Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Marko Savolainen

Hacki

Todella upee kaveri. Vaikeita aikoja ollu viimeset vuodet, mutta niistä on jo onneksi selvitty. Onko kenelläkään tiedossa millon make alkais vetää personal training juttuja? Ukko kyllä tietää miten lihasta kasvatetaan, sen verran hurjia reenikavereita ollu vuosien varrella. Paljohan tuo on noissa body-lehdissäki vieraillu ni jos teiltä löytyis näitä kyseisiä lehtiä ja osaisitte vähä valottaa miten niitä reenejä on tehty. Youtubessa kun vastaili pakkislaisten kysymyksiin ni sanoi että harmi kun ei tullut sillon 90-luvun lopulla niitä kovimpia reenejä otettua videolle ni olis tosi mielenkiintosta tietää vähä jotai näistä reeneistä.

Ei mitään trollikommentteja tähän ketjuun, pidetään asiallinen linja.

6

664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MarjikselleBanaania

      "Kovimpia treenejä".. No totta vitussa ne on kovia, kun spiidillä vedetään. Mutta ihan yhtä kovia ne treenit on kuin kovaa treenaavalla natikalla. Totta kai, jos otetaan kovaa treenaava natikka ja pistetään siihen spiidiä ränniin ja laitetaan salille treenaamaan niin vetäähän se ihan vitun kovat treenit. Tietenkään painot ei ole samoja kuin Makella, mutta suhteessa omiin painoihin se vetää ihan yhtä kovat treenit. Ihan turhaa potaskaa nuo kovista treeneistä vetämiset. Toinen vetää 250 kilolla vinopenkkiä kovan sarjan. Toinen vetää 95 kilolla kovan sarjan, tekee kolme pudotusta ja ottaa viimeisessä sarjassa 5 sekunnin restillä päälle 20 sekuntia osatoistoja. Kumpi treenaa kovempaa, jos toisella on kaikki lääkkeet koneessa ja toinen treenaa natuna? Tätä monen on vaikea ymmärtää, että ei ne lihat sieltä kovista treenestä tule, vaan lääkepullosta. Sitten näitä lääkemiehiä pidetään jotenkin kovempina treenaajina. Ja vitut.

    • KovaJaKova

      No varmaan on kovaa treenannut, sitä en epäile. Mutta jotenkin vaan en osaa hirveästi arvostaa näitä heppuja jotka vetää koneeseen kaikki maailmassa keksityt aineet ja valmisteet. Lailliset ja laittomat.

      Omaa kroppaansahan siinä toki tuhoaa ei siinä mitään, mutta esikuvina en kyllä alkaisi pitämään. Pikemminkin päinvastoin.

    • merkokeranen

      Todella kovia mies on kokenut, mutta en minäkään pitäisi minään esikuvana. Markohan on itsekin todennut, että hänen virheistä monet muut voisivat ottaa opiksi. Siitä isot respektit Markolle!

    • pattiaon

      Kyllä hän on esimerkillinen yuo tube katsojille,erittäin mukava.

    • natureTakesItsTolls

      Aikonaan vuosia samoilla koordinaateilla tuli reenattua. Itse ollut aina ultra natu. Se intensiteettilevel ja asenne mitä Savolaisella on, on jotain eri universiumista. Kaikki voi höpöttää kemiasta ja vaikka sekin on totta, niin siltitikin...se on aivan jotain omaa leveliä. Itse en pystyis millään aineilla siihen, nostan heti kädet ylös vaikka kovaa reenannut ja nyt jo 20v salia takana. Tässäkin joku höpisi treenipainoista :D Menkää joskus kattomaan mitä se oikea reenaaminen on kovalla levelillä, ne kgeet unohtuu aika äkkiä ja tulee joko äiti mieleen tai se että nielee oksennuksen ja jatkaa vielä kaksi. En tiedä oliko Nyyssölä, mutta miljoona vuotta sitten porisin jonkun tyypin kanssa reenissä ja sano että on hki käymässä -asuin Oulussa -ja lämmitelen treenaajaa varten. Make tuli, morotti ja sitte alkoi...Se level on kuin vertaisi näitä tänne kommentoijia eli peruskaupunkiautoilijoita ja F1-kuskeja, autoja, moottoreita ja sitä käyttöä. Natuna jo ois jäätävässä kunnossa, ainoa ois että jaksasko tehä töitä, koulua, yms. En kannata tai peukuta kemiaa mutta ymmärrän miksi noilla ääripään ukoilla se on se osa sitä j a ilman jää jälkeen. Enemmän ihmettelen diskojanttereita jotka vetää ja pullistaa tuoppi kädessä.

    • oppijaikä

      Bodauksen kannalta on oleellista että se kova treeni osuu oikeaan paikkaan. Ja siinä Savolainen ihan mestari. Onhan näitä kovia treenaajia jotka ryskää ja vetää horkkaa, mutta ei ne pääse samalla tasolle ikinä.
      Ongelma on juuri siinä, oli natu tai ei, että treeni leviää liian kokonaisvaltaiseksi ja kohde lihas ei väsykkään.
      Savolainen puhuu juuri tästä, tehdään kohde lihakselle etukäteis jännitys ja pidetään se. Ei niin helppoa miltä kuulostaa. Hauis onnistuu helposti mutta yläselän jännitys ennen kulmasoutua onkin eri juttu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe