Oikeaa ja väärää tietoa siitä, kuka auttoi Turussa

Aavikon.Auttaja

http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3926047/Vuoden pakolaismies todisti tanaan Viela ampumisen jalkeenkin han yritti puukottaa sita naista
Siinäpä se nyt on, todistajavalan velvoittamana oikeudessa kerrottu tarina marokkolaisen Ahmad Hosseinin osuudesta Turun puukotuksen pelastustöihin. Siitä lukekaan. Ahmad Hossein yritti parhaansa mukaan auttaa. On kaikki syy uskoa, että todistaja on pysynyt totuudessa.

Tästä tarinasta nousi aikoinaan möly. Turun Sanoma julkaisi silminnäkijähaastattelun Ahmad Hosseinista. MV-lehti nosti asiasta mölyn ja vähätteli Hosseinin osuutta. Eihän se nyt sovi rassukoille, että maahanmuuttaja olisi auttanut ketään tai mitenkään. Jussi Halla-aho jakoi MV-lehden juttua Facebookissa. Halla-aho myös väitti, että hän uskoi MV-lehden jutun olevan totta. Edelleen Halla-aho kuvasi Turun Sanomien toimintaa härskiksi.

Tosin Halla-aho parin tunnin kuluttua poisti linkin, mutta hän ei koskaan myöhemmin pahoitellut linkkiä tai korjannut väitteitään. Halla-aho itse kertoi, että pointti oli hänen mielestään se, että suomalaisia auttajia ei nostettu esille.

Myöhemmin on käynyt ilmi, että Turun Sanomat oli turhaan yrittänyt saada haastattelua suomalaisilta auttajilta. Koominen yksityiskohta on sekin, että myöskään Suomen Uutiset ei onnistunut saamaan haastattelua. Suomen Uutiset julkaisi ufojutun, jossa anonyymi "Harri" kertoi sen, että hän ei kerro mitään: "Ei kerrota, mitä hän teki, mitä näki, miten reagoi, ja miten hän auttoi muita ".

Halla-ahon FB-juttu poisti estot rasistisilta öyhöiltä. He syyllistivät Turun Sanomien jutun tehnyttä toimittajaa ja uhkailivat sekä pelottelivat toimittajaa. Halla-aho taas pesee käsiään näin: "Sen tarkistaminen, miten asiat oikeasti menivät, on tiedotusvälineiden tehtävä." Olen itse sitä mieltä, että tässä Halla-aho pinkoo karkuun aiheuttamaansa kohua ja sen seurauksia. Niljakas teko.

Turun Sanomat on päivittäin julkaissut juttuja Turun puukotuksen oikeudenkäynnistä. Siinä on kuvattu useita henkilöitä, jotka juoksivat puukottajan perässä ja yrittivät estää hänen tekojaan. Ahmad Hossein oli tässä joukossa mukana, hän yritti auttaa ja teki minkä pystyi. Jokainen yritys auttaa uhreja ja estää rikosta ansaitsee kiitoksen. Ei ole MV-lehden, ei Halla-ahon eikä rassukoiden asia luokitella, kuka auttoi uhreja paremmin kuin toinen.

Nyt on julkaistu oikeudenkäynnissä annettuja todistajalausuntoja. Nyt on pääteltävissä, kuka teki tai näki mitäkin. Nyt olettaisin, että Turun puukotuksen oikeista ja vääristä auttajista öyhöttäneet henkilöt korjaisivat täällä vääriä väitteitään. Ja kissan nenä. Öyhöt ovat jo pinkoneet vauhdilla karkuun omia juttujaan.

Surkeaa sakkia.

59

907

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VaiVieläAuttaja

      Jaa no mitehä se nyt sit ketää "autto", jos se vaa kelas sen rikastajan perässä niinku kaikki muutki joilla ei ollu mitää kättä pidempää!? :/ Muuta ku se yks pesäpalloilija. Eikös se o jo vähä myöhästä se auttamine jos kadut on jo täynnä verta vuotavaa porukkaa? Mä taas väitän et mä oon auttanu elämäni aikana vähä saatanan paljo enemmä ku toi jamppa, koska mä en olis alunperi halunnukka sitä puukottajaa tänne Suomee! Miks en mä saa palkintoo, koska mun toimien ansiosta montakyt suomalaista olis viel HENGISSÄ!

      • Juutinraumaa

        Juuri noin. Sankarimulkero vain juoksi auttajien perässä. Aloitus on todella ala-arvoista ulinaa.


    • Aavikon.toistoautomaatti

      Öyh öyh. Jälleen kerran pakkomielteinen aloitus.

    • aavikon.mätä.tomaatti

      Hosseinin juttu oli täynnä yksityiskohtia. Mitäs sellaisesta todistajasta sanotaan? Noin niinku yleisen elämänkokemuksen perusteella.

      • Aavikon.Auttaja

        "Hosseinin juttu oli täynnä yksityiskohtia. Mitäs sellaisesta todistajasta sanotaan? "

        Sanoisin noin yleisen elämänkokemuksen perusteella, että tarkka ja hyvä todistaja. ;)))


    • kjhbgvfcfvbgn

      "Ei ole MV-lehden, ei Halla-ahon eikä rassukoiden asia luokitella, kuka auttoi uhreja paremmin kuin toinen."

      Mutta ilmeisesti valtamedian asia se on, vai? Ei ilmeisesti vieläkään mene jakeluun Halla-ahon pointti valtamedian oman ideologiansa mukaisesta auttamisen laadun luokittelusta.

      "Halla-aho itse kertoi, että pointti oli hänen mielestään se, että suomalaisia auttajia ei nostettu esille."

      • Aavikon.Auttaja

        "Halla-aho itse kertoi, että pointti oli hänen mielestään se, että suomalaisia auttajia ei nostettu esille."

        Lue nyt avaukseni uudestaan ja kerro minulle, miten suomalaisia auttajia voitaisiin nostaa esille, jos he eivät suostu haastatteluun tai anna valokuvata itseään? Eihän tämä onnistunut myöhemmin edes Suomen Uutisilta.

        Kerro myös, mitä Turun Sanomien olisi pitänyt kirjoittaa? Olisiko lehden pitänyt jättää blanko aukeama ja pahoitella, että koska nyt emme saa aitosuomalaisen auttajan haastattelua mitenkään, jää tämä aukeama tyhjäksi.

        Heh heh - sanon minä.


    • Hossein-pois-Suomesta

      Luin tuon jutun yllä olevasta linkistä, eikä siinä Hosseini kertonut mitään muuta kuin että juoksi murhaajan (uskonveljensä ja samaa kulttuuri ja kieliperhettä edustavan) perässä. Ei siis "pysäyttänyt" murhaajaa tai auttanut uhreja konkreettisesti.

      Siinä MV-lehden jutun kuvassa jonka Halla-aho jakoi FB:ssä kantasuomalaiset auttavat puukotettua naista ja Hosseini tuijottaa vierestä. Tämä oli myös totuus.
      Syytä miksi nämä suomalaiset eivät ole halunneet tulla julkisuuteen, voi arvailla.
      Turun Sanomien Rebekka Härkönen kuitenkin teki juuri Hossinista suuren sankarin. Kaikki ymmärtävät että lehden juttu oli yritys kääntää huomio pois islamilaisesta terrorismista.

      • aavikon.rottanen

        ei näkynyyt kyllä hosseinia siinä kiinipitokuvassakaan vaikka sanoi potkaiseensa veitsen pois miehen ulotuvilta. Sehän kuuluu poliisin tehtäviin, eihän ne päästä ketään lähelle, koska eivät voi tietää kuinka monta puukottajaa todellisuudessa oli, usassa tällaisessa tapauksessa lähestyjä olisi saanut luodin päähänsä. Mutta ehkä Hosseini juoksi jo ambulansskikuskien avuksi jotka ojensivat hänelle sideharsoa.


    • suuretsuvakit

      Minkä takia pikkupetteri joka oli yksi laittomien maahanpäästäjistä ei inahtanutkaan turun murhien jälkeen oli hiljaa piilossa, Juha sentään oli järkyttynyt taas kerran ja tyypilliseen tapaan nykyinenkin sisäministeri kuten kaksi edeltäjääkin on vain huolissaan suomalaisten väkivallasta ei näe mitään uhkaa laittomasti maassa olevista raiskaajista ja murhaajista, ranskassakin tajuttiin jo ottaa heidät säliöön mutta suomessa kokoomus ja kepu rahastusmielessä ja suomen kansan turvallisuudella ei väliä kun nappisilmä selittää.

    • mediastories

      Siis pointtihan on juuri siinä, että julkaistiin kuva, jossa suomalainen mies harmaassa paidassa auttaa naista painamalla haavaa jollain, tämä vuoden pakolaismies seisoo siinä kuvassa .vieressä.

      Härkönen sanoo, että näki kuvan, jossa oli tämä mies painamassa jollain loukkaatuneen naisen haavaa, sellaista kuvaa ei ole näkynyt missään julkisuudessa, onko joku nähnyt, linkki kiitos!

      Olisi ollut todella tärkeää julkaista kuva, jossa hän toimi kuten Härkösen jutussa oli kirjoitettu, tietenkin suomalaisia suututti , kun sitten julkaistiin kuva, jossa suomalainen mies teki kuten tämä Hosseini kertoi tehneensä, mutta hänestä ei kirjoitettu yhtään mitään, se tuntui epäreilulta.

      Kukaan ei kiistä sitä, etteikö tämä Hosseini olisi ollut siellä auttamassa ja varmasti teki parhaansa, siitä kiitos !

      Oikeudenkäynnissä ei puhunut enää mitään haavan painamisesta, kuten sanoi alkuperäisessä jutussa, en ainakaan missään huomannut.

      "Kertoi auttaneensa loukkaantuneita poliisin ja muiden takaa-ajajien kanssa" näin lukee lehdessä, se on eri tavalla sanottu ja sen voi käsittää erittäin monella tavalla, mukaanlukien myös haavan painamisen .

      Olisi kyllä kannattanut pysyä pilkulleen siinä alkuperäisessä kertomuksessa, tämä on nyt kuin tarkoituksella tulkinnanvarainen, miksi ihmeessä?

      Ja niin toinen pointti juurikin se, että juttu tehtiin juuri turvapaikanhakijasta eikä muista, joita oli siellä paljon kaikenlaisia ihmisiä, ulkomaalaisia ja suomalaisia, jotka samalla tavalla osallistuivat takaa-ajoon jne ja auttoivat.

      Toimittaja halusi tehdä juurikin nimenomaan jutun vain hänestä valtavan ison jutun, kun olisi voinut tehda jutun niin , että olisi ollut myös muitakin auttajia samassa jutussa, eikä pelkkä turvapaikanhakija, hänet nostettiin siinä jutussa ikäänkuin suurimmaksi sankariksi, todellinen suurin sankari oli se ruotsalaismies.

      Ei vaan millään voinut välttyä tarkoitushakoisuuden vaikutelmalta, voi voi sentään.

      Anteeksi vaan, ei voi mitään asialle, eikä ole voinut moni muukaan, etenkään turkulainen, koska Härkönen sanoi joutuneensa ahdistelluksi kaupungilla tämän jutun takia, mikä on kyllä ikävää ja joutui muuttamaan pois siksi, joka on melkeen uskomatonta, mutta valitettavasti totta.

      Onnea valinnasta vuoden pakolaismieheksi, joka tuli kuulemma eri ansioista kuin torin tapahtumat.

      Valtava kiitos vielä kaikille auttajille!

      • Aavikon.Auttaja

        "Ja niin toinen pointti juurikin se, että juttu tehtiin juuri turvapaikanhakijasta eikä muista..."
        Kuinka monta kertaa sinulle pitää toistaa, että Turun Sanomat yritti turhaan saada haastattelua ns. suomalaisilta auttajilta. Myöskään Suomen Uutiset ei onnistunut siinä, mikä tekee Turun Sanoman kertomuksesta uskottavan.

        Kerro nyt ihan omin sanoin, miten tekisit jutun ihmisestä, joka kieltäytyy haastattelusta eikä annan kuvata itseään?

        ".... joka on melkeen uskomatonta, mutta valitettavasti totta. "
        Hyvin sinä kiemurtelet. Toimittajan vainominen ja uhkailu ei ole millään kurvailulla selitettävissä. Se on rikollista toimintaa. On niljakasta, että puheenjohtaja Halla-aho luikki asiaa karkuun, vaikka hänen oma toimintansa käynnisti jahdin.

        "Valtava kiitos vielä kaikille auttajille!"
        Olen samaa mieltä. Kaikki, jotka yrittivät auttaa uhreja tai estää rikosta, ansaitsevat kiitoksen. Ei ole sinunkaan asiasi vähätellä kenenkään osuutta.


      • VIITEKEHYKSESSÄ

        Höpö höpö ketään vähätellä, yksinkertaisesti kerrotiin syy, miksi ihmiset suuttuivat Härköselle.


      • Missä-mennään-suomi-
        Aavikon.Auttaja kirjoitti:

        "Ja niin toinen pointti juurikin se, että juttu tehtiin juuri turvapaikanhakijasta eikä muista..."
        Kuinka monta kertaa sinulle pitää toistaa, että Turun Sanomat yritti turhaan saada haastattelua ns. suomalaisilta auttajilta. Myöskään Suomen Uutiset ei onnistunut siinä, mikä tekee Turun Sanoman kertomuksesta uskottavan.

        Kerro nyt ihan omin sanoin, miten tekisit jutun ihmisestä, joka kieltäytyy haastattelusta eikä annan kuvata itseään?

        ".... joka on melkeen uskomatonta, mutta valitettavasti totta. "
        Hyvin sinä kiemurtelet. Toimittajan vainominen ja uhkailu ei ole millään kurvailulla selitettävissä. Se on rikollista toimintaa. On niljakasta, että puheenjohtaja Halla-aho luikki asiaa karkuun, vaikka hänen oma toimintansa käynnisti jahdin.

        "Valtava kiitos vielä kaikille auttajille!"
        Olen samaa mieltä. Kaikki, jotka yrittivät auttaa uhreja tai estää rikosta, ansaitsevat kiitoksen. Ei ole sinunkaan asiasi vähätellä kenenkään osuutta.

        "Kerro nyt ihan omin sanoin, miten tekisit jutun ihmisestä, joka kieltäytyy haastattelusta eikä annan kuvata itseään?"

        Olisi voitu todeta lehdessä että kantasuomalaiset auttajat eivät jostain syystä halua antaa haastattelua. Olisi voitu tehdä oma juttunsa siitä miksi näin on.
        Nyt tilanteesta sai sai Rebekka Härkösen jutun perusteella sen kuvan että tummat matut auttoivat ja kantikset ottivat selfie kuvia.


      • Aavikon.Auttaja
        Missä-mennään-suomi- kirjoitti:

        "Kerro nyt ihan omin sanoin, miten tekisit jutun ihmisestä, joka kieltäytyy haastattelusta eikä annan kuvata itseään?"

        Olisi voitu todeta lehdessä että kantasuomalaiset auttajat eivät jostain syystä halua antaa haastattelua. Olisi voitu tehdä oma juttunsa siitä miksi näin on.
        Nyt tilanteesta sai sai Rebekka Härkösen jutun perusteella sen kuvan että tummat matut auttoivat ja kantikset ottivat selfie kuvia.

        Jaa, että juttu siitä, että nyt ei olekaan juttua, kun nämä kantasuomalaiset ovayt kovin ujoja, mutta sankareita silti kaikki tyyni.

        Nauretaan yhdessä. ;)))


      • jatkuvaa.tirskahtelua
        Aavikon.Auttaja kirjoitti:

        Jaa, että juttu siitä, että nyt ei olekaan juttua, kun nämä kantasuomalaiset ovayt kovin ujoja, mutta sankareita silti kaikki tyyni.

        Nauretaan yhdessä. ;)))

        "Nauretaan yhdessä. ;)))"

        Niinpä tuntuu sadat persoonasi naureskelevan alati kirjoitusvirheitään. ;)))


    • poliisikokelas

      Toimittajien ei kuulu olla sellaisessa asemassa, että heitä ei saa arvostella, saa kaikkia muitakin julkisessa tehtävässä olevia saa .arvostella. Se olisi aivan sairas tilanne ja epäreilua.

      Toimittajat itse arvostelevat esim. vaikka vaaleilla valittujen kansanedustajien ja poliitikkojen toimintaa, ei voi olla niin, että se ei toisinpäin olisi mahdollista.

      Toimittajat kirjoittavat aina omasta näkökulmastaan, ja edistääkseen omaa poliittista agendaansa., se on niiiiiiiin nähty.

      Arvostelen nyt vaikka tässä toimittajaa, joka kirjoitti jutun, että tallinnassa on raiskattu nainen, niin jätti kertomatta, että raiskaaja oli irakilainen, tässä vallitsevassa tilanteessa se olisi ollut erittäin paljon yleisöa kiinnostava tieto, mutta eipä kerrota, kun halutaan tahallaan salata se.

      Samalla arvostelen juttua, jossa kerrotaan alaikäisistä, jotka ryöstävät ihmisiä puukolla uhaten, haluan ja kaikki muutkin haluavat tietää keitä ja millä taustalla ja missäpäin kaupunkia tätä tapahtuu, että voi vältellä heitä, mutta kun ei kerrota ja siitä taas lähtee arvailut käyntiin ja "vihapuhe".

    • keijokourija

      Onhan noita tapauksia ollut ennenkin tämä "sankariauttaja" taisi olla puukottajan frendi ja yleisessä kaaoksessa heittäytyi sankariksi.Minä en musuja usko he valehtelevat joka asiassa.

    • Aavikon.Auttaja

      - Toimittajien ei kuulu olla sellaisessa asemassa, että heitä ei saa arvostella,
      Lueppas nyt uudestaan kurssikirjojasi nimimerkki "poliisikokelas". Arvostelu osoitetaan aina sanomalehdelle.

      Kun yksittäiselle toimijalle aletaan lähettelemään nimettömiä sähköposteja, soittelemaan nimettömiä puheluita ja seuraamaan kadulla, kyseessä on laiton uhkaus. Se on rikos.

      • Sivustakatsoja

        Juu juu mutta kun TS poisti kommentointimahdollisuus uutisiin sivuillaan, koska oli ilmeisesti "vääriä" mielipiteitä niin toimittaja joutui ottamaan vastaan ryöpytyksen hlökohtaisesti, koska TS ei halunnut sitä sivuillaan, siis ihmisten arvostelua ko.jutusta.


      • Aavikon.oikeusapu
        Sivustakatsoja kirjoitti:

        Juu juu mutta kun TS poisti kommentointimahdollisuus uutisiin sivuillaan, koska oli ilmeisesti "vääriä" mielipiteitä niin toimittaja joutui ottamaan vastaan ryöpytyksen hlökohtaisesti, koska TS ei halunnut sitä sivuillaan, siis ihmisten arvostelua ko.jutusta.

        Älä viitsi selitellä.

        Jos olet eri mieltä lehtiuutisen kanssa ja katsot, että julkaistu tieto on väärä, kirjoita asiasta toimituksen osoitteeseen ja pyydät oikaisua. Lehden osoitteen löydät aina yhteystieto-osiosta. Voit kirjoittaa ihan perinteisen kirjeen tai sähköpostin. Lehti vastaa aina oikaisupyyntöön, mutta välttämättä oikaisua ei julkaista. Lehti voi olla täysin eri mieltä asiasta.

        Jos tuntuu siltä, että lehti ei ota sinua kuuleviin korviinsa ja olet mielestäsi oikeassa, tee valitus JNS:lle (julkisen sanan neuvosto). Neuvosto käsittelee kantelusi.

        Se, että useat lehdet tarjoavat nettilehdessä mahdollisuuden kommentointiin, ei tarkoita sitä, että kaikki kommentit julkaistaisiin tai lukijalla ylipäätään olisi rajoittamaton oikeus kommentointiin. Monella lehdellä kommentit moderoidaan ennen julkaisua. Useain nähty tilanne on se, että lehti sulkee kommentoinnin, kun sinne alkaa satamaan sontaa.

        "...joutui ottamaan vastaan ryöpytyksen hlökohtaisesti..."
        Seli seli. Mikää selitys ei oikeuta sitä, että toimittaa henkilönä pelotellaan ja uhkaillaan. Se on aina rikos.


      • Höpönpölöpöö
        Aavikon.oikeusapu kirjoitti:

        Älä viitsi selitellä.

        Jos olet eri mieltä lehtiuutisen kanssa ja katsot, että julkaistu tieto on väärä, kirjoita asiasta toimituksen osoitteeseen ja pyydät oikaisua. Lehden osoitteen löydät aina yhteystieto-osiosta. Voit kirjoittaa ihan perinteisen kirjeen tai sähköpostin. Lehti vastaa aina oikaisupyyntöön, mutta välttämättä oikaisua ei julkaista. Lehti voi olla täysin eri mieltä asiasta.

        Jos tuntuu siltä, että lehti ei ota sinua kuuleviin korviinsa ja olet mielestäsi oikeassa, tee valitus JNS:lle (julkisen sanan neuvosto). Neuvosto käsittelee kantelusi.

        Se, että useat lehdet tarjoavat nettilehdessä mahdollisuuden kommentointiin, ei tarkoita sitä, että kaikki kommentit julkaistaisiin tai lukijalla ylipäätään olisi rajoittamaton oikeus kommentointiin. Monella lehdellä kommentit moderoidaan ennen julkaisua. Useain nähty tilanne on se, että lehti sulkee kommentoinnin, kun sinne alkaa satamaan sontaa.

        "...joutui ottamaan vastaan ryöpytyksen hlökohtaisesti..."
        Seli seli. Mikää selitys ei oikeuta sitä, että toimittaa henkilönä pelotellaan ja uhkaillaan. Se on aina rikos.

        "toimittaa"
        Ei trolli opi koskaan kirjoittamaan. Öyhötystä tulee muttei asiaa.


      • kukkelisi.tiedetään

        En. Kiitos että muistutit. Omaasi tunnut näpläävän alati.


      • Aavikon.Tröllipelle
        kukkelisi.tiedetään kirjoitti:

        En. Kiitos että muistutit. Omaasi tunnut näpläävän alati.

        Tarkka kakara. ;)))


      • kukkelisi.tiedetään
        Aavikon.Tröllipelle kirjoitti:

        Tarkka kakara. ;)))

        Sinua vanhempi, pojuseni.


    • thisisrape

      Oli miten oli, kuka auttoi ketä, mutta tämä terroristi tuli väärällä nimellä suomeen ja kävi koulua lastemme parissa ja sai parasta mitä voi tarjoilla. Syy on teikäläisten ( aloittajan).

      • VarmuudenVuoksi

        Pitänee siis varmuuden vuoksi vastustaa jokaisen ulkomaalaisen tuloa Suomeen. Muuten on osasyyllinen ulkomaalaisten täällä tekemiin rikoksiin.

        Varsinkin tanskalaisten tuloa pitää vastustaa. Sieltä tuli tänne jo yksi psykopaatti poliisimurhaaja. Ja tänään sai eräs toinen tanskalainen psykopaatti elinkautisen tuomion murhasta.


      • EiLuxemburgilaisille
        VarmuudenVuoksi kirjoitti:

        Pitänee siis varmuuden vuoksi vastustaa jokaisen ulkomaalaisen tuloa Suomeen. Muuten on osasyyllinen ulkomaalaisten täällä tekemiin rikoksiin.

        Varsinkin tanskalaisten tuloa pitää vastustaa. Sieltä tuli tänne jo yksi psykopaatti poliisimurhaaja. Ja tänään sai eräs toinen tanskalainen psykopaatti elinkautisen tuomion murhasta.

        Kyllä Luxemburgissakin on murhattu.
        Kaikille Luxemburgilaisille annetta maahantulokielto.


      • thisisrape
        VarmuudenVuoksi kirjoitti:

        Pitänee siis varmuuden vuoksi vastustaa jokaisen ulkomaalaisen tuloa Suomeen. Muuten on osasyyllinen ulkomaalaisten täällä tekemiin rikoksiin.

        Varsinkin tanskalaisten tuloa pitää vastustaa. Sieltä tuli tänne jo yksi psykopaatti poliisimurhaaja. Ja tänään sai eräs toinen tanskalainen psykopaatti elinkautisen tuomion murhasta.

        Kyllä se homman nimi on että tänne vaeltaa lähi idästä pelkkiä miehiä ja teikäläiset eivät välitä muusta. kuten esim sodan ja pommien keskelle jääneitä lapsista ja naisista. Ette välitä vaikka nämä tulisivat väärällä henkilöllisyydellä vaan yritätte jopa estää palauttamisen jotta saatte nauttia ihanista allahuista, jotka raiskaavat oman maanne naisia. nyt yritätte jopa puolustella tätä terroristia. säälittävää ja munatonta.


      • LUX-pelko
        EiLuxemburgilaisille kirjoitti:

        Kyllä Luxemburgissakin on murhattu.
        Kaikille Luxemburgilaisille annetta maahantulokielto.

        Raja vuotaa!

        Sieltä tulee läpi kaikenlaiset luxemburgerit ja württembergerit. Ties mitä niillä on mielessä. Ei ole mitään takeita, että he kunnioittavat suomalaista kulttuuria. Joukossa on rikollisiakin.

        Kuka on vastuussa, kun luxemburgeri tekee Suomessa rikoksen? Häh?


    • nurinoikein

      Luxemburgista ei ole tullut kymmeniätuhansia turvapaikanhakijoita Suomeen palkalliseen täysihoitoon, vai onko tullut?
      Islamistitrollit tekevät kaikkensa korostaakseen muslimien paremmuutta, kohta alatte vaatimaan sharialakia.

    • hrwqb

      kunniamurha on heille luxenburgilaisille outo käsite tai tasa arvo tai että naisetkin ovat töissä eivät kotona lapsia synnyttämässä ja miestä palvekemassa.
      Tänne on hyvä tulla ahkerat ja kulttuurin hyväksyvät henkilöt. Monet ulkomailta tulleet ja sopeutuneet ovat loistava esimerkki esim. virolaiset thaimaalaiset venäläiset ym.
      Olen vain suuresti epäileväinen sopeutumiseen jos uskonto määrittää miten elää uudessa kotimaassaan, eikö se niin ole että maan tavalla tai maasta pois.
      Lisäksi se vaikeuttaa heidän asemaansa jotka haluavat sopeutua, on ennakkoluulot niin maanmiehin puolelta kuin alkuperäisasukkaiden puolelta.

    • OvatPelkkiäVässyköitä

      Halla-Aho ja muut maanpetturit ovat pelkkiä räksyttäviä rakkikoiria ja rottia, siinä vaiheessa kun kysytään oikeaa rohkeutta ja sisua.

      • puskajussille

        Näytä esimerkkiä tai ole hiljaa. Tuo ei ole kumpaakaan.


      • Kylläkansatietää

        Näin on. Heidän ideologiansa on vihanlietsonta ja vastakkainasettelu. Samaa myyräntyötä tekivät äärikommunistit aikoinaan.


    • Ihmetyyppi

      Miten tuo Aavikon.Rassukka AINA haukkuu kantasuomalaisia tapahtuipa mitä tahansa. Mistä sikiää tuo pohjaton viha Suomalaisia ja Suomalaisuutta kohtaan? Ymmärrystä riittää kyllä rajattomasti tälle Turun puukottajalle sekä turvapaikanhakijoiden suorittamille raiskauksille ja muille rötöksille. Ei tuo Aavikon.Rassukka voi ainakaan Suomalainen olla.

      • tuhnut.päästi

        Häpeää taannoista piereskelyään Ruotsin puolella.


    • tolkkuapeliin

      No tämä Aavikon pökälehän kuuluu ääriryhmään ja tunnetusti ääriryhmiin kuuluvien kanssa on järjetöntä alkaa väittelemään. Tuolla kuka ketäkin auttoi aloituksellaan hän haluaa vain viedä huomion pois itse puukotuksesta ja siitä kuka sen suoritti.

      • SuvaitsevainenLillan

        Näin juuri.

        Aavikon.rassukka on todennäköisesti monivammainen yksilö , jonka vaivojen hoitamiseen hänen oma lääkärinsäkin on kyllästynyt jo aikoja sitten.

        Yhtäkaikki , kyseessä on tyypillinen MILSU = militantti suvaitsevainen, joka ei suvaitse mitään muuta kuin omanlaisensa maailmankuvan. Sääliksi käy niitä , jotka livenä joutuvat tuon kanssa olemaan tekemisissä. Vaimoa ei varmastikaan peräkammarin poikamiehellä ole , mutta jos vielä äiti on kuvioissa niin voi äitimuoriparkaa.

        Minun on helppo puhua , koska itse edustan suomalaisten suurta enemmistöä ja voin vakuuttaa oman viiteryhmäni puolesta että me inhoamme milsuja. Hyvin paljon. ¨

        Kukalla... Lillan!


      • hehhehe
        SuvaitsevainenLillan kirjoitti:

        Näin juuri.

        Aavikon.rassukka on todennäköisesti monivammainen yksilö , jonka vaivojen hoitamiseen hänen oma lääkärinsäkin on kyllästynyt jo aikoja sitten.

        Yhtäkaikki , kyseessä on tyypillinen MILSU = militantti suvaitsevainen, joka ei suvaitse mitään muuta kuin omanlaisensa maailmankuvan. Sääliksi käy niitä , jotka livenä joutuvat tuon kanssa olemaan tekemisissä. Vaimoa ei varmastikaan peräkammarin poikamiehellä ole , mutta jos vielä äiti on kuvioissa niin voi äitimuoriparkaa.

        Minun on helppo puhua , koska itse edustan suomalaisten suurta enemmistöä ja voin vakuuttaa oman viiteryhmäni puolesta että me inhoamme milsuja. Hyvin paljon. ¨

        Kukalla... Lillan!

        Mummonsa on tärkein. Peräkammarin.öyhölle.
        Mummia kainaloon aikoinaan laitettiin dödömainoksessa. Mitenhän hän?


    • Aavikon.Auttaja

      Mielenkiintoista sensuuria. Täysin aiheeseen liittymättömät, pelkästää kirjoittajaan kohdistuva vihapuhe saa jää palstalle, mutta muuten sensuuri on tässäkin katsonut asiakseen poistaa neljä viimeisintä kirjoitusta.

      Selitys on tietysti yksinkertainen. Turhautunut rassukka on hyökännyt ilmiantonappulan kimppuun ja niksuttanut posket punoittaen. Näinhän se asia etenee ja aitosuomalaisuus kasvaa kestäväksi maailmankatsomukseksi. ;)))

      Eihän teidän kanssanne kehtaa tästä aiheesta enempää temuta. ;)))

      • kirjoita.siistimmin

        Sinun pitää siistiä törkykirjoituksiasi. Kas niin pysyy framella, ei öyhöttämällä. ;)))


    • Aavikonrassukalle

      Mistähän mahtaa johtua tuo Aavikon.Rassukan äärimmäinen viha Suomalaisia ja Suomalaisuutta kohtaan? Tuolla kuka auttoi ja ketä kirjoittelulla tämä Aavikon.Rassukka yrittää viedä ihmisten mielenkiinnon siitä pois, että kuka oli itse puukottaja ja mistäpäin maailmaa hän oli tullut. Näyttää olevan tämä puukottaja Aavikon.Rassukan suuri sankari.

    • Eipersuanaapuriin

      Mv-lehden valeuutisen perusteella Halla-aho käski persujaan vainoamaan jutun Turun sanomiin kirjoittanutta toimittajaa. Ja persut tietysti tottelivat. Näin toimii haittasuomalainen.

      • jotainrajaa

        Onko Turun puukottaja sinun suurin sankarisi?


    • Aavikon.Auttaja

      Kuten jo sanoin: Eihän teidän kanssanne kehtaa tästä aiheesta enempää temuta. ;)))

      • Pakkotoisto.rulaako

        No miksi tulit silti öyhöttämään?
        Oletko noin paha narsisti?
        Kukaan ei kirjoituksiasi kaipaakaan, jos niin kuvittelet. ;)))


    • Aavikon.Auttaja

      "No miksi tulit silti öyhöttämään?"

      Aiheellinen kysymys. Ilmoitin, että enpä kehtoo temuta enempää teidän kanssanne. Ajattelin, että ilmoitus on yksikäsitteienn, mutta mitä vielä. Täällähän vajakkien kuoro huuteli kyynel poskella perääni. Kuunteleppas tätä:
      - Sinun pitää siistiä törkykirjoituksiasi.
      - Mistähän mahtaa johtua tuo Aavikon.Rassukan äärimmäinen viha
      - Onko Turun puukottaja sinun suurin sankarisi?

      Ilmoitin siis saman asian uudestaan: minua ei kiinnosta temuta teidän kanssanne. Ja taas kyynel poskella kaipuuta:
      - No miksi tulit silti öyhöttämään?

      Miten teille pitäisi ilmoittaa, että enempi temuaminen ei nyt kiinnosta? Sano sinä.

      • Tulittaasöyhöttämään

        Et pysynytkään sanassasi.


      • yksikäsitteienn

        Älä ilmoita mitään. Silloin pysyt temuamatta.
        -


      • tenuako.tahdot

        Heh, tuskinpä kukaan " perääsi " huutelee ,ei kelvanne kulkukissallekaan. Ei kirjoituksiasi voi kuunnella, se on vanhojen pappojen juttuja, ne äänikirjojen kuuntelut. Parempi niin.


    • emmieoopotti

      Alvari Aavikko kokee ilmeisesti olevansa jonkunlainen "Uuninpankkopojan" köyhän miehen versio.
      Noh,,ei pärjää älyllisesti eikä kielellisesti.

    • Jekenaaa

      Turun sanomat rajoitti rankalla kädellä puukotusiskun uutisten kommentointia, olisi ollut fiksumpaa antaa ihmisten purkaa kollektiivista kiukkuaan siellä kommenttiboksissa.

    • böylätti

      Kai se Hossein nyt tietää, miten puukottajaan suhtaudutaan. Siellä Lähi-idässähän puukotetaan ihmisiä harva se päivä. Täällä tulee tuollaisesta nin kova haloo.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2042
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      165
      1582
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      153
      1521
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1338
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1270
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      275
      1105
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      129
      1019
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1012
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      993
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      52
      828
    Aihe