Missä on liiton arkki?

Olen.oikeassa

Michael Rood opetta mitä oiken tapahtui liitonarkille. Oliko se Jeremia joka piilotti arkin temppelin tunneleihin?
https://youtu.be/8LsQ3Im1RPw

45

2226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kukaan ei ole löytänyt arkkia. Täyttä soopaa.

      • Anonyymi

        Arkku oli rakennettu PUUSTA joten tuskin sitä kukaan löytäisikään. Mahdollisesti se paloi poroksi samalla kun Babylonialaiset laittoivat temppelin ja koko Jerusalemin tuleen.


      • Anonyymi

        Psalmissa siitä sanotaan: "Me kuulimme sen olevan Efratassa, me löysimme sen Jaarin kedoilta" (Psalmi 132.6). En tiedä missä vaiheessa tämä tapahtui.

        Liitonarkki on kuitenkin pelkkä kuva taivaallisesta todellisuudesta. Jos haluatte tietää missä liitonarkki on nyt, niin tässä se kerrotaan: "Jumalan temppeli taivaassa aukeni, ja hänen liittonsa arkki näkyi hänen temppelissään" (ilm. 11:19).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Psalmissa siitä sanotaan: "Me kuulimme sen olevan Efratassa, me löysimme sen Jaarin kedoilta" (Psalmi 132.6). En tiedä missä vaiheessa tämä tapahtui.

        Liitonarkki on kuitenkin pelkkä kuva taivaallisesta todellisuudesta. Jos haluatte tietää missä liitonarkki on nyt, niin tässä se kerrotaan: "Jumalan temppeli taivaassa aukeni, ja hänen liittonsa arkki näkyi hänen temppelissään" (ilm. 11:19).

        Jälleen omasta kontekstistaan irrotettu jae, Psalmit 132 kertoo Jumalan asuinpaikan etsimisestä ja on matkalaulu. Ensin etsijät etsivät jumalaa eripuolilta mutta eivät löytöneet, sitten he menivät Siioniin ja löytävät Jumalan. Tämä tapahtui Daavidin päivinä.


        Daavid ja Siion, Herran valitsemat

        1 Matkalaulu. Herra, muista Daavidia, muista, mitä hän sai kärsiä --
        2 hän, joka vannoi Herralle valan, antoi Jaakobin Väkevälle lupauksen:

        3 "Kotitelttaani en astu, en mene makuusijalleni,
        4 en suo silmilleni unta enkä lepoa silmäluomilleni,
        5 ennen kuin löydän Herralle sijan, asuinpaikan Jaakobin Väkevälle."
        6 Me kuulimme, että se on Efratassa, löysimme sen läheltä Jaaria.
        7 Menkäämme sinne, missä on Herran asumus, kumartukaamme hänen istuimensa eteen.
        8 Nouse, Herra, tule asuinpaikkaasi, sinä ja arkku, jossa voimasi on!
        9 Olkoon pappiesi vaatteena vanhurskaus, riemuitkoot sinun uskolliset palvelijasi.
        10 Daavidin, palvelijasi, takia: älä torju voideltuasi!
        11 Herra on vannonut Daavidille valan, antanut lupauksen, jota hän ei peruuta: "Oman jälkeläisesi minä asetan valtaistuimellesi.
        12 Jos poikasi pitävät minun liittoni ja säädökset, jotka heille opetan, myös heidän poikansa istuvat valtaistuimellasi aikojen loppuun saakka."
        13 Herra on valinnut Siionin, sen hän on halunnut asunnokseen.
        14 "Tämä on iäti minun asuinpaikkani. Tänne minä jään, tämän minä halusin.
        15 Siion saa minun siunaukseni: siltä ei ravintoa puutu, sen köyhät minä ruokin kylläisiksi.
        16 Sen pappien ylle minä puen pelastuksen, sen uskolliset iloitsevat ja riemuitsevat.
        17 Siellä minä uudistan Daavidin mahdin, sytytän voidellulleni lampun.
        18 Kaikki hänen vihollisensa minä vaatetan häpeällä. Hänen kruununsa sädehtii ja loistaa."


    • Ei hän mitään opeta, vaan satuilee ja keksii.

    • Vihittiinpåniin

      Ensimmäinen liitto vihittiin verellä.
      Toinenkin liitto vihittiin verellä mutta
      paljon pyhällä verellä.

    • Jos Ron Wyat löysi arkin, miksi ihmeessä hän ei ottanut siitä kuvaa? Mitä järkeä on tällaisissa saduissa, kun ei ole mitään todisteita?

      • Samaa voi kysyä jeesussadusta.


      • Olen.oikeassa

        Itse pidän asiaa täysin mysteerinä, toisaalta uskon Ron Wyattia, mutta toisaalta en koska hän ei kumminkaan löytänyt mitään konkreettista todisteita arkista. Uskon että arkkia ei voi löytää ihmisvoimin ja miksi pitäisikään.


    • kirjoitusten_mukaan

      Liitonarkku tuhoutui, kun Babylonian armeija valtasi Jerusalemin. Todennäköisesti babylonialaiset repivät arkusta ja kerubin patsaista kullat ja valoivat siitä muita arvoesineitä. Raamattu kertoo, ettei tuhoutuneen arkun tilalle rakenneta uutta arkkua. Kaikki legendat piilotetusta arkusta ovat valheellista legendaa, jota levittää väärät opettajat.

      Jer 3:16 "Kun te tämän jälkeen lisäännytte ja täytätte maan, ei kukaan kysy: 'Missä on Herran liitonarkku?' Se ei tule enää kenenkään mieleen, sitä ei muisteta eikä kaivata eikä uutta enää tehdä.

      • frfrfrfrfrfrfr

        Siis tämän jälkeen, mutta onko se ikuinen olotila? Ei tule mieleen... nyt tulee mieleen kun Israel on perustettu ja kaivataan arkkua jälleen. Uutta ei tarvitse tehdä kun se on jo.


    • Kirjakääröt

      Ilm.11:19 Biblia (1776). Ja Jumalan templi aukeni taivaassa, ja hänen testamenttinsa arkki nähtiin hänen templissänsä; ja tapahtuivat leimaukset, ja äänet ja pitkäiset, ja maanjäristykset, ja suuret rakeet.

    • sinetti777

      Kuinka suuria asioita Messiaasta tämä liitonarkki esittääkään meille! Me olemme jo edellä sanoneet, että se esittää meille Messiaan, ei jotakin Hänestä, vaan Hänet kokonaan; ja niin asia onkin. Akasiapuinen arkki kuvaa ihmistä, Messiasta Jeshuaa. Kulta taas kuvaa Hänen jumalallista luontoaan. Jumal-ihmisenä Hän on Jumalan iankaikkisen liiton kantaja, säilyttäjä ja täyttäjä; ja Jumalan laki, jonka Hän on täydellisesti pitänyt, on liiton perustuksena. Sellaisena on Messias tässä meidän edessämme, täydellisesti valmiina täyttämään lunastustyönsä. Itse lunastustyö ja sen seuraukset näkyvät Aaronin sauvassa ja manna-astiassa. Siinä esiintyy Hänen kuolemansa ja ylösnousemuksensa sekä sen kautta syntyneet lunastetut, jotka saavat kaikiksi ajoiksi elämänsä ja ravintonsa Messiaasta. LUE LISÄÄ : http://www.kolumbus.fi/gematria/ep11_kaikkeinpyhin.htm

    • Kirjakääröt

      Joos.3:13 Biblia (1776). Ja pitää tapahtuman, että kuin papit, jotka kantavat Herran, kaiken maailman hallitsian arkkia, laskevat jalkansa Jordanin veteen, niin se vesi, joka Jordanissa ylimmäiseltä puolelta juoksee, eroittaa itsensä, niin että se seisoo yhdessä läjässä.

    • kaksi_ropoa

      Erään ajatuksen mukaan liiton arkki oli Golgatan keskimmäisen ristin alla.

    • Anonyymi

      Niin todellakin,riistin alla.Golkadan ristien alla on luola,johon Jeremia kätki Liitonarkin.Jeesuksen ollessa ristillä,tuli maanjäristys ja kallio halkesi.Jota myöten Jeesuksen veri vuoti liitonarkille.Niin oli Jeesuksen lunastus työtäytetty.Arkki tullaan vielä löytmään,ennen Jeesuksen toista tulemusta,mutta ei enää ehjänä

      • Anonyymi

        Raamattu eu puhu mitään tuollaista, joten noita taruja ei kannata ottaa ihan todesta.


    • Anonyymi

      Liitonarkki on samassa kassaholvissa, mihin Tiitinen listansa kätki, siis tosi varmassa paikassa.

    • Anonyymi

      4Moos.10:33 Biblia (1776) Niin he matkustivat kolme päiväkuntaa Herran vuoren tyköä, ja Herran liiton arkki vaelsi heidän edellänsä kolme päiväkuntaa, katsomaan heille, kussa heidän lepäämän piti. Kirjoitetaan: liitonarkki.

    • Anonyymi

      Puhuja käyttää asua joka ei missään tapauksessa kuuluisi hänelle.
      Liitonarkki ei ole Golgatan alla.
      Jisreel.

      • Sartola kertoo videoissa, että se voisi olla Temppelivuoren uumenissa, raunioituneen temppelin naisten esipihan kohdalla.


      • Anonyymi
        salopuu kirjoitti:

        Sartola kertoo videoissa, että se voisi olla Temppelivuoren uumenissa, raunioituneen temppelin naisten esipihan kohdalla.

        Sartola on mennyt uskomaan juutalaisia taruja tuossa asiassa.

        Jisreel.


    • Anonyymi

      Joos.3:11 Biblia Katso, kaiken maailman hallitsian liitonarkki menee Jordanissa teidän edellänne. (hallitsijan)

    • Anonyymi

      Valhejuutalainen ja kristittyjen vainoaja ja antikristuksen apostoli ei vietä sapattia, vaan silppuaa Raamattua, vaikka laki kieltää arkiaskareet.

    • Anonyymi

      Luuk.14:5 Biblia Ja hän vastaten sanoi heille: kenenkä teistä nauta eli aasi putoo kaivoon, eikö hän kohta sabbatin päivänä häntä ota ylös?

    • Anonyymi

      Toorapastorilla on siis nautoja, jota pitää sapattina vetää kaivosta? Lakia pitää noudattaa viimeiseen piirtoon, mutta toraistivalhettelijoilla on joka käskyyn selitys, miksi ei täydy noudattaa Mooseksen lakia.
      Toraisti ovat niitä joita Jeesus opetti, "joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman".

    • Anonyymi

      Muistaakseni sen jälkeen kun Indiana-Jones oli löytänyt liiton-arkin ja sen ryövänneet natsit saaneet jumalallisen rangaistuksen, se vietiin Usa:n Area 51 alueella sijaitsevaan suureen varastoon. Siellä se on tänäkin päivänä.

    • Anonyymi

      Jer.3:16 Biblia (1776) Ja se on silloin tapahtuva, kuin te moneksi tulette ja kasvatte maassa, ettei siihen aikaan, sanoo Herra, pidä enään puhuttaman Herran liitonarkista, eikä ajatteleman, ei myös sitä muistettaman, eli etsittämän, taikka enään tehtämän. Jer.31:33

      • Anonyymi

        Missähän on nyt se suriseva toraistipaskakärpänen, joka vahtii kuka kirjoittaa yöllä?


      • Puhutaanhan siitä ja ajatellaankin. Jeremian ennustus meni vähän pieleen.


      • Anonyymi
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        Puhutaanhan siitä ja ajatellaankin. Jeremian ennustus meni vähän pieleen.

        Millä tavoin se meni pieleen?

        Jisreel.


    • Anonyymi

      Liito-ænarkki on varmaan kuollut mömmöihinsä ja kuopattu.

    • Anonyymi

      Jer.1:5 Biblia Minä tunsin sinut jo ennenkuin minä sinut valmistin äitis kohdussa, ja pyhitin sinut ennenkuin sinä äidistäs synnyitkään, ja panin sinut kansain prophetaksi. Jes.49:1. Gal.1:15

    • Anonyymi

      Jer.4:22 Sillä minun kansani on hullu; eivät he tunne minua. He ovat tyhmiä lapsia eivätkä ymmärtäväisiä; he ovat viisaita tekemään pahaa, mutta tehdä hyvää he eivät taida. Room.16:19

    • Anonyymi

      Tooravalhettelija ja valhehebrealainen taas kerran silppuamassa Raamattua.

    • Anonyymi

      1Kun.22:22-23 Hän vastasi: Minä menen valheen hengeksi kaikkien hänen profeettainsa suuhun. Silloin Herra sanoi: Saat viekoitella, siihen sinä pystyt; mene ja tee niin. Katso, nyt Herra on pannut valheen hengen kaikkien näiden sinun profeettaisi suuhun, sillä Herra on päättänyt sinun osaksesi onnettomuuden. 2Aik.18:21-22

    • Anonyymi

      Tarkoitat, että sinun valhejuutalaisen, suussa on valheen henki?

    • Anonyymi

      Job.9:21 Syytön minä olen. En välitä hengestäni, elämä on minulle halpa. Job.33:9 Puhdas minä olen, rikoksesta vapaa; olen viaton, eikä minussa ole vääryyttä. Job.23:3

    • Anonyymi

      Mutta tooravalhepastori on täynnä pimeyttä eikä taatusti hän ole puhdas. Jos missä, niin valhehebrealaisen suussa on valheen henki.

    • Anonyymi

      Job.31:5-6 Jos minä ikinä valheessa vaelsin, jos jalkani kiiruhti petokseen, punnitkoon minut Jumala oikealla vaa'alla, ja hän on huomaava minun nuhteettomuuteni. Job.13:18 Katso, olen ryhtynyt käymään oikeutta; minä tiedän, että olen oikeassa.

    • Anonyymi

      5Moos.10:1 Biblia (1776) Silloin sanoi Herra minulle: vuole sinulles kaksi kivistä taulua entisten kaltaisia, ja astu minun tyköni vuotelle, ja tee sinulles puuarkki. 1Moos.6:14 Biblia Tee sinulles arkki hongasta, ja tee sisälle olinsijat, ja tervaa se sisältä ja ulkoa. (Tee itsellesi)

    • Anonyymi

      No, menehän valmistamaan Nooan arkkia ja vielä sitten lain taulut ja arkku tauluille. Laissa on kirjoitettu, että pitää olla lain taulut. Ala pelleukko toimia.
      Sinä pelleukko et vaella petokseen, vaan elät ja ryvet petoksessa kuin sika rapakossa.

    • Anonyymi

      Liito-narkki..... kuulostaa Mooseksen epävakaalta pössyttelykaverilta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7839
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4482
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      27
      2188
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2099
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1915
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1765
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1669
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe