päänsärkyä ei otettu vakavasti, kuoli aivokasvaim

virheetön

Näin hoitovirheet tappavat Suomessa: 25-vuotiaan päänsärkyä ei otettu vakavasti – kuoli aivokasvaimeen!
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005657013.html

Valelääkäri metsästys ja tuomio oli aikoinaan rajua varsinkin lääkäreiden suunnalta. Mutta mitäpä yhdestä valelääkäristä kun suomi tuntuu olevan täynnä viralliset paperit saaneita, ylihinnoiteltuja valelääkäreitä! Minulla ei ole vielä osunut yhtään oikeaa lääkäriä, ainoastaan näitä paperi-valelääkäreitä.
Tarinoiden mukaan oikeita, asiansa osaavia lääkäreitäkin on, voisisinko minäkin saada sote-sodan jälkeen edes yhden oikean?

Jutussahan on listattu vain kuolleet joista on maksettu korvauksia omaisille. Ei varmasti ole edes lähellekään kaikki hoitovirheen takia tulleet kuoleman tapaukset! Todennäköisesti käytäntö on sama kuin vakuutuslääkäreiden kanssa yleensäkin vaikka hoitohenkilökunta toteaa että kuollut se on niin tuomio on varmaankin että se kuoli vanhuuteen eikä hoitovirheen takia! 20v ikäisenä!
Lähellä piti tilanteista ei edes pidetä kirjaa!

10

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rtfdsfgddfgfsdg

      No siis valtaosa potilasvahingoista jää tilastoimatta. Ensinnäkään kaikista ei tehdä mitään ilmoitusta ja nekin, joista ilmoitus tehdään, tulee yleensä kielteisenä päätöksenä takaisin. Vain murto-osa todetaan virheeksi ja niitä määriä tuossa luetellaan. Kätevin konsti virheen peittämiseen on kaunistella potilasasiakirjat. Kaikki käsitellään potilasasiakirjojen mukaan ja jos siellä ei ole mitään virheseen viittaavaa, sillon päätös on takuuvarmasti kielteinen. Potilasasiakirjojen oikeellisuutta näissä ei tutkita.

    • Hoitojentuloset

      > Potilasasiakirjojen oikeellisuutta näissä ei tutkita.

      Eikä seurata, vielä vähemmän tutkitaan hoitojen oikeellisuutta ja tehoa. Kyllä niitä jonoja tällä menolla riittää!

    • virheetön

      Lisää lääkärien tappamia ihmisiä:
      Nuori nainen kuoli, kukaan ei huomauttanut syytetyn lääkärin suojuksen puuttumisesta leikkauksessa.
      https://yle.fi/uutiset/3-10209174

      Huomatkaa että nämä on vain tapettuja ihmisiä, miten paljon on hoitovirheitä ilman ruumista? Enin osa on lienee kokonaan hoitamatta jättämisiä mutta eiköhän "purana"-lääkäri tapaukset ole heti toisena suurena?

      • jkuyfgkjhvfgy

        Eilisessä televisio-ohjelmassa potilasvakuutuksen asiantuntijalääkäri (kirurgi) totesi juuri täsätä tapauksesta että monessa muussakin hoitotilanteessa ei käytetä suu- ym. suojuksia tarpeettomina. Jos vaadittaisiin, niin rokotuskin pitäisi tehdä em. suojattuna.

        Ehkäpä tässä oikeustapauksessa tuomari etsi vain mahdollista syyllistä kun terveysalaa tuntemattoman roiskaisi tuomion oman mielensä mukaan. Katsotaan mikä on lopullinen tuomio kun mukaan otetaan myös asiantuntijoiden kuuleminen.

        Mutta kuten tuossa telkkariohjelmassakin todettiin, hoitovirheitä tapahtuu eikä kukaan tiedä niiden tarkkaa määrää. Joskus olen löytänyt tilastotiedon että Suomessa kuolee vuosittain ihoitovirheen seurauksena useita satoja ihmisiä (paljon enemmän kuin liikenteessä).


    • virheetön

      "Omaisensa menettänyt kritisoi: Sairaaloissa on peittelyn kulttuuria"
      https://yle.fi/uutiset/3-10210892

      "Isänsä hoitovirheen vuoksi menettänyt Markus Pietikäinen sanoo, että sairaaloissa peitellään virheitä. Pietikäinen työskentelee sairaanhoitajana Helsingissä ja hän on myös Tehyn luottamusmies."

      Niin. Tältähän se on tuntunut tavallisesta potilaasta eli kokemusasiantuntijasta joka ei saa hoitoa, vain vähättelyä. Jos sairaanhoitajana toimiva ja kokemusasiantuntija sanoo näin niin en kyllä ylläty. Ei myöskään yllätä että toiminnan virheettömyyden seurannasta vastaava reagoi näin:

      "Potilasvakuutuskeskuksen asiantuntijalääkäri ja HUS:n kirurgi Eero Hirvensalo ei allekirjoittanut näkemystä siitä, että sairaalassa peiteltäisiin virheitä. Hirvensalon mukaan kuolemantapaukset ja potilasvahingot käydään sairaalayhteisössä aina läpi, jotta virheistä opittaisiin."

      > Ehkäpä tässä oikeustapauksessa tuomari etsi vain mahdollista syyllistä kun terveysalaa tuntemattoman roiskaisi tuomion oman mielensä mukaan.

      Minä en tiedä tästä nimenomaisesta oikeustapauksessa mitään mutta puhun (kirjoitan) hoitohenkilöstössä ja varsinkin lääkäreinä olevista jotka eivät tee töitään niin kuin ne pitäisi tehdä! Onneksi lienee suurin osa toimii oikeasti lääkäreinä eikä bisnesmiehinä ja -naisina. Terveyskeskuksissa ei potilaita hoideta eikä edes tutkita kunnolla mutta sitten kun saadaan pistettyä potilas lähetteellä osa-omistamaansa yksityiseen niin sitten teetetään kaikki mahdolliset ja mahdottomat tutkimukset.

      • virheetön

        "Markus Pietikäinen menetti joitakin vuosia sitten oman isänsä hoitovirheen vuoksi. Pietikäisen sydänoireinen isä kotiutettiin ja vain vartti kotiinpalaamisen jälkeen hän menehtyi. Lähes neljä vuotta tapahtuman jälkeen hän sai viimein Potilasvakuutuskeskukselta päätöksen, jonka mukaan kyseessä oli korvattava henkilövahinko."

        Tuossa kirjoitetusta jutusta oli jätetty pois se että hänen isänsä oli soittanut kahdesti ambulanssin saman päivän aikana. Ensimmäisen ambulanssin henkilöstö oli ollut sitä mieltä että ei tarvitse viedä sairaalaan. Toinen ambulanssi vei sairaalaan mutta sieltä kotiutettiin jo parin tunnin jälkeen. Ja ja vain vartti sen jälkeen kun hän pääsi taxilla kotiin juuri sairaalasta kotiutettuna hän otti ja kuoli!
        Meni 4 vuotta ennenkuin sen myönnettiin olevan hoitovirhe! Rahasta viis, se ei kuollutta auta yhtään mutta jos hoitovirheitä ei tunnisteta ja tunnusteta hoitovirheeksi niin miten niitä voi välttää? Kuinka monta potilasta on kuollut sen 4 vuoden aikana vastaavalla tavalla sillä aikaa kun Potilasvakuutuskeskuksen asiantuntijalääkäri peittelee tätä nimenomaista hoitovirhettä?


      • repetitia

        Miksi ei ensimmäisen ambulanssin vastaava ensihoitaja ottanut lääkäriin heti yhteyttä? Muuten täysin terve mies, mutta sydänoireita, kipuja. Eikös ohjeissa ole että rintakipuisen potilaan ollessa kyseessä on aina konsultoitava lääkäriä. Perhe on shokissa koska ensimmäistä kertaa elämässä on perheenisä sellaisessa kunnossa että tilaa ambulanssin.
        Ja kuulemma ensihoitajan kuuluisat viimeiset sanat kun hän poistuu paikalta: Soittakaa sitten jos tulee jotain muutoksia


      • repetitia
        repetitia kirjoitti:

        Miksi ei ensimmäisen ambulanssin vastaava ensihoitaja ottanut lääkäriin heti yhteyttä? Muuten täysin terve mies, mutta sydänoireita, kipuja. Eikös ohjeissa ole että rintakipuisen potilaan ollessa kyseessä on aina konsultoitava lääkäriä. Perhe on shokissa koska ensimmäistä kertaa elämässä on perheenisä sellaisessa kunnossa että tilaa ambulanssin.
        Ja kuulemma ensihoitajan kuuluisat viimeiset sanat kun hän poistuu paikalta: Soittakaa sitten jos tulee jotain muutoksia

        Ikävä ketju joka päättyy särkylääkkeeseen ja sairaalasta kotiuttamiseen parin tunnin jälkeen


    • Normaalia

      Eikös tämä ole se aivan normaali käytäntö?

    • näitä.on

      Tuttava valitti lääkäreille moneen kertaan vatsavaivojaan, ja sai aina särkylääkkeitä ja vatsahappojen alentamislääkkeitä.
      Vatsasta levinnyt syöpä havaittiin liian myöhään, ja seuraavaksi olikin maahan panijaiset.
      Lääkärit ovat ainoa ammattikunta, joka hautaa virheensä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe