Vammaispalvelu ja vanhuspalvelu

Voinkoautaa

Kyllä nyt mentiin säästöis väärään paikkaan ja pahoin🤑kuka parkele tämmöstä keksii. Taksilla saa mennä kauppaan mut 10min odotus kohteessa ja jos ei siinä ajassa kerkee niin uusi taksi taas alle. Niin ja tuttua kuskikin ei saa käyttää vaikka kuin pyytäisin. Viluttaa naapurin rouvan puolesta kun kattoo hommaa vierestä hän istuu vielä pyörätuoliskin.

8

3026

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mittari.raksuttaa

      Mikähän syy tuoskin on ettei saa itse valita taksiaan palvelukyyteissä,onkohan taksiyrittäjien keskuudessa vallitseva kateus toista yrittäjää kohtaan se suurin syy?? Tottahan se on ettei kaikki taksikuskit osaa sitä hommaansa niin hyvin että saisivat niitä vakikyytejä riittävästi,mutta muutamilla niitä olis niin paljon ettei muuta kyytiä enempää tarttiskaa..

    • Naapurille

      myönnettiin palvelutaksin käyttölupa ja sitten kunnasta soitettiin että taksi tulee hakemaan johonkin kerhoon. Sillä ensimmäisellä käyttökerralla ei ollut tarvetta, kun tuttu tarjosi kyydit ja käyttölupa otettiin pois ja perusteena oli että ei tarvitse. Kyseessä oli anottu ja myönnetty lupa, joka peruttiin.

      • 25euroa

        Ovatko taksarit vetäneet liikaa välistä yhteiskunnan varoja? Huhut kertovat Suomessa olevan vedätystapoja. Taksikuskin hallussa olevista matkakorteista, olemattomista Kela-kyydeistä ja terveydenhuollon matkaan yhdistetyistä muista reissuista, juoppokavereiden kuskaamisesta kortilla jne. Onko tätä ollut myös Kauhajoella? Onko niin että väärinkäytösten vuoksi kaikki joutuvat kärsimään?


      • hanaahanaa

        Ei ole pelkkää huhua vaan täyttä totta! asiakkaan saamat palvelukyydit kuitataan käytetyksi vaikka kaikkea ei olisi edes käytetty,tähän sitten taksari runoilee jonkun matkan mitä ei todellisuudessa ole edes tehty ja eurot kilisee tilille kun vaan viitsii vähän kynää käyttää!!Mutta hyvä se on että otetaan vähän kotiapäin,on tämä yrittäjien verotus sen verran epäoikeudenmukainen..


      • Olikos

        naapurin lääkärinlausunnonkin perusteella saadun luvan peruutuksen syy taksarien epärehellisyys, tuntuis että syy oli kaupungin säästö. Väärin joka tapauksessa tuntui kaupungin sosiaalivirkailija toimivan.


    • Omaishoito_apustaja

      Usein mieli on tehnyt lähteä hevon kuuseen täältä, mutta aina olen päätökseni pyörtänyt, sillä minullahan on mahdollisuudet tehdä asioille edes jotain. Voin auttaa niitä jotka eivät pysty auttamaan itseään. Jos kaikki lähtevät, kuka huolehtii heistä jotka jäisivät muuten oman onnensa nojaan? Samaa miettivät lukemattomat muutkin ympäri Suomen pieniä paikkakuntia. Ennen kuin lähdette, miettikää oletteko tehneet tarpeeksi ja voisitteko tehdä enemmän.

    • Kyyttiä

      ei kannata tarjota kun sossu ottaa silloin pois hyväksytyn palvelukyytiedun. Naapurilta etu vietiin heti kun ei käyttänyt sitä ensimmäistä tarjottua kyytiä.

    • lehtijutunlukenut

      Kauhajoki lehdessä asiasta asiallinen juttu. Kysessä on liikennepalvelulain voimaantuloon valmistuminen. Muutoksilla päästään vaikuttamaan siihen millaisilla kalustolla, millä hinnalla ja kuljettajilla (mm. kielitaito) jatkossa alueen vaikeavammasia kuljetetaan. Pitää muistaa, että uber on myös tulossa Suomen markkinoilla takaisin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1261
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1205
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1147
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1043
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe