Mikä siinä on ettei juuri kukaan nainen vastaa?

mies43vuotta

Itse olen eronnut mies ja entiset seurustelukumppanit on kyllä olleet esim. paljon paremman näköisiä (ja olen heille kelvannut) kuin mitä noilla deittisivuilla pyörii, mutta oikeastaan kukaan noista lukuisista naisista (jotain 15 kpl) joille viestin lähetin ei vastannut mitään. Kuvallisessa profiilissani kyllä kävivät.

Ehkä tämä on vaan sitten jonkinlaista leikkiä. No tulipahan tämäkin kokeiltua.

13

345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uknamec

      Naiset pitävät itseään kukkasina jotka odottavat mehiläisen vierailua.
      Aktiivinen nainen on yhtä harvinainen kuin paperillinen mamu.

    • IkäAlkaaNäkyä

      Jos joskus nuorempana olet seurustellut kauniiden naisten kanssa, miksi oletat että vielä nyt vanhanakin ne kauniit olisi susta kiinnostuneita? Oletko katsonut peiliin?

      • mies43vuotta

        Tottakai ikä näkyy, en oleta mitään, enkä etsi mitään 25-30 vuotiaita. Etsin 40-50 vuotiaita naisia. Ja olen katsonut peiliin, ei näyttänyt samalta kuin 20 vuotta sitten, muta ei nyt ihan kamalaltakaan.


    • Vastaahan naisetkin, jos vain onnistut löytämään sellaiset jotka omaavat ainakin kohteliaat tavat. Itse ainakin juttelin siellä monenkin miehen kanssa. Tosin flirtinlähettäjät jätin omaan hiljaiseen kastiinsa, sillä jos ei omaa sanallista vahvuutta kiinnostuksen herättämiseen, niin tuskinpa mitään menettikään. Ja onhan yhtälailla miehissäkin sama ilmiö nähtävissä, jos itse pisti ensin viestin menemään. Ja jos mies puhelee yksi lause tyyliin, niin eipä sellainenkaan pitkälle kanna.
      Toisaalta löytyi myös ihan hauskaa piristävää kirjoitusseuraa, mutta sen ei ollessa haun kohteena, niin kyllä näin naisenakin sanon, että hieman turhauttavaa touhua oli. Ja yhtä asiaa en todellakaan ymmärtänyt, eli miten jotkut voivat viettää yli 10 vuottakin noilla sivuilla....

      • mies43vuotta

        Oot ihan oikeessa. Kyllä ne naisetkin vastaa, mutta ne on lähes aina sellasia naisia, joista oikeastaan kukaan ei ole kiinnostunut. Sori jos pistän tämän suoraan.

        Sori nyt taisi tulla aika ristiriitaisia juttuja multa, mutta johtuu vaan siitä että oon vaan niin turhautunut.

        Itse en etsi mitään kirjekavereita, niitä oli ihan liiaksi asti.

        Sori kaikki ristiriitaisuus, vituttaa vaan vähän, en vastaa enää tähän ketjuun. Mukavaa kesää kaikille.


      • mies43vuotta kirjoitti:

        Oot ihan oikeessa. Kyllä ne naisetkin vastaa, mutta ne on lähes aina sellasia naisia, joista oikeastaan kukaan ei ole kiinnostunut. Sori jos pistän tämän suoraan.

        Sori nyt taisi tulla aika ristiriitaisia juttuja multa, mutta johtuu vaan siitä että oon vaan niin turhautunut.

        Itse en etsi mitään kirjekavereita, niitä oli ihan liiaksi asti.

        Sori kaikki ristiriitaisuus, vituttaa vaan vähän, en vastaa enää tähän ketjuun. Mukavaa kesää kaikille.

        Siinäpäs se onkin ongelma ainakin omasta mielestäni, että oikeanlaiset toisiaan kiinnostavat ihmiset eivät kohtaa toisiaan siellä. Varmaan löytyisi joskus, jos kuluttaisi älyttömästi aikaa sivulla roikkumiseen ja hakemiseen. Mutta itselle ainakin riitti pieni tovi tajutakseen, että elämä kulkee paljon mukavammin silmät ja mieli avoinna hymyhuulin ihmisten ihmoilla kulkien.
        Mukavaa kesää sinullekin.


      • mies43vuotta

        "elämä kulkee paljon mukavammin silmät ja mieli avoinna hymyhuulin ihmisten ihmoilla kulkien."

        ;) näin on ;)


      • SivullaRoikkuva

        Näkyykö se kaikki kohteliaisuus jo kirjoittamisesta? Flirtit olen aina noteerannut eli käynyt katsomassa profiilit. Valitettavasti flirtti yleisesti vain kuvastaa lähettäjän epävarmuutta, eli tarkoittaa "olet mukava tyyppi, mutta minulla ei taida olla mitään mahdollisuuksia". Ja todellakin flirttien lähettäjät ovat olleet kaikkea muuta mitä olen hakemassa. Mutta silti tarkistan.

        Kirjoituksiin vastaan yhtä pitkästi, ainakin ollessani kiinnostunut. Liika kirjoittaminen olisi luultavasti tunkeilevaa. Jos en ole kiinnostut, kirjoitan vähemmän ja varovasti yritän sen kiinnostamattomuuden kertoa.

        Mitä siinä menettää, vaikka olisi esillä kymmeniä vuosia näillä sivuilla? Yhdellä hakutoiminnolla ne muutamat kiinnostavat ja sopivantuntuiset naiset sieltä löytää hetkessä. Muutaman kerran vuodessa riittää, ei niitä uusia kovin usein tule. Sitä voi verrata vaikka lottoamiseen, toivo elää vaikka mitään ei saa. Rinnalla voi elää ihan oikeaa elämää.


    • Mies41pohjoinen

      Samaa kokenut täällä. On ollut kauniita naisia, ei kauheemmin ole pakkeja tullut ja tänne kun tulin ja lähestyin naisia niin ei mitään elonmerkkejä ole tullut takaisin... aivan käsittämätöntä hommaa. En tiedä missä maailmassa nämä naiset täällä ovat. Profiilit tosi hyökkääviä... kuvauksissa et en kirjoittele kuvattomille ym... sanoo muija joka on aivan p...n näköinen.. peiliin on tullut katsottua ja ei pahalta näytä ja ikähaarukasta 38-48v etsin itse

    • ekarjalasta

      Kokeilin myös nettideittailua, sain vastauksia ja joillekin vastasin ja kirjoittelu jatkui. En kuitenkaan ollut hakemassa kirjoitteluseuraa, vaan ihmissuhdetta. Ehkä jokin muu kanava palvelee tässä paremmin, ei oikein kiinnostanut olla miehelle iltojen piristys kirjoittelun tasolla. Ystävät täyttävät sen tilan.

    • miaumau

      Tuntuisi turhauttavalta olla kuukaudesta toiseen jossain deittisivuilla ja odotella, että jonkun kanssa kiinnostaa. En ole käynyt vuosiin baareissa testaamassa viehätysvoimaani, mutta katseita saan aika paljon itseäni nuoremmiltakin.
      Kai se niin on, ettei ketään löydä etsimällä.

    • Missukka

      Deittisivulla on kiva olla, kun ei ota itseään niin vakavasti ja on avoimin mielin. Itse tykkään jutella miesten kanssa. En oikestaan odota mitään, mutta ovi on kyllä auki, jos se oikea osuu kohdalle. Vastaan monelle, en kaikille, koska viestejä ja flirttejä tulee niin paljon. Vastaan myös flirtteihin, jos kuva tai profiiliteksti miellyttää tai naurattaa tai on jos siinä on jokin kiva juttu. Flirtti on virtuaalinen flirtti. Miksi se tuntuu tylsältä? En ole tehnyt itse avauksia tai laittanut flirttejä.
      Jotkut miehet ovat niin outoja jutuiltaan tai on mitä ihmeellisempiä söperryksiä, että en vastaa. Tällaisia kokemuksia minulle.

    • Tavallinen-tapaus

      Kutosen naiset ei vastaa kutosen miehille. Et ole kymin mies joten ei ne vastaa. Naiset haluaa top 10 miehiä koska vain sellainen on hyvä mies joka osaa rakastaa ja kohtelee naista hyvin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      5
      2125
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      269
      1831
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      295
      1788
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      69
      1771
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      109
      1615
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1473
    7. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      56
      1322
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      293
      1254
    9. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      159
      1244
    10. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1213
    Aihe