Syöttekö tekin väärin

kinzaåö

eilen ostoksilla kiinnitin huomioni ensin tarpeisiin joita ostan valmistaakseni hot dokkeja kun tästä on jonkun verran aikaa kun R, kioskilta olen hotdogin ostanut. Tässä sinäänsä ei mitään ihmeelistä mutta unohdin täydentää tuoremehuvalikoimaani siis äsken huomasin / havaitsin ja vieläpä älysin että olisi ollut tarvetta god morgon mehua ostaa lisää. Ei kannata lampaanpaistin syöjien uskaltaa mainita väärin syömisistään kuten hondamies ja minä. Mainoksen hondamies varmaankin hakenut rohkeutensa minulta tai esimerkistäni. Voin myös kertoa että ulkomaille matkatessanne ei ole häpeä sanoa kuinka ruisleipä eikä salmiakit ole valistuneiden ja itseään sivistyneenä mitävien matkustajien matkatavaroihin lukeutuneet vuosikausiin vaan tuo hokema ruisleivästä ja salmiakista on täysin ajattelemattomien pelkkä hokema.

Turvatarkastajien hajukokemukset ruisleivän hajuista sekä salmiakeista kannttaisi huomioda on se niin haisevan tympeetä nykytodellisuudessa heidänkin hajuaistejaan keidenkään vielä lisätä paitsi kyllä sitä matkailijat voivat pakata voipaperiin eväänsä mutta suosittelen kyllä noin pienellä budjetilla matkustavia jäämään sitten ruisleipiensä kanssa kotiin syömään salmiakkejaan. " kaikki " syövät lammasta tietysti ja " kaikki " suklaamunia koska massaan on " hyvä " piiloutua ja räyhätä kuvitteelista yhteisöllisyyttään.

No valokuvani eivät ole pilvipalveluissa eikä julkisuudessa vaan mahtavan kokoisissa ja hintaisissa sukualbumeissa joiden selkämys on monenkin kiinostuksen saanut uteliaaksi jotka ovat läpäiseet minun"" turvatarkastuksen ja vaadittavan käytös/ siistetys kriteerini. Digikamerassani löytyy mahdotonmäärä myös tehtävää mutta ensin toimeliaana on keskityttävä täyttämään sukupolvelle siirtyviä tärkeitä valokuvia joita on kertynyt myös mahdoton määrä josta valikoida onnistuneemmat. Nakkivihannesperunakeitonkin valmistan kun syön väärin ja lisätessäni väärintekojani viehättävän puhtaassa ja juuri pieneen keittiööni oikein mitotetussa jääkaapissa tekemäni ns. leivokset voittavat jokaikisen pääsiäis-suklaamunan.

Jasitten voin melkein pahoin kun ajattelen kuinka toppatakkeja yms ei kannata laittaa talvitelolleen niin hurjalta sää näyttää ja tuntuu vaikka luulin pääseväni yhteen mielipuuhistani sekä pesin puhtaita kevätasusteita käyttöäni varten vielä uudestaan. Kukat joita ostaisin paleltuvat kotimatkalla jos en sitten vähän kauemmaksi kuten yleensä mene niin silloin tietysti onnistuu kun itsemaksavana käytän taxia, ei tällä alueella juuri toiset säännölisesti taxia käytä kuin minä.
Seurava juttu saa teidät nauramaan kanssani, joskus kerron " kaipaavani " ihmistä kenen kanssa nauraa yhdessä kun niinkin joskus käy että nauran ja hymähtelen itsekseni jos radio ei ole auki.

2

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ixkinzaåö

      Kyllä meitä on kaikenlaista käyttäytyjää joten hymyilen pelkästään mielessäni joskin juuri nyt nauroin ääneen. Eilen ostoksilleni kävelessä hämmästyin kuulemaani radiosta. Taskussani oleva laite melkein itsestään hyppii kanavalta toiselle josta tahtomattani ja tarkoituksellakaan en ollut valinnut juuri sitä mitä kuulin : No siellä joku äänestä päätellen luonnonläheinen maalaiseläjänainen edusti ilmeisesti itseään kun oli passiivisagresiivisena oikein radioon halunnut mennä voisin todeta raivoamaan.

      Luonnonläheinen maalaiseläjällä oli asiana kertoa kuinka häntä todella sieppasi aivosta lievästi sanottuna suuttuttaa facebuukissa ihmisten kertomukset siitä mitä ketäkin tekee ja miten siellä facebookissa on ihmisiää niin paljon kerrottavaa yms. yms. yms. Raivoisa jatkoi kuinka kenellekkään tapahtuu niin paljon ja miten ketäkin kiinostaa jne. En tiedä miksi on mennyt sitten lukemaan ja voin kertoa lohdutukseksi että itse en siellä toimi ja luoja auttakoon että maalaiseläjä nainen ei tälle palstalle tule kun itselleni sitä sattuu kokemusta jopa tavalisella lähikauppamatkalla.

      Jäinen jäisiä kokkareita ja kokkareiden päällä kävellen yritin ponnekkaasti " nauttia aurinkonpaisteesta " ja suoriutua ilman nilkan venähtämistä jossa onnistuin loistavasti vaikka kestikin kuin alakoulun hiihtokilpailuissa jossa tulin viimeiseksi kun olin jäänyt juttelemaan metsäneläimille kuten pupusille ja oraville. Opettaja odotti suuttuneen vihaisena tyhjässä koulunpihassa kun pelkäsi minulle sattuneen vahinkoa. En minäkään aina jaksa kuunella radiosta kuuluvia kuinka minuakin haluisivat taajuuksille, risteilyille jne. Ei tullut mieleenikään kuitenkaan soittaa studiohin ja käyttätymään kuten minä haluan ja juttelemaan pelkästään minua mielyttävällä tavalla yms.

      Voi hyvänenaika sentään,että meitä on monelaista käyttätyjää kuin elämäntapaa. En tiedä saisinko tuosta järisyttävästä maalaiseläjän kokemuksesta huumoria, satiiria vai pelkkää tunnustusta mutta tunteensa olivat kyllä passiivisagresiota koska on antanut ylisuuren merkityksen toisten käytökselle ja tekemisille. ( :) )

    • ökinzaöå

      Hermoverkostossani tapahtuvasta ärsykkeistä olen kirjoittanut kun tarpeeksi hermoverkostoni saa käskyjä kuten olen jo todennut houkuttelua erinlaisiin kaupalisten kuin ylenkin tuottamiin mm. mitä kenekin pitäisi tehdä, mennä, sanoa, laittaa,kuvata yms. Hermoverkostoni saa tarpeekseen eikä muuta käytöstään houkuttelijoiden toiveiden mukaisesti. Toiset käyttätyvät toisin suon sen heille vaikka itse en käyttytyisi siten mm.

      Hermoverostoni on siltä osin purkautunut ottakseen vastaan lisää koodausta ( : ) Ostin aikoinani kävelysauvat että pysyn pystyssä nastakengillä täällä meilläpäin jossa säästösyistä ei katuja eikä yleisiä kulkuväyliä hoideta riittävän huolellisesti josta olen myös maininnut. Vaikka julkeat pitävät sauvakävelyä omastamielestään dementtiakävelynä niin sauvat ovat ilman dementtiaa pelastaneet monesti vaikka tasapainossa ei vikaa ole löytynytkään. Tulevaisuudessa yhä useampi turvautuu sauvoihin siksi paljon on politklinikat nuoremmasta vanhemaan nyrjähdyksiä, murtumia jne. hoidettavana.

      En ymmärrä mainostajien haluttomuutta ei niin muodikkaaseen ilmiöön kuin vastuuntuntoisesti pyrkisivät kävelysauvoja mainostamaan kansanterveydelle kiinostavana apuvälineenä. Toinen mahtava oman kuntonsa ylläpitämiseksi vesivoimistelu ja kävely mutta nykyisin suomessa en ole vuosiin voinut harrastaa koska puhtaus uimahalleissa ei täytä kritereitä.
      Ulkomailla sitäkin enemmän ja päivittäin koska asun jo lähtökohtaisesti vain hotelleissa joista olen ollut valmis maksaman laadusta ja uintiveden tarkkailuista päivittäin hotellin henkilökunnan taholta. Monille kyseinen harrastus suomessa on jäänyt kun ovat tarkkaavaisesti kiinnittäneet huomionsa uimahallien " puhtaanapitoon " armolisesti jätän mainitsematta nimen joka kertoi että nykytodellisuudessa hän ei suosittele yleisiä uimahalleja yhdellekkään tosin tässäkin rahalla saa puhtautta ja laatua kun on valmis panostamaan rahalisesti tosin tästäkin olen saanut väheksyntää " kuinka ne rikkaat " kyse ei ole rikkaudesta vaan priosoinnista mihin rahansa käyttää ja kuinka arvostaa omaa kehoaan kaikenvoimin jopa maksamalla vähän enemmän laadusta jopa jollaintavalla sivistyneestä käytöksestä toisten taholta uima-altaassa ( yksityisasiani )

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9343
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2760
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      154
      2513
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2029
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1570
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1356
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe