihin?
      Huijausta ne on kaikki :)

      Sama kuin uskoisi keksivänsä jonkun voittavan strategian rulettiin :D

    • Jykke

      Itsellä profiili kuvan kera jotain 8vkoa ja viestejä tulee tasaseen tahtiin, ja ihan laidasta laitaan ulkonäön ja iän puolesta. Olisko nyt lukematta n. 600kpl ja välillä suoraan poistankin ilman et luen. Olen itse 42v tavallisen näköinen perus duunarimies ku tehdastöissä linjassa. Samalla sivustolla ilmoitus eri nimellä, ja EI kuvaa on vastauksia 2pvän aikana tullut noin 40kpl ja eri nimimerkeiltä ku toiseen. Kuvallisen kautta joitain vastauksia laiteltu ja ehdoteltu kahvien merkeissä jonnekkin ABC:lle niin kirjoitella pitäs... No, näähän suoraan sit mustalle listalle menee.

      Tuos hyllyl muutama kirje, joista yksi ihan käsin kirjotettu odottaa (parin) karaokeillan aikaan tavatulle naiselle lähtöä odottaan ja ehdotusta kahville tai pizzalle lähdöstä... Yksi entiselle työkaverille missä mietittävää lähinnä, ja utelua vaan. Ja toinen samanlainen eräälle toiselle.

      Ilmaset deitti sivustot saa koittaan muit kanavia, jos on tälläinen tapaus ku kommentoijakin on. Alkoa nauttii ehkä viis kertaa vuodessa, ja näistä yksi kerta metsästysporukan seurassa ja naisia ei joukossa ole. Sit loput kerrat naapurin järjestämän karaoke-illan aikana, kun ei tarvi kuskata ketään mihinkään ja tuttuja lähinnä. Tuon kirjeen saaja on kaverin siskon järjestämien karaoke-iltojen aikana tavattu ja silmäilty nainen jo puolin ja toisin... Ja toisen illan päätteeksi omaan kotiinsa vietykkin. Ja kukapa töist tai kotoa ketään hakeen tulee, ellei jossain huutele...

      • Siismitä

        Täh?


    • JärkiKäteen

      Siellähän (huijaussyytösten varalta?) Usein kysytyt kysymykset kerrotaan:
      Muita asioita
      Millaisia ​​profiileja tämä sivu sisältää?
      Tämä sivusto sisältää yhteisiä käyttäjä- ja viihdeprofiileja. Viihdeprofiilit ovat kuvitteellisia profiileja, jotka eivät ole käytettävisä fyysisiin tapaamisiin.

      Eli tunnustavat, että profiilit ovat kuvitteellisia feikkejä. Joten höylätkää vain luottokorttia kuvitteellisten profiilien takia, jotka eivät johda fyysisiin tapaamisiin!

      Kaikki ulkomailta Suomeen rantautuneet seksideittipalstat, joissa on rohkeita kuvia ja tekstiä, ovat samanlaista huijausta. Toisinsanoin keinoaly tekee pfofiilit ja vastailee, jotta vinguttaisit korttia ahkerasti.

      Johan tuon sanoo järkikin, jotta tavallinen oikea ihminen ei laita pillunkuviaan ja härskiä tekstiä noille palstoille. Mutta kiimassa ilmeisesti järki sumenee?

      • rabbit

        tämä on täysin totta,


    • connor

      Totta se on huijausta koko sivusto.

    • wagne

      Täys huijari sivusto!!! Viikossa kattonut niin ykskään nais kuva ei oo suomi. Katsoo kuvia niin näkee...

      • Anonyymi

        Kyllä siellä on kotimaisiakin kuvia.
        Yhdellä oli tuttavani Facebook-sivulta kaapattu profiilikuva, joka oli käännetty peilikuvaksi.
        Mutta muuten huijausta koko homma. Ja niin moni menee halpaan - minäkin. :(


    • Kahden kuukauden aikana tuli suunnilleen 5000 yhteydenottoa ja meinas siinä tulla vauhtisokeus, että eihän tällasta flaksia ole vielä koskaan ennen ollut...hah haa...
      Hyvä kun täällä oikeudentuntoiset ihmiset jakaa valistusta, että mikä se asioiden todellinen laita oikein on😊

    • JUSSI696

      Just niin on mullakin, viestejä saan satoja kuukaudessa. Olen halvaantunut rinnasta alaspäin ja mikään ei toimi, en kävele, pysty nussimaan ja ketään ei haittaa sekään? Jotkut sanovat rakastavansa mua, mutta eivät soita silti, vaikka olen antanut numeroni, osoitteeni, nimenikin, mutten vielä pankkitilin numeroa, heh.;) Menen tiistaina rikospoliisille. Olen ollut clubissa jo 8 kk ja mulla on osumia ja suosikkeja kymmeniä. Lähden vaikka oikeuteen todistamaan jonkun puolesta jos mua tarvitaan.

    • jussi696

      Onko nimimerkki UpeaSalla tuttu? On muka malli ja voisi ollakin sen kuvan kanssa. Kirjoitin yli puoli vuotta sen kanssa ja satasia meni jos ei yli tonni rahaa ja tyhmänä uskoin kun sanoi haluavansa naimisiin kanssani. Sanoin kaikki yhteystietoni ja seli seli jatkui vaan, eikä olla tavattu, ei soittanut koskaan, VITTU, kuka mahtoi sen kuvan takana olla. Jos saisin sellaisen vaimon, antaisin toisen jalkani.

    • Tyyppi-

      Ethän Jussi 696 siellä enään ole kirjoittamassa? Jos kirjoitat, niin tiedoksi, että on huijausta! Tiedän sinut, koska olin yksi työntekijöistä, jos olet se, jolla ei ollut paitaa, tummat hiukset.

      • JUSSI696

        Kiitos tuosta Tyyppi paljon! Olin se ilman paitaa joskus ja oli oikea 6 vuoden takainen facekuvani. Olet mulle arvokas nyt. Tuletko oikeuteen todistamaan, että olit töissä huijareiden kanssa jos en syytä sinua? Kuka oli nimimerkin UpeaSalla takana kirjoittamassa? Jos kerrot, tarjoan kaljat Turussa! Olen Juha oikeasti ja entinen rumpali. Siksi nimimerkki Jussi696


      • VeemiJaHanna

        Oletan että nimimerkin takaa kirjoittaa aina vuorossa oleva työntekijä. Eli periaatteessa jokainen sivustolle työskennellyt työntekijä on voinut keskutella kanssasi.


    • Tyyppi-
    • hhhhuu

      Itse panotreffit huiputuksen kokenut, samaa paskaa. Osta nyt lisää vaan crediittejä, coinseja, täällä hyvä jutella :) Mä mitään sun yhteystietoja halua 😍

    • Anonyymi

      Minulle tuli Flirttiklubilta noin 100 viestiä kahdessa päivässä ja kaikilla naisilla se yksi asia mielessä. En oikein jaksa uskoa, että ovat tosissaan. Rahaa en tuolle sivulle laita.

      • Anonyymi

        "Minulle tuli Flirttiklubilta noin 100 viestiä kahdessa päivässä ja kaikilla naisilla se yksi asia mielessä. En oikein jaksa uskoa, että ovat tosissaan"

        Minun on tosi vaikea uskoa että ihmiset on niin näin tyhmiä. Pakko kai se on.


    • Anonyymi

      Kannattaa kokeilla somedeittiä. Siellä saa jakaa yhteystietoja ja viestejä ei tule kun harvakseltaan. Mutta mikään vastaava pornosivu se ei ole...

      • Anonyymi

        Turpa kiinni affiliaatti. Somedeitti on just samanlaista kusetusta kuin kaikki muutkin maksa viestistä -sivustot. :)


    • Anonyymi

      Hei olen mies onko kellään kokemusta haluatmyous sivustosta eritoten naisesta jonka nimi on Ujopiia profiilissa lukee sama kuin itsellänikin

      • Anonyymi

        Onko mitä treffit sivu ilman hujareita olemassa? Siis eiku toi laijnlyöntti?


      • Anonyymi

        Hei olen Mies olen ollut tekemisissä kyseisen naisen kanssa profiilissa lukee aina sama ja kuva on sama olin vuonna 2019 aikana yhteyksissä hänen kanssaan hänellä on 12 v tytär ymmärsin että asuu Sastamalassa missä itekin


    • Anonyymi

      Näin miehen näkökulmasta, tällä sanotulla ei kyllä mies ja nainen kohtaa, muuten kun kirjekaverina. Olen ollut mukana yli kahden vuoden ajan, en yhtään kasvotusten tapaamista vielä ole löytänyt. Älköön kukaan langetko tällaiselle, rahat häviää, ei mitään muuta. Todellakin valheellista pornoa. Näin kainuulainen mies toteaa.

      • Anonyymi

        Täyttä soopaa tämäkin sivusto. Näyttää vielä siltä ettei saa poistettua profiilia, jos on erehtynyt sellaisen "kaljapäissään"luomaan.
        Älkää hyvät kanssakärsijät sortuko näihin
        Pääsee sitä vähäisistä rahoistaan vähemmälläkin,jos taskussa polttelvat


    • Onko kellään kekemusta nimimerkistä Rahalaari? Melkoinen huijari. Lupaa vaikka mitä, mutta ei tule kasvokkain näkyviin. Kuvat ovat asialliset, mutta naista ei saa fyysisesti näkyviin. Rahaa kuluu paljon. Varokaa.

    • Anonyymi

      Huijausta.

    • Anonyymi

      Lukekaapas nyt tämä, kun tämä flirttisivusto on mainittu ihan tässä, voitte löytää omat keskustelunen esimerkeistä:

      https://yle.fi/uutiset/3-11724446

      "Hämäräfirmalle työskentelevä Tanja esittää treffipalveluissa eri naisia – moni suomalaismies on käyttänyt tuhansia euroja viestittelyyn.

      Miehet eivät tiedä viestittelevänsä juuri Tanjan kanssa. Hän esiintyy deittisivustolla esimerkiksi 19-vuotiaana opiskelijana Roosana, 37-vuotiaana personal trainerina nimeltä Jonna ja 56-vuotiaana kahvilatyöntekijänä Sylvinä.

      Tarkoituksena on houkutella miehet käyttämään deittipalveluun mahdollisimman paljon rahaa lähettämällä naisille maksullisia viestejä. "

      Noiden sivujen ylläpitäjät siis on jossain ulkomailla, ja he palkkaa suomalaisia naisia nyhtämään rahat pois. Työntekijätkään ei tiedä keitä nämä ihmiset on, ja työntekijä saa vain taskurahoja siitä että käyttää koko aikansa miesten kusettamiseen. Työntekijä joutuu antamaan passistaaan kuvan, ja myös työntekijöiden henkilötietoja käytetään rikollisiin tarkoituksiin. Eli huijatuksi tulee sekä naisenkipeät miehet, että rahankipeät naiset.

    • Anonyymi

      Käyttöehdoissa on tiukat säännöt, joita on vähän vaikea ymmärtää. Kyllä tässä hölmöjä höynäytetään.

      • Anonyymi

        Rakkaat miehet! Ymmärrän kyllä läheisyyden- ja seksinkaipuunne, mutta älkää hyvät ihmiset tuhlanne rahojanne tuollaisiin maksullisiin treffisivustoihin. Niistä teille ei jää kuin suru ja harmitus käteen, ehkä jopa taloudellisia vaikeuksia. Ei noilla sivustoilla ole oikeita, aitoja naisia, vain niitä näytteleviä. Menkää ennemmin ihmisten ilmoille, baariin, konsertteihin tai vaikka kirkkoonkin, ihan minne vain, niissä ympyröissä tapaatte sentään aitoja ja oikeita ihmisiä. Noilla sivuilla ette koskaan, koskaan tule tapaamaan ketään oikeasti, kaikki niiden toimintatavoissa perustuu valheeseen, identiteettien väärinkäyttämiseen ja rahan lypsämiseen miehiltä. Se, mitä näet, ei ole todellakaan oikeasti totta. Hemaisevan blondin sijaan sinulle vastaileekin oikeasti jokin näppynaamainen nuori mies. Sitäkö haluat ja siihenkö rahasi tuhlaat?
        Nimim. kokemusta on sieltä naisten puolelta...


    • Anonyymi

      Ja tämä on näissä sivustoissa huvittavaa/säälittävää näiltä palkatuilta työntekijöiltä kun et heille vastaa mitään kun yrittävät huijata rahasi niin sieltä tulee jos jonkinlaisia ärräpäitä vastaamattomuutesi vuoksi.

    • Anonyymi

      Miten tällaisia "palveluita" saa edes pyörittää? Älkää uskoko mihinkään treffipalveluihin hyvät miehet ja kanssaveljet! Pysykää poissa ja kaukana näistä sivustoista!

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9214
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      41
      2709
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2493
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1330
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe