Iloksi tää muuttuu

EdesMennytMies

15

215

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AiheellinenKysymys

      Miksi ylläpito suojelee murhaajia tai vastaavia?

    • HooHetkinen

      Tää on nyt kaksin kappalein. Kävin lukemassa ne viestit ja kopioin ne todisteeksi.

    • MennytMiekkonen

      Mennyt mies on historiaa > Jouko Karjalainen. Uuden Englannin nahkamies.

    • Mieeeeeelenkiiiiintoista

      KukaValvooValvojia

      23.5.2018 13:29

      Uusi
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15286404/olavi-palmun-murhe#comment-93873402
      Kolme viimeistä viestiä paljastaa paljon. Lukekaa pian.

      KOPIOIKAA Tämä on mielenkiintoista. Olen kännissä mutta kuitenkin.

      Nämä siis on poistettu jo kolmesti. Mitä näissä on että täytyy poistaa.

      ävin vierailevana tähtenä naapuri ketjussa ja sain tyrmäävän vastaanoton. Porukat ei todellakaan jaksa eikä halua lukea muuta kuin sitä mikä sopii heidän maailmankuvaansa.

      Monesti ihminen ei halua uskoa jotain asiaa todeksi vaan torjuu sen (se siirtyy implisiittisesti muistiin kuitenkin ja pulpahtelee sieltä esiin aiheuttaen pahaa mieltä kun jokin asiayhteys herättää sen. Sama ilmiö vitseissä jotka eivät naurata pätkääkään ja ne torjutaan mauttomuuksina. Varsinkin vitsit jotka saattavat kertoa totuudesta liikaa jonkun kannalta katsottuna)

      Psykoanalyysin perustaja Sigmund Freud esitteli ensimmäisenä psyykkisenä puolustuskeinona torjunnan jo vuonna 1893, ja vuonna 1926 kirjassaan Esto, oire ja ahdistus hän esitti, että puolustautumisprosessi on yläkäsite, jonka alaisuuteen kuuluvat muiden muassa torjunta, projektio ja tapahtumattomaksi tekeminen. — Freudin tytär Anna Freud kehitti merkittävästi puolustus-mekanismin käsitettä kirjassaan Minän suojautumiskeinot (1936)

      "En halua kuulla asiasta enää yhtikäs mitään". Tämä on niitä suojautumiskeinoja. Torjutaan epämiellyttävä asia niin ettei sitä ole edes tapahtunut. Mutta milläs torjut sellaisen, mitä ei ole tapahtunut mutta toinen valehtelee, että se on tapahtunut, niin millainen suojautuminen siihen sitten sopii. "Palme ei ole kuollut". "Mitä höpiset. Onhan se kuollut kun sanotaan"
      Kumpi on parempi tai hyvä asia. Se että on kuollut vai se ettei ole kuollut. Kumman asian torjut todellisuudestasi.

      Sigmund Freud kirjoitti huumorista ja vitseistä. Mitä voi sanoa kuukauden karaoke hitistä, missä Olof menee elokuviin jne...
      Olof Palme gick på bio,
      tra la la la laa, tra lal lal laa.
      Han kom ut strax efter tio,
      tra la la la laa, tra lal lal laa.
      Skottet brann, blodet rann,
      Olof Palme - han försvann.

      Tässä Olof ei kuole vaan hän katoaa ja seuraavassa ruova näkee kuinka pistooli joko laukeaa tai kiiltää. Hon såg pistolen blänka. Srax därefter blir hon änka. Tralalaa. (blänka=kiiltää tai laueta)

      Lisbet näkee eikä kuule, vaikka hän sanoi kuulevansa papatin laukeavan. Moni kuuli pamauksen sadan metrin päähän niin kuin ne kaksi suomalaisneitosta, jotka kyselivät kelloa suomeksi kulmalla seisoneelta mieheltä, jonka povitaskussa kiilteli ase. "Are you sure that it glittered?"

      lyhentäkää.tarinanne
      23.5.2018 2:21
      Uusi
      Kun opettelee ilmaisemaan itseään lyhyesti on suurempi mahdollisuus että joku lukee kirjoitetun.

      En lukenut ylläolevista lukuisista sepustuksista kuin yhteensä 4 riviä, ei noin pitkissä jutuissa voi olla mitään hyödyllistä.

      VASTAUS

      4riviä
      23.5.2018 3:15
      Uusi
      Tuolla toisessa ketjussa aloitin papatukseni nimimerkillä "omituinen papattaja", josta tuli jonkinlainen följetonki ja siellä esiintyy alkusivuilla Olavi ja Lissu Palmu. Tosi murheellista.
      hhtps://keskustelu.suomi24.fi/t/15286404/olavi-palmun-murhe#comment-93858947
      Palme ammuttiin pikku kiinalaisella eli papatilla. Kuka viitsis kommentoida. Kuuntelen.

      Kippari-Kalle (engl. Popeye the Sailor Man) on yhdysvaltalaisen Elzie Segarin luoma sarjakuva-hahmo. Saanko esitellä todellisen papattajan. Papai tö seilörin. Aim Papai tö seilörmään.
      Toisessa ketjussa esittelin Siiri Palmun. Siiri tunnettiin paremmin Angerkoski nimisenä. Siinä toinen papattaja. Suomen kieli kuulostaa ulkomaalaisesta aikamoiselta papatukselta.
      Kukaan ei ole kommentoinut väitettä, ettei Palmea kukaan tappanut tuossa kadun kulmauksessa.

    • NämäValvojaVei

      Anders Jonny Ferm (s. 20. helmikuuta 1938) on ruotsalainen sosiaalidemokraattinen poliitikko, suurlähettiläs ja sanomalehtimies. Useiden vuosien ajan Anders Ferm oli eri tehtävissä Ruotsin pääministerin Olof Palmen neuvonantajana.

      Hän tietää jonkun totuuden, jota ei voi paljastaa Ruotsin kansale, koska Ruotsin kansa ei ole siihen vielä valmis. Sen täytyy olla jotain todella häkellyttävää. Hän ei ole se mies, joka pani alulle aseen etsimisen. Hän ei ollut se mies, joka löysi transsiin vaipuneena seuraavana aamuna luodin roska-korista vastakkaiselta puolelta katua.

      Se mies oli Alfred de Tavares, Intialaissyntyinen journalisti ja media vaikuttaja. Nimi viittaa siihen että mies olisi Goasta kotoisin, mikä pitääkin paikkansa. Miksi hän lähti Palme hömppään mukaan, on aikamoinen mysteeri, sillä hän joko johti tarinan hakoteille tai sitten ei.
      Se luoti, joka hipaisi Lisbet Palmen olkapäätä, päätyi valotolpassa olleeseen roskakoriin kadun toiselle puolelle. Miten se on mahdollista ja sekin vielä että luoti oli täysin ehjä. Se ei ollut tormännyt mihinkään. Aivan kuin se olisi lentänyt kaaressa tuon sadan metrin matkan ja pudonnut ehjänä roskakoriin, josta sen sitten noukkii intialaistaustainen mies transsiin vaipuneena. Luodin perusteella alettiin sitten etsimään Smith & Wesson merkkistä asetta ilman että luodin aitoutta oltaisiin kyseenalaistettu.

      Se ketju missä kävin vierailevana tähtenä käsitteli valtamedian ja vaihtoehtomedian suhdetta. Kumpi valehtelee ja kumpi puhuu totta. En tosin ole kuullut tai lukenut ainakaan MV-lehdenstä minkäänlaista kritiikkiä Palmen murhan totuudenperäisyydestä. On vain kritisoitu sitä, että Christer Pettersson on ollut syytettynä syyttömänä. Mutta eikö Elia Kazanin filmissä näin juuri tapahtuikin. Se filmi perustui oikeaan murhaan joka tapahtui jo 1920-luvulla Jenkeissä. Siinä ase
      oli taas kiiltävä kun filmissä se oli musta ja tumma siten ettei se kiiltäisi missään olosuhteissä.

      Voitte lukea tarinan ositteesta State vs. Harold Israel, jos goodlaatte sen tai klikata tätä linkkiä.
      https://scholarlycommons.law.northwestern.edu/cgi/viewcontent.cgi?referer=https://www.google.com/&httpsredir=1&article=1955&context=jclc Siellä on tällainen kohta.
      It is very likely that a revolver of that type used under the electric light would have glittered
      On hyvin todennäköistä, että tämän tyyppinen revolveri sähkövalon alla olisi kimaltanut.

      Kaznin elokuvassa Boomerang asia esitetään päinvastaisena eli ase olisi ollut tahallaan tehty tummaksi niin ettei se missään olosuhteissa olisi kimallellut (auringon valo tai lampun valo) Siellä on kohta jossa syyttäjä kysyy todistajalta "Are you sure that it glittered".

      Tämä vain kun Palmen murhassa on kaksi kohtaa, jossa puhutaan kimaltelevasta revolverista. Ne on katsottava todisteiksi siitä, että lavastus on ottanut ideansa tuosta filmistä "Saarroksissa" by Elia Kazan.
      Filmi, jonka Kalle Kepponen vai Keppinen vai Tappinen vai Popeye The Sailor Man näki Suomen televisiosta Yle 1 tai 2 vähän ennen Palmen "murhaa". Motiivi lavastukseen.
      Nyt on miehellä nimiä ja lisää Kalle Kustaita on tulossa. Petterssonkin oli Carl Gustaf.

      Carl Gustaf Christer Pettersson (23. huhtikuuta 1947 Solna, Tukholman lääni – 29. syyskuuta 2004 Solna, Tukholman lääni) oli ruotsalainen mies, jota epäiltiin 28. helmikuuta 1986 tapahtuneesta pääministeri Olof Palmen salamurhasta. (murhattiinkohan hänetkin niin kuin V. Gunnarsson) Victor Gunnarssonin muka vapaamuurarit surmas. En tosin usko siihen.

    • AsiastaVarma

      Minusta tuntuu että valvoja suojelee syyllisiä.

    • JehuuJippii

      Nämä jäi ja se on hyvä.

    • HistorikkoSanoiMikko
      • Lillepo

        Sinun kannattaa hakea apua ongelmiisi,sitä on helposti tarjolla oman avuntarpeensa ymmärtävälle . Ei kenenkään pitäisi piehtaroida pitkään yksin tuollaisessa katkeruuden su-
        loisessa vihavainossa joka ei ole muuta kuin tyhjää pullistelua. Muita ei kannata syytellä
        omista virheistä.


    • SäälittäväTapaus

      Lillepo

      24.5.2018 0:46
      Sinun kannattaa hakea apua ongelmiisi,sitä on helposti tarjolla oman avuntarpeensa ymmärtävälle . Ei kenenkään pitäisi piehtaroida pitkään yksin tuollaisessa katkeruuden su-
      loisessa vihavainossa joka ei ole muuta kuin tyhjää pullistelua. Muita ei kannata syytellä
      omista virheistä.

      Snun ongelmasi on se ettet osaa lukea.

    • Lillepo

      Kyl mää lukke osaan, mut sä et osaa kirjotta.

    • Luovutan

      En jaksa enää

    • HeijaaRuusutTuliPunaiset

      Täsäse toinen joka ylläpito poistaa luullen puolustavansa totuutta.

      TÄMÄ POISTAISI SEKÄ GRANDMAN MIES SPEKULAATIOT JA TALKIE-WALKIE ALIAS DEKORIMAMANNEN MIES SPEKULAATIOT. (minut thunnetthiin. MITÄ THEEN?)
      https://www.youtube.com/watch?v=oi_yaf9ThhA
      https://www.expressen.se/nyheter/sigge-skulle-ha-blivit-offret/
      Ann-Christine ja hänen ystävättärensä puhuvat paskaa. Älä välitä! Tee mitä on soVITTU!

      Mies joka näki tuon elokuvan Yle 1 tai 2 kanavalta vähän ennen murhaa oli Siggen näköisellä miehellä kylässä katsomassa sitä. Mitä vielä todisteita vaaditte.

      TODISTEITA!!!!!
      TODISTEITA!!!!!!!

      Missä on todisteet. Missä oli peliklubi Oxen ja miksi hän (Sigge) käveli juuri sitä reittiä kotiinsa (missä koti) vai halutaanko todosteita siitä että mies joka näki The Boomerang by Kazan elokuvan miehen luona joka muistuttaa Sigge Sedergrenia, on olemassa.

    • MielenKiintoistaTosiaan

      Tarkoitatko ettei Palmea koskaan murhattu?

    • kusessaKokoAjan

      Kyllä sitä tarkoitan. Ajattelee asiaa siltä kantlta niin pääset totuuden jyvälle. Turun puukotus on myös samaa median kusetusta mikä alkoi jo Kenndyn murhasta. Lee Harvey Oswaldin takatukka kertoo siitä paljon.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 131
      3787
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      97
      3439
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2478
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1714
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1565
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      86
      1436
    Aihe