Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kurdit ja Palme

DenIntressantasteSpåren

http://palmemordet.wikia.com/wiki/File:Fantomen.jpg
https://sv.wikipedia.org/wiki/PKK-spåret

PKK misstänktes ha mördat minst två avhoppare i Sverige 1984-85. Detta hade lett till att Sverige klassat PKK som terroristorganisation och att flera PKK-medlemmar hamnat i kommunarrest och stått under polisövervakning. Enligt PKK-spåret, skulle Palmemordet kunna varit en reaktion mot denna övervakning

PKK: n epäillään tappaen ainakin kaksi loikkaria Ruotsissa vuosina 1984-85. Tämä johti siihen, että Ruotsi luokitteli PKK: n terroristijärjestöksi ja että useat PKK: n jäsenet olivat päässeet kunnan ylläpitämään arestiin (ei saa poistua alueelta) ja olleet poliisin valvonnassa. PKK: n mukaan Palmen murha olisi ollut reaktio tähän seurantaan.

Tuo murhaajan kuva on siis bluffia eli se ei esitä ainakaan murhaajaa. Tuon kuvan tekivät saksalaiset poliisit mukanaan tuomalla laitteella, joka oli määrätynlainen kuvankäsittely ohjelma tietokoneessa.

Nyt kun meillä ei ole murhaajasta mitään luotettavaa kuvaa eli ei tirdetä näkikö häntä kukaan kun Lisbet Palmekin väittää nähneensä satavarmasti Pettterssonin jolla oli kuin olikin alibi. Sitten on tämä suomea radiopuhelimeen puhunut tyyppi, jonka kaksi suomalais neitosta tunnisti. Mitään ei tapahtunut hänen pidättämiseksi, sillä sekin oli bluffia. https://www.youtube.com/watch?v=oi_yaf9ThhA

Mikä koko murhassa on totta ja mikä bluffia ja valhetta. Sanokaapas se.

21

529

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ksjsgqw

      Palmen murhasta epäiltiin myös PKK:ta aikoinaan.

    • UskokoonKenHaluaa

      http://www.moordolofpalme.nl/de-moordenaar-van-olof-palme-in-beeld/
      Tuossa artikkelissa on myös Varjo (De Schaduw) päässyt mukaan. Siitä vihjeen antoi poliisille chileläinen taiteilija. De tip was bezorgd door een Chileense kunstenaar;
      Artikkeli on kirjoitettu hollanniksi. Varjon tarkoitus oli johdattaa ihmisten ajatukset pois tuosta varsinaisesta haamukuvasta joka oli liikaa etelämaalaisen näköinen ja siksi chileläinen keksi tarinan että oli nähnyt varjon seuranneen Palmea edellisenä päivänä. Hän antoi Varjolle enemmän pohjoismaalaisemmat kasvot.

      Elokuvan jälkeen nainen (Birgitta Wennerling) huomasi miehen, joka käyttäytyi hyvin oudosti. https://www.aftonbladet.se/nyheter/article10772178.ab
      Ellei kukaan lähtenyt seuraamaan pariskunta Palmea niin mistä murhaaja tiesi odottaa heitä murhapaikalla. Niin hänen olisi ollut ohitettava heidät jossain vaiheessa. Pariskuntahan ylitti kadun. Siinäkö vaiheessa mies juoksi toista puolta katua ja asettautui valmiiksi ampumaan heidät kun osuvat kohdalle. Murha paikkaa ei oltu etukäteen sovittu, mutta tuolta oli huvä kadota jäljettömiin.

      http://palmemordet.wikia.com/wiki/File:Fantomen.jpg
      Tämä murhaajan kuva on siis bluffia eli se ei esitä ainakaan murhaajaa. Tuon kuvan tekivät saksalaiset poliisit mukanaan tuomalla laitteella, joka oli määrätynlainen kuvankäsittely ohjelma tietokoneessa Sanna Törnemanin antamien tietojen pohjalta. Sanna Törnemanin lyijykynä ja hiili töherrykset ovat samanlaisia kuin Birgittankin töherrykset. Ainakin ne hiilellä ja väriliidulla tehdyt.

      He ovat taiteilijoita. Tässä on vasemmalta oikealle Sannan lyijykynä piirros - sitten Haamu ja Varjo ja joku jälkeenpäin kyhätty piirros. Ei näistä tiedä kuka ne loppujen lopuksi teki minkä minkäkin teoksen. Ne on kaikki bluffia.
      http://s50.photobucket.com/user/moparkivet/library/Fantombilderna?sort=2&page=1

      Sitten on talkie-walkie miehestäkin kyhätty joku piirros. Se ei ole siitä suomea puhuneesta tyypistä vaan jostain saksaa puhuneesta miehestä. Radiopuhelin miehiä on kuulema ollut oikein liuta liikkeellä. Mutta muistakaa että yksi vain laukaisi aseen jos murha todellakin tapahtui, mitä minä kylläkin epäilen hyvin vahvasti.

    • RatkeaaPikkuHiljaa
    • cjhdffg

      PKK tappoi Palmen.

    • falskalippander

      Ei Palmea kukaan ampunu siihe kadun kulmaan. Se on valhetta koko murha. Motiivikin löytyy bluffille.

      • xcghqw

        Linkki "tietoosi", kiitos.


    • UskokoonKenHaluaa

      Ei tähän suoranaista linkkiä löydy missä yksiselitteisesti kerrottais ja näytettäis jokin fakta, että Palmen murha oli lavastettu huijaus. Siinä on niin paljon sellaisia asioita mitkä on ristiriidassa keskenään. Kenenkään muun kuin ruova Palmen on sanottu nähneen murhaajan kasvoja. Nuo taiteilijoiden tekemät kuvat on virallisestikin julistettu jollei suoranaisiksi huijauksiksi niin ainakaan niillä ei ole mitään tekemistä itse ampumisen kanssa.

      Tässä lainaus tuolta ylemmästä viestistä. "Birgitta Wennelingin piirustuksista se alimmainen tuossa linkissä muistuttaa erästä tuntemaani kaveria, jota seurattiin murhan aikoihin ja hän kertoi minulle nähneensä elokuvan jonka hän väittää olleen Palmen murhan inspiraaationa lavastaen hänet murhaajaksi. " Se filmi jonka hän näki on Elia Kazanin elokuva "Saarroksissa" (The Boomerang) . Hän näki tuon filmin Turussa jokin aika aiemmin tuota Palmen "murhaa". https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc
      Juonena siinä, että hänet yritettiin lavastaa syylliseksi (mikä on lähinnä vitsi), on se että lavastajat, Palmet mukaan lukien, halusivat kertoa tuolle että he tiesivät että tuo oli nähnyt tuon elokuvan. Hän ei sen nimeä muistanut (tuskin tiesikään) sillä hän alkoi katsomaan sitä kun siinä oli yksi hänen suosikki näyttelijöistä, vaikkei silloin hänenkään nimeä muistanut. Ulkonäon kyllä. Häntä jäi asia vaivaamaan ja taas sattumalta jonkin vuoden päästä näki tuon näyttelijän eräässä toisessa filmissä ja sitä kautta sai kaivettua tuon Boomerang filmin esiin tutkimalla kirjastossa tuon näyttelijän filmografian eli kaikki ne filmit missä tuo oli näytellyt.

      Tämä filmin nähnyt mies asui Helsingissä tuohon aikaan talossa missä oli asunut ja asui tärkeitä politikkoja kuten Aarne Saarinen ja Arvo Salo. Arvo Salo muutti Mauno Koiviston kämppään kun tuo muutti pois kun hänestä tuli pressa. Saariniemenkatu 1 tai Pitkänsillanranta (numeroa en muista enää) Tämä talo oli näiden katujen kulmauksessa. Hän oli tehnyt näille salaseuraajille aiemmin selväksi että tietää salaseurannasta (kuuntelu ja jopa katselu - tirkistys) Miksi Olof Palme lähti moiseen pelleilyyn mukaan on tietenkin huono asia jos hän ei pääse selvittämään asiaa itse. Ruovalta ja pojalta ei taida haastatteluja saada.

      Jos ajattelet ettei tollasta voi tapahtua ainakaan Ruotsissa ja demareiden mukana olona lavastuksessa niin onhan niitä kaikenlaisia false flag operaatioita, jotka selviävät vasta vuosien päästä. Minä odotan että he tekevät jonkun paljastavan virheen ja bluffi ratkeaa.

    • UskokoonKenHaluaa

      Jos ajattelet ettei tollasta voi tapahtua ainakaan Ruotsissa ja demareiden ollessa mukana lavastuksessa niin onhan niitä kaikenlaisia false flag operaatioita, jotka selviävät vasta vuosien päästä.

      Mainilan laukauksia ei ole kai vieläkään kaikilta osin selvitetty, mutta käskyn niihin antoi kai Grigori Murik joka teki sen kai aika omavaltaisesti.

      Tämä huijaus on tullut vasta viimeaikoina tapetille. Noinkin selvä asia että joku olisi kiinnittänyt huomiota Oswaldin ampujan takatukkaan mikä paljastaa sen, ettei ainakaan Jack Ruby ole Oswaldin ampuja ja Dr Cinque epäileen jopa ettei Oswaldia edes ammuttu tuolloin vaan käytettiin paukupanoksia. Noh oli miten oli nii ainakaan Jack Ruby ei ole tuo ampuja, minkä takatukka paljastaa. Olenkin sanonut että Olof Palmen "murha" muistuttaa enemmänkin Lee Harvey Oswaldin ampumista kuin J.F. Kennedyn murhaa.
      https://www.youtube.com/watch?v=zUkyLuOXhnA

      Kennedyn murhasta ei olla arkistoitu 13 000 epäiltyä ja tuo suuri määrä johtuu pelkästään vain siitä, että ihmiset ovat ilmiantaneet naapureitaan, kun nuo muistuttavat "murhaajasta" tehtyä kuvaa. Kuviahan on erilaisia ainakin 4 tai 5.

      Jos Oswaldia ei ammuttu oikeasti tuolloin niin ei hän mitenkään syytön silloin voi olla. Kennedyn ampumiseen kylläkin, mutta hän on leikissä mukana alistuttuaan olemaan jonkin aikaa murhasta epäilty. Sama Petterssonin ja Gunnarssonin kanssa. He olivat ainoat jotka olivat pidätettyinä ja syytettyinä Palmen murhasta.

      Vai vaputettiinko Gunnarsson ennen kuin hän joutui varsinaisesti syytetyksi. Ei häntä oikeuteen asti kuitenkaan viety. Gunnarsson ei oikein sopinut kuvioihin. Siksi hänet vapautettiin. Hänelle tehtiin kuitenkin tunnistusrivistö testi.
      Hänet sanottiin ammutun Jenkeissä päähän ammuttuna takaapäin kuten filmissä.
      https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc

      Paljonko tuossa filmisä, mikä on lavastuksen inspiraation lähde, on samankaltaista tai yhtäläisyyksiä Palmen mysteerin kanssa. Sanon mysteeri sillä aika mystistähän tämä on varsinkin kun se on bluffia.

    • IlmiSelvänä

      Seemiläinen .. juuttaanmaalta

    • PKK_on_kova_tappamaan
    • UskokoonKenHaluaa

      Euroopan Unioni ja Yhdysvallat ovat luokitelleet PKK:n terroristijärjestöksi. Sveitsi, Kiina, Intia ja Venäjä eivät ole lisänneet järjestöä terroristilistalleen monista Turkin yrityksistä huolimatta. Yhdistyneet kansakunnat on myös kieltäytynyt lisäämästä järjestöä terroristilistalleen.

      PKK: n epäillään tappaneen ainakin kaksi loikkaria Ruotsissa vuosina 1984-85. Loikkarit olivat kurdeja ja olivat loikanneet PKK:sta. Tämä johti siihen, että Ruotsi luokitteli PKK: n terroristijärjestöksi ja että useat PKK: n jäsenet olivat päässeet kunnan ylläpitämään arestiin (ei saa poistua alueelta) ja olleet poliisin valvonnassa. PKK: n mukaan Palmen murha olisi ollut reaktio tähän seurantaan.

      Olihan niitä muitakin teorioita miksi kurdit olisivat murhanneet Palmen. Yksi oli se tapa millä loikkarit oltiin ammuttu. Se muistutti tekotavaltaan Pamen ampumista ja sitten tietenkin se saksalaisten tekemä tietokonekuva, joka muistutti etelämaalaista ja paras oli tuo kun Hans Holmér istui puiston penkillä ja kuuli kuinka kyyhkyset tai pulut kuhertelivat: "kur kur kur kur"! Josta hän sai idean, että se täytyy olla kurdit jotka on "murhan" takana.

      Sitten vielä oli joku salakuuntelemalla napattu viesti jostain häistä kadulla. Häät muka merkitsi kurdeille tappamista. Toinen sähkö-sanoma oli tullut muka Cia:lta jossa sanottiin että ruotsalainen puu oli kaadettava ja Palmesta tuli siten palmu, vaikkei palmu ruotsalainen puu olekaan. Nämä kaikki on saman arvoisia letkautuksia kuin tuo Holmèrin kurkurkur.

      Kurdien hyökkäys tänään Helsingissä.

      ghfghfhgfhf

      6.5.2018 19:01

      https://youtu.be/WqpLfifU64M?t=3047

      Minä en jaksanut kommentoida tuossa ketjussa mitään. Siinä kylläkin haukuttiin myös suomalaiset. Ainakin juopot suomalaiset. En tiedä paljonko kurdit kärsivät tuosta kun heitä syytettiin Olof Palmen murhasta, jota epäilen bluffiksi, sillä on muistettava että jos sen joku tekikin niin ampujia oli yksi. Poliisiakin epäiltiin!

      Sitten on talkie-walkie miehestäkin kyhätty joku piirros. Se ei ole siitä suomea puhuneesta tyypistä vaan jostain saksaa puhuneesta miehestä. Tästä johtui että poliisia epäiltiin. Entinen poliisi joka oli virolaistaustainen joutui epäillyksi.

      Radiopuhelin miehiä on kuulema ollut oikein liuta liikkeellä. Mutta muistakaa että yksi vain laukaisi aseen jos murha todellakin tapahtui, mitä minä kylläkin epäilen hyvin vahvasti.

      • UskokoonKenHaluaa

        Det är december 1968 när Christer Pettersson återvänder till Stockholm, snabbt föll han tillbaka i gamla mönster, och började använda amfetamin.
        Joulukuussa 1968 kun Christer Pettersson palasi Tukholmaan, hän palasi nopeasti vanhojen kuvioiden pariin ja alkoi käyttää amfetamiinia.

        Han hänger i området kring Tunnelgatan - en samlingsplats för kriminella och missbrukare.
        Hän roikkuu Tunnelgatanin ympärillä olevalla alueella - rikollisten ja muiden päihderiippuvaisten kokoontumispaikalla.

        Några dagar före julafton 1970 hamnar han i slagsmål med två män på Kungs-gatan.
        Muutama päivä ennen jouluaattoa 1970 hän päättyy tappeluun kahden miehen kanssa Kungsgatanilla.

        Christer Pettersson jagar en av männen in i en gränd, han drar fram en bajonett.
        Christer Pettersson ajaa yhden miehistä syrjäiselle kujalle ja vetää puukon esiin. (bajonetti)

        – Nu ska du dö, sa Christer Pettersson enligt egen utsago till mannen innan han högg ihjäl honom.
        "Nyt sinä kuolet", sanoi Christer Pettersson omien sanojensa mukaan miehelle, ennen kuin hän tappoi hänet.

        Sedan promenerade han lugnt därifrån.
        Sitten hän käveli hissukseen paikalta pois.

        Christer Pettersson grips, och döms för dråp till sluten psykiatrisk vård.
        Christer Pettersson pidätetään ja tuomitaan lopulta psykiatriseen hoitoon.

        Bara ett och ett halvt år senare friskförklaras han, och släpps fri.
        Vain puolitoista vuotta myöhemmin hänet julistettiin terveeksi ja vapautettiin.

        Men mönstret upprepar sig, hans liv fylls av brott och droger - och han avtjänar flera fängelsestraff.
        Mutta kuvio toistui, hänen elämänsä täyttyi rikoksista ja huumeista - ja hän sai useita vankilatuomioita.

        Christer Pettersson förekom tidigt i utredningen, men avfärdades av spanings-ledningen. Det var för osannolikt att Palme mördats av "buset på gatan".
        Christer Pettersson ilmestyi tutkimuksiin heti alussa, mutta turkimusjohto hylkäsi sen. Ei ollut todennäköistä, että "hampuusi" murhasi Palmen.
        Sitten kestää lähes kolme vuotta, kun Christer Pettersson ilmestyy uudelleen Palmen murhatutkimukseen.
        Det tar närmare tre år - sedan dyker Christer Pettersson åter upp i utredningen.
        Han anhålls, och häktas, misstänkt för mordet på statsminister Olof Palme.
        Hänet pidätettiin, haastettiin oikeuteen, epäiltynä pääministerin Olof Palmen murhasta. https://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article22056482.ab

        Petterssonin kuvaa verrattiin noihin taiteilojoiden tekeleisiin ja jotkut väittävät että se oli tuo kuva varjostajasta, mikä kiinnitti poliisin huomion häneen. Tuo hänen aiempi puukotus juttukin voi olla keksitty ja tuosta ei ilmene että hän ei aloittanut tappelua ja puukko oli hällä sattumalta mukana, kun oli ostanut sen joululahjaksi. Hän oli ostanut muitakin joululahjoja ja kaksi kaveria tuli ja repäisivät kassin hänen kädestä ja potkasivat lahjat kitkin katukäytävää, josta Pettersson suuttui ja tappoi miehen. Aika lievä tuomio miehen taposta. Puolitoista vuotta. Palmen tapauksessa hän istui syytömänä jonkin aikaa vankilassa ja sai siitä korvauksen.

        Petterssonin pidätykseen ei ollut mitään pätevää syytä. Lisbet Palme muutti käsitystään "murhaajan ulkonäöstä kun Pettersson oli jo pidätetty. Rouva puhui sen jälkeen kun haamukuva ilmestyi lehtiin että hän muistaa, että miehellä oli vaalea ylähuuli ja tuijottava katse. Sopii hyvinkin siihen saksalaisten tekemään kuvaan. Se on toinen vasemmalta ja Sugggan alias Varjo on kolmas. Sen teki niin kuin muistamme joku chileläinen taiteilija tarkoituksena muuttaa "murhaajan" ulkonäköä skandinaavisempaan suuntaa. Eipä tuo Varjo oikein skandivaavilta näytä. Mutta ei noiden kuvien takia voi kurdeja alkaa syyttämään sillä kuvathan on bluffia.
        http://s50.photobucket.com/user/moparkivet/library/Fantombilderna?sort=2&page=1


    • UskokoonKenHaluaa

      Mies kertoi minulle nähneensä elokuvan, jonka hän väittää olleen Palmen murhan inspiraaationa lavastaen hänet murhaajaksi. (jos hän olisi asunut tai vaikka vain ollut Ruotsissa tuolloin niin asia olisi ehkä selkeämpi. Jos hänet oltaisiin pidätetty ja hän olisi kertonut tällaisen alibin itsestään. Tosin elukuva ei voi olla alibia, sillä hänhän näki sen jokin aika aiemmin kuin "murhamysteeri" tapahtui.

      Tämä on niin eriskummallinen asia selittää ja teidän ymmärtää, mutta hänellä oli tai on aika kimurantti alibi. Voidaanhan hänet vieläkin periaatteessa vangita epäiltynä Palmen murhasta. Oli miten oli niin tuona iltana töistä päästyään hän meni eräiden työkavereidensa kanssa juhlimaan hänen omien sanojensa mukaan siirtymistään vapaamuurariasteikossa seitsemännelle asteelle. Ei hän mikään vapaamuurari ollut eikä tiennyt eikä tiedä vieläkään heidän touhuistaan mitään.

      Hän kertoi nähneensä jossain lehdessä ollessaan työåaikalla kahvitauolla artikkelin vapaamuurareista ja kiinnitti siihen huomiota ja luettuaan sen ehdotti kavereilleen töiden jälkeen mennä juhlimaan hänen vapaamuurariksi vihkiytymistään. Hän muisti jostain tv-ohjelmasta ettei Suomessa saa laskea leikkiä mäkihypystä ja vapaamuurareista.

      Se oli joku ajankohtaisohjelma. Siihen ohjelmaan liittyy eräs toinenkin tarina. Mutta nyt olemme juhlissa, jonne tultiin vieressä olleesta työpaikalta Tukholman kadulta. Työkaverinsa oli kaiki naisia jotka olivat tuolloin hänen mukana. Hän ehkä ajatteli, että ne jotka häntä tuolloinkin uudenaikaisilla vakoilulaitteilla seurasivat olisivat jonkin sortin rappareita, sillä pitäväthän he sisällään kaameita salaisuuksia ja ajatteli että tällainen huumori olisi heille oikein. Vähän niin kuin vittuilua.

      Tuollainen kaikkialle kattava seurantalaite (missä se on ja miten se toimii) ei ole hänelle vieläkään selvinnyt. Hänen alibinsa ei ole vain tässä vaan juhlien kestäessä (Ei ne mitkään juhlat ollu vaan tavallinen pari olutta ja kotiin ilta) hän pahoitteli ettei voinut viipyä kauempaa.
      "Tätyy mennä. Mul on sovittu tappaminen", hän sanoi. Halusi matkia hoono soomi "hauska tappa" hengessä. Sitten hän meni kotiin ja aamulla kuuli, että Palme oli ammuttu keskellä Tukholmaa kadulle. Hänelle alkoi tuo filmi palaamaan mieliin sillä se oli viimeinen telkkarista nähty ohjelma sillä hän oli vienyt oman telkkarinsa vintille. Ehkä leikinlasku muurareista osuikin hänen omaan nilkkaansa.

      "Se filmi jonka hän näki on Elia Kazanin elokuva "Saarroksissa" (The Boomerang) . Hän näki tuon filmin Turussa jokin aika aiemmin tuota Palmen "murhaa". https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc

      Juonena siinä, että hänet yritettiin lavastaa syylliseksi (mikä on lähinnä vitsi), on se että lavastajat, Palmet mukaan lukien, halusivat kertoa tuolle, että he tiesivät että tuo oli nähnyt tuon elokuvan.
      Palme taisi tykätä tällaisista salajärjestöistä vaikka ei kai Stay Behind järjestöä oikein hyväksynytkään. Silti luulen että Palme diggasi jenkkejä enemmän kuin neukkuja, mutta nyt olikin uusi johtaja Neuvostoliitossa remissä ja Palmen piti kuulema mennä tapaamaan häntä seuraavalla viikolla, mutta "kuolema" (lue julkisuudesta poistuminen) iski ensin. Siksi kai se maalilätäkkö murhapaikalla muistuttaa Gorbatsovin syntymämerkkiä tuon otsassa.

      Lavastajat pelkäsivät, ettei Palme pärjää Gorban kanssa keskusteluissa vaan myöntyilee ehkä liikaa liennytyksen saralla. Mutta se ei suinkaan ollut tuo motiivi tuohon "murhaan".
      Miksi lavastajat (Stay Behind ehkä) valitsivat Palmet uhreiksi ja minkälaisiksi uhreiksi. Ja kuinka ovat saaneet hänet suostumaan moiseen pelleilyyn.
      Tuo on jotenkin vaikea sekä selittää että ymmärtää miksi Olof Palme oli lähtenyt tuollaiseen lavastus huijaukseen mukaan. Hänet on siihen jollain tavala ylipuhuttu.

      Palmen "murhan" jälkeen tuli Tsernobyl (HAARPila tehty) sitten tuli Mikkelin pantti vanki draama ja Jore takala (Taka-ala) ja sitten Stig Berlingin hurja pako vankilasta tai hän oli lomilla tuolloin kun karkasi vaimonsa kanssa Suomen kautta Neuvosto- liittoon. Hän oli Ruotsin toiseksi kuuluisin vakooja. Nämä on kai noitten lavastajien tekemiä hommia. Ei ehkä samojen mutta samanhenkisten. Sitten Ceauceskujen teloitus, Itä-Euroopan romahdus ja Neuvostliiton katuminen ja Estonian upotus ja kaikkea muuta kuten vihdoin 9/11 ja Afganistanin ja Irakin sodat ja sitten Arabien kansan nousut. Tianjinin sataman tuhopoltto ja Ylivieskan kirkon poltto ja Imatran kolmois surmat ja Turun puukotus. Nämä Suomessa ja kaikki vain siksi että saatais salavakoilu lailliseksi. Lavastajat hakevat inspiraationsa salaseuraamalla ihmisiä ja ilmoittavat sen tuolla tavoin sen heille niin kuin Palmen murhassa inspiraationa oli tuo filmi "Saarroksissa". Ei se ollut ainoa syy miksi se tehtiin, mutta ennen Palmea ei maailmassa tapahtunut tollasia tyhmyyksiä, niin kuin järjestään nuo "terroristit" (puukottajat ja päälle ajajat) on ollu mielenterveys potilaita.

    • UskokoonKenHaluaa

      Miksi lavastajat (Stay Behind ehkä tai joku ennen kuulumaton järjestö) valitsivat Palmet uhreiksi ja minkälaisiksi uhreiksi. Kai tuollainen valhe painaa ihmistä loppu iän Ja kuinka ovat saaneet heidät suostumaan moiseen pelleilyyn.

      Jos Olof on mukana moisessa pelleilyssä niin silloin siinä on moni muukin perheen lisäksi. Neljä Palmen ystävää, Hans Holmèr mukaan luettuna, olivat sanoneet että jos totuus Palmen murhasta tulee julki niin se ravistelee koko Ruotsin yhteiskuntaa perustuksiaan myöten.
      Tuo on jotenkin vaikea sekä selittää että ymmärtää miksi Olof Palme oli lähtenyt tuollaiseen lavastus huijaukseen mukaan. Hänet on siihen jollain tavala ylipuhuttu.

      Siitä on yli 32 vuotta kun tuo mysteerinen murha joko tapahtui tai sitten ei. Minä en näe ainuttkaan asiaa, mikä puoltaisi sellaista, millä todistaisi sen, että se oikeesti tapahtui.
      Olenkin sanonut että Olof Palmen "murha" muistuttaa enemmänkin Lee Harvey Oswaldin ampumista kuin J.F. Kennedyn murhaa. Oswaldia ei ainakaan ammuta tuolla autotallissa. Siitä onkin sitten jo paljon kauemmin aikaa. Kohta 55 vuotta.
      https://www.youtube.com/watch?v=zUkyLuOXhnA
      Oswald huijauksen jälken tuli Kuu-huijuu (Moon-hoax). Kennedyn murha on aito, mutta sen salaaminen kuka sen takana on, onkin sitten jo arvoitus. Lee Harvey Oswaldin ampuminen oli spektaakkeli ja lavastus. Sitten 9/11 ja Wtc tornit ja Pentagon ja Shanksville ja Kiinassa Tianjinin satama palo on kaikki oikeasti tapahtuneita juttuja mutta miten ne on tehty onkin sitten jos sitä salatiedettä. Niistä on vähemmän aikaa.
      Palme ja Oswald muistuttavat tapauksina toisiaan. Ei vain siksi että ne olivat lavastuksia, vaan siinä on myös Oswaldin tapauksessa se ettei verta näy missään ja Palmelta sitä tuli litra tolkulla ja pysyi punaisena useita päiviä ja lopuksi katukivet vietiin pestäväksi kahteenkin kertaan jonnekin muualle. Sitten Palme jutussakin on yökerhon tai peliluolan pitäsjä. Ja kaikkein huvittavinta on se että ne tapahtuivat minuutilleen samaan aikaan. Toinen ammulla 11.21 am taoinen illalla 11.21 pm tai 23.21. Mutta enemmän vielä niin murha huijuulla on yhtymäkohtia siihen filmiin jonka mainitsin. Elia Kazanin The Boomerang (suomeksi Saarroksissa). Jospa he tahtoivatkin vain hyvää.

    • UskokoonKenHaluaa

      Eli he haluaisivat sanoa, että voivat vaikka salakuunnella ketä tahansa jostain etätarkkaamosta jopa seinien ka kattojen läpi. Onko se hyvä asia. Sehän vain pönkittää heidän valtaansa. Niin paljon on puhuttu juuri tuosta salaseurannasta ja vakoilusta. Keitä ne ovat ne vakoilijat jotka vakoilevat ja keitä ne on ne uhrit.

      https://www.mikrobitti.fi/2017/03/nain-ennen-vanhaan-neuvostoliitto-vakoili-usan-kirjoituskoneita/
      Nykyaikaiset tietokoneet ja älylaitteitteet on helppo kaapata vakoilutarkoituksiin. Viime aikojen tietovuodot NSA:n ja CIA:n menetelmistä kertovat valtavan laajasta urkintakoneistosta, jossa käytössä ovat kaikki mahdolliset keinot älytelevisioiden mikrofoneja myöten. Vaan osattiin sitä ennenkin, Neuvostoliiton agentit onnistuivat aikoinaan asentamaan vakoilulaitteita amerikkalaisten kirjoituskoneisiin Moskovan suurlähetystössä.

      "Se filmi jonka hän näki on Elia Kazanin elokuva "Saarroksissa" (The Boomerang) . Hän näki tuon filmin Turussa jokin aika aiemmin tuota Palmen "murhaa". https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc

      Juonena siinä, että hänet yritettiin lavastaa syylliseksi (mikä on lähinnä vitsi), on se että lavastajat, Palmet mukaan lukien, halusivat kertoa tuolle, että he tiesivät että tuo oli nähnyt tuon elokuvan.

      Tuohon aikaan tuli markkinoille sellainen firma kuin FinnPanel joka seurasi katsoja lukuja, mutta eivät he sitä salaa tehneet ja tekivät sen vain seurattavien suostumuksella. https://www.finnpanel.fi/tv.php
      Vuonna 1987 television katselun mittaamisessa otettiin käyttöön TV-mittari, jolloin tutkimukseen osallistuvien talouksien television katselua siirryttiin mittaamaan elektronisesti sekunti sekunnilta. Palme tapettiin jos tapettiin vuotta aiemmin 1986. Jotain vakoiluun viittaavaa Palmen mysteerissä on.

      Jos muistetaan vielä Stig Berling ja Ebbe Carlsson.
      https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/wolfganghansson/article20239093.ab (kelaa kuudes kuva)
      Spionen Stig Bergling med nummerskylt 68 053. (tätä verrattiin rinnan Haamukuvan kanssa niin kuin se esittäisi samaa miestä. Hän oli vankilassa silloin joten tyhmää oli edes epäillä häntä ja laittaa kuvia rinnan. Mutta murhahah on bluffia ja tällä vain hluttiin tuoda tuo vakoilu aspekti pöydälle)
      Hur stor skada Stig Bergling gjorde kommer vi förmodligen aldrig att få veta.
      Men han var definitivt ingen Kim Philby eller Edward Snowden. Pengar vara hans främsta drivkraft.
      (Kuinka suurta tuhoa hän sai aikaan, emme koskaan saa tietää. Häntä ei saa verreta Philbyn tai Edward Snnowdeniin He kai olivat tai toinen vielä on niitä
      suurimpia vakoilijoita)

      https://en.wikipedia.org/wiki/Ebbe_Carlsson_affair
      https://sv.wikipedia.org/wiki/Ebbe_Carlsson-affären
      Ebbe Carlsson claimed that:
      "SÄPO could have prevented the murder through telephone tapping of Kurds,"
      Carlsson väitti että puhelin salakuuntelulla murha oltaisiin voitu estää. Tässä tulee nyt salakuuntelu esiin ja myös Gunnarssonin puhelinta salakuunneltiin kuukausia kun hänet vapautettiin. Tavallista ihmistä eikä mitään toista vakoojaa.

      Ebbe Carlsson afääri oli ensimmäinen skandaali Palme jutussa ja siinä oli vakoilu tai salakuuntelu juonena. Joko alatte uskoa että tuo filmi liittyy tähän huijaukseen.

    • Varovainen

      Nykyään on puhuttu paljon siitä että vaikka silitysraudassa voi olla jokin siru tai mikä lie mikä mahdollistaa sen läheisyydessä olevien henkilöiden tarkkailun.

      Olisiko televisionkin katselun mittaamiseenkin kehitelty jo menetelmä missä sen katselijat rekisteröityvät automaattisesti jonnekin arkistoihin. Nyt kun puhutaan twittereiden ja facebookien seuraamisista niin mikään ei ole mahdotonta. Mihin tämä maailma menee ja jos Palmen murhakin perustuu johonkin jonkun ihmisen televisio katselun seurantaan niin jo on merkillistä.

      https://www.finnpanel.fi/tv.php
      Vuonna 1987 television katselun mittaamisessa otettiin käyttöön TV-mittari, jolloin tutkimukseen osallistuvien talouksien television katselua siirryttiin mittaamaan elektronisesti sekunti sekunnilta.

      Millainen on mittaritutkimuksen tekninen laitteisto? (vuonna 1987)

      Kaikkiin talouden käytössä oleviin tv-vastaanottimiin kytketään mittarit. Mittarissa on lisäksi kello, akku sähkökatkoksen varalta sekä modeemi, jonka avulla Finnpanel saa yhteyden talouteen. Tv-mittarilaitteistoon kuuluu lisäksi kaukosäädin, jota käyttämällä perheenjäsenet ilmoittavat televisionkatselustaan.
      Miten tv-mittarista saatava tieto tulee Finnpaneliin?

      Katselutieto tallentuu tv-mittariin. Mittaritalouksissa olevat mittarit ottavat yhteyttä Finnpaneliin joka yö ja purkavat kussakin mittarissa olevat katselutapahtumat. Mikäli johonkin mittariin ei yön aikana saada yhteyttä, kyseisen päivän katselutapahtumat luetaan seuraavana yönä.
      Miten paneelin jäsen käytännössä ilmoittaa katsovansa televisiota?

      Kun perheeseen asennetaan tv-mittari, Finnpanelin asentaja opastaa mittarin käytössä sekä antaa perheelle opaskirjan, jossa on tv-mittarin käyttöohjeet. Tämän jälkeen perhe harjoittelee tv-mittarin käyttöä. Kun mittarin käyttö on opittu, perheestä tulee tv-mittaritutkimuksen otoksen jäsen.

      Kun televisio avataan, tv-mittarin näyttöön tulee kysymys "KUKA KATSELEE?". Paikalla olevat henkilöt painavat tv-mittarin kaukosäätimestä omaa läsnäolonäppäintään, jolloin mittarin näytössä oleva läsnäolotunnus syttyy. Poistuessaan television äärestä henkilöt painavat uudestaan omaa näppäintään, jolloin läsnäolotunnus sammuu. Jokaisella perheenjäsenellä on oma läsnäolonäppäimensä. Talouden vieraiden katselu rekisteröidään vierasnäppäinten avulla.

      Te jotka katselette poliittisia ajankohtais ohjelmia niin varokaa että seuraavassa työpaikkahaastattelussa siitä ole teille haittaa.

    • eiKirj

      Voiko kommenteista tehdä sellaista yhteenvetoa, että vaikuttaa itsemurhalta?

      • Tralalalaa

        Nimimerkki "eiKirj" kirjoittaa:

        10.5.2018 15:14
        Uusi
        Voiko kommenteista tehdä sellaista yhteenvetoa, että vaikuttaa itsemurhalta?

        Jos nimimerkki tarkoittaa, että Olof teki itsemurhan niin tavallaan on oikeassa. Hän poistui julkisuudesta varmaan peläten, että jokin salaa vakoiltu tieto hänestä tulisi julki. Mitä kaikkea niitä matkan varrella olikaan.
        Niitä oli kaikenlaisia huhuja.


    • TerveisiäBorgnäsille

      https://www.youtube.com/watch?v=Feb9mscl_10 (katso kohta 10:11 jossa Borgnäs kysyy Mårten Palmelta että onko hän ajatellut ylipäätään mikä oli murhan motiivi. Josta Mårten Palme tuohtuu ja alkaa syyttämään Ruotsin valtion televisiota ja sanoo olevansa enemmin huolissaan siitä, että se levittää kaiken maailman huhuja hänen isästä. Mottiveista viis ja tuntuu että se on ihan sama, kuka murhasta tuomittaisiin) Reportteri kääntää keskustelun toisaalle. Märten on mukana huijauksessa.

      Siihen väitteeseen, että hän (Olof Palme) lavasti oman murhansa Säpon ja median avustuksella ja siihen väitteesseen, että ehdotus sellaiseen lavastukseen ei tullut häneltä itseltään, on suhtauduttava määrätyllä hartaudella. Millä kiristettiin?

      Häntä ehkä kiristettiin jollain vakoilutiedolla mikä uhattiin julkaista ellei hän suostu leikkimään uhrina olemista. Poliitikoille julkisuus on kaiken A ja Å vai onko se O.
      Moni poliitikko on kaatunut median avulla. Median joka työskentelee vakoilijoiden ja salakuuntelijoitten kanssa pyhässä liitossa. Samoin kuinka se on Isis-terroristienkin kanssa pyhässä liitossa. Kumpikin hyötyy toinen toisistaan. Nyt kun Isis on lyöty niin se hakee uusia yhteistyö kumppaneita. Onko ne Michael Penttilän kaltaiset kylä hullut, jollainen Pettersson ollut vaan hän oli aika hyvä näyttelijä, joka oli saanut siihen jopa koulutusta. Noniin. Oliko Palmen murha lavastus. Päättäkää itse.

    • HerääRuotsinKansa

      https://www.youtube.com/watch?v=WXKMZRwAUOo
      Filmen har också visats för kriminalkommissarie Stig Edqvist, som var den som ledde Palmeutredningen. Enligt Seppo Isotalo tittade har med intresse på programmet och sa att det var den bästa film om Olof Palme som han hade sett. Filmen visar att motivet till Palmemordet tar sin utgångspunkt i Palmes beslut att resa till Moskva -- en resa som, enligt Palmes fiender, till varje pris måste stoppas.
      https://www.ksml.fi/ulkomaat/Neuvostoliiton-viimeinen-presidentti-Gorbatshov-Omatuntoni-on-puhdas/899590 (syntymä merkki muistuttaa sitä verilammikkoa mikä jäi katuun kun Palme ammuttiin)
      Seppo Isotalo kehuu että tuo ylhäällä oleva linkki on paras näkemänsä video mitä murhasta on tehty.
      https://sv.wikipedia.org/wiki/Seppo_Isotalo

      Jos murha on bluffia niin tuolla maalilätäköllä on se merkitys että sillä haluttiin sanoa jotakin.Poliisi Gösta Söderströmkin on Gorban näköinen ainakin otsatukan suhteen.
      Syntymämerkki vain puuttuu. Palmen murhaa on käsiteltävä niin että siinä halutaan puhua symbolein. Jos se on bluffia niin kuin mikään ei todista päinvastaista niin kaikki sanattomat vihjeet on otettava huomioon. Kukaan ei tutki sitä siltä kantilta. Miksei?
      Mitä he pelkäävät. Voisivat vaikka spekuloida asialla. Elävät kuin keskiajalla. Jos epäilit kirkon oppeja niin jouduit roviolle.

    • IanFlemming

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2394
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2141
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1961
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe