ikonit ovat syntiä

Jeesus Kristus on sataprosenttisesti Jumala ja ihminen. Jumalasta ei saa tehdä kuvia eikä jumaluus ole sellaista jota voisi kuvata inhimillisen taiteen keinoin, vaan tulee tehdä parannus Jumalan kuvaamisesta esim ikonein.

Ikonit ovat epäjumalanpalvelusta koska niitä kunnioittamalla ihminen palvoo ikonia eikä Jumalaa. Ikoni on vain kuollut kuva, jossa on esitettynä esim "Jeesus" vaikka se on ihan eri Jeesus siinä ikonissa kuin Jeesus Kristus. Se on joku muu

Tehkää parannus ikoneistanne ja ojentautukaa Raamatun mukaiseen oppiin

Epäjumalanpalvelijat eivät peri taivasten valtakuntaa

45

826

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PasiToivonen

      Vilppulan Vapaakirkossa on kirkkosalissa kuva Jeesuksesta. Ja muualla useampia. Aiotko polttaa kys. rakennuksen?

    • eivainajiinyhteyttä

      Sen on kyllä kummallista että rukoillaan ikonissa kuvattua ihmistä, se jos mikä on epäjumalan palvontaa ja vainajahenkiin yhteyden ottamista joka on jyrkästi kiellettyä raamatussa.

      • totisesti_nousi

        Kristus nousi kuolleista, kuolemalla kuoleman voitti, haudoissa oleville elämän antoi! Vaikka teillä ei olisi perheissänne, seurakunnissanne ja kirkkokunnissanne pysyvää ja jatkuvaa yhteyttä Kristuksen ruumiiseen, ei se tarkoita, ettei muilla voisi olla tai olisikin jopa. Siitä yhteydestä paitsi oleville, toki, se voi vaikuttaa kummalliselta, en epäile.

        Sellainen puhe kun jotkut taas sanovat, että eläviltä voi pyytää esirukouksia muttei edesmenneiltä, niin nähdäkseni se on sellaista puhetta, jossa käydään hyvin lähellä yleisen ylösnousemuksen kieltämistä -- joka taas on Jeesus Kristuksen tekemän työn vähättelyä.


      • totisesti_nousi
        totisesti_nousi kirjoitti:

        Kristus nousi kuolleista, kuolemalla kuoleman voitti, haudoissa oleville elämän antoi! Vaikka teillä ei olisi perheissänne, seurakunnissanne ja kirkkokunnissanne pysyvää ja jatkuvaa yhteyttä Kristuksen ruumiiseen, ei se tarkoita, ettei muilla voisi olla tai olisikin jopa. Siitä yhteydestä paitsi oleville, toki, se voi vaikuttaa kummalliselta, en epäile.

        Sellainen puhe kun jotkut taas sanovat, että eläviltä voi pyytää esirukouksia muttei edesmenneiltä, niin nähdäkseni se on sellaista puhetta, jossa käydään hyvin lähellä yleisen ylösnousemuksen kieltämistä -- joka taas on Jeesus Kristuksen tekemän työn vähättelyä.

        Ja jatkan vielä lainaten Paavalia ensimmäisestä kirjeestä Timoteukselle:

        2:1 Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, 2 kuninkaiden ja kaikkien vallanpitäjien puolesta, jotta saisimme viettää tyyntä ja rauhallista elämää, kaikin tavoin hurskaasti ja arvokkaasti. 3 Tällainen rukous on oikea ja mieluisa Jumalalle, meidän pelastajallemme, 4 joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.


    • svpahksva

      Tietysti tässä on sekin puoli, että voiko ihminen julistaa ketään pyhäksi (pyhiähän/pyhimyksiähän kuvataan ikoneissa). Yksin Jumalan on tuomio- ja myös pyhäksi julistaminen.

      • Jeesuksennimessä

        Minusta ihmisistä ei kyllä saa pyhimystä millään konstilla, olivatpa he kuoplleita tai eläviä.
        Raamatussa puhutaan kyllä edesmenneistä pyhistä, mutta he ovat pyhiä vain koska ovat olleet uskovia, ja he ovat pyhiä vain Kristuksessa ja Kristuksen ansion tähden.
        Ihminen on itsessään täysin läpimätä ja perisynnin turmelema, siksi ruumis kuolee .
        En kyllä löydä raamatusta etsimälläkään kohtaa missä kehotetaan rukoilemaan edesmennyttä ihmistä, Jeesus sanoo että kun rukoilette niin rukoilkaa minun nimessäni, Jeesusta vapahtajaamme meidän tulee rukoilla .


      • voi_pas

        Raamattu kuitenkin osoittaa, että ihmissielun elämä jatkuu kuoleman jälkeenkin. Jeesus sanoi: ”Ettekö ole lukeneet, mitä Jumala on teille sanonut: ’Minä olen Abrahamin Jumala, Iisakin Jumala ja Jaakobin Jumala’? Ei hän ole kuolleiden Jumala, vaan elävien.” (Matt. 22:31–32) Matteus lisäsi: ”Kun väkijoukko kuuli tämän, se oli ihmeissään hänen opetuksestaan.” (Matt. 22:33) Väkijoukko oli ihmeissään, koska monille juutalaisille sielun kuolemattomuus oli uusi tai epäselvä käsite, kuten Vanha testamentti usein osoittaa.

        Esimerkiksi Saarnaaja huokaisi: ”turhuuksien turhuus, kaikki on turhuutta!” (Saarn. 1:2) Hänen mukaansa ”kaikkien kohtalo on sama… suoraa päätä vainajien joukkoon!” (Saarn. 9:2-3) ”Elävät tietävät sen, että heidän on kuoltava, mutta kuolleet eivät tiedä mitään.” (Saarn. 9:5) Jehovan todistajat ja adventistit tekevät suuren virheen ottaessaan Saarnaajan sanat ”kuolleet eivät tiedä mitään” tai muita vastaavia raamatunkohtia Vanhasta testamentista todistaakseen, että Raamattu opettaa sielujen päätyvän kuolemaan ja tiedottomuuteen, kun todellisuudessa Saarnaaja on raamatullinen esimerkki elämän tarkoituksettomuudesta ilman uskoa kuolemattomuuteen.

        Saarnaaja esittää kuolevaisen ongelman, johon vain Jeesus tarjoaa elämää antavan vastauksen: ”Totisesti: jo tänään olet minun kanssani paratiisissa.” (Luuk. 23:43) Vanhan liiton aikaisen Saarnaajan pessimismiin vahvassa kontrastissa on uuden liiton aikaisen Paavalin taivaallinen toivo: ”Minulle elämä on Kristus ja kuolema on voitto… Haluaisin lähteä täältä ja päästä Kristuksen luo” (Fil. 1:21,23). Kuolinhetkellämme saamme ”muuttaa pois ruumiistamme” mennäksemme ”kotiin Herran luo” (2. Kor. 5:8). Kun kuolemme, aistimme ja kykymme eivät vähene vaan lisääntyvät: ”Nyt katselemme vielä kuin kuvastimesta, kuin arvoitusta, mutta silloin näemme kasvoista kasvoihin. Nyt tietoni on vielä vajavaista, mutta kerran se on täydellistä, niin kuin Jumala minut täydellisesti tuntee.” (1. Kor. 13:12)

        Raamattu antaa meille syytä uskoa, että Jumalan sallimuksesta taivaassa olevat enkelit ja pyhät voivat olla tietoisia maanpäällisistä tapahtumista ja että he voivat uhrata meidän rukouksemme Jumalalle (Luuk. 15:10, 1. Kor. 4:9, Ilm. 5:8, 6:9-11). Ilmestyskirja kertoo taivaassa olevista vanhimmista, jotka uhraavat Jumalalle maanpäällisten pyhien eli kristittyjen rukouksia. ”Kun Karitsa otti kirjan, ne neljä olentoa ja kaksikymmentäneljä vanhinta heittäytyivät hänen eteensä. Vanhimmilla oli kaikilla harppu ja kultamalja täynnä uhrisavua, pyhien rukouksia.” (Ilm. 5:8)

        Jotkut saattavat väittää, että mainitut pyhien rukoukset eivät ole pyhille vaan Kristukselle osoitettuja, mutta siinä tapauksessa pyhät olisivat tietoisia jopa niistä kristittyjen rukouksista, jotka eivät ole heille suunnattuja! Uhratakseen rukouksia Kristukselle taivaassa olevien pyhien on oltava niistä tietoisia, ja koska rukouksia ei voi uhrata fyysisesti (koska rukoukset eivät ole materiaalisia asioita), pyhät uhraavat ne Kristukselle esirukouksillaan.

        Raamattu ohjaa meidät rukoilemaan yhdessä taivaan joukkojen kanssa ja kehottamaan heitä ylistysrukoukseen: ”Ylistäkää Herraa, te jotka olette taivaassa, ylistäkää häntä korkeuksissa! Ylistäkää häntä, te hänen enkelinsä, ylistäkää häntä, kaikki taivaan joukot!” (Ps. 148:1–2) Kun kerran tämä on mahdollista, taivaan joukkojen on kuultava meitä ja voimme myös pyytää heiltä esirukouksia.


      • voi_pas

        Ehkä yleisin protestanttinen argumentti katolista pyhimyskulttia vastaan perustuu Paavalin Timoteukselle osoittamiin sanoihin: ”Jumala on yksi, ja yksi on välittäjä Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus.” (1. Tim. 2:5) Protestantit pitävät pyhimyksiä Jeesuksen rinnalle asetettuina ylimääräisinä välittäjinä, jotka vähentävät Kristuksen aseman arvoa ja kunniaa. Todellisuudessa pyhien välittäjyys ei kuitenkaan ole millään tavalla ristiriidassa Kristuksen ainutlaatuisen aseman kanssa. Kristus on tosiaankin ainoa välimies Jumalan ja ihmisen välillä, sillä hän on ainoa jumalihminen, ihmiseksi tullut Jumala, jonka kautta osallisuus jumalallisesta elämästä on mahdollinen ja tie taivaaseen on auki.

        Pyhimykset voivat kuitenkin rukoilla maanpäällisten kristittyjen puolesta, ja maanpäälliset kristityt voivat pyytää heidän esirukouksiaan. Paavali kehotti vain muutamaa jaetta aiemmin ”anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta” (1. Tim. 2:1). Tämän lisäksi Jumala on Raamatun mukaan antanut myös enkeleille mahdollisuuden toimia välittäjinä ihmisten ja Jumalan välillä (Sak. 1:11–15, Ilm. 8:3–4, Matt. 18:10), joten jos maanpäällisten kristittyjen ja taivaan enkelten esirukoukset ovat sopusoinnussa Kristuksen ainutlaatuisen välimieheyden kanssa, on täysin epäjohdonmukaista väittää, että pyhimysten esirukoukset ovat sen kanssa ristiriidassa. Raamattu opettaa, että ”vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan” (Jaak. 5:16), ja koska taivaaseen päässeet pyhät ovat täydellistyneet vanhurskaudessaan, heidän rukouksiaan on erityisen hyödyllistä pyytää.

        Jotkut saattavat vastustella ja kysyä: ”Miksi ihmeessä pitäisi rukoilla pyhimyksiä, kun voi mennä suoraan Jeesuksen luokse ja rukoilla häntä?” Vastaus kuuluu, että totta kai kristittyjen pitäisi mennä suoraan Jeesuksen luokse ja rukoilla häntä, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö olisi myös hyvä pyytää lisäksi pyhiltä esirukouksia. Loppujen lopuksi tämä vasta-argumentti kääntyy itseään vastaan, sillä samalla logiikalla ei olisi järkeä pyytää ketään kristittyä rukoilemaan itsensä tai toisten puolesta, kun kerran saman ajan voisi käyttää suoraan Jeesuksen rukoilemiseen. Tämä käsitys olisi kuitenkin epäraamatullinen, sillä esimerkiksi Paavali itse Pyhän Hengen innoittamana pyysi usein muita kristittyjä rukoilemaan puolestaan (esim. Room. 15:30, Ef. 6:19).


      • TuomaanSunnuntai

        Hyvin perusteltuja vastauksia, voi_pas! Kiitos näistä.


      • VASTAUKSIAKANSALLE
        voi_pas kirjoitti:

        Ehkä yleisin protestanttinen argumentti katolista pyhimyskulttia vastaan perustuu Paavalin Timoteukselle osoittamiin sanoihin: ”Jumala on yksi, ja yksi on välittäjä Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus.” (1. Tim. 2:5) Protestantit pitävät pyhimyksiä Jeesuksen rinnalle asetettuina ylimääräisinä välittäjinä, jotka vähentävät Kristuksen aseman arvoa ja kunniaa. Todellisuudessa pyhien välittäjyys ei kuitenkaan ole millään tavalla ristiriidassa Kristuksen ainutlaatuisen aseman kanssa. Kristus on tosiaankin ainoa välimies Jumalan ja ihmisen välillä, sillä hän on ainoa jumalihminen, ihmiseksi tullut Jumala, jonka kautta osallisuus jumalallisesta elämästä on mahdollinen ja tie taivaaseen on auki.

        Pyhimykset voivat kuitenkin rukoilla maanpäällisten kristittyjen puolesta, ja maanpäälliset kristityt voivat pyytää heidän esirukouksiaan. Paavali kehotti vain muutamaa jaetta aiemmin ”anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta” (1. Tim. 2:1). Tämän lisäksi Jumala on Raamatun mukaan antanut myös enkeleille mahdollisuuden toimia välittäjinä ihmisten ja Jumalan välillä (Sak. 1:11–15, Ilm. 8:3–4, Matt. 18:10), joten jos maanpäällisten kristittyjen ja taivaan enkelten esirukoukset ovat sopusoinnussa Kristuksen ainutlaatuisen välimieheyden kanssa, on täysin epäjohdonmukaista väittää, että pyhimysten esirukoukset ovat sen kanssa ristiriidassa. Raamattu opettaa, että ”vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan” (Jaak. 5:16), ja koska taivaaseen päässeet pyhät ovat täydellistyneet vanhurskaudessaan, heidän rukouksiaan on erityisen hyödyllistä pyytää.

        Jotkut saattavat vastustella ja kysyä: ”Miksi ihmeessä pitäisi rukoilla pyhimyksiä, kun voi mennä suoraan Jeesuksen luokse ja rukoilla häntä?” Vastaus kuuluu, että totta kai kristittyjen pitäisi mennä suoraan Jeesuksen luokse ja rukoilla häntä, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö olisi myös hyvä pyytää lisäksi pyhiltä esirukouksia. Loppujen lopuksi tämä vasta-argumentti kääntyy itseään vastaan, sillä samalla logiikalla ei olisi järkeä pyytää ketään kristittyä rukoilemaan itsensä tai toisten puolesta, kun kerran saman ajan voisi käyttää suoraan Jeesuksen rukoilemiseen. Tämä käsitys olisi kuitenkin epäraamatullinen, sillä esimerkiksi Paavali itse Pyhän Hengen innoittamana pyysi usein muita kristittyjä rukoilemaan puolestaan (esim. Room. 15:30, Ef. 6:19).

        "Jehovan todistajat ja adventistit tekevät suuren virheen ottaessaan Saarnaajan sanat ”kuolleet eivät tiedä mitään” tai muita vastaavia raamatunkohtia Vanhasta testamentista todistaakseen, että Raamattu opettaa sielujen päätyvän kuolemaan ja tiedottomuuteen, kun todellisuudessa Saarnaaja on raamatullinen esimerkki elämän tarkoituksettomuudesta ilman uskoa kuolemattomuuteen."

        Tässä osuu juttu naulan kantaan.

        MUTTA:

        Googlettakaa "eliitin esoteeriset symbolit", ja haluan kysyä: härän aika, oinaan aika, kalojen aika, vesimiehen aika, kauriin aika...
        Miksi luku 12 esiintyy niin usein raamatussa?
        Miksi Jeesuksella oli kaikkiaan 12 opetuslasta, miksi tuli 12 vakallista leivän jämiä jeeuksen ruokittua kansan?
        Miksi suuri osa raamatusta näyttäisi perustuvan astrologiaan, mutta kirkko haluaa kieltää tämän?

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15196642/puhdas-kommunismi-hakkaa-kaikki-uskonnot
        Täällä on todella paljon kysymyksiä ja asiaa.

        Planeetat radoiltaan sotivat Siiseraa vastaan... Kuka tämän ymmärtää, tai haluaa ymmärtää?
        Jolla ymmärrystä on, laskekoon pedon luvun... Miksi luku täytyy laskea?


    • vimpskää87532

      Taidetta, minulla 2 ikonia.

      • pöyristyttävää

        Me jotka olemme uskoon tulleet, olemme Kristuksen ruumis maanpäällä , uskon kautta olemme sitä, emme suinkaan minkään vainajan kautta.


      • voikaukistuss

        Jos rukoillaan tai pyydetään esirukousta vainajilta, niin mistä sitä kukaan varmaksi tietää kuka vainaja on taivaassa ,vai onko kyseinen vainaja helvetissä.

        Eihän me ihmisinä voida varmaksi tietää onko vainaja taivaassa vai helvetissä, onhan edesmennyt voinut esim, harrastaa jotai salaista syntiä ja näin ollen päätynyt helvettiin.
        On kyllä tosi vaarallinen tie ruveta vainajia rukoilemaan, jos vainaja on helvetissä, niin silloinhan ollaan tekemisissä vainajahengen kanssa joka on demoni. Raamattu kieltää jyrkästi yheydenpidon vainajahenkiin.


      • jössestäsentään

        Jesse itse kehoitti rukoilemaan "Isä meidän..." siis Isä Jumalaa.


      • voi_pas
        voikaukistuss kirjoitti:

        Jos rukoillaan tai pyydetään esirukousta vainajilta, niin mistä sitä kukaan varmaksi tietää kuka vainaja on taivaassa ,vai onko kyseinen vainaja helvetissä.

        Eihän me ihmisinä voida varmaksi tietää onko vainaja taivaassa vai helvetissä, onhan edesmennyt voinut esim, harrastaa jotai salaista syntiä ja näin ollen päätynyt helvettiin.
        On kyllä tosi vaarallinen tie ruveta vainajia rukoilemaan, jos vainaja on helvetissä, niin silloinhan ollaan tekemisissä vainajahengen kanssa joka on demoni. Raamattu kieltää jyrkästi yheydenpidon vainajahenkiin.

        Rukoillaan pyhiä jotka on taivaassa, ei ketä hyvänsä vainajaa.

        " Raamattu opettaa, että ”vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan” (Jaak. 5:16), ja koska taivaaseen päässeet pyhät ovat täydellistyneet vanhurskaudessaan, heidän rukouksiaan on erityisen hyödyllistä pyytää. "


      • Eikiitosjeesus
        pöyristyttävää kirjoitti:

        Me jotka olemme uskoon tulleet, olemme Kristuksen ruumis maanpäällä , uskon kautta olemme sitä, emme suinkaan minkään vainajan kautta.

        Uskonnon harjoittaminen on syntiä:
        -Valehtelua
        -Vääriä todistuksia
        -Epäjumalan palvontaa
        -Huorinteon hyväksyntää (jumalan ja jo kihloissa olevan Marian salasuhde & äpärä)
        -Tappamistakin on raamatussa runsaasti, vieläpä muka hyväksyttävänä.


      • ehdotanettä
        Eikiitosjeesus kirjoitti:

        Uskonnon harjoittaminen on syntiä:
        -Valehtelua
        -Vääriä todistuksia
        -Epäjumalan palvontaa
        -Huorinteon hyväksyntää (jumalan ja jo kihloissa olevan Marian salasuhde & äpärä)
        -Tappamistakin on raamatussa runsaasti, vieläpä muka hyväksyttävänä.

        Googleta eliitin esoteeriset symbolit, niin ehkä jotai aukeaa!


    • pulsaaaaaattori

      Onkos ikkunaluukullinen pesukonekin syntiä?

      • heiwghwpe

        Entäs perämoottori? Se nyt ainakin on syntiä. Vai?


    • kerttkkl

      Ortodoksit eivät palvo kuvia. Pitävät Jeesuta Jumalan Poikana!

      • nohhhhhhhhhhh

        Entäs peili? Onx sekin syntiä? Jos sen edessä pitää ikonia.


    • Eiköhän kaikki ole syntiä tavalla tai toisella.

      • paskahaisee

        Ei ole. Usko Jeesukseen ei ole syntia.


      • paskahaisee kirjoitti:

        Ei ole. Usko Jeesukseen ei ole syntia.

        Niin on toisten tappaminenkin mutta raamattu opettaa toisin.


    • annaOllaJo

      Niin kauan kuin minä olen tätä palstaa lukenut niin tämä yksi ja sama vouhottaja on ikoneista negatiiviseen sävyyn kirjoittanut. Tyylistä jo tuntee. Anna olla, kuinka monta saman sisältöistä viestiä sinun tulee aloittaa?

    • SYÖKÖÖNSIPULIA

      Kuulin että jeesukset on kuolleet piruako sitä vahtaatte saatanan kummitukset

    • Yksin_Jeesus

      Pyhien kuvien kunnioittaminen on kotoisin syvästä, raamatullisesta muinaisuudesta.
      Jumala, sanoi Moosekselle:

      "Tee myös armoistuin puhtaasta kullasta ... Ja tee kaksi kultakerubia, tee ne kohotakoista tekoa, armoistuimen molempiin päihin ... Ja siinä minä ilmestyn sinulle ja puhun sinulle armoistuimelta, niiden kahden kerubin välistä, jotka ovat lain arkin päällä." (2. Moos.25:17, 18, 22)

      Väliaikaisen temppelin kaikkein pyhimmän osan pyhimmälle paikalle, missä kaikkivaltias Herra ilmestyi Moosekselle ja puhutteli häntä kasvoista kasvoihin, missä suuri Jumala ja pieni ihminen kohtasivat toisensa, sinne Jumalan käskystä oli asetettu ensimmäiset pyhät kuvat, kaksi kerubin kultaista kuvaa.

      Tällä käskyllä Herra Jumala siunasi ja ikuisiksi ajoiksi vahvisti kauniin tavan koristaa pyhillä kuvilla ne paikat, missä ihminen lähestyy taivaallista Isää uskossa, rukouksessa ja rakkaudessa. Mainituista Herran sanoista on lähtöisin kaikissa vanhimmissa ja itse apostolien perustamissa seurakunnissa säilynyt tapa koristaa pyhillä kuvilla temppelejä ja koteja, pyhiä paikkoja, joissa Jumala ilmestyy meille sanassaan ja kirkastuu rukouksessa.

      Herra, ihmisten Luoja, tuntien ihmisluonteen rakenteen, tiesi kuinka yleensä määrätty ympäristö ja ulkonaiset esineet vaikuttavat suuresti ihmiseen, herättäen hänessä erilaisia ajatuksia, tunteita ja mielialoja riippuen siitä, millainen ympäristö tai esine on vaikuttamassa. Sen tähden juuri jo vanhan liiton päivinä Jumala oli lahjoittanut valitulle kansalleen paljon pyhiä esineitä, vertauskuvia ja pyhityksen merkkejä, että niiden ympäröiminä ja niiden vaikutuksesta ihmiset voisivat paremmin ja täydellisemmin irtautua maallisuuden ja alhaisuuden siteistä ja kohottautua rukouksen siivillä Jumalan puhtaisiin maailmoihin.

      Siitä syystä myös juuri sillä paikalla, missä Mooses lähestyi Jumalaa ja Jumala puhutteli häntä, oli kaksi kerubin kuvaa, jotka muistuttivat korkeammasta maailmasta. Samassa tarkoituksessa sekä todistuksen majan että Jerusalemin temppelin kaikkein pyhimmän muusta temppelistä erottava esirippu oli koristettu taivaallisen kunnian palvelijain kuvilla.

      Ulkonaiset pyhyyden esineet ikään kuin puhuivat ihmisille, että se paikka, missä Jumala ja ihminen kohtaavat toisensa, on pyhä ja puhdas ja sellaisena vaatii puhtaita ajatuksia ja tunteita.

      Sellaisina, uskonnollisen tunteen herättäjinä, pyhyydestä puhuvina ja pyhyyteen kutsuvina kunnioittaa ortodoksinen kirkko pyhiä kuvia.

    • Eikiitosjeesus

      Valokuva ja isyystodistus geenitestillä varmistettuna niin sitten aletaan jo melkein epäillä että jumala kävi nussimassa Marian tiineeksi. Muutoin menee huonon selityksen piikkiin.

      • herätyssielläkin

        Et voi olla noin vähä älyinen, ettet ajattelisi sen enempää tai syvällisemmin asioita.
        Googleta eliitin esoteeriset symbolit, niin ehkä mietit uudelleen toiselta kantilta, samoin ortodoksit ja muutkin uskovat.
        Minäkään en ymmärtänyt aluksi raamatun viittauksia astrologiaan, mutta nyt tajuan. Luku 12 on merkittävä esiintyjä raamatussa...


    • arviotareaalisesti

      Jeesus ei käsittääkseni ole Jumala. Juuri tällä väitteellä, että Jeesus olisi Jumala, jotkut kristityt saavat mm. muslimien vihat päälleen, ja kalojen aikakauden mukaisesti heidän on helppo heittää marttyyrin viitta niskaansa, ja valittaa tulleensa marttyyreinä tapetuksi ja vainotuksi. Jeesus ei sanonut missään vaiheessa olevansa Jumala. Se, mitä hän sanoi, on, että "isä ja minä olemme yhtä", ja "minä olen isästä", mutta myös: "isä on minua suurempi".

      Varmuuden vuoksi ei ole hyvä varauksetta uskoa Jeesuksen olevan Jumala. Nimittäin siinä vaiheessa on turha itkeä, kun muslimit alkavat saada valtaa, ja nousta kristittyjen yli. Kristityt ja muslimit tosin itse joutuvat ongelmiin näiden asioiden kanssa, koska he eivät suostu kehittämään uskontoaan, koska eivät voi muuttaa raamattua tai koraania, paitsi käännös muutosten avulla.
      Jos jokin oppi annetaan olennolle, joka muuttuu ja kehittyy ajan mukana, on opin oltava muutoskykyinen myös. Mutta jos oppi tahtoo tukahduttaa kehityksen, se tuhoutuu lopulta itse elämän totuuteen - kehitykseen.

      Se, mikä päättää kristinuskon, on vesimiehen aika. Ensimmäinen ylösnousemus (oinaan ajan) tapahtui Jeesuksen kuoltua. Seuraava ylösnousemus tapahtuu vesimiehen ajan tultua. Tämän ei haluta antaa tapahtua, koska valtiot katsovat, ettei mikään taivaallinen porukka voi noin vain tulla, ja uskonnon nimissä kaapata heidän kansalaisiaan. Tämän käsittääkseni perustuu mikrosiru. Se ei johdata ihmisiä käsittääkseni helvettiin, vaan käsittääkseni aiheuttaa sen, ettei heitä tulla hakemaan Jeesuksen luokse, missä elämä on vapaa kaikesta teknisestä orjuuttamisesta. Näin ollen se, mihin sirutetut jäävät, on jonkinmoinen helvetti - kuka voi elää 3.maailmansodan repimässä pahasta ilmastomuutoksesta kärsivälla planeetalla "auringolle annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella"?

    • Yksin_Jeesus

      Kysymys: Onko Jeesus Jumala? Väittikö Jeesus koskaan olevansa Jumala?

      Vastaus: Raamattuun ei ole tallennettu, että Jeesus sanoi juuri nämä sanat: ”Minä olen Jumala.” Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei hän olisi julistanut olevansa Jumala. Katsotaanpa ensin Jeesuksen omia sanoja (Joh. 10:30): ”Minä ja Isä olemme yhtä.” Meidän tarvitsee ainoastaan tarkastella juutalaisten reaktiota hänen väitteeseensä tietääksemme, että hän väitti olevansa Jumala. He halusivat kivittää hänet juuri tästä syystä. "Sinä teet itsesi Jumalaksi, vaikka olet ihminen" (Joh. 10:33). Juutalaiset tulkitsivat Jeesuksen sanat niin, että hän väitti olevansa Jumala. Huomaa, että Jeesus ei kiellä väitettä olevansa Jumala. Tämä osoittaa, että Jeesus todellakin sanoi olevansa Jumala ilmoittaessaan, että ”minä ja Isä olemme yhtä” (Joh. 10:30). Joh. 8:58 on toinen esimerkki. Jeesus julisti: ”Totisesti, totisesti minä sanon teille; ennen kuin Aabraham syntyi, olen minä ollut.” Juutalaiset reagoivat aikomalla kivittää Jeesuksen (Joh. 8:59) jumalanpilkan vuoksi ja Mooseksen lain vaatimusten mukaisesti (3. Moos. 24:15).

      Johannes toistaa Jeesuksen jumalisuuden kirjoittamalla: ”Sana oli Jumala” ja ”Sana tuli lihaksi” (Joh. 1:1, 14). Tämä osoittaa selvästi, että Jeesus on Jumala ihmisen muodossa. Ap. t. 20:28 kertoo meille: ”huolehtikaa seurakunnasta, jonka Herra [suomalaisessa käännöksessä; monessa muussa käännöksessä ”Herran” sijasta ”Jumala”] omalla verellään on itselleen lunastanut.” Kuka lunasti seurakunnan - Jumalan seurakunnan - omalla verellään? Jeesus Kristus. Ap. t. 20:28 julistaa, että Jumala lunasti seurakunnan omalla verellään. Jeesus on siis Jumala!

      Opetuslapsi Tuomas huudahti Jeesukselle: ”Minun Herrani ja Jumalani!” (Joh. 20:28). Jeesus ei oikaise hänen sanojaan. Tiit. 2:13 rohkaisee meitä odottamaan Jumalamme ja Pelastajamme – Jeesuksen Kristuksen – tulemista (ks. myös 2. Piet. 1:1). Heprealaiskirjeessä (Hepr. 1:8) Isä Jumala todistaa Jeesuksen todellisesta henkilöllisyydestä: ”Mutta Pojastaan hän sanoo: - Jumala, sinun valtaistuimesi pysyy ajasta aikaan, ja sinun kuninkaanvaltikkasi on oikeudenmukaisuuden valtikka.” Isä puhuu Jeesuksesta käyttämällä sanaa Jumala.

      Ilmestyskirjassa enkeli käskee apostoli Johannesta palvomaan vain Jumalaa (Ilm. 19:10). Raamatussa Jeesusta palvotaan monessa yhteydessä (Matt. 2:11; 14:33; 28:9,17; Luuk. 24:52; Joh. 9:38). Hän ei koskaan nuhtele ihmisiä, jotka palvovat häntä. Jos Jeesus ei olisi Jumala, hän olisi kieltänyt ihmisiä palvomasta häntä, aivan kuten Ilmestyskirjan enkeli teki. Raamatusta löytyy paljon muitakin jakeita ja kohtia, jotka puhuvat Jeesuksen jumaluuden puolesta.

      Jeesuksen on oltava Jumala ennen muuta siksi, että jos hän ei ole Jumala, hänen kuolemansa ei olisi riittänyt sovittamaan koko maailman syntejä (1. Joh. 2:2). Kukaan luotu ei pystyisi maksamaan äärettömälle Jumalalle syntien ääretöntä rangaistusta. Vain Jumala voi kärsiä sellaisen äärettömän rangaistuksen. Vain Jumala voi ottaa maailman synnit kantaakseen (2. Kor. 5:21), kuolla ja nousta kuolleista ja osoittaa siten voittaneensa synnin ja kuoleman.

    • kunhankysyn

      Eikä oo.
      Minkä uskontokunnan edustaja tää aloittaja on?

    • niinkuinsanotaan

      1.Kor.15:20. "Mutta nytpä Kristus on noussut kuolleista, esikoisena kuoloon nukkuneista.
      21. Sillä koska kuolema on tullut ihmisen kautta, niin on myöskin kuolleitten ylösnousemus tullut ihmisen kautta.
      22. Sillä niinkuin kaikki kuolevat Aadamissa, niin myös kaikki tehdään eläviksi Kristuksessa,
      23. mutta jokainen vuorollaan: esikoisena Kristus, sitten Kristuksen omat HÄNEN TULEMUKSESSAAN"

      Joten siis ne pyhimykset joita niin rukoillaan, tehdään eläviksi vasta Hänen tulemuksessaan!

      • Yksin_Jeesus

        Raamatun mukaan sekä tuhatvuotiskauden alussa että lopussa tapahtuu ylösnousemus. Vanhurskaat kuolleet nousevat sen alkaessa, jolloin he saavat ensimmäisen ylösnousemuksen yhteydessä palkintonsa (ikuisen elämän) ja epävanhurskaat saavat kadotustuomion tuhatvuotiskauden päättyessä. Tuhatvuotisen valtakunnan aikana Jumalan tahdon mukaisesti eläneet nousevat myös tuomiolle, joka tuo heille elämän.

        Apt. 24:15: Ja pidän sen toivon Jumalaan, että on oleva ylösnousemus, jota nämä itsekin odottavat, sekä vanhurskasten että vääräin.

        Joh. 5:28 “tulee hetki, jona kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen äänensä 29 ja tulevat esiin, ne, jotka ovat hyvää tehneet, elämän ylösnousemukseen, mutta ne, jotka ovat pahaa tehneet, tuomion ylösnousemukseen” .

        On siis tapahtuva kaksi ylösnousemusta. Ilmestyskirjassa kutsutaan elämän ylösnousemukseksi ensimmäistä ylösnousemusta ja sanotaan: ”Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa” (Ilm. 20:6). Ensimmäisen ylösnousemuksen jälkeen perustetaan Kristuksen ja pyhien hallitsema Jumalan valtakunta ja alkaa sen tuhatvuotiskausi. Ne, jotka eivät saaneet ylösnousemusta tässä ensimmäisessä erässä, nousevat kaikki yhdessä toisessa ylösnousemuksessa, josta ilmestyskirja sanoo: 20:5 Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet

        1. kor.6:2 Vai ettekö tiedä, että pyhät tulevat maailman tuomitsemaan? Ja jos te tuomitsette maailman, niin ettekö kelpaa ratkaisemaan aivan vähäpätöisiä asioita?

        6:3 Ettekö tiedä, että me tulemme tuomitsemaan enkeleitä, emmekö sitten maallisia asioita? Jeesus sanoi opetuslapsillensa:” Totisesti minä sanon teille; siinä uudestisyntymisessä, kun ihmisen poika istuu kirkkautensa valtaistuimelle, saatte tekin, jotka olette seuranneet minua, istua kahdellatoista valtaistuimella ja tuomita Israelin kahtatoista sukukuntaa” (Matt. 19:28). Mitä ja missä ovat nämä kaksitoista sukukuntaa? Ainakin tällä hetkellä niiden rippeet ovat hajotettuina ympäri maailmaa. Tähän liittyy kysymykset siitä, mikä on Israel ja kuka on juutalainen. Luonnollisen (Raamatun aikaisen) Israelin lisäksi on ns. Jumalan Israel tai hengellinen Israel. Paavalin mukaan juutalainen ei ole vain ympärileikattu juutalainen, vaan kuka kuka hyvänsä ihminen sydämensä mukaan.

        Ylösnousemuksen pyhät tulevat siis hallitsemaan valtakuntaa Kristuksen kanssa. Myös Davidilla on merkittävä osa valtakunnan hallinnossa. Jotkut ovat tulkinneet Raamattua niin, että ylösnousseet menevät Kristuksen luokse taivaaseen. Jeesus itse sanoi vastauksen tähän kysymykseen: ”Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun. Minun isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa. Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.

        Ei kai voi olla niin, että Jeesus tulisi takaisin, kuten on luvannutkin, mutta ylösnousseet opetuslapset ja muut vanhurskaat menisivät taivaaseen? Ei, vaan Kristus ja pyhät hallitsevat rautaisella valtikalla yhdessä maan päällä. Jotkut tulkitsevat kreikankielisen tekstin epi –preposition siten, että he hallitsevat maata taivaasta käsin. Näin Jeesus ja apostolit toki olisivat yhdessä, mutta silloin jäisi toteutumatta Jeesuksen lupaus minä tulen takaisin.


      • levitännännekin

        Vastatkaapa tähän:

        http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/search?q=aikakauden symbolit

        Selittäkää edes luku 12 raamatusta.

        "Eräs mies menee kalastamaan verkolla ja saa siihen paljon kalaa, mutta hänelle kelpaamattomat hän heittää pois linnuille.
        Toinen mies menee kylvämään, mutta vain hyvälle maalle putoavat siemenet itävät.
        Niin tulee teidänkin tehdä, kuunnella kaikkia, mutta vastaanottaa vain totuus,
        sillä vain totuus kantaa hedelmää paratiisiin saakka." - ote barnabaan evankeliumista-

        Ja mikä on totuus?

        "Saatana etsii aina tilaisuutta tehdä -Jumalan laki- tyhjäksi...: Jumalan laki: "Tähdet radoiltaan sotivat Siiseraa vastaan...", "Sinäkö tunnet taivaan säännöt? Määräätkö sinä, miten ne VAIKUTTAVAT maan päällä?" Tämä on Jumalan laki.
        "-...siksi paholainen seuraajiensa kautta, teeskentelijöiden ja heidän väärien opetustensa,
        ja pahantekijöiden ja heidän irstaan elämänsä avulla on tänä päivänä sotkenut melkein kaiken niin,
        että totuus on hädin tuskin löydettävissä." Jeesusta sanotaan totuudeksi...? Onpa vaikea löytää Jeesus?! Raamattu auki vain!

        Mitäpä astrologia on nykyään, paitsi "uskomus", "rajatietoa", "näennäistiedettä", jota kristitytkin kammoksuvat "taikuutena ja taikauskona"...?
        Miksi astrologia halutaan peittää niin visusti? Mikä taho sen tekee?

        Jeesus on helposti löydettävissä raamatusta... muttei astrologiaa: taivaan säännöt.

        "Jollei totuutta olisi poistettu Mooseksen kirjasta, Jumala ei olisi antanut isällemme Daavidille toista."

        Yhtälailla, kuin ihminen haistaa/aavistaa syksyn jo kesän viimeisellä kuulla, elokuussa,
        yhtälailla ihminen haistaa/aavistaa uuden aikakauden alun jo ennen, kuin sen aika on.

        (Psalmissa. 121:6) Kerrotaan Jumalan suojaavan seuraajiaan "kuun poltteelta". Mitä tällä todella tarkoitetaan?

        Kun homot ja sateenkaariperheet nousevat, kuka kysyy, mistä he tulevat, tai mikä on se voima, joka heidät saa ilmaantumaan?

        Kristityt sanovat: "paholainen". Mutta minä kysyn: Eikö olekin helppo selitys?

        Rimat ovat ylittämistä, ei alittamista varten. On helppo syyttää paholaista kaikesta, kun oma järki ei riitä raamatun jakeita pidemmälle, ja vaikka lukisitte, ette uskoisi, ettekä ymmärtäisi,
        koska te ette tunne asian sisältöä. Jeesus sanoi juutalaisille: Te ette ole minun laumaani. Tuon ajan juutalaiset edustivat oinaan aikaa. Jeesus edustaa kalojen aikaa. "Älkää luulko, että minä olen syyttävä teitä Jumalan luona; teillä on syyttäjänne, Mooses, johon te panette toivonne."

        Osoittaakseen olennoilleen hyvyyttään, armoaan ja kaikkivaltiuttaan,
        Jumala anteliaisuudessaan ja oikeudenmukaisuudessaan
        teki yhdistelmän neljästä toisilleen vastakkaisesta aineesta,
        ja yhdisti ne yhtä tarkoitusta varten, joka on ihminen.
        Nämä ovat maa, vesi, ilma ja tuli,
        niin että jokainen niistä voisi hillitä vastakohtaansa. - ote Barnabaan evankeliumista -

        Sanokaa minulle miksi on niin,
        että vaikka vesi sammuttaa tulen ja maa pakenee ilmaa niin,
        ettei kukaan voi yhdistää maata ja ilmaa,
        sekä vettä ja tulta harmoniaan,
        ne kuitenkin ihmisessä yhdistyvät ja vallitsevat sopusoinnussa? - ote Barnabaan evankeliumista -

        Minä näin 12 tähtikuviota sen perustuksen ympyrässä,
        joka on seitsemännen taivaan yläpuolella.
        Minä näin yhdeksännen taivaan, joka on "tähdet",
        jossa ovat perustuksen kahdentoista tähtikuvion taivaalliset kodit. - ote "Eenokin salaisuuksien kirjasta" -

        Tähdet taivaalta kävivät sotaa, radoiltaan ne sotivat Siiseraa vastaan. -ote raamatusta-

        Minkä te maan päällä sidotte,
        on oleva taivaissa sidottuna.
        Minkä te maan päällä päästätte,
        on oleva päästettynä taivaissa. - ote raamatusta -

        Astrologia on astronomiaa, joka on laskeutunut
        maan päälle ihmisten asioiden pariin. - Ralph Waldo Emerson -

        Osaatko sinä solmia yhteen Seulasten tähdet tai avata Orionin siteet?
        Osaatko tuoda ajallaan esiin eläinradan tähdet,
        sinäkö talutat Leijonaa ja sen pentuja?
        Sinäkö tunnet taivaan säännöt,
        ja määräätkö sinä, miten ne vaikuttavat maan päällä? - ote raamatusta (Job) -

        Kaikella on määräaika,
        ja aikansa on joka asialla taivaan alla.
        Aika on syntyä ja aika kuolla.
        Aika on surmata ja aika parantaa." - ote raamatusta, saarnaaja -

        Kohtalo on paikka ja tilaisuus, jossa karma täyttyy.
        Ja karma sisältyy astrologiseen karttaan. - eräs saksalainen tutkija -

        Ei ihmistä ole tehty niin erilaisista aineista,
        että se voisi säilyä sitä paljon suurempien
        kaiken aikaa vaikuttavien voimien koskematta ja vaikuttamatta.
        Se, että emme osaa mielemme sormella osoittaa juuri sitä vaikutusta,
        jonka nämä voimat synnyttävät,
        ei anna oikeutta kieltää niiden olemassaoloa. - Marlene Dietrich -

        Suuret ihmiset puhuvat ideoista,
        keskinkertaiset puhuvat asioista,
        pienet ihmiset puhuvat toisista ihmisistä. - kiinalainen sananlasku -

        Mutta... he tekivät syntiä ja rikkoivat,
        vaikka he tiesivät, että heillä on laki (omatunto, luonnonlaki) nuhtelemassa heitä,
        ja valo, jossa mikään ei voinut eksyä,
        myös taivaankappaleet jotka todistavat, ja Minä. - ote eenokin kirjasta -


      • aikakaudet
        levitännännekin kirjoitti:

        Vastatkaapa tähän:

        http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/search?q=aikakauden symbolit

        Selittäkää edes luku 12 raamatusta.

        "Eräs mies menee kalastamaan verkolla ja saa siihen paljon kalaa, mutta hänelle kelpaamattomat hän heittää pois linnuille.
        Toinen mies menee kylvämään, mutta vain hyvälle maalle putoavat siemenet itävät.
        Niin tulee teidänkin tehdä, kuunnella kaikkia, mutta vastaanottaa vain totuus,
        sillä vain totuus kantaa hedelmää paratiisiin saakka." - ote barnabaan evankeliumista-

        Ja mikä on totuus?

        "Saatana etsii aina tilaisuutta tehdä -Jumalan laki- tyhjäksi...: Jumalan laki: "Tähdet radoiltaan sotivat Siiseraa vastaan...", "Sinäkö tunnet taivaan säännöt? Määräätkö sinä, miten ne VAIKUTTAVAT maan päällä?" Tämä on Jumalan laki.
        "-...siksi paholainen seuraajiensa kautta, teeskentelijöiden ja heidän väärien opetustensa,
        ja pahantekijöiden ja heidän irstaan elämänsä avulla on tänä päivänä sotkenut melkein kaiken niin,
        että totuus on hädin tuskin löydettävissä." Jeesusta sanotaan totuudeksi...? Onpa vaikea löytää Jeesus?! Raamattu auki vain!

        Mitäpä astrologia on nykyään, paitsi "uskomus", "rajatietoa", "näennäistiedettä", jota kristitytkin kammoksuvat "taikuutena ja taikauskona"...?
        Miksi astrologia halutaan peittää niin visusti? Mikä taho sen tekee?

        Jeesus on helposti löydettävissä raamatusta... muttei astrologiaa: taivaan säännöt.

        "Jollei totuutta olisi poistettu Mooseksen kirjasta, Jumala ei olisi antanut isällemme Daavidille toista."

        Yhtälailla, kuin ihminen haistaa/aavistaa syksyn jo kesän viimeisellä kuulla, elokuussa,
        yhtälailla ihminen haistaa/aavistaa uuden aikakauden alun jo ennen, kuin sen aika on.

        (Psalmissa. 121:6) Kerrotaan Jumalan suojaavan seuraajiaan "kuun poltteelta". Mitä tällä todella tarkoitetaan?

        Kun homot ja sateenkaariperheet nousevat, kuka kysyy, mistä he tulevat, tai mikä on se voima, joka heidät saa ilmaantumaan?

        Kristityt sanovat: "paholainen". Mutta minä kysyn: Eikö olekin helppo selitys?

        Rimat ovat ylittämistä, ei alittamista varten. On helppo syyttää paholaista kaikesta, kun oma järki ei riitä raamatun jakeita pidemmälle, ja vaikka lukisitte, ette uskoisi, ettekä ymmärtäisi,
        koska te ette tunne asian sisältöä. Jeesus sanoi juutalaisille: Te ette ole minun laumaani. Tuon ajan juutalaiset edustivat oinaan aikaa. Jeesus edustaa kalojen aikaa. "Älkää luulko, että minä olen syyttävä teitä Jumalan luona; teillä on syyttäjänne, Mooses, johon te panette toivonne."

        Osoittaakseen olennoilleen hyvyyttään, armoaan ja kaikkivaltiuttaan,
        Jumala anteliaisuudessaan ja oikeudenmukaisuudessaan
        teki yhdistelmän neljästä toisilleen vastakkaisesta aineesta,
        ja yhdisti ne yhtä tarkoitusta varten, joka on ihminen.
        Nämä ovat maa, vesi, ilma ja tuli,
        niin että jokainen niistä voisi hillitä vastakohtaansa. - ote Barnabaan evankeliumista -

        Sanokaa minulle miksi on niin,
        että vaikka vesi sammuttaa tulen ja maa pakenee ilmaa niin,
        ettei kukaan voi yhdistää maata ja ilmaa,
        sekä vettä ja tulta harmoniaan,
        ne kuitenkin ihmisessä yhdistyvät ja vallitsevat sopusoinnussa? - ote Barnabaan evankeliumista -

        Minä näin 12 tähtikuviota sen perustuksen ympyrässä,
        joka on seitsemännen taivaan yläpuolella.
        Minä näin yhdeksännen taivaan, joka on "tähdet",
        jossa ovat perustuksen kahdentoista tähtikuvion taivaalliset kodit. - ote "Eenokin salaisuuksien kirjasta" -

        Tähdet taivaalta kävivät sotaa, radoiltaan ne sotivat Siiseraa vastaan. -ote raamatusta-

        Minkä te maan päällä sidotte,
        on oleva taivaissa sidottuna.
        Minkä te maan päällä päästätte,
        on oleva päästettynä taivaissa. - ote raamatusta -

        Astrologia on astronomiaa, joka on laskeutunut
        maan päälle ihmisten asioiden pariin. - Ralph Waldo Emerson -

        Osaatko sinä solmia yhteen Seulasten tähdet tai avata Orionin siteet?
        Osaatko tuoda ajallaan esiin eläinradan tähdet,
        sinäkö talutat Leijonaa ja sen pentuja?
        Sinäkö tunnet taivaan säännöt,
        ja määräätkö sinä, miten ne vaikuttavat maan päällä? - ote raamatusta (Job) -

        Kaikella on määräaika,
        ja aikansa on joka asialla taivaan alla.
        Aika on syntyä ja aika kuolla.
        Aika on surmata ja aika parantaa." - ote raamatusta, saarnaaja -

        Kohtalo on paikka ja tilaisuus, jossa karma täyttyy.
        Ja karma sisältyy astrologiseen karttaan. - eräs saksalainen tutkija -

        Ei ihmistä ole tehty niin erilaisista aineista,
        että se voisi säilyä sitä paljon suurempien
        kaiken aikaa vaikuttavien voimien koskematta ja vaikuttamatta.
        Se, että emme osaa mielemme sormella osoittaa juuri sitä vaikutusta,
        jonka nämä voimat synnyttävät,
        ei anna oikeutta kieltää niiden olemassaoloa. - Marlene Dietrich -

        Suuret ihmiset puhuvat ideoista,
        keskinkertaiset puhuvat asioista,
        pienet ihmiset puhuvat toisista ihmisistä. - kiinalainen sananlasku -

        Mutta... he tekivät syntiä ja rikkoivat,
        vaikka he tiesivät, että heillä on laki (omatunto, luonnonlaki) nuhtelemassa heitä,
        ja valo, jossa mikään ei voinut eksyä,
        myös taivaankappaleet jotka todistavat, ja Minä. - ote eenokin kirjasta -

        Kristityillä on paha tapa hiljetä tällaisten juttujen edessä, koska he eivät pysty vastaamaan, aivan kuten mooseksen lain kannattajat eivät pystyneet vastaamaan Jeesukselle. nyt kristityt varmaan ymmärtävät mooseksen lain kannattajiakin, joita vastaan he hengessään ovat lukiessaan raamattua. Ajat kuitenkin tulevat, jolloin kristinusko on mooseksen lain kannattajien asemassa, ja uusi messias tulee olemaan kristittyjen vihaama.


    • vastaakysymykseen

      Eikä oo.
      Minkä uskontokunnan edustaja tää aloittaja on?

    • frrrrrrrede

      Jeesus oli isän puolelta enkeli ja äidin puolelta ihminen: 50%/50%

      • jopas-on-viisauttako

        Ootko ajatellu eduskuntaan lähtöä?


    • silläselviää

      Voisiko tää aloittaja lopultakin REHELLISESTI kertoa että minkä uskontokunnan edustaja hän on?
      - Että päästään eteenpäin tässä keskustelussa.

      PLEASE (on enklantia ja tarkoittaa että ole hyvä).
      Kerro aloittaja ihan suoraan että minkä uskontokunnan edustaja olet.

    • hetkone

      Kristityt näyttäisi olevan sekaisin Jumalasta ja Jeesuksesta. Heille Jeesus on Jumala, etenkin ortodokseille.

      "Mutta Pojastaan hän (Jumala) sanoo: -- Jumala, sinun valtaistuimesi pysyy ajasta aikaan, ja sinun kuninkaanvaltikkasi on oikeudenmukaisuuden valtikka. Sinä rakastit oikeutta ja vihasit vääryyttä. Sen tähden Jumala, sinun Jumalasi, on voidellut sinut riemun öljyllä, sinut, ei kumppaneitasi.
      Ja myös näin: - Sinä, Herra, laskit alussa maan perustukset, sinun kättesi työtä ovat taivaat. Ne katoavat, mutta sinä pysyt. Ne kaikki kuluvat kuin vaate, sinä käärit ne kokoon kuin päällysviitan, ne vaihdetaan niin kuin vaate. Mutta sinä olet iäti sama, sinun vuotesi eivät lopu. Yhdellekään enkelille ei Jumala milloinkaan ole sanonut: - Istu oikealle puolelleni. Minä kukistan vihollisesi, panen heidät korokkeeksi jalkojesi alle..."

      Alkaa olla selvää, että "Herra" -miespuolinen, eli Jeesus, teki luomistyön.
      Jos kristityt sanoo Jeesusta Jumalaksi, silloin kristityillä on vähintään 2 Jumalaa.

    • PasiToivonen

      Litteä Maa tästä enää puuttuikin.

    • toteemus

      Ihmisen esittämistä kysymyksistä voidaan päätellä paljonko hän ajattelee. Kristityt hakevat pääosin vastauksensa aina raamatusta. Eivät siis paljon ajattele itse. Tämä jos mikä on hallituksille suotuisaa, ja niille, joille uskonto on pelkkä vallankäytön väline.

    • oikeamitta

      Ne jotka eivät tunne yhtään profeettaa, kuten on monen kansakunnan laita, niin jos noilla seuduilla joku elää, niinkuin hänen sydämensä osoittaa, eikä tee toisille sitä, mitä ei haluaisi itselleen tehtävän, ja tehden lähimmäiselleen sen, mitä toivoisi itselleen tehtävän, häntä ei Jumalan armo tule hylkäämään. -ote Barnabaan evankeliumista-

      Samoin kuin tuli polttaa kuivan aineen ja nielaisee sen oliivipuuta, sypressiä ja palmua erottelematta, niin myös Jumala armahtaa jokaisen oikeamielisen, tekemättä eroa uskonnon tai kansalaisuuden perusteella. - " -

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe