TURUN TERRORISTI RIEHUI VÄKIVALTAISESTI VANKILASSA

kaperhana

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005646013.html
Turun hirviömäinen joukkomurhaajaterroristi oli riehunut erittäin väkivaltaisella tavalla vankisellissään ennen tiistain oikeudenkäyntiään, rikkonut paikkoja ja yrittänyt mahdollisesti vahingoittaa myös vartijaa särkemästään televisiosta ottamallaan terävällä esineellä? Tälläisiä hulluja on näköjään rantautunut Suomeen ehkä paljon enemmänkin, kun Suomen rajat on pidetty avoinna kaikille halukkaille matuille vapaasti tulla Suomeen?

35

8377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaperhana
      • cvbcvbn

        Minä ihmettelen lähinnä, eikö vartijoista löydy MIEHIÄ ja YHTEISHENKEÄ yhden paskahousun kuriin laittamiseksi. Hyysätään vaan. Kyllä konsteja paskahousun taltuttamiseen olisi.


      • PohjolanMiehet
        cvbcvbn kirjoitti:

        Minä ihmettelen lähinnä, eikö vartijoista löydy MIEHIÄ ja YHTEISHENKEÄ yhden paskahousun kuriin laittamiseksi. Hyysätään vaan. Kyllä konsteja paskahousun taltuttamiseen olisi.

        Kyllä heistä varmaankin löytyisi, mutta kun joutuvat edesvastuuseen jos käyttävät "oman käden oikeutta". Istuisivat pian linnassa itsekin.

        Täytyy ihmetellä ja nostaa hattua kaikille heille, jotka pystyvät pitämään hermonsa kurissa tuon murhamiehen edessä.


      • väijy

        Joo kyllä tommoisen pedon hyysääminen täytyy loppua.Kova kuri ja kahleissa lopun elämäänsä.


      • Jokurajasentään
        PohjolanMiehet kirjoitti:

        Kyllä heistä varmaankin löytyisi, mutta kun joutuvat edesvastuuseen jos käyttävät "oman käden oikeutta". Istuisivat pian linnassa itsekin.

        Täytyy ihmetellä ja nostaa hattua kaikille heille, jotka pystyvät pitämään hermonsa kurissa tuon murhamiehen edessä.

        Hullullekoiralle nappi otsaan! Johan tokenee .


    • hurttilasta

      miksi annetaan moisen tappajan ja terroristin pitää pilkkanaan oikeuslaitosta ja omaisia oikeudenkäynnissä. Pistäkää pakkopaitaan ja pää huppuun ja elinikäinen linna tuomio ja karkoitus kärsimään kotimaahansa tuomiota. Nyt tuomarit rahastavat aivan turhaan selvästä tapauksesta.

    • maan.tapa

      Se luultavasti todetaan henkisesti sairaaksi, joten pääsee hoitoon, josta sitten on helppo päästä lomille hommia jatkamaan.
      Näin Suomessa yleensä toimitaan.

      • 354345435

        Vankimielisairaalasta ei niin vaan välttämättä minnekään pääsekään, mutta ällös huoli, ei se sinne joudu kuin korkeintaan hetkeksi - ja sitten takaisin selliinsä suorittamaan elinkautistaan.


    • kaperhana

      Suomessa jotkut tahot näyttävät matun puolustusasianajajan avulla yrittävän kaikin mahdollisin keinoin saada tämän joukkomurhaajamatun tuomiosta pois terroristisessa tarkoituksessa tehdyn iskun. Joten on mahdollista, että tämä terroristimatu tuomitaankin oikeudessa vain pikaistuksissa tehdystä kahdesta taposta ja kahdeksasta tapon yrityksestä noin 8-12 vuoden vankeuteen, josta tuomiosta matu lusii ensikertalaisena vain puolet ja sen jälkeen murhaajamatu pääsee vapaana taas jatkamaan Suomessa hirviömäisiä terroristi-iskujaan?

    • Rotta

      Alibissa on kirjoitus tästä eläimestä kun se hillui vankilassa.

    • raja_ylitetty

      Oikeuden käynnistä on tullut täysi farssi, lehdistö leipoo murhaaja terrorististä jukkista, tappaja saa juuri sen mitä haluaa, huomiota. Toi leikki pitäis lopettaa alkuunsa jos tää oikeusvaltio on, ukko istuu elinkautista ja päälle karkoitus.

      • Herätyys

        Miksikä suvakit ei ole puhaltamassa peliä poikki, sillä kysehän on monikulttuurisesta ilmiöstä ja uskonnonvapauden toteuttamisesta. Islamin mukaan on ihan ookoo katkoa päät naisilta. Ja homppelssoneilta.


    • yujgyjgjyjy

      En ihmettele, että sälli on sekaisin: ei päässyt kuolemaan marttyyrikuolemaa vaan joutuu istumaan elinkautista keski-ikäiseksi saakka betonilaatikossa, vihattuna yksin omien tekojensa kanssa. Kaikki mitä elämässä olisi voinut olla, menetetty.
      Varmaan menee psykoosia lähellä olotilat. Ei kylläkään käy sääliksi.

      • Eikö

        Eikö olisi kaikkien etu että pistäisivät rauhanuskonnon harjoittajan päiviltä eikä jatkettaisi tätä pelleilyä.Koskaan tästä elukasta ei saa ihmistä muistuttavaa .


    • Raakile

      Tälle miehelle täytyisi viedä muslimeja puhumaan siitä, miten hän on häpäissyt koko islamin maineen Suomessa ja tehnyt Allahista vihatun. Hänen takiaan Muhammedillekin nauretaan. Hänen takiaan moni suomalainen, joka ennen sieti islamia, ei enää niin tee. Hänen takiaan moni muslimi lopetti uskontonsa harjoittamisen.

      Nämä uutiset saattaisivat tuntua hänelle pahalta. Uhreistaan hän ei välitä, eikä suomalaisista ylipäänsä.

      Miksi meillä edes oli marokkolainen hakemassa turvapaikkaa? Marokko on turvallinen maa.

      Vapaa maahanmuuttopolitiikka on itsemurha. Asialliset maahanmuuttajatkin ihmettelevät, miksi Suomi ottaa vastaan kenet tahansa, mistä maasta tahansa. Ensin tulivat omaa kulttuuriaan ja uskontoaan pakenevat - nyt heidän perässään otetaan vastaan ne, joita ensimmäiset tulijat pakenivat.

      On ihme, ettei Suomessa ole tapahtunut enempää terrori-iskuja. Meillähän on kuitenkin suuri määrä radikalisoituneita muslimeja.

      • hjrwuew

        Näyttää Irakilaiselta ja Syyrialaiselta. Koetti huijata.


    • Ei_pääsyä_taivaaseen

      Terroristin mielestä Länsimaat antavat enemmän sympatiaa eurooppalaisille kuin syyrialaisille uhreille:
      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201803202200823944_u0.shtml

      Se häntä raivostutti: Barcelonan uhreille annettiin enemmän sympatiaa kuin syyrialaisille. Hölmöltä jää huomaamatta, että kaikkialla toimitaan samoin. Syyrialaisia kiinnostavat Lähi-Idän ongelmat enemmän kuin Euroopan. Eivät ne marokkolaisetkaan anna sympatiaa eurooppalaisille, tai edes Saharan eteläpuolisessa Afrikassa asuville, yhtä paljon kuin pohjoisafrikkalaisille.

    • hirviöunelma

      onko eva bidee itkenyt, puukottajan uhrien takia. mitä hän sanoo lapsilleen. suvakki lauma ollu hiiren hiljaa. mitään myötätuntoa ei ole uhreille herunut.

    • moni.osaaja.lemmikki

      turhis turistit tuli turkin kautta lomalle suomeen. suomen valtio kustantaa ilmais täysihoito loman. kaikki on ilmaista, asunto ruuat, terveydenhoito, hammashoitoineen yksityis klinikoilla. lisäksi käyttörahaa taskut täyteen.
      turhis turisti kiitti puukottamalla 2 kuoli kahdeksan sai vammoja. nyt turisti pitää suomen oikeus laitosta pilkkanaan ja sirkustelee oikeudessa
      . pisti sellin tuhannen päreiksi ja yritti vahingoittaa vartijoita. kalliksi tulee tälläinen sirkus. siinä on suvakkien lemmikki, joka sotii naisia vastaan.

      • tosiasiassa

        Tälle valtion varoja syövälle turhikselle olisi parasta, että vietäisiin Marokon rajalle ja heitettäisiin omaan maahansa. Se olisi parasta kaikille osapuolille ja sitten raja kiinni hänen kohdallaan.


      • kaperhana

        Juuri näin. Turussa hirviömäisen joukkomurhaiskun tehnyt matu on karkoitettava välittömästi pois Suomesta kotimaahansa.


    • poliittisestikorrektiko

      Natsit ja Muslimit olivat liittolaisia ja Hitler ja Himmler kehuivat islamia , että oli todella fiksua ottaa uskonnon viitta. Himmler sanoi ,että jos soturi kuollessaan muka Allahin puolesta pääsee taivaaseen saaden 72 neitsyttä (mistä niitä riittääkin?! Mitähän naiset tykkäävät, ja eikö n.1000v. jälkeen rupea soturiakin tympimään), on se lupaus,jonka soturi hyvin ymmärtää. Moniin yhtymäkohtiin kuuluu, että: Ole hyvä tovereillesi, mutta julman kova "vääräuskoisille"= TÄMÄN PUHTAAMPAA FASISMIN MÄÄRITELMÄÄ EI OLEKAAN! Lännessä yritetään poistaa Koraanista mm. 137 suoraa kristittyjen, juutalaisten ja muiden tappokäskyä.

      1)Hitlerin Mein Kampfista, sanotaan nyt, että kunpa se olisi uskottu ja estetty Hitler!

      2)Koraani on käskyiltään vielä vaarallisempi! Suurin osa siinä puhuu jihadista, maailmanvalloituksesta, ja"vääräuskoisten" (julmasta) käsittelystä. "Tappakaa heidät mistä vaan löydätte!" sanotaan kristityistä ja juutalaisista. Näin "rauhanuskonto" on menetellyt kautta
      1400 v. historian. Tällä kertaa toist. yli 27000 terrori-iskua. Joku voisi oikeasti lukea Koraaniakin!

      3)Coudenhove-Kalergi-suunitelman mukaan pitää tuhota(!) koko Euroopan kansallisvaltiot , kansat ja etniset identiteetit, ja luoda väkisin matalan älykkyysosamäärän sekarotu, joka pystyy, töihin muttei mihinkään vastarintaan. Tarkoituksena on tuhota valkoinen rotu .Pientä rasismia.
      Joku voisi lukea senkin ja paneutua em. kauheaan suunnitelmaan, sillä juuri sitä koko EU-johto johdonmukaisesti noudattaa!
      On olemassa arvostettu (!) Coudenhove-Kalergi-palkinto em. suunitelmaa parhaiten edistäneelle.
      Palkinnon "ansainneet" ovat mm. Merkel, Juncker ja van Rompuy, ym. myötäjuoksijat EU-johdossa. Onko Merkel toiminut virkavalansa mukaan, kansansa hyväksi? Saksassa hänellä on
      maanpetossyytteitä .

      Yhä vähemmän peitellysti toimitaan Euroopan kansallisvaltioita vastaan. Sitä paitsi viimeistään
      2050 useat suuret Euroopan valtiot tulevat olemaan joka tapauksessa jo muslimienemmistöisiä, ensimmäisenä kai Ruotsi, sitten Hollanti, jne.. Poliittinen vastustus on jo nyt pitkälti murrettu, Europpa liian myöhään huomaa tapahtuneen. Toiko Merkel 1,5miljoonaa syyrialaista "armeliaisuudesta" Saksaan, kuten hän sanoi? ( Joka heijastuu tännekin!)
      Nyt syyrialaiset saavat tuoda Saksaan (väittämänsä) kakkosvaimonsakin, ja jos nuorella
      on väitetty(!) "ankkurihenkilö" (ei sukulainen) hän saa tulla.Ym.,ym.
      Vain 1-3%" pakolaisista" on pakolaisia, miksi siis Unkari ja Puola ovat suuria roistoja, kun eivät ota niitä?
      Kotoutuminen eli integraatio ei ole toiminut missään, kuten Merkel, että Sarkozy 2012 itse sanoivat. Voi kysyä mm. Intiasta ,miten siellä menee? Suomen n.1000 h tataariväestö on kauhuissaan kehityksestä.
      2 saksalaista veronmaksajaa tarvitaan 1 "pakolais"-loisen elättämiseen, he eivät työllisty koskaan
      eivätkä edes 2. tai 3. polven "pakolaiset" kotoudu tai työllisty. Heillä ei ole, eikä saa koulutodistuksia, he komeilevat rikostilastoissa, joita tosin ei missään tapauksessa julkaista (valtamedia, esim. HS YLE) eikä tutkita. (Enlannissa jopa 1miljoonan tytön (joukko)raiskauksia ei tutkittu eikä julkaistu.) Pariisissa muslimit polttivat 10000 autoa. Monikulttuuria! Ym.,tuodaan toki tännekin!

      Kuitenkin muslimit ovat vain hyödyllinen(!) välikappale EU-liittovaltion, ja sitten One World-governmentin luomisessa, sillä heitä on tavattoman HELPPO HALUTTAESSA milloin vain provosoida laumana raivoon, kuten mm. 155 kuollutta, sekä lukematon määrä poltettuja autoja ja rakennuksia pelkkien pilakuvien takia. Useat tiedustelupalvelut ym. avoimesti ennustavat sisällissotia pian Eurooppaan. Tämä väite pitäisi tutkia tarkoin , mutta sitä en todellakaan täällä näe.
      Ja jos sodat eivät itsestään syty , USEAT tahot ovat valmiina
      provosoimaan niitä eri lavastuksilla,kuten on JO nähty.

      Monet talousexpertit ihmettelevät kun ei VIELÄ ole tullut valtavaa talousromahdusta.
      Sillä valtiot ovat velkaantuneet, USA mm aivan tolkuttomasti, mm. lukuisten tekaistujen Lähi-Idän sotien takia. Dollareita ja Euroja on painettu aivan tolkuttomasti, ja mm euro on jo menettänyt yli 70% arvostaan. USA ei koskaan pysty maksamaan velkojaan.
      Historiallisesti kaikki valuutat on aina joskus nollattu.

      Väite 1:tulee suuri talouslama, ja pula-aika.
      Väite2: Silloin tulee levottomuuksia, jopa sisällisotia, ainakin paikallisesti.
      Väite3: Tarvitaessa niitä jopa provosoidaan eri tiedustelupalveluiden, yms. ryhmien taholta, kaasu- pommi-ja terrori-iskuin, joista osa on jo nyt ollut lavastettuja (väärennettyjä).
      Väite4: Tässä tilanteessa suureksi "pelastajaksi "nousee kova, totalitäärinen globalistinen
      EU-liittovaltio.
      Toivoisin toki olevani väärässä, mutta EU:ssa tiedetään olevan väh. yli100.000 Islamistitaistelijaa, joita muut muslimit tukee. Joillakin on yli 20 identiteettiä.
      Miljardööri Warren Buffett sanoi menossa olevan sodan rikkaat vastaan köyhät, ja rikkaat ovat voittamassa!

    • Huokaava

      Sairas ja vääristynyt luonne oikeuden edessä, käytös oli kuin toisesta maailmasta, siitä tehtiin super uutisointi. paisuteltiin ihan kohtuuttomasti, kaistapäisyys on tarttunut näämmä jo uutis toimituksiin, - pitäkää huoli ettei se kansaan tartu. Joku tarkoitus oli ylenmääräisellä uutisioinnilla koko asiasta? Ei ainakaan tolkku ollut mukana.

    • Ei ollut terroristi - kasvukipuja!!

    • käytännönkäräjät

      Kysyin eräältä kurdilta, naapuri, mitä teidän maassa tehtäisiin tällaiselle Isis-uroolle? Hän vastasi että oikeudenkäynti max. 2 päivää ja sen jälkeen teloitus ampumalla, hirttämällä jne. Kuulemma mitään syyntakeettomuuksia ei ole olemassakaan eli ei pysty tekeytymään hulluksi. Kuullosti ihan kohtuulliselta.

      • kaperhana

        Tuollainen olisi oikeudenmukainen tuomio Turun hirviömäiselle joukkomurhaajaterroristillekin.


      • todellakäytännöllistä

        Ja ota huomioon kustannustehokkuus. Maata päälle ja homma taputeltu.


    • mitähäh

      Kysyn vaan että voiko odottaa edes muuta kylmäverisestä sekopää murhaajasta joka on radikalisoitunut.

    • HelppoHomma

      Koppiin.
      Ovi lukkoon.
      Avain hukkaan.
      Vettä ja leipää.
      Kun kuolee, niin kuoppaan.

    • rasvattuköysi

      Antaisivat sille koppiin pari metriä narua!

    • Hyödytön

      Se varmaan löysi Jeesuksen, kuten moni muukin rikollinen tulee uskoon.
      Kummaa tavaraa ne vartijat ja poliisit ihmisille vaan syöttää.
      Paljon muuten turvallisuuspalvelun huumekaupan arvo on vuodessa?
      Mafioosothan on olleet hyviä kavereita poliitikoille ja mediayhtiöille, jo ikuisuuden.

    • MurhaajiaTänneHaalii

      On Se Ansio Kerrassaan Sipilän!

    • Ei-sääliä-pelkurille

      Ei enää tv:tä selliin, se on veronmaksajina suomalaiset kun se rikkoo televisioita, mutta ilman tv:tä se lusiminen kyllä sille parempi. Mitenkä mahtaa naistenvihaaja ja kurkunleikkaajaterroristille käydä kun joutuu suomalaisten vankien sekaan, toivottavasti karma iskee. Tärinät jo nyt johtuu pelosta terroristilla. Suomalainen yhteiskunta on lepsu kuin Juha Sipilä.
      Anssi Kela voisi tehdä hänestä biisin, uhreistahan ei niin väliä vai mitä Anssi Kela?

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2072
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      167
      1599
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1547
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1290
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      286
      1158
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      133
      1044
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1003
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      872
    Aihe