Rovaniemen hovioikeus alensi raiskaajan tuomiota

Taasonpäätäsilitetty

"Vuonna 2010 Soe Reh Khu kuristi 25-vuotiaan naisen muovinarulla kuoliaaksi, varasti uhrin rahat ja sytytti asunnon tuleen. Rovaniemen hovioikeus tuomitsi miehen 10,5 vuoden vankeusrangaistukseen taposta, varkaudesta ja tuhotyöstä.

17. tammikuuta 2016 mies laskettiin ehdonalaiseen vapauteen. 49 päivää myöhemmin hän raiskasi naisen sitomalla ensin naisen silmät ”häveliäisyyssyistä”.

Lapin käräjäoikeus tuomitsi miehen kahden vuoden ja 11 kuukauden vankeusrangaistukseen raiskauksesta. Tuomiossa oli mukana myös jäännösrangaistusta tappotuomiosta. Käräjäoikeus määräsi jäännösrangaistusta täytäntöön pantavaksi 450 päivää eli yhden vuoden ja kolme kuukautta.

Rovaniemen hovioikeuden tuoreen ratkaisun mukaan jäännösrangaistuksen määrä raiskaustuomiossa oli liian ankara. Hovioikeus katsoi ”oikeudenmukaiseksi” vaikutukseksi yhteiseen vankeusrangaistukseen viisi kuukautta. Näin Rovaniemen hovioikeus lievensi 31-vuotiaan miehen tuomion kahdeksi vuodeksi ja yhdeksi kuukaudeksi ehdotonta vankeutta."


Lähde: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005653954.html?ref=rss

23

1386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rehti.kulu

      Onks tääkin joku vuoden pakolainen`?

    • Karppina

      Hovioikeus on alkanut "ymmärtämään" ja toteuttamaan Alexander Stubbin (Kok) mainostamaa monikulttuurisuuden rikkautta, joka ilmenee juuri murhina, tappoina, raiskauksina, ryöstöinä ja erityisesti massamaisesti suomalaisten siivellä elämisenä.

      Seuraavissa eduskuntavaaleissa meillä suomalaisilla on vain huonoja vaihtoehtoja, joista emme osaa valita sitä vähiten huonointa. Keskusta ja Kokoomus ovat avanneet rajat afrikkalaisten, lähi-itäläisten ja aasialaisten muutamiseksi tänne palveltaviksi ja elätettäviksi. Perussuomalaiset Soinin johdolla menivät hallitukseen Keskustan ja Kokoomuksen apupuolueeksi ja hajoamisen jälkeen Soini sinisine opetuslapsineen on jatkanut samaa ja saanut palkioksi pitää ministeriytensä. Näiden monikulttuuriuskovaisten aiheuttama kuluerä n. 3 miljardia vuodessa rikosten tuottamat kustannukset ovat kaikki pois suomalaisilta sillä velat on maksettava eikös juu.

      Kun sitten miettii mitä jos vaihtaisi nykyisen hallituksen oppositon muodostamaan hallitukseen, niin itku tulee. Vaikka tämä nykyinenkin on onneton esitys, niin opposito se vasta olisikin katastrofi. Siellä ei olla köyhiä eikä kipeitä kun ulkomaalaisten hyvinvoinnista on kysymys ja tämä ruotsalaisilla vahvistettu viherpuna ei ymmärrä valtiontaloudesta hölynpöläystäkään. Jos nykyisen hallituksen ansioksi voi laskea sen, etteivät ole estäneet ulkomaiden talouden kohentumisen myötä suomalaistenkin pääsyä samaan suhdanteeseen, niin oppositiolta sen käy käden käänteessä.

      Olen tässä tulevaisuuden kaavailussa jättänyt Perussuomalaiset pois sillä ei sen paremmin nykyinen kuin seuraavana Suomea romahduttava viherpunahallituskaan tule heidän kanssaan toimeen sillä Soinin sinisten lähdön jälkeen Halla-ahon johtama PS on entistä voimakkaammin ulkomaalaisten hyysäystä vastaan ja sehän ei näille suomisyöjille kelpaa. Näin ollen tulkoonpa seuravasta hallituksesta millainen hyvänsä, niin PS jatkaa oppositiossa joka tapauksessa ja Suomen konkurssi lähestyy päivä päivältä. Erityisesti vasemmistossa ei ymmärretä sitä, että jatkuva velkaantuminen on turmioksi ja ettei suomalaisten velkoja muut eurostoliiton jäsenet tule maksamaan kuten tekivät Kreikassa. Kreikka oli eurostoliitolle sellainen oppitunti, että sitä ei uusita suurin surminkaan.

      Äänestämällä kuten aina ennenkin varmistaa, että nykyinen järjetön meno jatkuu ja suomalaiset alitetaan ulkomaalaisten palvelijoiksi ja helpon elämän maksajiksi oman elämänsä kustannuksella.

    • Aavikon.Oppinut

      Tässä surullisessa ja ikävässä tarinassa on kuitenkin se lohtu, että tekijä ei ollut muslimi vaan korkeintaan buddhalainen. Hän kun oli taustaltaan myanmarilainen.

      Niinpä tällä kertaa meidän ei tarvitse kuunnella luentoja islamin kaikennielevästä pahuudesta. Tosin tässä rassukoille tule se vaikeus, että perustiedot eivät nyt riitä öyhöttämään buddhalaisuudesta. Myöskin ennen niin kätevät rotuteoriat on jälleen kerran syytä piilottaa. Aasialaiset kun ovat niitä työteliäitä, ahkeria, hyvin käyttäytyviä, kielitaitoisia ja hyvin maahan sopeutuneita.

      Aina ei voi onnistua. Taas haukkasi rotuoppinne kanan kakkaa. ;)))

      • gggdffdfdhhsjjkll

        montako avausta tästä pitää tehdä? nyt on jo 3 tehty


      • Pahuusz

        Voi vee, mikä tattipää.

        Rotuopeissa on kyse keskiarvoista. Ja tiedoksi geneettisesti epäonniselle suvakille, etteivät burmalaiset yleensä pärjää äo-testeissä samoin kuin pohjoisemman Itä-Aasian edustajat.

        Yhtä kaikki, monikulttuurin piikkiin meni.

        Uutisena heikosti koulutetulle paapalle sellainenkin tiedonjyvä, että Myanmarissa on myös muslimeja.

        Yleisesti posketonta oikeuslaitokseltamme, ettei edes sitä alkuperäistä tuomiota vaadita istumaan täysiaikaisesti, vaikka raiskasi saman tien uudelleen.
        Ja posketonta on myös se, että tuo tullaan jälleen päästämään vapaalle. Ei voi kuin toivoa seuraavan rikoksen osuvan tuomariin tai lainsäätäjään, mutta valitettavasti se on hyvin epätodennäköistä. Noh, suvakkiin sentään pieni mahdollisuus osua.


      • dwdwdw

        Eivät öyhöttäjät piittaa tosiasioista.


    • Taas.Aavikon.Rassukka

      On varmaan ollut Aavikon.Tuomari päättämässä tuomiosta. Rassukka kun löytää AINA jotain puolusteltavaa noiden maturaiskaajien touhuista, kuten hänen ylläolevasta kommentista jokainen voi nähdä. ; )))

      • Ikitrollia

        Rasmus velvoittaa.


    • Ujbikbinnkni

      Vuonna 2010 Soe Reh Khu kuristi 25-vuotiaan naisen muovinarulla kuoliaaksi, varasti uhrin rahat ja sytytti asunnon tuleen. Rovaniemen hovioikeus tuomitsi miehen 10,5 vuoden vankeusrangaistukseen taposta, varkaudesta ja tuhotyöstä.


      Äkkiä se 10,5 vuotta meni tappotuomio a kun nyt 2018 ollaan taas vapaalla rötöstelemässä..

    • onpahan.taas.paskaa

      Ei näissä tuomioissa ole enää mitään järkeä. Ihmisen henki ja terveys ovat liian halpoja suomessa.
      Kaverihan on selkeästi vaaraksi ihmisten hengelle ja terveydelle, miksei tuollaista mätäpaisetta häädetä hevon kuuseen maastamme?

      • neutralisoija

        Toivon mukaan jäbä lähetetään takaisin myanmariin ja se ammutaan siellä.


      • uberinsuvakki

        mut mut mut...
        raiskaahan se suomalainenkin.
        syö makkkaraa ja on rasisti.
        ulkomailla on kaikki paremmin, ostin sieltä 1 sentillä t-paidan jossa lukee lenin.


      • 67uhj67uji8
        uberinsuvakki kirjoitti:

        mut mut mut...
        raiskaahan se suomalainenkin.
        syö makkkaraa ja on rasisti.
        ulkomailla on kaikki paremmin, ostin sieltä 1 sentillä t-paidan jossa lukee lenin.

        Raiskaa se suomalainenkin, mutta eiköhän suomalaisille ole tarpeeksi ristiä jo omista raiskaajista, ei tänne lisää niitä kaivata yhtäkään etenkään eläteiksi - hyvin voidaan palauttaa sikailijat takaisin kun ei kerran riittävän suuri hätäkään niillä näy olevan.


    • alibisti

      Psykopaattihan kaveri on kun ihmisen henki lähtee parista satasesta autokoulua varten plus raiskaus siihen päälle, nyt äkkiä Härkönen säälimään tekijää!

      "Taposta epäilty Khu Soe Reh ilmoitti kuulusteluissa olevansa Myanmarin kansalainen. Hän on tullut suomeen toukokuussa 2007. -Tulin kiintiöpakolaisena. Olen asunut Rovaniemellä koko suomessa oloni ajan. Khu oli tutustunut häntä pari vuotta vanhenpaan naiseen Thaimaan pakolaisleirillä vuonna 2006. -Olimme kavereita keskenämme.
      Miehellä oli toisinaan tapana käydä naisen asunnolla. Nainen puolestaan ei vieraillut hänen luonaan koskaan. -Meillä on kulttuurissa sellainen sääntö, että naisella ei ole oikeutta vierailla miehen asunnossa.
      Tapahtumapäivästä Khu kertoi seuraavaa: -Olin naisen asunnossa. Menin sinne polkupyörälläni noin kello 19 aikaan. Opiskelimme suomen kieltä. -Emme sopineet vierailusta ennakkoon. Meidän kulttuurissamme ei tarvitse sopia etukäteen vierailusta. -Muistan että opiskelimme suomen kieltä ja minulla tuli pää kipeäksi.
      Tämän jälkeen en enään muista mitä naisen asunnolla tapahtui. Mies kertoi olleensa harhainen. -Pääni oli sekaisin enkä muistanut mitä oli tapahtunut. Mies sanoi, ettei hän muista tulipalosta yhtään mitään. -Nytkin olen vähän harhainen, hän totesi kuulusteluissa. Mies vakuutti, ettei hänen ja naisen suhteeseen liittynyt seksiä. -Olimme vain kavereita. Khu vaikutti kuulusteluissa melko sekavalta. -Jotkut luulevat,että olen paha ihminen. Haluan selvittää itselleni että olenko paha vai hyvä ihminen, mies pohdiskeli.
      Yhtäkkiä Khu alkoikin muistaa tapahtumista. Näin hän selitti: -Nainen kysyi minulta jotain kouluun liittyvää. Tämän jälkeen minulla alkoi särkeä päätä ja pyysin häneltä vettä. Nainen antoi vettä, mutta vedenjuonti ei auttanut päänsärkyyn. -Sitten tapoin hänet. En puhunut hänelle tuossa vaiheessa mitään. Nainen puri minua peukaloon, kun olin tappamassa häntä. Nainen kaatui lattialle. En tiennyt tuossa vaiheessa, oliko hän kuollut. -Tapoin naisen rahan takia.En tiedä miksi tapoin. Olin aloittanut autokoulun ja autokoulu oli jo käynnissä. En voinut peruuttaa sitä ja tarvitsin autokouluakin varten rahaa. -Sen jälkeen kun nainen oli kaatunut lattialle,otin makuuhuoneen pöydällä olleen kirjan välistä 415 euroa rahaa,mies muisteli tapahtumia. -Minulla on jotain vialla, koska tapoin hänet rahan takia. -Minä tunnen nyt pelkoa enkä halua puhua siitä, miten naisen tapoin. Tapoin hänet, mutta en tehnyt muita pahoja tekoja. Ihoni meni tapahtumahetkellä kananlihalle ja koko vartalooni tuli hiki. Ihoni menee nytkin kananlihalle, enkä voi kertoa. Poliisi tietää varmasti, mitä on tapahtunut,mies kertoili. Naisen kuolema paljastui lopulta kuristussurmaksi. Mies oli kuristanut naisen narulla kuoliaaksi ja sytyttänyt tämän jälkeen tulipalon.
      Mies tuomittiin taposta, tuhotyöstä ja varkaudesta kymmenen vuoden ja puolen vuoden pituiseen vankeusrangaistukseen."
      -ALIBI 8/2011

    • Jfgjgjjgkggnf

      Suomessa henki on halpa.....sen huomaa,aina kun lukeee näitä rikpstuomioita.

    • SeiskanReportteri

      Kyllä on Suomem oikeusjärjestelmässä ja laeissa pahasti vikaa. Täällä ei enää oikeutta saa kukaan muu kuin rikoksen tekijä.

    • Aavikon.Oppinut

      Hyvinhän se meni järkipuheeni perille. Täällä arvosteltiin tekijän tuomioita ja siihen kuoroon voin itsekin yhtyä. Tapa, millä rikoksen uusijoita käsitellään oikeudessa ja miten entisiä rangaistuksia yhdistetään -jos yhdistetään - uuteen tekoon, ei käy minunkaan oikeustajuuni.

      Sen sijaan islam-öyhötystä ei nyt tässä säikeessä näy, mikä on positiivista. Tosin pöljä poika yrittää kylläkin tarkennella rassukan rotuoppia näin: "....burmalaiset yleensä pärjää äo-testeissä samoin kuin...". Mutta pöljä poika onkin pöljä poika. Viisaampi ymmärtäisi, että ei niitä edesmenneen prof. Tatu Vanhasen vanhuudenajan töitä kannata niin vakavasti ottaa. Vanhuus se rasitti professoriakin.

      Minä alan olla toiverikas tämän palstan suhteen. Järkipuheeni näyttää uppoavan. Kannattaa siis jatkaa. ;)))

      • Pläplää

        Pöjittelyn ym. lopettaminen lienee tourettepapalle mahdoton tehtävä?
        Että olet niin narsistia, niin narsistia.


      • Aavikon.Oppinut
        Pläplää kirjoitti:

        Pöjittelyn ym. lopettaminen lienee tourettepapalle mahdoton tehtävä?
        Että olet niin narsistia, niin narsistia.

        En minä voi umpipöljää viisaaksikaan kutsua. Puhun parhaaseen persutapaan asiani suoraan ja rehellisesti. ;)))


      • Todettu.on
        Aavikon.Oppinut kirjoitti:

        En minä voi umpipöljää viisaaksikaan kutsua. Puhun parhaaseen persutapaan asiani suoraan ja rehellisesti. ;)))

        Maailmanmatti rehellisyys = mahdoton yhtälö. Trolli besserwisserinä vaikkei asioista perillä olekaan. Persuviha kannustimenaan mokutuspropagandaa eläkeukkona vaahtoamassa.


      • Pahuusz

        Kuules vanhus, rodut ja niiden älykkyyserot eivät todellakaan olleet Vanhasen keksintöä, niistä on löytynyt näyttöä suunnattomasti ennen ja jälkeen Vanhasen ansiokkaan tutkimuksen.


    • dgdfgdfgdfgfd
    • AlexandraStubido

      Maahanmuutto on rikkaus!
      Eipä tässä taas juurikaan muuta! Twiittaillaan!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe