Ei aina ymmärrä ylläpitoa

Onseniinväärinpäin

Usein poistuu viestejä mitkä ei millään lailla riko sääntöjä. Nämä viestit lähtevät usein aika sukkelaan.
Sitten kun tulee selkeästi sääntöjen vastainen ja ilmiannat sen, niin mitään ei tapahdu. Uusit ilmiannon useampaan kertaan perusteluineen ja siltikin viesti on ja pysyy!
En vaan ymmärrä tätä, en sitten millään.

24

987

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ongelmat-on-evvk

      Automaattimoderointia on ilmeisen helppo huijata kunhan osaa tempun. Sen tekemät poistot tapahtuvat aina kymmentä yli tasatunnein. Jos katsot aiempia keskusteluita tällä palstalla niin huomaat, että tästä asiasta on annettu palautetta sen koko vuoden ajan, jonka automaattimoderointi on ollut käytössä. Lopputulos on ollut tasan EVVK eli minkäänlaista parannusta tilanteeseen ei ole tapahtunut.

      • onseniinväärinpäin

        Tuo automaattisysteemi on kyllä ihan sieltä peestä. Huvittaa kuitenkin usein, kun poistaa jonkun ihan mitättömän viestin. Olisi kyllä mukava aina kulloinkin tietää mikä oli peruste poistolle.

        Tarkemmin saisi kyllä katsoa onko poistamiseen aihetta ja lopettaa aiheettomien viestien poisto.


      • paskennettubotti

        Eipä oo näyttäny moneen viikkoon enää samat temput auttavan, kun tekoälyvajaa botti tunnistaa vaikka viestiä muokkais tai pilkkois kuinka paljon...


      • laivanne.kohta.uppoaa
        paskennettubotti kirjoitti:

        Eipä oo näyttäny moneen viikkoon enää samat temput auttavan, kun tekoälyvajaa botti tunnistaa vaikka viestiä muokkais tai pilkkois kuinka paljon...

        Jännää kuinka paljon energiaa käytetään asiallisten viestien pitämiseen poissa palstoilta. Nyt jos sama energia käytettäisiin esimerkiksi haistatteluviestien, spämmien, floodausten jne pitämiseen pois palstoilta niin... Kun siis robotinpaska ei tunnista edes perusrasistisia huudahtuksia saati sitten sukuelinten nimien hokemista ja huorittelua.


    • hannuristojiimies

      Yhtäkään kirjoittamaani viestiä ei ole poistunut vaikka joskus ruma sana eksyy sekaan. Miksiköhän?

      Voisiko olla niin, että poistetut viestit ovat yksinkertaisesti sääntöjenvastaisia?

      • Mietis-vähän

        Minkä säännön mukainen on tuo ylempänä oleva pedofiilikirjoitus?


    • Hei!

      Jos löydät palstalta viestin, joka on mielestäsi sääntöjen vastainen, tee siitä ilmianto. Jokaisen viestin yhteydessä on Ilmianna-linkki, jonka kautta kyseisen viestin voi ilmiantaa. Ilmiantojen käsittelyaika riippuu jonotilanteesta, mutta kaikki ilmiannetut viestit luetaan.

      Käytössämme on myös tekoäly, joka poistaa viestejä monista syistä. Jos viestejä poistuu mielestäsi väärin perustein, ota yhteyttä palautelomakkeella ja lähetä linkki ketjuun, josta viestejä on poistunut. Tällöin moderointi voi tutkia asiaa ja tarpeen tullen palauttaa viestejä keskusteluun. Voit toki ottaa yhteyttä myös kysyäksesi, miksi jotain tiettyä viestiä ei ole ilmiannoista huolimatta poistettu. https://www.suomi24.fi/palaute

      Terveisin,
      Emma
      Suomi24 ylläpito

      • Aloituksentekijä

        Kiitos ylläpito vastauksesta!


      • Pitkä-odotus

        Joo, jono on pitkä ja toiminta hidasta. Aina väliin nousee pintaan ikivanha viesti, joka on varmasti ilmiannettu kymmenen vuotta sitten, mutta siinä se porskuttaa yhä.


      • On-ja-pysyy

      • Luotsit-takaisin

        Juu, pitkä on ilmiantolista.

        Koska ehditte vuoteen 2013? Siellä foorumilla Matkailu Eri tapoja matkailla Laivamatkat ja risteilyt on päiväyksellä 17.11. Useita kymmeniä aikoinaan ilmiannettuja viestejä. Vielä ei vaan ole mitään tapahtunut hoille häiriöviesteille.

        Jos ette itse pysty toimimaan, ottakaa luotsit apuun. He sentään jotain tekivät.


      • Laiskimuksien-kiireet

        Sitä se laiskurin kiire teettää.

        Tämänkin aikoinani ilmoitin asiattomaksi siinä olevien yhteystietojen takin, mutta yhä edelleen viesti on ja voi ilmeisen hyvin: https://keskustelu.suomi24.fi/t/6489084/tallink-baltic-princess-29-11--sinkkumiehia#comment-34054294
        Vastahan tuo tapahtui kymmenen vuotta sitten, joten ei ylläpito tosiaankaan ole ehtinyt!

        Selitys vähän samaa luokkaa kuin pietarilaisessa kahvilassa, missä maksoin 1000 ruplan setelillä. Takaisin ei meinannut tulla mitään Vasta "apuvoimat" korjasi tilanteen (uhkailivatkohan Siperialla). Selitys oli, että he eivät muistaneet, keneltä se seteli oli. Hieno selitys, mutta kun muita asiakkaita ei silloin ollut!


      • Wanha-wiisaus
        Laiskimuksien-kiireet kirjoitti:

        Sitä se laiskurin kiire teettää.

        Tämänkin aikoinani ilmoitin asiattomaksi siinä olevien yhteystietojen takin, mutta yhä edelleen viesti on ja voi ilmeisen hyvin: https://keskustelu.suomi24.fi/t/6489084/tallink-baltic-princess-29-11--sinkkumiehia#comment-34054294
        Vastahan tuo tapahtui kymmenen vuotta sitten, joten ei ylläpito tosiaankaan ole ehtinyt!

        Selitys vähän samaa luokkaa kuin pietarilaisessa kahvilassa, missä maksoin 1000 ruplan setelillä. Takaisin ei meinannut tulla mitään Vasta "apuvoimat" korjasi tilanteen (uhkailivatkohan Siperialla). Selitys oli, että he eivät muistaneet, keneltä se seteli oli. Hieno selitys, mutta kun muita asiakkaita ei silloin ollut!

        Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.

        Vanha sananlasku. Pitää hyvin kutinsa.


      • räyhräyh2

        Teidän tollojen ääliömäinen ropopotti poistelee ihan mitä sattuu. Tänäänkin poistui viesti, jossa vain arveltiin huumorimielessä yhden kirjoittajan olevan toisen veli. MITÄ PAHAA SIINÄ ON???
        Ei ollut henkilöllisyyden paljastumisenkaan vaara, koska molemmat ovat NIMIMERKEILLÄ palstalla.


      • räyhräyh2

        No niin, Ylläpito poisti viestin, jossa valitin viestin poistamisesta! Tässä näkyy sontamedian suhtautuminen asiakkaisiin, käyttäjiin!


      • Mitään-ei-tapahdu

    • Jos-ois-halua-ja-taitoa

      Kun kerran poistelette ihan asiallisia viestejä, niin miksi ei tuota yhden ja saman spämmääjän tekstejä poisteta yhtä nopeasti. Viestit vieläpä hiljaisena yöaikana, jolloin luulisi olevan lapsellisen helppo juttu.

    • Hämmentynyt

      mm. Keskustan palstalla yksi henkilö spämmää ja kirjoittelee häiriköintiviestejä palstalle kuulumattomista aiheista, asialle ei ylläpito ole tehnyt mitään, ja ne kommentit ovat kyllä jo vihapuheita . . . ja rasismia . . .

      Voikin kysyä, onko tämä suomi24-linja, sallia toistuvat, jatkuvat vihakirjoittelut palstallaan, jotka ovat jatkuneet vuosia saman henkilön toimesta ?

      • s24törkeilee

        Tämä häirikkö on ilmeisesti sama joka kiusaa täysin lujokattomilla kommenteilla niin Vihreitä, Vasemmistoa, kuin Keskustaakin. Ilmeisesti kyseessä on Perussuomalaispalstan vakituinen moderaattori eli vanha jäänne ajalta sheriffit jolla on valtuudet itsde poistaa Perussuomalaiset paltalta kaikki Perussuomalaisiin kohdistunut huumori ja kritiikki. Sama tyyppi kuitenkin käyttää perussuomalaiset keskustelualuetta muiden puolueiden pilkkaamiseen ja sangen epäpoliittiisesti ja enemmän kuin rasistisesti ilmaisten. Alapääjuttua riittää, maahanmuuttajien pilkkaa ja kunnianloukkausta. Mikän ei auta ei ilmianto ei mikään, tyyppi saa mellastaa ja häiriköidä, mutta auta armias jos joku pistää edes varttin verran yhtä pahan vastineen, se lähtee kuin kuppa töölööstä.

        Onhan totta, että palstat eivät sovi tosikoille, mutta se, että S24 sallii moisen rasismin ja epätasa-arvoisen kohtelun eri kirjoittajille ei ole oikein. Olenkin harkinnut olisiko aika tehdä viranomaisille kantelu koko s24 toiminnasta joka sallii rikolliset kirjoitukset, mutta rangaisee keskustelupalstan aiehealueen asiassa pysyviä keskustelijoita.


    • perussuomi_huumori
    • dörkee_persu

      Keskustelu politiikka puolueet perussuomalaiset sivuston mode on mitä ilmeisimmin persu ja sangen vääräleuka sellainen. Hänestä on kirjoitettu aiemminkin, mutta mikään ei auta, miksi s24 aito oikea ylläpito ei poista väärin toimivalta valvojalta oikeuksia. Omia herjojaan tyyppi syytää pitkin palstoja, myös muiden puolueiden osioihin, mutta ei siivoa omia herjojaan edes ilmiannoista jotka ovat toistoa tai eivät liity aiheeseen ja ovat räikeitä jopa kunnian loukkaus tasoa olevia solvauksia joilla ei ole minkäänlaista toden perää tai näyttöä. Mutta auta armias jos joku kritisoi perussuomalaisia ja tämä polo jää huonommalle, koko ketjut poistetaan. Olen piitänyt 2 vitsiä perussuomalaisista ketjun palauttamista, mutta se ei näköjään palaudu, en ole myöskään saanut oikeita perusteluja miksi se poistettiin??

      Tässä muutama ote yhden ketjun tyypin aikaansannoksista. Varsinainen kirjallinen mestari vai kuinka?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15341403/perusteluja-mitka-syyt#comment-94352948
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15341403/perusteluja-mitka-syyt#comment-94359043
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15341403/perusteluja-mitka-syyt#comment-94359970
      miltei sama, hieman tuunattu persuylläpitäjän hoku toistuu samassa ketjussa edelleen..

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15341403/perusteluja-mitka-syyt#comment-94360574

      Tässä vain yhden ja lyhyen keskusteluketjun otteita, varmasti juuri vastaaqvia löytyisi satoja jos alkaisi kahlata keskustelu läpi, mutta oudoksun, miksi ylläpito ei estä selvää lauseketjua ja miksi edes ilmiannettuihin s24:n omien sääntöjen vastaisiin kommenteihin ei reakoida?

      Onko s24 rasistinen, seksuaalisesti ahdasmielinen palvelu?

      • heti_takas

        Nyt koko "perusteluja mitkä syyt" keskusteluketju on kadonnut palstalta kokonaan, siis poistettu. Mutta vastauksia siihen miksi poisto tehdään ei anneta.

        Palauttakaa kyseinen ketju heti takaisin, koska se ei sisällä yhtään mitään sen kummempaa kuin muutkaan kyseisen alueen ketjut, vai onko se mielestänne liian kiltti?

        Kyse on siis tästä ketjusta:
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15341403/perusteluja-mitka-syyt

        Se että yksi kiusanhenki spammaa samaa lausetta ketjuun, ei edellytä koko ketjun poistoa, kunhan pidätte tuon koko palstaa yksin vasuri pilkalla täyttävän häirikkönne kurissa.


      • kysymyksiä.riittää
        heti_takas kirjoitti:

        Nyt koko "perusteluja mitkä syyt" keskusteluketju on kadonnut palstalta kokonaan, siis poistettu. Mutta vastauksia siihen miksi poisto tehdään ei anneta.

        Palauttakaa kyseinen ketju heti takaisin, koska se ei sisällä yhtään mitään sen kummempaa kuin muutkaan kyseisen alueen ketjut, vai onko se mielestänne liian kiltti?

        Kyse on siis tästä ketjusta:
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15341403/perusteluja-mitka-syyt

        Se että yksi kiusanhenki spammaa samaa lausetta ketjuun, ei edellytä koko ketjun poistoa, kunhan pidätte tuon koko palstaa yksin vasuri pilkalla täyttävän häirikkönne kurissa.

        Olisiko niin, että kun täällä moderoi jonkinlainen tekoälykin josta ylläpitokin on kertonut, niin sekoilisiko se pahasti moderoidessaan, luultavasti, sen verran täällä näkyy katoilevan asiallisia ja sääntöjenmukaisia viestejä, valitettavasti sitten se roska jää palstoile ja takaa suomi24:n surullisenkuuluisan maineen jatkuvan muilla foorumeilla.


      • pois.on
        kysymyksiä.riittää kirjoitti:

        Olisiko niin, että kun täällä moderoi jonkinlainen tekoälykin josta ylläpitokin on kertonut, niin sekoilisiko se pahasti moderoidessaan, luultavasti, sen verran täällä näkyy katoilevan asiallisia ja sääntöjenmukaisia viestejä, valitettavasti sitten se roska jää palstoile ja takaa suomi24:n surullisenkuuluisan maineen jatkuvan muilla foorumeilla.

        Näkyy edellinen kommentini poistetun tästä ketjusta vaikka siinä ei mitään sääntöjen vastaista ollutkaan, tätä tämä on tuolla keskusteluissa ollut jo vuosia sitten samanlaista, ei ihme että väki hakeutuu muille foorumeille. Harvoin enää itsekään täällä käyn, Tuon poistetun jutun kertoman tapauksen johon törmäsin hakukonetta kayttäessäni halusin vain palstojen siivoajille näyttää, mutta se sitten postettiin...


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe