Sydämen kutsumus

MitenOn

Siis... Kuoliko se Jack Thornton oikeesti?

17

1964

  Vastaukset

  • Vai tuleeko se takaisin kun Elizabeth on saanut vauvan?

  • Tässä naivissa satusarjassa ei tapahdu mitään pahaa, kyllä tulee takaisin ja kaikki elävät elämänsä onnellisina loppuun saakka.

   • Väärin. Kävin just tsekkaamassa muualta infoo.
    Parempi sarja kuin salkkarit.
    Jos ei kiinnosta sarja, niin onko pakko vastata kun et tiedä?


  • Lasten sarja, kuka aikuinen ihminen katsoo tuommosta lässyä.

   • Samat jotka seuraavat kuninkaallisten häitä telkusta ;)


   • Kyllä sitä sarjaa mielellään katsoo. Telkkarista tulee ihan liikaa niitä murhasarjoja, joissa ammutaan ja tehdään rikoksia. On mukavaa katsella jotain kaunista pieneltä paikkakunnalta, jossa ihmiset todella välittävät toisistaan.


   • Minä!!!


  • Tässä sarjassa ei ole mitään aitoa, eikä normaalia 1900-luvun elämää. Naisilla on raidoitetut ja värjätyt hiukset, hiukset on auki ja kiharretut kampaukset ovat tätä päivää. Meikit on myös tätä päivää ja kaikki ovat kuin muotilehdestä leikattuja pastellisävyisissä vaatteissaan ja luulis, että alkeellisissa oloissa ja askareissa nuo vitivalkoiset puserot likaantuisivat. Kaikki ihmiset ovat tosi kauniita ja viisaita, empaattisia ja hyviä. Kaiken huippu kun lääkäri leikkaa itsekseen sairaanhoitajan avustuksella alkeellisissa vastaanottotiloissa aivokasvaimen. Tänä päivänäkin tarvitaan aivoleikkauksissa lääkäritiimi ja kaikenlaiset koneet, sekä yliopistosairaalatasoinen leikkaussali. On kyllä niin lapsellinen sarja, että kuka tuommosta sontaa viitsii edes katsoa.


   • Tarkkaapa on sälli sontaa katsonut, kun on kampaukset, leningit, aivokidurgia yms. huomiotu. Että sinunlaisesikin tätä kivaa sarjaa katselee. Onhan se vähän??? Mutta niin on moni muukin sarja, jos näytettäs vain tosielämää riittäis peiliin katseleminen.


   • Totta. Liian siloteltu sarja, irti 1900-luvun alun todellisuudesta täysin.


  • Nimimerkki "rajansakaikella", olen kanssasi 100% samaa mieltä. Satuin katsomaan lasteni kanssa yhden jakson ja ihmettelin, että daamilla olikin ihan aidot tekoripset. Hohhoijaa. Sarja esittää noin 100 v. vanhaa idylliä aavikkokaupungissa ja käyhääkin on. Niin sitten näyttelijälle liimataan irtoripset. Kauhee teennäinen ja lapsellinen sarja. Täyttä roskaa, sisältö ja kaikki, aivan kaikki.

   • Kuitenkin sitä katsoo 420 000 suomalaista...   • howdumbcanwebe kirjoitti:

    No suomalaistenhan sanotaan tyhmistyvän koko ajan... Tutkimustenkin mukaan - mutta minkäs sille voi, kun koko ihmiskunta on tyhmistymässä https://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/213366-tutkimus-ihmisista-tulossa-idiootteja

    Ei ihmisistä ole tulossa idiootteja - Ne ovat olleet sitä jo pitkään.
    Kaikki olemme karvattomia apinoita ja monesti lähellä karvallisten serkkujemme käytöstä.
    Ja oletamme, että jos emme itse tykkää jostakin, niin sitten vain "idiootit" tykkäävät. Mutta tosiasia on että aina on ihmisiä joiden mielestä jokainen on idiootti tai tyhmä. Mutta sellainen ihminen voi ajatella ihan samaa tästä mielipiteen laukojasta kun laukoja itse ajattelee hänestä.

    Nykyyhteiskunta on:" MULLE KAIKKI HETI NYT!"

    Ollaanko siis kaukana apinoiden käytöksestä. Ihmiset ovat todellakin taantuneet. Tässäpä ajattelemisen aihetta;

    https://www.youtube.com/watch?v=meiU6TxysCg

    https://www.youtube.com/watch?v=8q1MyVUze8M


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   279
   10330