Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Virallinen tieto

TietoJaTotuus

Hollannista matkaan lähtenyt Malesian lentoyhtiön Boeing 777 -matkustajakone räjähti kappaleiksi Ukrainan itäosissa heinäkuussa 2014. Turmassa kuoli 298 ihmistä.

Virallisen raportin mukaan koneen ampui alas venäläisvalmisteinen Buk-ohjus, joka laukaistiin Venäjän tukemien kapinallisten hallitsemalta alueelta.

8. maaliskuuta 2014 – Malaysia Airlinesin lento 370 katosi matkalla Kuala Lumpurin kansainväliseltä lentokentältä Pekingin kansainväliselle lentokentälle. Malaysia Airlinesin edustajat ja Malesian hallitus uskoo koneen tippuneen Intian valtamereen ja kaikkien koneessa olleiden 239 henkilön kuolleen.
17. heinäkuuta 2014 – Malaysia Airlinesin lento 17 matkalla Amsterdamista Kuala Lumpuriin ammuttiin alas Ukrainan yläpuolella. Kaikki 283 matkustajaa ja 15 miehistön jäsentä kuolivat.

Tämä linkki tässä alla on tuolta toisesta ketjusta. Hyvä huomio tuo jatkumo. Minulle tuli heti mieleen jatkumo kun Ukrainassa putosi saman lentoyhtiön kone vain 4 kuukauden sisään ja vielä kun se ensimmäinen koneen häviäminen oli mysteeri ja on kai vieläkin. Kaasu iskut ei kai ole niinkään mysteeritä kun tuosta allakin olevasta näkee heti että se on tehty juttu ja se on samanlainen mitä tehtiin 2017. Aika törkeästi Länsi lähtee tekemään tollasta propagandaa.

https://www.youtube.com/watch?v=ke6Ha11bq_w tämä tuo viimeinen 2018

Tämä ei ole saanut suoraa jatkumoa vielä siten että nämä säilyisivät ihmisten mielissä, sillä sillähän nuo false flaggarit toimii. Herättää ihmisten vihaisia tuntoja ja muistoja, mutta jos asiasta on kulunut liian kauan niin kukaan ei oikein enää muista sillä lailla, että se herättäisi vihan tunnetta (nyt russofobiaa eli ryssävihaa) Se taitaa olla tarkkaa hommaa. Nyt vain mentiin naurettavuuksiin kun nuo olivat liian läpinäkyviä huijauksia .Ihmiset on alkanu epäileen valtamediaa. Joku sano haisulimediaa.

58

4068

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AsiaOnAnanas

      Separatistit yhteistyötahoineen (isäntineen) halusivat pudottaa Ukrainan kuljetuskoneen ja hetken verran luulivat jo onnistuneensa, mutta pudotettu kone olikin malesialainen siviilikone. Videoleike selventää asiaa:


      https://m.youtube.com/watch?v=wIPkwhVHpJs

      Myös separatistipäällikkö Strelkov kommentoi asiaa somessa, mutta nopeasti poisti somekommentit kun pudotetun koneen todellinen identiteetti selvisi.

      Ihmiset eivät täällä lännessä ole niin typeriä kuin trollit ja hyödylliset idiootit luulevat.

      Valheiden jankuttaminen on vetänyt lokaan trollien isäntätahon arvostuksen.

      • feikkivideoita

        Kone putosi 17.7.2014

        Video uutisesta on tallennettu You tubeen 27.10.2014

        Missä meni yli 3 kk aikaa, että video löysi tiensä nettiin?

        ...Aivan. Videon tekemisessä.


    • org-mummeli

      Ääliöille ei pitäisi antaa aseita ei ainakaan ritsaa kumenpaa. Vähällä järjellä osataan tappaa, mutta osataanko mitään muuta?
      Joku sanoi en muista kuka ,että "maailma on kuin hullujen huone jota jotaa kaikkein huluimmat", jotenkin noin se meni.
      Eipä ihme, että ihmiskunta tyhmentyy.

      • totta-pitää

    • FalseFlagiko

      "rebels don't have such armaments" > tämä kohdassa 1:03 > "kapinallisilla ei ole tällaisia aseita"
      https://www.youtube.com/watch?v=wIPkwhVHpJs&app=desktop

      Uutistoimisto AP:n toimittaja raportoi aiemmin torstaina nähneensä Buk-ohjuksia kapinallisten hallussa olevassa kaupungissa. Seurausten kannalta merkitsevä kysymys on se, saivatko kapinalliset aseensa valtaamistaan Ukrainan armeijan varastoista vai Venäjältä.

      Jälkimmäisessä tapauksessa vastuu on suoraan Venäjällä. Luulisi kyllä, ettei Venäjä olisi päästänyt noin tehokkaita aseita tuollaisten toheloiden käsiin.

      Ukrainan arsenaaliin kuuluu sekä kiinteisiin tukikohtiin sijoitettuja keskimatkan ilmatorjuntaohjuksia että ketterästi liikuteltavia Buk-ohjuksia.

      Venäjä ei voi enää luistella vastuustaan väittämällä, ettei sillä ole mitään tekemistä Itä-Ukrainan kapinallisten kanssa. Tämä on nyt osoitettava sekä teoilla että tekemällä julkisesti separatisteille täysin selväksi, ettei Venäjä millään tavalla tue näitä omatekoisia ”kansantasavaltoja”.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ikuinen_rauha solmittiin 16. toukokuuta 1686. Ukrainahan ei historiassa ollut itsenäinen vaan jaettu maa.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kasakkahetmanaatti
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Krimin_kaanikunta

      Puolan ja Neuvosto-Venäjän välinen raja vahvistettiin Riian rauhassa 1921 ja Ukrainan neuvostotasavallan bolševikit pääsivät vakiinnuttamaan viimein valtansa. Joulukuussa 1922 Ukrainan sosialistisesta neuvostotasavallasta tuli Sosialististen neuvostotasavaltojen liiton, Neuvostoliiton perustajajäsen, kun Neuvosto-Venäjästä muodostettiin liittovaltio vuoden 1922 perustuslailla, ns. Leninin perustuslailla. Neuvostoagentit surmasivat Simon Petljuran Pariisissa 1926. Ukrainan neuvostotasavallan pääkaupunkina jatkoi Harkova vuoteen 1934, jolloin Kiovasta tuli jälleen Ukrainan pääkaupunki.
      Viimeisen aluelisäyksen Ukraina sai Venäjän federaatiolta 1954, kun Neuvostoliiton kommunistisen puolueen pääsihteeri Nikita Hruštšovin aloitteesta Ukrainaan liitettiin myös Krimin niemimaa, mistä tuli myöhemmin itsenäistyneen Ukrainan ja Venäjän välinen kiista Mustanmeren laivastotukikohtaa ja Sevastopolia koskien.

      EU-yhteistyötä kannattavat tahot alkoivat osoittaa mieltään Kiovassa ja muualla Ukrainassa marraskuussa 2013. Mielesnoittajia motivoivat Janukovitšin Venäjään päin kallistuvan talouspolitiikan lisäksi myös maan korruptio ja heikko talous. Venäjä tuki Janukovitšia avoimesti.

      18. helmikuuta kuoli kymmeniä, kun poliisin erikoisjoukot puuttuivat koviin ottein protestointiin. Hallituksen puolella olevat tarkka-ampujat ampuivat sekä mellakoijia että poliiseja, jolloin saatiin peruste kukistaa tulevat protestit kovin ottein. Mutta Janukovitš ei yllättäen halunnutkaan jatkaa kovalla linjalla, vaan neuvotteli sopimuksen opposition kanssa.

      Valtaan noussut länteen päin kallellaan oleva kansallismielinen hallitus herätti tyytymättömyyttä Venäjän hallituksessa ja Ukrainan venäläisalueilla. Krimin niemimaalle ja Itä-Ukrainaan syntyi helmi-maaliskuussa Ukrainan uutta hallitusta vastustavaa venäläismielistä separatismia, jota kaikki alueila asuneet venäläiset eivät kannattaneet. Separatistit järjestivät Krimillä kansanäänestyksen. Venäläiset lähettivät Krimille erikoisjoukkoja, ja Ukrainan armeija vetäytyi sieltä. Niinpä Venäjä saattoi liittää Krimin niemimaan itseensä. Jo Krimin tapahtumien aikana olivat venäläismieliset mielenosoittajat ja aseistetut separatistit vallaneet hallintorakennuksia Itä-Ukrainassa. Ukrainan hallitus päätti vastata omalla terrorisminvastaisella operaatiollaan. Venäjä uhkasi mahdollisella sotilaallisella väliintulolla 23.4.2014.

      Ukraina syytti Venäjää separatismin synnyttämisestä ja tukemisesta. Ukrainan tilanne kiristi suurvaltojen välit äärimmilleen, koska länsivallat olivat Ukrainan hallinnon puolella venäläisiä vastaan.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Itä-Ukrainan_sota
      Yhtenä kriisin käännekohdista voidaan pitää heinäkuun puoliväliä, jolloin Malaysia Airlinesin lento 17 ammuttiin alas ja lähes 300 siviiliä kuoli. Tämä olis ollu samanlainen järjettömyys mitä nuo Syyrian kaasuiskut. Ne ei sovi normaaliin järkeilyyn. Siksi niitä voi epäillä false flag iskuiksi eli vastapuolen tekemiksi.

      • yllätysYllätys

        Jos USA ei hääräilisi Ukrainassa miehittämässä sitä, niin MH-17 konetta ei olisi välttämättä tarvetta ampua alas juuri Ukrainan yllä, mutta pitihän koneesta päästä eroon, koska se oli kuin
        "hautajais.saattue", mätäneviä ruumiita täynnä. MH-370 oli sama kone MH-17. Siinä on teille
        miettimistä loppuiäksenne. Obaman monet matkat pikkuruiseen Maleysian valtioon herätti
        huomioni jo alkuvaiheessa. Mikä oli Obaman syy ravata siellä. Mahdollisesti järjestämässä
        YHDEN koneen kaappaamisen, koska se lento sisälsi joukon arkaluontoisia patentteja ja
        niiden patenttien haltijoita, niitä ei missään nimessä voitu päästää KIINALAISTEN haltuun.
        Patentit päätyivät Rothschild suvun haltuun. Näin pelaavat ammattirikolliset.


      • JälleenYllätys

        Alasammutun koneen "hylky oli täynnä sarjatulen ammusten reikiä". Ne näkyivät tuoreesta kuvasta, mutta niitä ei enää näytetä missään, USAn toimesta ? Ukrainan kaksi hävittäjää tekivät koneesta "valmista tavaraa" ! Venäläiset, paikalle saapuneet sotilaat pitivät nenästään sitä mädän
        hajua joka levisi heidän tutkittavalla alueellaan. Siellä ei esiintynyt mitään tuoretta lihaa.


    • TampereenTildo
      • järjenvastaista

        Erittäin valaisevia esimerkkejä propakanda koneiston ( White Helmets) toiminnasta, mustamaalata Syyria ja sen johtajat epäinhimillisiksi eläimiksi. Ja se näyttää toimivan
        niille joita ei kiinnosta tarkempi tutkiminen tosiasioista.


    • " Seurausten kannalta merkitsevä kysymys on se, saivatko kapinalliset aseensa valtaamistaan Ukrainan armeijan varastoista vai Venäjältä. "
      Tästä on olemassa selkeät satelliittikuvat kuinka ohjuslavetti tuotiin Venäjältä ja palautettiin pikimmiten takaisin ja lavetilta puuttui palatessa yksi ohjus.

      • ljgjlhg

      • pimeetämeininkiä

        Kenenkä satelliittikuvat ? USA ei ole ilmaissut yhtäkään satelliittikuvaa mistään, koska se romuttaisi heidän vätteensä Venäjän syyllisyydestä. Samanlainen Venäjän syyttely on jo kauan vallinnut suomalaistenkin keskuudessa, vaikka "pöljästit eivät ole mistään perillä". Kossun-höyryiset aivot kehittelevät kaikenlaista synkkinä talvi-iltoina tupakan-savuisissa olosuhteissa.


    • mielipiteeni-tässä

      Tämä keskustelunavaus on esimerkki trollien ja tiltujen harjoittamasta totuuden vääristelystä ja asioiden hämärtämisestä.

      Pian koneen pudottamisen jälkeen venäläisperäinen separatistien kapinajohtaja laittoi someen viestin: ”Me varoitimme teitä, älkää lentäkö meidän taivaallamme.” Kun selvisi, että ammuttu kone ei ollutkaan ukrainalainen kuljetuskone, tuli kiire poistaa somesta kaikki asiaan liittyvä riekkuminen.

      Trollit, tiltut sekä idiootit ovat surkealla sepittelyllään ja totuuden väistelyllään vetäneet isäntätahonsa maineen ja arvostuksen lopullisesti alimpaan lokaviemäriin.

      • MossahtiOmaanJalkaan

        Satuilu on osa juutalaisuutta.


      • NiinpäNiin
        MossahtiOmaanJalkaan kirjoitti:

        Satuilu on osa juutalaisuutta.

        Ja sun aivopierut on osa kusipäisyyttä.


    • USAsyyllinen

      Venäjä halusi, että USA olisi julkaissut senaikaiset satelliittikuvansa alueelta, kun tiedettiin, että USAn satelliitti oli juuri silloin sillä kohdalla.
      Tähän päivään mennessä ei ole suostunut julkaisemaan.
      Selvä merkki syyllisyydestä!

    • Einar7vee

      nuorissa_on_tulevaisuus

      23.4.2018 10:11

      " Seurausten kannalta merkitsevä kysymys on se, saivatko kapinalliset aseensa valtaamistaan Ukrainan armeijan varastoista vai Venäjältä. "
      Tästä on olemassa selkeät satelliittikuvat kuinka ohjuslavetti tuotiin Venäjältä ja palautettiin pikimmiten takaisin ja lavetilta puuttui palatessa yksi ohjus.

      Mä en silti ymmärrä miksi venäläiset olisivat tehneet noin tyhmän teon. Ja varmaan kohta väität että Putin käski ampua juuri Malesyan airlinesin koneen, jotta mysteeri palaisi taas lehtien sivuille kun se ensinmäinen kone hävisi kuin pieru Saharaan. Entä se Siinailla alas tullut venäläinen kone. Liittyykö se mitenkään tähän propaganda sotaan.
      Russian plane crash: What we know about a Russian passenger plane (Metrojet) that was brought down by a bomb in Egypt's Sinai peninsula on 31 October, killing all 224 people on board.
      The plane disappeared from radar screens six minutes later while flying over central Sinai. Egyptian authorities said no SOS calls were received by air traffic controllers.

      Tuossakin saksalaiskoneen vuorta päin lentämisessä on jotain false flag ainesta.
      http://www.bbc.com/news/world-europe-32072218

      Minusta alkaa tuntumaan että noita false flag propagandan tekijöitä on eri maissa eri toimissa ja yhteistä heille on jonkinlainen russofobia. He vihaavat Venäjää kun se ei mennytkään lännen masinoimaan lankaan tehdä Venäjästä kapitalistinen valtio. Heitä voisi verrata noihin valkoisiin kypäröihin, jotka ovat terroristijärjestöjen siviilipuolen jäseniä ja vihaavat Venäjää kuin ruttoa.

      Valkoiset kypärät oli ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi 2016, mutta sai tyytyä vain vaihtoehtonobeliin. Järjestö sanoo olevansa puolueeton, mutta vastustaa melko näkyvästi Bashar Al-Assadin hallintoa. Syyrian ja Venäjän hallituksien mielestä valkoiset kypärät ovat liitossa al Nusran islamistitaistelijoiden kanssa. Niinpä valkoisten kypärien toimipisteitä on pommitettu järjestön mukaan tietoisesti.
      Rauhaa ei Syyriaan tule ennen kuin joku muu kuin al.Assad luovuttaa. Ilmasta käsin ei Syyriaa tai mitä maata ylipäätään valloiteta. Mistä kapinalliset saavat enää porukkaa riveihinsä kun ovat noin pahasti häviöllä. Kuulema 3 ihmistä joko haavottui tai kuoli tuossa viimeisessä ohjus iskussa. Edellisessä neljä. Paljonko ne maksoi ja onko lännellä varaa paukuttaa uusi satsi ja kuka ne tuo sota-aluksille. Länsi sekosi sukissaan alkaen tuon Skripal sekoilunsa. Mitä muuten Skripaleille kuuluu. Voiko enää tiedustelupalveluita kutsua "intelligence" (miten sen suomeksi kääntäis)

      • yx-kake75

        "Mä en silti ymmärrä miksi venäläiset olisivat tehneet noin tyhmän teon."

        En ole kyseinen rekisteröitynyt kirjoittaja, mutta kerron näkemykseni:

        Venäläiset ilmatorjuntasotilaat olivat saaneet käskyn tehdä salaisen hiljaisen operaation Itä-Ukrainassa separatistien asian edistämiseksi. Oletettu ukrainalaisia sotilaita tuova kuljetuskone piti ampua alas. Operaatio piti suorittaa salaisesti ja nopeasti. Miehet saapuivat Venäjältä Bukin kanssa, yrittivät nopeasti ja ehkä hätiköidysti ilman kunnollista tutkahavaintoa saada halutun koneen hollille. Niin surullisesti sitten kävi, että kiireessä ja tohinassa ammuttiin aivan väärä kone, ja sen jälkeen piti virheen peittelemiseksi aloittaa massiivinen valheiden ja satujen paasaaminen.

        Mielestäni asia on melko selvä ja nimimerkki Einar7vee tietää tilanteen, mutta yrittää epätoivoisesti sotkea ja hämärtää asiaa.


      • Sonnanbula

        Uneksit tuo tarinasi, ja nyt uskot siihen isekkin.


    • AnnaMunKaikkiKestää

      Manchesterin itsemurhapommittaja räjäytti pomminsa konsertista poistuvien nuorten joukossa. Uhrien avuksi riensi juna-asemalla nukkunut koditon mies, joka yritti irrottaa uhreista pommista lentäneitä nauloja. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005222281.html Lehden versio
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Manchesterin_isku_2017 Googleen kirjoitettu virallinen tieto, koska se on Googlessa. https://www.youtube.com/watch?v=FAXwJT-jF94 Näin kertoo valtamedia.

      Volunteers had fake blood and injuries during the 'attack'. Tässä siis leikisti oikeesti vai oikeesti leikisti. Siis laikisti oikeesti https://www.youtube.com/watch?v=A06eBy6-3RQ

      Ne jotka alkavat puhumaan huijauksista leimataan kaheleiksi jopa sellaisten ihmisten toimesta, jotka eivät asiaan edes perehdy. Isis iskut ovat vähentyneet kun al-Assad on melkein tai jopa kokonaan lyönyt Isisin. Mutta kun länsi haluaa al-Assadin pois virasta niin jotain tuli tilalle, joka on ollut tapetilla viime aikoina. Kaasuiskut Syyriassa ja Skripal Britanniassa. Mutta oliko Manchester huijausta eli järjestetty jonkinlainen false flag.

      The story behind the fake Manchester attack victims (Artikkelissa iskua pidetään feikkinä)
      https://www.theguardian.com/technology/2017/may/26/the-story-behind-the-fake-manchester-attack-victims (mutta nämä false flagit jotka sanotaan tapahtuneet oikeesti on jotain sairasta)
      https://www.youtube.com/watch?v=h7jyhXU4MXQ Enää ei olla puhuttukaan fake newseistä.
      News: Manchester 'Truthers' Believe Horrific Arena Bombing Was A Hoax https://lovinmanchester.com/news/manchester-truthers-believe-horrific-arena-bombing-was-a-hoax

      Nyt voitaisiin ajatella, että jos Manchester oli huijausta niin eikö Turun iskukin voinut olla vain järjestetty false flag operaatio tarkoituksena saada siviilitiedustelulaki läpi Suomessa, mikä ei ainakaan vielä ole mennyt läpi eduskunnassa, kun terroriteot loppuivat. Ei ole ketään jota seurata, paitsi meitä täällä Suoli 24 sivustolla. Minua on seurattu jo yli 32 vuotta.

      https://yle.fi/uutiset/3-9984651 (jos tämä onkin valhetta niin oikeudenkäyntikin on teatteria)
      https://www.youtube.com/watch?v=xMNqnHpV70I Tuo on tyypillistä uutisointia
      https://www.youtube.com/watch?v=LEP5HurKkJ8 Ei tällaisen katsominen tuo mieleen kuin sairaita tunteita. Oli tämä huijausta tai totta niin molemmat vaihtoehdot tuovat mieleen oksettavaia tunteita. Noi uutisoinnit noista asioista on todella sairaita. Uhrien lukuja kerrotaan niin kuin se olisi pää asia ja koko paska on paskaa. https://www.youtube.com/watch?v=ER-f_yGEgPg (Tåmån kuunteleminen yököttää. Tulee yrjö kun tavalliset ihmiset valehtelee)

      Espanjan kahdella terroriteolla yhteys – Tämän tiedämme Barcelonan ja Cambrilsin iskuista
      13 ihmistä kuoli Barcelonan iskussa. Onneksi tämä paska falsw flag terrorismi on ohi, mutta se jatkuu toisella tavalla. Skripalit varmaan unohtuu kohta. Jotain tulee tilalle. Autolla ajot ja puukotukset meni myös muodista. Saa nähdä kauanko Englanti ja Ranska pystyy pitämään russofobiaa (ryssäviha) yllä. Trump on tainnut seota ja Nicaraguassa köyhät pisti hulinaks.

      • asiaakin

        Kun kommentissa on vain löyhäpäistä sekavaa höpinää, niin laitetaan lainausta itse aiheesta:


        ”Rikostutkimukseen perustuen olemme tulleet siihen tulokseen, että lento MH17 pudotettiin sarjan 9M83 Buk-ohjuksella, joka tuotiin Venäjän alueelta”, kertoi Hollannin johtava poliisitutkija Wilbert Paulissen torstain tiedotustilaisuudessa.

        Hänen mukaansa ohjuksen laukaisulaite vietiin myöhemmin takaisin Venäjälle.

        Tutkijoiden mukaan ohjus laukaistiin alueelta lähellä Pervomaiskyin kylää, joka oli tuolloin kapinallisten hallussa.

        Tutkijat saivat selvitettyä noin sadan ihmisen henkilöllisyydet, jotka olivat yhteydessä ampumiseen tai Buk-ohjuksen kuljetukseen. Tutkinnassa ei kuitenkaan ole saatu selville kuka on rikosoikeudellisesti vastuussa.


      • Sarjatulitusta

        Jääkö koneen hylkyyn "pikakiväärin reikiä", jos konetta ammutaan maasta käsin BUK ohjuksella ? Ensimmäiseksi putoamispaikalle saapuneet Venäläiset sotilaat tekivät ne huomiot, ja ne reiät on kuvattu selvästi luotien sarjatulitukseksi. Tietenkään siihen ei haluta luottaa, koska se tieto tuli Venäläisiltä, mutta kuvat eivät valehtele.


    • Einar7vee

      yx-kake75 kirjoitti

      23.4.2018 11:24

      "Mä en silti ymmärrä miksi venäläiset olisivat tehneet noin tyhmän teon."

      (yx-kake75:llä on auttamaton russofobia päällä. Hoitokaan ei varmaan auta)

      En ole kyseinen rekisteröitynyt kirjoittaja, mutta kerron näkemykseni:

      Venäläiset ilmatorjuntasotilaat olivat saaneet käskyn tehdä salaisen hiljaisen operaation Itä-Ukrainassa separatistien asian edistämiseksi. Oletettu ukrainalaisia sotilaita tuova kuljetuskone piti ampua alas. Operaatio piti suorittaa salaisesti ja nopeasti. Miehet saapuivat Venäjältä Bukin kanssa, yrittivät nopeasti ja ehkä hätiköidysti ilman kunnollista tutkahavaintoa saada halutun koneen hollille. Niin surullisesti sitten kävi, että kiireessä ja tohinassa ammuttiin aivan väärä kone, ja sen jälkeen piti virheen peittelemiseksi aloittaa massiivinen valheiden ja satujen paasaaminen. (eihän Venäjä satuja kertoneet. He vain oikoivat valheita)

      Mielestäni asia on melko selvä ja nimimerkki Einar7vee tietää tilanteen, mutta yrittää epätoivoisesti sotkea ja hämärtää asiaa.

      Einar7vee kirjoitti
      Mä en silti ymmärrä miksi venäläiset olisivat tehneet noin tyhmän teon. Ja varmaan kohta väität että Putin käski ampua juuri Malaysia airlinesin koneen, jotta mysteeri palaisi taas lehtien sivuille kun se ensinmäinen kone hävisi kuin pieru Saharaan. Entä se Siinailla alas tullut venäläinen kone. Liittyykö se mitenkään tähän propaganda sotaan.

      Oikeastaan Einar7veen tarkoitus on näillä sotkemisilla ja hämärtämisillä tuoda esiin sellaisen yksinkertaisen asian kuin mieleenpalautuminen. Einar7vee on Paavo Palkin ja jonkun muun keksityn nimimerkin alla tutkinut jatkumo terrorismia jo vuosia. Hänen motiivinsa on hänen menetetyt sukulaisensa ja kaverit ja heidän sukulaisensa. MH 370 lento (katosi mereen) toi mieleen malesialaisille toisen lento-onnettomuuden vaikka asiasta oli kulunut yli 37 vuotta.

      Malesialaiskoneen mysteeri nosti pintaan muistot samalla alueella vuonna 1977 tapahtuneesta lento-onnettomuudesta.
      Lento MH653 kaapattiin vuonna 1977, kun se oli matkalla Penangin kaupungista Kuala Lumpuriin. Tilanteen seurauksena Boeing 737-200 -mallinen kone syöksyi taivaalta meren syvyyksiin.

      - On kulunut 37 vuotta, emmekä me vieläkään tiedä totuutta, kertoi Ruth Parr, joka oli onnettomuuden aikaan 19-vuotias.

      Parrin isä kuoli onnettomuudessa, mutta hänen tai kenenkään muunkaan 100 matkustajan ruumista ei ikinä löytynyt. Ennen MH370:n katoamista vuoden 1977 turma oli eniten ihmishenkiä koko Malesiassa vaatinut lento-onnettomuus.

      Lähes 40 vuotta vanhan mysteerin otti esiin CNN, johon Boeing 737:n kyydissä vuonna 1977 olleiden omaiset ottivat yhteyttä. MH370:n tapaus nosti vanhat muistot mieleen.

      - Tällaista kantaa mukanaan koko ajan, sanoi turmassa isänsä menettänyt Tom Sherrington CNN:lle.

      Sherringtonin mukaan surua on helpottanut se, että oletetun turmapaikan lähelle, Malesian Tanjung Kupangiin on perustettu muistopaikka, missä omaiset voivat käydä.

      Tekijät jäivät mysteeriksi

      Vuoden 1977 konekaappauksen tekijää - tai tekijöitä - ei ole myöskään tunnistettu tähän päivään mennessä. MH653:n tapaus on pysynyt mysteerinä, vaikka viranomaisilla on ollut käytössään kaappaustilanteessa koneen ohjaamosta nauhoitettu äänitallenne. Siitä on CNN:n mukaan kuultavissa muun muassa ohjaamossa ammutut laukaukset, jotka tappoivat koneen molemmat lentäjät. (Niin kuin sanottu MH370:n tapaus nosti vanhat muistot mieleen)

      Kun kuulin Ukrainen (en sano onnettomuudesta vaikka onnetontahan se on) lentokone turmasta niin mieleeni palautui tuo MH370 lento.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Malaysia_Airlinesin_lento_370
      Tuossa alla on salaliittohöperöiden spekulaatioita kyseisetä mysteeristä. Yx-Kakella tuohonkin selitys vai onko jo unohtunut. Saa nähdä meneekö sekin Putinin piikkiin?
      http://www.theweek.co.uk/mh370/58037/mh370-conspiracy-theories-what-happened-to-the-missing-plane
      Oletteko huomanneet että mysteeriset tai muuten vain sekopäiset lento-onnettomuudet ovat pois muodista. Sanon muodista sillä moni asia tapahtuu jatkumona ikään kuin sellainen olisi juuri muotia ja media saa juttunsa paremmin kaupaksi kun ihmiset ovat kiinnostuneita. Viimeiset sekoseko onnettomuudet tapahtuivat Venäjällä vai olihan tuossa Algeriassa yks aivan lähiaikoina

      Ukrainan Malaysia Airlinesin lento 17 toi HM370:n mieleen ja HM370 toi Air Francen mieleen vai puhuttiinko niistä samaan aikaan lehdissä ja siksi tuli mieleen. Tuskin niillä mitään yhteyttä toistensa kanssa on, (tarkoitan teknisen vian suhteen) mutta onko lennoilla 17 ja 370 yhteyttä kun tapahtuivat 4 kuukauden sisässä. Jos yx-Kake 75:n teoria ei pidäkään paikkaansa, jonka hän keksi omasta päästään
      Air Francen lennolla 447 ollut Airbus A330-200 putosi mereen 1. kesäkuuta 2009 Atlantin yllä. Kone oli matkalla Rio de Janeirosta Pariisiin. https://fi.wikipedia.org/wiki/Air_Francen_lento_447

      Olisinpa yx-Kake75:n kanssa samoilla aaltopituuksilla niin elämä olis helppoo. Ikä eromme on niin valtava. Hän on 75 ja minä vain 7 (seitsemän)

    • vbnmnbvkjh

      Tässä saattaa olla selitys malesialaiskoneen tuhoon:


      https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/separatisti-vaittaa-italialaislehdessa-ammuimme-matkustajakoneen-alas/3543570#gs.RayLU_0


      Komentajamme kertoivat meille koneesta, joka tuo laskuvarjojoukkoja Kiovasta, kertoo separatisti lehden kirjeenvaihtajalle Ukrainassa.


      – Torstai-iltapäivänä komentajamme käskivät meidän hypätä kuorma-autoihin aseiden ja ammusten kanssa. Kymmenen minuuttia aikaisemmin taivaalla oli näkynyt suuri räjähdys.

      – Meille sanottiin että "olemme juuri ampuneet alas Kiovan fasistien koneen". Meitä kehotettiin varovaisuuteen, sillä ainakin osa koneen miehistöstä oli heidän tietojensa mukaan pelastautunut.

    • HyväHapenSaanti

      Mies kertoi olevansa 32-vuotias paikallinen kaivostyömies. Lehden mukaan mies halusi alun perin kertoa lehdelle, että he olivat tehneet rautatieasemalla hyvää työtä ruumiiden valvonnan ja säilyttämisen suhteen, ja siinä samalla hän kertoi koneen ampumisesta ikään kuin puolivahingossa.
      Separatistit ovat kiistäneet ampuneensa alas Malaysian Airlinesin koneen.

      Tutkijat saivat selvitettyä noin sadan ihmisen henkilöllisyydet, jotka olivat yhteydessä ampumiseen tai Buk-ohjuksen kuljetukseen. Tutkinnassa ei kuitenkaan ole saatu selville kuka on rikosoikeudellisesti vastuussa.

      Mistä tuo kaivosmies tiesi että he olivat ampuneet koneen alas puolivahingossa. Tunsiko hän ampujan. Mainilan laukauksista syy meni myös ukrainalaiselle Grigori Kulikille. Mutta nythän ei Ukrainan venäläisillä ollut mitään tarvetta moiseen iskuun. Sen täytyy olla false flag operaatio niin kuin oli nämä viimeiset Syyrian kaasuiskut ja Skripalien myrkytykset. Ei mitään järkeä ja puolivahinko ei tee siitä yhtään sen järkevämpää.

      Koska länsi myöntää että sen hallinta tapoihin kuuluu tuollainen false flag operointi. Vaikka ei siinä mitään. Kyllä itämaatkin harjoittavat sitä. Mutta ei viime aikoina. Viimeinen oli tuo Siberian ostoskeskus tuhopoltto. https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/video-paljastaa-miten-rajusti-tulipalo-levisi-venalaisessa-ostoskeskuksessa-savu-tuli-sekunneissa-mitaan-ei-ollut-tehtavissa/6835972#gs.2LTUJZY

      Se tapahtui 26. maaliskuuta ja Syyrian kasuisku 4. huhtikuuta. Kummatkin kohdistuivat lapsiin. Lapsilla haetaan sääliä ihmisten parista ja se vetoaa tunteisiin. Siberian kaasuiskusta ei kai sitten syytetty ketään vaikka joku nuorisojengi olisikin ollut asialla tai joku lapsi leikkimässä vaahto-muovin kanssa tulella. Johtiko tuo ideaan tehdä Syyriassa kaasuisku kohdistuen lapsiin. Jostainhan nuo false flaggarit ideansa poimivat.

      Mutta katsotaan vielä tähän ylivieskan kirkon tuhopoltto. Miksi tuli levisi niin rajusti ja miksi mies tulee ulos kahden kanisterin kanssa kun menee sisään vain yhden kanssa. Mitä ainetta siinä kanisterissa oli joka oli viety sisään jo aiemmin ja kuka oli asialla vai oliko paloa autettu avaruusaseilla. https://www.youtube.com/watch?v=OSojyujf4rg Mutta mies oli syyntakeeton ja se kuitataan sillä ja unohdetaan. Virallinen tieto on se että se poltettiin bensiinillä.

      • antitrolli

        Täytyy olla paskamainen älykääpiö jos väittää, että siperialaisen ostoskeskuksen tulipalo oli sikäläisiä lapsia vastaan suunnattu tuhopoltto.

        Taidat olla tehtaankadun propagandatrolli, näkee sun kirjoitustyylistä. Yksikään suomalainen ei kirjoittaisi venäläisittäin "Siberia" tai "Siberian".


    • ÄläTaasJankuta

      Jankuti, jankuti, jankuti. Tietääkö Putintontut, että mitä enemmän tuottaa seli-seli selittelyä, sen epäuskottavampi on. Ette te ketään vakuuta, vaikka kuinka jankuttaisitte.

      • j..........h

        Ainoa asia minkä tiltut ja P-tontut osaavat on tuo sonnan jauhaminen.


    • MonenlaisiaOn

      ÄläTaasJankuta

      23.4.2018 16:51

      Uusi
      Jankuti, jankuti, jankuti. Tietääkö Putintontut, että mitä enemmän tuottaa seli-seli selittelyä, sen epäuskottavampi on. Ette te ketään vakuuta, vaikka kuinka jankuttaisitte.

      Siis onko joku jankuttanut jotain. Mikä tonttu sinä sitten olet kun haukut muita Putintontuiksi. Tuskin mikään Trumptonttukaan, sillä minusta tuntuu ettet tykkää Trumpista etkä Putinista vaan.... Kerro ihmeessä kuka on se sinun ihanteesi, jolla on niin oikeudenmukaiset mielipiteet ja teot tässä maailmassa, että olet häneen niin pihkassa, että voit haukkua muita joidenkin tontuiksi.

      Tästäkö suutuit kun false flag terrorismi on niinkin lähellä kuin Ylivieska. https://www.youtube.com/watch?v=OSojyujf4rg Virallinen tieto on se että se poltettiin bensiinillä. Video on keskeinen MUTTA MITEN KAIKKI SAI ALKUNSA. Mistä mies saa päähänsä mennä ostamaan bensaa kanisteriin ja murtautua kirkkoon sisälle ja sytyttää se palamaan. Samana yönä poltettiin Simon kierkon roskakatos vai oliko se ulkovarasto. Miten se palo sai alkunsa ja samana iltana. Paljonko Suomessa on poltettu roskakatoksia ja viime aikoina autoja.

      Muunmuassa nykysuomi kirjoitti eilen Tampereella tapahtuneesta tuhotyöstä, jossa neljä valion kuorma-autoa poltettiin yrityksen toimipisteen kentälle. Kaikki autot oltiin sytytetty erikseen palamaan ja vahingot nousevat satoihin tuhansiin euroihin. Alueelta on n. klo yhden aikaan nähty poistuvan kaksi nuorehkoa miestä, jotka ovat ensin ylittäneet Ahlmanintien ja jatkaneet sitten matkaansa kohti keskustaa. He olivat peittäneet kasvonsa jollakin tummalla vaatteella. Toisella oli päällään musta huppari tai takki ja toisella vihreä/pastellivärinen takki/huppari. Molemmilla oli käsissä tyhjältä vaikuttaneet vaaleat muovikassit.

      Aamulehden tietojen mukaan poliisi tutkii parhaillaan radikaalin eläinoikeusliikeen nettisivuillaan julkaisemaa ”tunnustusta”, jonka mukaan se olisi syyllinen kuorma-autojen polttamiseen. Direct action-sivulla julkaistussa tiedotteessa, tai ”toimintapäiväkirjassa”, kuten ekoterroristit sitä itse kutsuvta, kerrotaan seuraavaa:

      ”Halusimme osoittaa tekomme kaikille kaapatuille ystävillemme. Sytytimme palamaan neljä kuorma-autoa jotka olivat yhden maan suurimman maitoyhtiön, Valion omaisuutta. Aktio tapahtui Tampereella aikaisin tiistai-aamuna. Useat solumme jäsenet ovat halunneet iskeä tähän kohteeseen jo pitkän aikaa. Uskoaksemme tekomme syistä ei tarvinne kertoa paljoa enempää: maitoteollisuudella on pitkät tuhon, julmuuden ja kidutuksen perinteet tätä planeettaa, sen ekosysteemiä ja sen asukkaita kohtaan. Kuten ystäviämme lehmiä ja metsiä kohtaan, joita käytetään julmasti hyväksi ja murhataan tai tuhotaan maidon tuotannon vuoksi.”

      Tässä teille syy. Lehmien ystävät ry. Eikö tuollaiset "terroristit" ole valvomisen tarpeessa ja ajaa sen takia siviilitiedustelulaki voimaan että heitä tarkkailemalla salakameroin ja salakuuntelemalla voitaisiin estää tuollaiset teot. Nyt varsinkin kun Isis on tuhottu ja iskut loppuneet.

    • PasaaLiskaa

      Paskasuvakit rakastavat näitä murhaajia;

      VVV-tietäjä-iänikuinen-

      23.4.2018 15:57

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201804232200896516_ul.shtml?utm_source=leiki&utm_medium=ekontakti&utm_campaign=personoitu&_ga=2.102866309.425181427.1518725851-324446429.1510406453

      Suvakki on siis kanssarikollinen.

      Tuo Abdeslam on joku huijari, joka tekee yhteistyötä länsimaisten false-flaggarien kanssa. Kuka teistä Suoli 24 suvakki/vajakki tai "normaali" osaanottajat tiedätte kuka hän on ja sitten kun hänestä ei enää kirjoiteta niin hän voi elää ihan vapaasti vaikka missä. Hänelle tehdään uusi henkilöllisyys tai ei sitäkään tarvitse tehdä sillä tuo Abdesalaami-makkara ei ole hänen oikea nimensä ja kuvakin voi olla vaikka kuinka vanha. Jonkun journalistin tai poliisin nuoruuskuva.

      "Koska länsi myöntää että sen hallinta tapoihin kuuluu tuollainen false flag operointi. Vaikka ei siinä mitään. Kyllä itämaatkin harjoittavat sitä. Mutta ei viime aikoina. Viimeinen oli tuo Siperian ostoskeskus tuhopoltto." https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/video-paljastaa-miten-rajusti-tulipalo-levisi-venalaisessa-ostoskeskuksessa-savu-tuli-sekunneissa-mitaan-ei-ollut-tehtavissa/6835972#gs.2LTUJZY

      Se tapahtui 26. maaliskuuta ja Syyrian kasuisku 4. huhtikuuta. Kummatkin kohdistuivat lapsiin. Lapsilla haetaan sääliä ihmisten parista ja se vetoaa tunteisiin. Siperian kaasuiskusta ei kai sitten syytetty ketään vaikka joku nuorisojengi olisikin ollut asialla tai joku lapsi leikkimässä vaahto-muovin kanssa tulella. Johtiko tuo ideaan tehdä Syyriassa kaasuisku kohdistuen lapsiin. Jostainhan nuo false flaggarit ideansa poimivat. (Olen väärin ymmärretty >Kummatkin kohdistuivat lapsiin. Lapsilla haetaan sääliä ihmisten parista ja se vetoaa tunteisiin)

      En tiedä tai ei tule nyt mieleen mistä tuo nuoriin kohdistunut hoax-terrorismi alkoi, mutta tässä niitä jo oli aika liuta.
      Tuossakin saksalaiskoneen vuorta päin lentämisessä on jotain false flag ainesta.
      http://www.bbc.com/news/world-europe-32072218

      antitrolli

      23.4.2018 17:02

      Täytyy olla paskamainen älykääpiö jos väittää, että siperialaisen ostoskeskuksen tulipalo oli sikäläisiä lapsia vastaan suunnattu tuhopoltto. (ymmärsitkö tahallasi väärin)

      Antitrolli luulee minua venäläiseksi kun kirjoitan Siberia enkä Siperia. On se kaikilla muillakin kielillä Siberia eikä Siperia. Tampereella sanotaan reororantti eikä deodorantti. Beet ja deet lausutaan Suomessa pee ja ree tai tee.
      Kyä mää ihan manselaine oon vaik oonki syntyisin Duruuust tai Turust niikos ne bruukaavat sanoa. Anteeks et unohdin.

      Siis jos nuo molemmat (Siperia ja Syyria) on huijauksia eli valhetta ja lavastettuja niin idea niihin tulee aina jostain. Onhan se kallista polttaa joku ostoskeskus vain jonkin lavastuksen vuoksi, mutta takana on paljon muutakin. (se tietenkin tarkoittaa ettei ketään kuollut)

      Paljonko maailmassa on tehty tollasia lavastuksia. WTC tornit, Estonian upotus, Oswaldin ampuminen ja sanotaan toi Palmen murhakin vielä tuohon

      Toi Siperian tulipalo sai varmaan sysäyksen tosta Skripalin myrkyttämisessä, josta syytettiin Putinia, ja kun uhri oli kaunis nuori nainen niin tunteet kuohu. Mitä jos uhri olisi hänen lihava anoppi ehdokas, jota jotkut pitävät syyllisenä. Olisiko se herättänyt voivoi-tunteita, vai olisiko mennyt vanhojen myrkytysten piikkiin. (vanhat myrkytykset > ketään ei kiinnosta)

      Nyt Syyriassa Länsi pisti paremmaksi ja myrkytti vain suurimmaksi osaksi lapsia. Sulle se meni täydestä. Katso kuinka ne on nukutettu jollain eetterillä.
      https://www.youtube.com/watch?v=ke6Ha11bq_w Minua säälittää eniten nuo aikuiset, jotka ryhtyvät tällaiseen, mutta mitäpä nuo ei tekisi saadakseen länneltä taas rahaa kapinansa jatkamiseen. Kapinalliset ovat Isisin lisäksi al-Nursa.
      Kumpi on länsimaalaisempi Assad vai Nursa.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Al-Nusran_rintama
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Jihadismi
      Sitten on tämä Vapaan Syyrian armeija, jota rahoittaa etupäässä Saudi-Arabia, Qatar ja Yhdistyneet Arabiemiraatit. Maita yhdistää Syyrian virallisen hallinnon vastustus. Yhdysvallat ilmoitti huhtikuussa 2012 myös liittyvän kapinallisryhmää suoraan varustavien ja rahoittavien valtioiden joukkoon.. Kesäkuussa 2013 Yhdysvallat ilmoitti antavansa suoraa sotilaallista apua kapinallisarmeijalle, koska Syyrian hallitus käyttää kemiallisia aseita. (ei mitään todisteita)

      Syyrian sisällissota on käynnissä oleva aseellinen yhteenotto. Sota alkoi kansannousuna Bašar al-Assadin hallitusta vastaan. https://fi.wikipedia.org/wiki/Syyrian_sisällissota

      Arabi kevät oli lännen masinoima ja meni vituiksi. Arabikevään pohjimmaisena syynä olivat tavallisen kansan huonot elinolot, muun muassa työttömyys ja ruoan hintakriisi
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Arabikevät
      Al-Assad on voittamassa sodan
      Nyt on kansannousuja sekä Nicarguassa ja Armeniassa. Koska meillä köyhät nousee Sipilää vastaan kun Väyrynenkin on jo luovuttanut. Hjallis vois muodosta hjallituksen ni se olis ainakin rehellinen nimensä puolesta

      • KopKopKop

        Aina jokin viesti poistetaan ja ei kerrota syytä. Mistä minä teidän alkaa muuttamaan ja itsesensuroimaan sitä jos en tiedä mikä siinä on sellaista ettei saa sanoa. Mitää eikä ketään loukkaavaa siinä ei ole. Ehkä siinä on jotain sellaista mitä ylläpito suojelee julkitulolsta vaikka kaikki on lainattu joko netistä tai lehdistä. Voin tietenkin kysyä onko se tämä äänite agermanwingsin mustasta laatikosta mikä on studiossa tehty. https://www.youtube.com/watch?v=921HYEs6LXs


      • VakavaaAsiaa
        KopKopKop kirjoitti:

        Aina jokin viesti poistetaan ja ei kerrota syytä. Mistä minä teidän alkaa muuttamaan ja itsesensuroimaan sitä jos en tiedä mikä siinä on sellaista ettei saa sanoa. Mitää eikä ketään loukkaavaa siinä ei ole. Ehkä siinä on jotain sellaista mitä ylläpito suojelee julkitulolsta vaikka kaikki on lainattu joko netistä tai lehdistä. Voin tietenkin kysyä onko se tämä äänite agermanwingsin mustasta laatikosta mikä on studiossa tehty. https://www.youtube.com/watch?v=921HYEs6LXs

        Tästä poistetaan yks viesti jo kolmatta kertaa, mutta se ei ole tämä. En ole päässtyt selville mikä siinä viestissä on sellaista, että se täytyy poistaa. Se ei ole tuo studiossa tehty Germanwingsin musta laatikko nauhoitus vaan joku muu. Poliittinen ilmeisesti tai ei niinkään vaan siinä on jotain sellaista, mikä paljastaa median touhut noissa false flag operaatioiden yhteydessä ja tämä Suomi 24 puolustaa valtamedioita, vaikka tämän pitäisi olla sananvapauden lippulaiva.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15260363/iljaa-sateilytetaan-koppiinsa
        Tässä on yksi asia mihin valtiovallan pitäisi puuttua ennen kuin mies kuolee.


    • Kax-Late7

      Sinä kun kirjoitat noista muoti jutuista jatkumoina niin olisko muoti alkanut tuolta Ugandasta ja Patrian kaupoista. Onhan siellä ollut tiedustelupalvelut miehen perässä. Tulee mieleen Bofors ja Uwe Barschel, jonka CIA muka myrkytti. https://yle.fi/uutiset/3-10075664

      Miehen matka liittyi osittain Patriaan. Miehen kanssa matkusti myös entinen ministeri Suvi Lindén.
      Hänen mukaansa hän ei ollut Ugandassa Patrian asialla, vaan tietoyhteiskunnan edistämistä koskevissa asioissa.

      Mitä Ugandan poliisi on saanut selville?
      Ugandan turvallisuusministeri Henry Tumukunde kertoi Ylelle keskiviikkona, että kaikki miehen kuolemaa koskevat tutkimukset ovat kesken. Esimerkiksi toksikologinen tutkimus on vielä vaiheessa, eikä kuolinsyytä siis voida vahvistaa.
      Suomen keskusrikospoliisi ei toistaiseksi osallistu tapauksen tutkintaan.
      Seuraavana päivänä maan korkein poliisijohto pitää tiedotustilaisuuden, joka televisioidaan suorana. Nyt kerrotaan jo enemmän: liikemiehen ruumiista on löytynyt kokaiinia ja hyönteismyrkkyä sekä ruskeaa tunnistamattomaksi jäänyttä ainetta. Suomalaistulkinnoissa ainetta arvellaan nuuskaksi.
      Miehen kuolinsyy oli myrkytystilasta johtuva hapenpuute, hypoksia.

      Poliisi ja turvallisuuspalvelu tutkivat myös, liittyykö tapaukseen petos ja valtion vastainen kumouksellinen toiminta. Syytteitä ei ole vielä nostettu.
      Suomalaisen huijaus voisi liittyä turvallisuuspalvelun valvontalaitekauppoihin.
      Ylen lähteen mukaan turvallisuuspalvelussa olisi käynnissä kilpailutus miljoonien eurojen seurantalaitehankinnasta.
      Turvallisuuspalvelulle osoittamassaan kirjeessä suomalainen oli tarjonnut valvontalaitteita, mutta paljon muutakin.
      Olisiko huijarien tarkoituksena ollut vaatia kauppoihin pääsemiseksi lahjuksia yrityksiltä, joita suomalainen oli väittänyt edustavansa?
      Vain päivää ennen suomalaisen liikemiehen kuolemaa oli toisesta luksushotellista, Sheratonista löydetty niin ikään epäselvissä olosuhteissa kuollut ruotsalaismies. Kummankin miehen kuolinsyy oli poliisin mukaan myrkytystilasta johtuva hapenpuute.

      Myrkytysmuoti alkoikin siis Ugandassa ja siihen liittyi valvontalaitteet. Yx-Kake yx-Kake=kaks kakee muuuta sit ei tarvitakee. Mitäs Kake siihen?
      Tiedustelutoiminta on kansainvälistä ainakin asekaupoissa ja turvallisuusalalla. Valvontalaitteet ja sen sellaset. Niistähän se Huumeosaston päällikkö Jari Aarnio on myös syytetty olevan osallinen joihinkin Trevoc kauppoihin. Onko valvonta taas kaiken takana, niin kuin se oli Palmen murhankin takana.
      https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/mystinen-trevoc-nain-suomesta-tuli-huippumaa-rikollisten-seurannassa/

      Ugandan toimittajakunnasta osalla on yhteyksiä poliisiin, osalla puolestaan turvallisuuspalveluun ja armeijaan. Mites Suomessa median ja turvallisuuspalvelun ja armeijan ja poliisin pyhäliitto toimii, kun tuollaisia temppuja tehdään niin kuin Pasilan poliisitalon pommi-isku, mikä oli selvääkin selvempi false flag operaatio. Minä tunnen ne tyypit joista tehtiin piirroskuvat. Heillä ei ole asian kanssa muuta tekemistä kuin että heitä seurattiin ja tehtiin pientä jäynää noilla kuvilla. Ne ovat humoristisia, mutta onneksi kavereilla on huumorin tajua, etteivät luokkaantuneet.

      • SamaaSakkia

        Nykyään ei ole mitään väliä onko se "turvajärjestö", poliisilaitos takka joku muu järjestö, kaikki ne vetävät samaa piippua. Kansan puolustajista on muodostettu kansojen tuhoojia kaikella tavalla.
        Paholaisen järjestöjä kaikki.


    • Allapito

      Ne Valion kuorma-autot taisikin palaa jonkun toisen toimesta sillä https://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Suojelupoliisin-päällikkö-ei-usko-ekoterrorismin-aaltoon-–-Islamistinen-terrorismi-Supon-huolena/1071351

      Eli tässä on tapahtunut niin että ekoterroristit on huomannu hyvän sauman ajaa asiaansa eteen päin lehmien vapautuksessa.

      ”Halusimme osoittaa tekomme kaikille kaapatuille ystävillemme. Sytytimme palamaan neljä kuorma-autoa jotka olivat yhden maan suurimman maitoyhtiön, Valion omaisuutta. Aktio tapahtui Tampereella aikaisin tiistai-aamuna. Useat solumme jäsenet ovat halunneet iskeä tähän kohteeseen jo pitkän aikaa. Uskoaksemme tekomme syistä ei tarvinne kertoa paljoa enempää: maitoteollisuudella on pitkät tuhon, julmuuden ja kidutuksen perinteet tätä planeettaa, sen ekosysteemiä ja sen asukkaita kohtaan. Kuten ystäviämme lehmiä ja metsiä kohtaan, joita käytetään julmasti hyväksi ja murhataan tai tuhotaan maidon tuotannon vuoksi.”

      "Tässä teille syy. Lehmien ystävät ry. Eikö tuollaiset "terroristit" ole valvomisen tarpeessa ja ajaa sen takia siviilitiedustelulaki voimaan että heitä tarkkailemalla salakameroin ja salakuuntelemalla voitaisiin estää tuollaiset teot. Nyt varsinkin kun Isis on tuhottu ja iskut loppuneet".

      Suojelupoliisi on enemmän huolissaan radikaalista, islamilaisesta terrorismista. Supo kohdistaa suurimman osan terrorismintorjunnan voimavaroista kohdehenkilöiden valvontaan ja tiedon-hankintaan heistä.

      – Seurannassa on noin 350 kohdehenkilöä, joista neljäsosalla on kokemusta ja koulutusta terroristisiin tekoihin, Pelttari sanoo.

      Mä en ymmärrä mitä koulutusta se vaatii hommata puukko tai veitsi tai miekka ja alkaa katkoo ohikulkijoiden päitä. Tai sitten ajaa kauheella vauhdilla ihmisten päälle jossain vaikka bussipysäkillä. Ei se vaadi kun sairaan pään ja kusipäisen luonteen.

      Helsingin Siilitien metroaseman läheisyydessä sattunut onnettomuus ei viittaa rikokseen. Se oli sairauskohtaus. /Siilitien yliajo ei viittaa rikokseen poliisi selvittaa tapahtumien kulkua

      Mistä tiedä ettet sinä ole seurattavien listalla, kun tänne kirjoittelet.

      • BringthemOn

        Tiedän sen siitä että meitä jokaista seurataan, mutta minä ei ole siitä kiinnostunut. Esitän mielipiteitäni, kunnes ampuvat minut, taikka myrkyttävät ihan vain huvikseen. Mutta jos
        saan siitä varmuuden niin, Bring them ON, osataan meilläkin käsitellä aseita.


    • liekötotta

      – Seurannassa on noin 350 kohdehenkilöä, joista neljäsosalla on kokemusta ja koulutusta terroristisiin tekoihin, Pelttari sanoo.

      Mä en ymmärrä mitä koulutusta se vaatii hommata puukko tai veitsi tai miekka ja alkaa katkoo ohikulkijoiden päitä. Tai sitten ajaa kauheella vauhdilla ihmisten päälle jossain vaikka bussipysäkillä. Ei se vaadi kun sairaan pään ja kusipäisen luonteen.

      SIINÄ MAHA MISSÄ PAINITAAN!

      Kymmenen ihmistä kuoli ja 15 loukkaantui, kun pakettiauto ajoi ihmisten päälle vilkkaalla jalkakäytävällä Kanadan suurimmassa kaupungissa Torontossa maanantaina 23. huhtikuuta 2018, kertoo poliisi.
      Kuljettajan motiivista ei ole tietoa. Kanadan poliisi ei ole esittänyt siitä julkisuudessa edes spekulaatioita.

      Kanadassa on viime vuosina ollut terrorismiksi luokiteltuja iskuja. Kanadan sisäisen turvallisuuden ministeriön viime vuonna julkaiseman raportin mukaan terroriuhkaa Kanadassa aiheuttivat pääasiassa Isisin ja al-Qaidan tapaisia terroristiryhmiä ihailevat ääriainekset. Äärioikeiston aiheuttama terroriuhka oli raportin mukaan kasvava huolenaihe.

      ”Ampukaa minua päähän”, mies huusi ennen pidättämistään The New York Times -lehden mukaan.

      – Olen ohittanut useita peitettyjä ruumiita, kenkiä ja muuta romua kadulla. Todistajat kertoivat minulle, että valkoinen pakettiauto vaikutti olevan täysin kontrolloimaton, Cohn kertoi yhdessä twiiteistään.

      Minua alkaa aina epäilyttämään kun irtonainen kenkä löytyy onnettomuuspaikalta. Se on yleisesti käytetty reksvisiitta. Miten se irtoaa jalasta kun auto vaikka törmää. Onkohan se joku viesti ihmisille jotka näiden asioiden kanssa temppuilee, että kyseessä on hoax. Sama noo peitot joilla peitetään ruumiit.. Mistä ne ilmestyy aina ennen ambulansseja.

      Mutta jos tämä on totta niin voiko ihmisiä etämanipuloida jotenkin tekemään tällaista.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Projekti_MK-Ultra
      Projekti MK-Ultra eli MKultra tai MKULTRA oli Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA:n salaisen ohjelman koodinimi. Ohjelman tarkoituksena oli tutkia erilaisia hypnoosi- ja aivopesutekniikoita. Kokeita tehtiin muun muassa LSD:llä ja muilla psykoaktiivisilla huumeilla, usein koehenkilöiden tietämättä tai ilman heidän suostumustaan.
      MKULTRA laajeni myös Kanadaan, kun CIA kiinnostui psykiatri Donald Ewen Cameronista. Cameron teki Allan Memorial Institute -sairaalassa CIA:n ja myöhemmin myös Kanadan hallituksen rahoittamia kokeita, joissa potilaille syötettiin huumausaineita ja annettiin voimakasta sähköhoitoa.
      Joidenkin salaliittoteorioiden mukaan CIA on MK-Ultra tekniikalla hypnoosin avulla aivopessyt henkilöitä tappamaan mm. tärkeitä poliittisia henkilöitä, kuten 5. kesäkuuta 1968 tapahtuneessa salamurhassa, jonka uhrina oli presidenttiehdokas Robert F. Kennedy.

      Sitä minä vaan kun näitä tapahtuu, eikä niille anneta mitään järjellistä selitystä, vaikka ei noille kaasuiskuillekaan anneta järkeenkäypiä selityksiä niin kuin ei Ukrainen MH17 pudotukseenkaan.

      • KysyObamalta

        Mutta yksi asia on varma. MH-370 matkustajaluettelossa oli USAn mantereella toimineita ( tiedemiehiä ) patenttien haltijoita, joska olivat matkalla Hon Kong-iin esittämään patenttejaan. Heidän matkansa oli estettävä hinnalla millä tahansa. Sitä konetta ei voitu pudottaa mereen, joten se oli tuhottava jossakin muualla. Sopivin alue oli tietenkin Ukraina, koska siitä sai syytteet PUTIN. Hieno suunnitelma, vaihtaa tunnusnumero, ja pudottaa jo valmiiksi mädäntyneet ruumiit Ukrainen pelloille. Sekin meni kuin väärä RAHA, verenhimoisille, ja taas Venäjä sai siitäkin syytökset. Kysykää OBAMALTA, hän oli kaikesta tietoinen, ravattuaan Maleysiassa monta kertaa sopimassa sen maan hallituksen kanssa suunnitelmistaan.


      • kukonlaululyhyt

        Jos MH-370 olisi pudonnut mereen, niin patenttien esitykset Kiinalaisille olisivat tuhoutuneet, joten kone oli pakko saada laskeutumaan turvallisesti Diego Garcia saarelle, joka on USAn
        tukikohta tyynellä merellä. Paikalliset kalastajat ihmettelivät matalalla lentävää matkustajakonetta heidän alueellaan. Siinä tarpeeksi todisteita, ettei tarvitse konetta hakea Austraaliasta asti. Videoesitys on valheellinen,ja harhaanjohtava, BS. Mainitsivat saaren nimen, mutta sitten ei mitään, se jäi lyhyeksi kuin "kukon laulu".


    • 7050-4XZ

      CIA-Mossad-CIA

    • JatkumonLutkumo

      Arabi kevät oli lännen masinoima ja meni vituiksi. Arabikevään pohjimmaisena syynä olivat tavallisen kansan huonot elinolot, muun muassa työttömyys ja ruoan hintakriisi
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Arabikevät (tämä ei aukene klikkaamalla. koita tuolta alta)
      https://en.wikipedia.org/wiki/Arab_Spring (siirry suomalaiselle sivulle)
      Al-Assad on voittamassa sodan

      Nyt on kansannousuja sekä Nicarguassa ja Armeniassa. Koska meillä köyhät nousee Sipilää vastaan kun Väyrynenkin on jo luovuttanut. Hjallis vois muodosta hjallituksen ni se olis ainakin rehellinen nimensä puolesta. Onko Toronton pakettiauto iskulla jotain tekoa Armenian tapahtumiin. Minulle tulee myös torontosta mieleen Turunto. Puuttuu vain ri. Toronto van Crash on holantilainen nimi. Onko Armeniassa tapahtumassa jokin vallankumous. Nicaraguasta en tiedä mitään.

      http://www.heraldsun.com.au/blogs/andrew-bolt/nine-murdered-in-toronto-car-attack/news-story/72e09848058b584b7391c9f216dd2550

      Joidenkin salaliittoteorioiden mukaan CIA on MK-Ultra tekniikalla hypnoosin avulla aivopessyt henkilöitä tappamaan mm. tärkeitä poliittisia henkilöitä, kuten 5. kesäkuuta 1968 tapahtuneessa salamurhassa, jonka uhrina oli presidenttiehdokas Robert F. Kennedy.

      Sitä minä vaan kun näitä tapahtuu, eikä niille anneta mitään järjellistä selitystä, vaikka ei noille kaasuiskuillekaan anneta järkeenkäypiä selityksiä niin kuin ei Ukrainen MH17 pudotukseenkaan.

      Järjettömyys jatkuu maailmalla (jatkumo)

      Kuinka joku voi sanoa tollasia iskuja normaaleiksi. Auto iskut alkoivat oikeastaan Nizasta. https://en.wikipedia.org/wiki/2016_Nice_attack (nice attack = mukava isku) (Nice = Nizza) https://fi.wikipedia.org/wiki/Nizzan_isku_2016 Isku on kaikkien aikojen tuhoisin autolla tehty terrori-isku lukuun ottamatta autopommi-iskuja.

      Ellei joku näe näissä jotain jatkumoita niin mitä tuo sitten näkee. Ei jatkumoita Isisin suhteen vaan muuten. Jatkumoita sen suhteen että aina puhutaan että epäillään terrorismia ja Isistä ja sitten tekijä onkin mielisairas. Tällaista jatkumoa.
      https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/245838-auto-ajoi-jalankulkijoiden-joukkoon-saksassa-emme-voi-sulkea-terrori-iskun tuo tehtiin tämän muistolle.
      https://yle.fi/uutiset/3-10048562
      Joidenkin salaliittoteorioiden mukaan CIA on MK-Ultra tekniikalla hypnoosin avulla aivopessyt henkilöitä tappamaan. Tuo totta vain jos ne on oikeasti tapahtuneita eikä lavastettuja huijauksia.

    • HaiSuliVei

      Tämä lainattu Arabikevät linkistä:
      "Tiedonvälitys, muun muassa internet ja Al Jazeera-tv-kanava auttoivat mielenosoitusten organisoinnissa". (Eikö tuo ole tunnustus! > Muun muassa internet auttoivat mielenosoitusten organisoinnissa)

      Ulkomaat eivät aiheuttaneet arabikevättä, vaikka sen yhtenä syynä onkin (esimerkiksi tutkija Seymour M. Hershin mukaan) se, että Yhdysvallat ja Saudi-Arabia tukivat sunnalaisia äärijärjestöjä ja Muslimiveljeskuntaa, jotta šiiojen ja erityisesti Iranin vaikutusvalta ei alueella pääsisi kasvamaan. Arabikevään aktivistit vastustivat ainakin osin myös länttä, joka oli tukenut esimerkiksi Egyptin vanhaa hallintoa. Ketähän Syyrian aktivistit tukivat ja vastustivat. Ja kuka on hyötynyt Syyrian maan ja kansan paskaksi lyömisestä. Ja miksi Länsi haluaa vieläkin jatkaa.

      Yhdysvallat ja Saudi-Arabia tukivat sunnalaisia äärijärjestöjä ja Muslimiveljeskuntaa.
      https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/saksa-ja-ranska-yhdysvaltain-pysyttava-iranin-ydinsopimuksessa-trump-vaatii-muutoksia/6877214#gs.6pBO0Ao
      Kuka on syyllinen Lähi-Idän sotiin. Usa ja Saudi-Arabia. Ei siinä mitään. Paljonko he ottavat pakolaisia vastaan noista maista. Ei yhtään. Sama Ranska ja Britannia - Ei yhtään. Kaikki pakolaiset heidän käymistään sodista tulee muun Euroopan kontolle. Tukekaa vaan brittejä ja heidän diplomaatti karkoituksiaan.

    • KahVelaton
    • IdioottienMaalima

      Nyt kun kirjoitan tätä tunnen ohimoni yläkulmassa pistelyä. Se on vielä siedettävää ja se ei ole jatkuvaa. Mutta se ei tule mistään naapurista, vaan jostain muualta yläilmoista. Mistä näistä nykyajan vempaimista tietää. Minua on kärvennetty yli kolmekymmentäkaksi vuotta kun tiedän Palmen murhan olevan huijausta ja tiedän osittain motiivinkin siihen.

      Mutta eihän se ketään kiinnosta. Olen kirjoittanut siitä tänne päivittäin nyt jo yli vuoden ja sitä ennen satunnaisesti, kun en ollut silloin vielä eläkkeellä (huom. iän puolesta - ei pään) Minä elän kaksoiselämää. Jos kertoisin vaikka satunnaiselle vastaantulijalle, että arvaas minkä näköinen mies tappoi Palmen, niin tuon naama joko venähtäisi tai sitten tuo alkaisi nauramaan, sillä äänen sävyni sitä kysyessä on hieman ehkä provosoivan humoristinen. Olen kysynyt sitä muutamilta ihmisiltä joskus kännipäiten. Kukaan ei voi uskoa, että joku tavallinen tossun- ja tussunkuluttaja voi tollaista kysyä toiselta tavalliselta tussun- ja jos nainen niin tossunkuluttajalta.
      Mutta tarinaan kuuluu minun elämän kertani, jota toinen ei voi tietää, koska elän kaksoiselämää ja olen pureutunut noiden valtioterroristien touhuihin sisälle vuosien saatossa ja kuva vain kirkastuu, mitä he tekevät kusettaessaan tavallista kansaa niin kuin nyt viimeksi tällä Toronton autoiskulla.

      He ovat siis kansainvälistä sakkia. Ovat liittoutuneita niin sanoakseni. Nähtiinhän se Skripalien yhteydessä ja Syyrian ohjusiskuissa. Ammutaan ohjuksia ennen kuin on tutkittu onko myrkkyisku oikea vai lavastettu ja kaikkihan sen näkee, että se on lavastettu. Mutta niin ne ohjusiskukin oli lavastettu. Myös aikoinaan Bagdadiin tehdyt ohjus iskut oli lavastettuja.

      Sillä pelkästään suomalaisissa putkatuksissa käytetty yleisin salainen kidutuskeino on jo Saksan armeijassakin opetettu keino miten mikroaaltouunista saa kidutuskeinon laittamalla se päälle ovi auki seinää vasten. Koska silloin mikroaaltouuni tuottaa seinän taakse peräti 2,45 GHz taajuuden sähkömagnettista säteilyä joka tuntuu iholla mm. äärimmäisen kivuliaana pistelynä.

      Koska silloin mikroaaltouuni tuottaa seinän taakse peräti 2,45 GHz taajuuden sähkömagnettista säteilyä joka tuntuu iholla mm. äärimmäisen kivuliaana pistelynä. Miten tuo toimii avaruusaseella toimitettuna. Aseeella jolla on tapettu minta julkisuuden henkilöä. Aloitetaan Urho Kekkosesta ja pahoin pelkään että Koivistokin joutui heidän uhrikseen. Lukematon määrä julkkiksia. En ala luettelemaan sillä täällä olevat xxxxxxx saataisvat hurrata, että ai sekin. Jippii jihuu hyvä hyvä.

      • MuulaisMammona

        SePieniErottavaTekijä

        26.8.2017 11:47

        Kiteytit asian loistavasti: "en kyllä itsekään puhuisi kovin paljon mistään vainoamisesta, kyttäämisestä ja systeemistä. Siinähän voisi uskottavuus ja työ mennä."

        Juuri näin.

        Mieleltään TERVE ihminen ymmärtää missä yhteyksissä voi puhua ja millä tavalla; toisin kuin mieleltään SAIRAS ihminen, joka tätä ei ymmärrä, ja vain höpöttää juttujaan jokaiselle vastaantulijalle.

        Tässä on se pieni ero mieleltään TERVEEN ja SAIRAAN välillä.

        Silloin Palmen murhan jälkeisenä viikonloppuna kun olin kännissä kun vitutti niin vitusti, niin taisin puhua asiasta (Pamen murhasta) ohikulkijoille ja kysyä mitä he ajattelevat Palmen murhasta,

        Mutta pian huomasin ettei tavallinen tussun- ja tossunkuluttaja ajattele siitä mitään. Toistelee vain ja muodostaa mielipiteensä lehtien otsikoista ja jutuista. Vähän niin kuin nytkin Toronton autoiskusta. Se mitä lehdissä kirjoitetaan muodostaa tossun- ja tussunkuluttajan mielipiteen. Mitään omaa mielipidettä ei ole. On vain mielipide toisen mielipidettä vastaan tai puolesta ja se mielipide on trollin ilmoille heittämä mielipide. Näin tämä somekin toimii.

        Täällä on oma trolli armeija tekemässä mielipiteitä, joista sitten muodostuu faktoja mitkä on luotu argumentaatio virheistä kuten "joko olet lopettanut vaimosi pieksimisen" vaikka et ole koskaan vaimoasi edes piessyt. Vastaa sitten tuollaisiin kysymyksiin. Media käyttää paljon argumentaatio virheitä kommunikaatiossaan. Oikeastaan kaikki perustuu argumentaatio virheisiin. https://fi.wikipedia.org/wiki/Argumentointivirhe

        Argumentointivirheet ovat keskustelutekniikan yhteydessä tulleita ”virheitä”, katso myös kognitiivinen vinouma. Muodollisesti ne näyttävät oikeilta, mutta lähemmin tarkasteltuina niissä on joko looginen virhe, ne kohdistuvat johonkin muuhun kuin itse asiaan tai niissä käydään ihmisten eikä asioiden kimppuun. Tuo on paras. (voi pyhä yksinkertaisuus)

        O sancta simplicitas (Voi pyhä yksinkertaisuus!) olivat legendan mukaan teologi Jan Husin viimeiset sanat, kun hänet vuonna 1415 poltettiin roviolla Konstanzin kirkolliskokouksen aikana. Kertomuksen mukaan Hus lausui sanat nähdessään yksinkertaisen maalaismummon kantavan lisää puita rovioon.


      • KALERVOTUOMARI
        MuulaisMammona kirjoitti:

        SePieniErottavaTekijä

        26.8.2017 11:47

        Kiteytit asian loistavasti: "en kyllä itsekään puhuisi kovin paljon mistään vainoamisesta, kyttäämisestä ja systeemistä. Siinähän voisi uskottavuus ja työ mennä."

        Juuri näin.

        Mieleltään TERVE ihminen ymmärtää missä yhteyksissä voi puhua ja millä tavalla; toisin kuin mieleltään SAIRAS ihminen, joka tätä ei ymmärrä, ja vain höpöttää juttujaan jokaiselle vastaantulijalle.

        Tässä on se pieni ero mieleltään TERVEEN ja SAIRAAN välillä.

        Silloin Palmen murhan jälkeisenä viikonloppuna kun olin kännissä kun vitutti niin vitusti, niin taisin puhua asiasta (Pamen murhasta) ohikulkijoille ja kysyä mitä he ajattelevat Palmen murhasta,

        Mutta pian huomasin ettei tavallinen tussun- ja tossunkuluttaja ajattele siitä mitään. Toistelee vain ja muodostaa mielipiteensä lehtien otsikoista ja jutuista. Vähän niin kuin nytkin Toronton autoiskusta. Se mitä lehdissä kirjoitetaan muodostaa tossun- ja tussunkuluttajan mielipiteen. Mitään omaa mielipidettä ei ole. On vain mielipide toisen mielipidettä vastaan tai puolesta ja se mielipide on trollin ilmoille heittämä mielipide. Näin tämä somekin toimii.

        Täällä on oma trolli armeija tekemässä mielipiteitä, joista sitten muodostuu faktoja mitkä on luotu argumentaatio virheistä kuten "joko olet lopettanut vaimosi pieksimisen" vaikka et ole koskaan vaimoasi edes piessyt. Vastaa sitten tuollaisiin kysymyksiin. Media käyttää paljon argumentaatio virheitä kommunikaatiossaan. Oikeastaan kaikki perustuu argumentaatio virheisiin. https://fi.wikipedia.org/wiki/Argumentointivirhe

        Argumentointivirheet ovat keskustelutekniikan yhteydessä tulleita ”virheitä”, katso myös kognitiivinen vinouma. Muodollisesti ne näyttävät oikeilta, mutta lähemmin tarkasteltuina niissä on joko looginen virhe, ne kohdistuvat johonkin muuhun kuin itse asiaan tai niissä käydään ihmisten eikä asioiden kimppuun. Tuo on paras. (voi pyhä yksinkertaisuus)

        O sancta simplicitas (Voi pyhä yksinkertaisuus!) olivat legendan mukaan teologi Jan Husin viimeiset sanat, kun hänet vuonna 1415 poltettiin roviolla Konstanzin kirkolliskokouksen aikana. Kertomuksen mukaan Hus lausui sanat nähdessään yksinkertaisen maalaismummon kantavan lisää puita rovioon.

        Risuja rovioon?, nauran niin että vedet valuvat silmistäni. Kuinka totta tuo onkaan. Sokaistuneet ihmiset nielevät kaiken, edes ajattelematta, voisikohan tuossa olla jotakin mätää tarjolla.


    • NissiJuunisto

      Sillä pelkästään suomalaisissa putkatuksissa käytetty yleisin salainen kidutuskeino on jo Saksan armeijassakin opetettu keino miten mikroaaltouunista saa kidutuskeinon laittamalla se päälle ovi auki seinää vasten. Koska silloin mikroaaltouuni tuottaa seinän taakse peräti 2,45 GHz taajuuden sähkömagnettista säteilyä joka tuntuu iholla mm. äärimmäisen kivuliaana pistelynä.

      Nyt minun täytyy kysyä miten sen oma ovi estää säteiden pääsyn uunista ulos. Viimeinen pari uunista ulos oli suosittu leikki Saksan keskitysleireillä. Mutta ei tuo estä ajattelemasta mitä ja minkälaisia aseita nyky natseilla on. Natsit on aika jännä ihmisryhmä. Ne eivät kuolleet kaikki Nûrnbergin oikeuden antamiin kuolemantuomioihin. Heitä jäi vapaalle jalalle useita ja he yrittävät päästä valtaan takaisin koko ajan.

    • KovaaPeliäBostonissa

      Andorralainen tuomioistuin päätti maaliskuussa 2018 suostua luovutuspyyntöön. Poliisi vahvisti aamulla 14. huhtikuuta, että Janitskin oli tuotu yöllä Andorrasta Suomeen. 17. huhtikuuta Helsingin käräjäoikeus määräsi Janitskinin vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä kahteentoista rikokseen, jotka ovat kiihottaminen kansanryhmää vastaan, rahankeräysrikokset, rahapelirikokset, törkeä kunnianloukkaus, laiton uhkaus, kaksi salassapitorikosta, useita tekijänoikeusrikoksia, törkeä kiihottaminen kansanryhmää vastaan sekä törkeä kunnianloukkaus.

      Eihän sitä suutaan saa soittaa miten tahtoo, mutta minä syytän kohta Suomi 24 osanottajia, ellette te puutu siihen, että miestä kidutetaan poliisilaitoksen putkassa vain sen takia, että paljasti että Palmea eikä Lindhiä koskaan tapettu ja Estonia ja lasermies oli huiputusta. Kaikki muut syyttet on tuulesta temmattuja. Sitten vieä toi Tukholman kaljarekan seinään ajo ja Turun puukotus. Kumpikin huijausta, Sen takia miestä kidutetaan putkassa. Onko Suomen poliisilla sormet pelissä?

    • HonestManorWoman

      "Honest MAN no longer walks the EARTH". Kaikessa on perustana "rikollisuus". Huijareiksi synnytään ja kasvetaan jo hiekkalaatikon asteella. Kuulin kerran naisen sanovan itsestään, "olen niin rehellinen, että se inhoittaa itseäni".

    • LähtöisinUSAsta

      Oliko niissä "kannettavissa ARKUISSA todellakin Hollantilaisten ruumiita", vai olivatko ne MH-370 Maleysiaan matkustavien ruumiita , lähtöisin USAsta ?

      • HonestManorWoman

        -matkustajakone Mäjähti


    • pimeitähommia

      Pitää ensiksi hakea "MODUS OPERANDI", ja siihen rakentaa koko suunnitelma. Yksinkertaisuus tekee monesta rikoksesta monimutkaisen, koska jokaisella on omat itsekehitetyt uskomuksensa.
      Motiivi oli jo tiedossa USAn johdolle, mutta miten saada ne "patentit määrättyjen henkilöiden haltuun", vaati suunnittelua ylemmistä portaista. MH-370 koneen luovutus Maleysiasta USAlle. on aivan ilmeistä Obaman vierailujen takia. Jälkeenpäin ajatellen, mitä muuta asiaa Obamalla olisi ollut juosta Maleysian johtajia tapaamassa useasti ? Järjestämässä MH-370 Usan CIAn haltuun ???

    • Shskanvatkaaminen

      Miksi ei voitaisi kysyä hollannin kansalaisilta, oliko siinä MH-17 koneessa todellakin heidän sukulaisiaan, vai onko se kaikki keksittyä "puppua". Onko kuolleista hautajaiskuvia missään???
      Hollannissa on kovin hiljaista. Kovin on hiljaista Pensylvanian niitylle muka pudonneen koneen
      uhreistakin. Joku, muka soitti sieltä koneesta omaisilleen, vaikka kännykät eivät toimineet koneesta maahan, ainakaan siihen aikaan. Paljon on meitä huijattu, ja se vain kiihtyy vuosi vuodelta. Paskan
      vatkaamisesta on tullut uutiskanavien ajanviete".

    • Kuinka moni teistä tiesi, että Neuvostoliitto yritti ampua alas Finnairin DC10 koneen 1987?

      Lue ja hämmästy. Mitä ihmettä siellä on tuollakin teolla ajateltu saavutettavan? Onneksi sentään ryssivät laukaisun 20 sekuntia pieleen. Se on aika vähän 10,6 kilometriä korkealla lentävään koneeseen tähdättynä.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Finnairin_lento_915

      • Paljonkotrollausmaksaa

        No, sinä ainakin olet varmistanut että saat trollauksistasi sovitun palkan Kokoomukselta.

        Tuossa tai muuallakaan ei ole mitään todisteita siitä että konetta olisi yritetty ampua. On vain väite siitä, että on nähty kaukana ilmassa jotain räjähtävän.


    • Loputontafalseflagia

      Samoista asioista kyse kuin Kiovan verilöylyssäkin. Toki taustalla saattoi olla lisäksi USA:n tavoite kätkeä aiemmin tekemänsä saman yhtiön koneen kaappaus.

      Kiovan verilöylyn kohdalla USA ja muut länsimaat kieltäytyivät tuomasta esille totuutta paikalta kuvatun videon avulla, mistä näkyi kun luodit ousivat uhreihin ja nämä vajosivat katuun. Video löytyi tuolloin netistä helposti.

      Videon avulla olisi voitu nopeasti ja aukottomasti todistaa, ampuivatko siviilejä separatistit, vaiko USA:n tukema hallinto.

      Jokainen voi itse päätellä olisiko video ollut samana tien ykköstodiste länsimaissa, mikäli verilöylyn takana eivät olisi olleet USA:n tukemat vallankaapparit.

    • MH370MH17

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2172
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1886
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1558
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1550
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1462
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1291
    Aihe