Jumalat Kaiken takana

FaktatEsiin

Kaikki alhainen ns. inmisten käytös om Jumalien alkuu panemaa, Haluamaa, jotta ihmiset olisivat Se syntinen ja syyllinen, osallinen vähintään. Myös een takia Jumalat ovat Halunneet noita alhaisia ihmisten käytöksiä, että Heidän pösilö-profetiansa Toteutuisivat.

On Helppo ennustaa profetioita, Aikoja sitten, kun Tietää tulevansa ne laittamaan Toteen. Ajoitus on juuri nyt, ja se on alkanut jo n. 100 v. sitten. Tällä hetkellä maailmassa on laajeneva nälänhätä, on koronkiskontaa, ihmiset elävät huithapeli-elämää, irstailevat (sekin on Jumalien Tahto), ovat jumalattomia (Miksiköhän? Katsoisivat He Peiliin) ym. ym. alhaista ja halpamaista.

Myös inka-kalenterin loppuminen v. 2012 oli eräs virstaanpylväs, kohokohta, eli oletettu Maailmanloppu v. 2012, kota Jumalat käyttivät hyväkseen. Myös uskovaiset ovat väittäneet, että tällä hetkellä jossain Israelin lähellä elää Antikristus (ihanko totta, että ihminen sell.), ihminen, joka n. 40-vuotiaana tulee ns julkisuuteen.

Kaikki nämä ennustukset, profetiat on mainittu myös Aikoja sitten islamin usko profetiassa, koska Jumalat tiesivät jo silloin, että tulevat näin tekemään. Helppoa, vai mitä? Onko kysyttävää?

10

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikentakanaonjeesus

      Kaiken takana on jeesus, joka ihanasti keikuttaa, jota ei voi vastustaa.

    • juudasiskariot

      kRISTINUSO ON SE ANTIKRISTUS JOKA TULI JEESUKSEN POSLÄHDÖN JÄLKEEN HALLITSEMAAN MAAILMAA, ja hitoria toditaa sen. Uskonto tarvitsee kärsimystä ja sotia jotta se voi hallita sen avulla ihmismieltä ikuisesti. Jos ihmisillä olis kaikki hyvin uskonto kävisi tarpeettomaksi, samoin aatteet.
      Jeesus oli ihan tavallinen ihminen joka oli saanut oppinsa pohjan intiasta. 30 vuotiaana hän palasi takaisin ja alkoi opetuslapsineen opttaa oppiaan juutalaisille, jotka eivät kuitejkaan ymmärtäneet hänen opetuksiaan . Ainut joka ymmärsi niitä oli juudas iskariot joka kirjoitti ne muistiin, mutta jeesuksen kavaltaja juda ishariot varasti ne, ja sille pohjalle rakennettiin fiktiivinen krisushahmo, kun kristinusko perustettiin. jEESUS EI OLLUT KRITITTY, NIINKUIN bUTHAKAAN EI OLLUT BUTHALAINEN. Kaikki pahuus on ihmisen itsensä keksimää ,sillä elämmehän antikristuksen aikaa, ja se päättyy kun ymmärrämme miksi ja minkä vuoksi tuo pahuus syntynyt menneisyydessä ja miksi se seuraa ihmistä perimänä, eli perisyntinä, sukupolvesta toiseen.
      KUN YMMÄRRÄMME SEN NIIN VAPAUDUMME KAHLEESTA JA SIIRRYMME AIVAN TOISELLE HENKISELLE TASOLLE, ja kaikki kärsimyksemme päättyvät

      • IkuisetAvuttomatUhrinsa

        Osittain olet oikeassa, mutta se Suuri Kysymys mistä juuri Kaikki Pahuus on Kotoisin, Oikea vastaus siihen on Jumalien, Jeesusten Omien hoitamattomien Syntiensä Tähden, Sieltä on Kaikki Paha kotoisin.

        Anteeksi vaan, mutta väärässä olet, että kaikki paha olisi muka ihmisen itsensä keksimää, EI OLE, VAAN Jumalien ja Jeesusten yms. keksimää, Aikomaa, Tahtomaa ja Aikaansaamaa: ihminen on ollut vain sen kaiken välikappale, myös ulkoistettu pahan kantaja, muka syyllinen, osallinen tai syntinen, VAIN pelkkä tekosyy, tikku-ukko Jumalien ja Jeesusten yms. Valtapelissä.

        Ja anteeksi vielä, mutta se ei paljoakaan meitä auta tai vapahda, että vaikka kuinka tietäisimme näitä faktoja, Ikäviäkin Tosiasioita Jumalista, Jeesuksista tms. tai MISTÄ VAAN, emme pääse kuin hetkeksi luulemaan, uskomaan siihen utopiaan, että olemme vapaat ja pääsemme teenpäin. Ainoastaan Kaiken Oikean Asianlaidan tietäminen ja ymmärtäminen antaa meille ihmisille mahdollisuuden pistää Noi nimikko-Valtiaat POIS olemasta, armeijan taholta, KOSKA muuten EI PAHA poistu tästä maailmasta, eikä ihmistenkään kärsimys lopu.

        Joko ymmärrätte esim. miten muka ns. synti tai perisynti muka periytyy, kulkeutuu sukupolvelta toiselle? Kyseessä on Jumalien, Jeesusten yms. pilkka, ETTÄ maksamme juuri nimenomaan Heidän hoitamattomat Asiansa, Syntinsä. Emme ole syntisiä tai syyllisiä, VAAN kaikki on väkisin istutettu meihin: uskokaa vaan, kaikin tavoin on taisteltu VALEITA, VÄÄRYYKSIÄ, syntejä ja Herrojakin (PAHAN ALku ja Juuri) vastaan, mutta sitäkin intensiivisemmin, kummallista kyllä eikö vaan, synti se yritti kietoa itsensä vieläkin tiukemmin meidän ympärille, KOSKA Se on Herrojen Synti, Mikä TAHANSA Asia.

        Olemme avuttomia, osattomia osapuolia esim. minä ja läheiseni, TÄYSIN absoluuttisesti langetettuja kuin noita-keinoin, ansaan asetettuja ja KAIKKI on aikaansaatu meille Herrojen VALEIDEN ja voimallisen väkisin VÄÄNNÖN takia, seurauksena. YLI- ja IKI-VÄÄRYYKSIÄ ja VALEITA ovat JOKAINEN Jumala, Jeesus yms. nimikko-Valtiaat, TÖRKEITÄ ja AHNEITA YLI-VÄÄRYYKSIÄ.


      • infoa-kosmoksesta

        Pahuus = negatiivisuus, on paras ja tehokkain ihmis-sielun kouluttaja. Tämä tiedetään koko Luomakunnassa. Luomakunnan pelastamiseksi tarvittiin uutta tietoa alati lisääntyvän pahuuden pysäyttämiseksi. Silloin kun Luomakunta luotiin, niin sen luojilla ei ollut tietoa pahuuden mahtavasta tuhovoimasta. Se yllätti kaikki. Ja koska tietoa ei ollut, niin sitä oli lähdettävä opettelemaan. Alemmissa maailmoissa sitä pahuutta on yllin kyllin.

        Kenen oli lähdettävä opiskelemaan? Luomakunnan luojien, kaikkein mahtavimpien valo-olentojen oli laskeuduttava alas oppia hakemaan. Maapallo valittiin koulutuspaikaksi. Viimeinen sykli koulutuksessa on tapahtunut Jahven ollessa projeksin vetäjänä. Hänelle annettiin johtajuus 12000 vuotta sitten. Hän oli valmiiksi negatiivinen. Ja sitä hän on ollut aina ja tulee aina olemaankin. Vallitsevaksi energiaksi maapallolle valittiin negatiivinen maskuliininen energia. Kaikki mikä oli tämän energian kaltaista säilyi ja kukoisti, mutta sen vastainen energia mitätöityi lyhyessä ajassa.

        Siis mikään positiivisuutta ja hyvyyttä tarkoittava rakenne tai järjestelmä ei saanut "ruokaansa" vallitsevasta energiasta, ja kuihtui pois kokonaan tai siirtyi negatiivisten hallintaan ja palvelemaan heidän valtapyrkimyksiään. Esimerkki tästä on; Punainen Risti. Alunperin hyvää tarkoittava järjestelmä on siirtynyt negatiivisten hallintaan. Muutoin se olisi kuollut aika päiviä sitten. Toinen esimerkki; sanotaan, että kristinuskon täytyy olla oikea, koska se on ollut jo 2000 vuotta. Oikea? Väärin! Se on ollut olemassa, koska se on ollut vallitsevan energian kaltainen; negatiivinen ja maskuliininen. Vallitseva energia on ruokkinut sitä, siksi se on ollut olemassa.

        Kaikki ihmiset ovat osallistuneet projektiin - säkki päässä -, tietämättään, että ovat osa projektia, joka kerää tietoa negatiivisuuden hallintaan saattamiseksi. Jos ihmiset olisivat tienneet, niin ei olisi saatu puolueetonta tietoa. Ihminen alkaa niin helposti näyttelemään. Kerätty tieto käytetään koko Luomakunnan pelastamiseksi.

        Kaikki tarvittava tieto on nyt kasassa. Virallinen projektin päätös oli joulukuussa 2012. Sen negatiivisuuden määrän, jota maapallolle oli kylvetty, piti päättyä, ja pahuuden roolia vetäneitten ihmisten ja maan ulkopuolisten piti luopua roolistaan. Mutta valtaan ja vaurauteen päässeet ja tottuneet pahuuden rooli-pelaajat eivät halunneetkaan luopua asemastaan. He taistelevat. He ovat jo hävinneet. Nyt vain katsotaan sitä tapahtumien sarjaa, mikä heille tuhon tuo. Vanha vallitseva negatiivinen ja maskuliininen energia poistuu ja tilalle tulee positiivisvoittoinen tasapainoinen feminiini-/maskuliini-energia. Uusi energia ei tue vanhan energian edustajia. Nähtävissä kaikkialla. Vanhasta kiinni pitävä "sekoaa päästään" uuden energian vaikutuksesta.

        Jahvella oli suvereeni valta ihmiskuntaan. Hallintokauden alku lähti huonosti käyntiin ja Jahve pyysi avukseen vielä itseäänkin negatiivisemmat maan ulkopuoliset liskot. Liskot ovat asuttaneet maapalloa miljoonia vuosia sitten ja niiden kehot tuhoutuivat maan mullistuksissa. Yksilöityneet liskojen sielut jäivät tietenkin eloon. Ne ovat olleet jossakin muualla avaruudessa, mutta nyt Jahven ansiosta heille avautui mahdollisuus palata takaisin maapallolle. Liskoilla on erittäin vihamielinen suhtautuminen ihmisiin. He pitävät ihmisiä valloittajina.

        Maan ulkopuoliset liskot ovat vaikuttaneet ihmisten elämään, mutta myös liskot, jotka saivat Jahven suostumuksella tulla maapallolle ihmiskehoihin Jahven omaisuuskansan juutalaisten kautta. Alle 1% juutalaisista on näitä lisko-juutalaisia. He eivät ole siis juutalaista rotua, vaan "juutalaisia, jotka eivät ole juutalaisia".

        Jahven omaisuuskansasta; Koska maapallo oli valittu kokeilu- ja koulutuspaikaksi, niin yksi kokeiluista oli, että tutkitaan pitkän aikavälin evoluutio-tilannetta, jossa rotu pidetään puhtaan.
        Tuota puhdasrotuisuutta valittiin edustamaan juutalaiset, kaikkien muiden rotujen annettiin sekoittua. Tämä valinta tapahtui luoja-voimien toimesta paljon ennen kuin Jahve tuli valtaan. Jahve otti väkivaltaisesti tämän kokeilun nimiinsä = juutalaiset omaisuuskansakseen. Hengen hierarkian näkökulmasta katsottuna Jahve on keskinkertaisuus, ei koskaan Jumala.


      • infoa-kosmoksesta

        Viimeiset 2000 vuotta on ollut huijaus huipussaan. Jahve perusti Vanhan Testamentin, Jahve ja liskot (=illuminatit) perustivat Uuden Testamentin vallatun Sauluksen eli Paavalin avustuksella. Liskot perustivat islamin valloitusopiksi maapallolle tunkeutuneita lunastettuja varten. Lunastuksen teki liskot. Valon maailmojen luojien luomukset; sielut, ovat automaattisesti ikuisia. He eivät tarvitse lunastusta. Lunastuksessa maa ulkopuoliset negatiivisten olentojen sielut sirutetaan - ikuistetaan - ja näin he voivat vaihtaa kehoa tuhoutumatta.

        Tätä avaruuden pohjasakkaa on maapallolle tuotu toisen maailmansodan jälkeen noin 2 miljardia. Pääosa Afrikkaan ja Lähi-itään. Laki; samankaltaiset vetävät puoleensa samankaltaisia. Nyt näitä raakile-sieluja levitetään ympäri Eurooppaa illuminatien maailmanvalloitua-ohjelman mukaisesti. Suomi on saanut osansa.

        Ohjelmat ratkaisee. Jahvelle 12000 vuotta sitten annettu ohjelma; SuuriSuunnitelma, meni myttyyn. Jahve hylkäsi sen. Teki oman ohjelman. Liskot tuli mukaan Jahven rinnalle ja he tekivät omansa. Jahven jakso päättyi virallisesti 2012, mutta hän poistui kuitenkin jo 1990-luvun alussa. Poistuessaan hän sanoi; "Ei tainnut ihan onnistua". Jahven jälkeen liskot suunnittelivat olevansa yksin vallassa uusimaailmanjärjestys-ohjelmansa kanssa. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaikka siltä näyttääkin.

        Ihmisinä olevat Luomakunnan korkeimmat olennot olivat jo heränneitä mitättömyydestään, johon kaikki vajoavat, kun maapallolle syntyvät. Korkeinkin mestari menettää kaikki mahtinsa, kun hän syntyy maapallon alhaisiin värähtelytaajuuksiin. Hänen on taisteltava tiensä takaisin tietoisuuteen ja valoon. Nuo ihmisinä olevat mestarit ottivat vallan, joka heille aina kuuluukin. Taistelu pimeyden henkivaltoja vastaan on voitettu, mutta iso laiva kääntyy hitaasti.

        Presidentti Putin edustaa suurvalta-johtajista eniten Valon maailmaa. Presidentti Trump on Hengen valinta Amerikan presidentiksi. Nämä herrat hajoittavat vanhan energian aikaiset rakenteet ja järjestelmät. Vanhaa, väistyvää energiaa edustavat ihmiset hyökkäävät välillä rajustikin näitä uuden muutosenergian edustajia vastaan.

        Suuri Suunnitelma oli poissa 12000 vuotta ja on jo vanhentunut; ei tule käyttöön. Jahve ja Jahven oma ohjelma on poissa. Liskojen umj-ohjelma ei tullut voimaan. 2006 ihmiset (mestarit) ottivat vallan ja tekivät uuden ohjelman.

        Uusi ohjelma; Maapallo nostetaan takaisin neljänteen ulottuvuuteen. Olimme koko Jahven jakson kolmannessa ulottuvuudessa. Mukana nousee ihmiset, jotka kykenevät seuraamaan planeettaa. Heitä ovat luonnonkansat, koska heidän sielunsa on kytköksissä maapallon sielun kanssa. Siis kun maapallo nousee, niin he nousevat automaattisesti mukana. Toinen suuri joukko on ylönousemukseen kykenevät ihmiset. He ovat niitä, jotka ovat irrottautuneet vanhan energian rakenteista ja järjestelmistä. Yleensä vanhat sielut ja enkeli-perheeseen kuuluvat, varsinaiset projekti-työläiset, joita on noin 2,5 miljoonaa.

        Ihmiset kiistelevät ylöstempauksista. Onko niitä yksi vai kaksi? Todennäköisesti ette halua olla niiden joukossa, jotka poistetaan maapallolta eli temmataan. Arvio poistettavien määrästä on noin 5 miljardia.

        Maapallolta poistettavat jakaantuu kolmeen osaan. Yksi; ne, jotka ovat kiintyneet nykyisenkaltaiseen elämään. Heidät siirretään 3D-planeetalle toiseen galaksiin jatkamaan samankaltaista elämää kuin nykyinen. Kaksi; ne, jotka ovat illuminaatteja eli lisko-juutalaisia tai heidän liittolaisiaan. Heitä on ympäri planeettaa jokaisessa maassa. Heidät siirretään Siperiaan. Siperia on vankila-planeetta antimateria-maailmassa. Se on perustettu vasta 2010. Helvettiä ei ole koskaan ollut olemassa, mutta se on niin vakuuttavasti ihmisille markkinoitu, että melkein kaikki sen uskovat olevan olemassa. Mutta Siperia on. Nimi annettiin sen takia, kun on lause;"kyllä Siperia opettaa". Siperiaa voidaan kutsua helvetilliseksi paikaksi, koska siellä koetaan kaikki pimeimmät maapallolla tapahtuneet pahuudet koko Jahven 12000 vuotisen jakson ajalta. Mikä on kylvetty, se niitetään Siperiassa. Se on huomioitava, että antikehossa ei voi kuolla. Sinne kerätään kaikki suurimmat pahuudentekijät maasta ja maan ulkopuolelta. Luomakunnassa on siis yksi paikka, jossa saa kokea omien julmuuksien vaikutuksen omalla ihollaan. Tämä on uutta koko Luomakunnassa.

        Sitten on vielä kolmas joukko; massalunastetut. Tämä on kokonaan ääripimeitten suunnitelma ja toteutus ilman luoja-voimien hyväksyntää. Lunastus mitätöidään. Tämä avaruuden pohjasakka ei kuulu osana mihinkään järjestäytyneeseen sivilisaatioon. He saavat jatkossakin elää sen yhden elämän omalla kotiplaneetallaan. Massalunastuksia ei tehdä, mutta voidaan lunastaa pienempiä joukkoja, jotka ovat ansioituneita ja heillä on tuotavanaan jotain lisäarvoa kokonaisuudelle. Näin on tehty ja tullaan tekemään, mutta lunastus - sielun ikuistaminen- täytyy ansaita. Massalunastetut eivät jatka missään. Lunastus-siru, joka on Henkeä, otetaan heiltä pois.


      • infoa-kosmoksesta

        Miksi sitten rangaistaa, koska oli tarkoituksella rakennettu negatiivinen Jahven jakso, jossa pitikin kohdata pahuutta ja oppia sen hallintaa.
        Siksi, koska Jahvelle annettiin noudatettavaksi Suuri Suunnitelma, joka oli paljon lievempi negatiivisuudeltaan kuin nyt koettu. Jahve hylkäsi Suuren Suunnitelman ja teki oman ohjelman. Liskojen mukaantuloa ei oltu milloinkaan suunniteltu ja ne tulivat kuitenkin ja veivät pahuuden äärimmäisyyksiin saakka. Jahve oli puolueellinen ja siksi suurimmat pahuuden tekijät eivät koskaan sovittaneet karmaansa vaan syntyivät yhä uudelleen maan päälle kultalusikka suussaan.

        Valon maailman oikaisuyritykset eivät tuottaneet merkittävää helpotusta ihmiskunnalle. Arkkienkeli Lucifer tuli apuun ja poisti kerääntyneestä negatiivisuudesta sen osan, joka olisi tuhonnut ihmiskunnan, maapallon ja projektin. Kerätty negatiivinen energia tiivistettiin mustaksi valoksi ja lukittiin varastoon maan kehille toiseen aikakehykseen. Illuminaatit avasivat koodit ja saivat rituaaleissaan käyttöönsä tämän erittäin voimakkaan mustan valon. Sen avulla he ovat hallinneet. Luciferin varastoimaa mustaa valoa illuminatit palvovat, ja sille valolle on annettu nimi Lucifer. Se ei ole arkkienkeli Lucifer, ja tässä yhteydessä hänen nimensä on tahrattu.

        144000 valon mestaria tasapainottivat valollaan maapalloa, jottei se olisi romahtanut. Olivat fyysisen maapallon vastineella antimateria-maapallolla. Eivät kuulu minkään uskonlahkon piiriin. Poistuivat noin 20 vuotta sitten, kun ihmisten lisääntyvyt valo korvasi heidät. Pärjättiin jo ilman apujakin. Jeshua oli kolmas isompi valon täsmäisku maapallolle. Hän ankkuroi tietoisuuden ensisiemenet maahan ja nyt ne ovat 2000 vuoden jälkeen tuottaneet tulosta. Muuten Jeshua-keissi meni pipariksi, koska senaikaiset illuminatit naulasivat hänet ristille ja lisäksi perustivat vääristellyn Jeesus-version Raamattuineen ja kristinuskoineen.

        Taas uudelleen teille tiedoksi; Jeshua ei kuollut ristillä. Oli kyllä heikossa hapessa. Keuhkot olivat painuneet kasaan ja itse asiassa keihäänpisto kylkeen ja keuhkoihin pelasti hänen henkensä, happi kulki edes jotenkin. Essealaisen koulukunnan Jeshua-seuraajat näkivät, että mestari elää vielä. Kiireesti alas ristiltä ja ensihoitoa luolassa. Essealaiset olivat saaneet sen aikaisen parhaan koulutuksen kasveilla parantamisessa ja sitä hoitoa sai Jeshua ja hän elpyi.
        Jaa, että mistäkö tiedän? Minä olin paikalla.


      • velho3
        infoa-kosmoksesta kirjoitti:

        Pahuus = negatiivisuus, on paras ja tehokkain ihmis-sielun kouluttaja. Tämä tiedetään koko Luomakunnassa. Luomakunnan pelastamiseksi tarvittiin uutta tietoa alati lisääntyvän pahuuden pysäyttämiseksi. Silloin kun Luomakunta luotiin, niin sen luojilla ei ollut tietoa pahuuden mahtavasta tuhovoimasta. Se yllätti kaikki. Ja koska tietoa ei ollut, niin sitä oli lähdettävä opettelemaan. Alemmissa maailmoissa sitä pahuutta on yllin kyllin.

        Kenen oli lähdettävä opiskelemaan? Luomakunnan luojien, kaikkein mahtavimpien valo-olentojen oli laskeuduttava alas oppia hakemaan. Maapallo valittiin koulutuspaikaksi. Viimeinen sykli koulutuksessa on tapahtunut Jahven ollessa projeksin vetäjänä. Hänelle annettiin johtajuus 12000 vuotta sitten. Hän oli valmiiksi negatiivinen. Ja sitä hän on ollut aina ja tulee aina olemaankin. Vallitsevaksi energiaksi maapallolle valittiin negatiivinen maskuliininen energia. Kaikki mikä oli tämän energian kaltaista säilyi ja kukoisti, mutta sen vastainen energia mitätöityi lyhyessä ajassa.

        Siis mikään positiivisuutta ja hyvyyttä tarkoittava rakenne tai järjestelmä ei saanut "ruokaansa" vallitsevasta energiasta, ja kuihtui pois kokonaan tai siirtyi negatiivisten hallintaan ja palvelemaan heidän valtapyrkimyksiään. Esimerkki tästä on; Punainen Risti. Alunperin hyvää tarkoittava järjestelmä on siirtynyt negatiivisten hallintaan. Muutoin se olisi kuollut aika päiviä sitten. Toinen esimerkki; sanotaan, että kristinuskon täytyy olla oikea, koska se on ollut jo 2000 vuotta. Oikea? Väärin! Se on ollut olemassa, koska se on ollut vallitsevan energian kaltainen; negatiivinen ja maskuliininen. Vallitseva energia on ruokkinut sitä, siksi se on ollut olemassa.

        Kaikki ihmiset ovat osallistuneet projektiin - säkki päässä -, tietämättään, että ovat osa projektia, joka kerää tietoa negatiivisuuden hallintaan saattamiseksi. Jos ihmiset olisivat tienneet, niin ei olisi saatu puolueetonta tietoa. Ihminen alkaa niin helposti näyttelemään. Kerätty tieto käytetään koko Luomakunnan pelastamiseksi.

        Kaikki tarvittava tieto on nyt kasassa. Virallinen projektin päätös oli joulukuussa 2012. Sen negatiivisuuden määrän, jota maapallolle oli kylvetty, piti päättyä, ja pahuuden roolia vetäneitten ihmisten ja maan ulkopuolisten piti luopua roolistaan. Mutta valtaan ja vaurauteen päässeet ja tottuneet pahuuden rooli-pelaajat eivät halunneetkaan luopua asemastaan. He taistelevat. He ovat jo hävinneet. Nyt vain katsotaan sitä tapahtumien sarjaa, mikä heille tuhon tuo. Vanha vallitseva negatiivinen ja maskuliininen energia poistuu ja tilalle tulee positiivisvoittoinen tasapainoinen feminiini-/maskuliini-energia. Uusi energia ei tue vanhan energian edustajia. Nähtävissä kaikkialla. Vanhasta kiinni pitävä "sekoaa päästään" uuden energian vaikutuksesta.

        Jahvella oli suvereeni valta ihmiskuntaan. Hallintokauden alku lähti huonosti käyntiin ja Jahve pyysi avukseen vielä itseäänkin negatiivisemmat maan ulkopuoliset liskot. Liskot ovat asuttaneet maapalloa miljoonia vuosia sitten ja niiden kehot tuhoutuivat maan mullistuksissa. Yksilöityneet liskojen sielut jäivät tietenkin eloon. Ne ovat olleet jossakin muualla avaruudessa, mutta nyt Jahven ansiosta heille avautui mahdollisuus palata takaisin maapallolle. Liskoilla on erittäin vihamielinen suhtautuminen ihmisiin. He pitävät ihmisiä valloittajina.

        Maan ulkopuoliset liskot ovat vaikuttaneet ihmisten elämään, mutta myös liskot, jotka saivat Jahven suostumuksella tulla maapallolle ihmiskehoihin Jahven omaisuuskansan juutalaisten kautta. Alle 1% juutalaisista on näitä lisko-juutalaisia. He eivät ole siis juutalaista rotua, vaan "juutalaisia, jotka eivät ole juutalaisia".

        Jahven omaisuuskansasta; Koska maapallo oli valittu kokeilu- ja koulutuspaikaksi, niin yksi kokeiluista oli, että tutkitaan pitkän aikavälin evoluutio-tilannetta, jossa rotu pidetään puhtaan.
        Tuota puhdasrotuisuutta valittiin edustamaan juutalaiset, kaikkien muiden rotujen annettiin sekoittua. Tämä valinta tapahtui luoja-voimien toimesta paljon ennen kuin Jahve tuli valtaan. Jahve otti väkivaltaisesti tämän kokeilun nimiinsä = juutalaiset omaisuuskansakseen. Hengen hierarkian näkökulmasta katsottuna Jahve on keskinkertaisuus, ei koskaan Jumala.

        En ota kantaa kirjoituksees, mutta ihminen on ainut paha maapallolla, ja sen takia hän joutui ajattomasta henkisestä paratiisitikasta ulos, ja ellei hän ymmärrä tätä niin edessä on umpikuja sekä poistuminen takaisin kivikauteen


      • EikiitosJeesus

        Jatka vaan uskoasi Antikristus-Jumaliin ja -Jeesuksiin, katsos kun muunlaisia Valtiaita ei ole!=Ihminen ei ole paha, vaan tietämätön, elämässä on niin paljon väärinkäsitystä, esim. toistemme suhteen. Kaikki PAHA on Jumalilta ja Jeesuksilta ym. joiltain Valtiailta. He saivat vielä ton Henkimaailmankin mukaan vedettyä kaiken sen välittämiseen, mutta Aika on tullut Heidän kaikkien, Valtiaiden asiat tuomaan absoluuttisesti esiin, julki!


    • Johtuuko elukkojen alhainen käytös siitä, että he syövät lihaa verineen. Ehkä niin on. Seksuaalisuudessa puolestaan ei ole mitään pahaa. Ihminen on luotu nauttimaan mahdollisimman paljon seksistä. Eläimellä asia on toisin. Eläimen järjettömyys voi johtua jostakin fysiologisesta tekijästä joka on syntynyt evoluution myötä. Veren syöminen, kiimatappelut, hormonitoiminta, mantelitumakkeen kutistuminen jne.

      Ihminen on o.k. Jumalat ovat paljon valehdelleet esim. väittäen olevansa luomattomia ja kotoisin tämän maailman ulkopuolelta. Barnabaan evankeliumin mukaan Jumalan pojat esim. Jeesus ja Jehova ovat maan luomuksia, mutta ei mullasta, vaan tulikehästä.

      Älkäämme syökö verta eläinten tavoin. Varokaamme myös olemasta tietämättömiä hormonien sokeuttavasta vaikutuksesta. On kolmella tavalla vaikuttavia hormoneja: Tietämättömyyttä ja tajunnan sammumista vaikuttavat, intohimoisuutta vaikuttavat ja hyvyttä vaikuttavat.

    • VastuutaMyösUskoville

      Kyllä se taitaa vaan olla niin, että Jumalat eivät ole tästä maailmasta, Raamatussakin on sanottu ettei Jeesuskaan ole. Tosin He kaikki ovat iäisyys sitten jo antaneet periksi siitä jumaluudestaan ja alkaneet nauttia "lihan hedelmistä ja nautinnoista".

      Valehdelleet ovat ihmisille ja muillekimn UMMET ja lammet, EI meillä kellään tule olemaan mikään hyvin, kun aikanamme tonne "Taivaaseen" joudumme, siellä Huora on Taivaan vahtina, vartijana, joka pitää siitä kaikesta epäoikeudesta, törkeästäkin ja hyväksikäyttävästä olosuhteesta kiinni.

      Uskovaiset AVATKAA jo silmänne ja tajuntanne, ymmärryksenne, sillä uskomalla Jumalaan tai Jeesukseen, siis minkäänlaisiin Heihin (jotka oikeasti ovat olemassa, siis ei koske teorioita) uskotte Antikristuksiin ja/tai Paholais-Valtiaisiin, sellaisia He kaikki ovat. Yksikään Heistä EI ole Oikea, ei kunnollinen EIKÄ siten siis hyväksyttävä. Ovat VAIN ottaneet, vieneet Vallan, alkaneet sitä VÄÄRIN täällä noudattaa ja toteuttaa, EIVÄTKÄ aio KOSKAAN muuttaa tapojaan tai ajatteluaan. "Tie, Totuus ja Elämä"= VALE, VÄÄRYYS ja langetus! NÄIN on TOSI!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe