Miksi Hangon Kokoomus on niin pieni?

Hangosta1969

Olen seurannut Hangon puolueiden kannatusta aina vaalien jälkeen. Kokoomus on maan suurin, mutta Hangossa lilliputti. Nyt kok 2 paikkaa, mutta edellisissä 4. Silloin puolue voitti ja äänimäärä nousi pitkästä aikaa. Mitä Hangossa tapahtuu?
Kertokaa paikalliset.

38

2770

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lupauksiaeipidetä

      Kun ei pidä lupauksiaan!

    • Hangosta1969

      ???

    • asenneratkaiseekaiken

      Kokoomuksen sisäinen kilpailu latisti puolueen. Suurimman äänimäärän saanut jätettiin syrjään. Ei sellainen peli vetele. Pitäköön tunkkinsa. Sama demareissa, hlö, joka sai vaaleissa vasta noin 15. eniten ääniä laitettiin ykköseksi. Kyynärpäätaktiikkaa, hiekkalaatiokkoleikkejä, valtapelejä, demokratiaa häpäiseviä ryhmäpätöksiä. Toivottavasti ensi vaaleissa tulee suuri riippumattomien lista, joka pesee kaikki puolueet. Suomen presidentti valittiin valitsijayhdistyksen ehdokkaana. Se on tulevaisuutta, ei puolueet.

      • Vaalivalittaja

        Mistä sinä puhut? Kuka laitettiin syrjään, ja mitä tarkoitat syrjään laittamisella? Kuka laitettiin syrjään, minne ja kenen toimesta?

        Kuka laitettiin ykköseksi, mihin, miksi ihmeen ykköseksi? Mikä on ykkönen, mikä asema?

        Kirjoita asiaa äläkä arvoituksia!
        https://vaalit.yle.fi/tulospalvelu/kv2017/vaalipiiri/2/kunta/78


    • einopoutiainen

      Se on ihan perinteistä kiinni. Kokoomuksella ei ole ollut koskaan valtaa Hangossa, RKP ja demarit hallitsevat Hangossa.

    • turtapalli

      ei sillä ole perinteiden kanssa mitään tekemistä..hangon sosiaalidemokraatit A.K.A soliaalikleptomaanit edustaa niin oikeistolaista näkemystä hangossa että porvarit äänestää mielummin niitä,nää kleptomaanit saa kokoomuksen näyttämään kommareilta.

      • HynynenJS

        ruotsinkieliset porvarit äänestävät rkp:tä ja suomenkielisiä porvareita ei ole. koska rkp pitää huolta siitä, että koulutusta tarvittavat toimet täytetään ulkopaikkakuntalaisilla, jotka eivät muuta tänne ja työlaispaikat täytetään hankolaisilla demareilla. Valtasuhteet pysyy näin kunnossa. rkp ja sdp omaavat 60% äänistä ja puolueet käyttävät tätä valtikkaa asioista välittämättä. lopputulos on se, missä ollaan. rkp:n mielestä on hienoa, että meillä on toimiva satama ja sdp:n mielestä talous on kunnossa.


      • einopoutiainen

        okej, asia selvä. Hangossa kokoomus on sama kuin kommari.


      • terveyskeskusattendolla

        yhtä vähän äänivaltaa.


    • eiluottamusta

      Hangon kokoomukset tukipilareita ovat olleet opettajat, suomenkieliset yrittäjät ja hoiva-alan henkilökunta. Aikaisemmin myös rannikkopatteriston henkilökunta.
      Viime vaalikierroksella luottamus annettiin Valtimolle joka sitten paikkoja jaettaessa jätettiin syrjään. Se oli erittäin harkitsematonta; osoitti täydellistä välinpitämättömyyttä äänestäjiä kohtaan. Hänellä olisi ollut vahvuutta viedä asioita järkevästi ja kaupunkilaisia ajatellen eteenpäin.

      Hallituksessa istuu tällä hetkellä vain pari henkilöä jotka tunnetaan laajemmin ja joilla on jonkinlainen näkemys hankolaisesta paikallispolitiikasta. Kenelläkään hallituksen jäsenistä ei ole juurikaan sanottavaa ja vahvuutta vaikuttaa hankolaisessa päätöksenteossa. Kokoomus saa tehdä pitkän työrupeaman ennenkuin luottamus palautuu.

    • Svenskatalandebättre

      RKP:ssä eniten ääniä saanut sai ykköspaikat! RKP:sssä osataan vetää kotiinpäin ja yhtäköyttä!

    • Miksi_kukaan

      Hangossa äänestää Kokoomusta kun koko kaupungissa ei ole ainoatakaan henkilöä jonka asiaa Kokoomus ajaa?

      • väyryne

        Häh - Kokoomus on porvarillinen yleispuolue, ja ajaa vähän kaikkien asiaa.


      • ajattelelaajasti
        väyryne kirjoitti:

        Häh - Kokoomus on porvarillinen yleispuolue, ja ajaa vähän kaikkien asiaa.

        Olet oikeassa. Kokoomus onhyvin laaja-alainen puolue, joka ajattelee kokonaisuuden parasta eikä unohda myöskään heikommassa asemassa olevia. Kokoomuslaiset ovat yleensä käyneet paljon enemmän kuin kiertokoulun, minkä takia on ymmärrystä asioiden riippuvuuksista ja yhetiskunnan lainalaisuuksista ja mistä hyvinvointi kumpuaa. Ilman yrityksiä ei ole työpaikkoja. Ilman yhteikunnan vaurautta ei ole mitään jaettavaa. Monet puolueet, kuten SDP ja Vasemmistoliitto ja Vihreät ovat vain yhdenasian puolueita. Niillä ei ole mitään sellaista hyvää, mitä Kookoomuksen ideologia ei kattaisi. Kokoomus on yleispuolue isänmaan asialla.


    • Hangosta1969

      Kiitos. Vastauksia on paljon. Osaa en ole ulkopaikkakuntalaisena ymmärtänyt. Mutta äänestäjiä on petetty 2013 vaaleissa. Valtimo oli ääniharava ja puolue ei valinnut tärkeisiin paikkoihin. Kokoomusta ei kannata äänestää Hangossa, koska se on niin pieni. Eikös silloin pitäisi äänestää, jotta saisi enemmän valtaa? Mutta ei ole sopivia henkilöitä. Ajattelevat vain itseään ja eivät kuuntele äänestäjien tahtoa. Nyt pitää saada Hangon kokoomuksen johtoon henkilö, joka ei ole liannut käsiään vanhoissa jutuissa? Kyllähän menestyvissä kunnissa on mukana kokoomuslaisia päättäjiä.

    • Hangosta1969

      Tässä taitaa olla ja yksi syy?
      Eivät uskalla tulla kokoukseen, kun edessä on kiperä aihe

      Nyt kaupunginhallituksen päätöksellä 4-4, puheenjohtaja Söderholmin äänellä vie listaa toteutukseen. Jos Ekholm olisi jo ollut puheenjohtaja, niin asia ei olisi mennyt eteenpäin. Listan juridinen sitovuus olisi ensin selvitetty. Oikein. Entä, jos Kokoomusedustaja olisi viitsinyt tulla paikalle, niin mitä hän olisi päättänyt? Miten Heinäsen tai varamies Karvisen ääni olisi ratkaisut?

    • UteliasUlle

      Nim. 1969 kirjoitat:”? Mutta ei ole sopivia henkilöitä. Ajattelevat vain itseään ja eivät kuuntele äänestäjien tahtoa. Nyt pitää saada Hangon kokoomuksen johtoon henkilö, joka ei ole liannut käsiään vanhoissa jutuissa? Kyllähän menestyvissä kunnissa on mukana kokoomuslaisia päättäjiä..”

      Ketä tarkoitat uudeksi johtohenkilöksi?

      • valtajavastuu

        Ei ainakaan niitä johtoon, jotka jollakin tekosyyllä syrjäyttivät ääniharava Valtimon. Sillä tempulla menettivät hyvän ja rehdin ehdokkaan sekä minun ja monen muun luottamuksen puolueeseen.


      • Anonyymi
        valtajavastuu kirjoitti:

        Ei ainakaan niitä johtoon, jotka jollakin tekosyyllä syrjäyttivät ääniharava Valtimon. Sillä tempulla menettivät hyvän ja rehdin ehdokkaan sekä minun ja monen muun luottamuksen puolueeseen.

        Hangon Kokoomus on saanut uuden luotettavan puheenjohtajan. Sai Valtimon aluevaaliehdokkaaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hangon Kokoomus on saanut uuden luotettavan puheenjohtajan. Sai Valtimon aluevaaliehdokkaaksi.

        Se luotettavuus on vielä punnitsematta!


    • Anonyymi

      Minä lopetin Hangon Kokoomuksen äänestämisen vaaleissa sen jälkeen, kun komentaja Valtimo sai valtavan äänisaaliin vaaleissa ja hänet törkeästi blokattiin merkittävistä hallitus-, puheenjohtaja- ja lautakuntapaikoista. Kansan ääni ei kuulunut. Törkeää toimintaa.

      • Anonyymi

        Nyt on palannut takaisin kokoomuksen riveihin on ehdokkaana.


      • Anonyymi

        Kuka tämän blokkauksen takana oli?


    • Anonyymi

      Demokratia voittaa, kun päättävissä elimissä kielletään ryhmäpäätökset. Silloin ei ole väliä, mihin puolueeseen kuuluu, vaan edustajat ajavat kaikkien hankolaisten parasta. Sen on myös järjen voitto. Eikä tarvitse kenenkään valittaa enää koskaan, koska enemmistön mielipide voittaa. Se on oikeudenmukainen ratkaisu, johon jokaisen on helppo samaistua.

      Mitä enemmän tehdään tyhmiä ratkaisua puolueiden pakkojuntalla, sitä enemmän tulee valituksia. Valitusten määrä on osoitus huonosta päätöksentekokulttuurista ja siitä, että ratkaisut eivät vastaa enemmistön mielipidettä ja maalaisjärkeä.

    • Anonyymi

      kaikilla kokoomuslaisilla on pieni...

    • Anonyymi

      Kokoomuslaisten ääniä vuotaa joka vaaleissa PerusSuomalaisille.

    • Anonyymi

      Haittapuolueelle ei ole annettu jalansijaa, siksi Kokoomus on Hangossa pieni.

    • Anonyymi

      Ja pienenee edelleen. En halua enää olla mukana touhussa, joka lahjoittaa rahamme Eurooppaan ja hyvesignaloi jokaista wokenarahdusta. Oikea tiskirätti vihervasemmiston kyljessä ja tukena.

      Huhtikuussa tulee muutos.

    • Anonyymi

      kummassa se miss tuuliviiri nykyään vaikuttaa kokoomuksessa vai demareissa

    • Anonyymi

      376 Markus Kuotesaho

    • Anonyymi

      Hangossa siis asuu paljon vihervasemmistolaista roskaväkeä.

      • Anonyymi

        Kokoomuslaiset haukkuu vihervasemmiston äänestäjiä roskaväeksi?!


    • Anonyymi

      Osa Hangon kokkareista kuuluu vapaamuurariklaaniin, joten milloinkaan ei tavan kuntalaisen kannata sinne ääniä antaa. Hanko on niin pieni ja kuihtuva paikkakunta, että se tarvitsee osaavaa ja aktiivista, nykyaikaista ja nuorta väkeä kaikkiin luottamustoimiin. Ei yhtään lisää ketkuja loossiveljiä toisilleen hyvinvointia lisäämään.
      Nyt ja aina: Vasemmisto paras.

    • Anonyymi

      vapaamuurarit on maailman suurin järjestäytynyt rikollisryhmä,suomessa kaikkien piirien poliisipäälliköt ja mies tuomarit kuuuluvat vapaamuurareihin joten onko suomen oikeuslaitos ihmisten mielestä puolueeton ja rehellisesti toimivva laitos?? no EI ole suomi on maa jossa vapaamuurari saa rellestää mielinmäärin sanoi laki ja lakikirjat mitä tahansa ja oikeudenkäynti on heille vapaudu vankilasta kortti ilman valitusoikeutta..muurariveli ei toista tuomitse kuuluu heidän sanontansa

      • Anonyymi

        Juuri näin.
        Moinen ryhmä ei kuulu enää nykyaikaan. Nykyisin naiset ovat ylipäänsä parempia johtajia. Joka puolella yhteiskuntaa. En antaisi mandaattia hoitaa asioitani yhdellekään klaaniveljelle!


    • Anonyymi

      Nyt näkevät ihmettelijätkin millainen Kokoomus todellisuudessa on jos vähänkään valtakunnan politiikkaa seuraavat. Ei siis tarvinne enää selitellä miksi Kokoomus on Hangossa pieni.

      Meillä on RKP.

      • Anonyymi

        Kok on hangossa aina ollut pieni, koska täällä kieliasia ajaa kaiken muun ohi. Mutta romahdus johtui komentajan törkeästä kohtelusta. Maine on helppo menettää mutta sen palauttaminen tosi vaikeaa. Persut käyttää tilanteen hyväkseen mikä ei paranna hangon tilannetta.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe