Mikä on totuus

kertokaanaiset

Kun olin nuori kolli olin hoikka ja heikko, ei lihaksia eikä oikein näköäkään, olin vähän niin kuin huomaamaton. Muistan kun eka kerran näin lihaksikkaita nuoria miehiä joita naiset ihailivat ja halusivat päätin että joskus minäkin haluan näyttää samanlaiselta. Siitä se lähti, treenaus. 22 vuotiaana tutustuin yllättäen nuoreen kivannäköiseen ja hyvä vartaloiseen naiseen ja huomasin seurusteluvaiheessa tyttöystäväni myös katselevan mielellään näitä lihaksikkaita mies vartaloita. Ja treenini jatkui ja joskus kun tyttöystävä tuli illalla muo salille vastaan niin kyllä sielläkin nuoren naisen silmät tapitti lihaksia ja miehiä. Nyt sitten 15 vuotta jälkeen olen hyvässä kuosissa, kasvanut reilusti, harmi vaan että nyt kun näytän jo raamikkaalta ja lihaksia löytyy tuntuu että naiskumppani ei ole kiinnostunut mun lihaksista enää, päin vastoin on jopa todennut että seksi ei tunnu enää hyvältä kun ole joka puolelta kova ja iso. Muija totesi hymyillen että yksi kova asia mun kropassa riittää hänelle. Mulla oli siis haave että haluan hiukan erottua massasta vaikkei muuten niin koon puolesta ja olen toki saanut katseita niin miehiltä kuin naisiltakin. En ole bodari vartaloinen, ei näy suonet eikä säikeet mutta tiukkaa lihasta on kehossa ja aoin saada vielä lisää, tästä kun on tullut jo elämän tapa. Sitten tää kotona käyty keskustelu kumppanin kanssa, nainen ei enää ymmärrä treenaukseni syytä ja jos hän on katsellut lihaksikkaita miehiä ei tarkoita että haluaisi mun olevan samanlainen, siis kova ja iso. Ja sen lisäksi siis intiimi puolikin kärsinyt, pusutelua ja suukottelua ja halimista on mutta seksi ei enää tunne naiselle maistuvan. Tässä on nyt käyty muutama maltillinen keskustelu ja olen sanonut että aion jatkaa treeniä ja jos naisella on jotain sitä vastaan voidaan toki erota. No kumppani vaan totesi ettei tässä nyt ero ajatuksia ole mielessä mutta voisin olla vähän pehmeämpi jotta seksikin maistuis. No hiljaista on kuitenkin sängyssä ollut. Mutta mikä totuus, haluuko naiset oikeasti lihaksiikkaan miehen vai katseleeko vain muuten silmät tapillaan ja haaveilevat että minkälaista se olisi olla vahvoissa käsivarsissa vietävänä. Tiedän kyllä juttujen perusteella että monet naiset pitää lihaksikkaista miehistä.

14

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olisiko niin että sotket liikaa fantasiat ja todellisuuden. Omasta puolestani en voi puhua koska en ole koskaan halunnut miehellä olevan näkyviä lihaksia visuaalisesti tai muuten, mutta voin sanoa sen verran että asiat jotka vielä oman mielen sisällä kiinnostavat tai sytyttävät, harvoin tekevät sitä todellisuudessa. Periaatteessa unissa ja haaveissa jokainen henkilö jonka kuvittelet niihin olet sinä itse joten yhteys on aina olemassa niin kauan kun asiat tapahtuvat oman pään sisällä, ja siksi se että pystyy haaveilemaan jostakusta ei tarkoita että sen henkilön kanssa oikeasti kokisi kovinkaan kummoista luonnollista yhteyttä.

    • miesluomulihanakiitos

      Lihakset ja jäntevyys, joka on tullut oikeassa työssä, on minun mieleen. Sellainen mieshän ei varsinaisesti näytä lihaksikkaalta, mutta on voimakas ja jäntevä, ryhdikäs ja vahva. Ruskettunut, terveellä tavalla oikeaan työhön ja luontoon yhteyden säilyttänyt.

      Eli ei minua ne kuntosalityypit kiinnosta, se näyttää niin luonnottomalta, ja usein heidän liikunnallinen kunto muuten on huono, jaksavat toki nostaa jotain paikallaan painavaa, mutta muuten eivät mitään sitten jaksakaan. Ja ovat jäykkiä ja jotenkin niin itsetietoisia lihaksistaan. Kuin patsaan kanssa seurustelisi.

      • Sotrue

        Tää on hyvä huomio! Kyllä siinä näkee eron onko komeasti lihaksikas, fyysisellä työllä ansaitut vai pinnallisen miehen salilla hankitut.


    • reettukka

      Tarpeeksi komee kun mies on, ja charmikas luonteeltaan, niin siinä unohtuu kokonaan se, että onko lihasta vai läskiä vai ei kumpaakaan.

    • TotuusSattuuQC

      Ihminen kasvaa ja kehittyy vanhetessaan, toivottavasti. Suurin osa ihmisistä muuttuu iän myötä vähemmän ulkonäkökeskeisiksi kun elämä opettaa että sillä ulkonäöllä ei oikeissa ihmissuhteissa kauhean pitkälle pötkitä vaan pitää olla myös sitä henkistä yhteensopivuutta.
      Naisesi on varmaan joskus nuorena saattanut kiinnittää huomiota lihaksikkaisiin miehiin, joko ihan oikeasta kiinnostuksesta tai sitten siksi että on ajatellut että niin kuuluu tehdä.
      Nyt hän uskaltaa olla sellainen kun nyt on ja on selkeästi kertonut että lihaksikkuus ei enää tee häneen vaikutusta. Näin se nyt vain on etkä sinä sille voi mitään. Itse ajattelisin että naisesi ajatusten takana on myös muuta kuin pelkkä ulkonäkösi. Hän saattaa haluta sinun olevan pehmeä myös hieman muilla tavoilla kuin pelkän kropan osalta. Eli hän ehkä viestittää että ei enää pidä kovasti lihasten treenaamiseen keskittynyttä harrastustasi sellaisena joka viestisi samoja henkisiä arvoja kuin mitä hänellä nykyään on.

    • Nainen45v

      Naisia on erilaisia eri mielipiteineen. Mun mielestä miehessä kiihottaa sopiva lihaksikkuus joka ei tarkoita kehonrakentajan möykkyjä, näkyviä suonia jne. En ole koskaan ollut kiinnostunut "aidan seipäistä" enkä sohvaperunoista. Jos mies pitää lihaskunnostaan huolta niin se saa myös näkyä ja olen huomannut jodenkin naisten ilmeet kun ole ollut rannalla mieheni kanssa, hänellä lihaksia on juuri sopivasti. Voi tietty herättää ajatuksi koska olen itse XL vartaloinen nainen ja mies on vastakohta.

    • jkuio

      Voi sinua miesparkaa jos kuvittelit, että nainen himoitsee jotain lihaskasaa sänkyynsä, joka ei edes taivu oikein minnekään. En milloinkaan ole ihaillut näitä "raamikkaita" ihan tavallisen näköinen itsestään huolehtiva mies riittää ja kun lisäksi kunnioittaa naistaan.

      Siis luulit että et kelpaa sellaisena kuin olit, piti alkaa tuhoamaan kehonsa tuolla pullistelulla, joten saatkin nyt sitten pullistella ihan kaikessa rauhassa.
      Koetapa juosta sata metriä, miten meni, entäs saatko kädet suorilla jaloilla kosketuksi maahan, joudutko koko ajan kävelemään kuin kakat housussa, jalat harottaen. Ei ole kaunista eikä varmasti kiihota naisia lainkaan.
      Tosin elämään tarvitaan paljon muutakin kuin kuvittelemasi ihannointi, miten osaat hoitaa talousasiat entä mien paljon osallistut kodin hommin. Miten tiedon ja taidon taitosi.
      Minusta jokaisen ihmisen pitää olla utelias elämään eli kuulla ja nähdä ja siitä oppia erilaisia asioita.
      Olen mielenkiinnolla katsellut näitä tietokilpa ohjelmia ja hämmästynyt, kuinka vaatimattomia on nuorenpien ihmisten ihan täältä kotimaasta. He eivät lue uutisia tai kuuntele, sillä moneen olisi saatu vastaus sitä kautta. Eivät tunne historiaa eli on jäänyt lukematta koulussakin.
      Eli kiinnostus muualle kuin kyttäämään, mitä se tyttöystävä katsoo.

    • Jos nuo kuvailemasi asiat (naisesi ihaili nuorena lihaksikkaita miehiä) eivät ole ollee pelkkää mielikuvitustasi, vastaus voi olla seuraava.

      Nuorena kauniina naisena hän sai paljon vastakaikua katseisiinsa niiltä lihhaksikkailta miehiltä. Nyt kun hän on 15 vuotta vanhempiin ikä tehnyt tehtävänsä. Häntä voi jopa hiukan huolestuttaa sinun hyvä ulkonäkösi ja ehkä hän on pistänyt merkille mahdolliset nuorten naisten silmäilyt sinuun.

      Ehkä hän ajattelee, että esimerkiksi 5 h viikossa on poissa jostain muusta. Vaikka yhteisistä kävelyistä, lastenhoidosta, lukemisesta tai kulttuurista. Hän voi olla myös huolissaan kehonrakennuksen lieveilmiöistä, kuten roinaamisesta.

      Totuushan on, että viiden treenivuoden jälkeen kehittyminen on hyvin hyvin vähäistä, ellet käytä kiellettyjä aineita.

      • lihksialöytyy

        Olet täysin tietämätön, ensimmäisten vuosien aikana luodaan lihaksiin ja kehoon tietty taso jota voidaan systemaattisesti nostaa ilman vippaskonsteja, on vain löydettävä kokeilujen kautta systeemi treeniin ja hyvä ravinto se takaa kehityksen, tyhjäpäät käyttää roinaa ja minä olen esimerkki että puhtain keinoinkin pääsee pitkälle kunhan on haluja kehittyä.


    • YksKaxPax

      Naisesi on vain sen verran aikuistunut että haluaa mieheltä muutakin kuin vain lihaksia. Hienoa että hän on kasvanut henkisesti, nyt on sinun vuorosi.

      • on_muitaki_ihmisii

        Sinulla on mielessä ilmeisesti tasan kolme asiaa
        1. sinä itse
        2. sinä itse
        3. seksi jonka keskiössä olet vain sinä itse.

        Koetapa välillä keskittyä johonkin muuhunkin kuin vain itseesi.


    • Flowergirl24

      Ihan ensinnäkin "naiset" ei ole yksimielinen ryhmä. Jotkut tykkää, jotkut ei.

      Toisekseen katsehan ei vielä merkitse mitään. Onko naisesi ikinä sanonut suoraan himoitsevansa lihaksikkaita miehistä vai ei? Itsekkin Esim. Ihailen usein korkeita korkokenkiä näyteikkunoissa melkein kuola valuen koska ne on kauniita - en silti omista ensimmäisiäkään enkä halua hankkia omia koska ne on epämukavat.

      Minun mies makuni on ilmeisesti sama kuin sinun naisellasi. Tykkään toki katsella lihaksikkaita miehiä liki kuola valuen mutta ihan tottapuhuen sellaiseen koskeminen ei houkuta, ei edes hively eikä varsinkaan seksi (kokeiltu on, ei enään kiitos vaan). Ihanne olisi normi vartalo, hoikka, tukeva ja lihaksikaskin kelpaa jos pidän persoonasta tarpeeksi paljon - mutta kaikissa näissä liika on liikaa. Jos kumppanini lihoisi valtavasti niin kyllähän se seksielämä kärsisi, mutten myöskään ensimmäinen haluaisi jonkin niinkin vähäpätöisen asian kuin ulkonäkö takia erota muuten hyvästä parisuhteesta. Aivan sama homma se on liian suurien lihasten kanssa. Nallekarhu on 101% kivempi petikaveri kuin tiilisäkki.

    • herääjaolevaanitsesi

      Paljon voi puhua aiheesta kuin aiheesta, ja jopa itsekunkin ulkonäöstä, mutta vain yksi asia on sinulle oleellinen sinun elämässäsi. Hyväksy itsesi. Miksi kaipaat joltakin toiselta vahvistusta siitä, oletko hänen mielestään yhtä tai toista? Jos tykkäät käydä salilla ja arvostat hyvää kuntoa, niin käy. Jos käyt salilla sen vuoksi, että kaipaat jonkun hyväksyntää ulkonäöllesi, niin olet vielä itseltäsi hukassa.

      Keskimäärin ja loppujen lopuksi naiset ovat vähemmän pinnallisia sen suhteen, mitä tulee vastakkaisen sukupuolen edustajan ulkonäköön. Meillä miehillä on paljon enemmän ja paljon syvempiä fetissejä naisen ulkonäön suhteen kuin päinvastoin. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, naista voi lopulta ahdistaa miehen ulkonäkökeskeinen ajattelu, hän voi oikeasti huolehtia siitä joutuuko hänkin keskittymään yhtä pinnallisiin tavoitteisiin ulkonäkönsä suhteen kuin hänen miehensä.

      Eihän parisuhde tai koko elämä voi rakentua ulkonäön pohjalle, vaikka tv-viihde, mainosmiehet ja ulkonäköteollisuus (meikki- ja vaatevalmistajat) yrittävät tietysti kiskoa rahaa luomalla ulkonäköihanteita jo photoshopin avulla, kun mallienkin oikeat vartalot ovat jo liian epätäydellisiä mainoskuvastoon.

      Saat varmaan naiseltasi paremmin, kun luot hänelle käsityksen siitä, että hän on sinun mielestäsi haluttava juuri itsenään, sen sijaan kuin että odotat hänen jotenkin palvovan itseäsi.

    • jkhjkj

      En tykkää lihaksikkaista miehistä yhtään. Mieluummin hoikka, tai nallekarhumaisen tukeva, mutta lihaksille olen allerginen... Tämä puolestaan johtunee painostani 50 kg. Ex painoi tavatessamme 80 kg.... ja erotessamme 25 vuoden päästä 140 kg. En eronnut siksi, että hän lihoi, mutta hänen lihomiseensa vaikutti se miksi erosin. Eli häiriintynyt mielenterveys ahmimishäiriöineen. Siitä seurannut diabetes ym. Seksielämä lopahti 130 kg:n jälkeen. Mies nyt vain oli liian painava minuun nähden ja henkiset asiatkin kuormitti. Ei voi mitään.

      Toisaalta... olen 50 nainen, minulla on takana pitkä ex-liitto, ja aika pitkä nykyinenkin suhteeni on ollut. Joten sillä ei ole mitään, ei kerrassaan mitään merkitystä SINULLE minkä tyyppisistä kropista miehillä naiset tykkää. Sinun on tärkeä olla ainoastaan sellainen kuin sinä olet, maailman paras sinä. Jos yrität muokata ulkonäköäsi tai sisäistä sankariasi jonkun ulkoisen muotin mukaan, toisten mieliksi, homma lähtee käsistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      204
      12969
    2. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      291
      1985
    3. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      75
      1344
    4. Kiitos kun annoit värejä elämääni

      Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
      Ikävä
      55
      1047
    5. Hiljaista on

      Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
      Ikävä
      61
      952
    6. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      60
      877
    7. Olen ylpeä sinusta

      nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
      Tunteet
      34
      858
    8. Farmasia valintakoe 2024

      Miten meni farmasia valintakoe teillä? Minun mielstä se oli ihan oko en voi sano, että se oli tosi vaikea.
      Pääsykokeet
      40
      845
    9. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

      ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
      Ikävä
      41
      834
    10. Kysymys iltaan

      Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
      Ikävä
      47
      801
    Aihe