Syyttäjä: Palmen murha ratkeaa vielä

jäns.kää

Viime vuonna Palmen murhan tutkinnan johtoon asetettu syyttäjä uskoo, että Palmen murha ratkeaa vielä. Hän sanoo myös uskovansa, että murhasta käräjäoikeudessa, mm. Palmen lesken todistuksen perusteella, tuomittu, mutta hovioikeuden vapauttama edesmennyt Christer Pettersson ei ole Olof Palmen murhaaja.

Erikoinen yksityiskohta on tämän uuden Palmen murhaa tutkivan syyttäjän nimi, joka on Krister Petersson. (Vertaa edellä mainitun murhasta epäilyn nimeen - Christer Pettersson)

78

1802

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdddffff

      Ei ratkea, jos ruotsalaisia SÄPO:n miehiä tai poliitikkoja on sekaantunut murhaan.

      • ijergpiju

        Ei ratkea Poliisi suojelee omiaan (”Johan” kertoo, että hänen poliisituttavansa pyysi viisi kuukautta ennen murhaa häntä ampumaan Palmen. Tuttu kuului äärioikeistolaiseen klikkiin.)
        Poliisi suorittamia murhat niiden tutkinta estetään yleisen syyttäjän toimesta. https://www.google.com/search?q=poliis ampui miehen&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b
        Nauhat tuhotaan jotta murhaajat saa olla vapaalla. Poliisi on muurarien murha yksikkö keskuhallinto on Eu johtoista Syytön lavastetaan siksi tutkinta estetään.


    • Manaaja

      Ketä kiinnostaa joku kusinen vanha keissi herran vuonna 2018? Ei minua ainakaan.
      Annetaan siis palmen ottaa multanokosensa rauhassa.
      Ei kiusata sitä enää, oli minkälainen sitten oli.

    • Njhhj

      Palmen murha oli high profile tilaus työ. Tekijä ei välttämättä ole ollut Ruotsissa muuta kuin teon aikaan. Ei ratkea, jos ei pääse tilaajaan käsiksi.

    • vuosisadanmatkustaja

      Mitä muutakaan uusi, korkealle pyrkivä syyttäjä voisi sanoa? "Palmen murha ei ratkea koskaan!", vai?

      Itse olen sitä mieltä, että kun Palmet tulivat sinä perjantaina leffasta, Uffe kertoi vaimolleen, että tämä oli sitten tässä ja hän lähtee Arja Saijonmaan viekkuun heti huomenna. Lisbetin ylhäisaatelinen veri kuohahti, hän veti mutkan käsilaukustaan ja antoi paukkua. Murhatutkijoiden päälliköksi sattui pääsemään poliittinen kiipijä (sd) joka ei uskaltanut, tai ymmärtänyt kuulusteluttaa Lisbetiä; tai ehkä ylempää kiellettiin. Toteutui ns. Auer-efekti. Niinpä Olofin tapaus jää ikuisiksi ajoiksi Kansankodin traumaksi.

      • Kriuhnaaja

        Mehukas analyysi, todella.;) Niin, pakkohan sen viskaalin on viran puolesta vannottaa, että totuus vielä löytyy.
        Viitannet tuossa Hans Holmériin...demaripoliisista tulee mieleen sanonta: manul manum lavat - käsi käden pesee..............


      • ManusMagnuManunLavat
        Kriuhnaaja kirjoitti:

        Mehukas analyysi, todella.;) Niin, pakkohan sen viskaalin on viran puolesta vannottaa, että totuus vielä löytyy.
        Viitannet tuossa Hans Holmériin...demaripoliisista tulee mieleen sanonta: manul manum lavat - käsi käden pesee..............

        Manul magnum luvat............ eli manulla oli luvat kunnossa. Manul vai Manus. Manus ja manum, Anum ja ........... Mannus magnum anum lavat. Käsi pesee tosi ison aaanuks..... anum. on akkusatiivi vai partitiivi vai nominatiivi muoto. Siitä kun luin latinaa on jo vuosia.
        https://en.wikipedia.org/wiki/.500_S&W_Magnum
        Kuka sanoi että ase olisi magnum.


      • I-owe-You-Nothing
        ManusMagnuManunLavat kirjoitti:

        Manul magnum luvat............ eli manulla oli luvat kunnossa. Manul vai Manus. Manus ja manum, Anum ja ........... Mannus magnum anum lavat. Käsi pesee tosi ison aaanuks..... anum. on akkusatiivi vai partitiivi vai nominatiivi muoto. Siitä kun luin latinaa on jo vuosia.
        https://en.wikipedia.org/wiki/.500_S&W_Magnum
        Kuka sanoi että ase olisi magnum.

        Suomen ylin poliisijohto ja hämäräliikemiehet pelasivat 80- ja 90-luvulla yhteen Suomessa ennen näkemättömällä tavalla. (Pasilan poliisitalon pommi-isku) ”Mafiamaisesta” yhteispelistä hyötyivät molemmat osapuolet: palvelu palkittiin vastapalvelulla. (Sama tapahui Ruotsissa)

        Sananlasku alunperin tarkoitti että jos teet minulle palveluksen niin teen sinulle takaisin palveluksen. Näinhän se monesti menee. Manun magnumin luvat olivat laittomat.

        Manus anum lavat > One hand washes the other anus. The favor for the favor. (Petronius)


    • Ruotsinmatkaaja

      Selvää on, että Pettersson painoi liipasinta, mutta toimeksiantajasta ei ole tietoa, ainakaan virallisesti.

      • Satyyrikko

        Satyricon on koostunut alun perin ainakin kahdestakymmenestä kirjasta,[4] mutta niistä yksikään ei ole säilynyt kokonaan. Nykyisin tunnetut 141 yhtenäistä katkelmaa ovat peräisin teoksen kirjoista 14–16. Suomennos sisältää pääosan siitä, mitä teoksesta on säilynyt. Koska teoksesta puuttuu niin suuri osa ja säilyneetkin osat ovat katkelmallisia, teoksen juonesta on vaikea saada kokonaiskuvaa.
        Teidän on vaikea päästä jyvälle mitä Palmen murhan lavastuksessa on tapahtunut, koska selontekoni siitä on niin katkonaista, mutta olkaa tarkkana. Vielä se paljastuu.


    • Kyllä-se-tietää

      Alun perin piti tuomita C Petersson, mutta vahingossa tuomittiin C Pettersson. Tämän vuoksi heppu on asiastaan melko varma.

      • Burgeri

        aikas hyvä!!!! :D


      • harri15

        ajoin taksia silloin 86


    • AlamäkiHaukka

      Olen kirjoittanut tänne nyt vuoden. Sitä aiemminkin olin kirjoitttanut tänne mutta huomasin ettei täällä mikään totuus mene läpi. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15193488/palmen-murha-jalleen-tapeetilla-!#comment-92991464Halutaan vain laskea luikuria ja leikkiä. Aikoinaan sanottiin että Suomessa ei saa laskea leikkiä vapaamuurareista ja mäekihypystä. Pitääkö paikkansa.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15193488/palmen-murha-jalleen-tapeetilla-!#comment-92991464
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Eddie_Edwards
      https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000000000218.html

    • epätoivoista

      Selviää, jos joku tunnustaa, ei muuten.

    • TunnustankoSanoiLanko

      epätoivoista (Hyvä epätoivone. Sä oot paras)

      3.3.2018 12:05

      Uusi
      Selviää, jos joku tunnustaa, ei muuten.

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000379517.html?nomobile=2

      Mitä se auttaa nykyaikana vaikka tunnustaisi mitä tahansa. Minä tunnustan nyt että viime yönä työnsin anagondan naapurin rouvan persiisiin kun tuo tuli kysymään sokeria muka lainaksi kun oli vahingossa päässyt loppumaan. Tekosyy! Halusi tulla juomaan kanssani viiniä, jonka oli ostanut varta vasten yhteistä illanpitoamme silmällä pitäen. Hänellä oli pullo mukana. Mitä vielä pitää tunnustaa.

    • Kotietsintäkö

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000379517.html?nomobile=2
      Lue ton artikkelin loppuosa.

      Vinkkejä tulee edelleen. Yhden sellaisen takia tehtiin viime vuonna kotietsintä, mutta tuloksetta.

      Tutkintamappeja on nyt 225 hyllymetriä.

      Edqvistillä ei ollut uusia lukuja siitä, kuinka paljon tutkinta on maksanut. Viisi vuotta sitten summa oli jo puoli miljardia kruunua eli euroissa yli 50 miljoonaa. (Rahaa menny niin vitusti ja vieläkin menee) Totta on että se on ruotsalaisten veronmaksajien rahoja. Onhan meilläkin Talvivaara.

      IS

      Siirry kommentteihin

      Ota kantaa
      Jääkö Olof Palmen murha mysteeriksi?
      12% on sitä mieltä että jää mutta 88% on sitä mieltä että ei jää. Mitä mieltä sinä olet. Minä olen paljastanut täällä Suoli 24 palstoilla mistä johtuu tuo huijaus ettei Palmea koskaan murhattu tai tapettu ainakaan tuossa kadun kulmauksessa.
      Ääniä yhteensä 9088

      • ViimeisetJanssonit

        Manaaja kirjoitaa tänne useampaankin ketjuun, joten hän ei ole vain satunnainen mielipiteen antaja. Hän haluaa että Palme jätettäisiin rauhaan viitaten siihen asiaan, että hän oli mulkku, joka kävi huorissa. Mitä muutakaan tuo "oli hän millainen kuin oli" tarkoittaa. Ei Palme käynyt huorissa, vaan hän puolusti niitä herroja jotka kävivät.

        Manaaja

        27.2.2018 21:05
        Ketä kiinnostaa joku kusinen vanha keissi herran vuonna 2018? Ei minua ainakaan.
        Annetaan siis Palmen ottaa multanokosensa rauhassa.
        Ei kiusata sitä enää, oli minkälainen sitten oli.

        En ymmärrä. Ei kiusata sitä enää. Onko Palme Manaajankin mielestä elossa, sillä jos ei ole niin mitä tuo tietää hölkkäsen pöläystä mitä hänestä kirjoitetaan ja vielä suomeksi kaiken lisäksi.


    • AasiainKaivaja

      Aika hyvä. Toi oli tosi hyvä. annetaan asioiden olla eikä nitä saa kaivella.

    • rehellisyydenperikuva

      Minusta tuntuu ettei kukaan välitä edes ratkaista mitään. Nyt ei ole vähään aikaan sattunut mitään erikoista sitten Floridan kuoluampumisien (lavastettu false flag)

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15208920/kauhein-video

      Kannattaako tännekään edes kirjoittaa kun kukaan ei ota kantaa mihinkään.

    • onseniinkin
    • höntsä.makkonen

      Voi olla tekijän lisäksi myös tilaaja.
      Joku tilasi Palmen murhaamisen, tekijä voi olla mikä tahansa laitapuolenkulkija ressussukka joka on hoideltu pois päiviltä jo samantien Palmen murhan jälkeen että ei jää ketään visertämään. Jollain voi olla tietoa sellaisesta ettö onko käsketty olla hiljaa, pyydetty olla tutkimatta jotakin tutkintalinjaa niin se voisi kieliä tilaajasta/tahosta.

      • ToisenNaama

        Mitä mun nyt sitte pitäis tehdä. Kirjoittaa Ruotsin poliisilleko. Eihän ne lotkauta korviaan sun jutuilles, vaikka mä uskon että se on oikea teoria tuosta huijauksesta. Kun katsoo kuvista vaikka sitä verilammikkoakin niin ei veri ole ton näköistä ja ne luodit oli tuotu paikalle tai sanotaan että niillä kusetettiin jotakuta, kun murhan tutkinta ei edennyt mihinkään suuntaan. Niin ja sitten se murhaajan kuva. Sehän on kuulema ihan tuulesta temmattu juttu. Ei semmosta miestä ainakaan murhapaikalla ollut. Eikä ihminen muista toisen naamaa, jonka näkee ohimennen vain kerran, vaikka olis kummonen taiteilija. Henkilön voi muistaa jäleenkin päin vaikka olis vain nähnyt kerran, mutta tehdä siitä kuva on huijausta. Niin onhan siinä Boomerangi elokuvassa myös etsintäkuulutus kuvat. Sekin on samaa sen filmin kanssa. On se vaan. Aika erikoinen juttu.


      • LavastettuKuolema

        "Joku tilasi Palmen murhaamisen, Tekijä voi olla mikä tahansa laitapuolenkulkija ressussukka, joka on hoideltu pois päiviltä jo samantien Palmen murhan jälkeen, että ei jää ketään visertämään."

        Mikä saa sinun epäilemään tuollaista. Mistä mies tiesi olla paikalla kun Palme pariskunta tuli murhapaikalle. Oliko hänellä radiopuhelin vai oliko tuo juossut pariskunnan edelle kun näki heidän lähtevän elokuvista.
        Miksi juuri laitapuolen kulkija. Saanko kysyä yhtä asiaa. Mikset sinä voi uskoa, kun sulle on täällä todistettu, ettei Palmea kukaan tappanut. Ei hän ollut edes elokuvissa rouvansa eikä poikansa ja tuon morsiammen kanssa. Tuo on kaikki lehdistön sepostusta, jossa juonessa on mukana porukkaa Säposta ja mediasta ja poliisivoimista ja tietenkin Palmen koko perhe.
        Kuinka vaikeaa sinun on ymmärtää sitä, että ihmiset voivat valehdella kaikenlaista. Onko sulla jonkin kriteeri mitä asioita pidät totena kuten vaikka se, että maapallo kiertää aurinkoa eikä päinvastoin. Ihmiskunnalta meni vuosisatoja tajuta tämä.
        Kun katsot aamulla kun aurinko nousee niin se näyttää kuin se kiertäisi maata. Jotkut asiat näyttää toisilta mitä ne todellisuudessa ovat. Tiesitkö että Palme oli ateisti. Mutta ei hän sen takia lavastanut kuolemaansa. Ruova moitti poliisia siitä kun hän sanoi jotain niin se päätyi lehtien sivuille välittömästi. Halusi kai vihjaista että häntä media salakuunteli missä hän vain liikkui. Tuo salaseuranta onkin se motiivi siihen että Palme lavasti kuolemansa.


    • eiköhän-näin

      Palmen murha selviää silloin,, kun Jeesus astuu jälleen maan päälle.
      Ruotsin poliisilla on nyt muutakin tekemistä,, jos uskaltavat mennä paikan päälle tutkimaan.

    • JulkuistaJulkuin

      Näetkö tuon "poistettu sääntöjen vastaisena" tekstin tuon Jeesus viestisi yllä. Se poistetaan siksi että siinä paljasteaan asioita, joita ylläpidon mielestä ei saisi näyttää. Onko tämä sananvapautta jos ei saa kertoa asioita, jotka veisivät murha tutkimuksia eteenpäin. Laitan sen vielä kerran tänne ja jos olet nopea niin ehdit lukea sen ja jos olet fiksu niin kopioit sen ja kommentoit sitten joskus kun ajat muuttuu sananvapauden kannalta edullisempaan suuntaan.

      Itävallassa on puukkomies tai -miehet käyneet kadulla kulkijoiden kimppuun.

      Nimimerkki "rehellisyydenperikuva" luuli jo että puukotukset maailmalla ovat jo ohi.

      rehellisttdenperikuva

      7.3.2018 22:20

      Uusi
      Minusta tuntuu ettei kukaan välitä edes ratkaista mitään. Nyt ei ole vähään aikaan sattunut mitään erikoista sitten Floridan kouluampumisien.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15208920/kauhein-video

      Kannattaako tännekään edes kirjoittaa kun kukaan ei ota kantaa mihinkään.
      Uusi aselaki tuli voimaan Floridassa.
      Sitähän tuolla lavastuksella ajettiin takaa.

      Ruotsin poliisilla on nyt muutakin tekemistä,, jos uskaltavat mennä paikan päälle tutkimaan. Tutkiihan murhaa jatkuvasti useita poliiseja ja moni kirjailija kitjoittaa siitä kirjoja ja tekee elokuvia. Uusin elokuva kertoo Christer Petterssonista. Tekee hänestä vieläkin kuuluisamman, mutta siitä tuo ei ehdi nauttia. En tiedä mitä sellaisesta kuuluisuudesta voisi nauttia jos joutuu epäillyksi murhasta.

    • AllarinMykkä

      "rehellisyydenperikuva" kirjoitti tuon viestisä samaan aikaan kun Allahu Akbar iski Itävallassa.. Pelkkää sattumaa. Vaikka idea on saattanut kypsyä median ja terroristien parissa kun olin kirjoittanut amokista ja berserkistä paria päivää aiemmin. Yririn muistaa missä amokia verrattiin ensi kertaaa noihin "terrori-iskuihin" Se oli Mümchenissä 2016. https://fi.wikipedia.org/wiki/Münchenin_ostoskeskusammuskelu_2016 (googlaa ellei aukene)

      Jos verrataan näitä nykypäivän iskuja joiden tekijät surmaavat silmittömästi silmittömästi paikalla olleita ihmisiä ja joille teole ei löydy järjellistä selitystä verrattuna entis ajan terroritekoihin, niin tulee tosiaan mieleen jonkinlaiseen mielentilaan vaipuminen. Entiset terroristit eivät riehuneet hullun lailla. https://fi.wikipedia.org/wiki/Musta_syyskuu_(terroristijärjestö)

      "rehellisyydenperikuva" kirjoitti 7.3.2018 22:20 (kahden minuutin päästä Allahu Akbar hyökkäsi > jumalan teatteriako)

      Uusi
      Minusta tuntuu ettei kukaan välitä edes ratkaista mitään. Nyt ei ole vähään aikaan sattunut mitään erikoista sitten Floridan kuoluampumisien (lavastettu false flag)

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005595403.html
      Ohikulkijoita sattumanvaraisesti puukottaneen henkilön kohteeksi joutui kolmehenkinen perhe.

      Tuomo Väliaho HS
      Julkaistu: 7.3. 22:22 , Päivitetty: 8.3. 0:45

      "Hunttonin Kliera" kirjoitti Turun puukottajasta 3.3.2018 21:34 ja kysyi:
      "Mitä jos vastaan olisi tullut muslimi. Olisiko hän puukottanut häntäkin kyselemättä mitään. Oliko se sellainen amok-juoksu." https://en.wikipedia.org/wiki/Running_amok (valitse myös kieli suomi)

      TheatreDeDieux (Perse-Erkki ei ole berserkki)

      4.3.2018 15:31
      Berserkkejä pidettiin pelottavina vastustajina, joilla uskottiin usein olevan yliluonnollisia voimia. Islantilaisen Grágás-lakikokoelman mukaan berserkkitilaan meneminen oli rauhan aikana kielletty lainsuojattomuuden uhalla. Sana berserkki tulee mahdollisesti muinaisskandinaavisesta sanasta berserkr, joka tarkoittaa ”karhunnahkaista paitaa”. Tällä tarkoitetaan karhuntaljan käyttöä vaatteena ja siitä saatavaa raivoa ja voimaa. Jotkut berserkit myös ottivat nimen björn tai biorn eli karhu. Kun haetaan Karhukoplan alkuperäistä ideaa niin se on tässä.

      Toisen tulkinnan mukaan ber tulisi sanasta berr (paljas), jolloin berserk tarkoittaisi paljasihoista eli alastomana tai ilman varusteita taistelevaa miestä. Tämä johtaa kaikenlaiseen sekoiluun.
      http://www.indiaphoto.org/fun/mix/jumalan_teatteri.jpg Tämä oli järjestetty Palmen "murhan" yksvuotis muistojuhlan kunniaksi 1987.
      En usko että he olivat Tukholmassa järjestämässä tuota loukkaavaa näytöstä vaan tuo on kuvattu ilmeisesti Teatteri Venuksen tiloissa Helsingissä. Sanokaa jos olen väärässä.

      TiedänLiikaa

      3.3.2018 23:16
      https://www.youtube.com/watch?v=YT5wmdfTBSI
      En allekirjoita kaikkea tuota kylläkään. Minua on kytätty jo 33 vuotta ja ehkä kauemminkin.
      Se ei ole massavalvontaa, sillä minä olen ihan tavalllinen mäntti meikäpoika. Miksi he kyttäävät 24 h minua, Vain siksikö etten paljasta sitä että media elää terroristien kanssa symbioosissa tai mutualsimissa. https://fi.wikipedia.org/wiki/Mutualismi_(biologia)

      On vaikea tietää oliko tuo Wienin isku false flag vai mikä se oli. Joku afganilainen on kai pidätetty. Saavatko siviilitiedustelulain puolesta puhuvat tästä vettä myllyynsä. Mulari myllää myllyllämpsä riekkumarallallallei.

    • YksKakkaaKaksKakkaa

      On tämä maailma mennyt sairaaksi. Periaatteessa ihmiset on kyllästynyt lukemaan noista iskuista ja teki niitä kuka tahansa niin ei niitä ole hauska lukea muutoin kuin että näkee, että ne toistavat samaa kaavaa, josta tulee mieleen joku poissin, poliitikkojen ja median salajuoni tehdä näitä.

      Poliisin tiedottajan Patrick Maierhoferin mukaan afgaanimies on kieltänyt, että kyseessä oli terroristinen hyökkäys. Epäilty oli kertonut poliisille olleensa aggressiivisella tuulella ja ”vihainen elämäntilanteestaan johtuen”. Hän oli myös kertonut juoneensa alkoholia enä a.
      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005595403.html

      Yksittäisen hullun tekeleitä, mutta tämä puukotus on muoti-ilmiö ja jos se on hoax ja false flag niin se on vielä enemminkin muoti-ilmiö. Terrorismin kanssa sillä ei ole muuta tekemistä että tuollaisten tempausten varjolla saadaan ihmisä psykiatrisen valvonnan alle. Eikä siinä mitään. Mutta kun koko kansaa aletaan vavomaan sen takia niin sitten olemme hakoteillä.
      https://www.youtube.com/watch?v=YT5wmdfTBSI

      https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/551969-kriminaalipsykologian-dosentti-olisin-varovainen-nimittamaan-turun-tapausta-terrori

      Häkkänen-Nyholmin mukaan Turun väkivallantekoa voivat selittää terrorismin sijaan henkilökohtaiset syyt ja amok-juoksu-niminen tila.
      Kyseessä on psykiatrinen tila, jolla viitataan hallitsemattomaan, impulsiiviseen ja silmittömään väkivaltaiseen käyttäytymisen tilaan, joka johtaa yleensä usean satunnaisen vastaantulijan kuolemaan.
      Tila aiheuttaa kyvyttömyyden vastustaa aggressiivisia impulsseja, josta aiheutuu silmitön raivoaminen.
      – Ulkomailla on ollut useampia tapauksia, joissa henkilö on toiminut kuten Turun puukottaja, eli ryhtynyt julkisella paikalla aiheuttamaan silmittömästi vahinkoa muille joko ampuma-aseella tai teräaseella. Toimintamalli Turun tapauksessa on hyvin samanlainen kuin ulkomailla olleissa amok-tapauksissa.
      Häkkänen-Nyholmin mukaan amokin taustatekijöitä ovat muun muassa menetyksistä aiheutuva masennus ja suru, toisaalta myös raivo, kokemus loukatuksi tulosta sekä kostonhalu.
      – Jos taustalla ovat henkilökohtaiset syyt, eli henkilö on ollut masentunut, mielenterveyongelmainen tai kokenut, että hänellä ei ole mitään muuta ratkaisukeinoa tai toivonut tulevansa poliisin ampumaksi, niin minun nähdäkseni silloin on vaikea puhua terrori-iskusta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14391845/amok-juoksu-muenchenissa---ei-terrorismi
      Menottiltu oli myös lukenut jostain amok juoksusta Münchenin iskun yhteydessä.

      MeNotTiltu

      23.7.2016 13:38
      Münchenin ampujaksi epäillyn nuorukaisen jäljiltä ei ole löytynyt jäähyväiskirjettä, kertoo paikallinen poliisi tiedotustilaisuudessa.
      Tutkijat lähtevät kuitenkin siitä olettamuksesta, että kyse oli yksittäisen ihmisen niin sanotusta amok-juoksusta. Nuorukaisen kotoa on löytynyt aiheesta kirjoja.
      Joukkoampumisesta epäilty iranilais-saksalainen nuorukainen oli syntynyt Münchenissä ja kasvanut siellä.

      Kyllä tarvitaan poliiseja Suomessakin kyttäilemään juoppohulluja, ettei ne saa mitä tahansa päähänsä. Niin paljon on huonolla tuulella olevia humalikkoja liikkeellä. Vitsi, vitsi, vitsi.

      Suomen poliisin valmiusyksiköstä eli Karhu-ryhmästä vastaava ylikomisario arvioi, että täällä poliisin toiminta ei välttämättä olisi näin suoraviivaista kuin Lontoon terroristien ampumisissa..
      – Voimankäytössä kyse on aina tilanteen kokonaisharkinnasta. Lähtökohta tietysti on, että vaarallinen toiminta pysäytetään tarvittaessa äärimmäistäkin voimaa käyttäen, ylikomisario Heikki Porola Helsingin poliisista sanoo.
      Lontoossa hyökkääjät olivat sonnustautuneet vöihin, jotka muistuttivat räjähdeliivejä. Porolan mukaan Suomessa ei voi antaa etukäteen käskyä, että räjähdeliiviä muistuttavaa kapistusta kantavaa henkilöä ammuttaisiin automaattisesti.
      – Tällainen ampumiskäsky olisi laiton. Toki jos räjähdyksen uhka on todellinen, silloin se täytyy poistaa.tämän auton ilmaan.
      Porola muistuttaa, että tulen avaaminen räjähteitä kantavaa henkilöä kohtaan on sekin vaarallista. Hyökkääjä saattaa käyttää niin sanottua kuolleen miehen kytkintä, joka laukaisee räjähteen henkilön kuoltua.
      – On myös mahdollista, että luoti itsessään aiheuttaa räjähdyksen.
      Olin jostain aikoinani muistaakseni lukenut että Karhu-koplan ampuma taikaluoti olisi tussauttanut Mikkelissä Jore Takalan käyttämän auton ilmaan. Oliko tuo ylikomisariolta lapsus. Ei kylläkään dynamiitti taida räjähtää kun siihen osuu luoti.

    • IitinDildo

      Vuonna 2011 vanhan lain mukaan Ruotsissa murha olisi vanhentunut 25:ssä vuodessa. Lakia muutettiin ja toivo murhan ratkeamisesta nousi jälleen ihmisten mieliin. Mutta kuinka on käynyt.
      Uuden Suomen yleisön osastosta poimin tällaisen keskustelun. Toivo nousi tästä syystä ajattelee Raimo Myöhänen: "Leaksradio- nimistä radiokanavaa ollaan perustamassa Ruotsiin, johon kukin voi soittaa ja samalla vuotaa mitä arempia asioita sekä yksityisestä elämästä että valtion salaisuuksista. Eipä tuo ole näyttänyt auttavan sillä nyt 2018 eli 17 kun tuosta vuodesta kun tämä keskustelu käytiin on kulunut 17 vuotta. Raimo tosin ironisesti toteaa että murha ratkeaisikin vasta kun toisetkin 25 vuotta kuluu. Aukeaako silloin arkistot. Siihen kuluisi vielä 8 vuotta ja eläisimme silloin vuotta 2026. Kuka eläisi ja kuka ei.

      Paljastuuko Palmen murha vihdoinkin.
      8.3.2011 15:41 Raimo Myöhänen 13 kommenttia

      ilmoita asiaton viesti

      Siitä hetkestä lähtien, kun Olof Palme murhattiin lähes tarkkaan 25 vuotta sitten, Ruotsin poliisi ei ole saanut rauhaa öin eikä päivin. Nyt asia alkaa ratketa aivan kuin vahingossa tai ainakin näin toivotaan. Ruotsin radioon ollaan suuren innoittajan Wikileaksin perustajan ja raiskauksesta syytetyn Julian Assangnen idean perusteella perustamassa Leaksradio- nimistä radiokanavaa, johon kukin voi soittaa ja samalla vuotaa mitä arempia asioita sekä yksityisestä elämästä että valtion salaisuuksista.

      Ensimmäinen ja samalla suurin vuoto oletetaan olevan tieto Olof Palmen murhaajan nimestä. Kolmekymmentä vapaaehtoista on jo ilmoittautunut murhakanditaateiksi, mutta kaikille heille on keksitty alibi. Tietäkseni Volvo-Markkanen ei ole heidön joukossaan. Mutta murhaaja löytyy, se on varmaa, kunhan seuraavat 25 vuotta on kulunut. Kukaan ei halua joutua haudatuksi sellainen rikos kannettavanaan, joten vuotoa odotetaan joka hetki.

      Timo Elonen 8.3.2011 16:10

      Palmen murhan on tunnustanut yli kolmesaataa henkilöä, joukossa murhaajakin. Tosin nyt jo vainaa. Suomessa asia olisi ollut selvä, mutta Ruotsin oikeuslaitos vaatii raskaissa rikoksissa niin lujaa näyttöä, että esimerkiksi murhaajan läheltä ja selvästi nähneen hyvin luotettavan henkilön 100%:sen varma tunnistus ei riittänyt. Muiden todisteiden lisänä. (oikea määrä on 130 kandia)

      Mika. H 8.3.2011 16:18

      Ruotsi on sellainen demokratian ihmemaa, että minusta kansan kuuluisi päättää myöskin siitä, että kuka se murhaaja oikein onkaan.

      Paikalliset ip-lehdet tietysti avustamaan niin saadaan demokratian mukainen päätös tuostakin.

      Kansa kirjoittaa tännekin, mutta kansa vain jankkaa samoja aiheita mitä mediassa on ollut. Kansa ei näköjään osaa päättää niin siksi kansanäänestykset ovat vaarallisia. Nevoivat johtaa jopa lynkkauksiin. Natosta se kyllä osaisi päättää.

      https://www.aamulehti.fi/uutiset/turun-sarjapuukotuksesta-syytetty-oli-syyntakeinen-200799589

      Turun puukottaja todettu täysjärkikseksi tänään ja Wienin puukottaja on tunnustanut. Mitä mieltä kansa on. Huom! minäkin olen kansaa mutta minusta nuo ovat keksittyjä tempauksia niin kuin oli palmekin. Muistakaa että niillekin on syy eli motiivi jos tuollaisia lavastetaan.

      https://mvlehti.net/2018/03/08/wienin-puukottaja-tunnustanut-allah-huudettu/

      Poliisi on ottanut kiinni 23-vuotiaan afgaanimiehen, joka on tunnustanut molemmat teot.
      Silminnäkijän mukaan hyökkääjä oli huutanut useaan kertaan Allahia, mutta poliisi ei ole vahvistanut tätä tietoa vielä. Toinen hyökkäys lähistöllä
      Lähistöllä tapahtui myös toinen veitsihyökkäys, jossa uhrina oli 20-vuotias tsetseeni. Puukotus liittyi jollakin tavalla huumeisiin.

      Kansa saa yleisönosastoissa keventää mieltään, mutta tännekin kirjoittaa kansaa kiihottavia trolleja joko matuja ja ryssiä vastaan Lietsovat vihaa kansan keskuuteen.

      • NäinOnNärhet

        Tästä alta on poistettu kolme viestiä, mutta niitä ei ole poistettu sen takia että ne olisivat lietsoneet vihaa kansan keskuuteen vaan siksi, että ovat arkoja asioita totuuden esille tuloon Palmen murhaa koskien. Ylläpito suojelee "murhaajia".
        Ei saa ymmärtää väärin, että paljastus antaisi konkreettisedti nimen murhaajalle ja ylläpito suojelisi häntä. Ei vaan se suojelee sitä, ettei se asia paljastuisi, että murha oli bluffia.


    • HistorikkoSanoiMikko

      Olisko Wienin puukottaja ollut tilattu false flag operaatio. Nyt kun on puhuttu amokista ja berserkeistä jopa täällä maailman menoa palstalla ja Turun puukottajan oikeudenkäynti lähenee ja hänet on todettu tervejärkiseksi niin kysymys hänen kohdallaan on se, että tuomitaanko hänet Suomen ensimmäiseksi Isis-terroristiksi.

      Onhan meillä ollut viime suosisadan alun ja 1930-luvun terrorismia ja kuinka se katsotaan tuo Pasilan poliisitalon pommitus ja kettutytöt terrorismiksi, niin ne ei ole tätä Bers-Erik/amok-terrorismia.
      Wieniä ja Turkua on muutkin verranneet keskenään. Nyt oli kyseessä afgaani. Turussa marokkolainen ja silloin viitattiin marokkolaiseen terrorismiin kun oli se Barcelonan isku.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15211930/wienin-puukottaja-tuli-maahan-pakolaisena

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14391845/amok-juoksu-muenchenissa---ei-terrorismi
      Nimimerkki Menottiltu 23. heinäkuuta 2016 oli myös lukenut jostain amok juoksusta Münchenin iskun yhteydessä.
      Tutkijat lähtevät siitä olettamuksesta, että kyse oli yksittäisen ihmisen niin sanotusta amok-juoksusta. Nuorukaisen kotoa on löytynyt aiheesta kirjoja.
      Hänestä alettiin sanomaan ensi kerran amok-juoksu terroristi. Oikea Berse-Rakki eikun Erkki.

      Joukkoampumisesta epäilty on iranilais-saksalainen nuorukainen joka oli syntynyt Münchenissä ja kasvanut siellä. Hän oli syntynyt Saksassa. Huomioikaa se. Te jotka mamuista ette pidä.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Münchenin_ostoskeskusammuskelu_2016

      Tuo Münchenin nuorukainen edusti toisenlaista terrorismia kuin Isisläiset. Hänen sanottiin pitäneen Breivikiä ja Hitleriä esikuvanaan. Iranissa on vahva kommunistinen puolue ja natsit esiintyvät vain Iranin ulkopuolella. Iranit ovat enemmän indo-eurooppalaisia kuin esimerkiksi me junttihärmäläiset. https://fi.wikipedia.org/wiki/Iranin_kansallissosialistinen_puolue

      Hän ei ollut niinsanottu suvakki tai mistä minä sen tiedän, mutta jos jonkun esikuvana on Breivik ja Hitler niin ei sellainen aivan täysillä purjehdi, mutta tämäkin isku oli ns. hoax/false flag.

      Suvakit hyväksyvät melkein kaiken mutta eivät itse kuulu mihinkään järjestöön.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Äärioikeisto
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Uusnatsismi
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Uusfasismi
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Radikaali_oikeisto
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Monikulttuurisuus
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Äärivasemmisto (vasemmisto ei ole niin jyrkkä)

      Meille Suomeen ei oikein istu muu kuin Väyrysläisyys ja oikeistodemarilaisuus. Väyrysestä on tullut köyhän kansan äänitorvi jos menemme parlamentarismin mukaan, kun demarit ei suomalaista köyhää puolusta. Ei-parlamentaariset liikkeet Suomessa tekevät itsestään vain pellejä. Sen te olette historiassa nähneet.

      Terrorismi tollaisena minä se nykyään esiintyy alkoi Europassa Palmen bluffimurhasta, vai vieläkö joku uskoo, että joku amok/berserkki-juoksija hänet ampui.

    • EtukäsiKyselijä

      Tämä teksti tässä alaosassa on suoraan lainattu netistä. Te sanotte kohta etteikö minulla ole mitään omaa sanomista kun lainaan kaiken netistä. Siihen vastaan että se on niin helppoa lainata sieltä ja sitä paitsi, jos teet palapeliä, niin onhan sinullakin palaset jo valmiina. Palaset on netissä valmiina ainakin melkein.
      Täytyy vain liittää ne toisiinsa, että saa yhtenäisen kuvan. Minun yhtenäinen kuva maailmasta tai melkein yhtenäinen kuva murskattiin, kun kokoamani palapeli potkaistiin kumoon ja virnuiltiin ja vittuiltiin, että alahan kokoamaan. Siinä sulle puhdetöitä loppu iäksesi, virnoili potkaisija.

      Suomen vastarintaliike (lyhenne SVL) on uusnatsistinen järjestö. Se toimii yhteistyössä Ruotsin vastarintaliikkeen (ruots. Svenska Motståndsrörelsen, SMR), Tanskan ja Norjan vastarintaliikkeen kanssa. Yhdessä nämä järjestöt muodostavat Pohjoismaisen vastarintaliikkeen (PVL).
      Pirkanmaan käräjäoikeus päätti marraskuun 2017 lopussa antamallaan tuomiolla lakkauttaa Suomen vastarintaliikkeen. Päätös ei ole lainvoimainen, ja järjestö on ilmoittanut valittavansa siitä. Järjestö saa siis toimia Suomessa toistaiseksi, eikä käräjäoikeus asettanut sitä väliaikaiseen toimintakieltoon. Poliisihallitus aikoo vaatia väliaikaista toimintakieltoa, jos lakkautuspäätöksestä valitetaan. (Minä en ole natsi vaan joku aivan toinen. Tämä minun lisäys tähän lainaan.)

      Meille Suomeen ei oikein istu muu kuin Väyrysläisyys ja oikeistodemarilaisuus. Väyrysestä on tullut köyhän kansan äänitorvi jos menemme parlamentarismin mukaan, kun demarit ei suomalaista köyhää puolusta. Ei-parlamentaariset liikkeet Suomessa tekevät itsestään vain pellejä. Sen te olette historiassa nähneet. (tämä tuolta edellisestä viestistä)

      Terrorismi tollaisena minä se nykyään esiintyy alkoi Europassa Palmen bluffimurhasta, vai vieläkö joku uskoo, että joku amok/berserkki-juoksija hänet ampui.

      Minä olen kirjoittanut nyt tänne Suoli 24 foorumiin yli vuoden melkein päivittäin, kun nyt on aikaa. Olen nykyään invaliidi. En pääse koneen ääreltä enää mihinkään. Nyt minulla on aikaa. Olen tosin kirjoittanut teoriastani tai kokemuksistani tänne jo aiemminkin, mutta kun minua ei uskota niin minkäs teet. Ehkä lopussa kiitos seisoo ja alatte uskomaan. Palmea ei tapettu.

      Miksi Palmen "murhaaja" jatkaa amok-juoksuaan eikä tee itsemurhaa. Joku sanoo että murha oli tarkkaan suunniteltu etukäteen. Minä kysyn mikä siinä oli etukäteen suunniteltua.

    • MetunVidia

      Nimimerkki "eiköhän-näin" kirjoittaa tuolla ylhäällä

      eiköhän-näin

      8.3.2018 4:50

      Ruotsin poliisilla on nyt muutakin tekemistä, kuin tutkia Palmen murhaa ja jos uskaltavat edes mennä paikan päälle tutkimaan.

      Tutkiihan murhaa jatkuvasti useita poliiseja ja moni kirjailija kitjoittaa siitä kirjoja ja tekee elokuvia. Uusin elokuva kertoo Christer Petterssonista. Tekee hänestä vieläkin kuuluisamman, mutta siitä tuo ei enää ehdi nauttia, kun kuolla kupsahti tai tapettiin jokunen vuosi sitten. En tiedä mitä sellaisesta kuuluisuudesta voisi nauttia, jos joutuu epäillyksi jostain murhasta.

      Onko media tosiaan niin kyyninen paskaläjä, että se voi tehdä mitä tahansa maailmassa. Mutta onhan siellä tietenkin takana ne jotka omistavat varsinkin tuon kansainvälisen valtamedian. Joten ei tavallinen journalistin retalleen mulkku tee mitään, jollei saa lupaa tai jota ei komenneta ylhäältä käsin. Onko nuo omistajat jotain juutalaisia, kysyy "Maan Kansa" ja jatkaa. Jos jatkaa.

      Valhe on joillekin ihmisryhmille luonnollinen asia ja siihen tottuu hyvin äkkiä. Rehellisyys on se normaali tila johon ei ihmistä täydy opettaa, mutta valheellisuuteen täytyy. Kun kristinusko tuli Suomeen joskus tuhat sata pari vuotta sitten, opimme valheellisuuden.

      Meille alettiin puhumaan jostain perkeleen Ristuksesta, joka oli kuollut jo satoja vuosia sitten ja että se tulee uudestaan. Sen sanon, että se olisi yhtä suuri ihme, kun minä nyt tarpeillani vessassa käydessäni huomaisin vessan pöntöstä sieltä pökölöitteni seasta huutelevan jonkun olion, että hän väittää olevansa joku uusi messias. Tällaista paskaa meille opetetaan.

      Mutta ei siinä mitään. Tavallinen tossunkuluttaja on muutenkin hukassa kuin Ristus vessan pöntössä pökölöiden seassa tässä median hallitsemassa maailmassa. Media hallitsee!

    • OlkaaTarkkana

      Minä kirjoitin median ja terroristien symbioosista ja joku vastasi viestillä liittäen puukotukset yhteen assosiomalla kaikki puukotukset yhteen. Nämä ovat yksittäistapauksia eikä niillä ole jatkumoa niin kuin ei ole kouluammuskeluillakaan, vaikka niitä lavastamalla Usa:n porvarit haluaa aseet pois kansalta, ettei se huonoina aikoina ala tekemään aseellista vallankumousta. Samaa yritetään Eurooppaan. Leipäveitset pois kansalta. Jyrsikää muuten sitä känttyänne. Älkää leikatko viipaleita. Veitset ovat aseita niin kuin autot. Ei muuta kuin autot ja veitset kieltävät lait voimaan. Me tarvitsemme siviilitiedustelulain kontrolloimaan kenelle autoja annetaan ja veitsiä.

      Media elää terroristien kanssa symbioosissa tai mutualsimissa. https://fi.wikipedia.org/wiki/Mutualismi_(biologia)

      On vaikea tietää oliko tuo Wienin isku false flag vai mikä se oli. Joku afganilainen on kai pidätetty. Saavatko siviilitiedustelulain puolesta puhujat tästä vettä myllyynsä.

      partalpsosetry

      10.3.2018 12:28

      Uusi
      Samoin tuli Turun kauppatorin terroristi turvaa ja suojaa hakevana matuna Marokosta.
      Presidenttimme vakuutteli jossain juhlapuheessaan, että matut hakevat vain turvaaja ja suojaa kauhukokemuksiensa jälkeen! Ettäs silleen.

      Huhhuhhu

      10.3.2018 12:43

      Uusi

      partalpsosetry

      10.3.2018 12:28

      Uusi
      Samoin tuli Turun kauppatorin terroristi turvaa ja suojaa hakevana matuna Marokosta.
      Presidenttimme vakuutteli jossain juhlapuheessaan, että matut hakevat vain turvaa ja suojaa kauhukokemuksiensa jälkeen! Ettäs silleen.

      Ukooko tuo" partalpsoserty" trolli itsekään lietsoessaan vihaa matuja kohtaan omiin sanoihinsa.
      Eikö trolli huomaa mitä tekee, kun nyt on jo samaistanut Wienin puukottajan Turun puukottajan kanssa ja siinä oheessa samaistat kaikki ulkomaalaiset puukottajiksi. Onko tämä "ummikko ulkomailla" edes käynyt rajojemme ulkopuolella. Lukisi toi mitä tuossa linkissä sanotaan.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15200098/syyttaja-palmen-murha-ratkeaa-viela

      lukutaidokas (tämä on samasta linkistä)

      10.3.2018 13:08

      Aikuisia partaäijiä hyysätään kuin pieniä lapsia! Kaikki maksetaan viimeisen päälle!Jopa maahntulo paperit hukattu Välimereen, henkilöllisyys vaihtuu sopivan tilaisuuden tullen toiseen lukuisia kertoja jne. jne.
      Eivätkö itse pysty huolehtimaan itsestään huolimatta surffauksesta halki turvallisen Euroopan Peräpohjolan Hölmölään!?
      Takaisin kotimaihinsa rakentamaan uuteen nousuun maitinsa moiset korskeat matuherrat

      Tässä linkki mistä keskustelu otettu.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15211930/wienin-puukottaja-tuli-maahan-pakolaisena

      Teidät on manipuloitu niin kuin Hitler aikoinaan manipuloi kansaa.

    • Nääsnöösnääsnääs

      Media elää terroristien (ääriliikkeiden) kanssa symbioosissa tai mutualsimissa. https://fi.wikipedia.org/wiki/Mutualismi_(biologia) Tuo klikkaus vie teidät biologiaan, mutta minä takoitan yhteistoiminnalla eli mutualismilla kahden osapuolen välistä henkistä suhdetta, joka on kummallekin myönteinen. Paitsi minulle kielteinen. Tämä onkin kimurantinpi kymysys, sillä mediassapa mutualismi onkin kinkkinen juttu. Ellei media kertoisi tapahtumista nii tapahtumat voisi jopa jäädä tapahtumatta. Minä taas tarvitsisin mediaa kertomaan mitä minulle on tehty.

      Tämä on niin kimurantti kysymys ettei poliitikotkaan tajua kuinka kimurantti kysymys tämä on. Totuus on aivan eri asia mitä josssakin on tapahtunut median silmin katsottuna. Minä haluaisin kertoa totuuden, miksi Palmen murhassa on niin paljon valhetta ja eriskummallisia juttuja, kuten Haamumies, verilammikko ja luodit. Lähdetään niistä liikkeelle, mutta sitä ennen haluan julkaista uudestaan viime yönä poistetut viestini ja katsotaan onko sama sensori paikalla vai onko heillä jokin yhteinen linja. Täältä poistetaan luvaton määrä viestejä, jotka ovat aivan sääntöjen mukaisia mutta kun ovat poliittisesti arkoja niin ne poisteaan. Poliittiseti arkoja valtapolitiikan suhteen. Valtapolitiikan johon kuuluukoko kirjo. Koko eduskunta ja valtamedia ja osa somettakin.

    • SuullinenKuinika

      "Tästä alta on poistettu kuusi samaa viestiä, mutta niitä ei ole poistettu sen takia että ne olisivat lietsoneet vihaa kansan keskuuteen vaan siksi, että ovat arkoja asioita totuuden esille tuloon Palmen murhaa koskien. Ylläpito suojelee "murhaajia".
      Ei saa ymmärtää väärin, että paljastus antaisi konkreettisedti nimen murhaajalle ja ylläpito suojelisi häntä. Ei vaan se suojelee sitä, ettei se asia paljastuisi, että murha oli bluffia."
      Tuo oli lainaus yllä olevasta viestistä. Minä muutin kuusi samaa viestiä, mutta he poistavat vain kaksi. Olen laittanut samat viestit jo kolme kertaa.

      Koitan laittaa ne tähän uudestaan, Mutta jos ne poistetaan niin kopioikaa ne jä lähettäkää ne vaikka Venäjälle, sillä nyt ylläpito suojelee rikollisia. Rikollisten suojelu on rikos. Yläpipommummo ei tajuan sitä.

      Mitä enempi se poistaa arkaluontoisia viestejä niin sitä enempi se syyllistyy totuuden peittelyyn ja totuus on se, ettei Palmea koskaan tapettu tuohon kadun kulmaukseen ja minä olen kertonut mikä siinä on takana. Miksi ulapipo haulaa poistaa viestin jos se itse ei ole suullinen.

    • skakandegrundval

      Thereisamanwithagun kirjoittaa salalitto palstalla

      11.3.2018 22:24
      Uusi
      https://www.youtube.com/watch?v=htsGbNmwScc Jos otoksia on otettu useampia niin hmm........
      https://www.youtube.com/watch?v=d89goIzHDQg Kohdassa 5:05 sanotaan kuolinaika 11.21
      https://www.youtube.com/watch?v=wLqXmZbn79A Valehtelisiko esim. hän. Salaliittoihinhan kuuluu että mukana olleet ovat kaikki jossain juonessa mukana. Ehkä jokainen tekee vain oman osansa ja pitää turpansa kiinni siitä, että joku totena esitetty asia onkin valhettta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/10516944/oswald-salaliitto
      Oswald salaliitto ei ole saanut kovinkaan paljon jalansijaa niin kuin Kuuhuijaus tai 9/11. Palmestahan on salaliitto mutta se koskee vain sitä että poliisit olisivat murhan takana. Sitten on se salaliitto ettei kukaan olisi tapettukaan. Viimeksi luin siitä tuolta.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15201262/olof-palmen-murhasta-32-vuotta#comment-93114171
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14747551/olof-palmen-murhasta-tanaan-31-vuotta
      https://yle.fi/uutiset/3-8696125 Media on kirjoittavinaan rehellisesti, mutta katsokaa sitä verilammikkoa tässsä lehtijutussa on iso kuva siitä. Mitä mieltä olet? Verta vai ???

      Siitä ei kai ole epäilystä etteikö Kennedyä ammuttu tuolloin ja tuohon paikkaan. Oswaldista en ole varma mutta Palmesta taidan olla sata varma luettuani erään ketjun jutut. Valitse noista.

    • KyttäävätHulluja

      SelviääJosSelviää kirjoittaa salaliitto palstalla

      11.3.2018 22:14

      Uusi Uskotteko sattumiin. Miksi Palme pariskunnalta kului niin kauan aikaa elokuvan loppumisesta klo 11:00 illalla ja matkaa murhapaikalle oli tuskin ajassa kuin 5 minuuttia. Hänet murhattiin kello 11:21 illalla. Ihmeellinen sattuma sen kanssa, että epäilty Lee Harvey Oswald ammuttiin kello 11:21 aamulla. Tapettiinkohan Petterssonkin vai kaatuiko tuo oikeesti ja löi päänsä.

      Tarkennetaan. Siis tuo aika 11:21 on sama vaikka toinen illalla ja toinen aamulla tarkoittaa sitä, että se kuuluu vain ilmeisesti Palmen murhan lavastajien juoneen. Jos Oswaldia ei oikeesti tapettu niin ja jos Palmeakaan ei aiottu tappaa niin sehän on kiva yhteensattuma ja sattuma on isossa osassa tässsäkin huijauksessa niin kuin kaikisssa muissakin mitä niitä onkaan.
      Ne jotka noita huijauksia tekee saavat ideansa monesti aiemmista tapahtumista. Vakoilu on myös niiden takana tai kyttäys.
      Kyttäävät jotain hullua ja sitten yrittävät saada sen hullujenhuoneelle.. Jos nuo murhat ja terroriteot on oikeesti tapahtuneet niin tekijät on täytynyt saada tekemään ne jossain hypnoottisessa tilassa. Mutta kun ne yleensä tapetaan tai ne tekevät itsemurhan niin niitä ei päästä kunnolla kuulustelemaan. Nyt on yt on Itävallassa yksi hullu ja Suomessa toinen joita ei tapettu kiinni otettaessa. Niin ja sen kaljakuskin oikeuden käynti on par'aikaa käynnissä Ruotsissa.

    • JymyUutinen

      Oswald salaliitto ei ole saanut kovinkaan paljon jalansijaa niin kuin Kuuhuijaus tai 9/11. Palmestahan on salaliitto mutta se koskee vain sitä että poliisit olisivat murhan takana. Sitten on se salaliitto ettei kukaan olisi tapettukaan. Viimeksi luin siitä tuolta. Siellä on myös ne viestit jotka täältä poistettiin. Palmea ei siis kukaan murhannut. Eikä nyt näemmä Oswaldiakaan.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15201262/olof-palmen-murhasta-32-vuotta#comment-93114171
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14747551/olof-palmen-murhasta-tanaan-31-vuotta
      https://yle.fi/uutiset/3-8696125 Media on kirjoittavinaan rehellisesti, mutta katsokaa sitä verilammikkoa tässsä lehtijutussa on iso kuva siitä. Mitä mieltä olet? Verta vai ???

      Jos Oswaldia ei ammuttu tuolloin minkä todistaa se että ampuma otoksia otettiin ainakin kaksi. Onko se nousemassa Jenkeissä nyt jymy uutiseksi.
      https://www.youtube.com/watch?v=htsGbNmwScc
      Nämä kouluammuskelut ja toripuukoyukset ei kiinnosta näemmä enää ketään. Minä toin Palme mysteeriin motiivin miksi se lavastettiin ja siitä voi lukea eri viestikejuista joihin olen kirjoittanut. Ei sekään letkauta täällä olijoita ja tänne kirjoittavia.

    • Ihmisensyvinolemus

      Jos tuollainen pultsari pääsee roskajuttujen avulla 100 te vuosituloihin pelkästään selittämällä ja spekuloimalla, kannattaa.

    • voissapaistettu

      Syyttäjä: Palmen murha ratkeaa vielä (Tämän ketjun aloittajan otsikko)

      jäns.kää

      27.2.2018 20:46 (tämä kirjoitettu päivää ennen murhan vuosipäivää)

      Viime vuonna Palmen murhan tutkinnan johtoon asetettu syyttäjä uskoo, että Palmen murha ratkeaa vielä. Hän sanoo myös uskovansa, että murhasta käräjäoikeudessa, mm. Palmen lesken todistuksen perusteella, tuomittu, mutta hovioikeuden vapauttama edesmennyt Christer Pettersson ei ole Olof Palmen murhaaja.

      Erikoinen yksityiskohta on tämän uuden Palmen murhaa tutkivan syyttäjän nimi, joka on Krister Petersson. (Vertaa edellä mainitun murhasta epäilyn nimeen - Christer Pettersson)

      Kuinka Petterson oikeastaan tuli tutkimusten kannalta mielenkiintoiseksi Siihen ei ole mahdollista vastata aivan suoralta kädeltä, Tutkimuskomitea kirjoitti murhan perusteellisen läpikäynnin jälkeen, ettei ollut mahdollista määritellä, miten ja miksi juuri Petterssonista tuli niin mielenkiintoinen. Itseasiassa aika varhaisessa vaiheessa juuri Petterssonista tuli vinkkejä, mutta ne koskvat sitä, että hän muistutti etsintäkuulutuskuva (Varjostajaa) "Skuggania", joka sitten otettiin pois levityksestä, koska se ei liittynyt tutkimukseen. Toinen vihjaaja sanoi, että Pettersson voisi tulla "aivan täysin hulluksi". Toisin sanoen aika heikkohermoiseksi. Kaksi syytä Petterssonin pidätykseen. !. Siksi koska muistutti varjostajaa. 2. Hänellä taipumusta pikaisesti raivostua. (go beserk) Häntä ei vihjaaja verrannut Haamumieheen (kuva tässä alla) vaan skugganiin. Tuo seikka että tämä haamukuva ei kuvaa murhaajaa vaan jotain muuta tuli esiin jo Hans Hölmérin saadessa potkut 1987. Suomessa vain Uusi Suomi kirjoitti siitä silloin keväällä.
      https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

      Skugganin kuvan löydätte tämän linkin keskikohdalta. Se on Poutiaisten veljesten kirjasta "inuti labyrinten". Puotiaiset asuvat Ruotsissa ja kirjoittivat kirjan ruotsiksi. Suomensin siitä tuon kohdan. Kuvan tehnyt chileläinen maahanmuuttaja myönsi huijanneensa kaikkia joku vuosi "murhan" jölkeen sanoen syyksi siirtolaispolitiikka. Kaikki luulivat murhaajaa etelämaalaiseksi haamukuvan tummien silmien ja tukan vuoksi. Skuggan on enemmän ruotslaisen näköinen.

      https://inviktorveritas.wordpress.com/2016/02/29/palmemordet-inuti-labyrinten-del-3/

      Hur blev då Petterson intressant i utredningen. Det går inte riktigt att svara på, Gransknings-kommisionen skrev efter sin grundliga genomgång att det inte gick att fastställa hur och varför just Pettersson blev så intressant. Det inkom visserligen tidigt tips om just Pettersson, men det rörde att han var lik fantombilden ”Skuggan”, en bild som sedan drogs tillbaka då den inte hade koppling till utredningen. Ett annat tips sa att Pettersson kunde bli ”helt jävla galen”. Ganska tunt initialt med andra ord.

      Uusi tutkimusjohtaja on vuoden tutkinut asiaa ja sanoo vain ettei usko että Pettersson olisi syyllinen. Paljonko on vetänyt palkkaa tuona aikana, jos mitää muuta ole kerrottavana niin onpa helppo työ. Ja palkka senkun jatkaa juoksemista. Lehdet julistivat vuosi sitten tämän uutisen.
      Nyt tutkimuksia johtaa pääsyyttäjä Krister Petersson, joka on tutkinut aiemmin muun muassa ulkoministeri Anna Lindhin murhaa vuonna 2003.
      Oliko hänen valintansa tuolloin Anna Lindhin murhaa tutkimaan se, että se toisi Palmen murhan kansalaisten mieleen. Olihan Palmen murhasta tuolloin kulunut jo 15 vuotta. Anna Lindh puukotettiin 9. syyskuuta 2002 (9/11). Oliko siinäkin joku assosiaatio (jakumo-assosiaatio)

      • LateLaPasesta

        Minähän ikäinen manaaja oikein on. Manaaja ei varmaan muista vuotta 1986 kun Palme bluffi tehtiin. Minä olin 13 kun Kennedy murhattiin ja 19 kun Kuuhuijaus tehtiin. Kennedy taitaa olla ainoa oikeassti tapahtunut tapaus, vaikka sen aivot hukkuivatkin johonkin ja ampujista ei ole tietoa, mutta minä ainakin uskon että Kennedy kuoli siihen kun hänen aivonsa lensi pellolle. Ei voi sanoa etteikö hänellä olisi ollut aivoja alkujaankaan niin kuin monesta muusta, mutta joku mysteeri sekin on että aivot lähtivät kävelemään obduktiosalista, missä ruumiinavaus tehtiin.

        Kuuhuijauksesta on alettu puhumaan oikeastaan internetin ja keskustelupalstojen tullessa markkinoille. Minä kuulin siitä tai luin vasta varmaan noin 19 vuotta sitten ensi kerran baaritiskillä kapakassa. Netissä siitä kirjoiteltiin enemmän aikaisemmin. Milloin ensimmäistä kertaa en tiedä.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/182473/montako-kertaa-on-kayty-kuussa

        Oswaldin kuuluisaa kuvaa, missä tuo huutaa kun luoti osuu mahaan, aloin kummastella jo kauan. Kirjoitin siitä salaliitto palstalle eilen ja sitten tämän ketjun vuonna 2012 https://keskustelu.suomi24.fi/t/10516944/oswald-salaliitto
        Mutta vasta eilen opin että ampuja ei ollutkaan Jack Ruby ja epäilykseni vahvistui että on muitakin jotka epäilevät että sekin on teatteria paukkupatruunoineen. Ja koska Palmen murhaa verrataan aina Kennedyn murhaan niin jännä sattuma on se että ne molemmat tapahtuivat 11.21 joskin toinen aamulla ja toinen illalla. Minua ihmetytti myös miksi pariskunta käveli ja viivytteli niin kauan tullakseen murhapaikalle. Filmin päätyttyä kello 23.00 ja 21 minuuttia kului johonkin. Haluttiinko bluffille symboolinen aika 11.21. Sekä Palmen että Oswaldin murhathan on bluffia.

        Thereisamanwithagun

        11.3.2018 22:24
        https://www.youtube.com/watch?v=htsGbNmwScc Jos otoksia on otettu useampia niin hmm........
        https://www.youtube.com/watch?v=d89goIzHDQg Kohdassa 5:05 sanotaan kuolinaika 11.21
        https://www.youtube.com/watch?v=wLqXmZbn79A Valehtelisiko esim. hän. Salaliittoihinhan kuuluu että mukana olleet ovat kaikki jossain juonessa mukana. Ehkä jokainen tekee vain oman osansa ja pitää turpansa kiinni siitä että joku totena esitetty asia onkin valhettta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/10516944/oswald-salaliitto
        Oswald salaliitto ei ole saanut kovinkaan paljon jalansijaa niin kuin Kuu huijaus tai 9/11. Palmestahan on salaliitto mutta se koskee vain sitä että poliisit olisivat murhan takana. Sitten on se salaliitto ettei kukaan olisi tapettukaan.

        Mä en oikein tiedä miksi näitä minun paljastuksiani poistetaan. Ketä suojellaan? Teitä lukijoitako. Kyllä luulisin että lukijat kestävät kuulla minkälaisen totuuden tahansa ja asiathan koskevat asoita joista on kulunut jo iäisyys.


      • AntiExorcist
        LateLaPasesta kirjoitti:

        Minähän ikäinen manaaja oikein on. Manaaja ei varmaan muista vuotta 1986 kun Palme bluffi tehtiin. Minä olin 13 kun Kennedy murhattiin ja 19 kun Kuuhuijaus tehtiin. Kennedy taitaa olla ainoa oikeassti tapahtunut tapaus, vaikka sen aivot hukkuivatkin johonkin ja ampujista ei ole tietoa, mutta minä ainakin uskon että Kennedy kuoli siihen kun hänen aivonsa lensi pellolle. Ei voi sanoa etteikö hänellä olisi ollut aivoja alkujaankaan niin kuin monesta muusta, mutta joku mysteeri sekin on että aivot lähtivät kävelemään obduktiosalista, missä ruumiinavaus tehtiin.

        Kuuhuijauksesta on alettu puhumaan oikeastaan internetin ja keskustelupalstojen tullessa markkinoille. Minä kuulin siitä tai luin vasta varmaan noin 19 vuotta sitten ensi kerran baaritiskillä kapakassa. Netissä siitä kirjoiteltiin enemmän aikaisemmin. Milloin ensimmäistä kertaa en tiedä.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/182473/montako-kertaa-on-kayty-kuussa

        Oswaldin kuuluisaa kuvaa, missä tuo huutaa kun luoti osuu mahaan, aloin kummastella jo kauan. Kirjoitin siitä salaliitto palstalle eilen ja sitten tämän ketjun vuonna 2012 https://keskustelu.suomi24.fi/t/10516944/oswald-salaliitto
        Mutta vasta eilen opin että ampuja ei ollutkaan Jack Ruby ja epäilykseni vahvistui että on muitakin jotka epäilevät että sekin on teatteria paukkupatruunoineen. Ja koska Palmen murhaa verrataan aina Kennedyn murhaan niin jännä sattuma on se että ne molemmat tapahtuivat 11.21 joskin toinen aamulla ja toinen illalla. Minua ihmetytti myös miksi pariskunta käveli ja viivytteli niin kauan tullakseen murhapaikalle. Filmin päätyttyä kello 23.00 ja 21 minuuttia kului johonkin. Haluttiinko bluffille symboolinen aika 11.21. Sekä Palmen että Oswaldin murhathan on bluffia.

        Thereisamanwithagun

        11.3.2018 22:24
        https://www.youtube.com/watch?v=htsGbNmwScc Jos otoksia on otettu useampia niin hmm........
        https://www.youtube.com/watch?v=d89goIzHDQg Kohdassa 5:05 sanotaan kuolinaika 11.21
        https://www.youtube.com/watch?v=wLqXmZbn79A Valehtelisiko esim. hän. Salaliittoihinhan kuuluu että mukana olleet ovat kaikki jossain juonessa mukana. Ehkä jokainen tekee vain oman osansa ja pitää turpansa kiinni siitä että joku totena esitetty asia onkin valhettta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/10516944/oswald-salaliitto
        Oswald salaliitto ei ole saanut kovinkaan paljon jalansijaa niin kuin Kuu huijaus tai 9/11. Palmestahan on salaliitto mutta se koskee vain sitä että poliisit olisivat murhan takana. Sitten on se salaliitto ettei kukaan olisi tapettukaan.

        Mä en oikein tiedä miksi näitä minun paljastuksiani poistetaan. Ketä suojellaan? Teitä lukijoitako. Kyllä luulisin että lukijat kestävät kuulla minkälaisen totuuden tahansa ja asiathan koskevat asoita joista on kulunut jo iäisyys.

        Huomatkaa kuinka muutin sanan vastaisena > vastaisesti. Onko ylläpidolla mitään sääntöjä.
        Pyysin ylläpitoa poistamaan tuon yläpuolella olevan LateLaPastan viestin kun se on sama kuin tuo alempana oleva "kuka valvoo valvojia viesti"

        Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisesti
        Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisesti
        Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisesti
        Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisesti
        Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisesti
        Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisesti

        SyyllinenKuinika

        10.3.2018 17:34
        "Tästä yltä on poistettu kuusi samaa viestiä, mutta niitä ei ole poistettu sen takia että ne olisivat lietsoneet vihaa kansan keskuuteen vaan siksi, että ovat arkoja asioita totuuden esille tuloon Palmen murhaa koskien.

        Manaaja on ainoa joka on edes sen verran kiinnostunut maailman menosta, että on viitsinyt edes kommentoida. Tuolla kysytään manaajan ikää. Minä olin 13 kun Kennedy murhattiin. Ja sitä voidaan kutsua oikeaksi murhaksi, sillä se ei ainakaan ollut mikään extempore päähänpisto.

        Palmen murhasta taas on sanottu niin sillä sen suunnitelmallisuudesta ei voida puhua ainakaan samalla lailla edes samana päivänä kuin Kennedyn murhasta, johon sitä halutaan jostain syystä verrata. Enemmän sillä ainakin ulkoisesti on yhtäläisyyksiä Lee Harvey Oswaldin ampumisen kanssa. Se tapahtui vuonna 1963 ja Palme oli vuonna 1986. Eroa tapahtumien välillä vain 26 vuotta. Nyt elämme vuotta 2018 ja Oswaldin murhasta tulee tänä vuonna 55 vuotta ja Olof Palmesta tuli jo 32 vuotta. Onko siinä nyt hirveesti eroa noin ajallisesti historian kannalta katsottuna kumpaa murhaa sitä noin harrastus mielessä tutkisi. (minulla tosin on muut syyt)

        Minun kannalta katsoen ehkä se, että 13 vuotiaana leikin vielä ilmapistooleilla kun taas 36 vuotiaana joka olin, kun Palmen sanottiin kuolleen, saatoin leikkiä jopa oikeillakin aseilla tai ainakin olin niiden kanssa tuttu, sillä armeijan käyneenä jokainen on sellaiseen tutustunut, ellei sitten ole ollut sivari. Siihen aikaan siviilipalvelusta ei tunnettu ja samaan aikaan ihmiskunta kävi Kuussa. Elimme vuotta 1969. Minä uskoin silloin että siellä oltiin käyty, eikä kukaan ainakaan ääneen muuta puhunut. Nyt en enää usko.

        Äitini opetti minulle iltarukouksen "levillä eiku levolla siis levolle lasken Luojani (en alleni). Armias ole suojani. Jos vuoteeltain en nousisi. Taivaaseen ota tykösi".
        Taisin sitä hokea vielä 13 vuotiaanakin. Käsite taivas tuli kuvioihin, kun tuossa iässä filosofiset pohdinnot maailman menosta alkoivat nostaa päätään nuorukaisen maailmankatsomuksessa. Kotoonta en saanut minkäänlaista uskonnollista kasvatusta josko en muutakaan "kasvatusta".

        Meillä oli tapana poikien kanssa maata vaikka ruohikolla tai lumihangessa ja tuijottaa kohti avaruutta ja pohdiskella ja jopa kinata siitä mihin tämä tai tuo kaikki päättyy. Joku sanoi että seinään, johon heti teräväpäisempänä huomautin, että mihinkäs se seinä sitten päättyy. Paksuneee vain tai sen takaa alkaa toinen tyhjyys.
        Noh, Ruotsissa erään terroristin ajelu päättyi seinään ja useita sivullisia kuoli. Mutta hyvä asia tässä on se, että niin Ruotsissa kuin Suomessakin terrorismi loppui siihen, sillä kukaan ei usko, että ne on tosi tapahtumia. Tositapahtumia siinä mielessä että kuorma-autosta on kuva seinään törmänneenä ja video kuinka se viihältää erään liikkeen valvontakameran ohi, mutta siinä ne todisteet sitten onkin. Tollaiset todisteet on helppo lavastaa. Ja ihmisten puheet. Vain puhetta.

        Niin mistä minun piti kirjoittaa on se, että onko ylläpidolle mitään sääntöjä mitä viestejä se saa poistaa ja mitä ei. Minä kuitenkin tallennan nämä tulevaa kirjaani varten, joka koskee sellaista asiaa kuin että kuinka Suomen kansaa kusettajat on mediaa hyväksi käyttäen kusettaneet siitä lähtien kun kusetus alkoi.
        Koska se Suomessa alkoi on minulle epävarmaa, mutta Bodom järven murhat on varmaan yksi niitä ensimmäisimpiä. Bodominjärven murhien tekijää ei ole saatu selville. https://fi.wikipedia.org/wiki/Bodominjärven_murhat
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kyllikki_Saaren_murha
        Tuokin voi olla alku rikoslehdiston nousuun. Murhaajaa ei ole saatu selville, vaikka tapausta tutkittiin paljon.
        Ruotsissa Palmen murhasta on kirjoitettu sivu tolkulla ja tehty jopa useita elokuviakin, joista viimeinen on Christer Petterssonista. Hänen persoonaansa on siinä siloteltu aika lailla vaikken vielä elokuvaa ole edes nähnyt, mutta voin vain kuvitella.
        Kysyisin Manaajalta uskooko hän, että Jumala ajelee Kuussa sinne jätetyillä mönkijöillä vai onko jutut mönkijöistä silkkaa valhetta jonka lopullisen totuuden vain Jumala tietää.
        On tämä aikamoista Jumalan teatteria kaikkine Allahu Äkbär huutoineen. Pojat oli aikaansa edella silloin Oulussa kun heittivät paskaa meidän silmille.


      • JamesJatkumoKelkka
        AntiExorcist kirjoitti:

        Huomatkaa kuinka muutin sanan vastaisena > vastaisesti. Onko ylläpidolla mitään sääntöjä.
        Pyysin ylläpitoa poistamaan tuon yläpuolella olevan LateLaPastan viestin kun se on sama kuin tuo alempana oleva "kuka valvoo valvojia viesti"

        Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisesti
        Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisesti
        Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisesti
        Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisesti
        Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisesti
        Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisesti

        SyyllinenKuinika

        10.3.2018 17:34
        "Tästä yltä on poistettu kuusi samaa viestiä, mutta niitä ei ole poistettu sen takia että ne olisivat lietsoneet vihaa kansan keskuuteen vaan siksi, että ovat arkoja asioita totuuden esille tuloon Palmen murhaa koskien.

        Manaaja on ainoa joka on edes sen verran kiinnostunut maailman menosta, että on viitsinyt edes kommentoida. Tuolla kysytään manaajan ikää. Minä olin 13 kun Kennedy murhattiin. Ja sitä voidaan kutsua oikeaksi murhaksi, sillä se ei ainakaan ollut mikään extempore päähänpisto.

        Palmen murhasta taas on sanottu niin sillä sen suunnitelmallisuudesta ei voida puhua ainakaan samalla lailla edes samana päivänä kuin Kennedyn murhasta, johon sitä halutaan jostain syystä verrata. Enemmän sillä ainakin ulkoisesti on yhtäläisyyksiä Lee Harvey Oswaldin ampumisen kanssa. Se tapahtui vuonna 1963 ja Palme oli vuonna 1986. Eroa tapahtumien välillä vain 26 vuotta. Nyt elämme vuotta 2018 ja Oswaldin murhasta tulee tänä vuonna 55 vuotta ja Olof Palmesta tuli jo 32 vuotta. Onko siinä nyt hirveesti eroa noin ajallisesti historian kannalta katsottuna kumpaa murhaa sitä noin harrastus mielessä tutkisi. (minulla tosin on muut syyt)

        Minun kannalta katsoen ehkä se, että 13 vuotiaana leikin vielä ilmapistooleilla kun taas 36 vuotiaana joka olin, kun Palmen sanottiin kuolleen, saatoin leikkiä jopa oikeillakin aseilla tai ainakin olin niiden kanssa tuttu, sillä armeijan käyneenä jokainen on sellaiseen tutustunut, ellei sitten ole ollut sivari. Siihen aikaan siviilipalvelusta ei tunnettu ja samaan aikaan ihmiskunta kävi Kuussa. Elimme vuotta 1969. Minä uskoin silloin että siellä oltiin käyty, eikä kukaan ainakaan ääneen muuta puhunut. Nyt en enää usko.

        Äitini opetti minulle iltarukouksen "levillä eiku levolla siis levolle lasken Luojani (en alleni). Armias ole suojani. Jos vuoteeltain en nousisi. Taivaaseen ota tykösi".
        Taisin sitä hokea vielä 13 vuotiaanakin. Käsite taivas tuli kuvioihin, kun tuossa iässä filosofiset pohdinnot maailman menosta alkoivat nostaa päätään nuorukaisen maailmankatsomuksessa. Kotoonta en saanut minkäänlaista uskonnollista kasvatusta josko en muutakaan "kasvatusta".

        Meillä oli tapana poikien kanssa maata vaikka ruohikolla tai lumihangessa ja tuijottaa kohti avaruutta ja pohdiskella ja jopa kinata siitä mihin tämä tai tuo kaikki päättyy. Joku sanoi että seinään, johon heti teräväpäisempänä huomautin, että mihinkäs se seinä sitten päättyy. Paksuneee vain tai sen takaa alkaa toinen tyhjyys.
        Noh, Ruotsissa erään terroristin ajelu päättyi seinään ja useita sivullisia kuoli. Mutta hyvä asia tässä on se, että niin Ruotsissa kuin Suomessakin terrorismi loppui siihen, sillä kukaan ei usko, että ne on tosi tapahtumia. Tositapahtumia siinä mielessä että kuorma-autosta on kuva seinään törmänneenä ja video kuinka se viihältää erään liikkeen valvontakameran ohi, mutta siinä ne todisteet sitten onkin. Tollaiset todisteet on helppo lavastaa. Ja ihmisten puheet. Vain puhetta.

        Niin mistä minun piti kirjoittaa on se, että onko ylläpidolle mitään sääntöjä mitä viestejä se saa poistaa ja mitä ei. Minä kuitenkin tallennan nämä tulevaa kirjaani varten, joka koskee sellaista asiaa kuin että kuinka Suomen kansaa kusettajat on mediaa hyväksi käyttäen kusettaneet siitä lähtien kun kusetus alkoi.
        Koska se Suomessa alkoi on minulle epävarmaa, mutta Bodom järven murhat on varmaan yksi niitä ensimmäisimpiä. Bodominjärven murhien tekijää ei ole saatu selville. https://fi.wikipedia.org/wiki/Bodominjärven_murhat
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kyllikki_Saaren_murha
        Tuokin voi olla alku rikoslehdiston nousuun. Murhaajaa ei ole saatu selville, vaikka tapausta tutkittiin paljon.
        Ruotsissa Palmen murhasta on kirjoitettu sivu tolkulla ja tehty jopa useita elokuviakin, joista viimeinen on Christer Petterssonista. Hänen persoonaansa on siinä siloteltu aika lailla vaikken vielä elokuvaa ole edes nähnyt, mutta voin vain kuvitella.
        Kysyisin Manaajalta uskooko hän, että Jumala ajelee Kuussa sinne jätetyillä mönkijöillä vai onko jutut mönkijöistä silkkaa valhetta jonka lopullisen totuuden vain Jumala tietää.
        On tämä aikamoista Jumalan teatteria kaikkine Allahu Äkbär huutoineen. Pojat oli aikaansa edella silloin Oulussa kun heittivät paskaa meidän silmille.

        Mä en oikein tiedä miksi näitä minun paljastuksiani poistetaan. Ketä suojellaan? Teitä lukijoitako. Kyllä luulisin että lukijat kestävät kuulla minkälaisen totuuden tahansa ja asiathan koskevat asoita joista on kulunut jo iäisyys
        Onko ylläpidolle Suomen laissa määrätty mitään sääntöjä mitä viestejä se saa poistaa ja mitä ei.

        Miksi esimerkiksi tällainen viesti täytyy poistaa. Murhasta on kulunut 54 vuotta. Sama kuin kirjoittais että Galugulan tappoi Rotovius pontius vuonna 345. Tämän tässä alla poitivat.

        Jos Oswaldia ammutaan paukkupatruunalla ja hän tekeytyy kuolleeksi, niin hänen on täytynyt olla salajuonessa mukana. Miten hänen loppuelämänsä sitten on sujunut, onkin sitten asia erikseen.
        Ralph Cinque sanoo tai epäilee, että Oswald tapettiin joko ambulanssissa matkalla saitaalaan tai jo poliisilaitoksella (yläkerrassa mihin hänet vietiin ampumisen jälkeenodottamaan ambulansia). Hän on kyllä aika velton näköinen paareilla, kun hänet viedään autotallista pois, mutta verta ei näy misssään, joten oltaisko hänet vain nukutettu.

        Minä olin nähnyt sen kuvan missä Oswald on suu auki kun luoti osuu mahaan tai kylkeen ja nähnyt Jack Rubyä esittävän miehen ase kädessä samassa kuvassa. Olen myös nähnyt toisiakin kuvia Jack Rubystä aikoinaa, mutta en osannut alkaa kiinnittää huomiota hänen takatukkaansa. Toisella pitemmät hiukset ja toisella niska siististi ajettu. Jos vielä joku väittää että ampuja takatukkineen tai ruokkoomattomine niskoineen on yksi ja sama Jack Ruby niin minä hyppään kaivoon. Jos ampuja on FBI agentti James Bookhout ja hän käytti paukkupatruunaa niin koko murha menee uusuksi. Tarkoitan sen tulkinta. Molempien sekä Kennedyn ja Oswaldin.

        Noh, nyt se on siinä. Miksi se täytyi poistaa. Laitan sen loppuosan toiseen viestiin tähän alle niin tiedän kummassa on se asia jota ei saa sanoa. Ottakaa huomioon että asiasta on kulunut 54 vuotta.


      • SairastaTouhua

        Minua valvotaan. Joka tunnin välein he poistavat viestini kun pelkäävät totuutta 54 ja 32 vuoden takaa.
        Kerronko mitä taphtui ristillä kun Jessen kanssa kaverini iso potenssiin 200 isä roikkui ristillä tuon vieressä ja mitä he keskustelivat keskenään.. Vai onko sekin liian uutta tekstiä. Täytyykö mennä Kivisiin ja Sorasiin että tänne saa kirjoittaa historiasta. Tehän teette itsenne naurettaviksi.


      • Too_much_seconal
        LateLaPasesta kirjoitti:

        Minähän ikäinen manaaja oikein on. Manaaja ei varmaan muista vuotta 1986 kun Palme bluffi tehtiin. Minä olin 13 kun Kennedy murhattiin ja 19 kun Kuuhuijaus tehtiin. Kennedy taitaa olla ainoa oikeassti tapahtunut tapaus, vaikka sen aivot hukkuivatkin johonkin ja ampujista ei ole tietoa, mutta minä ainakin uskon että Kennedy kuoli siihen kun hänen aivonsa lensi pellolle. Ei voi sanoa etteikö hänellä olisi ollut aivoja alkujaankaan niin kuin monesta muusta, mutta joku mysteeri sekin on että aivot lähtivät kävelemään obduktiosalista, missä ruumiinavaus tehtiin.

        Kuuhuijauksesta on alettu puhumaan oikeastaan internetin ja keskustelupalstojen tullessa markkinoille. Minä kuulin siitä tai luin vasta varmaan noin 19 vuotta sitten ensi kerran baaritiskillä kapakassa. Netissä siitä kirjoiteltiin enemmän aikaisemmin. Milloin ensimmäistä kertaa en tiedä.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/182473/montako-kertaa-on-kayty-kuussa

        Oswaldin kuuluisaa kuvaa, missä tuo huutaa kun luoti osuu mahaan, aloin kummastella jo kauan. Kirjoitin siitä salaliitto palstalle eilen ja sitten tämän ketjun vuonna 2012 https://keskustelu.suomi24.fi/t/10516944/oswald-salaliitto
        Mutta vasta eilen opin että ampuja ei ollutkaan Jack Ruby ja epäilykseni vahvistui että on muitakin jotka epäilevät että sekin on teatteria paukkupatruunoineen. Ja koska Palmen murhaa verrataan aina Kennedyn murhaan niin jännä sattuma on se että ne molemmat tapahtuivat 11.21 joskin toinen aamulla ja toinen illalla. Minua ihmetytti myös miksi pariskunta käveli ja viivytteli niin kauan tullakseen murhapaikalle. Filmin päätyttyä kello 23.00 ja 21 minuuttia kului johonkin. Haluttiinko bluffille symboolinen aika 11.21. Sekä Palmen että Oswaldin murhathan on bluffia.

        Thereisamanwithagun

        11.3.2018 22:24
        https://www.youtube.com/watch?v=htsGbNmwScc Jos otoksia on otettu useampia niin hmm........
        https://www.youtube.com/watch?v=d89goIzHDQg Kohdassa 5:05 sanotaan kuolinaika 11.21
        https://www.youtube.com/watch?v=wLqXmZbn79A Valehtelisiko esim. hän. Salaliittoihinhan kuuluu että mukana olleet ovat kaikki jossain juonessa mukana. Ehkä jokainen tekee vain oman osansa ja pitää turpansa kiinni siitä että joku totena esitetty asia onkin valhettta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/10516944/oswald-salaliitto
        Oswald salaliitto ei ole saanut kovinkaan paljon jalansijaa niin kuin Kuu huijaus tai 9/11. Palmestahan on salaliitto mutta se koskee vain sitä että poliisit olisivat murhan takana. Sitten on se salaliitto ettei kukaan olisi tapettukaan.

        Mä en oikein tiedä miksi näitä minun paljastuksiani poistetaan. Ketä suojellaan? Teitä lukijoitako. Kyllä luulisin että lukijat kestävät kuulla minkälaisen totuuden tahansa ja asiathan koskevat asoita joista on kulunut jo iäisyys.

        "Kuuhuijauksesta on alettu puhumaan oikeastaan internetin ja keskustelupalstojen tullessa markkinoille. " Tässä olisikin sinulle oikein syväanalyysin paikka, mistähän tämä voisi johtua...


    • JosefMankeli

      Ylva Anna Maria Lindh (19. kesäkuuta 1957 Tukholma – 11. syyskuuta 2003 Solna) oli ruotsalainen poliitikko, joka toimi Ruotsin ympäristöministerinä 1994–1998 ja ulkoministerinä vuodesta 1998 kunnes hänet murhattiin syyskuussa 2003. Tuolla ylempänä kirjoitin väärän kuolinpäivän. https://fi.wikipedia.org/wiki/Anna_Lindh
      Harva nykynuori muistaa kuka kukin oli historiassa kun vanhemmillakin on näin Alzeheimerin aikakautena vaikeuksia muistinsa kanssa.

      Oliko hänen (Krister Petersson) valintansa tuolloin Anna Lindhin murhaa tutkimaan se, että se toisi Palmen murhan kansalaisten mieleen. Olihan Palmen murhasta tuolloin kulunut jo 15 vuotta. Anna Lindh puukotettiin 11. syyskuuta 2003 (9/11). Oliko siinäkin joku assosiaatio (jakumo-assosiaatio)
      Kuolin päivä korjattu. Se oli siis (9/11). Krister Petersson alkoi tutkia merhaa. Palmea ei vielä mainittu vaan tuolla assosiaatiolla ihmisten mieliin palasi automaattisesti Palmen murha. Se taas että Lindh puukotettiin (jos puukotettiin) juuri 9/11 päivänä vei päähuomion tuosta muistopäivästä josta oli kulunut kaksi vuotta. Ruotsissa eikä Suomessa haluttu puhua asiasta sillä oli jo tullut ilmi ettei talot sortuneetkaan siksi että niihin törmäsi lentokoneet.

      Jäin katsomaan telkkarista ohjelmaa Josef Mengelestä "Kuoleman enkelin metsästys". Se päättyi 19.55 sanoihin -"useimmat 'rikoksesta ihmisyyttä vastaan' saivat rangaistuksen". Täytyy vain yks kas kysyä mihin loppuivat nuo rikokset. Eikö viattomien ihmisten salaseuranta ole rikos häntä kohtaan. Onhan hänkin ihminen vaikka onkin köyhä.
      Katsotaan onko sensuuri iskenyt. Kai sekin on jotain rikollista touhua.

    • Manaaja

      Tais olla suvakki tää palameki?

    • KukaValvooValvojia

      Minähän ikäinen manaaja oikein on. Manaaja ei varmaan muista vuotta 1986 kun Palme bluffi tehtiin. Minä olin 13 kun Kennedy murhattiin ja 19 kun Kuuhuijaus tehtiin. Kennedy taitaa olla ainoa oikeassti tapahtunut tapaus, vaikka sen aivot hukkuivatkin johonkin ja ampujista ei ole tietoa, mutta minä ainakin uskon että Kennedy kuoli siihen kun hänen aivonsa lensi pellolle. Ei voi sanoa etteikö hänellä olisi ollut aivoja alkujaankaan niin kuin monesta muusta, mutta joku mysteeri sekin on että aivot lähtivät kävelemään obduktiosalista, missä ruumiinavaus tehtiin.

      Kuuhuijauksesta on alettu puhumaan oikeastaan internetin ja keskustelupalstojen tullessa markkinoille. Minä kuulin siitä tai luin vasta varmaan noin 19 vuotta sitten ensi kerran baaritiskillä kapakassa. Netissä siitä kirjoiteltiin enemmän aikaisemmin. Milloin ensimmäistä kertaa en tiedä.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/182473/montako-kertaa-on-kayty-kuussa

      Oswaldin kuuluisaa kuvaa, missä tuo huutaa kun luoti osuu mahaan, aloin kummastella jo kauan. Kirjoitin siitä salaliitto palstalle eilen ja sitten tämän ketjun vuonna 2012 https://keskustelu.suomi24.fi/t/10516944/oswald-salaliitto
      Mutta vasta eilen opin että ampuja ei ollutkaan Jack Ruby ja epäilykseni vahvistui että on muitakin jotka epäilevät että sekin on teatteria paukkupatruunoineen. Ja koska Palmen murhaa verrataan aina Kennedyn murhaan niin jännä sattuma on se että ne molemmat tapahtuivat 11.21 joskin toinen aamulla ja toinen illalla. Minua ihmetytti myös miksi pariskunta käveli ja viivytteli niin kauan tullakseen murhapaikalle. Filmin päätyttyä kello 23.00 ja 21 minuuttia kului johonkin. Haluttiinko bluffille symboolinen aika 11.21. Sekä Palmen että Oswaldin murhathan on bluffia.

      Thereisamanwithagun

      11.3.2018 22:24
      https://www.youtube.com/watch?v=htsGbNmwScc Jos otoksia on otettu useampia niin hmm........
      https://www.youtube.com/watch?v=d89goIzHDQg Kohdassa 5:05 sanotaan kuolinaika 11.21
      https://www.youtube.com/watch?v=wLqXmZbn79A Valehtelisiko esim. hän. Salaliittoihinhan kuuluu että mukana olleet ovat kaikki jossain juonessa mukana. Ehkä jokainen tekee vain oman osansa ja pitää turpansa kiinni siitä että joku totena esitetty asia onkin valhettta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/10516944/oswald-salaliitto
      Oswald salaliitto ei ole saanut kovinkaan paljon jalansijaa niin kuin Kuu huijaus tai 9/11. Palmestahan on salaliitto mutta se koskee vain sitä että poliisit olisivat murhan takana. Sitten on se salaliitto ettei kukaan olisi tapettukaan.

      Mä en oikein tiedä miksi näitä minun paljastuksiani poistetaan. Ketä suojellaan? Teitä lukijoitako. Kyllä luulisin että lukijat kestävät kuulla minkälaisen totuuden tahansa ja asiathan koskevat asoita joista on kulunut jo iäisyys.

    • KovaaPeliäBostonissa

      Kuinka moni Allahu Albarin huutaja on ollut vain yksittäinen hullu. Terrorismia yritetään tuoda Suomeen kaikin keinoin. Ketkä sitä Suomeen tuovat muut kuin valtamedia ja poliitikot ja Supo.
      Lisätään listaan vielä Naton salainen armeija ja Kennedyn mainitsema secret society. Se että Kennedy oli sitä vastaan maksoi hänen henkensä. Olisiko aika herätä.
      Hän ja he ovat ainakin heränneet. https://www.youtube.com/watch?v=zUkyLuOXhnA

      Kun täältä poistetaan näitä viestejä niin ei tiedä mitä on jäljellä ellei käy kaikkea läpi. Tässä on toisesta ketjusta napattu hyvä mielipide ja kun katsotte tuon videon (jos jaksatte) niin katsokaa ainakin sen lopusta kohdasta 1:02:32 eteenpäin niin siinä asiantuntija sanoo, ettei usko Oswaldia ammutun tuossa autotallissa vaan hänet tapettiin matkalla sairaalaan tai poliisiasemalla, mutta ennen sairaalaa kuitenkin. Eli hän ei usko, että lääkärit voisivat olla juonessa mukana ja Oswaldille oltaisiin maksettu patsyksi lähtemisestä ja tuo olisi päässyt asumaan rahojen kanssa jonnekin lomasaarelle, missä häntä ei oltaisi tunnistettu. Uusi identiteetti tietenkin oltaisiin hommattu.

      Oli miten oli niin tuosta kyllä selviää ettei ampuja ole Jack Ruby ja aseessa oli paukkupatruuna. Silloin tuo koko autotallillinen porukkaa oli salajuonessa mukana. Ja on sitä näihin päiviin saakka.

      Sama kuuhuijauksessa, jonka voisin laittaa tähän uudestaan, niin näette kuinka sekin asia jakaa mielipiteitä. Jotkut ovat vastakkaista mieltä vain kiusataakseen niitä jotka ovat toista mieltä ja haukkuvat toinen toisiaan. https://keskustelu.suomi24.fi/t/182473/montako-kertaa-on-kayty-kuussa

    • Hiiri-Hiilamo

      Vangittu 22. heinäkuuta 2011

      22 11=33

    • Poiliisi

      Tästä poistettiin viesti alle kymmenessä minuutissa. Onko se laillista?

    • Otsatukka

      Rotta-Roolamo

      13.3.2018 20:53 Uusi
      Hiiri-Hiilamo

      13.3.2018 2:42
      Uusi
      Vangittu 22. heinäkuuta 2011
      22 11=33 (montako kertaa Kuussa on käyty?)
      Kuusi kertaa Kuussa > kuus kertaa kuus > 6x6=33 (vaikka lukumystiikka ei liity tähän lainkaan)

      Oli miten oli niin tuosta kyllä selviää ettei ampuja ole Jack Ruby ja aseessa oli paukkupatruuna. Silloin tuo koko autotallillinen porukkaa oli salajuonessa mukana. Ja on sitä näihin päiviin saakka.

      Sama kuuhuijauksessa, jonka voisin laittaa tähän uudestaan, niin näette kuinka sekin asia jakaa mielipiteitä. https://keskustelu.suomi24.fi/t/182473/montako-kertaa-on-kayty-kuussa

      Jotkut ovat vastakkaista mieltä vain kiusataakseen niitä jotka ovat toista mieltä ja haukkuvat toinen toisiaan. Sama joka ketjussa. Haukutaan toinen toistamme tyhmiksi ja jopa hulluiksi. https://www.youtube.com/watch?v=zUkyLuOXhnA Katso takatukkaa.

    • Ehehee

      Laskin että tästä viestiketjusta on poistettu 32 viestiä sääntöjen vastaisesti, sillä niissä ei ole ollut mitään muuta kuin Paavo Palkin ja James Jatkumon paljastuksia terrorismin todellisesta luonteesta ja Palmen murhasta. He naamioituvat eri nimimerkkien alle säilyttääkseen anonymiteettinsä.

      Alkaa tuntumaan että joku pelkää että kerron kohta murhaajan nimen. Älkää peljätkö, sillä sellaista ei ole ainakaan Palmen tapauksessa, sillä murhahan oli bluffia niin kuin olemme saaneet täällä oppia.

      Jos Palmen murha oli tarkoitettu vitsiksi niin miksemme saa sitten nauraa sille ja ylistää heitä (lavastajia) hyvästä ja onnistuneesta bluffista.

      • MeinKampferttiTippa

        En nyt löydä sitä viestiä missä kirjoitin että julkisuuden henkilöitä tapetaan avaruusaseella koteihinsa. Yleensä he ovat jo vanhoja, muttei niin vanhoja kuin Mein Kampfrad.
        Ingvar Kamprad died in his sleep of pneumonia at his home in Småland, Sweden, on 27 January 2018 at the age of 91.

        En muista mikä se asia oli mistä he saivat idean tappaa juuri Mein Kampfradin, mutta nyt julkaisen mikä toi heille mieleen Stephen Hawkingin ja miksi hänet täytyi tuoda julkisuuteen just nyt, mikä tapahtuu joissain tapauksissa vain heidän kuolemiensa kautta. Kirjoitin vuodesta 1963 aiemmin.
        It was in 1963 that Stephen Hawking’s life changed forever.
        Hawking died at his home in Cambridge, England, early in the morning of 14 March 2018. His family did not reveal the cause of his death, only stating that he "died peacefully"

        He sädettävät nuo kuoliaiksi avaruusaseellaan. Hawking tuli heille varmaan mieleen (alamäki) mäkihaukasta ja siitä kun paraolympialaisten avajaisia katsellessamme kysyin sohvaperuna kaveriltani, että mitä nuo rullatuoliurheilijat urheilee talvella. Ei kai ne mäkeä laske, sanoin.
        Tämä meni salakuunteluun ja se huvitti vakoilijoitani. Sitten muistikuva AlamäkiHaukka viestistä, jonka kirjoitin tänne helmikuussa ja jossa sanoin ettei Suomessa saa laskea leikkiä muurareista ja mäkihypystä. Eddie Edwards vei heidän mielensä Englantiin ja sitten vielä kun kirjoitin, että lapsena katselimme avaruuteen, niin siinä sitten oltiinkin jo Hawkingissa. Sitten kirjoitin yhdessä viestissä, että olen invalidi ja etten pysty poistumaan koneen äärestä niin minulla on kaiket yöt aikaa kirjoitella tänne Suoli 24 foorumiin. Suoli 24 toi heille mieleen mustan aukon, jota Hawking tutki tuloksellisesti. Näin toimii alitajunta vitseissä konnotaatioilla.

        ”Stephen Hawkingin merkitys oli suuri etenkin tieteen popularisoijana. Hän nosti esille ihmisen ja maailmankaikkeuden yhteyden. Hän toi mustat aukot tavallisille kansalaisille”, tähtitieteen professori Esko Valtaoja tiivistää.

        Yritän tiivistää miten nuo saavat inspiraationsa noihin murhiinsa muistelemalla mitä tänne olen kirjoittanut ja assosioimalla eri sanoista ideoita liittäen ne milloin mihinkin asiaan tai henkilöön (yleensä johonkin suureen) ja mitä kotonani ja myös ulkona jollekin milloinkin sanon tuo heille myös ideoita. Yleensä sellaiset sanomiset, mikä herättää naurua eli huvittavat sanomiset niin kuin pyörätuoli mäkihyppy kisat, saa heidät toimimaan.
        Olen kirjoittanut tänne Freudin kirjasta ”Der Witz und Seine Beziehegung zu den Unbewuste” eli Vitsin suhteesta tiedostumattomaan. Minullapa ne tiedostuu nykyään välittömästi sillä minulla ei ole muuta tekemistä kuin maailman menon seuraaminen koneen vieressä kököttäen ja telkkarin katselu sohvaperunana makoillen.

        Minuahan seurataan ja valvotaan ulkomailta käsin kun Suomessa ei siviilitiedustelulakia ole niin he seuraavat minua ulkomailta joko HAARPin tapaisella systeemillä tai jopa sateliiteilla. Jo yli 30 vuotta. Pystyvät jopa näkemään katon läpi mitä milloinkin teen niin kuin nyt kirjoitan tätä viestiä. Tunnin päästä ylläpito poistaa sen kiusallaankin niin kuin se taas tänään on poistanut kaikki viestini. Se ei halua vakoilijoiden jäävän kiinni ja vastuuseen teoistaan mikä ulkomailla tosin on laillista -siviilitiedustelu ja hauskan pitäminen meidän hullujen kustannuksella.
        Hawkingin murha on pahempi kuin Skripalin myrkytys.
        https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005595169.html


      • GaliLeoKinnunen
        MeinKampferttiTippa kirjoitti:

        En nyt löydä sitä viestiä missä kirjoitin että julkisuuden henkilöitä tapetaan avaruusaseella koteihinsa. Yleensä he ovat jo vanhoja, muttei niin vanhoja kuin Mein Kampfrad.
        Ingvar Kamprad died in his sleep of pneumonia at his home in Småland, Sweden, on 27 January 2018 at the age of 91.

        En muista mikä se asia oli mistä he saivat idean tappaa juuri Mein Kampfradin, mutta nyt julkaisen mikä toi heille mieleen Stephen Hawkingin ja miksi hänet täytyi tuoda julkisuuteen just nyt, mikä tapahtuu joissain tapauksissa vain heidän kuolemiensa kautta. Kirjoitin vuodesta 1963 aiemmin.
        It was in 1963 that Stephen Hawking’s life changed forever.
        Hawking died at his home in Cambridge, England, early in the morning of 14 March 2018. His family did not reveal the cause of his death, only stating that he "died peacefully"

        He sädettävät nuo kuoliaiksi avaruusaseellaan. Hawking tuli heille varmaan mieleen (alamäki) mäkihaukasta ja siitä kun paraolympialaisten avajaisia katsellessamme kysyin sohvaperuna kaveriltani, että mitä nuo rullatuoliurheilijat urheilee talvella. Ei kai ne mäkeä laske, sanoin.
        Tämä meni salakuunteluun ja se huvitti vakoilijoitani. Sitten muistikuva AlamäkiHaukka viestistä, jonka kirjoitin tänne helmikuussa ja jossa sanoin ettei Suomessa saa laskea leikkiä muurareista ja mäkihypystä. Eddie Edwards vei heidän mielensä Englantiin ja sitten vielä kun kirjoitin, että lapsena katselimme avaruuteen, niin siinä sitten oltiinkin jo Hawkingissa. Sitten kirjoitin yhdessä viestissä, että olen invalidi ja etten pysty poistumaan koneen äärestä niin minulla on kaiket yöt aikaa kirjoitella tänne Suoli 24 foorumiin. Suoli 24 toi heille mieleen mustan aukon, jota Hawking tutki tuloksellisesti. Näin toimii alitajunta vitseissä konnotaatioilla.

        ”Stephen Hawkingin merkitys oli suuri etenkin tieteen popularisoijana. Hän nosti esille ihmisen ja maailmankaikkeuden yhteyden. Hän toi mustat aukot tavallisille kansalaisille”, tähtitieteen professori Esko Valtaoja tiivistää.

        Yritän tiivistää miten nuo saavat inspiraationsa noihin murhiinsa muistelemalla mitä tänne olen kirjoittanut ja assosioimalla eri sanoista ideoita liittäen ne milloin mihinkin asiaan tai henkilöön (yleensä johonkin suureen) ja mitä kotonani ja myös ulkona jollekin milloinkin sanon tuo heille myös ideoita. Yleensä sellaiset sanomiset, mikä herättää naurua eli huvittavat sanomiset niin kuin pyörätuoli mäkihyppy kisat, saa heidät toimimaan.
        Olen kirjoittanut tänne Freudin kirjasta ”Der Witz und Seine Beziehegung zu den Unbewuste” eli Vitsin suhteesta tiedostumattomaan. Minullapa ne tiedostuu nykyään välittömästi sillä minulla ei ole muuta tekemistä kuin maailman menon seuraaminen koneen vieressä kököttäen ja telkkarin katselu sohvaperunana makoillen.

        Minuahan seurataan ja valvotaan ulkomailta käsin kun Suomessa ei siviilitiedustelulakia ole niin he seuraavat minua ulkomailta joko HAARPin tapaisella systeemillä tai jopa sateliiteilla. Jo yli 30 vuotta. Pystyvät jopa näkemään katon läpi mitä milloinkin teen niin kuin nyt kirjoitan tätä viestiä. Tunnin päästä ylläpito poistaa sen kiusallaankin niin kuin se taas tänään on poistanut kaikki viestini. Se ei halua vakoilijoiden jäävän kiinni ja vastuuseen teoistaan mikä ulkomailla tosin on laillista -siviilitiedustelu ja hauskan pitäminen meidän hullujen kustannuksella.
        Hawkingin murha on pahempi kuin Skripalin myrkytys.
        https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005595169.html

        Polariz- kirjoittaa salaliitto palstalla

        14.3.2018 19:31
        Hawkingilla ei tietääkseni ole suomenkielisiä läheisiä, mutta pahoittelut jos on ja tästä mielensä pahoittaa. Kuitenkin RIP sille joka kuoli, milloin nyt kuolikin. Vaikka nyt ihan tietoiskuksi, että sellainenkin salaliittoteoria on olemassa että se Steven Hawking joka tänään kuoli, jos edes kuoli, ei olisi ehkä oikea ja alkuperäinen Stephen Hawking, vaan joku look-a-like, jonka kaikki sanomiset on voitu kirjaimellisesti kirjoittaa hänelle. Ymmärrän jos sellainen käy mielessä kun katsoo hänen vanhoja haastattelujaan, joissa hän ei välttämättä ole ihan läsnä, ja kyllähän kerrotaankin että vastaukset niissä on ihan käytännön syistä valmiiksi kirjoitettuja, niin ruokkiihan se tuota salaliittoteoriaa, jonka suurin syy on kuitenkin siinä ettei ALS taudin kanssa pitäisi pystyä elämään 55 vuotta. Tilastoa Wikipediasta ALS -kuolleisuudesta:

        "Tavallinen jäljellä oleva elinikä sairauden toteamisesta on 3–5 vuotta. Viisivuotiseloonjäämisennuste on 20 prosenttia, ja kymmenen vuoden kuluttua diagnosoinnista on elossa vielä noin 10 prosenttia. Hyvin harvoin potilas saattaa elää diagnoosin saamisesta vuosikymmeniä; kuuluisa fyysikko Stephen Hawking sairasti ALS:ia vuodesta 1963 kunnes menehtyi
        14.3.2018."

        Onko Hawking tässä nyt ainoa syy siihen että Wikipediassa lukee että ALSin kanssa voi joskus harvoin elää vuosikymmeniä? Muistan 2016 sellaisen episodin jossa salaliittoteoreetikko julkaisi videon jossa ensin ihmetteli miksei ALS taudista kertovalla järjestöllä lue sivuillaan Hawkingin nimeä missään, vaikka heillä oli siellä lista kuuluisista ALS-henkilöistä. Se oli hänestä epäilyttävää, koska Hawking olisi taatusti kaikkein kuuluisin ALSia sairastava ihminen, ja antaisi samalla toivoa niihin synkkiin kuolleisuustilastoihin. Oli kun se sivuja ylläpitävä taho ei ehkä itsekään uskoisi Hawkingilla olevan ALSia. Mutta pian tuon videon jälkeen Hawkingin nimi lisättiin sinne listaan, ehkäpä yleisön pyynnöstä.

        ALS vaikuttaa myös aivoihin. Joskus se alkaa dementialla ja myös Alzheimer liitetään aiheeseen. Hawking välttyi siis kaikelta sellaiseltakin ja onnistui jopa ratkaisemaan universumin saloja siinä tilassaan jossa varmasti ei ole helppoa tutkia aineistoja, laskea yhtälöitä ja tehdä havaintoja... paitsi ai niin, eihän kosmologia yleensä vaadikaan kovin näyttäviä todisteita. Pelkkä ideointi riittää. Ideat mustista aukoista hän perui muutama vuosi sitten ja julisti: "ei ole mitään mustia aukkoja" Siitä olen samaa mieltä. Sellainen olisikin täysin arkikokemuksen vastaista eli yliluonnollista ja täysin vailla näyttöä käytännön esimerkkien kautta.

        En ollut kiinnittänyt tähän salaliittoon paljonkaan huomiota, enkä oikein uskonutkaan siihen. Vasta tämä Hawkingin kuolemaan liittyvä lukujen symboliikka paljastaa että tässä on salaseuroilla näppinsä pelissä. En usko sattumaan siinä että Hawking syntyi päivälleen 300 vuotta Galileo Galilein kuoleman jälkeen, kuoli Einsteinin syntymäpäivänä ja tätä päivää kutsutaan myös piin päiväksi koska nyt on 3.14, ainakin jenkeissä jossa numerot menee noin päin kuten piissä. Mitähän muuta yhteensattumaa vielä ilmenee?
        Lue lisää jos kiinnostaa tuolta. Laitan sinne myös nuo viestit jotka ylläpito poistaa ja poisti.
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15217473/stephen-hawking-salaliittoteoria


    • KyäPännii

      Syyttäjä: Palmen murha ratkeaa vielä

      jäns.kää

      27.2.2018 20:46
      Viime vuonna Palmen murhan tutkinnan johtoon asetettu syyttäjä uskoo, että Palmen murha ratkeaa vielä.

      Olisiko ketjun aloittaja voinut kuvitella kuinka paljon ylläpito poistaa täältä viestejä, ettei vaan Palmen murha ratkeaisi. Se on poistanut nyt tähän mennessä 46 viestiä, jotka kaikki on käsitelleet vain Palmen murhan paljastumista tai sen seikan paljastumista, että se oli huijausta koko murha ja syy miksi huijaus tehtiin on kait myös poistettu.

      Hans poika Hölmöör oli sanonut ennen kuin heitti veivinsä, että jos totuus Palmen murhasta tulisi julki, niin koko Ruotsi vapisisi perustuksissaan. Mitä se Suomen ylläpidolle kuuluu estää tuon totuuden julki tulo, kun sehän tapahtui Ruotsissa.

      Nyt on tullut julki ettei Jack Ruby ampunutkaan Oswaldia ja sekin tuntuu harmittavan ylläpitoa. Varmaan sekin että jos vaikka huomenna Trump sanoisi, ettei Kuussa kukaan koskaan käynyt niin ylläpito varmaan söis hikiset sukkansa vitutukseen.

      Mikä ihmeen foorumi tätmä oikein on. Muuta Venäjälle jos ei kelpaa, se varmaan kohta sanoo. Mutta kun se ei sano mitään. Poistelee vain viestejä, jonka jälkeen on täysin mahdotonta sanoa miksi joku viesti poistetaan, kun syytä ei sanota. Kyllä minä voin korjata virheet, jos joku asia on ylläpidon mielestä väärin sanottu tai jotain. Mutta kun tuo vain poistaa ne eikä puhu mitään. Se on tosi sairasta ja epäkohteliasta. Sanokaa te muut palstalaiset mitä täällä saa sanoa ja mitä ei. En minä ole mitään vihapuheita ketään kohtaan levitellyt enkä haistatellut enkä haukkunut. Olen vain kertonut minkä moni jo tietää tästä maailman menosta, että meitä kusettää määrätty media porukka ja tämän foorumin ylläpito puolustaa heitä. Missä on sananvapaus.

    • VennDiagrammi

      Hiljaisuus on tietoa siitä, että ratkaistu on - jo vuosia sitten.

      Pseudotutkimusta, malliin syyskuun 11. 2001 ja .. MH370 .. kaikki muutkin terrori-iskut ..

    • Eikös se suomalaine DNA-tutkija jo selvittäny sen. Vai oliko se Viiltäjä-Jackin tapaus. No, joku semmone kuitenkii... eiköhä se nyt oo taputeltu.

    • MinunKommentti

      Olisiko ketjun aloittaja voinut kuvitella kuinka paljon ylläpito poistaa täältä viestejä, ettei vaan Palmen murha ratkeaisi. Se on poistanut nyt tähän mennessä 46 viestiä,
      Nyt poistettuja viestejä on yli 5o. Tämä minun kommentti.

    • JatkumoLetkumo
    • Nenämakeinen

      Ja koska Palmen murhaa verrataan aina Kennedyn murhaan niin jännä sattuma on se että ne molemmat tapahtuivat 11.21 joskin toinen aamulla ja toinen illalla. Minua ihmetytti myös miksi pariskunta käveli ja viivytteli niin kauan tullakseen murhapaikalle. Filmin päätyttyä kello 23.00 ja 21 minuuttia kului johonkin. Haluttiinko bluffille symboolinen aika 11.21 pm eli 23.21. Sekä Palmen että Oswaldin murhathan on bluffia.
      Tässä täytyy korjata hirveä moka. Jännä sattuma ei ole se että Palme ja Kennedy ammuttiin klo 11.21 toinen am. ja toinen pm. eli ennen puplta päivää ja jälkeen puolenpäivän. Vaan Palme ja Oswald ammuttiin noin. Nyt olen tutkimuksissani löytänyt vielä Boris Nemtsovin joka ammuttiin Moskovajoen ylittävällä Bolšoi Moskvoretskin sillalla perjantaina 27. helmikuuta 2015 kello 23.21. No päivä heittää yhdellä Palmeen nähden 27 ja 28 mutta viikonpäivä oli sama - perjantai. Sekin on tutkimaton tai selvittämätön murha. Sekin on yhteistä Palmen kanssa että hänkin kulki nainen seurassaan. Ei Nemtsov ollut ihan kuka vaan tavallinen tossun kuluttaja Venäjällä. Boris Nemtsovia pidettiin 1990-luvulla presidentti Boris Jeltsinin "kruununperijänä". Hänen murhansa ei ainakaan tuonut Putinille lisäarvoa jos ajatellaan että hänet oltaisiin linkitetty tähänkin murhaan, niin kuin Putin linkitetään nykyään murhaan kuin murhaan. Olihan Boris Nemtsov oppositiopoliitikko ja yksi Venäjän presidentti Vladimir Putinin keskeisimmistä kriitikoista.

      Oswaldhan oli alkuperäinen bluffimurhattu ja Palme matki tuota aikaa 11.21. Olisiko Nemtsov vain sattumalta murhattu samaan aikaan jos hänet oltiin oikeeasti murhattu. Näistä Skripaleista ja siitä toisesta Glushkovista ei tiedä onko ne oikeesti tapettu vai ei. Hän sanoi myös pelkäävänsä,, että on seuraavana Putinin tappolistalla. Ex-vakooja Aleksandr Litvinenkon kuolinsyy oli siis polonium-myrkytys vuonna 2006. Ja 2008 Berezovskin pitkäaikainen liikekumppani Badri Patarkatshisvili kuoli tai menehtyi sydänkohtaukseen vain 52-vuotiaana.. Kaikista syytetään Putinia. Eikö ole jo sairasta tuommoinen syyttely.

      • Staffelfuhrer

        JFK murhattiin kyllä kello 12.30 paikallista aikaa. Ja mitähän ihmettelemistä siinä on, että jos elokuva päättyi kello 23.00 niin ammuttiin vasta 20 minuuttia myöhemmin? Jos olisit yhtään lukenut esim. Gunnar Wallin tai Mårten Palmen kertomuksia illan tapahtumista elokuvan jälkeen niin olisit luulopuheita viisaampi etkä vaivaisi päätäsi tarpeettomilla ihmettelyillä...


      • OiNiitäAikoja
        Staffelfuhrer kirjoitti:

        JFK murhattiin kyllä kello 12.30 paikallista aikaa. Ja mitähän ihmettelemistä siinä on, että jos elokuva päättyi kello 23.00 niin ammuttiin vasta 20 minuuttia myöhemmin? Jos olisit yhtään lukenut esim. Gunnar Wallin tai Mårten Palmen kertomuksia illan tapahtumista elokuvan jälkeen niin olisit luulopuheita viisaampi etkä vaivaisi päätäsi tarpeettomilla ihmettelyillä...

        Staffelfuhrer ei lukenut viestiä tarkkaan. Minä puhun Oswaldin ampumisesta enkä JFK:n joka ei muistuta Palmen murhaa oikeastaan mitenkään.

        ( Lee Harvey Oswald muka ammuttiin klo 11.21 aamupäivällä ja Olof Palme 11.21 illalla. Ihmeellinen yhteensattuma.)

        Kennedy ehkä tunnetaan maailmalla vieläkin, vaikka se on historiaa. Olof Palmea ei tunneta kohta enää edes Suomessa nuorison keskuudessa. Siitä on aikaa jo 32 vuotta, kun hän poistui julkisuudesta.

        Jos olisit yhtään lukenut esim. Gunnar Wallin tai Mårten Palmen kertomuksia illan tapahtumista elokuvan jälkeen niin olisit luulopuheita viisaampi etkä vaivaisi päätäsi tarpeettomilla ihmettelyillä. Kyllä minä olen ne lukenut ja kirjoittanutkin niistä tänne. He siis lähtivät kohti murhapaikkaa noin kymmenen yli yksitoista ja matkaa oli 450 askelta ja he pysähtyivät hetkeksi katselemaan viimaisessa helmikuun säässä erästä näyteikkunaa jonne matkaa oli ehkä 250 askelta ja siitä matkaa murhapaikale vähän alle tuon. Kauanko he katselivat tuota näyteikkunaa ja moniko käveli heidän ohitseen ja kuinka moni käveli heidän perässään. Mitä he juttelivat keskenään kymmenen minuutin ajan elokuvateatterin edessä. Missä murhaaja odotti sen aikaa kunnes pääsi seuraamaan pariskuntaa.
        Mårten Palmen oli sanottu panneen merkille jonkun tyypin, jota sitten väitti loppujen lopuksi kurdin näköiseksi. Meni puihin, kun jossain vaiheessa oli muka väittänyt sen olleen Pettersson.
        Ei sitä Grand-miehestä tehtyä tai tehtyjä kuvia ollut julkisuudessa silloin alussa. Oli vain se kuuluisa fantombild (haamukuva).

        Nimimerkki " Agenda" (siis minä) kirjoittaa alempana:

        15.5.2018 15:53

        Uusi
        Boris Nemtsov ammuttiin Moskovajoen ylittävällä Bolšoi Moskvoretskin sillalla perjantaina 27. helmikuuta 2015 kello 23.31. Päivä on perjantai mutta päivä- määrä on päivän edellä. Kellokin oli tunnin edellä, mutta onko se paikallista aikaa, onkin sitten jo eri asia. Venäjällähän kello on tunnin edellä. Minuutit pitävät paikkansa. (tässä tuli virhe. Tuntihan on sama mutta minuutit on kymmenen minuuttia jäljessä 11.31 pm. eikä 11.21 pm. JOSPA TUONKIN LAVASTAJAT MUISTIVAT VÄÄRIN. Kyllä Nemtsov on saattanut suostua lavastukseen kun ei hän kai niin Putinin henkinen ollut, jos tuolla haluttiin kiusata Putinia. Skripalin myrkytykseenhän ei lännessäkään usko kukaan ja Syyriankin myrkkyiskun kanssa on vähän niin ja näin. Näitä tehdään tällaisia false flakseja niin kuin suomalaiset tajuavat Mainilan laukaukset sellaisiksi. Venäjä on myöntänyt ne tahallaan tehdyiksi ja heidän puoleltaan tulleiksi.

        Nyt me ratkaisemme Palmen huijaus murhaa, joten Mainilalla tämän asian kanssa ei ole mitään tekemistä, paitsi että molemmat olivat false flageja siinä mielessä että NL sai syyn aloittaa suomalaisten siirtämisen väkivalloin kauemmas Leningradin liepeiltä ja Palmen hujaus perustuu taas johonkin aivan muuhun. Se selviää vielä. Nemtsov on myös oma juttunsa.
        Lee Harvey Oswaldilla ei ole suoranaisesti mitään tekemistä kummankaan "murhan" kanssa muuta kuin nuo kelloajat. Niitä matkittiin jostain syystä.

        Minähän sanoin että nuo lavastajat juttelevat keskenään symbooleilla ja tollasilla yhteensattumilla. Ne kun palauttavat mieleen toisia tapahtumia joita ei olla ratkaistu. He ikään kuin mässäilevät noilla asioilla.

        O tempore o mores


    • Eijumalautanen
      • Retardatiomentalisgrava

        Täältä voisi poistaa lisää vaikka kuinka paljon täysin mielikuvituksellisia "murha-analyysejä". Uskomatonta tosiaan mihin meilläkin näissä huuhaa- ja foliohattuteorioissa on menty.


    • Ei_tarvita

      mitään monimutkaisia teorioita.

      Keiden tyylin mukainen oli Palmen murha, ja keillä oli motiivi murhaan?

      Militanteilla kurdeilla. Murha on toteutustavaltaan samanlainen kuin monet muut vastaavat kurdimilitanttien tekemät. Ja Palme oli tunnetusti heidän tappolistallaan poliittisista syistä.

      Case closed.

    • PabloQuatro

      Käsittelyssä 27.5.1924 Cummings pudotti asian, nolle prosequi:n vetoomuksen ja jatkoi kumoamalla Bridgeportin poliisin laatiman todistukset 90 minuutin pituisella esityksellä tuomioistuimelle. (hän kävi todistukset läpi kohta kohdalta)

      Google käänsi "entered a plea of nolle prosequi" > "pudotti asian, nolle prosequi:n vetoomuksen". Kyllähän ton voisi paremminkin kääntää mutta en nyt jaksa.
      Hoh, hän siis teki syyttämättäjättämispäätöksen (nolle prosequi)

      At arraignment on May 27, 1924, Cummings dropped the case, entered a plea of nolle prosequi, and proceeded to discredit the evidence compiled by the Bridgeport police in a 90-minute presentation to the court.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Syyttämättäjättämispäätös (tämä ei aukea)
      https://en.wikipedia.org/wiki/Nolle_prosequi (valitse luettelosta kieli suomi)

      Syyttämättäjättämispäätös on syyttäjän tekemä päätös, jättää syyte nostamatta rikoksesta epäiltyä henkilöä vastaan. (nolle prosequi)

      Paljonko Palmen murhatutkijat saavat palkkaa kokopäiväisestä työstä ja ketä he luulevat voivansa sitten loppujen lopuksi alkaa syyttämään jos murha on bluffia.

      Voisihan tosta bluffista syyttää nyt vain ketä. Kaikkia mukana olleita, mutta mistä löytyy syyttäjä kon asiasta taitaa olla konsensus ettei asiaa ratkaista vaan annetaan mysteerin leijua ilmassa. Siinä ei ole mitään mysteeristä. Siinä on vain ihmisiä jotka puhuvat paskaa eli valehtelevat niin kuin Oswaldin murhassa tai ampumisessa.

      https://www.youtube.com/watch?v=zUkyLuOXhnA

      Lee Harvey Oswald muka ammuttiin klo 11.21 aamupäivällä ja Olof Palme 11.21 illalla. Ihmeellinen yhteensattuma. Ne eivät kuitenkaan liity yhteen muuten kuin että Palme haluttiin ammutun juuri samaan aikaan minuutilleen vaikka tosin illalla.

    • kuolemankauppaa

      Eiköhän se ollut sen asekauppiaan organisoima?

    • TheFutureIsEveryone.s

      1 1=1929389383832920210303310 vai paljonko se on.
      Mä en tiedä näytetäänkö näitä mun viestejäni muille kun ei näytä menevän päähän toi että motiivilla ei ammuta. Tarvitaan se joka ampuu ja ase. Nyt haetaan asetta ja motiivia. Minä olen kirjoittanut kohta 32 vuotta ettei Palmea kukaan ampunut vaan se on huijaus. Onko se vaikea ymmärtää. Täytyy taas laittaa toi poistettu viesti tähän. Se edelsi tuota 13.06 viestiä. Miksi ylläpito poistelee näitä viestejä vaikka iältään on niin nuori ettei ainakaan ole ollut mukana tuossa huijauksessa. Tässä alla tuo viesti. PÄÄTELKÄÄ ITSE MIKSI YLLÄPITO POISTAA SEN. Ettei vaan pelkää totuuden tulevan ilmi.

    • huumormieshehheheh

      Nimimerkki "Nenämakeinen" tässä ketjussa tuolla ylempänä kirjoittaa

      Nenämakeinen

      24.3.2018 1:14

      Oswaldhan oli alkuperäinen bluffimurhattu ja Palme matki tuota aikaa 11.21am - pm.
      Olisiko Nemtsov vain sattumalta murhattu samaan aikaan, jos hänet oltiin oikeeasti murhattu. (sekin voi olla vain tarkoitus tuoda Palme mieliimme)

      Näistä Skripaleista ja siitä toisesta Glushkovista ei tiedä onko ne oikeesti tapettu vai ei. (Skripalhan ei kuollut) Hän (Glushkov) sanoi myös pelkäävänsä, että on seuraavana Putinin tappolistalla.
      Ex-vakooja Aleksandr Litvinenkon kuolinsyy oli siis polonium-myrkytys vuonna 2006. Ja 2008 Berezovskin pitkäaikainen liikekumppani Badri Patarkatshisvili kuoli tai menehtyi sydänkohtaukseen vain 52-vuotiaana.. Kaikista syytetään Putinia. Eikö ole jo sairasta tuommoinen syyttely. Nenämakeinen aiemmassa viestissä ajatteli että kai tuo Palmenkin murhan takana oli Putin. Hehheh. Huumoria pitää olla.

    • Agenda

      Boris Nemtsov ammuttiin Moskovajoen ylittävällä Bolšoi Moskvoretskin sillalla perjantaina 27. helmikuuta 2015 kello 23.31. Hän oli kävelemässä kotiaan kohti Punaisen torin laidalla sijaitsevasta GUM-tavaratalosta yhdessä naisystävänsä, 23-vuotiaan ukrainalaisen mallin Anna Duritskajan kanssa.

      Viikonpäivä oli sama kuin Palmella eli perjantai mutta se oli päivää ennen eli 27. helmikuuta. Mikä muu tuo Palmen mieleen on se, että Nemtsovkin kulki naisen kanssa ja murha tapahtui kadulla keskellä kaupunkia.
      Eihän herroilla ole aikaa ajatella tällaisia asioita. Kellokin oli tunnin edellä, mutta onko se paikallista aikaa, onkin sitten jo eri asia. Venäjällähän kello on tunnin edellä. Minuutit pitävät paikkansa. Media ja sen kanssa pyhässä liitossa olevat (mitä lie tiedustelupalvelijat) porukat keskustelevat toistensa kanssa symboolein ja sattumin. Vai oliko tämä vain oikeasti sattumaa?

      Nuo sattumat ja symboolit toimivat vain tapahtumissa, mitkä ovat hoaxeja eli huijauksia. Turun puukotus ja Barcelonassa tapahtunut terrori-isku ovat sukua keskenään. Siinä sattumia on se että tekijät olivat marokkolaisia. Jatkumoon voi vielä liittää Theo van Goghin murha. Onko teidän vaikea ymmärtää? Kun huijauksia tehdään niin mistä huijarit saavat ideansa niihin. Se on se pointti. Huijarit ovat hyvin kansainvälistä porukkaa ja niillä on agenda. Jotkut tapahtumat voivat olla oikeitakin.

    • KAIKKI-RIKOKSET

      RATKEAVAT !!!

      Kuten Anna Politkovskajan, B Nemtsovin, A Litvinenkon etc..
      Myös pienen englantilaisen tytön katoaminen Espanjassa selviää joskus
      ja rikolliset joutuvat vastuuseen.

    • KAIKKIKOrikokset

      KAIKKI-RIKOKSET

      15.5.2018 16:20

      Uusi

      RATKEAVAT !!!

      Kuten Anna Politkovskajan, B Nemtsovin, A Litvinenkon etc..
      Myös pienen englantilaisen tytön katoaminen Espanjassa selviää joskus
      ja rikolliset joutuvat vastuuseen.

      Ratkeavatko nekin rikokset jotka on tehty LAVASTUKSINA?

    • TukkalaiteJaKeps

      Boris Nemtsov ammuttiin Moskovajoen ylittävällä Bolšoi Moskvoretskin sillalla perjantaina 27. helmikuuta 2015 kello 23.31. Kuka otti ajan sekunttarilla. Vai mistä moinen aika on tuohon tupsahtanut minuutilleen. Palme tapettiin (jos tapettiien) kello 23.21 ja tuo aika saatiin jostain pankkiautomaatin kuitista. Joku oli juuri nostanut rahaa automaatista kun laukaus kaikui pitkin katuja. Vaikka rouva Palme sanoi kuulleensa äänen aivan kuin jotkut kakarat olisivat pilailleet papateilla (smällare ) http://rakettikeiu.com/tuotteet/papatti/
      Lee Harvey Oswald ammuttiin paukkupatruunalla aamulla 11.21 ja Palme illalla 11.21. Noista videoista olen onkinut kaikenlaista.

      Märten palme sanoi että juttelivat hetken (en stund) mamman ja papan kanssa elokuvan päätyttyä kello 11.00 illalla. Matkaa murhapaikalle oli noin 350 metriä tai 450 askelta. Rouva sanoi että he pysähtyivät hetkeksi (inte länge) jonkun liikkeen näyteikkunaa katselemaan. Kuinka matka voi kestää yli 21 minuuttia.

      Niin paljon ristiriitaisuuksia ettei mihinkään voi uskoa. Tässä murhassa mikään ei ole totta tai jos onkin niin se on kaikkea muuta mitä meille kerrotaan ja on kerrottu.

      Jos Olof Palmen "murhalla" haluttiin sanoa että he tietävät jotain Oswaldin murhasta. Murha on sitaateissa siksi että sitä ei tapahtunut. Sitten Nemtsovin "murhalla" haluttiin taas sanoa että he tietävät jotain Palmen "murhasta". Näin he keskustelevat keskenään tiedustelupalvelut.

      https://www.youtube.com/watch?v=Jf9IhfoNRZE

      Lars Jeppson antoi tukka mallinsa Haamumiehelle. Tukkalaitteet ovat melkein samanlaiset.

    • Anonyymi

      OLIKOHAN PALMEN MURHAN TAKANA < ESIM JUGOSLAAVIT. TAI RUOTSIN POLIISIN ÄÄRIOIKEISTOSIIPI

    • Anonyymi

      Kumma juttu

    Ketjusta on poistettu 71 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1193
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      966
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      860
    4. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      839
    5. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      16
      839
    6. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      824
    7. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      760
    8. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    9. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      77
      748
    10. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      47
      728
    Aihe