Lidl Nurmijärven kirkonkylään

Ihmettelevä.kuntalainen

Meitä on suuri joukko kirkonkyläläisiä, jotka haluamme Lidlin kirkonkylään. Tontin hinta ei ole todellinen este kunnan taloudessa. Hankkeen kaavoitus ja suunnittelu on jo aiheuttanut huomattavia kuluja.

37

3668

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xcwöldjh

      Saattaa muut kaupat vastustaa.

    • 573805067

      Siitä vaan, mutta alkakaa itse Lidl-yrittäjiksi. Opitte näkemään mitä yrittäjyys on. Ei käy kateeksi.

      • Ihmettelevä.kuntalainen

        Ei kait se sen kummempaa ole kuin muidenkaan yrittäjien toiminta. Taustalla taitaa olla taas kyläpolitikointi. Rajamäkeläisillä on pelko, että se vähentää sinne rakennettavan kauppakeskuksen kannattavuutta.
        Kirkonkylään tulee uusia kerrostaloja lähelle suunniteltua Lidilin paikkaa.
        S-Market on kaukana jalankulkijoita ajatellen. Se palvelee autolla liikkuvia.
        Alkokin pitäisi saada kirkonkylän keskustaan esim. K-Supermarketin taloon, jossa on vapaata liiketilaa.
        Ihmeellistä, että hammaslääkärikin pitää sijoittaa pois keskustasta, suuren mäen päälle. Paikka on huono koululaisia ja vanhempia, autottomia kuntalaisia ajatellen.


      • rajamäki

        Sellaista ei ole kuin Lidl -yrittäjä, se ei ole frankkäri kuten esim. K-ketju.


      • anonyymi_kj4

        Ei ole lidl-yrittäjiä!


    • ArvoMäkinen

      Teillähän on jo LIDL klaukkalassa? äkkiäkös sinne ajelee hakemaan edullisia tuotteita.. 15min/suunta autoillessa.

    • lähdepoisjaakkia

      Itse muutin pois Nurmijärveltä Syynä oli että esim vaatekauppoja ei ole. Lopullinen niitti oli K-supermarketin kauppiaan kateellinen Lidlin vastustaminen. Äänestäkää jalollanne ja muuttakaa pois niin kyllä kunnanjohtajakin tajuaa missä mennään kun palvelut katoaa.

      • kepu_vihaa_lidliä

        KEPU! vihaa lidliä


      • anonyymi_aPp

        Urpo!!!


    • MaijaA

      Me muutettiin Kirkonkylältä Klaukkalaan -09 ja taisi olla oikea päätös...

      • Rosmariini55

        MaijaA älä tuu siihen lesoilemaan kirkonkylällä kelpaa asustella ja talojen arvot nousee humisten klaukkala on yksi hitsin ghetto... siellä asuu kaikki pummit ym kai sen nyt huomaa kun siellä joskus käy...


      • anonyymi_DRp
        Rosmariini55 kirjoitti:

        MaijaA älä tuu siihen lesoilemaan kirkonkylällä kelpaa asustella ja talojen arvot nousee humisten klaukkala on yksi hitsin ghetto... siellä asuu kaikki pummit ym kai sen nyt huomaa kun siellä joskus käy...

        Millä perusteella pummit? Asun Klaukkalassa omassa talossa,ajetaan vaimon kanssa maksetuilla mersuilla ja nettoeläkkeemme on yhteensä 6257e.


    • Kilpailuviranomainen

      Nurmijärven kunta suojelee S-ryhmän ja Keskon päivittäistavaramarkkinoiden duopolia niin kuin muutkin kunnat Suomessa.

      Jos näin ei tehtäisi, vaarana olisi ruoan halpeneminen ja valikoiman paraneminen samalle tasolle kuin se on muissa EU-maissa. Ja kuntapäättäjien kestitseminen loppuisi myös kahden em. Tahon suunnnta.

      Jatkossakin Suomessa hyville paikoille saavat rakentaa isoja marketteja vain Kesko ja S-ryhmä.

      • Kauhistus

        Kyllä S-kaupoilla täytyy olla mahtavat edut , koska sen hallintoon pyrkii esim. kaikista puolueista kansanedustajat. Luulisi, että kansanedustajilla olisi tarpeeksi tehtävää hoitaa eduskuntatyö valiokuntineen hyvin. Lisäksi moni kansanedustaja on ehdokkaana kunnanvaltuustoihin ja tulevaisuudessa varmaan maakuntahallintoihin jos sellaiset tulee. Ei siis ole ihme, että S-kaupoilla on parhaat liikepaikat taajamissa ja huoltoasemilla moottoriteitten risteyksissä.


      • Kauhistus

        No, nythän se selvisi miksi kansanedustajat pyrkivät Hok-Elannon eli S-Marketin johtoon . (Luin läppärin uutisissa ) Kokouspalkkiot ovat huimat ja vuosipalkkio lähes 40.000euroa. Tottakait S-Market saa parhaat paikat taajamissa ja ABC-asemat parhaissa liikenneristeykdissä.


    • eräs_kuntalainen

      On mahdollista että Lidl löytää Kirkonkylältä jonkun hieman syrjemmällä sijaitsevan halvemman tontin ja perustaa myymälän sinne. Tai jos kukaan muukaan ei suostu maksamaan vaadittua hintaa siitä Rajamäentien ja Raalantien risteyksen tontista niin silloinhan kunnan on pakko laskea sen hintaa tai muuten tontti on rakentamatta ikuiset ajat.

      • rygonomus

        Myllykukon aluehan se olisi hyvä. Voi moottoritieltäkin sopivasta koukata Lidiin


      • Anonyymi

        Ei ole mitään järkeä rakentaa Lidiliä Myllykukon alueelle. Moottoritiellä kulkijoita palvelee jo S-Market.
        Asukkaat lisääntyvät Krannilan ja Heinojan alueill, joten
        Lidilille jo suunniteltu alue tai purettavan bensa-aseman alue Rajamäentien toisella puolella olisivat hyvät paikat .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole mitään järkeä rakentaa Lidiliä Myllykukon alueelle. Moottoritiellä kulkijoita palvelee jo S-Market.
        Asukkaat lisääntyvät Krannilan ja Heinojan alueill, joten
        Lidilille jo suunniteltu alue tai purettavan bensa-aseman alue Rajamäentien toisella puolella olisivat hyvät paikat .

        Niinpä. Mutta kun Lidillä ei ole varaa suunnitellulle alueelle mennä. S-marketin palvelut moottoritieläisille jättäisin kyllä ihan oman vähäiseen arvoonsa.


    • realistiukko

      Helsingin ulkopuolella muualla Suomessa LIDLin paikkakunnalle tulemisen ehtona on ollut käytännössä ilmaisen rakennuspaikan saaminen. Sen vuoksi muualla maassa sijaitsevat Lidlit yleensä ovatkin niitä kevytrakenteisia lautamökkejä. Mikä muu kauppaketju saa ilmaisen paikan rakentaa lupaamalla työllistää alueelta muutaman henkilön? Ei mikään ja sillä Lidl aikaansaa kilpailuedun. Nurmijärvellä kunta ei lähtenyt rahoittamaan saksalaista ketjua. Siitä on valituksissa ollut kyse,

      • sxjdhd

        Olisiko linkkiä tietoosi ilmaisesta tontista.


      • Tosi.juttu

        Realistiukolle. Muutama vuosi sitten kunta oli valmis kaavoittamaan ja lunastamaan halvalla yksityisen maata Klaukkalasta S-kaupalle. Onneksi kauppa ei tullut sinne.


    • Järkihoi

      Jos kunta on myynyt tontin muutama vuosi sitten esimerkiksi K kaupalle tai s kaupalle vaikkapa 900 tuhannella niin minkä takia saman kokoinen tontti olisi nyt pitänyt myydä alihintaan saksalaiselle kauppaketjulle????
      Ajatelkaa ihmiset ennen kun kirjoitatte näitä älyttömyyksiä.

      Ja myöskin se naivi selitys että k-kauppias olisi yksin voinut kaataa hankkeen on täysin tuulesta temmattu joten senkin mantran hokemisen voi lopettaa.

      • rajamäki

        Mistä sinä näitä kauppahintoja tiedät? Voisitko laittaa meillekin informaatiota tietosi lähteistä niin pysyisi keskustelu tasokkaana.


    • Tännevaanlidl

      Voisihan se Lidl tulla Rajamäkeen. Taitaa vapautua liiketilaa vanhasta liikekeskuksesta liikkeiden muuttaessa uuteen liikekeskukseen. Siinä olis tilat ja parkkipaikat valmiina, kun laittais vaan myymälän olemassaoleviin tiloihin. Uimahalli on vieressä ja Hanko- Hyvinkää tie. Nuo tois kans asiakkaita. Klaukkala on niin syrjässä Rajamäeltä katsottuna.

    • koskiniva

      Klaukkalan Lidl on liian kaukana rajamäkeläisille,.
      Mutta vastaavasti Rajamäen uimahalli ei ole liian kaukana klaukkalalaisille.

      Outo logiikka.

    • Kunnan_vaikuttaja

      No nyt pitää muistaa kannattaako kannattavaa kauppatoimintaa eli kirkonkylän K-Supermarketia saattaa kilpailutilanteeseen. Eihän siinä olisi mitään järkeä, jotain rajaa tähänkin asiaan.

      • eräs_kuntalainen

        Mutta miksi kirkonkylän K-Supermarketilla ei saisi olla kilpailijaa? Onhan kilpailua kaikilla muillakin liiketoiminnan aloilla, miksei myös ruokakaupassa. Ja onhan kirkonkylän K-Supermarketilla jo nykyäänkin kilpailija eli S-Market.


      • LidlOlisKova

        No kyllä mä ennemmin halvemmassa ja hyvässä Lidlissä kävisin, jossa tuskin haisis pissalle, toisin kuin supermarketin alakerrassa. Just muuttanu tänne ja järkytyin tyrmäävästä hajusta, kun kävin siellä..


      • Anonyymi

        Krannilan alueelle rakennetaan kerrostalo kerrostalon viereen ja kylä laajenee Heinojaan , joten suunniteltu Lidlin paikka olisi sopiva väestönkasvu huomioiden.


    • Lidl

      Uusien Lidl-päivittäistavaramyymälöiden ja logistiikkakeskusten avaamiseksi etsimme Euroopan laajuisesti uusia kiinteistöjä ostettavaksi tai vuokrattavaksi. Syötä kiinteistötarjouksesi verkkolomakkeeseen:


      https://www.kiinteistot-lidl.fi/Etsimme

    • Eräs

      Lidl kirkonkylälle tekisi hyvää. Samoin Alko K-Supermarketin kiinteistöön elävöittäisi ja antaisi muillekin keskustan kaupoille lisää liiketoimintaa. Kirkonkylä tuhoaa itseään hajottamalla liiketoimintaa 2-3km päästä keskipisteestä ei-kenenkään maalle (siis Myllykukko ja etenkin S-Market), mikä vain näivettää ja autioittaa kk:n katukuvaa ja ajaen liikkeitä lopettamaan.

      • Kannatetaan

        "Eräs "puhu asiaa. Meidän perhe on samaa mieltä.


    • Suosi.Kotimaista

      Ei kiinnosta Lidl. Salmonellaa ja muita pöpöjä jatkuvasti tuotteissa ja kaikki voitot menevät saksalaiselle upporikkaalle herra Schwarzille. Esim. S-kaupassa voitot päätyvät takaisin asiakasomistajille ja K-ketjussakin Suomeen. Huono valikoima eikä juuri tarjouksia. Saan elintarvikkeet halvemmalla esim. Klaukkalan CM:stä koska ostan yleensä tarjouksesta.

      • rygonomus

        En tiedä mitä elintarvikkeita ostat mutta kyllä normaali ostoskori on Lidissä paljon halvempi. Ja kyllä minulle on tärkeämpi ostaa sieltä mistä henkilökohtaisesti sen halvemmalla saan. Minulla ei ole varaa aatteiden ajatteluihin.


    • Anonyymi

      Eipäs kun Rajamäkeen.

    • Anonyymi

      Toivon todellakin kirkonkylään Lidliä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4688
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4203
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2785
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      209
      1817
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1357
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1233
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1212
    Aihe