Poliisien paskantaminen housuun

Poliisitkusessa

Out of control.

20

1152

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuponPaskahousut

      Supon paskaperseet säheltivät totaalisesti valtio maksaa korvauksia Alpo Rusille veronmkaksajien rahoilla nämä paskahousut tekevät mitä tahtovat täysin rikollista ja lainvastaistsa toimintaa.

      • rocketBin

        Peruspoliisin haukkuminen oletuksen perusteella että jossain tapahtui asia x joka oli väärin on yhtä loogista kuin Tokmannin viikonloppu/osa-aikatyöntekijän siaksi nimittely koska omasta mielestä S-Konserni teki paskat osakaupoissa. Mutta kukin tyylillään ja omalla ulottuvuudellaan oikeustajunsa mukaan.....Kunhan muistaa hyväksyä sen epäoikeudenmukaisen paskan mitä osakseen ehkä joskus elämässään saa ja hymyilee :) Muuten on aika sieluton ilmapallo.


    • paxpaxCayon

      Aloittaja olisi voinnut avata hieman niin muutkin olisivat ymmärtäneet mihin mielipide liittyi....

      • rhtrhhj

        Poliiisi maan kovin RASISTI vehkeen mitta määrää kaiken tutkinnan. Jo ennen hälytystä pienimunaisella tiedossa MIEHISEN MIEHEN SYYLLISYYS. Asia täysin varma jos poliisn uhrilla vähänkin väriä.

        Poliisin toiminta tapauksessa tukisi teoriaa, poliisilla on todella paljon salattavaa.
        Löytyykö todellinen murhaaja poliisista? Sillä rikospaikalla todisteita ”hävitettiin tai ei otettu lainkaan talteen” virkaveljien puolestako,kuitenkin virheet olivat amatöörimäisiä.

        Tällainen tulee helposti mieleen kun poliisi on tarkoituksella salannut Jukka. S. Lahden yhteydenotot poliisiin. Auerin puolustuskin sai tiedot vasta viime kesänä (2012).

        Yllättäen kukaan poliisista ei ole ”muka” puhunut Jukka. S. Lahden kanssa, vaikka teletunniste tiedot toista kertovat, useita ja pitkiä puheluita.
        Jukka. S. Lahdesta on tehty hakuja poliisitietojärjestelmästä ennen murhaa. Tietojärjestelmä urkintaan ei ollut mitään syytä viranpuolesta,
        koska poliisilla ei ollut mitään tutkintaa tai muutakaan syytä, johon Jukka. S. Lahti olisi liittynyt.
        Hakuja tehnyt poliisi kiistää, joku muu on ”muka” käyttänyt hänen tunnuksiaan, tässäkö on poliisin tietoturvan taso?


      • uiowhroq3ihjt

        Poliisi murhasi isän mökkipuuhinsa.
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005944557.html
        Sensuuri on jo poistanut jutun iltasnomista ja lehdestä toivottavasti linkki toimii.!
        Poliisi vamma paljastuu takuulla murhan syyksi vammansa kantaja tietää aina lasten isän olevan syyllinen.
        Kyseessä on murha poliis olis voinut vetääntyaä tilanteesta autonsa turvin sahaava isä ei voinut tietää tilanteesta mitään.


    • AamukahviaKohtaKeitän

      Itse olen kokenut poliisien taholta vääryyttä useita kertoja elämässäni ja kuullut muiden kokeneen vääryyttä vielä useammin.

      Viat kuitenkin ovat pitkälti systeemisiä, ei voi liikaa vaatia paineen alla tehtäviään parhaansa mukaan hoitavalta, lakia ja järjestystä ylläpitävältä rivipoliisilta. Väkivallan uhan alla suoritettavaa ruumiillista työtä ja tehtäviä hoitamaan ei tahdo löytyä järjen jättiläisiä, niinpä olenkin kauhistellut -- ehkä tarpeettomastikin kirjallisia tehokeinoja käyttäen -- kun tuntuu että rivipoliisin vaatimuksiksi on tuntunut riittävän, että on tietyn mittainen ja armeija on käyty.

      Enemmän mätää löytyy tai on ainakin löytynyt jo poliisijohdosta. Aarnio-tapaus, joka on skandaali, riippumatta siitä mikä on totuus, on toivottavasti hyvä alku. Samaten joidenkin muiden uutisten perusteella voi varovasti arvioida, että oikeuslaitos olisi valveilla.

      Mahdollisesti mätää on kuitenkin edelleen myös Supossa ja oikeuslaitoksessa -- jää nähtäväksi.

      Oman tilanteeni kannalta tämä päivä on toivottavasti ratkaiseva ja asiani siirtyy kitkattomasti Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen.

      Minä olen tehnyt helvetisti työtä näkulmani jäsentämiseksi ja selvittämiseksi.

      Olen lopen uupunut.

      Jos Euroopan ihmisoikeustuomioistuin ei ota asiaani käsittelyyn tai ratkaisee aikanaan tökerösti, näyttäköön puolestani tulevaisuuden historiankirjoitus, mikä oli kokemani osuus siinä, jos Euroopan Unioni lopulta purettiin.

      Tässä yhteydessä mieleeni tulee vuosien takainen paavin vaatimus, että Jumala mainittaisiin Euroopan Union perussopimuksissa, vaikka on pidetty arvossa käsitystä, että maallisen hallinnon tulisi olla erilllään muusta mahdollisesta.

      Itse olen muuttanut mieleni tässä asiassa. Toivoisin, että Euroopan Unionin perussopimuksissa mainittaisiin -- jos niin ei vielä tehdä -- kuuluisien kirjailijoiden ja runoilijoiden yhteistyönä muodostamalla kannanotolla, että sivistyksen näkökulmasta Jumala saattaa olla olemassa ja kiistattomana korkeimman tieteenteon tyyssijana Euroopan Unioni pyytää toiminnalleen Jumalan siunausta.

      Ateismi on ihan perusteltu näkökulma, jos ennakolta olettaa, että niin voimallisia jumalolentoja ei ole olemassa, että nuo väitetyt jumalolennot olisivat kykeneviä vaikuttamaan ajatuksiimmekin ja sitä kautta käsityksiimme mainituista jumalolennoista itsestään.

      Todellisen tieteen on oltava agnostista.

      Yhtään diktatuuria tai totalitaarista järjestelmää ei muunlaisille oletuksilla enää saisi perustaa.

      • 856

        Niin vääryyttä Parkanossa asuvan ylisen joukon kidutus ja salakstselu jo 19 vuotta sähköllä vammat vakavat lääkäreiltä mies saa oikeutta todisteet vieras esineistä kehon sisällä eikä poliisi tee mitään lapsia ylisen uhkailtu murhaamisella


    • PoliisitKusessa
    • kunvaanmietin

      Onko negridillä ihmisoikeutta?

    • PaskatHousussa

      Poliisien oikeudet alas näille sontakasoille mitään lisäoikeuksia eikä missään nimessä .

    • PoliisitKusessa

      Poliisien oikeudet alas ! Rötöstely loppuu ja urkinta.

    • VirkamerkitPois
    • VirkamerkitPois

      Seksiä autossa harrastanut Supon poliisi valitti potkuistaan ?!

      Nämä lulevat olevansa lainyläpuolella tekevät mitä haluavat ihan täysin mielivaltaisesti valitsevat ketä seuraavat ja urkkivat tietoja työajalla vuotavat salaista tietoa ulkopuolisille ja näille pitäisi antaa vielä lisää oikeuksia nykyinenkin järjestelmä vuotaa EI MISÄÄN NIMESSÄ LISÄOIKEUKSIA POLIISEILLE EIKÄ Tiedustelulakia saa misään nimessä hyväksyä POLIISEIDEN SÄHELTÄMINEN JA MOKAILU ON TODELLA LEVAHTANUT NIIN PAHASTI KAKAT HOUSUSSA JA LAHKEESSA.,
      alapää ohjailee näiden kiimaisten poliisien tekemistä työajalla ei yläpää...seksiä SUPO:n autossa useaan otteeseen .. julkkispoliisit, naispoliisit urkkivat ihmisten tietoja työajalla ja juoruavat mielensä mukaan ihmisten yksityistietoja kenelle haluavat.. "Julkkispoliisi Marianne Kiukkonen taas syytteessä virkarikoksista "..

      http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/seksia-autossa-harrastanut-supon-poliisi-kanteli-potkuistaan/

    • madVntrs

      On meillä kyllä totuttu niin hyvään :)

      Maailmalla kun on asunut ja reissannut niin poliisi jo sanana merkitsee monesti aivan erilaisia asioita...Suomalainen poliisi on maailman vähiten korruptoitunut - ja ei, se ei tarkoita etteikö välillä valta uloitu sinne tai joku muu tekijä - mutta maailmalla monessa paikkaa jo se missä asut kertoo sen miten poliisi kohtelee ja kannattaako edes kertoa rikoksen uhrina mitään.

      Itse nostan hattua meidän poliiseille! Ja kerran olen tehnyt kanteen ja jatkokanteen, jos homma ei ole ok ja toiminta ei noudata lakia niin meillä on oikeus ja mahdollisuus siihen.Koittakaa muualla valittaa...

      Jos haluatte vähäisiä oikeuksia poliiseille ja isompia yksilön vapauksia, niin te olette onnekkaita :) Suurin osa maailmaa sopii teille :D Ennen muuttoa kannattaa hommatta huolella silti pesetaa sukan varteen jos ette satu olemaan muuten kuvioissa mukana ja silti poliisin kanssa on kahinaa, pienet poliisin oikeudet = isot yksilön vapaudet = peseta ja vaikutusvalta rules. Afrikka keski-osa ja alaspäin sekä Etelä-Amerikka sopivia valintoja hakukriteereillä. Toki pitää muistaa että poliisi ei ehkä kunnioita mitään sääntöjä on siksi joissakin tilanteissa yber power ja tekee mitä haluaa.

      Pääasia että ollaan tyytyväisiä eikä sitä rupusakkia jonka peukuttamisyhteiskunta on synnyttänyt peräteitse kertomaan mistä ei tykkää tässä maailmassa ja joka ei tiedä yhtään asiaa mistä tykkää :)

    • Syyttäjäsuojaa

      Kyllä POLIISI osaa:
      Urkki 19 000 kertaa – vetosi puutteellisiin atk-taitoihin
      Myllylän tapauksessa käräjäoikeus uskoi yhtä poliisia, joka kertoi opetelleensa atk-taitoja urkinnan yhteydessä. Voutilaisen mukaan perustelu ei ole uusi. Lapin käräjäoikeudessa käsiteltiin vuonna 2007 tapausta, jossa vanhempi konstaapeli oli katsonut rekisteritietoja luvatta 19 000 kertaa. Hänet jätettiin tuomitsematta rangaistukseen.
      – Hän selvitti oikeudessa, että ei osannut käyttää järjestelmää. Mies oli kuitenkin osannut käyttää sitä todistetusti 19 000 kertaa, Voutilainen ihmettelee.
      Urkinta tulee tyypillisesti ilmi, kun poliisi lipsauttaa puheissaan jotain, mikä saa epäilemään luvatonta katselua.

    • Mullekkinkäviniin

      Kaveri paskansi auton penkille.
      Jätkät piti sellasta mekkalaa et Poliisi tuli paikalle, toinen poliiseista meni tutkimaan hanskalokeron
      papereita ja hiero haalarinsa paskaan.
      Kytät vissiin suuttuu,
      seuraavana päivän veivät autosta kilvet ku jätkät lähti liikkeelle.

      Buahahaa poliisilla pakat haalareissa ja hais niin perkeleesti ja jätkät repeilivät:
      Paskalle haiseva Poliisi, ei kannata toisen Ladaan mennä istumaan.
      Buahahaa pakat housussa ku teinit dokas buahaa, tästä on kyl 32-vuotta aikaa et paskahousupoliisi
      voi olla eläkkeellä. Ripuli housussa istuu keinutuolissa buahahaa hiero paskaan haalareihinsa, ei
      Pidä olla liian utelias, ettei paskaannu haalarit.

    • Hyvävelijärjestelmä

      Sellasta paskaa moni Poliisi kantaa housuissaan ettei se valu lahkeesta, näyttää
      johdolta usein valuvan kun lööpeissä ovat.
      Kukas niistä johtajista vuokra persuille saunan asunnoksi, luulikohan se oikeesti,
      et ne on niin kovia saunomaan ettei eduskunnan niille riitä, ne painaa niin pitkää
      Päivää, ettei julkisista saunoista ehdi nauttimaan.

    • GoneIn60Hours

      Se on se Espanjantauti, mikä vaivaa polliiseja ja SuPoa, niin se kävi Halmeellekin...:) No, lehdistö haluaa tietää, ken on maassa kaunein. Selkeest roottalaist erotiikkaa ilmas, venäläisel mausteel.
      Mitenköhän muuten SuPon ja poliisitoiminnassa noin yleensä nuo GENEVEN sopimukset merkitsee?
      Kai se on parempi, että Suomen rauhanturvaajat vaan jää kotimaahan. Eikö USA enää rahoita?
      Patria haudatkoon lelunsa vaikka Saimaan rannalle.

    • HelenaTääläHei

      Homekyttien järjestö ajaa näiden homeperseiden etuja. Kakkahousut ja muut vuotavat emättimet liittyvät tietenkin järjestöön paskathousussa. Helena täälä hei.

    • Sentojennus

      Onko tämä sarjassa "koirien paskantaminen kielletty"?
      Jos on, niin kannattaa avata ne housut ensin, niin mahtuu se poliisi tulemaan ulos.
      Luulin että poliiseja valmistuu Hervannassa, mutta voihan sitä poliisipulaa näinkin paikata.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe