Hyvää huomenta koko suomen kansa

öäkinzaä

tärkeitä tunnustuksia suravaksi kulutuksestani ja vain ns. pintaraapaisun verran. Kulutan paljon talouspaperia enkä wc.ssä käydessäni säästä embo laadukasta wcpaperia Ostaisin säkkeinä mutta minulle riittävä määrä neliöitä sisältävä ihana kotini ei sisällä ylimääräistä joten yritän olla käyttämättä saunassa olevia lauteita tai miksipä ei saunaani varastona mitä siitä saunatonttukaan tykkäisi.

Lisää tunnustuksia, pesen astiani käsin ja käytän kuivaamiseen kauniisti kirjailtuja astiapyyhkeitä. Pyyhkeitä nyt riittää eri tarkoituksiin joten olen kuluttanut ostoksilla ostamalla lisää pyyhkeitä kuten kattiloille. laseille. vihaneksille, hedelmille esimerkiksi. Tunnustukset jatkuvat kuluttamalla eritarkoituksiin lisättävillä pyykinpesupulvereilla ja nesteillä ja muilla kirkasteilla sekä pyykinpesukoneen puhdistusaineilla ( milloin olette pesseet oman pesukoneenne ) esimerkiksi. Tunnustan myös silttäväni varovasti johon tarvitsen kuluttaa siliämistä helpottavia suihkeita kuten kulutan myös erinlaisia ja kokoisia pesuvateja jotka olen jaotellut eritarkoituksiin esimerkiksi käsinpestäviin, siivoukseen, saunaan, ulkokäyttöön jne...

Tunnustuksissa seuraavaksi eletronikan käyttö josta mainittavaa radio eritaajuksin käytössä 24 / 7 myös niin hiljaisella että tuskin kuuluu. TV auki enimmäkseen elokuville. netti voi olla montapäivää käyttämättä jopa kuukausiakin yleensä ajanhallintani mukaisesti. Tunnustan eletroniikan olevan epäkiinostava vain siltäosin mitä tarvitsen,

Paperin kulutus suurenmoista kirjojen, vihkojen, muistilehtiöiden, viehättävien vihkojen, lehtien, kansioiden ja niin edelleen. Nyt kuitenkin tulee pöyristyttävä tunnustusten huippu tältäaamulta kun tunnustan keittäneeni ja keitän puurovalikoimistani melkein jokaisen vellin ja puuron maitoon ja aivan huippuna laitan leipäni päälle oivariinia ja leikkeleitä säästelemättä kun ne vielä sinne sopivat vihannesten mukaisesti. Niinja kulutan todella paljon nenäliinoja kun opin jo varhaiskasvaessa että yksi niistäminen ja roskikseen joten varsinkin keväällä kuljen valtavan iso nenäliinapakkaus mukanani tietysti siinäkin laatu edellä. Tunnustuksista lisää mainitakseni lista on loputon joskin loppuu kun kuolen muuten elämäni on myös kulttamista joten miten ihmeessä he jotka eivät kuluta pysyvät edes hengissä on varmaan tutkimuksen kannalta hauska työtehtävä.

4

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • åöäkinza

      Tunnustan tietäväni että tästä ei tule Ilias ja Odysseian sankarieeposta vaikka tunnustan harkitsevani pihalle kiinalaisia ja japanilaisia sopivasti elegantteja päivävarjoja kun luonto ei ole herännyt toisivat päivävarjot iloa silmille sekä tunnetta keväästä kesään. Tunnustan hävinneeni kylmyydelle ja pakkaselle sen huomasin kun ajattelin kuinka tänään ei tarvitse nöyrtyä laittamaan laadukkaita mutta niin miehisiä pakkas vai lämpöhousuiksiko sanovat. Tunnustan kuluttavani ostoksilla kaikenlaiseen puutarhatarvikkeisiin kuin kasvua tukevaan että kokeiluin millä kulmalla mikäkin kukkapensas viihtyy yksi mieluisin ostospaikka meille kuluttajille puutarhamyymälät ja kaikki ns, kukkapisteet mitä liikekeskuksista löytyy..

      Mattoja kulutan jatkuvasti, kerran joku kysyi minulta töissä mm. pidetäänkö teillä mattoja johon osasin vastata että meillä pysyy matot lattialla ilman pitämistäkin. Verhoja kulutan monenlaisiin erikuosiin, väreihin, mittoihin, laskoksiin, rypytyksiin, myös ompelukonetta olen kuluttanut, tunnustan jos olisi kodinhoitohuone olisi ompelukone jatkuvasti esillä nyt olen saanut mahtumaan vaikeaan mutta juuri ompelukoneen kokoiseen tilaan komerossa.mm.

      Kulutan kenkiä tunnustan että tänäänkin pitää nöyrtyä laittamalla jalkaani talviset lämpimät kengät vaikka olin kuvitellut pääseväni kuluttamaan sievissä ja naiselissa keväisissä mutta ei. Nöyrtyminen pitää lisätä kulutukseeni koska suomessa sääolosuhteet vaatii nöyrtymistäni päivittäin Eilen rohkaistuin ja valitsin päälleni san franciscosta ostamani kevyemmän ulkotakin, eiolisi pitänyt. Kulutan sähköä jatkuvasti jopa niin että sähkönkulutustani lisää vielä pattereilla toimivat lisävalaisimet sekä kulutan myös aurinkokenno valaisimia. Kun en ole maalaiseläjänainen vaikka luonnon keskellä asun on päreet ja tuohivirsujen kuin muiden kiulujen käyttö tuntematonta

      Sopiiko koko suomen kansa kun te siellä ostoksilla olette kuluttaneet ostoksiinne ostoskärryt kuka enemmän kuka vähemmän ette rynnisi niillä ostoskärryillä siinä pääsiäis-suklaamuna ynnä muiden pääsiäismakeiden ympärillä massiivisesti kun väliköt on ahtaita suklaavuorien johdosta. Voitte myös ensimäisenä ostoksilla ostaa ne suklaamunat ja jättää ostoskärryt sivuun kun vain otatte omaisuutenne omaan haltuun Mutta mikä ihmeen vimma on täysinäisiä maksamattomia ostoskärryjä pitkin ja poikin työntää ahtaaseen tilaan. Minäkin olen ostoksilla kuluttamassa enkä halua aikuisia ihmisiä valistaa kuinka käyttätyä ostoksilla käyttätymällä muita asiakkaita kohtaan huomaavaisesti vai pitäisikö.

    • xiokinzaå

      Sähkönkulutustani voisin tahdikkaasti säästää kuulemasta milloinmitäkin radiostani, vaikka äsken kerroin radion olevan auki 24/ 7 se ei ihan pidä paikkaansa mutta aamulla oli kyllä väärällä taajudella koska kuulin itselleni jotain kummalista kun toimittaja ihannoi lunta siinämäärin että vertasi sitä kesäiseen luontoon jopa häpäisi palmuja kertomalla kuinka ne ei voita mahtavaa lumista maisemaa yms.
      Jos olisin soittelevaa sorttia olisin kysynyt mihin tutkimukseen hänen mielipiteensä pohjautuu kun valkoinen ei ole edes väri mutta jos kerran tykkää lumisesta tunnelmasta niin ihan hyvä hänelle. Kyllä säänvaihtelut eivät ole vuosiin olleet selkeät ja vaikka lumileikeillä ja urheilulla talvilajeissa osansa ja aikansa sanoisin mutta jos tykkää niin tykkää meitä toisenlailla ajattelevia on kaikenlaisia ihmisiä..

      Onko talven rakastaja tutustunut ranskalaiseen symbolismiin, venäläiseenfuturismiin ja saksalaiseen ekspressionismiin voisiko hänelle olla hyötyä noiden lukemisesta ja aukeaisi miten pakkasessa ja lumessa ei kasva mikään eikä lumisuus esitä pelkästään seesteistä kuvitelmaakaan ei varsinkan niille kaikille jotka lumihangessa yrittävät päästä julkisiin liikennevälineisiin eikä ilman auttamista huonompijalkaiset pääse edes bussipyäkillä nousemaan bussiin jos minä en olisi sattunut odottamaan samalla bysäkillä mm.

      Eimillään pahalla totean vain että kyllä on menelaista sään rakastajaa jos noin voidaan sanoa sen suon heille mutta toivottavasti yksikään lumisuutta ihannoiva seiso auringon edessä koska vain lämoö ja aurinko saa luonnon herämään ja pakkasherrat sulamaan todetakseen että valkoinen ei ole väri.

    • åkinzaö

      Periaatteessa kiistatonta edes väittää .tuomitsisin yhdenkään ihmisen onnellisuudentunnetta jonka saavat talvesta miksipä ei jos olisi mahdolista yhdessä kiinalaisten kanssa hyppäisin talviriemuihn kuin nauttisin täysinrinnoin niistä huvituksista mitä lappi kiinalaisille " tarjoaa "

      Vuosia kuitenkin olen sattunut paikalle auttaakseni äitejä lastenvaunujen ja rattaiden kanssa jotta pääsevät kadun yli auraamattomien kadunvarsien tähden. Myös rollaattoreilla liikkuvia kuin bussiin auttamista kun uppohangesta heidän huonojalkaisten pitää päästä bussiin jne. Palelevana ihmisenä olen saanut pakkasrajoista huolimatta ulkoilla enemmän kuin tarpeeksi vuosia sekä lähteä ilmoista riippumatta todella huonosti hoidetuilla kävelyväylillä ja niin edelleen siis vuosia.

      Tunnustan että en pidä ihmeelisenä kun tuli tarve pakkasella tutustua suomenruotsalaisen Edith Södergramin monermismiin joka mm. ei piittaa runonmitoista vaan kirjoittaa vapaarytmistä jättäen pois loppusoinnut rakentaen uudenlaista runokuvaa. Hän muiden mukana toi uudenlaista runoon myös uutta sanastoa ja aiheita.

    • Miespyykkäri

      Tunnustan jotta käytän välillä pyykkipulveria nestemäisen sijasta. Tunnusta jotta pesen pyykit vanhalla puösaattoripesukoneella nykyisinkin.Puösaattoripesukoneella ei tarvitse erikseen pestä.Pulsaattoripesukoneella tulee puhdasta pyykkiä nopesti. Tunnustan jotta rakastan pyykin pesua vanhalla pulsattoripesukoneella nykyisinkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      129
      9905
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2891
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      177
      2687
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1508
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe