ST tuontipalvelu auto saksasta?

Autosaksasta

Onko suomen tuontipalvelu nyt st tuontipalvelu?
Ensimmäinen konkurssissa, uusi firma
Ytj:n mukaan


Y-tunnus 2791893-8
Toiminimi European Car Inspection Oy Ltd
Aputoiminimi ST Tuontipalvelu
Euroopan Vaihtoautot
Verovelkatieto Maksamatonta verovelkaa on vähintään 10 000 euroa.



tunnus 2428613-8
Viimeisin tieto Alkupvm Tietolähde
Konkurssitieto Konkurssissa 18.07.2017 Patentti- ja rekisterihallitus
Toiminimi Suomen Tuontipalvelu Oy
21.09.2011
Patentti- ja rekisterihallitus
Rinnakkaistoiminimi Import Service Finland Ltd
23.07.2015
Patentti- ja rekisterihallitus
Aputoiminimi European Car Transport
European Vehicle Inspectors
23.07.2015
23.07.2015
Patentti- ja rekisterihallitus
Yritysmuoto Osakeyhtiö 21.09.2011 Patentti- ja rekisterihallitus
Kotipaikka OULAINEN 21.09.2011 Patentti- ja rekisterihallitus
Yrityksen kieli Suomi 07.10.2011 Verohallinto
Päätoimiala Henkilöautojen ja kevyiden

29

4965

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veijo

      Samaa olen kanssa ihmetelly. Kotipaikka ainakin näyttäis samalta.

    • Ihmettelijä

      Aika outoa

    • Osturi

      Uskaltaakohan enää luottaa...jos tilaa auton ja rahat pitäs lähettää etukäteen?

    • Luotettavampi

      Enpä uskaltais lähtee luottaan...

    • IttekiYirttäjä

      Konkassa näyttää olevan eli se on sen lorun loppu..noh sitä se yrittäminen on, itse jo 3 konkkaa tehnyt 2 suomessa ja yks euroopassa..se on jossain vaiheessa seinä vastassa kun kasvua tulee liian nopeasti ja kassavirrat ei riitä ylläpitoon, kassavirtakasvu on julmetun kova laji kuten tässä ois näyttäny käyneen...sääli.

    • STTuontipalvelu

      Yrityksen omistajana vastaan tähän viestiin. Suomen Tuontipalvelu Oy:n hain konkurssiin, koska jouduimme ison huijauksen uhriksi 2016 syksyllä. Olen itse vastuussa tuosta virheestä. Ostin uuden Audi Q7, jota vilpillinen myyjä ei omistanutkaan. Hän oli väärentänyt auton rekisteriotteet. Auto ei ollut mitenkään edes epäilyttävän halpa ja myyjänä oli Saksalainen autoliike. Myöhemmin ilmeni, että yritys oli perustettu väärennetyllä passilla. Rikollisia ei Saksan poliisi koskaan saanut kiinni. Konkurssissa saatavia jäi verottajalle. Yksikään asiakkaamme ei kärsinyt euroakaan. Jos rikolliset olisi saatu kiinni, niin verottajakin olisi saanut ison siivun.

      Uusi yritys ST Tuontipalvelu Oy jatkaa samaa toimintaa. Turvallisin mielin voi auton kauttamme tilata. Yleensä asiakkaamme maksavat auton suoraan Saksalaiseen tai Ruotsalaiseen autoliikkeeseen. Meille maksetaan vain auton tarkastusmaksu ja rekkakuljetus. Auto on kuitenkin aina asiakkaamme omaisuutta. Poikkeuksena rahoitusasiakkaat, jotka sijoittavat ostokseen käsirahan verran. Useille asiakkaille olemme tuoneet autoja jopa ilman käsirahaa, joten silloinkin asiakkaan riskiä ei kaupassa ole.

      Lisäksi tämä autontuonnin harjoittaminen jo tuhansien autojen kokemuksella on tehnyt prosessistamme entistä turvallisempaa meille ja asiakkaillemme. Meillä on tapana ottaa opiksemme, jos teemme virheitä ja kannamme myös virheistämme vastuun. Emme varmasti enää koskaan osta autoa, jota myyjä ei omista. Tiedämme nyt miten tämänkin voi varmistaa.

      Saa soitella kysyä lisää. 044 3677 990 / Tomi Rantanen, toimitusjohtaja

      • Miika-U

        Googletin firman nimen näin asiakkaana, kun neljäs autotilaus on parhaillaan menossa.

        Olen tuonut aiemmin kaksi MB:tä ja yhden BMW:n Suomen Tuontipalvelun / ST Tuontipalvelun kautta. Ensimmäisen niistä ennen konkurssia. Kaikki hoitui hyvin.

        Myöhemmin kuulin konkurssista, mutta samalla myös miksi se tapahtui. Huomasin myös, että yksikään asiakas ei kirjoittanut netissä menettäneensä rahojansa ja sain tähän vielä Tomilta vahvistuksen. Ensimmäinen autotuonti meni niin hyvin, että tilasin uudeltakin yritykseltä auton, pian toisenkin. Ja nyt parhaillaan on loppusuoralla yhteensä jo neljännen auton tuontiprosessi. Tämä BMW on jo pihassa ja sain juuri äsken kilvet, tämä vaikuttaa olevan kunnoltaan paras tähänastisista kun missään ei ole naarmuakaan (vasta 18tkm ajettu).

        Itse tilaan autoni mieluummin sellaiselta yritykseltä / yrittäjältä, joka on kokenut myös ikäviä asioita ja sen verran raskaalla tavalla, ettei varmasti astu toista kertaa samaan miinaan. Lisäksi jos joku asiakkaista olisi menettänyt tuossa rytäkässä rahansa, niin tieto löytyisi varmasti tästä keskustelusta. Mikä tahansa yritys voi mennä konkurssiin, mutta mikä tahansa yritys ei huolehdi siinä tilanteessa asiakkaidensa rahoista.

        Tässä firmassa palvelu on ammattimaista ja se ansaitsee edelleen luottamukseni. Toivotan hyvää jatkoa ST:n yrittäjälle ja henkilökunnalle, palataan taas seuraavien kauppojen merkeissä.


    • Tervemaalaisjärki

      Tässä kirjoituksessa osutaan naulan kantaan.

      Nyt kun aikaa kulunut (yli 10 vuotta, harmitus laskenut riittävästi?) voin omalla kohdalla tämän tunnustaa kokeneeni kuitenkaan yksityiskohtiin tarkemmin menemättä.

      2000-luvun loppupuolella tilasin suomalaisen välittäjän kautta noin pari vuotta vanhan Mercedes-Benz ML maasturin.

      Huom! Otsikon yritystä/yrityksiä ei ollut tuolloin olemassakaan, joten ei liity niihin.
      Ytj.fi palvelusta voi tarkastaa. Mielenkiintoista sinänsä, kun mainostaa tuoneen tuhansia autoja ja toiminut alle kaksi vuotta ??

      Mutta asiaan:

      Auto oli myynnissä isohkossa merkkiliikkeessä, tosin kilpailevan saksalaismerkin edustus, kuitenkin niin että listoilla oli noin 400 autoa myynnissä ja myyjiäkin liikkeessä toista kymmentä.
      Auto tarkastettiin ja todettiin olevan kunnossa tämän välittäjän toimesta.
      Tein kauppasopimuksen suoraan myyjäliikkeen kanssa ja siirsin noin 35t€ euroa saksalaisen autoliikkeen tilille. Välittäjä laskutti omat kulunsa ja tarkastuksen erikseen.

      Tästä alkoikin minun painajainen.

      Autolle oli tilattu kuljetus suomalaisesta kuljetusliikkeestä. Autoa noutaessa selvisi että, kyseinen merkkiliike julistettiin tai oli juuri julistettu konkurssiin maksamattomien verojen, lainojen. takauksien takia. Kaikki autot, kiinteistöt ja tavarat siirtyivät konkurssipesän omistukseen. Mitään ei luovuteta ilman oikeuden päätöstä.

      Noin 2 vuotta taistelin lakimieheni kanssa ja käytimme myös saksalaista avustajaa auton tai rahojen saamiseksi. Loppu tulema oli noin 4000€ ylimääräiset kulut (omalta lakimieheltäni ja hänen saksalaiselta kollegalta) Autoa eikä maksamiani rahoja sen kommin kuulunut eikä näkynyt.

      Oikeudenkäyntiin sain kyllä vapaaehtoisen kutsun 3 vuotta tapahtumien jälkeen, mutta en nähnyt osallistumistani tarpeelliseksi, koska läsnäoloani ei olisi huomioitu. (Selvitimme tämän saksalaisen yritysjuridiikan ammattilaisen avustuksella)

      Autoliikkeen konkurssipesässä oli velkojina sikäläiset pankit, rahoituslaitokset ja verottaja. Ei toivoakaan että olisin saanut euroakaan takaisin.

      Tämän jälkeen olen ostanut ja maksanut autot vain suomesta tai suomalaiselle yritykselle / pankkitilille. Ennakkoon en ole enää maksanut kuin pienen käsirahan vakuudeksi. Mikäli yrityksellä ei ole varoja tuoda autoa ulkomailta itse omalla rahalla, ollaan kyllä vaarallisilla vesillä…?

      Onneksi nykyään luotettavat autojen maahantuojat hoitavat hommat asiallisesti ja ammattimaisesti. Kauppa tehdään suomalaisen autoliikkeen kanssa. Autot tuodaan kauppasopimuksella tai pientä käsirahaa vastaan ja he ovat myös verohallinnon hyväksymiä autoveroasiamiehiä. Verohallinnon sivuilta löytyvät nämä autoveroasiamiehet listattuna.

      Kyseiset oikeudet ja luokituksen omaavat maahantuonti yritykset on käyty läpi verottajan toimesta, jolloin luottoriskiä ei asiakkaalla ole. (Sattuneesta syystä selvittelin nämä hyvinkin tarkkaan ennen nykyisten autojen tilausta..)

      Sittemmin olen kaksi autoa ostanut ulkomailta ja käyttänyt listalta löytyvää toimijaa. En halua että minut luetaan minkään yrityksen mainosrengiksi, joten ei siitä sen enempää.

      Olkoon tämä omasta puolestani varoituksena muille auton ostajille, ulkomaiselle yritykselle tai tilille rahoja siirtäessä. Riskiä ei pidä väheksyä, minun kohdalla se realisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla. Tuskin on myöskään ainutlaatuinen tapaus, jos tämä palstalla esiintyvä maahantuontiyrittäjä on konkurssin tehnyt ostettuaan varastetun auton…

      • Anonyymi

        Jo 15 vuotta paikan päällä Saksassa toimivana välittäjänä harmittaa kuulla moisesta takaiskusta. Omana periaatteenani on se, että varmistan auton tarkastuksen yhteydessä auton dokumentit ja otan ne haltuuni heti maksun saavuttua, eli auto eikä maksu siirry mahdollisen selvitystilan yhteydessä konkurssipesään. Mahdollisia varaus- tai etumaksuhin en myöskään suostu ennen auton tarkastusta paikan päällä. Siten olen koko toiminta-aikanani onnstut välttämään huijaukset ja ostohinnan menetykset.
        Autoliikkeiden konkursseja tapahtuu jatkuvasti ja mukana on myös isompia merkkiliikkeitä, kuten viime viikolla Kölnissä, jossa moni saksalainen uuden auton ostaja menetti rahansa.


    • SikakallisSuomi

      MIksi siltikään maksaa jollekkin jobbarille joka roudaa noita autoja suomeen? Menkää itse hakemaan saksasta tai ruotsista,ei ole iso vaiva. itse hakenut jo 5 autoa enkä suomesta enää yhtäkään tule ostamaan.

      • Autoasaksasta

        Hei. Olet siis hakenut auton itse Saksasta. Mitä mieltä olet autosaksatsa.fi joka tuo autoja <Suomeen puolestasi.
        Entäs oletko milloin menossa hakemaan seuraavan kerran autoa. Toisitko samalla minulle auton sielt. Tottakai maksan sovitun summan otatko yht. 0451825095


      • Kavu

        Tilasin Suomen Tuontipalvelu Oy:n kautta ja avustuksella auton Saksasta. Ensimmäisessä yhteydenotossa Suomen Tuontipalvelun edustaja kehui autoa ja totesi sen olevan kolaroimaton ja maalipinnan moitteeton. Myöhemmin kävi ilmi, että auto oli kolaroitu ja korjattu pakkelilla. Myös takapuskurissa oli naarmuja.

        Tarkastusraportin mukaan autossa oli kahdet avaimet. Kun auto sitten tuli Suomeen ei siinä ollut kuin yhdet avaimet. Toisia alkuperäisiä avaimia Suomen Tuontipalvelu ei suostunut korvaamaan, vaan tarjosivat tarvikeavainta, joka olisi tarkoittanut auton takuun loppua saman tien.

        Auton tarkastanut Suomen Tuontipalvelun edustaja totesi myös, että myyjä on lisännyt autoon mukaan myös matot, jotka aiemmin oli ilmoitettu puuttuviksi. Näitä ei kuitenkaan koskaan auton mukana tullut eikä niitä jälkikäteenkään toimitettu.

        En voi suositella palvelua kenellekään. Menkää itse katsomaan autoa niin voitte varmistua, mitä ostatte.


      • Tyhmastapaastakarsitaan
        Kavu kirjoitti:

        Tilasin Suomen Tuontipalvelu Oy:n kautta ja avustuksella auton Saksasta. Ensimmäisessä yhteydenotossa Suomen Tuontipalvelun edustaja kehui autoa ja totesi sen olevan kolaroimaton ja maalipinnan moitteeton. Myöhemmin kävi ilmi, että auto oli kolaroitu ja korjattu pakkelilla. Myös takapuskurissa oli naarmuja.

        Tarkastusraportin mukaan autossa oli kahdet avaimet. Kun auto sitten tuli Suomeen ei siinä ollut kuin yhdet avaimet. Toisia alkuperäisiä avaimia Suomen Tuontipalvelu ei suostunut korvaamaan, vaan tarjosivat tarvikeavainta, joka olisi tarkoittanut auton takuun loppua saman tien.

        Auton tarkastanut Suomen Tuontipalvelun edustaja totesi myös, että myyjä on lisännyt autoon mukaan myös matot, jotka aiemmin oli ilmoitettu puuttuviksi. Näitä ei kuitenkaan koskaan auton mukana tullut eikä niitä jälkikäteenkään toimitettu.

        En voi suositella palvelua kenellekään. Menkää itse katsomaan autoa niin voitte varmistua, mitä ostatte.

        eikös tuo täytä jo kaikki perusteet kaupan perumiselle , petos?

        Auto ei vastannut ilmoitettua kuntoa ?

        Etkai joutunut maksamaan etukäteen autoa ?

        Eikö tällä toimijalla ole mitään vastuita toimistaan?

        No tietysti jos firmoja ajetaan Konkurssiin sitä mukaan kun ongelmia tulee, kuten itse yrittäjä tuossa ylempänä kertookin = Suomen Tuontipalvelu Oy Konkurssi ja nyt sitten vähän muutettu ST Tuontipalvelu OY käytössä....

        Auton saa erittäin luotettavasti Saksasta, kun valitsee oikean toimittajan, eikä se valinta ole edes kovin vaikea kun vähän perehtyy ja vertailee toimijoita.

        Näissä tapauksissa auto maksetaan vasta kun se on Suomessa ja ostaja itse hyväksynyt sen!


      • Anonyymi
        Kavu kirjoitti:

        Tilasin Suomen Tuontipalvelu Oy:n kautta ja avustuksella auton Saksasta. Ensimmäisessä yhteydenotossa Suomen Tuontipalvelun edustaja kehui autoa ja totesi sen olevan kolaroimaton ja maalipinnan moitteeton. Myöhemmin kävi ilmi, että auto oli kolaroitu ja korjattu pakkelilla. Myös takapuskurissa oli naarmuja.

        Tarkastusraportin mukaan autossa oli kahdet avaimet. Kun auto sitten tuli Suomeen ei siinä ollut kuin yhdet avaimet. Toisia alkuperäisiä avaimia Suomen Tuontipalvelu ei suostunut korvaamaan, vaan tarjosivat tarvikeavainta, joka olisi tarkoittanut auton takuun loppua saman tien.

        Auton tarkastanut Suomen Tuontipalvelun edustaja totesi myös, että myyjä on lisännyt autoon mukaan myös matot, jotka aiemmin oli ilmoitettu puuttuviksi. Näitä ei kuitenkaan koskaan auton mukana tullut eikä niitä jälkikäteenkään toimitettu.

        En voi suositella palvelua kenellekään. Menkää itse katsomaan autoa niin voitte varmistua, mitä ostatte.

        Suomen Tuontipalvelu Oy:n toimitusjohtajana haluan vastata tähän viestiisi, olettaen että olet Kari V., jolle toimme 997 Carreran.
        5.11.2018 Teit tilauksen. Asiamiehenä toimi Kari Eskelisen Frankfurtista. Useiden ilmoitusten joukosta auton, jota auton myyjä oli puhelimessa kehunut "virheettömäksi ja kolaroimattomaksi". Välitimme sinulle tämän myyjän kertoman tiedon. Emme tietenkään mitenkään siinä vaiheessa voineet tarkistaa tilannetta sen tarkemmin.
        8.11.2018 Kari Eskelinen tarkasti auton ja myyjän puheet osoittautuvat valheiksi. Raportissa lukee ja on kuvattuna auton kylkeen esim. "Ovi ja vasenta takakylkeä maalattu ja pakkeloitu" Takapuskurin oikeassa nurkassa "naarmuja". "Porschella kerrottiin: maalaus ei ole tehty Porschella". Meidän asiamiehemme löysi maalipinnan paksuusmittaria käyttämällä nämä virheet. Monikaan itse autoa tarkastava ei huomaa uudelleenmaalattuja kohtia, saatikka sitä, että maalin alla on pakkelia. Siihen tarvitaan ammattilaisen työkalut. Myyjä lupasi kaupanpäällisiksi autoon toisen mattosarjan. Myyjä oli saksalainen, jos nyt kansallisuudella on väliä. Välitimme tämän lupauksen sinulle. Raportissa oli yksi virhe. Kari oli merkinnyt, että autoon on kaksi avainta. Hän merkitsi tämän, kun myyjä sanoi, että hänellä on toinenkin avain. Asiamies ei vaatinut nähdä avainta. Tässä asiamiehen olisi pitänyt olla tarkempi. Jo puhelimessa myyjä oli valehdellut autosta ja valehtelu jatkui paikanpäällä. Päätit kuitenkin ostaa auton! Teit päätöksen kuntoraportin luettuasi ja tietoisena pakkeloinneista! Ilmeisesti auton hinta oli kuitenkin sen verran houkutteleva, että tämä pieni puute ei sinua estänyt. Autokauppa syntyi sinun ja Saksalaisen autoliikkeen välille. Me toimimme kaupassa välittäjänä ja välitimme sinulle myyjän lupaukset. Virheen asiamies teki myös kauppakirjan tarkistamisessa, koska siihen ei tullut kirjallista mainintaa kahdesta avaimesta, jotka luvattiin autoon löytyvän.
        23.11.2018 Luovutimme sinulle auton Vantaalla
        23.11.2018 Reklamoit meille takapuskurin naarmuista. Viestitimme, että ne oli merkitty kuntoraporttiin. Pyysit anteeksi.
        23.11.2018 Reklamoit meille avaimen puuttumisesta ja luvattujen mattojen puuttumisesta. Kuljetuspäällikkömme Jesper alkoi selvittää asiaa.
        23.11.2018 Asiamies Kari soitti myyjälle. Myyjä sanoi antaneensa matot auton mukaan. Selvitimme asiaa rekkakuskin kanssa.
        24.11.2018 Myyjä ilmoittaa postittavansa avaimen.Pyynnöistä huolimatta seurantanumeroa ei kuulu.
        7.12.2018 ilmoitat, että et ole saanut avainta postissa
        12.12. Asiamies on jälleen yhteydessä auton myyjään. Hän vakuuttaa (valehtelee) että matot oli auton takakontissa ja sanoi muistavansa lähettäneensä avaimen, mutta ei nyt löydä seurantakoodia. Lähetimme sinulle eteenpäin nämä myyjän sanomiset.
        13.12. Minä alan hoitaa reklamaatiotasi. Kerroin selvittäväni avaimen hintaa Suomessa ja vaihtoehtoisesti tarvikeavainta EBaysta. Lupsimme myös lähettää tiukempia nootteja auton myyjälle kahdessa vaiheessa (lain vaatimus - vaatia kirjallisesti ja antaa kahteen kertaan riittävästi aikaa). Näistä vaatimuskirjeistä ei sinulle aiheutunut kuluja. Lupasin, että tarvittaessa käytämme Saksalaista autokauppoihin erikoistunutta lakimiestä, niin että maksamme itse kulut, sinulle ei aiheutuisi kuluja. Sovimme, että keskitymme avaimeen, koska se on arvokkaampi. Mattosarjoja saa alle satasella Porscheenkin.
        13.12. vastasit: "OK, mennään näillä vaiheilla." ja kerroit että paha maku on suussa. Niin oli meilläkin. Olimme molemmat törmänneet tavallista epärehellisempään saksalaiseen automyyjään. Paha maku sellaisesta aina tulee.
        4. - 8.1.2019 Myyjä ei vastannut kirjelmiin. Kävimme paljon sähköpostikirjeenvaihtoa yrityksemme sisällä kysellen neuvoja toinen toisiltamme. Lopulta konsultoimme lakimiestä. Avaimesta ei voinut haastaa myyjää, koska sitä ei oltu kirjattu sopimukseen. Suusannallisesti saadussa lupauksessa olisi oikeudessa sana sanaa vastaan.
        18.1.2019 kyselet toisen avaimen perään sähköpostissa.
        18.1.2019 Vastaan tilaavaani EBaysta tarvikeavaimen ja maksavani sen koodauksen. Sanoin että korvaamme avaimen, koska raporttiin oli kirjattu kaksi avainta. Pyysin selvittämään avaimen taajuuden, että tulisi oikeanlainen avain.
        22.1.2019 kerroit, että Porsche ei kerro avaimen taajuutta. Ilmoitit vaativasi virallista Porschen avainta. Syyksi kerroit, että tarvikeavaimen liittäminen autoon päättäisi saman tien Porschen jatkotakuun.
        22.1.2019 kysyn mitä alkuperäinen avain maksaa? Kysyin mitä jatkotakuuta tarkoitat, koska auto on 7,5 vuotta vanha.
        11.2.2019 Kysyt sähköpostissa onko asia edennyt. Et vastaa missään vaiheessa noihin kahteen kysymykseeni.
        12.2.2019 Tietämättä vaatimasi alkuperäisavaimen hintaa (koska et ikinä vastannut kysymykseeni), kirjoitan "Käykö näin… tilaa se alkuperäisavain, kun kerran sellaisen mieluiten haluat. Maksan siitä sitten puolet kuittia vastaan (tarvikeavaimen ja koodauksen hinta)."
        12.2.2019 Lähetät tämän viestin.
        Asia on sovittu kanssasi. Korvasimme 330 € , joka on puolet Porschen avaimesta.


      • Anonyymi
        Kavu kirjoitti:

        Tilasin Suomen Tuontipalvelu Oy:n kautta ja avustuksella auton Saksasta. Ensimmäisessä yhteydenotossa Suomen Tuontipalvelun edustaja kehui autoa ja totesi sen olevan kolaroimaton ja maalipinnan moitteeton. Myöhemmin kävi ilmi, että auto oli kolaroitu ja korjattu pakkelilla. Myös takapuskurissa oli naarmuja.

        Tarkastusraportin mukaan autossa oli kahdet avaimet. Kun auto sitten tuli Suomeen ei siinä ollut kuin yhdet avaimet. Toisia alkuperäisiä avaimia Suomen Tuontipalvelu ei suostunut korvaamaan, vaan tarjosivat tarvikeavainta, joka olisi tarkoittanut auton takuun loppua saman tien.

        Auton tarkastanut Suomen Tuontipalvelun edustaja totesi myös, että myyjä on lisännyt autoon mukaan myös matot, jotka aiemmin oli ilmoitettu puuttuviksi. Näitä ei kuitenkaan koskaan auton mukana tullut eikä niitä jälkikäteenkään toimitettu.

        En voi suositella palvelua kenellekään. Menkää itse katsomaan autoa niin voitte varmistua, mitä ostatte.

        Suomen Tuontipalvelu Oy:n toimitusjohtajana haluan vastata tähän viestiisi, olettaen että olet Kari V., jolle toimme 997 Carreran.
        5.11.2018 Teit tilauksen. Asiamiehenä toimi Kari Eskelisen Frankfurtista. Useiden ilmoitusten joukosta auton, jota auton myyjä oli puhelimessa kehunut "virheettömäksi ja kolaroimattomaksi". Välitimme sinulle tämän myyjän kertoman tiedon. Emme tietenkään mitenkään siinä vaiheessa voineet tarkistaa tilannetta sen tarkemmin.
        8.11.2018 Kari Eskelinen tarkasti auton ja myyjän puheet osoittautuvat valheiksi. Raportissa lukee ja on kuvattuna auton kylkeen esim. "Ovi ja vasenta takakylkeä maalattu ja pakkeloitu" Takapuskurin oikeassa nurkassa "naarmuja". "Porschella kerrottiin: maalaus ei ole tehty Porschella". Meidän asiamiehemme löysi maalipinnan paksuusmittaria käyttämällä nämä virheet. Monikaan itse autoa tarkastava ei huomaa uudelleenmaalattuja kohtia, saatikka sitä, että maalin alla on pakkelia. Siihen tarvitaan ammattilaisen työkalut. Myyjä lupasi kaupanpäällisiksi autoon toisen mattosarjan. Myyjä oli saksalainen, jos nyt kansallisuudella on väliä. Välitimme tämän lupauksen sinulle. Raportissa oli yksi virhe. Kari oli merkinnyt, että autoon on kaksi avainta. Hän merkitsi tämän, kun myyjä sanoi, että hänellä on toinenkin avain. Asiamies ei vaatinut nähdä avainta. Tässä asiamiehen olisi pitänyt olla tarkempi. Jo puhelimessa myyjä oli valehdellut autosta ja valehtelu jatkui paikanpäällä. Päätit kuitenkin ostaa auton! Teit päätöksen kuntoraportin luettuasi ja tietoisena pakkeloinneista! Ilmeisesti auton hinta oli kuitenkin sen verran houkutteleva, että tämä pieni puute ei sinua estänyt. Autokauppa syntyi sinun ja Saksalaisen autoliikkeen välille. Me toimimme kaupassa välittäjänä ja välitimme sinulle myyjän lupaukset. Virheen asiamies teki myös kauppakirjan tarkistamisessa, koska siihen ei tullut kirjallista mainintaa kahdesta avaimesta, jotka luvattiin autoon löytyvän.
        23.11.2018 Luovutimme sinulle auton Vantaalla
        23.11.2018 Reklamoit meille takapuskurin naarmuista. Viestitimme, että ne oli merkitty kuntoraporttiin. Pyysit anteeksi.
        23.11.2018 Reklamoit meille avaimen puuttumisesta ja luvattujen mattojen puuttumisesta. Kuljetuspäällikkömme Jesper alkoi selvittää asiaa.
        23.11.2018 Asiamies Kari soitti myyjälle. Myyjä sanoi antaneensa matot auton mukaan. Selvitimme asiaa rekkakuskin kanssa.
        24.11.2018 Myyjä ilmoittaa postittavansa avaimen.Pyynnöistä huolimatta seurantanumeroa ei kuulu.
        7.12.2018 ilmoitat, että et ole saanut avainta postissa
        12.12. Asiamies on jälleen yhteydessä auton myyjään. Hän vakuuttaa (valehtelee) että matot oli auton takakontissa ja sanoi muistavansa lähettäneensä avaimen, mutta ei nyt löydä seurantakoodia. Lähetimme sinulle eteenpäin nämä myyjän sanomiset.
        13.12. Minä alan hoitaa reklamaatiotasi. Kerroin selvittäväni avaimen hintaa Suomessa ja vaihtoehtoisesti tarvikeavainta EBaysta. Lupsimme myös lähettää tiukempia nootteja auton myyjälle kahdessa vaiheessa (lain vaatimus - vaatia kirjallisesti ja antaa kahteen kertaan riittävästi aikaa). Näistä vaatimuskirjeistä ei sinulle aiheutunut kuluja. Lupasin, että tarvittaessa käytämme Saksalaista autokauppoihin erikoistunutta lakimiestä, niin että maksamme itse kulut, sinulle ei aiheutuisi kuluja. Sovimme, että keskitymme avaimeen, koska se on arvokkaampi. Mattosarjoja saa alle satasella Porscheenkin.
        13.12. vastasit: "OK, mennään näillä vaiheilla." ja kerroit että paha maku on suussa. Niin oli meilläkin. Olimme molemmat törmänneet tavallista epärehellisempään saksalaiseen automyyjään. Paha maku sellaisesta aina tulee.
        4. - 8.1.2019 Myyjä ei vastannut kirjelmiin. Kävimme paljon sähköpostikirjeenvaihtoa yrityksemme sisällä kysellen neuvoja toinen toisiltamme. Lopulta konsultoimme lakimiestä. Avaimesta ei voinut haastaa myyjää, koska sitä ei oltu kirjattu sopimukseen. Suusannallisesti saadussa lupauksessa olisi oikeudessa sana sanaa vastaan.
        18.1.2019 kyselet toisen avaimen perään sähköpostissa.
        18.1.2019 Vastaan tilaavaani EBaysta tarvikeavaimen ja maksavani sen koodauksen. Sanoin että korvaamme avaimen, koska raporttiin oli kirjattu kaksi avainta. Pyysin selvittämään avaimen taajuuden, että tulisi oikeanlainen avain.
        22.1.2019 kerroit, että Porsche ei kerro avaimen taajuutta. Ilmoitit vaativasi virallista Porschen avainta. Syyksi kerroit, että tarvikeavaimen liittäminen autoon päättäisi saman tien Porschen jatkotakuun.
        22.1.2019 kysyn mitä alkuperäinen avain maksaa? Kysyin mitä jatkotakuuta tarkoitat, koska auto on 7,5 vuotta vanha.
        11.2.2019 Kysyt sähköpostissa onko asia edennyt. Et vastaa missään vaiheessa noihin kahteen kysymykseeni.
        12.2.2019 Tietämättä vaatimasi alkuperäisavaimen hintaa (koska et ikinä vastannut kysymykseeni), kirjoitan "Käykö näin… tilaa se alkuperäisavain, kun kerran sellaisen mieluiten haluat. Maksan siitä sitten puolet kuittia vastaan (tarvikeavaimen ja koodauksen hinta)."
        12.2.2019 Lähetät tämän viestin.
        Asia on sovittu kanssasi. Korvasimme 330 € , joka on puolet Porschen avaimesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen Tuontipalvelu Oy:n toimitusjohtajana haluan vastata tähän viestiisi, olettaen että olet Kari V., jolle toimme 997 Carreran.
        5.11.2018 Teit tilauksen. Asiamiehenä toimi Kari Eskelisen Frankfurtista. Useiden ilmoitusten joukosta auton, jota auton myyjä oli puhelimessa kehunut "virheettömäksi ja kolaroimattomaksi". Välitimme sinulle tämän myyjän kertoman tiedon. Emme tietenkään mitenkään siinä vaiheessa voineet tarkistaa tilannetta sen tarkemmin.
        8.11.2018 Kari Eskelinen tarkasti auton ja myyjän puheet osoittautuvat valheiksi. Raportissa lukee ja on kuvattuna auton kylkeen esim. "Ovi ja vasenta takakylkeä maalattu ja pakkeloitu" Takapuskurin oikeassa nurkassa "naarmuja". "Porschella kerrottiin: maalaus ei ole tehty Porschella". Meidän asiamiehemme löysi maalipinnan paksuusmittaria käyttämällä nämä virheet. Monikaan itse autoa tarkastava ei huomaa uudelleenmaalattuja kohtia, saatikka sitä, että maalin alla on pakkelia. Siihen tarvitaan ammattilaisen työkalut. Myyjä lupasi kaupanpäällisiksi autoon toisen mattosarjan. Myyjä oli saksalainen, jos nyt kansallisuudella on väliä. Välitimme tämän lupauksen sinulle. Raportissa oli yksi virhe. Kari oli merkinnyt, että autoon on kaksi avainta. Hän merkitsi tämän, kun myyjä sanoi, että hänellä on toinenkin avain. Asiamies ei vaatinut nähdä avainta. Tässä asiamiehen olisi pitänyt olla tarkempi. Jo puhelimessa myyjä oli valehdellut autosta ja valehtelu jatkui paikanpäällä. Päätit kuitenkin ostaa auton! Teit päätöksen kuntoraportin luettuasi ja tietoisena pakkeloinneista! Ilmeisesti auton hinta oli kuitenkin sen verran houkutteleva, että tämä pieni puute ei sinua estänyt. Autokauppa syntyi sinun ja Saksalaisen autoliikkeen välille. Me toimimme kaupassa välittäjänä ja välitimme sinulle myyjän lupaukset. Virheen asiamies teki myös kauppakirjan tarkistamisessa, koska siihen ei tullut kirjallista mainintaa kahdesta avaimesta, jotka luvattiin autoon löytyvän.
        23.11.2018 Luovutimme sinulle auton Vantaalla
        23.11.2018 Reklamoit meille takapuskurin naarmuista. Viestitimme, että ne oli merkitty kuntoraporttiin. Pyysit anteeksi.
        23.11.2018 Reklamoit meille avaimen puuttumisesta ja luvattujen mattojen puuttumisesta. Kuljetuspäällikkömme Jesper alkoi selvittää asiaa.
        23.11.2018 Asiamies Kari soitti myyjälle. Myyjä sanoi antaneensa matot auton mukaan. Selvitimme asiaa rekkakuskin kanssa.
        24.11.2018 Myyjä ilmoittaa postittavansa avaimen.Pyynnöistä huolimatta seurantanumeroa ei kuulu.
        7.12.2018 ilmoitat, että et ole saanut avainta postissa
        12.12. Asiamies on jälleen yhteydessä auton myyjään. Hän vakuuttaa (valehtelee) että matot oli auton takakontissa ja sanoi muistavansa lähettäneensä avaimen, mutta ei nyt löydä seurantakoodia. Lähetimme sinulle eteenpäin nämä myyjän sanomiset.
        13.12. Minä alan hoitaa reklamaatiotasi. Kerroin selvittäväni avaimen hintaa Suomessa ja vaihtoehtoisesti tarvikeavainta EBaysta. Lupsimme myös lähettää tiukempia nootteja auton myyjälle kahdessa vaiheessa (lain vaatimus - vaatia kirjallisesti ja antaa kahteen kertaan riittävästi aikaa). Näistä vaatimuskirjeistä ei sinulle aiheutunut kuluja. Lupasin, että tarvittaessa käytämme Saksalaista autokauppoihin erikoistunutta lakimiestä, niin että maksamme itse kulut, sinulle ei aiheutuisi kuluja. Sovimme, että keskitymme avaimeen, koska se on arvokkaampi. Mattosarjoja saa alle satasella Porscheenkin.
        13.12. vastasit: "OK, mennään näillä vaiheilla." ja kerroit että paha maku on suussa. Niin oli meilläkin. Olimme molemmat törmänneet tavallista epärehellisempään saksalaiseen automyyjään. Paha maku sellaisesta aina tulee.
        4. - 8.1.2019 Myyjä ei vastannut kirjelmiin. Kävimme paljon sähköpostikirjeenvaihtoa yrityksemme sisällä kysellen neuvoja toinen toisiltamme. Lopulta konsultoimme lakimiestä. Avaimesta ei voinut haastaa myyjää, koska sitä ei oltu kirjattu sopimukseen. Suusannallisesti saadussa lupauksessa olisi oikeudessa sana sanaa vastaan.
        18.1.2019 kyselet toisen avaimen perään sähköpostissa.
        18.1.2019 Vastaan tilaavaani EBaysta tarvikeavaimen ja maksavani sen koodauksen. Sanoin että korvaamme avaimen, koska raporttiin oli kirjattu kaksi avainta. Pyysin selvittämään avaimen taajuuden, että tulisi oikeanlainen avain.
        22.1.2019 kerroit, että Porsche ei kerro avaimen taajuutta. Ilmoitit vaativasi virallista Porschen avainta. Syyksi kerroit, että tarvikeavaimen liittäminen autoon päättäisi saman tien Porschen jatkotakuun.
        22.1.2019 kysyn mitä alkuperäinen avain maksaa? Kysyin mitä jatkotakuuta tarkoitat, koska auto on 7,5 vuotta vanha.
        11.2.2019 Kysyt sähköpostissa onko asia edennyt. Et vastaa missään vaiheessa noihin kahteen kysymykseeni.
        12.2.2019 Tietämättä vaatimasi alkuperäisavaimen hintaa (koska et ikinä vastannut kysymykseeni), kirjoitan "Käykö näin… tilaa se alkuperäisavain, kun kerran sellaisen mieluiten haluat. Maksan siitä sitten puolet kuittia vastaan (tarvikeavaimen ja koodauksen hinta)."
        12.2.2019 Lähetät tämän viestin.
        Asia on sovittu kanssasi. Korvasimme 330 € , joka on puolet Porschen avaimesta.

        Millä keskimääräisellä Hintaerolla suomessa myytäviin käytettyihin autoihin saa esim mersu cla coupe , n. 20000 ajettuna ,suomeen kaikkine ostajan kuluineen, myös verot.


    • Saksamän

      Tuotatin Mersun yhdellä firmalla 2010 220cdi aj 167th farkku. Maksoin 5000 tulli. Maksoinko liikaa?

      • Anonyymi

        Saksa kuuluu EU:hun, eikä Saksasta ostetusta autosta mene Suomessa mitään tullia, joten tuskin olet mitään "tuottanutkaan"!
        Ei autovero ole sama asia kuin tulli!


    • Empäenempäämainosta

      Meirän firma tuo autot Suomeen ja ne myyrään Suomesta ni ei tartte ostaa sikaa säkissä. Tämä on rehtipeli ja avointa kauppaa. Kyllä haiskahtaa jos pitää näkemättä ja kokeilematta ostaa auto...

    • Ministerii

      Veronkiertoa uudella firmalla taas puljataan? Taakse jäänyttä elämää.....jne!

    • Merssumiäs

      Mä lensin Saksaan. Otin taksin mersuliikkeeseen, ostin 2011 220 CDI farkku Eemelin, ajettu 150th, maksoin 5800€ käteisellä. Onko kellää huokeampaa kikkaa messun ostoon?

      • nimmekki

        Et varmaankaan ostanut merkki-mersuliikkeestä, koskä tällä hintaa ei ole merkkiliikkeissä autoja saatavana. Mutta ei ole mikään ihmekikka ostaa auto Saksasta. Maa on autoja täynnä ja kauppasumman osaavat myyjät ottaa vastaan myös suomen kielellä.
        Dieselinkö ostit?


    • Merssumiäs

      Diesel ja varmasti merkkiliikkeestä (Mersu), Lybeck

      Jos ostaa välittäjältä, Suomen välittäjä ottaa välistä vähintään 1000€ kulut, Saksan asiamies ottaa vähintään 500€ kulut, rekka vähintään 1500€.

      Laske siitä

      Kannattaa käyttää sitä ”ei niin ihmekikkaa”

    • Anonyymi

      ”Mittarimanipuloiduista autoista tiedetään, että keskimäärin auton kilometrinäytöstä uupuu noin 100 000 kilometriä.
      Pelkästään Saksassa myydään poliisin antamien tietojen mukaan noin kaksi miljoonaa manipuloitua autoa vuodessa. Arviot perustuvat autojen ohjelmointiin myytävien laitteiden myyntimäärillä sekä rikosepäilyjen yhteydessä takavarikoitujen ohjelmointilaitteiden määrään.”

      Lainaus Yle uutisista

    • Anonyymi

      Nyt alkaa tulemaa Merssiä edukkaasti saksasta


      t korona

    • Anonyymi

      Käytin juuri heidän palvelujaan Lamborghini Gallardon maahantuontiin ja kaikki sujui erittäin hyvin. Auto vastasi täsmälleen tarkastusraporttia ja muutenkin vaikutti siltä, että asiamies saksassa oli ajamassa mun asiaa kauppatilanteessa. Asiamiehen luotettavuus oli huippuluokkaa. Oman kokemukseni perusteella voin suositella ST tuontipalvelua.

    • Anonyymi

      Onhan se sallittua mutta rahaa palaa

    • Anonyymi

      Höpöhöpöhöpö!

    • Anonyymi

      Nyt on hyvä tilanne että isot firmat tuo ulkomailta autoja rekalla Suomeen. Ne saa sillä tavalla tuontikulut niin pieniksi kuin mahdollista. Ei tartte pikkufirmoille maksaa älyttömiä kuluja tuonnista.
      Kivaa kehitystä tämä, että on esimerkiksi kamux joka tuo joka puolelle Suomeen näytille tuontiautot👍

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe