Peto ja pedon merkki....

Ilmestyskirjan 13 ja 14 luvun mukaan symbolinen petovalta olisi olemassa?
Petovalta tahtoisi itselleen kunnioitusta?

Raamatun pelastusopin ja historian on aina ollut kyse;
1. Jeesuksen Kristuksen arvovallasta (Apt 4:12, Room 10:12-13, Ilm 1:7, 1 Piet 5:4)
2. Jumalan pyhän moraalisiveyslain ns. 10-käskyn lain arvovallasta (5 Moos 5:1-22, Mal 3:19-24)
3. Jumalan omaksi erottumisesta (Hebr 12:14, Ilm 18:4, Joh 17:15)
-Jumala erottaa maailmasta ja maailman vaikuttimista ja valloista. (1 Joh 2:15-17, Room 12:1-3)

”Tässä kysytään pyhiltä kestävyyttä, niiltä jotka noudattavat Jumalan käskyjä ja uskovat Jeesukseen.” (Ilm 14:12) Raamatun kanta ja sanoma on selvä mitkä ovat viimeisien aikojen ”pyhän ihmisen" vaatimukset.

”Tässä kysytään pyhiltä kestävyyttä, niiltä jotka noudattavat Jumalan käskyjä ja uskovat Jeesukseen.” (Ilm 14:12) Raamatun kanta ja sanoma on selvä mitkä ovat viimeisien aikojen ”pyhän ihmisen" vaatimukset. ”Lohikäärmeen raivo yltyi ja se lähti sotimaan naisen muita lapsia vastaan, niitä jotka ovat uskollisia Jumalan käskyille ja Jeesuksen todistukselle.” (Ilm 12:17)
”Lohikäärme” on itse saatana. Se tietää että sillä on vähän aikaa. (Ilm 12:12)

>> >Ilm 13-14 luvut.
Petovallan kysymyksessä on kyse 2-3 maailmanvallan yhteisestä toiminnasta. Danielin kirja kertoo joistakin petovalloista, ja profetoi valloille jatkuvuutta. "Petovaltaa" on kaikki maailmanvalta, joka vastustaa Jumalaa.
- Yleismaailmallisesta Jeesuksen Kristuksen ja synnin opettavan moraalilain arvovallan ja kunnian korvaamisesta jollakin muulla arvolla.
Ilmestyskirjan 13 luvun petovallat tekevät jo vuosituhansia jatkunutta työtä Kristuksen ja Jumalan lain arvovallan syrjäyttämiseksi.

Ilm 13:17; "Ostaa ja myydä" merkitsee vertauskuvallisesti Jeesuksen arvovallan murentumista omantunnon asioissa kun maailman arvot johtavat poispäin Kristuksen pyhyyden ja rakkauden kauniista arvoista.
"Ostaa ja myydä" on vertauskuvallinen ilmaisu ja tarkoittaa omantunnon asioiden ottamista käytäntöön maailmanvaltojen arvoina -omantunnon asioita rahatta ja hinnatta.
Kyse ei ole kaupankäynnistä kirjaimellisesti suoritteen ja vastikkeen merkityksestä. "Ostaminen ja myyminen" on siis hengellistä tai uskonnollista "kaupankäyntiä," -ei maallista.
Kun ostaa Jeesukselta ei ole välikäsiä; Ilm 3:18, vai ostaako "Babylonin kauppiailta;" Ilm 18:23.
Raamatun alkukielen sana Ilm 13:17 "ostaa" on torikaupanteosta ja orjakaupasta alkuisin, mutta verbillä on paljon symbolista merkitystä Raamatussa. Esim. mies joka "osti pellon;" Matt 13:44-46, Neitsyet jotka ostivat "öljyä;" Matt 25:9-10, "tulessa puhdistettua kultaa;" Ilm 13:18, Kristukseen uskovat on "ostettu," "ostettu vapaaksi." Symbolinen vertauskuvallinen merkitys "ostaa" verbillä on useissa Raamatun vertauskuvissa.

Jumalan omia vilpittömiä, rehellisiä ja vakavissaan uskossaan olevia ihmisiä on yksilöinä, -siis yksilöinä Raamattua lukevissa erilaisissa protestanttisissa ja katolisissa piireissä. Jeesus Kristus tunnistaa itse omansa. Jeesus Kristus itse tuntee omansa ja pyhittää uskossa. (Luuk 12:22-59, Joh 10:27-30)

”Pedon merkin” julistaa aina peto itse!
Pedon merkkiä ei mikään muu taho voi koskaan julistaa kuin se joka tekee sellaisia tekoja! Hengellinen uskovainen valvoo ja tarkkailee ajan merkkejä. (Matt 24:29-51)
Toinen varoitus pedon merkistä annetaan: Ilm 14:9-11.

>>>> "Pedon merkkiin" liittyvät tapahtumat ovat osittain toteutumatta, ja odottavat siksi omaa aikaansa. "Pedon merkkiä" tänään ei ota kukaan, ellei itse niin ajattele omassa tunnossaan tekevänsä.

Mielipiteen kirjoitti;
Jari Laurila
7.5.2018

52

815

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä en ole koskaan kirjoittanut riviäkään Adventtikirkon teologiaa. Hengelliset ja uskonnolliset järjestöt kirjoittavat itse teologiansa. Foorumi-kirjoittelut, ja kotisivu-blogin kirjoittaminen on harrastus. Olen ns. luonnollinen henkilö. Blogiani saa luonnollinen henkilö lukea. En ole kenenkään palveluksessa. Vietän eläkepäiviäni. En ole kenenkään alainen. En pidä esimies-johtajia eläkepäivilläni. Työsopimus on pakko olla minulla, jos johtaja jossakin. Organisaatio-johtajien ainoat alaiset löytävät organisaatioiden palkkahenkilöstöistä. En ole jäsen kirkoissa tai muissa uskonnollisissa tai hengellisissä organisaatioissa. Teologi tai opettaja en ole. Kirjoituksiani ei saa sekoittaa kirkkojen tai järjestöjen kirjoituksiksi. En ole koskaan kirjoittanut riviäkään yhdenkään organisaation teologiaa. Organisaatiot kirjoittavat itse teologiansa. En noudata minkäänlaisen järjestön sääntöjä, enkä elä aina itse sen mukaan mitä olen kirjoittanut omasta mielestäni oikeaksi näkökulmaksi. Blogini kaikki aihepiirit ovat harrastelijan näkökulmasta. Minua ei henkilönä saa ryhtyä katsomaan ja arvostelemaan kirjoituksieni vuoksi. Kirjoituksiani saa lukea. Minä en muutu Jumalaksi. Olen usean vuosikymmenen ajan noudattanut maan lakisäädösmassaa lainkuuliaisena kansalaisena, enkä pidä mitään muuta velvollisuutta itselläni. -Käytän maan perustuslain 11- 12§ säädettyä oikeutta ilmaista mielipidettä, ja olla uskontokunnissa oman vapaaehtoisuuden periaatteessa, -myös riippumaton organisaatioiden toiminnasta, ja organisaatioiden jäsenilleen kuuluvista normituksista.

      Uskonnollisissa ja hengellisissä asioissa katsotaan aina Jeesusta ja omaa napaa omaa omaatuntoa vasten -ei koskaan toista ihmistä ryhdytä katsomaan uskon ja synnin asioissa.

      Jari Laurila

    • VoiHerraJessusPerkele

      Mielenkiintoisia symbolisia pohdiskeluja. Amerikassa oli saarnamies, joka muistaakseni selitti Ilm 12-13, kuin ostaminen ja myyminen tarkoittaisi Raamatun tai evankeliumin julistusta, ja pedon merkillä varustetut tarkoittaisi uskovia, jne. Edellyttää ehkä runsasta Raamatun tuntemusta tämän näkökulman ymmärtäminen. Että Jeesus on Juudan jalopeura, siis peto. Ja uskoville sanotaan UT:ssa, te olette kuolleet, teidän elämänne on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa, tms. Tässä mielessä "voittosaatossa kuljettaminen" muualla UT:ssa ei ehkä tarkoittaisi menestysteologian kaltaista menestysoppia, vaan muistuttaa tuota agora-asiaa, Jarin mainitsemaa orjakauppaa torilla. Nimittihän Paavali itseään Kristuksen orjaksi....?
      https://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=kristuksen orja&kirjat=kr
      En edusta adventismia, vaan omia tulkintojani. Niitä on ollut mm. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15258149/pankaa-pois-vanha-ihmisenne
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15006774/kristus-perkele-kolminaisuuden-perkeleet

    • VoiHerraJessusPerkele

      Ilmestyskirja 13:7 Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.

      Periaatteessa mahdollista tulkita, että usko tai "Pyhän hengen sinetti" on se "pedon merkki", josta Ilmestyskirjassa puhutaan. Onhan Paavalin kirjeissä kohta, että uskovat ovat kuin kuolleita, tapettuja:

      Kolossalaiskirje:
      3:3 Sillä te olette kuolleet, ja teidän elämänne on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa;

      Voittosaattoa on selitetty eri tavoilla. Muinaisilla sodankävijöillä lienee ollut tapana kuljettaa sotavankeja kulkueessa.

      Filippiläiskirje:
      3:12 Ei niin, että jo olisin sen saavuttanut tai että jo olisin tullut täydelliseksi, vaan minä riennän sitä kohti, että minä sen omakseni voittaisin, koskapa Kristus Jeesus on voittanut minut.

      2.Korinttolaiskirje:
      2:14 Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka aina kuljettaa meitä voittosaatossa Kristuksessa ja meidän kauttamme joka paikassa tuo ilmi hänen tuntemisensa tuoksun!

      Ovatko siis uskovat voitettuja, ja usko on voittanut maailman. Pitäisikö päätellä, että ei Jumala ole muuttunut paremmaksi millään ristiinnaulitsemisella, vaan edelleen kyräilee ja sotii? Sodankäynnin tapa vain muuttui sitten, kun Jeesus ristiinnaulittiin, ylösnousi, ja antoi lähetyskäskyn? Siitäkö syystä uskonsotia sitten on käyty, ja ristiretkiä varsinkin?
      Kuvittelivatko natsit olevansa enkeleitä, jotka hävittävät pahat Raamatun mukaan, kun laittoivat juutalaisia polttouuneihin?

      Matt:
      13:49 Näin on käyvä maailman lopussa; enkelit lähtevät ja erottavat pahat vanhurskaista
      13:50 ja heittävät heidät tuliseen pätsiin; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.

      Tästäkö syystä olisi ollut parempi, jos Raamattu olisi pidetty salassa, esoteerisenä kirjallisuutena, jota vain harvat valitut saavat lukea, eivätkä kaikenlaiset siat ja sodankävijät? Onko Raamattu nyt pääasiassa pahanteon välineenä maailman poliitikoilla? Kuvittelevat olevansa jotain hyväntekijöitä ja messiaita?

    • Uskonnot.ovat.tätä

      Uskonharhojen vallassa olevat elävät väkivallan ja jumalharhojensa sekamelskassa. Sen vuoksi moni lahkon orja on kilahtanut päästään totaalisesti ja heistä on tullut massamurhaajia, kuten heidän esikuvastaan Raamatun Jahve-jumalasta.

      • Sinulla on mustavalkoinen näkemys.

        Mitähän mahdat tarkoittaa lahkolla?

        Lahkolaisuus tarkoittaa syntiä, jossa yksi ja sama seurakunta jakaantuu eri mielipiteiden taakse erimielisiksi.

        Sillä ajattelulla miten ajattelet on luterilainen kirkko Suomessa kaikkein pahin lahkolaisuuden synnin harjoittaja, sillä lut. kirkko on jakaantunut moniin herätysliikkeisiin. Kirkon sisällä toimii lukuisia erilaisia seuroja jotka ovat kaikki tyytymättömiä kirkkonsa toimintaan.

        Pahat teot taas eivät ole koskaan Jumalasta ja ja Pyhän Hengen aikaansaamia. Pahoja henkiä on jokainen langennut enkeli jotka joskus saatanan kanssa lankesivat taivaassa, ja ovat nyt "maahan heitettyjä" ja ihmisten kiusana; Juud 6, Hes 28:13-17, 2 Piet 2:4.


      • VoiHerraJessusPerkele
        jarinhotelli1 kirjoitti:

        Sinulla on mustavalkoinen näkemys.

        Mitähän mahdat tarkoittaa lahkolla?

        Lahkolaisuus tarkoittaa syntiä, jossa yksi ja sama seurakunta jakaantuu eri mielipiteiden taakse erimielisiksi.

        Sillä ajattelulla miten ajattelet on luterilainen kirkko Suomessa kaikkein pahin lahkolaisuuden synnin harjoittaja, sillä lut. kirkko on jakaantunut moniin herätysliikkeisiin. Kirkon sisällä toimii lukuisia erilaisia seuroja jotka ovat kaikki tyytymättömiä kirkkonsa toimintaan.

        Pahat teot taas eivät ole koskaan Jumalasta ja ja Pyhän Hengen aikaansaamia. Pahoja henkiä on jokainen langennut enkeli jotka joskus saatanan kanssa lankesivat taivaassa, ja ovat nyt "maahan heitettyjä" ja ihmisten kiusana; Juud 6, Hes 28:13-17, 2 Piet 2:4.

        Raamatun mukaan Jumala tekee pahan:
        http://sv.bibelsite.com/multi/isaiah/45-7.htm
        "ilman minua ette voi mitään tehdä."
        http://sv.bibelsite.com/multi/john/15-5.htm
        Jobin kirjassa Job syytti Jumalaa, ja lopulta Jumala myönsi tehneensä vääryyttä/pahaa Jobille.

        Joten, kyllä Jumala on pahaa tehnyt. Ainakin Raamatun mukaan.


      • pyhpyh382748237489

        Valheesi ei hetkauta yhtään.


      • VoiHerraJessusPerkele
        pyhpyh382748237489 kirjoitti:

        Valheesi ei hetkauta yhtään.

        Mikä valhe? Keneltä?

        Siitä, että Jumala on kaiken pahan tehnyt:

        JESAJA 45:7 Finnish: Bible (1776)
        Minä joka teen valkeuden ja luon pimeyden, minä joka annan rauhan ja luon pahan; minä olen Herra, joka kaikki nämät teen.

        Room 11:32 Sillä Jumala on sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi.

        Jos ei tuo ole pahan tekemistä, niin mikä sitten? Myös Jeesuksen puheissa, jos ymmärretään se Jumalan puheeksi, korostuu, että mitään - edes syntiä - ei ole tehty ilman Häntä.

        Johanneksen evankeliumi:
        15:5 Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä.

        Job
        42:7 Mutta senjälkeen kuin Herra oli puhunut Jobille nämä sanat, sanoi Herra teemanilaiselle Elifaalle: "Minun vihani on syttynyt sinua ja sinun kahta ystävääsi kohtaan, koska ette ole puhuneet minusta oikein niinkuin minun palvelijani Job.

        Job syytti Jumalaa, että Jumala oli tehnyt hänelle vääryyttä. Toisaalta oikea syytös, jos tarkoitetaan, ettei ihminen ollut riesaa ansainnut. Toisaalta tietysti väärä syytös, jos ihmisellä ei ole mitään oikeutta mihinkään. Mutta miksi Jumala sitten ylipäätään ollenkaan elämää kellekään ihmiselle tuputtaisi, jos toimii kuin kusipää sadisti. Mitä hyvää siinä on? Mitä pyhää, vanhurskasta, kiitettävää?


    • Jännittävältä kuulostaa uskonharhoissaan kieriskelevän elämä. Pahoja henkiä, lohikäärmeitä ja suurtaikuri joka kuuntelee maan matosten taikamenoja.

      Mieluummin luen Harry Potteria, sieltä löytyvät samat ja vielä jännittävämmät tontut, eikä tarvitse uskoa yhtään mitään.

      • Sinun pitää pysyä Harry Potter palstoilla. Olen ihan kyllin täynnä tuollaisten kusipäiden vinkumista, että suksi jonnekin hevon kuuseen- mitä vittua minua vaivaat.


      • jarinhotelli1 kirjoitti:

        Sinun pitää pysyä Harry Potter palstoilla. Olen ihan kyllin täynnä tuollaisten kusipäiden vinkumista, että suksi jonnekin hevon kuuseen- mitä vittua minua vaivaat.

        Höpötät aivan levottomia mörökölleistä.

        Pikkuisen voisi yrittää todellisuudesta napata kiinni, ettei huku sinne taikamaailmaan.


      • horinamotelli13
        jarinhotelli1 kirjoitti:

        Sinun pitää pysyä Harry Potter palstoilla. Olen ihan kyllin täynnä tuollaisten kusipäiden vinkumista, että suksi jonnekin hevon kuuseen- mitä vittua minua vaivaat.

        Aivan niin. Tämä palsta on tarkoitettu ensisijaisesti Jarin henkilöhistorian intiimien asioiden loputtomaan ja rivon tyyliseen vatkaamiseen.

        Mahtaako Harry Potter edes olla perseestään neitsyt?


      • jarinhotelli1 kirjoitti:

        Sinun pitää pysyä Harry Potter palstoilla. Olen ihan kyllin täynnä tuollaisten kusipäiden vinkumista, että suksi jonnekin hevon kuuseen- mitä vittua minua vaivaat.

        Sori, peitit kristillisen lähimmäisenrakkaudenilmaisusi niin hienostuneesti, että en sitä ensimmäisellä lukukerralla edes huomannut.


      • he-ma kirjoitti:

        Sori, peitit kristillisen lähimmäisenrakkaudenilmaisusi niin hienostuneesti, että en sitä ensimmäisellä lukukerralla edes huomannut.

        En minä kanna millinkään vertaa hengellisiä vastuita, enkä muutu jeesukseksi, että taivasta kohti Sinun pitää katsella - ei minua katsoa. Minä en ole yli 10 vuoteen jäsen missään joten en edes edusta mitään.


      • jarinhotelli1 kirjoitti:

        En minä kanna millinkään vertaa hengellisiä vastuita, enkä muutu jeesukseksi, että taivasta kohti Sinun pitää katsella - ei minua katsoa. Minä en ole yli 10 vuoteen jäsen missään joten en edes edusta mitään.

        Olisi syytä kantaa vastuuta, kun tuollaisesta mielipuolisesta tarinasta teet aloituksen.

        Vaikka itse olisit sekaisin noista saduista, ei niitä kannata mainostaa, vaan hakeutua pikkuhiljaa lääkityksen ja terapian avulla takaisin todelliseen maailmaan.


      • horinamotelli13 kirjoitti:

        Aivan niin. Tämä palsta on tarkoitettu ensisijaisesti Jarin henkilöhistorian intiimien asioiden loputtomaan ja rivon tyyliseen vatkaamiseen.

        Mahtaako Harry Potter edes olla perseestään neitsyt?

        Jaa, -Ei tässä sen kummempia kuin että olen perseestä neitsyt, eikä minulla ole ollut koskaan elämässäni homo-rakkaus-suhdetta ainuttakaan. Että en ole nussinut jokaista akkaa vuoden jokaisena kauniina päivänä jokaisella nurkalla, ja että naisiin olen rakastunut 10-59- vuotiaana, mutta en joka akkaan. Sitten toiseksi että kaikenlainen pillun lirputtaminen esi-leikki metodiikkana seksi-lehtien opastamana on minun 16-27 ikävuosiini 1974-1985, ja tiukkojen pimujen aikakauteen kuuluvaa. Ja huomioda vielä että minun kaikkein nuorimmatkin seksikumppanit taikka yhden kerran seksiaktit ovat tänään isovanhemman ikäisiä ihmisiä jokainen 47-49 vuotiaita sellaiset joihin minulla oli ikäeroa noin 10 vuotta 1980 luvulla, eli olivat 18-20, ehkä saattoi olla yksi 17- ikäisiä kun minä olin 27-30 ikäinen -ovat siis 47-49 vuotiaita tänään. Minulla on ollut yksi alaikäinen seksikumppani =16 vuotiaana 15 vuotias tyttöystävä vuonna 1974.__ Seksikokemuksia minulla on noin 130 ihmisen kanssa -ja olen kesällä 60- vuotias- ja en ole kiinnostunut evp- Vt- rouvien naimisesta, enkä 16-20- kesäisistä seksikumppaneista. Olen viimeisen 30- vuoden aikana kieltäytynyt lukuisista kymmenistä nuorten 16-20-25 ikäisten nuorten miesten seksitarjoiluista -kun olen ollut 30- vuotta yli 30 vuotias, eli raavas-mies-iässä.__ Minä olen puhdas kuin pulmunen.__ Olen veistellyt runkkujuttuja joillekin, kun hermostuin ja väsyin naisten vyötäröjuoruun. Niissä on ollut pilasta kyse, mutta on huudatettu tietysti laaja yleisö. Minulla ei ole ollut koskaan säännöllistä tapaa miesten masturbaatioon eli sperman lennätykseen selfservice missiossa._ _- Tämä informaatio pitää riittää asiasta. __ Ottakaa tämä vakavasti.__


      • horinamotelli13 kirjoitti:

        Aivan niin. Tämä palsta on tarkoitettu ensisijaisesti Jarin henkilöhistorian intiimien asioiden loputtomaan ja rivon tyyliseen vatkaamiseen.

        Mahtaako Harry Potter edes olla perseestään neitsyt?

        Lisäys edelliseen; -- En enää "vatkaa näitä" -on ihan hyvä olla hiljaa. Olen hyvämoraalinen mies, joka on usean vuosikymmenen ajan noudattanut armaan maan lakisäädösmassan. Olen ollut turhan aktiivinen kirjoittaja joillekin, mutta velvollisuus sopia elämän varsitien kirjeenvaihdoista, on aina kahden välinen asia. Olen tukkumyyjän työssä uupunut 30- vuotta sitten ja itsestään jäi puhelimen käyttö, että havaitsin yhtäkkiä etten ollut 25- vuoteen soittanut ainuttakaan puhelua. Olen viestittänyt tekstiviesteillä ja meilillä. Kirjoittamiseni on ollut joillekin vastenmielistä varmaankin. Rikoksen tunnusmerkit- tarpeeksi rikoksen tunnusmerkkejä lakisäädösmassan ja olevaisen tapahtumafaktan olevaisuudesta oli rattijuopumukseni 1986. 1986.__ Minulla ei ole rikoksia tunnollani -olen hyvämoraalinen mies. En ole hakenut laajaa hyväksyntää ahdasmielisisiltä ihmisiltä pillun lipomiseen - enkä kehunut kaikkea mahdollista käytöstäni vuosikymmenien varrelta. Olen ollut hiiren hiljaa aina ihmisten haarojen väleistä aina.__ -- Minua ei missään elämänvaiheessa ole viehättänyt kummankaan sukupuolen perseen reikä. Kaikenlainen tarina perseen-reijästä ei ole totta. Minulla ei ole kenenkään peräsuoleen ollut minkäänlaista suhdetta koskaan -omaanikaan intiimiä tai oraalista suhdetta._


      • jarinhotelli1 kirjoitti:

        Lisäys edelliseen; -- En enää "vatkaa näitä" -on ihan hyvä olla hiljaa. Olen hyvämoraalinen mies, joka on usean vuosikymmenen ajan noudattanut armaan maan lakisäädösmassan. Olen ollut turhan aktiivinen kirjoittaja joillekin, mutta velvollisuus sopia elämän varsitien kirjeenvaihdoista, on aina kahden välinen asia. Olen tukkumyyjän työssä uupunut 30- vuotta sitten ja itsestään jäi puhelimen käyttö, että havaitsin yhtäkkiä etten ollut 25- vuoteen soittanut ainuttakaan puhelua. Olen viestittänyt tekstiviesteillä ja meilillä. Kirjoittamiseni on ollut joillekin vastenmielistä varmaankin. Rikoksen tunnusmerkit- tarpeeksi rikoksen tunnusmerkkejä lakisäädösmassan ja olevaisen tapahtumafaktan olevaisuudesta oli rattijuopumukseni 1986. 1986.__ Minulla ei ole rikoksia tunnollani -olen hyvämoraalinen mies. En ole hakenut laajaa hyväksyntää ahdasmielisisiltä ihmisiltä pillun lipomiseen - enkä kehunut kaikkea mahdollista käytöstäni vuosikymmenien varrelta. Olen ollut hiiren hiljaa aina ihmisten haarojen väleistä aina.__ -- Minua ei missään elämänvaiheessa ole viehättänyt kummankaan sukupuolen perseen reikä. Kaikenlainen tarina perseen-reijästä ei ole totta. Minulla ei ole kenenkään peräsuoleen ollut minkäänlaista suhdetta koskaan -omaanikaan intiimiä tai oraalista suhdetta._

        Anaaliyhdyntä ottavana tai saavana puoliskona ei kyllä millään tavalla vertaudu rattijuopumukseen, joka on selvästi rikos.

        Ylipäätään muistelen tuon litanian lukeneeni ennenkin ja siinä on aivan liikaa henkilökohtaista informaatiota, josta kukaan ei ole pätkän vertaa kiinnostunut. Lieneekö kyse mieltä raskaasti painavasta asiasta, jota uskonharha vielä pahentaa?

        Päälääkäriin mars, mars.


      • horinamotelli13 kirjoitti:

        Aivan niin. Tämä palsta on tarkoitettu ensisijaisesti Jarin henkilöhistorian intiimien asioiden loputtomaan ja rivon tyyliseen vatkaamiseen.

        Mahtaako Harry Potter edes olla perseestään neitsyt?

        Vielä lisäystä;

        Uskonnollisten väärien vaikuttimien vuoksi jotkut ovat olleet vainoharharhaisia 2010 luvulla 1980 luvun nuorten tempuista, harkitsemattomuuksista, erilaisista syistä johtuvista sekavuustiloista ja äkillisistä mielenhäiriöistä.

        >>>>>>>>>> Ihmisten johtajiksi on ryhtynyt ihmisiä, jotka eivät ymmärrä johtamisesta, hyvästä hallintotavoista ja lain käytöstä yhteiskunnassa mitään. Eivät organisaatioiden toiminnasta, -ei ymmärrystä, mutta ihmisten johtaja-esimies-tuomarina pitää vaan yrittää olla.

        Monenlainen kandidaatti, putkimies, sorvaaja, ihmishieroja, lapsen elämänkokemuksella varustettu päällikkö ryhtyy ihmisten johtajaksi, niin ettei edes kymmeniä vuosia vanhat synnit tule sitten anteeksi annetuiksi, -ja ihmisiä rikoksen tekijöiksi joille ei sakkolappua pysty mistään kirjoittamaan rangaistukseksi muuttuvat näille ihmisten johtamiseen ryhtyneille rikollisiksikin.

        Minä en ole allekirjoittanut eläkepäivilläni sopimuksia esimies-alais-suhteista. Minulla on pakko olla työsopimus, mistä päätellä alaistaitovaatimuksensa jos minulla olisi johtajia jossakin.
        Olen ollut aina ns. luonnollinen henkilö.

        Suositteleen piiri-mielisairaalaa niille jotka eivät ymmärrä jättää 1980 luvun nuorten temppuja 1980 luvulle 30- vuoden taakse.

        Olen yli 10- vuotta sitten 1.6.2006 jättänyt Adventtikirkon seurakunnan toiminnan.

        Minun oli kerrottava nämä em. totuudet täällä, että tämä asia menee perille.

        Minulla ei ole mitään tekemistä "poika-setä-seksin kanssa. En ole ainuttakaan sanaa ehdotellut mitään seksuaalista nuorille, esimerkiksi viimeisen 30- vuoden aikana kun olen ollut nyt 30 vuotta yli 30 vuotias. En 30- vuoden takaisessa ajassakaan ole solminut seksisuhdetta kenenkään poikaan koskaan.


      • horinamotelli13
        jarinhotelli1 kirjoitti:

        Lisäys edelliseen; -- En enää "vatkaa näitä" -on ihan hyvä olla hiljaa. Olen hyvämoraalinen mies, joka on usean vuosikymmenen ajan noudattanut armaan maan lakisäädösmassan. Olen ollut turhan aktiivinen kirjoittaja joillekin, mutta velvollisuus sopia elämän varsitien kirjeenvaihdoista, on aina kahden välinen asia. Olen tukkumyyjän työssä uupunut 30- vuotta sitten ja itsestään jäi puhelimen käyttö, että havaitsin yhtäkkiä etten ollut 25- vuoteen soittanut ainuttakaan puhelua. Olen viestittänyt tekstiviesteillä ja meilillä. Kirjoittamiseni on ollut joillekin vastenmielistä varmaankin. Rikoksen tunnusmerkit- tarpeeksi rikoksen tunnusmerkkejä lakisäädösmassan ja olevaisen tapahtumafaktan olevaisuudesta oli rattijuopumukseni 1986. 1986.__ Minulla ei ole rikoksia tunnollani -olen hyvämoraalinen mies. En ole hakenut laajaa hyväksyntää ahdasmielisisiltä ihmisiltä pillun lipomiseen - enkä kehunut kaikkea mahdollista käytöstäni vuosikymmenien varrelta. Olen ollut hiiren hiljaa aina ihmisten haarojen väleistä aina.__ -- Minua ei missään elämänvaiheessa ole viehättänyt kummankaan sukupuolen perseen reikä. Kaikenlainen tarina perseen-reijästä ei ole totta. Minulla ei ole kenenkään peräsuoleen ollut minkäänlaista suhdetta koskaan -omaanikaan intiimiä tai oraalista suhdetta._

        Lisäile ihmeessä vielä parikymmentä viestiä näitä tärkeitä juttuja, jotka ovat Adventismin ydintä. Hienoa kun joku pysyy tiukasti palstan aiheessa.


      • horinamotelli13 kirjoitti:

        Lisäile ihmeessä vielä parikymmentä viestiä näitä tärkeitä juttuja, jotka ovat Adventismin ydintä. Hienoa kun joku pysyy tiukasti palstan aiheessa.

        Sain hetki sitten hartiani kokonaan paikoilleen. Pyöräilymatkalla hartia heitti yli, ja lihakset kuumana tehty liike nyrjäytti hartian sijoiltaan, ja jäi siihen etten hartiaa hoitanut. Kun kymmeniä kilometrejä polkee yhteen soittoomn 35 kg laukkujen kanssa on ihminen kuin kuminauhaa, -ihan totta. Tein hartialihasta pitämällä painoa hartian päällä ja keinuin siinä. Oikea pyöräilyasento on selkä hiukan pyöreänä ja tuki ottaa keskiselästä. En matkan aikana sitten venytellyt kosoka paikat oli sijoiltaan. Kotiin päästyäni tuli pyöräilijän liikarasitus kramppi, jossa nilkat, vyötärö, hartia ja selkä kovettuivat. Jäin odottamaan krampin laukeamista, mutta ei itsestään laukea, vaan kramppi on pakko venytellä pois enemmin tai myöhemmin havaitsin. Hartia oli sijoiltaan pitkään, ja paheni kun poljin kaksi kesää selkä vinossa, ja roikuin tangolla selkä vinossa. Mutta kovetumaa oli pakko ryhtyä auki vääntämään. Tänä aamuna löysin aivan liikkeen hieroa, olen aina herättyäni sängyssä hieronut vaistonkin varassa sängyn tolpista kiinni pitäen. Nyt se taitaa olla hyvässä mallissa, vaikka tietysti lihaksia on stimuloitava ja 60- vuotias on menettänyt lihasmassaa hartian liikuttamattomuuden vuoksi. Mutta siitä tulee liikuntahartia. Eilen asensin polkupyörään uuden ajotietokoneen ja tänään ptää hiukan siivoilla ja huoltaa pyörää. Uusi pyöräilykesä alkaa. Mutta raskaimmat pyöräilykesät on tehty. Olen useitakin 180-190 km päivämatkoja tehnyt 35 kg laukkujen kanssa -ei ehdi pidempään. Eräänä kauniina kesänä minun lomamatkani kesti 2550 km, mutta tuosta ajasta olin osan samalla paikkakunnalla Etelä-Pohjanmaalla isieni kotiseuduilla , jossa oli pidin leiriä ja pyöräilin 10-15 kg päiväpakkauksilla osan varusteista ollessa leirissä.
        Museon amanuenssi sanoi minua "kansanperinteen kerääjäksi" kun olen isieni seudun ajokalujen rakennuksen perässä kulkenut. Olen tietysti kuvannut ajokaluja mitä olemassa on. Paikkakunnan uutta 1900 luvun historian kirjoitusta olen avustanut toimituskuntaa 50 kappaleen A-4 sivun kirjoittamisella, jossa olen kuitenkin lähdeaineistoa käyttänyt. __ >>>>>>> Minä en kokonaan ole uskostani luopunut, mutta aikani ei ole kulunut 100% seurakunnan ja Jumalan palveluksessa niin kuin joskus aikaisemmin. Minulle ei ollut enää tilausta niin paljoa. Tarkoitus on kuitenkin kirjoittaa yksityisessä missiossa Raamattu-aiheisia kirjoituksia elämäni varrella ja viimeistellä keskeneräisiä kirjoituksiani. En ole sitoutunut hengellisiin etujärjestö-organisaatioiden ja näiden seurakuntien jäseneksi ja -sääntöihin, vaan olen ollut erossa 1.6.2006 lukien viimeisestä jäsenyydestä.__--- Harrastan yksityisesti luonnollisena henkilönä perustuslain 11- 12§ säädettyä oikeutta ilmaista mielipidettä, ja olla uskontokunnissa oman vapaaehtoisuuden periaatteessa, -myös tietysti riippumatonkin organisaatioiden toiminnasta, ja organisaatioiden jäsenilleen kuuluvista normituksista. Blogini kirjoitukset edustavat yksityistä luonnollisen henkilön mielipidettä -ei muuta.
        Blogissani on harrastuksiani -ei muuta. Koti-sivu-blogi-kirjoittaminen on harrastus, ja vastaavanlaisia sivuja web- maailma täynnä. Luonnollisesta henkilöstä en muutu muuksi luonnollisen henkilön yksityisen kotisivu-blogin kirjoittamisen- foorumienkaan vuoksi. Minä olen hankkinut hyvät tiedot yliopistosta julkisen johtajuuden asioihin 2010 luvulla, että hyvien perustietojen ja kokemuksen varassa ymmärrän jotakin hallinto-palvelu-kulttuurin ja yhdistys- organisaatioiden toiminnasta -johtajuudesta, hallinnon tavoista, ja lain käytöstä organisaatioiden taloudesta. __ Blogini on yksityinen harrastus-missio- ja edustaa minun yksityistä luonnollisen henkilön mielipidettä -ei mitään muuta-. Pidin 10- vuotta kahta sellaista linkkiä blogissani, joita halusin suositella, mutta oli pakko ottaa ne pois, sillä on niitä jotka eivät ymmärrä että kotisivulla on linkkejä aina tavallisestikin. Jotkut luulevat sitten aina itseään minulle johtaja-esimies-tuomariksi. Olen 1980 ja 2010 luvulla hankkinut hyvät perustiedot yliopistokurssien kautta esimiestyöskentelystä, johtajuudesta, yms. mistä mainitsin ja en voi jaksaa eläkepäivilläni kahta tusinaa "johtajia" jotka luulevat itseänsä minulle esimiesasemaan -mutta kieltäytyvät vuorovaikutuksesta. Pitää olla sopimuksellisuus, vuorovaikutus ja informaalisuus aina ensin -kaikki kolme em. yhdessä. Minä en kai ollut kenenkään "hyvä veli."-- Huomioikaa vakavasti mitä kirjoitin tässä ketjussa -kirjoitin niille ihmisille jotka minut tuntevat. En halua noista asioista enää huolta. __ -Olen hyvämoraalinen mies, joka on useita vuosikymmeniä noudattanut armaan maan lakisäädös-massan lainkuuliaisena kansalaisena. -Hyvää kesää!


      • VoiHerraJessusPerkele
        jarinhotelli1 kirjoitti:

        Sain hetki sitten hartiani kokonaan paikoilleen. Pyöräilymatkalla hartia heitti yli, ja lihakset kuumana tehty liike nyrjäytti hartian sijoiltaan, ja jäi siihen etten hartiaa hoitanut. Kun kymmeniä kilometrejä polkee yhteen soittoomn 35 kg laukkujen kanssa on ihminen kuin kuminauhaa, -ihan totta. Tein hartialihasta pitämällä painoa hartian päällä ja keinuin siinä. Oikea pyöräilyasento on selkä hiukan pyöreänä ja tuki ottaa keskiselästä. En matkan aikana sitten venytellyt kosoka paikat oli sijoiltaan. Kotiin päästyäni tuli pyöräilijän liikarasitus kramppi, jossa nilkat, vyötärö, hartia ja selkä kovettuivat. Jäin odottamaan krampin laukeamista, mutta ei itsestään laukea, vaan kramppi on pakko venytellä pois enemmin tai myöhemmin havaitsin. Hartia oli sijoiltaan pitkään, ja paheni kun poljin kaksi kesää selkä vinossa, ja roikuin tangolla selkä vinossa. Mutta kovetumaa oli pakko ryhtyä auki vääntämään. Tänä aamuna löysin aivan liikkeen hieroa, olen aina herättyäni sängyssä hieronut vaistonkin varassa sängyn tolpista kiinni pitäen. Nyt se taitaa olla hyvässä mallissa, vaikka tietysti lihaksia on stimuloitava ja 60- vuotias on menettänyt lihasmassaa hartian liikuttamattomuuden vuoksi. Mutta siitä tulee liikuntahartia. Eilen asensin polkupyörään uuden ajotietokoneen ja tänään ptää hiukan siivoilla ja huoltaa pyörää. Uusi pyöräilykesä alkaa. Mutta raskaimmat pyöräilykesät on tehty. Olen useitakin 180-190 km päivämatkoja tehnyt 35 kg laukkujen kanssa -ei ehdi pidempään. Eräänä kauniina kesänä minun lomamatkani kesti 2550 km, mutta tuosta ajasta olin osan samalla paikkakunnalla Etelä-Pohjanmaalla isieni kotiseuduilla , jossa oli pidin leiriä ja pyöräilin 10-15 kg päiväpakkauksilla osan varusteista ollessa leirissä.
        Museon amanuenssi sanoi minua "kansanperinteen kerääjäksi" kun olen isieni seudun ajokalujen rakennuksen perässä kulkenut. Olen tietysti kuvannut ajokaluja mitä olemassa on. Paikkakunnan uutta 1900 luvun historian kirjoitusta olen avustanut toimituskuntaa 50 kappaleen A-4 sivun kirjoittamisella, jossa olen kuitenkin lähdeaineistoa käyttänyt. __ >>>>>>> Minä en kokonaan ole uskostani luopunut, mutta aikani ei ole kulunut 100% seurakunnan ja Jumalan palveluksessa niin kuin joskus aikaisemmin. Minulle ei ollut enää tilausta niin paljoa. Tarkoitus on kuitenkin kirjoittaa yksityisessä missiossa Raamattu-aiheisia kirjoituksia elämäni varrella ja viimeistellä keskeneräisiä kirjoituksiani. En ole sitoutunut hengellisiin etujärjestö-organisaatioiden ja näiden seurakuntien jäseneksi ja -sääntöihin, vaan olen ollut erossa 1.6.2006 lukien viimeisestä jäsenyydestä.__--- Harrastan yksityisesti luonnollisena henkilönä perustuslain 11- 12§ säädettyä oikeutta ilmaista mielipidettä, ja olla uskontokunnissa oman vapaaehtoisuuden periaatteessa, -myös tietysti riippumatonkin organisaatioiden toiminnasta, ja organisaatioiden jäsenilleen kuuluvista normituksista. Blogini kirjoitukset edustavat yksityistä luonnollisen henkilön mielipidettä -ei muuta.
        Blogissani on harrastuksiani -ei muuta. Koti-sivu-blogi-kirjoittaminen on harrastus, ja vastaavanlaisia sivuja web- maailma täynnä. Luonnollisesta henkilöstä en muutu muuksi luonnollisen henkilön yksityisen kotisivu-blogin kirjoittamisen- foorumienkaan vuoksi. Minä olen hankkinut hyvät tiedot yliopistosta julkisen johtajuuden asioihin 2010 luvulla, että hyvien perustietojen ja kokemuksen varassa ymmärrän jotakin hallinto-palvelu-kulttuurin ja yhdistys- organisaatioiden toiminnasta -johtajuudesta, hallinnon tavoista, ja lain käytöstä organisaatioiden taloudesta. __ Blogini on yksityinen harrastus-missio- ja edustaa minun yksityistä luonnollisen henkilön mielipidettä -ei mitään muuta-. Pidin 10- vuotta kahta sellaista linkkiä blogissani, joita halusin suositella, mutta oli pakko ottaa ne pois, sillä on niitä jotka eivät ymmärrä että kotisivulla on linkkejä aina tavallisestikin. Jotkut luulevat sitten aina itseään minulle johtaja-esimies-tuomariksi. Olen 1980 ja 2010 luvulla hankkinut hyvät perustiedot yliopistokurssien kautta esimiestyöskentelystä, johtajuudesta, yms. mistä mainitsin ja en voi jaksaa eläkepäivilläni kahta tusinaa "johtajia" jotka luulevat itseänsä minulle esimiesasemaan -mutta kieltäytyvät vuorovaikutuksesta. Pitää olla sopimuksellisuus, vuorovaikutus ja informaalisuus aina ensin -kaikki kolme em. yhdessä. Minä en kai ollut kenenkään "hyvä veli."-- Huomioikaa vakavasti mitä kirjoitin tässä ketjussa -kirjoitin niille ihmisille jotka minut tuntevat. En halua noista asioista enää huolta. __ -Olen hyvämoraalinen mies, joka on useita vuosikymmeniä noudattanut armaan maan lakisäädös-massan lainkuuliaisena kansalaisena. -Hyvää kesää!

        Eikö se pyöräily helpotu, jos hankkii Jopon mallisen pyörän, jossa ohjaustangon saa nostettua korkeammalle? Mutta ei kai HerraJessusPerkele sitä taivaan pilvistä ojenna, vaan täytyy itse käydä hakemassa kaupasta, jos sen haluaa?


    • KERTTL

      pEDONMERKI ON HAKARISTI NIINPÄIN UIN NATSIT DITÄ KÄYTTÄNEET

    • 123d123d123

      Miks jauhatte tätä helvetin skeidaa joka ikinen viikko. Ihan sama vaikka sä tai mä olisimme anti kristuksia tai jeesuksia. Mitä helvetin väliä. Koitan vain elää positiivesena joka päivä tässä negatiivisessa paska maailmassa. V-tuttaa lukea tätä samaa antikristus on tulossa skeidaa.

    • peto_ja_merkki

      Trump ja Israel, pahanakseli.

      USA:n pitää herätä ja tappaa peto. Hakata siltä pää irti.

    • Lawofint

      Pasternakkisalolainen köyristelee samaan suuntaan yhtäaikaa.

    • Lisäys; -- Kunnia-loukkaus-rikollisuus- on monen huvi.
      Ihmiset herjataan ja parjataan, - >Yksikin sana voi maksaa 1000-3000 euroa korvauksina henkisistä kärsimyksistä ja oikeuden käyntikulut ovat sellainen kerta-rutiini-oikeus-istunto 8000 euroa. -- Yksi ja toinen sinkku-mies ja poikamies on saanut kuulla naimisissa olevien ihmisten mielipiteitä mitä mieltä nämä ovat sinkku- ja poikamiehistä. Ei millään käsitetä käydä oman ukon muniin kiinni myös pahalla kielellään. Usein siihen yhdistyy kunnianloukkaus-rikollisuuden lisäksi myös insesti-rikollisuus kun alaikäisille puhutaan vuodesta toiseen sinkkumiesten haarojen väleistä lapseen hallitsevassa asemassa olevien ihmisten taholta. Monen perheen lapsi on kasvatettu kehdosta aikuiseksi naapuruston sinkkumiesten haarojen välien asioilla. Perheen pienimmät ja lastenhoidon yksiköiden lapset eivät pääse sitten koskaan spagetti-kattilalle ilman lähiön sinkku-poikamiesten haarojen välejä. Lasten henkisen terveen kehityksen kasvu on näin häiritty ja lapsia piinattu vuodesta toiseen ihmisten naima- pillun nuolenta- yms. tarinalla ns. homoja unohtamatta, kun hienostoperheiden pitää vetää kaikki kaupungin ns. homot päivän ohjelmaan ja työnantajan työajan sisään. -- Kassakuiteissa ja taloyhtiöiden sopimuksissa -lastentyön sopimuksissa on sovittu mistä asiakas ja palvelujen tuottaja ovat sopineet keskenään. Työsopimuksessa lukee perustehtävä mistä syystä joku maksaa palkkaa. Virkasopimuksessa on rajattu itsenäinen toimivalta mainittu. Viranhaltijan päätökseen voi aina hakea muutosta, eikö ole olemassa viranhaltijaa joka ei ilmoita päätöksistään. Ei ole viranhaltijaa joka ohittaisi subjektin subjektia koskevassa asiassa. __

    • Vielä; -- Että minun toive minut tunteville ihmisille on että omalta osaltanne ymmärrätte, että en ole kuullut kahteenkymmeneen vuoteen mitään sanaakaan minun 1980 lukuun liittyvästä seikkailuistani, kuin vasta 2010 luvulla -ja puheenaihe on ollut suu-seksi.__ >> Minun toive ja pyyntö on siis että koska kaikki mahdollinen pillun nuolenta minua koskevana ajoittuu 16-27 ikävuosiini 1974-1985 väliseen aikajaksoon 32-43 vuoden takaiseen aikaan, tiukkojen vastaavan ikäisten pimujen aikakauteen, enkä ole sanallakaan ehdotellut mitään tuollaista, etten halua niin kaukaisesta ajasta keskustelua tälläisessä asiassa. Kaikki muukin 1980 lukuun kuuluva kuuluu 1980 luvulle 30 vuoden taakse.
      - Olen 60- vuotias ukko -minua ei kukaan halua enää, enkä mummo-ikäisten mamsellien kanssa -joilla on takanaan 40 vuoden parisuhde ryhdy parisuhteeseen, - -olen mieluimmin sinkkumies.

    • Petri.Helsinki

      Kesän tullen on alkanut hormonit hyrräämään näymmä vanhallakin ukolla. 1900 luvun lopun seksiseikkailusi ja erehdyksesi on jo ajat sitten anteeksi annettu. Niistä ei kannattaisi yleisellä palstalla kuulutella eikä niiden tulisi enää omaatuntoasi vaivata. Paitsi jos saat kiksejä rivouksien kertomisesta (varsinkin uskovaisille), se on asia erikseen.

      Aloituksesta sen verran, että pedon merkistä on esitetty monenlaisia versioita ja laskelmia vuosisatojen aikana. On sinänsä järkevää, ettet lyönyt lukkoon lopullista johtopäätöstäsi pedon merkistä. Kuten totesit, seuratkaamme ajan merkkejä, koska petoon ja sen merkkiin liittyvät tapahtumat ovat osittain tapahtumatta.

      On puhuttu ihon alle asennettavasta sirusta. Digiaikana ihmisten mieltymysten ja liikkeiden seuraaminen on helppoa ja jos petovalta saa tiedot käsiinsä, se voi ohjailla ihmisten toimintaa. Tiedossamme ei ole, millä tavalla tämä liittyisi mainitsemaasi pyhiltä vaadittavaan kestävyyteen ja ihmisen omaan valintaan pedon ja Jumalan välillä.

      Teoria paavinvallasta antikristuksena on sekin kärsinyt ainakin hetkellisen lamaannuksen, koska nykyinen paavi vaikuttaa hyväntahtoiselta ja vaatimattomalta kunnon ihmiseltä. Jotain osviittaa saattaa kuitenkin antaa muutaman viikon takainen uutinen, jonka mukaan Vatikaanissa olisi paljastunut homoseksiorgia. No katsotaan mille mallille maailma ehtii muuttua aikanamme. Sinä toivottavasti raportoit meille.

      • Kiitos kommentista. Mukavaa saada joskus asiallista kirjoitusta.

        Joo, 1980 luvun nuoruuteni päivät on 30- vuoden takana, ja olen 30 vuotta nyt ollut yli 30- vuotias -kesällä 60- vuotias. __ Minun nuorimmat seksikontaktit ovat tänään isovanhemman ikäisiä ihmisiä, pian 50- vuotis synttäreitä heillä.

        Ajan kanssa näkyy lisää Raamatunkin profetian toteutumista, - -Hyvää kesää!


      • odotammesodanloppua

        What was this rough Beast, borning in Betlehem, Yeates-ihmisen lyriikkaa, eli siellä syntyy siellä se "peto", on naispuolinen ja tuhoaja.... voi odotella vielä hieman sitä aikaa, kunnes Syyria ja Israel lopettavat ensin rakettien ampumisen toisiaan kohtaan....


    • Ellen.G.White.666

      Lauantaisapatti on Pedon Merkki 666.

      • pyhpyh92347234

        Ja sinussa on riivaaja.


    • Minun informaatio tuotti onneksi tulosta niin että ämmät ja miespuoliset juoruakat tietävät jo paljolti että ovat parjanneet ja herjanneet 32-43 vuotta vanhoja minun 16-27 ikävuosieni 1974-1985 aikakauden pillun nuolemisia tiukkojen pimujen aikakauteen liittyen. Niin se aika rientää eskoseni.__ Sitten vielä on hyvä ymmärtää että jokainen sellainen minun seksikontakti, ja seksisuhde, jossa on ollut kyse minua nuoremmasta henkilöstä, koskee sekin 30- vuoden takaista aikaa, -ja liittyy siis 1980 luvulle nuoruuteni päivieni aikakauteen., mm. erilaisista syistä johtuvat sekavuustilat, nuoreten ja nuorten ihmisten mielenhäiriöt esim. jos minulla asiassa tekemistä osallisuutta, -- ja näissä on ollut 18-20 ikäisiä kolme henkilöä kun olen itse ollut 27-30 vuotias. >> Nyt nämä minun 1980 luvun nuoret seksiaktit ovat 50- villityksessä pian 50- vuotis päiviään viettäviä ihmisiä, ja ovat kaikki minun elämäni jokaisen vuosikymmenen seksiaktit- ja seksikumppanit isovanhemman iässä 50- villityksessä kun 50- päivät ovat ovella 47-49 vuotiaina heillä_!_ Abba ie, eskoseni, kun se aika rientää. Vuosikymmenet virivät ja "perseen nuolenta" on sitkeässä ollut, kun on hienojen perheiden kersojen naittajaiset, tyttärien jakeluprosessit, 2010 luvulla ja paappojen omaisuudet jaossa ja mersut pinossa, -niin Laurilan 1970-1980 lukujen "akkaan perseen nuolenta" on arkipäivää ollut suureessa huudossa. __ Oikeusvaltiossa on mahdolliset laittomuudet syytettävä kohtuullisen ajan kuluessa. _Käytännössä tämä tarkoittaa että kaikessa em. mahdollisessa olisi pitänyt olla minuun yhteydessä viimeistään 25 vuotta sitten, 25- sitten._ Abbe jee, se perseen nuolennasta ja muustakin herjaamisesta ja parjaamisesta, jossa silmät kierossa uskonnollisista vääristä vaikuttimista syytöshurmiossa, hullun kiilto silmissä, -Ihmisiä ihmisten johtajinakin innokkasti puikkoihin tarttuen ryhtyy aina monenlaista paappaa ja pappia, jotka eivät ymmärrä lain käytöstä, johtamisesta ja hyvän hallinnon tavoista mitään.__ Voin pizza-puffetilla keskustella pillu-perseen nuolennasta ja kullin imemisestäkin, jos tarvetta sopia jonkun kanssa ko. asioista, -mutta pitää olla henkilö jota asia koskee, ja voin tarota sen pizza-puffetin jos minulla on jotakin henkilökohtaista historiassa pillu-perseen nuolennasta, ja kullin imemisestä ja sperman lennoista- voin aina sopia pizza-puffetilla -ei ole muuta asiallista paikkaa keskutella 1970-1980 luvun nuorten alapää-suuseksi-missio-metodiikoista. __Olen nyt 30- vuotta ollut yli 30- vuotias, ja ainuttakaan sanaa esim. viimeisen 30- vuoden aikana en ole lausunut mitään seksuaalista aloitetta nuorille. Olen jokaisen 16-20-25 ikäisen nuoren seksitarjouksen torjunut esim. viimeisen 30- vuoden aikana. Koskaan en ole elänyt ainokaisessakaan homo-rakkaus-suhteessa, en voi sellaiseen ryhtyä tulevaisuudessakaan. En ole kummankaan sukupuolen perseen rteikään solminut koskaan mitään intiimi- oraali- enkä muutakana suhdetta. Kaikki ystäväni ovat persiestään neitsyeinä aina säilyneet kaikessa ajassa, ja itsekin olen perseestä neitsyt. En ole ainuttakaan sanaa lausunut koskaan elämässäni että olisin jotakin miestä sanonut homoksi, ja vuosikymmenien mittaan en ole ainokaisellekaan taloyhtiön asukkaalle kummallekaan sukupuolelle ehdotellut intiimejä tai parisuhdetta, -ei kiinnistavia koskaan ole olleet lähimmän 35- vuoden aikana. En ole puhunut ihmisten yksityis- intiimi- perhe- asioita. >>>>>>>>>>> Tässä oli viimeinen viesti aiheesta.__ Täysissä järjissään olevat ihmiset jättävät 1980 nuorten temput siis 1980 luvun aikaan 30- vuiden taakse. Omana aikanaan oln harkitusti jätetty sakkolappu kirjoittamatta huonosta käyttäytymisestä.__ Rikoksen kaikki tunnusrkit täyttävä asia on rattijuopumukseni 1986, 1986- -Minua on rangaistu tuomioistuimessa siis vain rattijuopumuksesta elämäni aikana._ Olen lainkuuliainen kansalainen, joka on usean vuosikymmenen ajan noudattanut armaan maan lakisäädösmassan vuosikymmeniä.__ ___ Loppu. Aamen.__

    • Eli siis 1980 luvun pillun nuolenta pitää sijoittaa sinne 1980 luvulle, 32-43 vuoden takaiseen aikaan, ja nuorten ihmisten käytöshäiriötkin 1980 luvun lopun aikaan._- Minä en pidä sopivana asiana että minun pitäisi olla joidenkin ns. homo, tai ex-homo, taikka ventovieraiden lastenvaunuja lykkivien äitien "perseen nuolija." __ >> Että hieroa ainokaista aivosolua sen verran että 30 vuoden takaiset nuoruuden temput, joista ei ole koskaan elämäntapaa kertynyt -jäisivät sinne 1980 luvun aikaan, eivätkä siis koske 60- vuotiasta ukkoa, 16-30 vuotiaan 30 vuoden takainen aika. Minulla ei ole ventovieraiden ihmisten kanssa yhteisiä naima-asioita. 1970-1980 luvun heilani ovat tänään 40 vuotta nussittuja jo valmiiksi naituja. Ette saa puhua sellaisten naimisesta muuta. >> Haluan viettää eläkepäiviäni rauhassa ilman rikollista kielenkäyttöä_!_ Pitää mennä omaan seurakuntaan huutamaan Jeesusta -ei minua katsoa ja minun 1980 luvun nuorten ala-pää-seksiä- joista ei ole elämäntapaa tullut ja ovat 30 vuoden jopa 43 vuoden takana mies- ja naispuolisten juoruakkojen juoru ja jutun juuri. Minä olen yli kymmenen vuotta sitten jättänyt kaikki hengelliset luottamustehtäväni -1.6.2006.-__ Minulla on hyvää tietoa Raamatusta, ja pärjäilen ilman kolmea tusinaa yhdistystoiminnan johtajia -joiden itsenäinen todellinen ja laillinen toimivalta on äänestyslappu, -ei johtajuus eläkeläiseen. Yksityis-johtajaa eläkepäivilleni en ole ottanut organisaatoistakaan, -on pakko olla minulla työsopimus, jos minulla jossakin johtajia. Työsopimuksesta päättelen alaistaitovaatimukseni -muutoin on mielivalta -johon ei kenelläkään ole velvollisuutta._ Mielivallallekaan mieluisaksi -ei eläkepäivillä, kiitos. Kaikessa minua koskevassa pitää olla minuun yhteydessä. Jos on pakollisen tärkeätä niin todistettavasti yhteydessä minuun, niin että siis vastaan jotakin että olen viestin saanut mitä asia koskee. -- Toivon että kaikenlainen tarina perseen nuolennasta tajutaan jättää tuoreimmillaan siis 1980 luvun aikakauteen. Kaikissa taloyhtiöissä minulla on omassa luukussani oman yksityiset asiani -en ole viettänyt 40- vuoden aikana taloyhtiöissä kenenkään kanssa yhteistä yksityiselämää.__ -Hyvää kesää._ ! __ Uskonnollisille organisaatioille /kirkoille tai muulle etujärjestö- tai yhdistystoiminnalle ei Suomessa ole myönnetty mitään valtaa kansalaiseen, -ei rangaistus -ei tuomiovaltaa. -Ei hiuskarvan vertaa valtaa ole kansalaiseen kenelläkään. Arvonimikaupassa on sama juttu -ei valtaa hiuskarvankaan vertaa ole. Arvonimiä ostellaan kunnallisen elämän, ja taiteen, yms. perusteella ja kerätään verotuloja hurjan kalliilla arvonimillä. Suomessa ei valtaa kansalaiseen myydä rahalla.

    • Lisään aloitusviestiini koskien Ilmestyskirjan petospekulaatioita; -- >>> Kristikunta odottaa että mikrosiru olisi syntiä? Syntiä on kymmenen käskyn synnin opettavan lain arvojen mukaiset asiat. Kymmenen käskyn lain arvoja vasten Jumalan Henki puhuttelee ihmistä -varoittaakseen ihmistä vaarasta, -silloin kun ihminen on kiusattu, tai langennut syntiin; -Yhä sama 10- käskyn lain arvot synnin opettajana; Hebr 10:16, Luuk 16:17, Jaak 2:8-13, Ilm 14:12/12:17, 1 Joh 2:1-6, Matt 5:17-18, mm. __ Ilmestyskirjan 13 luvun "peto" tarkoittaa maailmanvaltaa. "Petovalta" on jokainen Jumalaa vastustava valta. >>> Mikrosiru on tekniikan sovellus, jossa ei mitään syntiä ole. Ihmisiä ei oikeusvaltiossa pakoteta koskaan mihinkään kirurgisiin toimenpiteisiin ilman lääketieteellistä akuuttia pakollista tarvetta jos hengenvaara on -ei asiakkaalta tiedustella saako leikata, tai saako sydäntä elvyttää, esim. Akuutti hengenvaara on aina oltava jos ihmisiin kosketaan kirurgisesti tiedustelematta asiakkaan omaa tahtoa. Oikeusvaltioissa ei kansalaisia vainota esim. yhtä prosenttia kansasta, joka elää ihmisiä vahingoittamatta lakien mukaan. Jokaisella maalla on parlamenttinsa ja lakisäädöksien taakse pitää saada aina enemmistö. Parlamentarikot ovat oikeusvaltioissa vielä järjissään, ettei heitä voi taivutella ihmiskunnassa siivosti lakien mukaan elävien ihmisten vainoamiseen. Mikrosiru on jonkun keksimä touhotus, joka ilman Raamatullisia perusteita on saanut jalansijaa kristikunnassa. Ilmestys 13 luvun jakeiden 16- ja 17 "pakottaa" =kreikan "poiei" tarkoittaa "pakottamisen" sijasta = "tekee" tarkoittaa siis että "saa aikaan" jotakin! -- Ilmestyskirja on täynnä vertauskuvallista kieltä. Raamatussa on monia vertauksia jotka ovat useissakin Raamatun kohdissa vertauksena. Raamatussamme on kielikäännösvirhe, jossa tuo kreikan "poiei" on käännetty virheellisesti "pakottaa." __ Ilmestyskirjan petovalta saa aikaan ihmiskunnalla luopumista evankeliumin Jeesus Kristus mission perusarvoista; sillä Raamatun pelastusopin ja historian on aina ollut kyse;
      1. Jeesuksen Kristuksen arvovallasta (Apt 4:12, Room 10:12-13, Ilm 1:7, 1 Piet 5:4)
      2. Jumalan pyhän moraalisiveyslain ns. 10-käskyn lain arvovallasta (5 Moos 5:1-22, Mal 3:19-24)
      3. Jumalan omaksi erottumisesta (Hebr 12:14, Ilm 18:4, Joh 17:15)
      -Jumala erottaa maailmasta ja maailman vaikuttimista ja valloista. (1 Joh 2:15-17, Room 12:1-3) ___ Uskonnollisissa ulkokuorissa oleva petovalta on sitten kumonnut Kristuksen arvovallan ja antaa kunniaa ihmiselle. Jumalan synnin opettavan pyhän lain arvot eivät ole enää ihmisen sydämissä. Uskonnolliset puitteet miettivät jatkuvaa sovittelua maailman synnin kanssa pois Jeesuksesta ja Jumalan tahdosta. "Ostaa ja myydä" on johdettu tori- ja orjakaupasta. Myymisellä ja ostamisella on vertauskuvallinen merkitys Raamatussa esim. "mies joka osti pellon," "neitsyeiden öljy lampuissa ostettuna" ja esim. ne jotka ovat "ostettu" Kristukselle. -Ei rahankäytöstä ja vastike-suorite-perusteisesta kaupankäynnistä ole kyse. Maailmanajassa shoppaillaan, käydään lähikaupassa, tehdään auto- ja huvilakauppoja - asuntokauppojakin aina.
      ”Tässä kysytään pyhiltä kestävyyttä, niiltä jotka noudattavat Jumalan käskyjä ja uskovat Jeesukseen.” (Ilm 14:12) ( Tämä on luonnollisen henkilön mielipide, Aamen.)

    • Joo, hei -- Kirjoituksessani aloituksessani halusin kertoa mielipiteeni että Ilm 13:16-17 merkitys ei ole a) "pakottaa," -vaan "aiheuttaa, tekee, tms" ja että "ostaa ja myydä" on Raamatun vertauskuvaa samaan tapaan kuin esim. "ostetut Kristukselle," "mies joka osti pellon" ja neitsyeiden ostettu lamppu-öljy- -siis kyse on vertauksista -ei kirjaimellisesta kaupankäynnistä.-- Että mikrosiru-touhotus on jonkun keksintö, joka on saanut jalansijaa kristikunnassa petospekulaationa -ei Raamatun todellisena profetiana siis.__ Raamattu ei minusta siis puhu lainkaan pakottamisesta eikä rahan käytöstä -kaupankäynnistä.__

    • VoiHerraJessusPerkele

      2.Korinttolaiskirje:
      2:14 Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka aina kuljettaa meitä voittosaatossa Kristuksessa ja meidän kauttamme joka paikassa tuo ilmi hänen tuntemisensa tuoksun!

      Jos se voittosaatto on sitä, että Jumala häpäisee ihmistä, tai saa hänet käyttäytymään nolosti tavalla, jossa ihminen häpäisee itseänsä, niin onko tämä normaalia kristillisyyttä, vai seurausta siitä, että
      - kuvitellaan olevansa erinomaisia jumalanpalvelijoita, niin kuin jumala muka jotain tarvitsisi ihmisiltä, ja tämän pilkan Jumala kostaa sitten häväistyksellä, vai
      - on selitelty Jumalasta väärin vain hyvän tekijää pelkästään, kuin Jobin lohduttelijat, ja sen takia Jumala kohtelee uskovaa vihalla, vai
      - jostain muusta syystä?

      Job:
      42:7 Mutta senjälkeen kuin Herra oli puhunut Jobille nämä sanat, sanoi Herra teemanilaiselle Elifaalle: "Minun vihani on syttynyt sinua ja sinun kahta ystävääsi kohtaan, koska ette ole puhuneet minusta oikein niinkuin minun palvelijani Job.

      Sama kysymys uudestaan eri tavalla: onko se, että uskova, tai sellaisena esiintyvä, käyttäytyy tavalla, jossa häpäisee itseään nololla tavalla, onko se seurausta jostain pilkallisuudesta Jumalaa kohtaan, väärän hurskastelun seurausta, vai sitä normaalia kristityn voittosaattoa, josta 2. Kor 2 puhuu? Jumala saa kostettua ihmiselle syntejä silläkin tavalla, että laittaa hänet käyttäytymään tavalla, joka on ihmiselle itselleen riesaksi tai häväistykseksi. Kuten esim. Jumala teetti Saulilla itsemurhaa.

      Kuvastuuko tässä keskustelussa jotain tällaista kuin Jobin kirjassa? Kirjoitinko minä ensin Jumalasta kuin Job, ja sitten Jari teeskenteli Jumalasta vain hyvän tekijää, ja joutui Jumalan vihan kohteeksi?

    • VoiHerraJessusPerkele

      Ilmestyskirjan 13 luku puhuu pedosta, jonka kuolinhaava parani ja hallitsee kaikkia kansoja. Mielestäni on ilmiselvää, että kyse on Jeesuksesta, eikä voi olla kyseessä kukaan muu. Sen sijaan vaikeampaa ymmärtää, mitä seuraavaksi tarkoittaa 42 kuukauden hallinta-aika, ja pilkkapuhe. 42 on symbolinen luku, joka voi tarkoittaa Jeesusta: sukuluettelossa 42 sukupolvea. Toisaalta Bileam uhrasi. Näissä toimituksissa esiintyy myös luku 42. Molemmat Bileam ja Jeesus ratsastivat aasilla. Kuin olisi lähdetty kirousta tuomaan kansalle, mutta Jumala käänsi sen siunaukseksi.

      Pilkkapuhe Ilm 13 -luvussa saattaa tarkoittaa sitä, että Jeesus saarnasi joskus tavalla, josta olisi voinut luulla pelastusta saatavan tekojen kautta. Raamatussa (Jumalan sana, Jeesus) on monia kohtia, joista voisi luulla, että omilla teoilla Jumalalta saavutetaan jotain. Periaatteessa, toisaalta tämä on pilkkapuhetta. Muussa keskustelussa tuli esille Galatalaiskirjeen kohtia, joissa puhutaan lain kirouksesta, ja valheveljistä, jotka yrittivät saada muut lain kiroukseen.

      Toisaalta esim. Matt 19 -luvussa Jeesus sanoi suoraan, että pelastus on ihmisille mahdotonta. Mutta toisaalta saarnasi lakia, kuin pitäisi sen kautta yrittää taivaaseen kuitenkin?

      Matt:
      19:23 Silloin Jeesus sanoi opetuslapsillensa: "Totisesti minä sanon teille: rikkaan on vaikea päästä taivasten valtakuntaan.
      19:24 Ja vielä minä sanon teille: helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan."
      19:25 Kun opetuslapset sen kuulivat, hämmästyivät he kovin ja sanoivat: "Kuka sitten voi pelastua?"
      19:26 Niin Jeesus katsoi heihin ja sanoi heille: "Ihmisille se on mahdotonta, mutta Jumalalle on kaikki mahdollista."

      18:8 Mutta jos sinun kätesi tai jalkasi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; parempi on sinulle, että käsipuolena tai jalkapuolena pääset elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat kädet tai molemmat jalat tallella, heitetään iankaikkiseen tuleen.
      18:9 Ja jos sinun silmäsi viettelee sinua, repäise se pois ja heitä luotasi; parempi on sinun silmäpuolena mennä elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat silmät tallella, heitetään helvetin tuleen.

      Miten on mahdollista julistaa tällaista törkeää sekasotkua ja sitten kehua olevansa järjestyksen Jumala?

    • VoiHerraJessusPerkele

      Voidaan toki tulkita ja viisastella, ettei se käsi tai jalka tai silmä mitään viettele sinällään, vaan Jumala kaiken tehnyt on. Mutta voinko minä Jumalasta tarttua kiinni ja hakata siltä naaman pirstaksi ja heittää helvettiin?

    • Peto-spekulaatio-kirjoituksessani kirjoituksessani kerroin mielipiteeni, ettei minusta kristikunnan pidä pitää puhetta mikrosirusta, koska mikrosiru on vain tekniikan väline, jossa ei ole mitään syntiä. Mikrosirusta ei ole Raamatun profetiaa. Ilm 13:16-17 "ostaa ja myydä" on Raamatun vertauskuvallista kieltä, ja "pakottaa" on väärä virheellinen käännös. Alkukielen sana tarkoittaa "tekee," eli aiheuttaa, saada aikaan, tms. kun antikristillinen valta murentaa Raamatun Jeesus evankeliumin kunnian ja oikean synnin opetuksen vähitellen -saa aikaan, tekee ja aiheuttaa; Paholainen on aina hyökännyt Jumalan lakia ja Jeesus arvoja vastaan. >>> Raamatun pelastusopin ja historian on aina ollut kyse;
      1. Jeesuksen Kristuksen arvovallasta (Apt 4:12, Room 10:12-13, Ilm 1:7, 1 Piet 5:4)
      2. Jumalan pyhän moraalisiveyslain ns. 10-käskyn lain arvovallasta (5 Moos 5:1-22, Mal 3:19-24)
      3. Jumalan omaksi erottumisesta (Hebr 12:14, Ilm 18:4, Joh 17:15)
      -Jumala erottaa maailmasta ja maailman vaikuttimista ja valloista. (1 Joh 2:15-17, Room 12:1-3) ___ >>> Minusta mikrosiru on jonkun touhotus, joka on uskomuksena levinnyt, jolle ei ole kuitenkaan Raamatullisia perusteita.__ "Ostaa ja myydä" on vertauskuvallista kieltä siinä kuin Raamatun muukin ostamisella esitetyt vertaukset; "ostetut Kristukselle, mies joka osti pellon ja neitsyeiden ostettu öljy lampuissa. __ -Hyvää kesää.__

    • Kiitos kuulemasta-_ Olen luonnollinen henkilö, -foorumi ja kotisivujen harrastus-kirjoitus ei muuta luonnollista henkilöä muuksi luonnollisesta henkilöstä-. -- Vietän eläkepäiviäni, ja organisaatio-johtajia en ole palkannut yksityis-johtajiksi. Yhdistyksissä jäsenien itsenäinen toimivalta on äänestyslappu. Päätöksenteko harrastus-arvo-yhdistys-seurakunta-toiminnoissa- -päätöksenteko kuuluu toimielimiin.__ Olen useita vuosikymmeniä noudattanut tämän maan lakisäädös-massan- lainkuuliaisena kansalaisena. Ainoa kaikki ja tarpeeksi rikoksen tunnusmerkkejä täyttävä asia oli rattijuopumukseni 1986, 1986.__ - Minulla ei ole mitään tekemistä "poika-setä-" seksiharrastuksen kanssa. On ollut monia kymmeniä tilaisuuksia homoilla "poikien" kanssa esim. viimeisen 30- vuoden aikana, enkä ole yhteenkään sellaiseen tarttunut. Koskaan en ole kenenkään poikaan seksisuhdetta solminut. En yhdessäkään homo-rakkaus-suhteessa ole elänyt koskaan. Perseestä neitsyt -ja kaikki minun seurassani ystävät ovat persiestä neitsyeitä minun puolestani aina. En ole kiinnostunut kenenkään itsenäisistä naittajaisista joissa ei huolehdita että olisi minun kanssani täydessä ymmärryksessä sovittu mahdollista siviilisäädyn muutosasiasta. Olen jo 60- ja haluan viettää eläkepäiväni rauhassa. Vaikeuksia minulla ei ole muuta kuin että kärsin laittomasta kielenkäytöstä. Minulla ei ole ventovieraiden ihmisten kanssa haarojen välejä koskevia yhteisiä asioita -ei hyvän päivän tuttujenkaan kanssa. Pitää naisten käydä oman ukon muniin kiinni pahalla kielelläänkin, ja juoru ja jutun juuri virittää ihka omasta perheestään ja ihka omasta ukostaan ja tai/ja akastaan maitokauppaan ja naisten työpaikoille. En halua edelleenkään miestä puolisoksi, enkä rakasta ketään naimakelpoista. Kunnalliselämän ihmisillä on äänestyslappu itsenäistä toimivaltaa. Valtion konttori ei myy rahalla lisää, ja esimiesasemaan ei pääse yhdistys-pappakaan, vaan äänestys-lappuunsa pitää tyytyä. Minä en ole puhunut kenenkään yksityis, intiimi, perhe- asioita, -en kirjoittanutkaan- Kaikenlainen puheeni ja kirjoitukseni on aina läpi elämän ollut anonyymia ihmisten yksityisyyden suhteen. Minä en ole ainuttakaan sanaa ehdotellut mitään intiimiä seksuaalista esimerkiksi viimeisen 30- vuoden aikana nuorille -kun olen ollut nyt 30- vuotta yli 30- vuotias. Olen torjunut jokaisen 16-20-25 ikäisen nuoren seksitarjouksen -en ole sanaakaan kenenkään tarjoiluista puhunut. Olen siis äärettömän hyvä-moraalinen mies aina ollut, ja maan lakisäädökset useita vuosikymmeniä noudattanut.__ -- Kiitos kuulemisesta, ja nyt kesän viettoon.__ Jumalan siunauksia -kellä Jumala on. Olen ollut yli 10- vuotta 1.6.2006 lukien vapaa kirkon ja seurakunnan normituksista ja hengellisistä vastuista. En harkitse uusio-liittymistä mukaan nyt. En muutu lähiön ihmisten omaisten uskonnoksi, en edesmenneiden sukulaisenikaan uskoksi ja uskonnoksi.__ Eli ei pidä asettaa ko.- odotuksia._ - Kesää._

    • VoiHerraJessusPerkele

      Niin no, eihän rautakauppias ole syyllinen siihen, että joku hänen myymällään narulla hirttää itsensä, eikä veitsessä sinällään ole mitään syntiä, vaikka joku sitä Turun torilla käyttäisi.
      Mikrosiruko ei siis ole syntiä? - Mitä tekemistä on synnin kanssa sillä, mitä Ilm 12-13 kuvailee, kun puhuu pedoista ja kuvasta, ja siitä, ettei voida ostaa ja myydä ilman? Mitä tekemistä sillä on synnin kanssa?

    • Kirjoituksessani koskien petoa, koski kirjoitukseni Ilm 13:16-17; "pakottaminen" ja "ostaa ja myydä" verbejä. Jostakin syystä on jäänyt pois; olellista;
      >>> Että kreikankielen "poiei;" tarkoittaa minusta asiayhteydessä; "tekee" -siis aiheuttaa, saa aikaan.

    • VoiHerraJessusPerkele

      Ottaa pedon merkki otsaan tai oikeaan käteen

      Ilm
      13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
      13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

      Raamatussa on erilaisia voiteluita. Kuningas Saul, Daavid jne. Missään Raamatun kohdassa ei tietääkseni väitetä, että Saul oli uskova tai "hengellä täyttynyt". Sananlaskuissa selitetään Jumalan viisaudesta.

      Sananl
      8:15 Minun avullani kuninkaat hallitsevat, ruhtinaat säädöksensä vanhurskaasti säätävät.
      8:16 Minun avullani päämiehet vallitsevat ja ylhäiset, maan tuomarit kaikki.

      On siis eri voitelua olla julkisen sektorin byrokraattina tai kuninkaana, verrattuna siihen voiteluun, että ollaan UT:n mukaisia uskovia. Apostolien teoissa liitetään armolahjan saaminen kasteella käymiseen;

      Apt
      2:37 Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: "Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän?"
      2:38 Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
      2:39 Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu."

      Tuossa kohdassa ei väitetä kyselijöiden olleen uskovia. Täysin mahdollista, että olivat uskomattomia, jos kyselivät, mitä voisivat tehdä pelastuaksensa. Uskomattomilla voi siis olla armolahja.

      2. Tess
      2:7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
      2:8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
      2:9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
      2:10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
      2:11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
      2:12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

      Joten, kun Ilmestyskirja puhuu merkin ottamisesta otsaan tai käteen, tarkoittaako se että
      - uskovilla on merkki otsassa (Pyhän hengen sinetti) kuin omistuksen merkkinä, mutta
      - uskomattomilla tekopyhillä ja byrokraateilla merkki oikeassa kädessä, käyttövälineenä, joka on eri asia, eri voitelu kuin uskovalla?

      • kerettiläinen-

        Pedon merkki on seurakuntaorganisaatio eli kirkot ja lahkot.


      • VoiHerraJessusPerkele
        kerettiläinen- kirjoitti:

        Pedon merkki on seurakuntaorganisaatio eli kirkot ja lahkot.

        Miksi rajoittaisit pedon merkin vain sinne?

        Jooel 2:28 Näitten jälkeen minä olen vuodattava Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, vanhuksenne unia uneksuvat, nuorukaisenne näkyjä näkevät.

        Yllä esittämäni vihjaa, että Pyhä henki on tavalla tai toisella "merkkinä" kaikilla
        a) uskovilla otsassa, uskona
        b) tekopyhillä, ja niillä, jotka hallitsijoita ovat olevinaan maan päällä, Pyhä henki toisenlaisena voiteluna.

        Tuossa Jooelin ennustuksessa kun ei lainkaan sanota, että Pyhä henki olisi sitten vain uskovien päällä. Ei, vaan kaiken lihan päällä! Tässä olennaista huomata Apt 2 ja 2. Tess 2. Ihmeet ja merkit eivät välttämättä ole merkkiä uskovaisuudesta.


      • kerettiläinen-
        VoiHerraJessusPerkele kirjoitti:

        Miksi rajoittaisit pedon merkin vain sinne?

        Jooel 2:28 Näitten jälkeen minä olen vuodattava Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, vanhuksenne unia uneksuvat, nuorukaisenne näkyjä näkevät.

        Yllä esittämäni vihjaa, että Pyhä henki on tavalla tai toisella "merkkinä" kaikilla
        a) uskovilla otsassa, uskona
        b) tekopyhillä, ja niillä, jotka hallitsijoita ovat olevinaan maan päällä, Pyhä henki toisenlaisena voiteluna.

        Tuossa Jooelin ennustuksessa kun ei lainkaan sanota, että Pyhä henki olisi sitten vain uskovien päällä. Ei, vaan kaiken lihan päällä! Tässä olennaista huomata Apt 2 ja 2. Tess 2. Ihmeet ja merkit eivät välttämättä ole merkkiä uskovaisuudesta.

        Siksi, että peto kuvaa Raamatussa maallisia valtoja ja seurakunnan taas pitäisi olla hengellinen yhteisö. Mitä tapahtuu, kun maallinen (peto) ja hengellinen (seurakunta) yhdistyvät? Syntyy kirkkolaitos eli seurakuntaorganisaatio.

        http://katolinen.fi/?page_id=7279

        775. ”Kirkko on Kristuksessa ikään kuin sakramentti, eli mitä läheisimmän
        jumalayhteyden ja koko ihmiskunnan ykseyden merkki ja välikappale ”201 …
        Ykseys on jo alkanut kirkossa, sillä se kokoaa ihmisiä ”kaikista maista, kaikista kansoista ja heimoista ja kielistä” (Ilm. 7:9). Samalla kirkko on tämän vielä täyttymättömän ykseyden täyden toteutumisen ”merkki ja väline”. 360

        776. Sakramenttina kirkko on Kristuksen työväline. Kirkko on Kristuksen
        käsissä ”kaikkien ihmisten lunastuksen välikappale”,202 ”kaikenkäsittävä pelastuksen sakramentti ”,203 …

        780. Maailmassa kirkko on pelastuksen sakramentti, Jumalan ja ihmisten
        välisen yhteyden merkki ja välikappale.

        Ostaminen ja myyminen kuvaa Raamatussa hengellistä ostamista Ilm.3:18 ja kysymys kuuluukin: kuka estää ihmisiä "ostamasta" suoraan, ilman välikäsiä?
        Vastaus: Kirkot ja lahkot.


      • VoiHerraJessusPerkele
        kerettiläinen- kirjoitti:

        Siksi, että peto kuvaa Raamatussa maallisia valtoja ja seurakunnan taas pitäisi olla hengellinen yhteisö. Mitä tapahtuu, kun maallinen (peto) ja hengellinen (seurakunta) yhdistyvät? Syntyy kirkkolaitos eli seurakuntaorganisaatio.

        http://katolinen.fi/?page_id=7279

        775. ”Kirkko on Kristuksessa ikään kuin sakramentti, eli mitä läheisimmän
        jumalayhteyden ja koko ihmiskunnan ykseyden merkki ja välikappale ”201 …
        Ykseys on jo alkanut kirkossa, sillä se kokoaa ihmisiä ”kaikista maista, kaikista kansoista ja heimoista ja kielistä” (Ilm. 7:9). Samalla kirkko on tämän vielä täyttymättömän ykseyden täyden toteutumisen ”merkki ja väline”. 360

        776. Sakramenttina kirkko on Kristuksen työväline. Kirkko on Kristuksen
        käsissä ”kaikkien ihmisten lunastuksen välikappale”,202 ”kaikenkäsittävä pelastuksen sakramentti ”,203 …

        780. Maailmassa kirkko on pelastuksen sakramentti, Jumalan ja ihmisten
        välisen yhteyden merkki ja välikappale.

        Ostaminen ja myyminen kuvaa Raamatussa hengellistä ostamista Ilm.3:18 ja kysymys kuuluukin: kuka estää ihmisiä "ostamasta" suoraan, ilman välikäsiä?
        Vastaus: Kirkot ja lahkot.

        Tarkoittaako tämä tulkintasi sitä, että tulevaisuuden maailma on erittäin tekopyhä darwinismi, jossa kirkkoon kuulumattomat hävitetään?

        Matt 24:12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
        24:13 Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.
        24:14 Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.
        24:15 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa - joka tämän lukee, se tarkatkoon -
        24:16 silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille;
        24:17 joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on,
        24:18 ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa.
        24:19 Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä!
        24:20 Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.
        24:21 Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.
        24:22 Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.

        - Valittujen tähden ne päivät lyhennetään? Ovatko silloin valitutkin osana tuota tekopyhää kirkkosysteemiä, tulkintasi mukaan? Vai pakoilemassa vuorille, ulkopuolisina, kuin Loot lähti Sodomasta? Vai eikö tämä kohta liity asiaan:

        https://www.koivuniemi.com/raamattu/?tila=pikahaku&kokoluku=1&hakuehto=mat 24


    • Jobinpostia

      Aika omituinen kirja, tämä Raamattu. Hes.5:17

      • VoiHerraJessusPerkele

    • VoiHerraJessusPerkele

      Luuk 21:20 Mutta kun te näette Jerusalemin sotajoukkojen ympäröimänä, silloin tietäkää, että sen hävitys on lähellä.

      Jeesus puhui toisinaan, kuin ulkokullatut, tai ulkokultaisen uskonnon systeemi, kirkkolaitos, olisi syyllinen kaikkeen marttyyrien tappamiseen? Päteekö tämä myös nykyaikaan ja ns. kristilliseen tekopyhyyteen, vai pelkästään Jerusalemiin ja juutalaisuuteen, vai sekä että - yhdistyvätkö nämä eri ulkokullatut juutalais-kristillis-ulkokultaiseksi maailmankirkoksi?

      Matt 23:29 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te rakennatte profeettain hautoja ja kaunistatte vanhurskasten hautakammioita,
      23:30 ja sanotte: 'Jos me olisimme eläneet isäimme päivinä, emme olisi olleet osallisia heidän kanssaan profeettain vereen'!
      23:31 Niin te siis todistatte itsestänne, että olette niiden lapsia, jotka tappoivat profeetat.
      23:32 Täyttäkää siis te isäinne mitta.
      23:33 Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?
      23:34 Sentähden, katso, minä lähetän teidän tykönne profeettoja ja viisaita ja kirjanoppineita. Muutamat heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, ja toisia heistä te ruoskitte synagoogissanne ja vainoatte kaupungista kaupunkiin;
      23:35 että teidän päällenne tulisi kaikki se vanhurskas veri, joka maan päällä on vuodatettu vanhurskaan Aabelin verestä Sakariaan, Barakiaan pojan, vereen asti, jonka te tapoitte temppelin ja alttarin välillä.
      23:36 Totisesti minä sanon teille: tämä kaikki on tuleva tämän sukupolven päälle.
      23:37 Jerusalem, Jerusalem, sinä, joka tapat profeetat ja kivität ne, jotka ovat sinun tykösi lähetetyt, kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niinkuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet.
      23:38 Katso, 'teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi.'
      23:39 Sillä minä sanon teille: tästedes te ette näe minua, ennenkuin sanotte: 'Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen.'"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4965
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3144
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe