Miesten puolella naissiivooja

1Kysymys

Kävin perheeni kanssa yhdessä Jyväskylän yhdessä uima hallissa uimassa. Ja suihku tilassa oli naissiivooja miten se on mahdollista että miesten puolella on naissiivooja? Oli noloa ja ahdistavaa kun itse on alasti pienessä erektiossa ja noin 18-20 vuotias naissiivooja siivoaa. Onko Sitten naisten puolella mies siivoojia ?

10

1132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NäinNäppylät

      Se oli lesbo. Laittavat niitä aina miesten puolelle. Eli ei syytä huoleen.

    • Rollotiroo

      Alottaja Trollolloo.

    • pervosiivoojat

      Se on femakkosuomea, akat saa vapaasti tulla tirkistelemään miesten puolelle, toisin päin ei onnistu millään. Käyvät pahimmillaan vartin välein suihkuttelemassa lattiaa, vaikka ei olisi mitään siivottavaa ja kestää kauan jos nuoria poikia tai isokyrpäisiä miehiä töllätävänä. Pervoimmat akat vaatii jopa teinipoikia riisumaan, mitä jos mies tekisi saman teinitytöille.

      Pitäisi miesten hakea kiusallakin siivoojiksi naisten puolelle ja syyttää syrjinnästä ellei pääse.

    • 1Kysymys

      Minusta olisi oikein jos miesten puolella on naissiivooja joka siivoamisen lisäksi katselee mina alastomana ollessani suihkussa haaraväliin. Niin naisten puolella on miessiivoja joka siivoamisen lisäksi katsoo naisia.
      Tai sitten molemmille puolille oman sukupuolen siivoojat.

      • 1Kysymys

        Tai jos naissiivoojat olisi itse alasti niin asia olisi ok Mihin aikaan siivoojat oikein siivoavat suihkitiloja.


    • babanzai

      Naistenpuolella on rikasta työvoimaa siivoamassa ahkerasti pienellä palkalla :)

      Itse kävin nuorempana hallissa jossa kamppailu/sali/uima-halli oli samoissa seteissä ja hieman kookkaampana herätin yhden ja saman naissiivoojan mielenkiinnon jota ei kyllä peitellyt koskaan ja aina samaan aikaan oltiin suihkupuolella. En osaa sanoa ahdistiko se vaikka vähän tietenkin oli outoa, mutta nuorempana sitä myös jotenkin kuvittelee helposti silloinkin että pakko olla ok kun iso laitos toimii näin.

    • akatkiimassa

      Akat nostaa hirveän haloon kaikista kuvitelluista tasa-arvo-ongelmista, mutta miehille ei saada sitten millään samoja oikeuksia. Yksi mies vaatteet päällä naisten puolella on hirveä ongelma ja pelottavaa, miten ihmeessä sitten kukaan nainen uskaltaa mennä yksin alastomien miesten sekaan. Huomaa miten nyrpeinä akat on kun käännyn alasti aina poispäin tai pidän pyyhettä edessä, pullotus uikkareissa herättää huomiota ja yrittävät väkisin nähdä.

    • yhteisaunonkin

      Hauskoja kommentteja miehiltä!
      Miehet kuvittelevat, että kaikki katsovat vain heidän vehkeitään uimahallissa, vessassa, (nakurannoista ei taidettu edes puhua, sielläkin vain miehet tirkistelevät muita miehiä ja naisia). Yhteisvessat ok, jos siellä on siistejä yksityiskoppeja tai ihan erillinen invavessa kaiken sukupuolisille.
      En ole uimahallin siivooja, mutta työssäni hoitajana näen joka päivä miesten alapäitä, ei kiihota pätkääkään, kun pesen, katetroin.

      • horoolet

        Hahahahah, tulit sitten tännekin fantasioimaan yhteisvessoista ja nyt olet sitten fantasioissasi sairaanhoitaja tms siivoojan sijaan. Kuma himo päästä miesten vessaan tirkistelemään vaikka ei muka kiinnosta. Vielä kummallisempaa ettei ne "tirkistelijämiehet" vaadi yhteisvessoja vaan kusevat mieluummin rauhassa pisuaarilla.

        Ei tuota siivooja-akkojen tiirailua miesten suihkuissa tarvitse kuvitella, vartin välein suihkuttelemassa puhtaita lattioita jos vaan vähänkin mielenkiintoista tiirattavaa. Jos tasa-arvoa halutaan niin myös miessiivojat naisten puoellle tai akat pois miesten puolelta.

        Ja oikein yhetisaunaankin hakeudut vaikka miehet muka tiirailee )))))))))))))))))))))


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3427
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      155
      2057
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      200
      1732
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1643
    5. Rajalakia menee läpi ja sekosi vastustajajia

      Korpeaa hheh heh.
      Perussuomalaiset
      80
      1145
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      270
      1019
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      125
      959
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      919
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      885
    Aihe