KEPU surkea kolmonen

Hienoja uutisia taas puolueiden kannatuksesta: SDP ja Kokoomus jakavat kärkipaikat.
KEPU on surkea kolmonen ja Vihreät hengittävät jo niskaan.

KEPUn sisarpuolue persujen kannatus suorastaan syöksyy.

31

483

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mielenkiintoisinta tulevia vaaleja ajatellen on, että säilyttääkö Keskusta paikkansa kolmanneksi kannatetuimpana puolueena vai ajavatko vihreät ohi ja kepu putoaa neljänneksi.

      SDP:n ja kokoomuksen asema lienee jo ankkuroitu kahdeksi kannatetuimmaksi puolueeksi vaaleissakin. Nyt demareiden 21,2 % ja kokoomuksen 20,5 % kannatusten ero mahtuu virhemarginaaliin ja kannatukset voivat hyvinkin keikahtaa vielä toisin päin. Oppositioasema tosin suosinee demareita.

      Kepu ei varmaankaan tule nousemaan kahden suurimman joukkoon, kun on nyt 15,7 % kannatuksella 5-6 prosenttiyksikköä noita kahta jäljessä. Vihreät ovat nyt 14,2 % kannatuksella 1,5 prosenttiyksikköä kepua jäljessä, joten tuokin ero mahtuu virhemarginaaliin ja myös noiden puolueiden kannatukset voivat vaaleihin mennessä hyvinkin keikahtaa vastakkaisiksi. Varsinkin, kun oppositioasema suosinee vihreitä.

      Ilmeisesti pohjustat avauksesi juuri julkaistuun HS:n teettämään gallupiin, eli tähän:

      https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/248935-hs-sdp-edelleen-suosituin-perussuomalaiset-alle-8-prosentin

      No, gallupit ovat gallupeja, mutta kyllä tuohon alkaa olla jo uskomista, kun myös 4.5. julkaistu Iltalehden ja Uuden Suomen teettämä gallup kertoi samaa. Tässä linkki siihen gallupiin:

      https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/247909-il-us-gallup-nyt-sdp-repaisi-kaulan-kokoomukseen

      Minkälainen hallitus olisi todennäköisin noiden kannatuslukemien pohjalta, mitkä puolueet siinä olisivat mukana? Mielenkiintoinen kysymys sekin, mutta lienee ennenaikaista alkaa pohtia sitä. Ainakaan minun, kun en ole varma, olenko enää niitä vaaleja näkemässä. Ovat alkaneet taas samat vaivat, jotka johtivat jo 20 vuotta sitten ohitusleikkaukseen ja viime kesänä pallolaajennukseen. Maanantaina menen tarkempiin tutkimuksiin, niiden jälkeen tiedän ehkä enemmän tilanteestani. Muutamaan päivään en ole palstaa avannut ja tuskinpa minulla on tänne enempää asiaa ainakaan ennen maanataita.

      (Tuli näin pitkä vastine, kun aioin laittaa tämän omana avauksenani, mutta huomasin tämän avauksesi ja laitan ”suoltoni” tälle)

      • AnusSexAUJomppeJOHTO

        Vastasit omaan aloitukseesi. Luuletko, että kaikki uskovat.

        Voisit nyt kun kalkkiviivoilla olet ryhdistäytyä ja lopettaa törkeän oksennuksesi täällä. Eilen esimerkiksi vitun lestoista.

        Äläkä yritä kerjätä sääliä kaiken sen jälken mitä olet täällä tehnyt. Sitä et ansaitse.

        Laitoin viestin saitin siivoamisesta, mutta et siihen osallistune koska kyse on käytännössä pelkästään Sinun törkyilystä 15 v ajjalta.


    • Vihne.silmässä

      Minusta on ensimmäisenä ?
      http://www.vaalikone.fi/eduskunta2015/tulos

      Ja jos mennään ihan keskiseen suomeen, ei se huonone siitä.
      http://www.vaalikone.fi/eduskunta2015/tulos/0/11

      Teillä sosialisteillä tuo katsonta vähän erilaista.
      Oli jo vuosina 1917 ja 1918. Edelleen teillä tuota uhmamieltä.

      Te kuin toisianne kiihotatte ja ja sitten ainakin kolmas jo ottaa sen todesta. Että Antti Rinne on jo nyt pääministeri. Kyllä meidän pitää se vaaleilla katsoa, ja siihen tyytyä, kun vajaa vuosi tätä vielä jäljellä, eletään virallisen mukaan.

      Demokratia on teille vasemmistolle selvästi vaikea laji. Te laitette yhä siihen omaa " DEMOKRATIAANNE, KUIN VUONNA 1918, ETTÄ OTETAAN MAA HALTUUN VAIKKA ASEELLISELLA KAPINALLA. Nyt teille eiole Bolsevikit apuna, pitää pärjätä omin nokkinenne.

      100 vuotta kapinan kukistamisesta, ja yhä SDP elää sanoisko " TOIVOSSA" että valta tulisi.
      Edelleenkään SDP ei ole avautunut aseellisesta kapinastaan ”Sdp:n pitäisi sanoutua irti aseellisesta kapinasta”. Nyt pitäisi tulla esille sosiaalidemokraatteja edes jotenkin pahoittelemaan puolueen ryhtymistä vallankumoukseen tammikuussa 1918. Sisällissota alkoi, kun sosiaalidemokraattisen puolueen radikaali ydin Kullervo Mannerin johdolla julisti aseellisen kapinan alkaneeksi tammikuun lopussa 1918.
      – Jos Sdp:n puoluetoimikunta ei olisi tehnyt päätöstä ryhtyä vallankumoukseen, olisi säästytty noin 60 000 uhrilta. sisällissodassa Suomessa surmansa saaneet noin 37 000 ihmistä ja Neuvosto-Venäjälle paenneet punaiset, jotka joutuivat Stalinin puhdistusten uhreiksi 1930-luvulla.
      – Miksi Sdp ei käytä Antti Rinteen johdolla tilaisuutta hyväkseen ja irtisanoudu vuoden 1918 aseellisesta kapinasta? Olisi korkea aika sanoutua siitä selkeästi irti.
      Vuoden 1905 suurlakon perinnöstä, jolloin työväenliike oli keskeisesti mukana tekemässä suuria uudistuksia. Syntyi kansanvaltainen Suomi, joka sai seuraavana vuonna oman eduskunnan.
      – Oli hirveä rikos puolueelta, joka oli keskeisesti mukana vuodessa 1905, ryhtyä valtiopetokseen kansanvaltaa vastaan.
      Teillä sosialisteilla on kaamea perintö sadanvuoden takana, josta jo vihdoin tulla edes jotenkin pyytämään anteeksi. Te nyt huudatte demoktraatista järjestelmäämme vastaan, kuin se mielestänne on väärin, josta mukaanne menee edelle parintuhannen ihmisen hupi median gallupit.
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005682782.html

      Millaista olisikaan jos tahtonne SDP olisi mennyt läpi 1917 ja 1918, ensin vastutti Suomen itsenäisyyttä, kuintekin kansamme voitti sen 100-88, ja se ei teille passannut. Stalin kävi SDP puoluekokouksessa marraskuussa 1917 SDP:tä innostamassa aseellsieen kapinaan omaa kansaa vastaan, sanoen että saatte SDP kaiken tukemme Bolsevikki-venäjältä. Hävittyään aseellisen kapinan SDP johtohenkilöt muut perusti Venäjällä heti 1918 Suomen Kommunistisenpuolueen.

      Että, teidän nyt pitää katsoa omaan poveenne, ja mitä teillä Sosialistit on kansalle kerrottavana 1917 ja 1918 taphtumista. Eikä riitä omanne valehtelu kertomus.

      • Onpas.pankkomajuri.tyhmä

        Eikö sun perkeleen mongertavan tolliskon pitäisi olla automatkalla jonnekin pohjoiseen. Valhehan sekin taas oli niin kuin yleensäkin kommenttisi.


      • Res.maj
        Onpas.pankkomajuri.tyhmä kirjoitti:

        Eikö sun perkeleen mongertavan tolliskon pitäisi olla automatkalla jonnekin pohjoiseen. Valhehan sekin taas oli niin kuin yleensäkin kommenttisi.

        Matkani lykkääntyi, syynä on tänään julkaistu uusi gallup, jota joudun pakostakin punikeille kommentoimaan.


      • Luusereiden.sukua
        Res.maj kirjoitti:

        Matkani lykkääntyi, syynä on tänään julkaistu uusi gallup, jota joudun pakostakin punikeille kommentoimaan.

        Valehtelemaan siis lisää palstalle. Olethan sinä suurin palstan sekopää ja valehtelija, vihakirjoittaja noiden kopioidesi kanssa.


      • Sieltä.tulkutetaan
        Res.maj kirjoitti:

        Matkani lykkääntyi, syynä on tänään julkaistu uusi gallup, jota joudun pakostakin punikeille kommentoimaan.

        Tyypillistä vasuria ei osaa kuin räksyttämisen. Kapin tapaan ei osaa asioita, luulee elävänsä jossain herran kukkarossa kun hesassa. Kaveruksia keskenään. Olisko pitkä ja pätkä.
        Sossut huutaa gallupeista joilla ei ole mitään merkitystä mihinkään. Heidän maailmansa noin kapea.


      • MatkailuAvartaa
        Sieltä.tulkutetaan kirjoitti:

        Tyypillistä vasuria ei osaa kuin räksyttämisen. Kapin tapaan ei osaa asioita, luulee elävänsä jossain herran kukkarossa kun hesassa. Kaveruksia keskenään. Olisko pitkä ja pätkä.
        Sossut huutaa gallupeista joilla ei ole mitään merkitystä mihinkään. Heidän maailmansa noin kapea.

        Mistäpäin maatamme kommentoit eli minne asti matkasi on jo johtanut?


      • Hiohihhhihiiiii

        Pankkopojalla paloi heti hermo ja oli pakko mennä kiljutonkalle ennen tänne oksentamista...

        :) ;) :)


    • Kepun.ystävä

      Kepu on kolmonen kaupassakin.

    • Lieneekö vika lukutaidossa vai luetun ymmärtämisessä noilla, jotka ovat villiintyneet tuosta Känälle antamasta vastineviestistäni noin? Olen siis saanut kuulla olevani sosialisti ja paljon pahempaakin ja tuon täydellisen sekopään mielestä olen Känä. Viestissäni en kuitenkaan ottanut mitään kantaa minkään puolueen puolesta tai mitään puoluetta vastaan. Kerroin vain noiden gallupien näyttämästä mielestäni mielenkiintoisesta tilanteesta ja näyttämän perusteella arvioin eduskuntavaalien mahdollista tulosta. Näin siis kirjoitin:

      >>SDP:n ja kokoomuksen asema lienee jo ankkuroitu kahdeksi kannatetuimmaksi puolueeksi vaaleissakin. Nyt demareiden 21,2 % ja kokoomuksen 20,5 % kannatusten ero mahtuu virhemarginaaliin ja kannatukset voivat hyvinkin keikahtaa vielä toisin päin. Oppositioasema tosin suosinee demareita.

      Kepu ei varmaankaan tule nousemaan kahden suurimman joukkoon, kun on nyt 15,7 % kannatuksella 5-6 prosenttiyksikköä noita kahta jäljessä. Vihreät ovat nyt 14,2 % kannatuksella 1,5 prosenttiyksikköä kepua jäljessä, joten tuokin ero mahtuu virhemarginaaliin ja myös noiden puolueiden kannatukset voivat vaaleihin mennessä hyvinkin keikahtaa vastakkaisiksi. Varsinkin, kun oppositioasema suosinee vihreitä<<

      Huippua on tuo viesti, joka on tullut nikiltä Vihne.silmässä. Yhtä sekava sisällöltään kuin ulkoasultaankin, eikä se mitenkään liity edes aiheeseenkaan.

      Uskottava kai minunkin jo on, että järjettömille ei kannata yrittää esittää mitään järkeilyyn perustuvaa. Joten jääköön tämä palsta nyt minulta rauhaan joksikin aikaa. Korkeasta iästäni ja tämänhetkisistä vaivoistanikin huolimatta minulla sittenkin on elämässäni paljon enemmän kaikkea muuta kuin noilla nyt noin tuohtuneilla turhimuksilla. Voisi heitä nimittää myös t-alkuisella sanalla, mutta ei se kannattaisi, ei se heidän päihinsä sitä j-alkuista toisi.

      • Kapi.on.punikki

        Mistä sinä tiedät kuka nousee ja kuka ei !.
        Ei sinulla ole sellaisia hoksottomia, että voisit vajaan vuoden päähän nähdä.
        Ne oli toista, jotka ahvenesta ja sammakosta katsoi säätä, vaikkei itse sää ollut
        niin päätarkoitus, vaan se esitystapa, miten he osasivat kansanomaisesti sen esittää.

        Saisit Kapi opetella sinäkin esitystapaasi, kun noin kauas ennustelet. Ei nämä gallupit
        nyt mitään runkoa anna, 2000:lta kyselty ja galluppi tehtailijat siitä sovittaneet ulos antinsa asiaan. Kun näistä tehdään näitä jälkigalluppeja, pitää aina sanoa " gallupin mukaan". Ei
        me kukaan näistä tiedä vuoden päähän. Se teillä sosialisteillä tuo hoksaus puoli muutenkin
        heikossa kunnossa, ne sitten tällaiset sivujuonteet mediaalla tuntuu todelta. Siksikin vasemmistolla on vaikea olla hallituksessa, kun pitäisi maan asioita osata hoitaa.
        Vihreät ei edes ole hallituspuolue mitenkään, puuttuu se osaaminen laaja alaisiin asioihin kuin se oma kapea haarukka vain on. Mutta kaikki nähdään vuoden päästä, miten politiikka historiaa siitä sitetn kirjoitetaan. Nyt ei kuitenkaan Stalin ole tulossa SDP:n puoluekokoukseen innostamaan aseelliseen kapinaan.

        Juuri Orpo sanoi ettei mene persujen kanssa hallitukseen, ja lisäsi että demarit vielä kauempana, että kelpaisi kokoomukselle hallitus kumppaniksi. Mutta kaikki voi muuttua ajan saatossa. Jos jyrkempi linja valtaa kokoomusta, siinä on punikit kaukana yhteistyöstä.


      • eipidähiiltyäsentään
        Kapi.on.punikki kirjoitti:

        Mistä sinä tiedät kuka nousee ja kuka ei !.
        Ei sinulla ole sellaisia hoksottomia, että voisit vajaan vuoden päähän nähdä.
        Ne oli toista, jotka ahvenesta ja sammakosta katsoi säätä, vaikkei itse sää ollut
        niin päätarkoitus, vaan se esitystapa, miten he osasivat kansanomaisesti sen esittää.

        Saisit Kapi opetella sinäkin esitystapaasi, kun noin kauas ennustelet. Ei nämä gallupit
        nyt mitään runkoa anna, 2000:lta kyselty ja galluppi tehtailijat siitä sovittaneet ulos antinsa asiaan. Kun näistä tehdään näitä jälkigalluppeja, pitää aina sanoa " gallupin mukaan". Ei
        me kukaan näistä tiedä vuoden päähän. Se teillä sosialisteillä tuo hoksaus puoli muutenkin
        heikossa kunnossa, ne sitten tällaiset sivujuonteet mediaalla tuntuu todelta. Siksikin vasemmistolla on vaikea olla hallituksessa, kun pitäisi maan asioita osata hoitaa.
        Vihreät ei edes ole hallituspuolue mitenkään, puuttuu se osaaminen laaja alaisiin asioihin kuin se oma kapea haarukka vain on. Mutta kaikki nähdään vuoden päästä, miten politiikka historiaa siitä sitetn kirjoitetaan. Nyt ei kuitenkaan Stalin ole tulossa SDP:n puoluekokoukseen innostamaan aseelliseen kapinaan.

        Juuri Orpo sanoi ettei mene persujen kanssa hallitukseen, ja lisäsi että demarit vielä kauempana, että kelpaisi kokoomukselle hallitus kumppaniksi. Mutta kaikki voi muuttua ajan saatossa. Jos jyrkempi linja valtaa kokoomusta, siinä on punikit kaukana yhteistyöstä.

        Eikö kepuhermo pidä? Niinkö on asiat kepulla heikosti?


      • Kapi.on.punikki kirjoitti:

        Mistä sinä tiedät kuka nousee ja kuka ei !.
        Ei sinulla ole sellaisia hoksottomia, että voisit vajaan vuoden päähän nähdä.
        Ne oli toista, jotka ahvenesta ja sammakosta katsoi säätä, vaikkei itse sää ollut
        niin päätarkoitus, vaan se esitystapa, miten he osasivat kansanomaisesti sen esittää.

        Saisit Kapi opetella sinäkin esitystapaasi, kun noin kauas ennustelet. Ei nämä gallupit
        nyt mitään runkoa anna, 2000:lta kyselty ja galluppi tehtailijat siitä sovittaneet ulos antinsa asiaan. Kun näistä tehdään näitä jälkigalluppeja, pitää aina sanoa " gallupin mukaan". Ei
        me kukaan näistä tiedä vuoden päähän. Se teillä sosialisteillä tuo hoksaus puoli muutenkin
        heikossa kunnossa, ne sitten tällaiset sivujuonteet mediaalla tuntuu todelta. Siksikin vasemmistolla on vaikea olla hallituksessa, kun pitäisi maan asioita osata hoitaa.
        Vihreät ei edes ole hallituspuolue mitenkään, puuttuu se osaaminen laaja alaisiin asioihin kuin se oma kapea haarukka vain on. Mutta kaikki nähdään vuoden päästä, miten politiikka historiaa siitä sitetn kirjoitetaan. Nyt ei kuitenkaan Stalin ole tulossa SDP:n puoluekokoukseen innostamaan aseelliseen kapinaan.

        Juuri Orpo sanoi ettei mene persujen kanssa hallitukseen, ja lisäsi että demarit vielä kauempana, että kelpaisi kokoomukselle hallitus kumppaniksi. Mutta kaikki voi muuttua ajan saatossa. Jos jyrkempi linja valtaa kokoomusta, siinä on punikit kaukana yhteistyöstä.

        Oletkohan läheskään täysipäinen? Et ainakaan lukutaitoinen. Minä en viestissäni ottanut kantaa minkään puolueen puolesta enkä mitään vastaan. Ja olen sanonut, että gallupit ovat gallupeja, vasta vaalit toden sanovat. Ja sitten olen punikki sinulle!

        Mutta kyllä ne gallupit kuitenkin hyvin osoittavat, mikä niiden julkaisuhetkellä on kunkin puolueen kannatus. Jotain merkittävää täytyy tapahtua, jos nuo nyt esille ottamani gallupit olisivat ihan pielessä vaalien suhteen.

        Muistan hyvin, että v. 2010 gallupit alkoivat näyttää kepulle alle 20 % kannatusta, ja kepu oli pudonnut puolueista kolmanneksi, ja silloin te kepulaiset vaahtositte, että ne eivät mitään todista. Seuraavan vuoden - siis v. 2011 - vaaleissa kepu sai 17,76 % kannatuksen ja putosi neljänneksi. Jos et muista, katsopa tästä:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Eduskuntavaalit_2011

        En pysty kuvittelemaan, mitä sellaista kepu voisi vajaassa vuodessa tehdä, joka nostaisi sen kannatuksen siitä alhosta, jossa se nyt on. Silti en ennusta mitään, sillä ihmeitäkin voi tapahtua, politiikassakin.

        Punikeista puheen ollen - luulenpa, että sinulla on suurempi syy olla punikki kuin minulla. Enkä tarkoita yksin omia henkilökohtaisia varallisuuksiamme, sillä minulla tässä iässä, elämäni loppusuoran kalkkiviivoilla jälkeläisteni etu on omaa etuani tärkeämpi. Kokoomuksen äänestäjä tosin itsekin olen jo kauan ollut, mutta saatanpa seuraavissa vaaleissa äänestää vaikka vihreitä (jos vielä äänestämässä olen), kun se Orpo meni tekemään kepun kanssa sellaiset lehmänkaupat, jotka eivät voi olla Uudellamaalla elävien ja vaikuttavien jälkeläistenikään edun mukaiset.


      • orpoolo
        Kapi.on.punikki kirjoitti:

        Mistä sinä tiedät kuka nousee ja kuka ei !.
        Ei sinulla ole sellaisia hoksottomia, että voisit vajaan vuoden päähän nähdä.
        Ne oli toista, jotka ahvenesta ja sammakosta katsoi säätä, vaikkei itse sää ollut
        niin päätarkoitus, vaan se esitystapa, miten he osasivat kansanomaisesti sen esittää.

        Saisit Kapi opetella sinäkin esitystapaasi, kun noin kauas ennustelet. Ei nämä gallupit
        nyt mitään runkoa anna, 2000:lta kyselty ja galluppi tehtailijat siitä sovittaneet ulos antinsa asiaan. Kun näistä tehdään näitä jälkigalluppeja, pitää aina sanoa " gallupin mukaan". Ei
        me kukaan näistä tiedä vuoden päähän. Se teillä sosialisteillä tuo hoksaus puoli muutenkin
        heikossa kunnossa, ne sitten tällaiset sivujuonteet mediaalla tuntuu todelta. Siksikin vasemmistolla on vaikea olla hallituksessa, kun pitäisi maan asioita osata hoitaa.
        Vihreät ei edes ole hallituspuolue mitenkään, puuttuu se osaaminen laaja alaisiin asioihin kuin se oma kapea haarukka vain on. Mutta kaikki nähdään vuoden päästä, miten politiikka historiaa siitä sitetn kirjoitetaan. Nyt ei kuitenkaan Stalin ole tulossa SDP:n puoluekokoukseen innostamaan aseelliseen kapinaan.

        Juuri Orpo sanoi ettei mene persujen kanssa hallitukseen, ja lisäsi että demarit vielä kauempana, että kelpaisi kokoomukselle hallitus kumppaniksi. Mutta kaikki voi muuttua ajan saatossa. Jos jyrkempi linja valtaa kokoomusta, siinä on punikit kaukana yhteistyöstä.

        Jospa Orpoa ei oteta seuraavaan hallitukseen?


      • Alhon.sankari.Kapi
        kapi_ kirjoitti:

        Oletkohan läheskään täysipäinen? Et ainakaan lukutaitoinen. Minä en viestissäni ottanut kantaa minkään puolueen puolesta enkä mitään vastaan. Ja olen sanonut, että gallupit ovat gallupeja, vasta vaalit toden sanovat. Ja sitten olen punikki sinulle!

        Mutta kyllä ne gallupit kuitenkin hyvin osoittavat, mikä niiden julkaisuhetkellä on kunkin puolueen kannatus. Jotain merkittävää täytyy tapahtua, jos nuo nyt esille ottamani gallupit olisivat ihan pielessä vaalien suhteen.

        Muistan hyvin, että v. 2010 gallupit alkoivat näyttää kepulle alle 20 % kannatusta, ja kepu oli pudonnut puolueista kolmanneksi, ja silloin te kepulaiset vaahtositte, että ne eivät mitään todista. Seuraavan vuoden - siis v. 2011 - vaaleissa kepu sai 17,76 % kannatuksen ja putosi neljänneksi. Jos et muista, katsopa tästä:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Eduskuntavaalit_2011

        En pysty kuvittelemaan, mitä sellaista kepu voisi vajaassa vuodessa tehdä, joka nostaisi sen kannatuksen siitä alhosta, jossa se nyt on. Silti en ennusta mitään, sillä ihmeitäkin voi tapahtua, politiikassakin.

        Punikeista puheen ollen - luulenpa, että sinulla on suurempi syy olla punikki kuin minulla. Enkä tarkoita yksin omia henkilökohtaisia varallisuuksiamme, sillä minulla tässä iässä, elämäni loppusuoran kalkkiviivoilla jälkeläisteni etu on omaa etuani tärkeämpi. Kokoomuksen äänestäjä tosin itsekin olen jo kauan ollut, mutta saatanpa seuraavissa vaaleissa äänestää vaikka vihreitä (jos vielä äänestämässä olen), kun se Orpo meni tekemään kepun kanssa sellaiset lehmänkaupat, jotka eivät voi olla Uudellamaalla elävien ja vaikuttavien jälkeläistenikään edun mukaiset.

        Mistä ihmeen alhosta nyt kepun pitäisi nousta, kai lukea osaat. Jos et niin kuva
        sen näyttää. Tuo jo ihan mallikas tulos jossa nyt mennään. Teillä sossuilla eri mallit ja tolpat, mutta ne ei ole kuin omaan käyttöön. Tämä on virallinen vielä melkein vuoden, ei ole muuta.
        http://www.vaalikone.fi/eduskunta2015/tulos

        Ja tästä tolppaa lyhenee, muttei suinkaan katkea kuten annat Kapi ymmärtää. Olet ihme sössö.
        http://www.vaalikone.fi/eduskunta2015/tulos/0/13

        Puhut niin ristiin itsesi kanssa:
        "Ja olen sanonut, että gallupit ovat gallupeja, vasta vaalit toden sanovat. Ja sitten olen punikki sinulle!
        Mutta kyllä ne gallupit kuitenkin hyvin osoittavat, mikä niiden julkaisuhetkellä on kunkin puolueen kannatus. Jotain merkittävää täytyy tapahtua, jos nuo nyt esille ottamani gallupit olisivat ihan pielessä vaalien suhteen."

        KAI NYT TIEDÄT MONTAKO ANTAA GALLUPIIN TULOKSEN ? Ja se netissä ja puhelin haastattelussa. ? et taida tietää ! , kun noin ennustaja eukkona osaat kertoa. Kuvittelet että gallupit menee vaalien edelle.
        Ei se ole niin, kyllä vaali vain on mittari, ei ole muuta. Jokainen voi tehdä gallupin haluamakseen, myös kokoomuksen Lehden firma, ja tiedetään taatusti mihin se on kallellaan.

        Vasemmistolaiset ihmiset on heikkoja. Ei he muuten vesemmistoa äänestäisikään. Heille
        voi syöttää melkein mitä tahansa, ja täydestä menee. Puuttuu sellainen oma arvio asioihin, kerrotaan vain toisten arvioita. Kyllä äänestäjät kuitenkin osaamista arvostaa, jota nyt aikaan tämä hallitus edustaa. Meillä nyt tullut hyviä asioita käyttöön, ihan sellaisia ns pikku nippeleitäkin, jotka helpottaa kansalaisten elämistä helppoudessaan, ja näitä lisää vain, niitä kyllä löytyy. Voisin ihan esimerkinkin kertoa päivien takaa, miten nyt, ja miten ennen oli.
        Eikä ole Riku Aallon 5000 € palkankorotus kuukaudessa.

        Meille tehty nyt tämänkin hallituksen aikaan asiointeja helpoksi, juuri hoidin n 90 v asian
        lähes naapuri, kun monet tulleet juttuselleni, että miten on kun tiedät. Sanoin että hoidan asiasi, ja sen tein, pasmat oli niin ajateltu jo valmiiksi, kuin vain esitti asian. Kun puuttuu se sosialismin salailu asiat hoituu. Hallituskin on ihmisä varten, ei vanhaa vasemmiston hapatusta varten.

        Nyt tietenkin sanot hapattajana, ettet ole kansakoulua käynyt -vastaan ennekuin kysyt, että olen kansakoulun käynyt, ja kansakoulun jälkeenkin olen kouluja käynyt. Kuin mannet kun eivät tahtoaan läpi, heilläkin samoja piirteitä kanssasi, hekin haukkuu isäsi ja äitisi.


      • FaktaaPankkikselle

        Jahas. Tulee taas niin "majurimaista" hevonlantaa "majurilta". Tuo kirjoituksesi henkii useine kirjoitusvirheineen niin alhaista älykkyyden tasoa, että sen huomaavat kaikki.

        Luuletko sinä torvelo, että kukaan uskoo jaarituksiasi kun esität sen kerskaillen mutta onnettomalla pankkolängvitsilläsi näin: "juuri hoidin n 90 v asian
        lähes naapuri".

        Samanlaista tyhjänjaaritusta kuin kerskailusi metsätilastasi jonne olit rakentanut kuntalaisten käyttöön hiihtoladut ja kuntoradan mutta kuvasi olitkin kopioinut sveitsiläisistä maisemista. Sen jälkeen poistit häpeissäsi nikkisi palstalta. Samoin kuin kaikki aikaisemmatkin maj-tyyppiset nikkisi.


      • Alhon.sankari.Kapi kirjoitti:

        Mistä ihmeen alhosta nyt kepun pitäisi nousta, kai lukea osaat. Jos et niin kuva
        sen näyttää. Tuo jo ihan mallikas tulos jossa nyt mennään. Teillä sossuilla eri mallit ja tolpat, mutta ne ei ole kuin omaan käyttöön. Tämä on virallinen vielä melkein vuoden, ei ole muuta.
        http://www.vaalikone.fi/eduskunta2015/tulos

        Ja tästä tolppaa lyhenee, muttei suinkaan katkea kuten annat Kapi ymmärtää. Olet ihme sössö.
        http://www.vaalikone.fi/eduskunta2015/tulos/0/13

        Puhut niin ristiin itsesi kanssa:
        "Ja olen sanonut, että gallupit ovat gallupeja, vasta vaalit toden sanovat. Ja sitten olen punikki sinulle!
        Mutta kyllä ne gallupit kuitenkin hyvin osoittavat, mikä niiden julkaisuhetkellä on kunkin puolueen kannatus. Jotain merkittävää täytyy tapahtua, jos nuo nyt esille ottamani gallupit olisivat ihan pielessä vaalien suhteen."

        KAI NYT TIEDÄT MONTAKO ANTAA GALLUPIIN TULOKSEN ? Ja se netissä ja puhelin haastattelussa. ? et taida tietää ! , kun noin ennustaja eukkona osaat kertoa. Kuvittelet että gallupit menee vaalien edelle.
        Ei se ole niin, kyllä vaali vain on mittari, ei ole muuta. Jokainen voi tehdä gallupin haluamakseen, myös kokoomuksen Lehden firma, ja tiedetään taatusti mihin se on kallellaan.

        Vasemmistolaiset ihmiset on heikkoja. Ei he muuten vesemmistoa äänestäisikään. Heille
        voi syöttää melkein mitä tahansa, ja täydestä menee. Puuttuu sellainen oma arvio asioihin, kerrotaan vain toisten arvioita. Kyllä äänestäjät kuitenkin osaamista arvostaa, jota nyt aikaan tämä hallitus edustaa. Meillä nyt tullut hyviä asioita käyttöön, ihan sellaisia ns pikku nippeleitäkin, jotka helpottaa kansalaisten elämistä helppoudessaan, ja näitä lisää vain, niitä kyllä löytyy. Voisin ihan esimerkinkin kertoa päivien takaa, miten nyt, ja miten ennen oli.
        Eikä ole Riku Aallon 5000 € palkankorotus kuukaudessa.

        Meille tehty nyt tämänkin hallituksen aikaan asiointeja helpoksi, juuri hoidin n 90 v asian
        lähes naapuri, kun monet tulleet juttuselleni, että miten on kun tiedät. Sanoin että hoidan asiasi, ja sen tein, pasmat oli niin ajateltu jo valmiiksi, kuin vain esitti asian. Kun puuttuu se sosialismin salailu asiat hoituu. Hallituskin on ihmisä varten, ei vanhaa vasemmiston hapatusta varten.

        Nyt tietenkin sanot hapattajana, ettet ole kansakoulua käynyt -vastaan ennekuin kysyt, että olen kansakoulun käynyt, ja kansakoulun jälkeenkin olen kouluja käynyt. Kuin mannet kun eivät tahtoaan läpi, heilläkin samoja piirteitä kanssasi, hekin haukkuu isäsi ja äitisi.

        Miten ihmeessä saat noin sekavan viestin aikaan? Erikoinen pää siihen tarvitaan. Vai olet sinä koulujakin käynyt. Mitähän ovat olleet ne koulut, joissa on opiskeltu vain kuunteluoppilaana ja tentitty vain suullisilla tenteillä, sillä kirjallisiin tentteihin et olisi pystynyt.

        Sekavan suoltosi yhteen kohtaan puutun, eli tähän:

        ”KAI NYT TIEDÄT MONTAKO ANTAA GALLUPIIN TULOKSEN ? Ja se netissä ja puhelin haastattelussa. ? et taida tietää ! , kun noin ennustaja eukkona osaat kertoa. Kuvittelet että gallupit menee vaalien edelle”

        Olen jokseenkin varma siitä, että ne gallupien laatijat osaavat asiansa, ovat siinä kokeneita asiantuntijoita. Sinua en voi pitää heitä parempana asiantuntijana, esittämäsi perusteella on helppo päätellä aivan muuta. Mutta gallupit ovat gallupeja, vaalit ratkaisevat, kuten olen aina sanonut. Ihmeen hyvin ne gallupit ovat pitäneet paikkansa myös vaaleissa.

        Miksi muuten kerrot minulle noista vasemmistolaisista? Ja mitä Riku Aallon palkka tähän kuuluu? Mainitsin edellisessä jälkeläisistäni. Katsoitko kuuden uutiset? Niissä oli poikani tentittävänä firmansa hybridi-kuorma-autosta, edistyksellisimmästä maailmassa. Eiköhän sama tule myös klo 20.30 uutisista; katso ne, jos et nähnyt. Että sellainen sosialisti on poikanikin.

        Näissä on vähän tietoa siitä kyseisestä autosta:

        https://www.ammattilehti.fi/uutiset.html?a100=96385

        https://www.youtube.com/watch?v=QD9b0i9SK1k


      • moraalittomalle
        kapi_ kirjoitti:

        Miten ihmeessä saat noin sekavan viestin aikaan? Erikoinen pää siihen tarvitaan. Vai olet sinä koulujakin käynyt. Mitähän ovat olleet ne koulut, joissa on opiskeltu vain kuunteluoppilaana ja tentitty vain suullisilla tenteillä, sillä kirjallisiin tentteihin et olisi pystynyt.

        Sekavan suoltosi yhteen kohtaan puutun, eli tähän:

        ”KAI NYT TIEDÄT MONTAKO ANTAA GALLUPIIN TULOKSEN ? Ja se netissä ja puhelin haastattelussa. ? et taida tietää ! , kun noin ennustaja eukkona osaat kertoa. Kuvittelet että gallupit menee vaalien edelle”

        Olen jokseenkin varma siitä, että ne gallupien laatijat osaavat asiansa, ovat siinä kokeneita asiantuntijoita. Sinua en voi pitää heitä parempana asiantuntijana, esittämäsi perusteella on helppo päätellä aivan muuta. Mutta gallupit ovat gallupeja, vaalit ratkaisevat, kuten olen aina sanonut. Ihmeen hyvin ne gallupit ovat pitäneet paikkansa myös vaaleissa.

        Miksi muuten kerrot minulle noista vasemmistolaisista? Ja mitä Riku Aallon palkka tähän kuuluu? Mainitsin edellisessä jälkeläisistäni. Katsoitko kuuden uutiset? Niissä oli poikani tentittävänä firmansa hybridi-kuorma-autosta, edistyksellisimmästä maailmassa. Eiköhän sama tule myös klo 20.30 uutisista; katso ne, jos et nähnyt. Että sellainen sosialisti on poikanikin.

        Näissä on vähän tietoa siitä kyseisestä autosta:

        https://www.ammattilehti.fi/uutiset.html?a100=96385

        https://www.youtube.com/watch?v=QD9b0i9SK1k

        Sinusta ay-pomojen köyhien kuppaaminen on hyväksyttävää`?


      • kepukommunistille.tietoa
        Alhon.sankari.Kapi kirjoitti:

        Mistä ihmeen alhosta nyt kepun pitäisi nousta, kai lukea osaat. Jos et niin kuva
        sen näyttää. Tuo jo ihan mallikas tulos jossa nyt mennään. Teillä sossuilla eri mallit ja tolpat, mutta ne ei ole kuin omaan käyttöön. Tämä on virallinen vielä melkein vuoden, ei ole muuta.
        http://www.vaalikone.fi/eduskunta2015/tulos

        Ja tästä tolppaa lyhenee, muttei suinkaan katkea kuten annat Kapi ymmärtää. Olet ihme sössö.
        http://www.vaalikone.fi/eduskunta2015/tulos/0/13

        Puhut niin ristiin itsesi kanssa:
        "Ja olen sanonut, että gallupit ovat gallupeja, vasta vaalit toden sanovat. Ja sitten olen punikki sinulle!
        Mutta kyllä ne gallupit kuitenkin hyvin osoittavat, mikä niiden julkaisuhetkellä on kunkin puolueen kannatus. Jotain merkittävää täytyy tapahtua, jos nuo nyt esille ottamani gallupit olisivat ihan pielessä vaalien suhteen."

        KAI NYT TIEDÄT MONTAKO ANTAA GALLUPIIN TULOKSEN ? Ja se netissä ja puhelin haastattelussa. ? et taida tietää ! , kun noin ennustaja eukkona osaat kertoa. Kuvittelet että gallupit menee vaalien edelle.
        Ei se ole niin, kyllä vaali vain on mittari, ei ole muuta. Jokainen voi tehdä gallupin haluamakseen, myös kokoomuksen Lehden firma, ja tiedetään taatusti mihin se on kallellaan.

        Vasemmistolaiset ihmiset on heikkoja. Ei he muuten vesemmistoa äänestäisikään. Heille
        voi syöttää melkein mitä tahansa, ja täydestä menee. Puuttuu sellainen oma arvio asioihin, kerrotaan vain toisten arvioita. Kyllä äänestäjät kuitenkin osaamista arvostaa, jota nyt aikaan tämä hallitus edustaa. Meillä nyt tullut hyviä asioita käyttöön, ihan sellaisia ns pikku nippeleitäkin, jotka helpottaa kansalaisten elämistä helppoudessaan, ja näitä lisää vain, niitä kyllä löytyy. Voisin ihan esimerkinkin kertoa päivien takaa, miten nyt, ja miten ennen oli.
        Eikä ole Riku Aallon 5000 € palkankorotus kuukaudessa.

        Meille tehty nyt tämänkin hallituksen aikaan asiointeja helpoksi, juuri hoidin n 90 v asian
        lähes naapuri, kun monet tulleet juttuselleni, että miten on kun tiedät. Sanoin että hoidan asiasi, ja sen tein, pasmat oli niin ajateltu jo valmiiksi, kuin vain esitti asian. Kun puuttuu se sosialismin salailu asiat hoituu. Hallituskin on ihmisä varten, ei vanhaa vasemmiston hapatusta varten.

        Nyt tietenkin sanot hapattajana, ettet ole kansakoulua käynyt -vastaan ennekuin kysyt, että olen kansakoulun käynyt, ja kansakoulun jälkeenkin olen kouluja käynyt. Kuin mannet kun eivät tahtoaan läpi, heilläkin samoja piirteitä kanssasi, hekin haukkuu isäsi ja äitisi.

        Pankkopölhöllä otsasuoni tuntuu kiristyvän sitä mukaa, kun Keskustan kannatus gallupeissa jatkaa laskuaan. HS:n julkaisema Kantar TNS:n puolueiden sisäiseen käyttöön tekemä puoluebarometrikin kertoo, että Keskusta on vasta viidenneksi houkuttelevin puolue. Ja ihan vain tiedoksesi, jos et vielä sitäkään tiedä, että Keskusta on ollut mukana tilaamassa ja kustantamassa tätä tutkimusta, niin mieti ainakin kaksi kertaa ennen kuin vastaat mitään.

        https://www.hs.fi/junkkari/art-2000005664154.html

        Siinäpäs syötät niitä 2015 vaalituloksia, reaaliajassa et näytä elävän etkä muutenkaan oikein täysillä käyvän vaan jossakin sisällissodan muistoissa, kepulainen kaappikommunisti.


      • Aisamiehellekkin
        kapi_ kirjoitti:

        Miten ihmeessä saat noin sekavan viestin aikaan? Erikoinen pää siihen tarvitaan. Vai olet sinä koulujakin käynyt. Mitähän ovat olleet ne koulut, joissa on opiskeltu vain kuunteluoppilaana ja tentitty vain suullisilla tenteillä, sillä kirjallisiin tentteihin et olisi pystynyt.

        Sekavan suoltosi yhteen kohtaan puutun, eli tähän:

        ”KAI NYT TIEDÄT MONTAKO ANTAA GALLUPIIN TULOKSEN ? Ja se netissä ja puhelin haastattelussa. ? et taida tietää ! , kun noin ennustaja eukkona osaat kertoa. Kuvittelet että gallupit menee vaalien edelle”

        Olen jokseenkin varma siitä, että ne gallupien laatijat osaavat asiansa, ovat siinä kokeneita asiantuntijoita. Sinua en voi pitää heitä parempana asiantuntijana, esittämäsi perusteella on helppo päätellä aivan muuta. Mutta gallupit ovat gallupeja, vaalit ratkaisevat, kuten olen aina sanonut. Ihmeen hyvin ne gallupit ovat pitäneet paikkansa myös vaaleissa.

        Miksi muuten kerrot minulle noista vasemmistolaisista? Ja mitä Riku Aallon palkka tähän kuuluu? Mainitsin edellisessä jälkeläisistäni. Katsoitko kuuden uutiset? Niissä oli poikani tentittävänä firmansa hybridi-kuorma-autosta, edistyksellisimmästä maailmassa. Eiköhän sama tule myös klo 20.30 uutisista; katso ne, jos et nähnyt. Että sellainen sosialisti on poikanikin.

        Näissä on vähän tietoa siitä kyseisestä autosta:

        https://www.ammattilehti.fi/uutiset.html?a100=96385

        https://www.youtube.com/watch?v=QD9b0i9SK1k

        "sosialisti poikanikin".
        -sen kyllä nyt itse sanoit, en ota siihen kantaa.

        Sosialistin haistaa jo kaukaa, ja Kapi olet juuri sellainen. Sosialisti sellainen joka kehuu myös kokoomuslaisuuttaan siihen sopivassa seurassa. Itse olen neutraali, olen enemmän puolueeton, vaikka keskustaa kannatankin. Ja juuri siksi kannatan kun asiat etenee, ja työ on kunniassa.
        Myös demareissa on laisiani, samoin kokoomuksessa, ja muissakin. Mutten anna paljoa arvoa vasuri politiikalle, joka laistaa työn teon. Vihreät on loisijoita myös pääosin, heillä vain se kapea sarka kynnettävänä, josta hokevat, senkin väärin, luulevat tuntevansa maailman kaikkeuden.

        Ja puolestani saat olla mitä itse haluat, se ei minulle kuulu. Mutta kansakoulu kyllä tuli käytyä, tuskin enään siitä kehtaat toisin väittää. Tämä aisamiehesi on asioista ulkona, kunhan perässäsi tai keulillasi hokee käsityksiään, joista ei itsekkään ole perillä. Tyhmä saa olla, muttei pöljä.
        Tietty tyhmyys voi ollakin jopa hyödyksi joskus, ainakin vasemmisto puolueissa se on kultaa.
        Tuskin paremmalla jären juoksulla edes vasuri onkaan.

        ""Siinäpäs syötät niitä 2015 vaalituloksia, reaaliajassa et näytä elävän etkä muutenkaan oikein täysillä käyvän vaan jossakin sisällissodan muistoissa, kepulainen kaappikommunisti.""
        -kun ei ole muita vaalituloksia, niihin on tyytyminen. Vai onko sinulla ollut eduskuntavaaleja 2015 jälkeenkin ? Jos onkin, unohda ne, sellaisia ei olekkaan.


      • kepukommunistille.tietoa
        Aisamiehellekkin kirjoitti:

        "sosialisti poikanikin".
        -sen kyllä nyt itse sanoit, en ota siihen kantaa.

        Sosialistin haistaa jo kaukaa, ja Kapi olet juuri sellainen. Sosialisti sellainen joka kehuu myös kokoomuslaisuuttaan siihen sopivassa seurassa. Itse olen neutraali, olen enemmän puolueeton, vaikka keskustaa kannatankin. Ja juuri siksi kannatan kun asiat etenee, ja työ on kunniassa.
        Myös demareissa on laisiani, samoin kokoomuksessa, ja muissakin. Mutten anna paljoa arvoa vasuri politiikalle, joka laistaa työn teon. Vihreät on loisijoita myös pääosin, heillä vain se kapea sarka kynnettävänä, josta hokevat, senkin väärin, luulevat tuntevansa maailman kaikkeuden.

        Ja puolestani saat olla mitä itse haluat, se ei minulle kuulu. Mutta kansakoulu kyllä tuli käytyä, tuskin enään siitä kehtaat toisin väittää. Tämä aisamiehesi on asioista ulkona, kunhan perässäsi tai keulillasi hokee käsityksiään, joista ei itsekkään ole perillä. Tyhmä saa olla, muttei pöljä.
        Tietty tyhmyys voi ollakin jopa hyödyksi joskus, ainakin vasemmisto puolueissa se on kultaa.
        Tuskin paremmalla jären juoksulla edes vasuri onkaan.

        ""Siinäpäs syötät niitä 2015 vaalituloksia, reaaliajassa et näytä elävän etkä muutenkaan oikein täysillä käyvän vaan jossakin sisällissodan muistoissa, kepulainen kaappikommunisti.""
        -kun ei ole muita vaalituloksia, niihin on tyytyminen. Vai onko sinulla ollut eduskuntavaaleja 2015 jälkeenkin ? Jos onkin, unohda ne, sellaisia ei olekkaan.

        Jaahas, että näin pitkällisen analyysin lopputuloksena on se, että vastustat Keskustan itsensä tilaamaa tutkimusta, jota se tarvitsee puolueen sisäiseen käyttöön. Eli vaikka Keskusta myöntäisi sen, että kannatus on laskussa ja uskottavuus äänestäjiin vähän niin ja näin, niin sinä vastustat sitä silti ja väität ettei pidä paikkaansa. Tällaista kepulaista konstikkuutta ei olekaan vielä eteen sattunut vaikka itse kepulandian alueella asunkin. Jätättääkö kello pahastikin?


      • SakariSauvosta

        Onhan se ikivanha kepulainen tapa ainakin täällä Varsinais-Suomessa, aiemmin maissin sijaan käytettiin porkkanaa tai naurista. Nykyisin maissista maksetaan paremmat tukiaiset.


    • S2011uomlaineN

      Eipä paljoa harmita kepun tippuminen. Pikemminkin päinvastoin.
      Hyvä Sipilä, jatka samaan malliin..

    • Tuli valvotuksi näin myöhään tuon Suomi-Sveitsi MM-matsin vuoksi. Voi h-vetti, miten siinä kävikään! Kai tiedätte tuloksen. Suomen tie MM-kisoissa loppui siihen. Joukkueemme voitti ennakolta - myös tilastojen mukaan - selvästi vahvimpina pidetyt vastustajat ja hävisi sitten heikoimpina pidetyille.

      Pahoitteluni avaaja Känälle siitä, että näyn kaapanneen avauksesi. Sellainen ei ollut tarkoitukseni, kun avauksellesi viestin jätin. En ottanut kantaa avauksellesi niinkään tukeakseni mielipidettäsi uutisen hienoudesta kuin esittääkseni näkemykseni tilanteen mielenkiintoisuudesta. Olet joutunut myös minuksi tuon erään silmissä, mutta et kai pahoita siitä mieltäsi, sillä varmaan hänen päänsä tilan olet tullut tuntemaan.

      Onhan ollut muutamalla paljon sanottavaa, ja sanottavansa on ollut varmaan tärkeää heidän mielestään, vaikka ei se ole avauksesi aiheeseen tai minunkaan sanomaani liittynyt. Mikä lienee ollut heidän tarkoituksensa, se ei ole selvinnyt. No, jotain voisin siitä päätellä, mutta en halua mennä henkilökohtaisuuksiin.

      Jollakulla on näköjään ollut myös sellaista sanottavaa, joka palstan valvonnan mielestä on ollut sopimatonta, kun on sanomansa poistellut. Olisikohan ollut kyseessä tuo, jolla on jo ennestään ylivoimainen ennätys poistettujen viestien lähettäjänä ja hän on ehkä halunnut varmistaa, että ennätyksensä pysyisi rikkomattomana?

      Avauksesi aiheen tiimoilta mielenkiintoa riittää vielä lähes vuoden, vaikka tuskinpa tuo gallupien nyt näyttämä tilanne sen aikana enää kovin radikaalisti muuksi muuttuu. Vaikka eihän sitä varmaksi tiedä, ihmeitä joskus tapahtuu. Jopa politiikassa, kuten nyt tapahtui jääkiekossakin.

      Tuota matsia katsellessa tuli otetuksi parikin tuhtia moukkua ja matsin päätyttyä vielä kolmannen pettymykseen, mutta tuollainen on sittenkin vain urheilua. Samanlainen ”vain” asenne minulla on jo politiikkaankin. Näissä ajatuksissa jätän nyt palstan rauhaan ainakin ensi viikkoon, kun kohdallani nyt on muuta, joka on paljon kiinnostavampaa ja tärkeämpää kuin täällä nähtävä. Sillä kun ei itse asiassa ole edes vähäisintäkään merkitystä tässä esillä olleen asian lopputulemaan - ei toki muuhunkaan, vähiten minuun, joka noille eräille täällä tärkeintä olen.

      Näissä ajatuksissa - hyvää yötä ja viikonloppua!

      • kepun.syy

        Kas kun et sano että kepun syytä oli häviö lätkämatsissa. Kepulaisia ne lätkän lätkijät on.


    • Tommi.--Turmiola

      Syy on selvä kepulaisen Jokereiden tuleva valmentaja pilasi pelit.

    • LestakepulisminAjaO

      Kepu on nykyään sontapuolue, jota jokin aatemaailmaltaan vihreäkin saattoi Sipilän lestakyrpämäisyydestä tietämättään vahingossa viime eduskuntavaaleissa äänestää.

      2019 vaaleissa tuskin enää monikaan Sipilän ja myötään keskustan politiikan lestamaisuudesta tietämätön on ja se näkyy vahvasti myös tulevassa vaalituloksessa, hyvä.

      Myös tämä Sipilän peräkonttipolitiikalla ja lentonäytöksin itselleen juonima perussuomalaisten äänet parlamenttarismia halventaen varastanut sinipiikahallitusviritys ajaa äänestäjiä takaisin demareiden puoleen ja hyvä niin.

      Lestakepulismi pitää vakuutuskuorilla veronmaksua välttelevine Lestakyrpineen työntää niin alas mullan alle ja oppositioon seuraavissa eduskuntavaaleissa kuin työntää suinkin vain pystytään, piste.

    • Kepu_pettää_aina

      Sipilä on tehnyt Kepusta apparaatin, jolla hän kahmii veronmaksajien rahoja omiin ja sukulaistensa firmoihin.

    • Santeri_Alkio

      Ansaitsee noston...

    • pol_tutkija

      Kepu jää seuraavissa eduskuntavaaleissa neljänneksi tai jopa viidenneksi. Ainakin vihreät menevät reippaasti Kepun edelle.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe