Minkälainen on juhannus konffa keurulla ?

Mika Yrjölä siellä viemässä muihin Helluntaiseurakuntiin Hillsong että nekin muuttuu kirkoksi paavin hengessä ja niin on uuskarismaattiset menestysteologit tyytyväisiä.

81

3025

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • PääkonttoriTiedottaja

        Tänä vuonna on erittäin hyvä syy tulla mukaan. Konffa on suomen suurin uudestisyntyneiden uskovien kokoontuminen.


      • No nyt heitit kyllä paha vitsi tai valhe. Valitkaa vapaasti..


      • Esazo

        Kyllä se on surullista Mika Yrjölä hengestä juopumisopetus ja Hillsong ilmiö. Mutta eipä tuo M. Yrjölä ole isossa teltassa puhumassa. Mitä itse ohjelmaa vilkaisin. Konffassa on kuitenkin iso valikoima ohjelmaa. Esim. rukousteltta hieman perinteisiin kokouksiin tottuneille. Mukaan vaan rukouksen hengessä.


      • JÄTSKIÄPIZZAAKAHVIA

        Tuosta videosta selvisi ainakin selvästi, että 'vatsa on heidän jumalansa'! Ei sanaakaan Jeesuksesta, esittelijöillä!


    • savistavis

      Toivottavasti et tule sinne,Savis muuten sinustakin tulee tavis.

    • talkoolainen

      Rock festareihin verrattava tapahtuma muutamaa ohjelmatelttaa lukuunottamatta.

    • Onksjo

      Jokos kaikki yösappi on vuodatettu?

    • Minkälainen on Hillsongin menoa alaspäin tänä vuonna konffassa ?? Jäämme odottelemaan !!

    • Niin huom. Jos ei olisi Mika ,,, Hillsongin kanssa siellä niin vois olla Toivoa että Jumala pystyisi ilmestyä ja saisimme nähdä nousua ja Puhdistettu kansa joka iloitsisi kun tietäisi että ylösnousu taivaaseen on taattu ja selvä !!

      • AikaPäättymässä

        Amen, Savis!


      • Niin nyt on ikävä että etukäteen tietää tulosta tuosta konffasta. ja sekin on ikävä että näkee ettei enää ole Helluntailaisilla kiinnostusta puhua tästä konffasta enää. Kaikki keskustelut on siirtynyt uuskarismattiisellä yltiöilmiö sivuille..


    • Erkinnimimerkki

      Erityisen köyhä ohjelma tänä vuonna.

      Kuka viitsii mennä kuuntelemaan Juha Ketolaa, Mooses Laukkasta, Pekka Perhoa, Pekka Havupaloa tai Petri Mäkilää?

      • entule

        no en minä ainakaan.

        istun ennemmin onkimassa ja puhun asiaani Jumalani kanssa ilman veivaajien apua.


      • Kuuntelenkyllä

        Todellakin haluan kuunnella.

        En ymmärrä, miksi täällä pitää arvostella ja haukkua. Kun haukkuu toisia, esittää epäsuorasti itseään tuomarina ja oikeaksi olevana.
        Sellainen asenne ei saa uskottavuutta aikaan!


    • sfsxg

      Puhujat ovat väärässä hengessä olevia pastoreita, jotka opettavat korvasyyhyyn. Aikamedian kirjoja myydään Stockmannin Hullujen Päivien tyyliin. Jotain voi löytää messuilta, mutta muuten harhassa olevat konfa. Konfassa ei enää järjestetä kastetta esim. luterilaisille halukkaille, koska he haluavat, että kastettavat suorittavat sen paikallisseurakunnassa siihen liittyen.

      • Ihmettelenvain

        Sfsxg Taitaa olla itse väärässä hengessä.


      • HullutPäivät

        Pizzajonoissa ja kirjamyynnissä "hullut päivät".
        Kähmiikö muslimitkin siellä tyttöjä?


    • Niinkuinaina

      Hyvä konffa tulossa, kuten ennenkin.

    • Jaskataska

      Konffan romanikokous on ainakin joka vuosi ollut todella hyvä. Kaunista musiikkia ja yleensä hieman vanhanaikainen helluntaisaarna. Jälleen menossa kuuntelemaan!

    • KaruselliaJaHattaroita

      Se on varma, että sen konffan lavalla esiintyy pelkkiä maksullisia naisia ja miehiä, jopa hellareiden jumala ja Raamatun Jumalaa rienaavan konffansa ohjelmanumerot, - joita ei parhallakaan tahdolla voi kutsua Raamatun Elävän Jumalan sanaksi, - ovat kaikki maksullisia. Hellarivanhempien äitelät pikkulapset laulavat "rakastavansa Jeesusta".

      Kaikki on imelää ja ällöä showta. Mustalaiskuoro Seinäjoen tangomarkkinoilta saa ylenmääräiset taputukset. Hellarit taputtavat kaikelle omissa "jumalanpalveluksissaan", joka on vastoin sivistyneitä tapoja. Jopa vieraillessaan kristittyjen hautajaisissa he antavat raikuvat aploodit laulavalle kanttorille, Hellarit taputtavat ja nauravat kaikelle.

      Kristillisessä kirkossa ja hautajaisissa ei taputeta, vaikka siellä laulaisi kuinka suureksikin "julkkikseksi" tiedetty, esim. lähiomainen. Vainajan omaisia kunnioitetaan, kysymys ei ole helluntailaisten omasta naurutilaisuudesta, jota heidän, pyytämättä kuuluisi naureskellen ja vitsejä väännellen alkaa johtaa. Tämä, tilaisuuden kakkossija onkin hellareille kova ja vieras paikka.

      No, konffa on sirkus, suuri show makkaramyynteineen ja vessajonoineen. En tiedä, josko siellä myydään esim. Jeesus-ilmapalloja ja hattaroita. Kukaan aito kristitty ei niihin pilkkajaisiin jalallaan astu.

      • laarilaarilaa

        soffi nyt runoilee taas omiaan, koita jaksaa se on nyt kesä.


      • TotuusEiPalaTulessakaan
        laarilaarilaa kirjoitti:

        soffi nyt runoilee taas omiaan, koita jaksaa se on nyt kesä.

        Helluntailaiset eivät kestä minkäänlaista arvostelua ja vastaavat heistä totuuden kertoviin kirjoituksiin asiattomasti ja helluntailaisella alatyylillä, jota ed. helluntairikollinnenkin, "laarilaarilaa" edustaa. Hänen kirjoituksensa on todistus itsessään. Kaikki sanamme todistavat jotakin.

        Noista mainituista hautajaisista ei ole kauaakaan ja hellareiden sopimaton käytös, ohi lähiomaisten kunnioituksen on sieltäkin erityisen hyvässä muistissa. Muuan vainajan lähiomainen poistui koko hautajaisista kun hänen kolmas (vai neljäs?) yrityksensä nousta seisomaan ja aloittaa puhe keskeytyi siihen että aina joku ei-lähiomainen porhalsi etualalle esittämään omaa, pitkää selontekoaan. Herrasväen hautajaisissa on tapana, että lähimmät puhuvat ja vieraat sitten, jos aikaa on. Pitkiä puheita ei pitäisi kenenkään muun kun läheisimpien pitää.

        Mainituissa hautajaisissa sai myös musiikialan arvostettu kanttori taputukset hellareilta, kuin Saalemin lavajulkkis. Lähiomaisia hävetti. Totinen ja loukaantunut ilme näkyi vainajan serkkujen kasvoilla.

        Eräissä hautajaisissa kauan sitten muuan koko suvulle täysin tuntematon hellarinainen puhui puutaheinää 55 minuuttia, ei ymmärtänyt ihmisten vihjailevia katseita vaan nauroi ja kertoi uusia, "mukavia tarinoita" pinnallisesti tuntemastaan vainajasta (joka itse ei ollut hellari) ja sen loputtua luterilaiset sukulaiset sanoivat, että heidän pitääkin nyt jo lähteä paluumatkalle kotiseudulleen jonne heillä oli vain tietyksi ajaksi tilattu pikkubussi.

        Olen aikoinaan joutunut läheisesti tekemisiin mm. erään Helluntaiherätyksen rakennustyömaan kanssa ja itse todistanut sen työturvallisuudesta piittaamattoman toiminnan. Moni, maallisesti katsoen (ja miksemme katsoisi?), lähes ilmaistyöntekijä loukkasi siellä itsensä, samaten moni vammautui pysyvästi. Heille vastattiin: "Herra palkitsee sitten Taivaassa!" (Pulju ei tiettävästii maksanut mitään korvauksia mm. sormensa sirkkelissä menettäneille.) Yksi kuoli. Tämä on totta. Käsittääkseni pulju ei saanut mainittavaa tuomiota ja selityskin tähän on helposti pääteltävissä, kun tietää henkilöt.

        Hellarit ovat imelän tekohengellisesti käyttäytyviä monirikollisia. Huomaamme, että edellä kirjoittanut hellari on tietoinen tosiasioista, muutoin hänellä ei olisi jatkuvaa motiivia pyrkiä peittelemään omiensa rikoksia. Tästä tiedämme varmasti hänen itsensä olevan joko "helluntaipastori" tai tällaisen rikollisen lähiomainen. Hänellä on jokin yhteys Helluntaiherätyksen rikoksiin ja joiden hän ei suvaitsisi tulla julki.

        Ja mitä tulee Netmissionin toimintaan. Se oli ja on ollut huijausta alusta asti. Myöskin sen tietoturvan olemattomuuden vuoksi monet joutuivat henkilökohtaiseen vaaraan. Itse sain niin mystisen kokemuksen, että se oli taatusti yksi elämäni hurjimmista tapahtumaketjuista. Ei uskois, ellei olis itse kokenut. Se oli niin vakava tapahtumasarja, etten kerro siitä enempää.

        Jumala tietää ja perästä kuuluu. Ei kannata uskotella itselleen anteeksiantoa. Ette te tosin koskaan sitä pyydäkään, olette niin varmoja gnostilais-pelagiolaisesta pelastuskestanne. Tai paskat te siitä edes piittaatte, raha se on joka Helluntaiherätystä pyörittää! Mutta kerran tulee päivä jolloin te seisotte tuomiolla. Tapahtuu se "palkanmaksu Taivaassa" johon itse aina vetoatte. Teidän omista sanoistanne teidät tuomitaan. Myös teidät, jotka valitsitte "keiden joukoissa seisoitte", rikollisten puolustajina, vai uhrien. Esim. "15.5.2018 klo 7:08 laarilaarilaa" valitsi rikolliset.

        Minulla on pitkä muisti, enkä itse kirjoita paskaa. Ed. helluntaipastori kuitenkin tahtoo vähätellä uskottavuuttani, eli antaa väärän todistuksen yhdestä lahkon uhreista.

        Todella varoitan ihmisiä, herkkäuskoisia kristittyjä olemasta tekemisissä tämän monirikollisen uskonnon ihmisten kanssa. Hyvää hyvyttäsi voit joutua vaikka tapetuksi. Nuori vähintäänkin hell.saarnamiesten, "pastoreiden", hyväksikäyttämäksi. Ja tämä on tosiasia, ei yhtään liioittelua.


      • Mertiörantaan

        Ei aio tämänkään nimimerkin takana olevakaan Keuruulle mennä,vaan Jämijärvelle juhannuksena.


    • Suosittelen juhannukselle Virkkula baptistien tapahtumaa 20-23.6.2018.

      Puhujina on Pauli Rahkonen, Tom Bollström, Mika Särkkä, Olavi Eskola, Väinö Viikilä, Harri Lampinen, Jari Korhonen ja Mikke Tiainen.

      Lisätietoja: http://www.rukoushuone.fi

      Siunauksin, MM.

      • TaasMaunoEksyttää

        Tässä taas näkee kuinka sokeaksi vuodet saatananpalvojana jättivät Mauno-rukan. Noistakin puhujista iso osa on tehnyt uuskarismaatikkojen kanssa yhteistyötä ja opetukset ovat mitä ovat.

        Eikö Mauno saa ilmestystä? Eikö Pyhä Henki puhu? Kuinka samasta lähteestä voisi tulla raikasta ja virvoittavaa elävää vettä, kun Mauno häpeilemättä ohjaa lampaat susien suuhun...

        Ps. Kun Mauno ei (muka) taaskaan tiedä mistä puhutaan, niin jotta Maunon sokeus tulisi kaikelle kansalle tiettäväksi, niin annetaan vinkiksi voimaevankeliointi (power evangelism).


    • 898888999988

      On oikein,että Helluntaikirkko ei ole kutsunut konferenssiin ulkolaisia vääriä profeettoja tai intialaisia ihmemiehiä riehumaan. Onko tämä sitten merkki siitä, että Helluntaikirkko haluaa tehdä parannuksen. Voiko sellainen onnistua. Onko mahdollista irrottautua katolisesta henkivallasta tai buddhalaisista henkivalloista.Onko yksikään katolinen kirkko onnistunut irrottautumaan katolisesta henkivallasta. Tai onko buddhalainen yhteisö onnistunut pääsemään eroon buddhalaisista henkivalloista.Haluaako edes Helluntaikirkko tehdä parannuksen vai onko siellä vain yksinkertaisesti rahat lopussa, ei ole varaa maksaa väärille profeetoille, sillä sellaiset ovat kalliita..

      Henkivalloista irrottautuminen on paljon vaikeampi tehtävä kuin yksittäisestä riivaajasta vapautuminen ja sekään ei ole helppoa(Luuk 11:24-26).

      Helluntaikirkkoon jäisi siitä huolimatta vielä organisatoorisia vikoja ja vääräää asennetta nikolaiittain opin muodossa. Jumala ei ole koskaan hyväksynyt sitä, että osa porukasta korottaa itsensä muiden yläpuolelle ja alkaa rahastamaan muita. Jumala ei voi olla mukana sellaisessa toiminnassa alistamassa ja hyväksikäyttämässä osaa lapsiaan. Jumala ei voi siunata sellaisen seurakunnan työtä.

      • Yrjölänherätysprofetiat

        Höpäjät. Rahat loppu, ei helluntaikirkko lopeta huijaustaan ennen kuin kirstusta on pohjakin myyty kaniin.


    • Frastuit

      Konffa pitää itse kokea, täältä ei oikeaa tietoa tipu.
      Niinpä olen menossa jälleen paikalle!

    • todellako

      Miksi helluntaiseuroista palaavat näyttävät transsitilassa olevilta ihmisiltä? Pelottavan näköisiä. En edes uskaltaisi mennä sellaisiin tilaisuuksiin. Enkä kuuntelemaan helvetillä pelottelulla. Vähemmästäkin tulee vatsa kipeäksi. Vaikea kuvitella Jumalan olevan sellaisessa mukana.

    • menoajameininkiäpiisaa

      Miksi Juhannuskonfassa ei kasteta uskoontulleita ihmisiä apostolisen käytännön mukaan?

    • Frastuit

      Eihän enää ole kuin rapiat viisi viikkoa kun on konffa Keuruulla!

      Hyvää kannattaa odottaa.

    • Tavantallaaja5

      Kaikki tänne kirjoittaneet olette outoa höpö-sakkia. Ei ymmärrettävää tekstiä ulkopuoliselle. Pistäydyin vaan mielenkiinnosta lukemaan :)

      • 56899993435

        Ei ulkopuolisten tarviikaan ymmärtää.


      • ytrewq
        56899993435 kirjoitti:

        Ei ulkopuolisten tarviikaan ymmärtää.

        Eivätkä pystykään ymmärtämään.


    • Koettuon

      Kannattaa mennä jos haluaa kokea sisäistä ristiriitaa .Veljiä ja siskoja voi nähdä muuallakin ilman puristavaa painetta rinnassa

      • Frastuit

        Tee totinen parannus, sisäiset ristiriitaisia poistuvat!

        Voit jatkaa ilman niitä!


    • samahenkisamavalheenisä

      Patun fanit jatkavat samassa hengessä.

      Sitten arvauksia kehiin...

      Milloin Patu on mukana konferenssin paneelikeskustelussa?

    • Frastuit

      Keskikesän hienoin juhla on Keuruulla, kohta sen aika koittaa.
      Tuskin maltan odottaa...

    • valehtelijoita

      Sellainen,että esitetään pyhää,huudetaan kilpaa hallelujaa,ollaan yli ihmisiä,käydään ostamassa kortsuja ja naatitaan.Hirveä paikka!

      • Jorin

        Missähän olet ollut??


      • valehtelijoita
        Jorin kirjoitti:

        Missähän olet ollut??

        Keuruun konffassa,kiitän Jumalaa ettei tarvitse mennä.Saasta oikein löyhkää siellä.


      • Jorin
        valehtelijoita kirjoitti:

        Keuruun konffassa,kiitän Jumalaa ettei tarvitse mennä.Saasta oikein löyhkää siellä.

        Mihin jatkossa meinaat mennä?

        Pääasia että olet kuulolla.... itse menen Keuruulle.
        Minulla ei ole saastahavaintoja sieltä :)


    • VoinSuositella

      Onneksi vanhoillislestadiolaisten suviseurat radioidaan taas ensi kesänä. Suosittelen lämpimästi. Niissä saarnataan pelkkää Jumalan Sanaa ja lauletaan iki-ihania Siionin virsiä. Ei mitään hömppää.

      • Pravoslavnyj

        Tämä on totta. Se radiointi ravitsee sielua. Olen kuunnellut monena vuotena.

        Itseäni kutsuvat ortodoksisen kirkon kellot Venäjälle, ei ihan vielä Juhannuksena, mutta kesällä kuitennii. Siellä sielu lepää, aitojen ihmisten keskellä.
        .


      • VoinSuositella
        Pravoslavnyj kirjoitti:

        Tämä on totta. Se radiointi ravitsee sielua. Olen kuunnellut monena vuotena.

        Itseäni kutsuvat ortodoksisen kirkon kellot Venäjälle, ei ihan vielä Juhannuksena, mutta kesällä kuitennii. Siellä sielu lepää, aitojen ihmisten keskellä.
        .

        Voi kumpa minäkin pääsisin sinne joskus! Ortodoksinen ja gregoriaaninen kirkkomusiikki ravitsee ja virkistää!!!


    • lastenhyväksikäyttöä

      Kristitynfoorumilla hyvä juttu Mika Yrjölän ihannoimasta Hillsong-liikkeestä, sen synnystä ja tarkoituksellisesta pedofilian peittelystä.

      • dgrrrrrrr

        Pedofilia on tietysti tullut sen katolisen henkivallan mukana.


      • tulkaaviihtymään

        Hyvä paikka "uskoontulleitten" muslimien kähmiä nuoria tyttöjä.
        Pizzajonoja, pomppulinnaa?, värivaloja ym. viihdettä.

        Raamatussa ei edes ole Konferenssikäsitettä.


      • hilluntaiveljet
        tulkaaviihtymään kirjoitti:

        Hyvä paikka "uskoontulleitten" muslimien kähmiä nuoria tyttöjä.
        Pizzajonoja, pomppulinnaa?, värivaloja ym. viihdettä.

        Raamatussa ei edes ole Konferenssikäsitettä.

        jumala on sama kuin hilluntaissa ja "uskoon" tullaan, jos osaa viitata
        https://youtu.be/Q0M2T9gYOH4


    • Heikki7777

      Aloittajan kysymykseen asiallinen vastaus:

      Hyvältä vaikuttaa, innolla odotan. Vielä muutama viikko....

      Tästä linkistä lisää vastausta aloittajan kysymykseen:
      https://www.juhannuskonferenssi.fi/

    • puhuhu

      Konferenssi on Helluntaikirkon hallinnassa. Helluntaikirkko ei enää taida nousta siitä suosta, mihin se on joutunut. Heidät on vain kirjattava tappioiksi.

      Mutta onko tavallisten helluntailaisten joukossa vielä Jumalalle uskollisia ihmisiä ja ymmärtävätkö he pysyä erossa helluntaikirkollisesta saastutuksesta? Tämä on loppujen lopuksi ainoa tärkeä kysymys.

    • hedelmistäänpuu

      Se siitä uskovien yhteydestä.
      Ei se eriseuraisuus ole Jumalan mielen mukaista.

      Miksi Helluntaikirkkolaiset eivät voi antaa Keuruun aluetta muiden helluntalaisseurakuntien kesäjuhlan käyttöön?

      Helluntalaiset ovat tunnettuja keskinäisestä rakkaudesta?

      • gvvg

        Ehkäpä helluntailaiset ovat tunnettuja keskinäisestä rakkaudestaan mutta helluntaikirkolliset eivä kyllä sitä ole.


      • Tulikivenkatkuinensaarna
        gvvg kirjoitti:

        Ehkäpä helluntailaiset ovat tunnettuja keskinäisestä rakkaudestaan mutta helluntaikirkolliset eivä kyllä sitä ole.

        Helluntaikirkko kyhättiin kasaan röyhkeän hengen valtaamina.
        Ja pian se on ekumeeninen joka suuntaan ja senkin tie vie lopulta roomaan eli paavin pallille johtaa ja sormet ja jäljet sitten sylttytehtaassa.
        itsekäs paskiainen koko kirkko.


      • kirkkokirkompi

        Nykyajan helluntailaisuutta kuvaavat itsekkyys, röyhkeys ja eriseuraisuuden henki.


    • KehoituksenSanaa

      Kokonaan irti helluntaikirkosta.
      Siihen ei kannata panostaa yhtään mitään.

    • todistajamika

      Me pidämme konffan keurusselällä seitsemällä kirkkovenheellä juhannusaattona keskiyön aikaan. Tervetuloa mukaan. Etenemme järvellä kuin kurkiparvi auramuodostelmassa. Minä olen tietysti johtovenhon päällikkö. Muodostelman siipimuodon peränpitäjinä tulevat toimimaan Häkkiskylän Väiski vaimonsa kanssa. Varpaansalmen sillan kohdalla hiljennämme vauhtia ja muistalemme menneitä aikoja. Voimme kokea jopa matkan varrelle sattuneita katiskoja, koska rysiä on nykyään pyynnissä harvoin.

    • Todistaja Mika Bathsevan pitää saada paikka nukkua, vuode, huone,
      ja kyyti sinne maalle.

    • Todistaja Mika,

      Bathsevan pitää saada paikka nukkua, vuode, huone,
      ja kyyti sinne maalle.

    • 1 e reikäkauha kirpputoriltaTuolla voi maidonheraa nostaa! Juustontehdä ,
      Olin toisenkin kerran kahvilassa, ja ostin Beben kahvin kanssa 2.50 ja 3. 95

      Kun ei SAA Mitään.. kukaan ei vastannut,
      niin jotain pitää saada ja ostin beben.
      vaaleanpunaisen ) Marian kahvilasta.

      ja kannatin yrittäjiä kaksi muutakin kertaa..

      s ehelposti menee niin kun sai nostettua rahaa,
      ei ollut kotona mitä ottaa evääksi, ja oli pakko mennä jotain syömään.
      Ostin R tie toril siit vihreästä vege leivän ja kamomilalteen..
      ja Toisesta paikasta juustosämpylän ja teen
      ( mutta en pysty sellaista tekemään..
      maksoi siis 4 e vegeleipä ja 2.50 tee, 6.50
      ja 4.95? se juustopatonki ja 2. 50 tee 7. 45

      mut sellaista ei tosiaan voi tehdä en enempää

      Onneksi en ravintolassa tykkää syödä. Koska ei se yleensä ollut sen rahan arvoista
      harmitti sitten
      rikkaana voi syödä mutta ei köyhänä
      bus kort lataus 30

      multaa vein jo yhden 2 e säkin

      pyykkipoikia piti ostaa 5 e
      ja ostin kaksi ihanan vihreää ( parantavaa väriä fleece huopaa 5 e yhteensä

      ( niin siemeniin meni 2 e 4-5 pussia

      mutt ne ovat muualla n 5 e yksi pussi..
      Ja 2 e härkäpavut myös edullinen.

      Ja ruisjyviä ostin n 3 e
      ja tattaria n 3 e
      ja tomaatintaimia ale 50 % 7 e

      en ostanut ruokaa ruohonjuuresta koska s eon liian kallista…
      Niin olipakko sitten mennä sinne kahvoilaan vege leipä ostamaan
      koska ne tomaatintaimet ei kestäneet sitä ett raaahasin niitä pitkinkaupaa, mistä en löytänyt estimääni
      en tiennyt missä hyllyt ovat..
      / harmitti se ja stressasi
      ett olin pakotettu ostamana jotain
      mut mielelläni kannatan nitiä yrittäjiä
      ( mutta en voi )
      on vasta viikko kulunut kun rahaa sai 530

      ja jäljellä on 140 seteleinä ja jotain kolikoita

      Jos lasken nuo mitä ostin
      ( monesti aiemminkin ollut, että EI ole yhtäkään ruokakassia saanut tuotua,
      Ei vaan raha ole riittänyt vaikka ei tuhlaa.
      Se pitäämiettiäe tt raha riittää tuokaan tulevat kolme viikkoa

      ( s eon kummaa et vaik ostaa jotain 1.30 oliivipurkin,
      1. 20
      säilöttyjä paprikoita,
      1. 20 säilyke parsaa
      ei pysty kuin yhden kpl ostamana.

      Jos joisi joka päivä eko soija maitoa
      ( sitä
      ostin kaksi kertaa jo… ? eli 4 e…
      Olisi kuukauden soija maito 60 e
      (/ mut siinä on vain 30 gr prot
      Jos pyöräilee. Laihduttaa
      pitää syödä n 100 gr prot siin miettimistä
      100 gr viljaa on 11 gr prot

      Härkäpapu pihvejäkin ostin.. ne on jääkaapissa..
      ne on 2. 45? 200 gr?? Niis hyvin proteiinia
      ja samir pyörykät niissä 17 gr prot ( niitäkin on jääkaapissa

      100 ssa grssa eli 35… samanverran kuin maitolitrassa
      ( maito on 1. 10 litr mut ei voi kalsiumia käyttää liianpaljon
      ettei olisi niiden virtsakivien vaaraa. ( liika kalsium poistuu virtsan mukana olen lukenut )
      koetan tehdä härkäpavusta ja vehnä gluteiinista
      mut usein ei jaksa tehdä ruokaa ..
      Ajattelin sitä vois kuivattaa…. ( mut kesäl kuuma pitää uunia auki yö..
      Mut sain sellaisen kuivattimen.. pitää kokeil sitä
      mut kun en voi olla siel sokean tai kuuron luona.
      Missä sen kuivattimen laitan töpselin seinään ja vuorokauden kuivatan?

      joo, minul on saksalainentarkkuus…
      Olin Wieniläinen ( saksankielinen 1900 alussa…
      Lasken aina mihin raha menee.

      noista tuli 315
      kun lisäsinsiihen yhden taksin, 18 e
      koska en päässyt niin myöhään bussilla ,
      ja kerran ostin silel kuulovammaiselle tytölle
      kaksi leipää , paahtoleipä 1. 30
      ja ruis reissumies 1 e
      ( joit olen ostanut itselleni myös kahteen kertaan 1 ja 1 e
      ( minä kyl söin sen leivän silloinkin….. )
      ja ostin ananas mehun 2 . 50? e
      ja omena luomumehun 3. 50 ??
      koska häne i syönyt mitään marjoja tai hedelmiä
      ja , sulatejuuston, 2. 50
      ja juustosiivuja 2. 50

      ( niis vaikeuksia koska ostaisin vain luomua
      en kestä jos liian isot utareet lehmillä
      luomu lehmil onpienmmät??????
      ja muutenkin paremmat olot.
      mut nyt ostin 2. 50… luomu juusto on 5 e

      eli 331
      se voi pitääpaikkaansa ..
      ( ostinkaksi keksipakettia
      1 e kpl….
      333 jotain siitä on ehkä unohtunut…

      Niin ostin kukkakaalin! 1. 50
      ja suklaa päällysteisiä auringonkukansiemeniä 1 e
      335.50

      Rah anäyttää kuitenkinolevan 130 seteleinä

      en pysty maksamaan 60 e edestakaisesta juna matkasta Keuruulle ja lisäksi
      35 e yöpymisestä 1 vrk ja edestakainenmatka 10 e yöpymispaikkaan bussil?
      mikä olis 105
      35 jäisi r ahaa ruokaan 8 ksi päiväksi..
      voisinjust ja just lähteä ja olla yhden yön siellä
      Siten lähdin vaik Ismoa kuulemaan Lahteen,
      että sitten ei ollut kahteen seuraavan viikkoon rahaa
      35 llä 8 päivää
      ( sitten saan 120 ja sillä pitää elää kaksi viikkoa
      ( 30 e matkakortinlataus..
      90 jää ruokaan… 2 vkoksi
      45 viikoksi… Se näyttäisi kuin se riittäisi
      jos ostaa vaik 2 l mehua, 5 e , pakastemarjoja.. 6 e ?
      viel 34 olisi jäljellä sehän onhirveästi

      mutta sevaan ol

    • 34 olisi jäljellä sehän onhirveästi

      mutta sevaan ollut niin et s emennyt päivässä kyllä.
      Miten se on mahdollista. Joka päivälle eko soijamaito?
      14 e , viel 20 jäljellä ( marjat voi sekotta amaitoon!!!
      Mut ei ole sitä tehosekotinta.. joka 30 e maksaa
      ( olen lainannut sauvasekotinta..
      Niit härkäpapu pyöryköitä tai pihvejä
      10 llä eurolla… puolpakett päiväs
      ja 10 e ( leipä hakea sieltä mistä saa ilmaiseksi
      Juustoakin voisi ostaa sillähän hyvin selviää

    • Onkohan helluntai niinkuin hell?? miksi se on sama sana?

      lähtisinkö nyt sinne sitten kun sen matkojen 60 e
      ja ( ellen sitten saisi kyydin Sitten olisi vain 35 e se huone ja 10 e ne matkat? olivat
      45
      50 laittaa siihen ett käydä katsomassa millaista Helluntai konferenssi ?

      Juna saattoi olla 36 kin??
      Oliko se paikka siel keskustassa ?
      en voi maksaa 20 e taksista Se on varmaan siel keskustassa
      Niins e jäi epä'selväksi , että missä se Kirja?? niminen paikka?
      Onko se kaukana juna asemasta?

    • Tahtoisin jo mennä juomaan kahvia
      siksi on epävarma rahojen riittämisestä..
      Kun olen yksin ei jaksa ilman jotakin
      Metrilakut jätin ostamatta... mikä tilaisuus se oli
      kun niitä näkyi.....

      Barnabas on jonka kanssa voimem tulla käymään.

      Mitä Jeesus tahtoo mitä Jumala tahtoo? Minusta ollut hankalaa kun ei Suurta Rakkautta löytänyt
      tarvitsi poikaystävän
      Ai Ismo vois tulla mukaan??? minä kyllä häpeäisin itseäni.. Ismo oli hyvässä kunnossa.. yhtä nuori
      kuin ennenkin , Kaisaniemessä
      ( olisikohan parempi tuntemattomana siellä liikkua

    • DoctorT

      Jään odottelemaan, kun kassat on laskettu ja vastuullisille annettu kulut pimeänä, millaiset yt-neuvottelut ovat syksyllä!

      Edellisistäkin on jo miinusta kymmeniä tuhansia ja nyt tulee lisää. Kun vääryys vallan saapi....

      Raha on yksi suurin Paha, joka konferenssin ympärillä on aina majaillut!

      • todistajamika

        Olen nähnyt toissayönä unessani Herran ilmoituksen, jonka mukaan taloutemme on tänä vuonna kiitospäivään mennessä ainakin 3 miljoonaa euroa plussan puolella ja tarvitsemme ainakin kolme vastuuhenkilöä lisää, ja lukemattoman määrän kenttähenkilöstöä värväystoimintaan.


    • Jkläoift

      Tuonkaltainen teksti täyttää rikoksen tunnusmerkit!
      Oletetaan että uskovaiset eivät tee asiasta ilmoitusta.
      Olisikohan jo sellaisen aika?
      Vastaamme sanomisistamme ennemmin taikka myöhemmin...

      • saarnasetä

        Useinhan Herramme ilmoittaa meille unissamme aikomuksistaan, vrt. Raamatun tekstejä.


    • Steyr

      Jos palstan mielipiteistä olisi tehtävä etukäteen visio konffan toiminnasta, niin kovin köyhältä ja surkealta tuherrukseltahan konffa kuulostaisi..

      Mutta nyt ne, jotka tosiaankin menevät konffaan ilman mitään etu-, tai taka-ajatuksia, ne osaavat kertoa jälkeenpäin totuuden konffan todellisesta annista.

      Jotenka antakaa nyt tosiaankin työrauha kaikille konffan puhujille sekä kuuntelijoille ilman turhia pölinöitä, sillä rauhaan on Isä Jumala itsekunkin uskovansa kutsunut.

      Ulkopuolella rauhasta ovat kaikki jumalattomat pahanpuhujat ja panettelijat ja yleensä kaikki ne, jotka rauhattomuudessa viihtyvät.

    • en kyllä pidä siitä mitä meneillään. Barnabbas käyttää sitä ett on Pyhä Barnabbas
      siihen että elää syömättä.

      Tein hänelle äsken kaksi ( 4 ) ruisreissumiestä... ( jokins naoi ett se on leipä jossa Jeesus ei ollut mukan tekemässä
      ? Ett minun ei pitäis syödä sitä? tai en itse ollut mukana vai sieluna hyväksynyt

      ? mikis sellaista sitten valkoisess apussissa minulel annetaan?
      mikä on totuus. valvoin niinpaljon en päässyt nukkumaan
      Kirkon majoituksessakin ne ei anatneet!nukkua ne ihmiset
      jotk siel nukkui
      minulel kerrottiin kokoajan ett he nautiskele e siel unissaan jotain
      ( ett he ei tahdo päästää minua nukkumaan että HE saisi olla krokeampi kuin minä unessa

      Hän söi ne leivätkin ( siis TUnne on se mistä pitäisi toimia
      hän söi vaikka ei ollut nälkä , söi heti.
      Kysyin elääkö hän syömättä? Koska on syönyt viimeksi?
      Söin mä eilen! hih naurattaa se kyllä

      ( ja aamul tekee omal kahvimyllyllä kahvin

      Tarkoitin että söisi ne leivät kun tulee nälkä
      nälkäkin on tunne ( että ne olisi eväänä ja ne olisi Ihana syödä sitten kun on nälkä

      mut ei hän tunnotta popsi ne heti

      Hän paastosi
      niin paljon, kahtena vuonna kun olin siellä 5 viikkoa pääsiäisenä

      ( en edes tiedä vaik olis Abel, hän, ? toivon että ei ole.
      Hän on oikeasti todellla epäkypsä henkisesti.

      )( kaikki meni väärin.... Hän ei sietänyt
      että hänen luona ei ollut häntä heikompi tai alempi ( olin hänt noin tuhat kertaa fiksumpi
      yms
      siis et se heikko jota majoitti oli häntä vahvempi hän ei sietänyt ?
      ja ett olin Jeesuksen kanssa.. ja olin muidenkin vahvojen kanssa
      valaistuneena
      hän halusi paastota enemmän kuin Jeesus?
      jouduin kuulemana että s etehosi

      Jeesus kunnioitti sitä että ei syöhän keksi sen
      ( sitten lopulta tuli ne prinssit..
      Suomessa vierailivat ne kolme pitkää prinssiä

      kun hän ei enää antanut minun nukkua.. soitti jotai hirveää musiikkia ylipuolenyön

      en enää pystynyt nukkum luonaan ( mistäs e johtuikaan?
      valvoin aamuun

      se uusi majoituspaikak teki saman


      todel ilkeästi Ihan ensi aikoina kun olin siel
      olin just kirjoittanut jotain loistavaa
      keskustelusivulle
      olin niin valaisrtunut kuin voi olla
      niin se setä siel sai päähänsä valvoa
      vaikakolin kuolemanväsynyt
      puol yön aik piti pääst nukk
      sesetä earl vallanhaluinen mies kuvotus
      valvoi vaan
      viel ( tuo laulaja tuol sanoo s e oli mun nautinto
      joku nais laulaja Viel selviän viel eloss aoon..
      se laulajatar
      neljältä vielä valvoi

      kuunteli vaan sitä paha a henkeä paha anaista
      joka tahtoi tuhota
      kadehti


      ( se on viel siellä heille jotain sanoo
      sitten ne ottaa Abelin
      ja ette varmasti ota.

      ette käytä minua sellaiseen.
      se tyyppi oli todella paha eikä siit tule mitään.

      myös ihmisillä on paljon elämää syömiseen liittyen.
      epä inhimillistä
      ( juuri kuten syödä ne leivät vaik ei ollut nälkä

      ett ei antanut minun olla hyödyksi että olis ollut ilo niistä eväistä sitten kun on nälkä
      ( kyl hän joskus syö )
      ( laihtui pahoin 5 vkon mehupaastossa.

      ( paastosi vailla rakkautta pahana ilkeä'nä
      huusi minull sai raivokohtauksia
      ei ymmärtänyt mitäänmistään hengellisyydestä oikein.

      (jos eläm on jotain ihmissielujen suhdanteit
      joit ei saatu mitenk oikein toimim
      kymmeniin vuosiin
      Jumal lakatkoonolemasta
      lakkauttakoon luomistyön joka ei kerran ole

      siis ihmisil on inhimillistä elämää syömiseen liittyen
      että on ihminen ja Jumala yms
      minne syömättömänä supermiehenä
      Varm nussimaan jotain ( kuulin eilen lauluissaan ett hän on seks oikeasti en ole koskaan kuullut..

      jos hän nyt kohta aJohannan jota Jeeesus Joel piti jonain superina
      lauloi hänelle, ett en kestä että olet onneton Johanna
      niin mitä he sit on

      en juuri hänenkään tyylistä pidä.
      Hän ei sietänyt näin sen kun otin kissan syliini, ett pidin kissasta et minul oli tunteethän ilmaisi ett hänestä olla täydellinen on jotai
      ( niink" Vain elämää "? ne
      ei niin köyhä täydellinen sitten

      hänen taide meni yli sietokyvyn ?
      ja ne hiukset oli kultaa? mut en pidä noist ihmisistä.

      ( ai s ekuoli joll oli tunteet ? niink se sävelmä Lovers Walztz
      ( mutt en ole käytettävissä siinä.)
      joudun menem luokseen yöksi jos sataa en voi olla teltassa

      mut en suostu mihink mikä oli väkivaltaa Kuten se keiden luo menin asunnottomana.

      Lovers Waltz itkin sen joka keerta kun kuulin sen
      ( se sattoi olla ett vaalea Anne Neville tunsi tummien tunteet ?
      ?? kun alkoi seurustel Ismon kanssa???? sitten jostain syystä

      se tumm tukkaisten Lovers Walzt ei kuulosta enää miltään! kuulen sen hitaana
      ja ei yhtään minään. melodia ei kosketa ( miten se on mahdollista, mistä oli kyse
      Jumala lakkaurtat luomistyösi en sen saasta asiedä
      et tee et voi tehdä tuollaisia petollisia asioita et kunnioita edes itkua sydämestä sielusta
      yht äkkiä se biisi ei enää kosketakaan ei ole mitään! se missä sielu itki enite

    • Heikki7777

      Upea Juhannusjuhla tulossa Keuruulla. Tavataan paljon vanhoja tuttuja sekä myöskin uusia mielenkiintoisia henkilöitä ja -asioita hyvän sisällön lomassa.
      Viikko vielä, tuskin maltan odottaa!

    • ehkä kaikki kuitenkin menee ihan hyvin. Inhimillisiä olla.
      Selibaatissa voi elää.

      m,utta joku poistanut mitä kerroin raiskauksesta
      ei siten selvi'
      joutuu varmaan itse raiskatuksi
      hän luulee ett bvoi sen hänen pussinsa pitää perkele saatana
      mikäs ai lyöm jalan tuohon

      ett5e voi naida eivät voi menestyä
      ne jotka ottaneet krist usk0on rikkaudenj
      ja k0ohtelevat perustajaa ala a5voisesti

      kaik YLeensä KAIKKI röyhkeät naamat
      näkyykö muuta? kuin
      itsevarmoja ja röyhkeitä kasvoja?

      ja he ajattelee he sa aluke alääkäriksi Afrrikassa hyväntekeväisyydellä yms

      he ovat ne nuoret joiden suhteen tuntisin alem tunnetta

      Niin eihän se ole oikein. että he käyttää käyttäneet minun
      perust rikkauden ( he ovat niin alhaisia , että he tekee sen
      heillä ei ole omaatuntoa ei häpeäntuntoa
      yms

      ei nyt vaan ole nimetty prinsessaksi aateliseksi
      kuninkaalliseksi

      (oli 200 monarkiaa ja nyt onm 20 kuulemma ?
      ja ne saatu ottamaan tavallisia ihmisiä puolisoksi ( en tied onko se lain vastaista

      Ruotsin prinssi alastonkuva naisen otti vaimoksi. William sääriä kokonainen kirja missä montakymmentä kuvaa Katen sääristä. J ahäissä oli rinnat törröllään.
      Nyt Harry sellaissen kanssa joka vartalonmyötäisessä puvussa esiintyi kuvassa,
      ( ja tv sarjassa otti suihin )

      miksi he tekevät sellaista siveettömyyttä järjetöntä
      He ei ole niin siveettömiä Ruots prinssin vaimo ei halua olla seksiä kelle vaan miehelle

      ( siitä on vaan tullut
      kuten eilen lukemassani kirjassa oli että pukeutuminen kertoi arvo aseman..

      oli sarka vaatteet jollain työmiehillä ja vähän varakkaammilla työmiehillä oli verka vaatteet
      ( kangas erilainen? ja sittenoli aateli, säätyläiset ja kuninkaalliset

      en nyt sitt enempää ymmärrä.

    • jostain syystä Jumala ei ole antanut esim kunluen et keuruulle jonkun mielestä kiva mennä tavata tuttuja ja uusia ihmisiä,
      että miksi ei ole rakennus missä nukkua, autokyyti, esim kun Ismo lähtee kiertäm Suomea hänelle varmaan on paikkoja ja ihmisiä ( mutt missä vaan ei voikaan nukkua olen oppinut
      ( mutta he ehkä on nukkuneet, hotelleissa.

      jokins a araapimaan niskaa

      joku luulee e t olen jolla täitä niskassa?? ( ei ole.. Onneksi.

      ( ne on minun juhlat siis!!!?? en tajua siitä mitään!! en pysty tuntemaan

      Kun Toni lauloi " Tiedän sen miltä tuntuu.. Onnelliset tunnit alkaa väsyttää.. Tiedän sen, tiedän kyllä miltä tuntuu.." silloin minullakin oli taju tähteydestä ja sen onnellisuudesta

      Muistan kerran olisi ollut valtava fiilis siinä ett olis voinut lentokoneella lentää maasta paikasta toiseen ( Bowieta olisin lähtenyt tapaamaan esim.
      ( se tunne oli suuri..... hetken... Odotin jotain nousua vaan elämässä..

      nyt pitäis unohdin teltan peitto muovit
      ei ole vara a osta a uusia..
      laitan suojaan patjan ja makuupussin...
      Sitten mennä laittam kasvimaalle jotain ehtii vielä
      ja kastella ( eilen kävin kaikki kastelemassa

      aika tylsää .

      ihmisil vaan on jonkinlainen elämä? jokin asetta arajat tai
      muottoutuu jonkinlaiseksi ? Yukteswar Girinmielestä astrologia
      kertoi jotain ? Mene e ruokaan rahaa... en tied onko varaa sinne Keuruulle lähteä.

      siel on Jeesuksen juhla a

    • Luin äskettäin lehdestä että oli tukehtunut kuorma autoon ihmisiä

      (ku en pysty tuntem tässä paljon ja oikein.. on tukehdutettu minutkin ajattelen

      ( se kuski sanoi vain antaa tukehtua.. ( luki lehdessä ) Hekin ajatteli vain antaa vaan tapahtua

      ( mut en ajatellut sitä , vaan että pitäisi vaan elää Jumalalle ett tuollaista ei voi kestää


      j asitten ajattelin ett jos kaikki eläisi Jumalalle ei voisi tapahtua enää tuollaista..
      ja ajatteline tt muslimit varmana kaikki elää muslimeina Jumalalle,, ja että kristityt elivät ennen kaikki hurskaina Jumalalle.. ja että buddhalaiset elävät varmaan kaikki Jumalalle


      mut minul ei ole fiilistä isolle joukolle
      kun estetty estynyt että olisi yksi ihmissuhde
      ja ajallaan
      30 vuotta, niinkauan kuin oli kirkas tunne

      10 viimeistä vuott oli kirkasta että tahtoisi olla kahden sen oikean kanssa

      muistan ett se oli niin ihana se selvä tunne,

    • Niin miten voi olla niin, että kun 15 vuotiaasta tahtoi vain elää rakkaudessa,
      ( niink Ismo lauloi "( sä sanot et mä tahdon vaan lihaa..
      Mä en lihaa, mä tahdon rakastua "
      sekunnista toiseen kaipasin riuduin
      muistan kesä yön illan ( 22 vuotiaana, 23 ( HETKE stä toiseen kiduin sen ett yksin.

      se J Karjalainen lauloi sen kaamean laulun että "en tapaa ketään "
      sellaista se oli. Suhtauduin aina myönteisesti Ismoon, sitten Toniin
      olin onnellinen nähdessä kuvan , haastattelun

      Elokuvan näkeminen oli voimakas... oli kuin olisin elänyt mukana, sielt oli kummallista lähteä ulos ( elokuv teatterista, missä oli n 3 ihmistä..
      Sitten he veti pois sen elokuvan teattereista , jostain syystä .?

      Myös Maria Magdalena elokuvaa oli vain kolme paikka a varattu

      se oli
      hassua..... kunluulin se oli viimeinen ainoa paikka minkä sai varata ( eräs muslimi ?
      tai ehk oikeasti oli opetuslapsista yksi ?
      Maksoi minulle lipun.
      ( ja kassa näytti että vain kolme paikka a oli varattu!
      7 sielläkin taisi olla , lopulta katsomassa
      Ja itkin koko elokuvan
      ( tajusin nenäliinoja hakea vaikken arvannut että itkisin
      ( siis just ennenk alkoi se elokuva ( jätin laukun sinne sivuun hain pari nenäliinaa

      ja sitten itkin koko elokuvan!!
      ( Finnkinossa se meni.
      siis vaja a kuukausi sitten. Maria Magdalena elokuva.

    • Totuusvoittaa

      Kaikki arvostelijat, menkää rukoukseen Herran eteen ja kysykää rehellisesti avoimin sydämin mikä on oikeaa ja olkaa tarpeeksi nöyriä ottamaan vastaan se, mitä Jumala vastaa.
      Veljiensä panettelija tekee syntiä ja hyvin suurta syntiä tekee se, joka väittää Jumalan Hengestä syntynyttä joksikin muuksi.

    • En nyt päässyt sinne

    • yritysverotarkastus

      Miksi Heluntaikonferenssissa on kuititonta myyntiä varmaankin 10 € x 30 000 kävijää = 300 000 €:n edestä?
      Helluntaikirkko kehuu noudattavansa lakia raha-asioissa!

      • helluntaitotuus

        Joka vuosi mainostavat että Konferenssissa 30 000 kävijää.
        Tämä toistuu vuosittain.


    • "Veljensä panettelija tekee syntiä ja suurta syntiä joka väittää Jumalan hengestä syntynyttä joksikin muuksi"
      ( eihän me tiedetä mikä on Jumalan hengestä
      Kaikess a voi olla pahojen henkien vaikutusta kaikki on jotain sekammelskaa joka vie eteen päin kehitystä

      minulal ei nyt valitettavasti ole rakkautta! päässäni
      kerron vana asioita mitä olen kokenut
      ( jokin heikkko rakakus saatta aolla kaikess aelämässä.
      ja tunteita ( niin k tämä nauru ( naurattaa. äsken koin jotain
      (minul on ehkä hyvä se että olen vaaka.. että kiepahdan ilmass a mihin suuntaan vaan..

      äsken yksi juttu muuttui joka oli eilen erilainen
      ( en siis lyö lukkoon mitään )

      ( on jotain asioita.. Ei saa tappaa.. kannatta aolla kärsivällinen ( opin sitä just.........

      Mut välil on pakko ehkä koke apahaa??? esim kun paiskoin kasvini lattiaan raivoissani
      ( en muista miksi....... ( en muista sitä vihan syytä? koska se oli alhainen ?
      Mutta tunsin niin paljon surua niistä kasveista kauan katumusta
      ett tajusin murhaajaa...

      kyllähän se on vaike atajuta kaikkea. Jeesus ehjkä on, että se joka tajuaa jotain
      esim jollekin Papille tai uskovalle jokin asia on tuttu
      jonkun hädässäö ja avunhuudossa
      ja tuo osa Jeesusta saapuu apuun jollain tavalla

      ( Jeesus ei voi ruummiillisena revetä joka suuntaan
      Minulel ehk ei ollut rakasta ett hän seurusteli blondion kanssa
      ei hän välittänyt minusta mut se oli hänen asia
      minä tarvitsen Jumana välittämisen!

      rukoilen ett minusta ei voi tehdä blondia.

      ( olen ehk just kluin blondi..... ( siis blondi menetti ehkä tunteensa ja syntyi vailla tunteita
      syntyi ja oli sellainen kuin blondivitseissä kerrotaan, uskomattoman epä älyllinen
      ja omituinen ( intim elämän asioissa vailla tajua ) koska hän syntyi tunteettomana

      Minun pitää saada se tunne päähä'ni takaisin! mikä oli 30 vuotta päässäni aivoissani

      Jeesuksen on vaike aolla kaikille mieliksi ? no hän kuoli sellaisen a kuin oli

      minun rukous että saan tunteeni toimimaan tässä elämässä
      ja että en synny blondiksi.
      Ymmärrätkö Jeesus ?
      ( mitä minun pitäätehdä?
      ( seurustelit toisen kerran
      tummatukkaisen kanssa ( varmastikin ) mistä syntyi lapsi , tummatukkainen,
      tytär

      ( niin perustan ymmärrykseni tunteisiin joita olen kokenut
      kokemuksiin joit a kokenut
      jos blondi syntyi vailla voimakkaita tunteita
      hän ei voi käsittää asioita
      ( moni blondivitsi on siitä asiasta
      intim elämän kohdalla
      että hänellä ei ole tajua mistä on kysymys siinä touhussa.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe