"Ei ole shariaa Suomessa"

Husunpuppua

Husu Hussein:

"– Ministeri Häkkäsen Etnossa käyttämän puheenvuoron jälkeen saimme kuulla, että kokoomus on tehnyt kesän puoluekokoukseensa aloitteen, jossa sharia halutaan kieltää. Siis asia, jota Suomessa ei edes ole, Hussein kirjoittaa."

https://demokraatti.fi/kaupunginvaltuutettu-tyrmaa-ministerin-kuka-milloin-ja-missa-on-vaatinut-sharia-lakia-suomeen/

Eikö? Tässä heti yksi esimerkki: pillunsilvonta

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005680254.html?share=2ccecf87f4a9060d48563f5d9375c1c0

Jopa Polpon penaalin tylsin kynä Jari Taponen Helsingistä tietää, että rinnakkaisyhteiskuntaa on meneillään:

"– Viranomaisilla ei ollut tietoa, mitä esimerkiksi moskeijaväestössä tapahtuu. Selvisi, että he ovat hyvin yhteisökeskeisiä. Luottamus poliisiin on heikko, joten arjen ongelmat ratkaistaan itse, Taponen selittää.

– Yhteistyön tarkoitus ei ole löytää potentiaalisia terroristeja, vaan pitää väki mukana yhteiskunnassa. Niin voidaan ehkäistä ongelmien kasaantumista."

https://www.seiska.fi/Uutiset/Poliisin-ennalta-estavan-tyon-johtaja-varoittaa-Sosiaalisesta-ongelmasta-kasvaa

Älä Husu taas puhu paskaa.

53

861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 34232434

      Shariasta en tiedä, mutta kunniakulttuurit ovat jo täällä vahvoina, menkää vaikkapa viikonloppuna katsomaan muslimien demografiaa yökerhoihin.

      • onneksi

        Ei päde koko Suomeen... vielä.


      • 234324
        onneksi kirjoitti:

        Ei päde koko Suomeen... vielä.

        Vain sinne missä on kunniakulttuurin edustajia.


    • herra.demari

      Missä moskeija, siellä sharia. Husu taas puhuu paskaa tapansa mukaan. Herra Husu ilmoitti olevansa monikulttuurijihadisti.

      • EiköTotta

        Lähinnä monokulttuurijihadisti sarianlakeineen kaikkineen, Husu Musuhan ilmoitti olevansa muslimi ei mikään maltillinen muslimi eli lähempänä jihadistia kuin maallistunutta muslimia. Jokainen tolkunihminen ymmärtää tämän fanaattisuuden tai fundamentalistisuuden jos joku menee Saudi-Arabiaan tamppaamaan mustankiven ympärille suutelemaan seinää lakana päällä, maahan joka ei ota yhtään näistä kehitysmaamuslimi uskonveljistään sinne turvaan..... eikö teillä suvakki idiooteilla vieläkään mikään hälyytä miksi nämä holtittomastilisääntyvät kehitysmaamuslimit ovat suomessa. Husu Musu meni demareihin koska laski että sillä on tällähetkellä parhaat mahdollisuudet päästä eduskuntaan levittämään Islamia koska kukaan siellä, paitsi persut eivät uskalla kritisoida kehitysmaamuslimien aiheuttamia haittoja yhteiskunnassa koska sehän on fasismi natsirasismia ja kiihottamista kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomista. Varsinkin jos kyseenalaistat vastikkeettoman ikuisenelatuksen, heikon työllistymisen, holtittoman lisääntymisen, yliedustuksen rikollisuustilastoissa varsinkin raiskauksissa, radikalisoitumisen jne jne.... aj näitä julkisten somaleiden sanomisia voisin luetella vaikka kuinka mutta suvakit poistasivat ne kuten kirjoituseni Ujuni Ahmedin Islamilaisesta silpomiskulttuurista.


    • Asshoole

      Mikäs sen turkulaisen husseinin nimi taas oli, joka vaatii lasten pahoinpitelyä?
      Ihan hiljattain tämä oli - ???

      Ei ollut Suldaan Said Ahmed. (< tämä hauskanen veitikka-Suldaan kirjoitteli huvikseen haukkuja ravintola kaisaniemen fb-seinälle eli täys ala-arvoinen paskasanko - Suldaan.
      Ei ollut Husu Hussein...
      Ei Saldo Mohammed....
      Mutta mikä?

      • kenkä.heilumaan

        Miksiköhän täältä poistetaan asiallisia viestejä. Ilmeisesti niissä on ollut sitten asiaa, joka on totta heh heh. Uudestaan, uudestaan sano tiivi-taavi.
        Eli miksi Helsingin kaupunginhallituksen jäsen saa hyökätä yritystä vastaan yllä mainitulla tavalla ilman, että hänen asemaansa alettaisiin saattaa kyseenalaiseksi? Suojeleeko etnisyys Sulttaania?


      • Asshoole
        kenkä.heilumaan kirjoitti:

        Miksiköhän täältä poistetaan asiallisia viestejä. Ilmeisesti niissä on ollut sitten asiaa, joka on totta heh heh. Uudestaan, uudestaan sano tiivi-taavi.
        Eli miksi Helsingin kaupunginhallituksen jäsen saa hyökätä yritystä vastaan yllä mainitulla tavalla ilman, että hänen asemaansa alettaisiin saattaa kyseenalaiseksi? Suojeleeko etnisyys Sulttaania?

        Löytyi.
        Muhis Azizi, Turku.
        Ehdottaa poikien ympärileikkausta verovaroista - lääkärit tyrmäävät täysin.
        (ei sentään tyttöjen silpominen ollut ohjelmassaan, kuten väärin taisin muistaa).

        Tämäkin Muhis Azizi joku kaupunginvaltuutettu kai : (
        Mistä näitä riittää??

        Kaupunkilehti turkulainen.fi
        https://www.lehtiluukku.fi/lehti/turkulainen/_read/28.3.2018/176283.html?p=6


      • 987879vfd
        Asshoole kirjoitti:

        Löytyi.
        Muhis Azizi, Turku.
        Ehdottaa poikien ympärileikkausta verovaroista - lääkärit tyrmäävät täysin.
        (ei sentään tyttöjen silpominen ollut ohjelmassaan, kuten väärin taisin muistaa).

        Tämäkin Muhis Azizi joku kaupunginvaltuutettu kai : (
        Mistä näitä riittää??

        Kaupunkilehti turkulainen.fi
        https://www.lehtiluukku.fi/lehti/turkulainen/_read/28.3.2018/176283.html?p=6

        Saamme kirota kaikenmaailman kokoomuksia EUn perseennuolemisineen, vihreitä, femakoita ja muita aatteen kommareita/vassareita sekä avokätistä ja naivia sosiaaliturvaamme, joka on avokätisesti jaossa koko maailman kesken, siitä että tänne tulvii ihmisiä, jotka haluaisivat muuttaa suomea vastaamaan omia paskastanilaisia keskiaikaisia ihanteitaan.


    • vuorten.valtiosihteeri

      äläkääähän rasitipersu öyhöttäkö. minä katselet uutisvuotoa ja nauran persuille. TOSIASIA on että suomi tarvitsee muslimeita ja rikkasti. Meidän täytyy ponnistella, että pystymme pitämään eu:n lainanottokyvyn maksimissa

    • vaikee-kieltää

      Mitä hyödyttäisi kieltää sharia laki?
      Miten se edes käytännössä voitas kieltää?
      Jos 10 noudattaa jotain "lakia" tapaa (ne esimerkiksi kivittää jonkun kuoliaaksi) niin...
      Laki on toteutunut? Ja korkeintaan voidaan rangaista "kivittäjiä" taposta?
      Ei ihmisen tarvi noudattaa sharia lakia? ei Suomen lakia? mutta rangaistus siittä saattaa seurata?
      Joku rikkoo sharia lakia... Pitäskö poliisin taata sille/sen perheelle elinikäinen suojelu? Vai pistää 10 000 muuta linnaan kun ne ehkä noudattaa sharia lakia?

      • hiller

        Islam on kiellettävä, sillä sen nimissä on tapettu enemmän ihmisiä kuin natsi-Saksan ja kommunistien toimesta yhteensä! Ilman islamia maailma olisi paljon parempi paikka elää.


    • turhiilakeja

      "Eikö? Tässä heti yksi esimerkki: pillunsilvonta"

      Tämä samanlainen "hyödytön" laki? Kielletään "pimpin silvonta" no silppojat jatkaa perinnettä? ja asialle nyt ei mitään voida?

    • oulunmurre

      Minä ainakin odotan mitä viisaamat päättää. Olenhan lesta

    • minäainakaan

      Onko Husu jo käynyt tarkistamassa somalian turvallisuustilanteen? Joko somalit voitaisiin kotouttaa omaan maahansa sharioineen päivineen.

    • Häpeäisi

      Missä kuplassa Husu elää? Ei ole olemassa yhtäkään maata, johon olisi voitu ottaa muslimeja suuria määriä ilman, että siellä alkaisi toteutua sharia-laki. Husu voi nyt aluksi tutustua Britannian ja Tanskan sharia-oikeusistuimiin. Suomessa heillä ei vain vielä ole "virallisia" rakennuksia, joissa oikeusistuimia pidettäisiin. Eikä nyt tullut sitä suurmoskeijaakaan. Silti, tyttöjä silvotaan, miehille naitetaan useita vaimoja ja etnisiä ristiriitoja korostetaan. Se on sitä shariaa parhaimmillaan.

      • EiköTotta

        On hienoa että meillä tilastoidaan jos jonkin näköisiä asioita mutta ei kehitysmaamuslimi pakolaisten ja turvapaikka hakijoiden kustannuksia, eikä näiden silvottujen naisten synnytyksiä tai täällä syntyneiden silpomisia, eikö ole vähintäänkin outoa kun rikokset tilastoidaan kuten raiskaukset jne..... Tätä nämä viherkommarit, demarit ja muut suvakit haluavat tuoda suomeen kotimaahamme koska sehän on kulttuurinrikkautta ja monikulttuuria....


      • 34r2324324

        "– Emme voi sallia meille syntyvän rinnakkaisyhteisöjä, joissa esimerkiksi kulttuurisen tai uskonnollisen työn vuoksi naisten ja tyttöjen oikeudet eivät täysin toteutuisi, Häkkänen muistutti."

        Milläköhän ilveellä meinaavat tuon estää? Eivät sitten yhtään millään. Lasten silpomisesta, pakkoavioliitoista tai lasten kehitysmaihin lähettämisistä ei ole yhtäkään tuomiota annettu ja kotouttaminen on pelkkä sana vain.
        Yhteisöt pitävät salaisuutensa ja pyhät arvonsa omiensa kesken, välittämättä lainkaan siitä mitä valtaväestön munattomat virkamiehet jossain inisevät.


      • Orpoja_on_liikaa

        Yksinkertaisin keino olisi tietysti lähettää näihin silpomisiin syyllistyneet takaisin kotiin. Mutta se kuulemma rikkoo liiaksi heidän ihmisoikeuksiaan. Kaipa asia on näin, jos ihmisoikeutena pidetään elinikäistä täysihoitoa suomalaisten piikkiin.


    • husun.paskapuheet

      Muslimeilla on muuten velvollisuus noudattaa perhe- ja yksityiselämässä sharialakia. Tämän on joku imaamikin joskus ääneen Suomessa sanonut.
      Anas Hajarin mukaan sharialkiin kuuluu ankarat rangaistukset, mutta niitä ei pidä noudattaa ennenkuin yhteiskunta on siihen kypsä.
      Aika jännästi muodostettu lause, yhteiskunta on siis hänen mielestään silloin kehittynyt, kun varkaalta irrotetaan käsi ranteesta.

    • syökakkaajaelä

      Ei ollut sharia lakia muuten Somaliassakaan ennen vuotta 2009, kun se "vihdoin" hyväksyttiin. Somalia on ollut varsin edistyksellinen mitä Islamiin tulee, mutta Islam on siitä pirullinen juttu, että se aina taantuu uudelleen ja uudelleen. Se ei koskaan kehity mihinkään, vaan pysyy varhaiskeskiaikaisena järjestelmänä.

      • Kritiikki_tarpeen

        Islam voisi kehittyä, jos sen kritisointi sallittaisiin. En oletakaan, että vanhoilliset muslimit sallisivat islamin kritisoinnin. Sen sijaan länsimaat voisivat aivan hyvin antaa kansalaisilleen sananvapauden. Henkensä puolesta pelkääviä ex-muslimeita tulisi auttaa. Heidän uhkailustaan ja heihin kohdistuvasta väkivallasta täytyy tehdä rikoksia.

        Jostain kumman syystä länsimaissa luullaan usein, että rasismia on islamin kritisointi. Sen sijaan rasismi on islamiin sisäänrakennettuna, mitä islamista luopuneisiin, naisiin ja tummaihoisiin tulee.


      • syökakkaajaelä
        Kritiikki_tarpeen kirjoitti:

        Islam voisi kehittyä, jos sen kritisointi sallittaisiin. En oletakaan, että vanhoilliset muslimit sallisivat islamin kritisoinnin. Sen sijaan länsimaat voisivat aivan hyvin antaa kansalaisilleen sananvapauden. Henkensä puolesta pelkääviä ex-muslimeita tulisi auttaa. Heidän uhkailustaan ja heihin kohdistuvasta väkivallasta täytyy tehdä rikoksia.

        Jostain kumman syystä länsimaissa luullaan usein, että rasismia on islamin kritisointi. Sen sijaan rasismi on islamiin sisäänrakennettuna, mitä islamista luopuneisiin, naisiin ja tummaihoisiin tulee.

        Islam ei kehity, koska se on uskonnon lisäksi myös yhteiskuntajärjestelmä. Islam pitäisi kokonaan erottaa valtiosta, kuten Turkissa tehtiin sata vuotta sitten. On surkuhupaisaa, että muutama prosentti fundamentalisteja lopulta valtaa koko maan, koska he ovat äänekkäitä ja väkivaltaisia, ja heitä ei uskalleta vastustaa. Somaliassa on käynyt juuri näin. Kun johonkin maahan syntyy valtatyhjiö, ryntää "haaskalle"heti sekalainen joukko fundamentalisteja, jotka saavat nämä valtiot sekasortoon, kuten Irakissa on käynyt. Saddamin aikaan Irak oli suhteellisen turvallinen maa, Gaddafin Libyakin lähes maanpäällinen paratiisi, jossa kansalaiset saivat kaikenlaisia etuuksia. Nykyistä muslimi-invaasiota ei olisi edes olemassa ja Euroopassa olisi paljon rauhallisempaa, jos Libya ja Irak olisivat vielä diktaattorin vallassa. Saddam ja Gaddafi olivat kuitenkin pienempi paha. Ja kaiken takana on myös näiden maiden öljy, joka saa jenkit heti paikalle "turvaamaan" demokratiaa. Valtapolitiikka on kieroa peliä!


      • grfgftdr

        Islam ei kehity, koska kukaan ei halua menettää henkeään sitä yrittäessä. Kysykää vaikka pilapiirtäjiltä.
        Käsittämätöntä, että tällainen äärimmäisen vaarallinen ja kaikkia mahdollisia vapauksia ja ihmisoikeuksia vihaava ideologia ja kultti on hyvää tarkoittavien idioottien, kuten feministien, kommunistien ja vihreiden, erityissuojelukohteena.


      • suomen.inkkari
        grfgftdr kirjoitti:

        Islam ei kehity, koska kukaan ei halua menettää henkeään sitä yrittäessä. Kysykää vaikka pilapiirtäjiltä.
        Käsittämätöntä, että tällainen äärimmäisen vaarallinen ja kaikkia mahdollisia vapauksia ja ihmisoikeuksia vihaava ideologia ja kultti on hyvää tarkoittavien idioottien, kuten feministien, kommunistien ja vihreiden, erityissuojelukohteena.

        Suurin kollektiivinen hulluus mitå ihmiskunta on koskaan kohdannut. Tätä ei voi järjellä käsittää. Muutama sukupolvi sitten tämä ei olisi ollut mahdollista ja pääsyyllinen on tietenkin EU, jonka määräyksiä Suomi noudattaa suorastaan itsetuhoisesti. Eihän päättäjilllä ole mitään hätää, kun asuvat hienoilla aluiellaan, jossa ei islamisaation ruma puoli näy. Uskomatonta paskaa!


      • muumitpoissalaaksosta
        grfgftdr kirjoitti:

        Islam ei kehity, koska kukaan ei halua menettää henkeään sitä yrittäessä. Kysykää vaikka pilapiirtäjiltä.
        Käsittämätöntä, että tällainen äärimmäisen vaarallinen ja kaikkia mahdollisia vapauksia ja ihmisoikeuksia vihaava ideologia ja kultti on hyvää tarkoittavien idioottien, kuten feministien, kommunistien ja vihreiden, erityissuojelukohteena.

        Tuo on juuri se käsittämätön perversio, jota en noissa punavihreissä hörhöissä ymmärrä. Haluaaan suojella sitä eniten, joka tulee aiheuttamaan itselle eniten vahinkoa: naisten oikeudet, homojen oikeudet yms.


      • Harmiton
        syökakkaajaelä kirjoitti:

        Islam ei kehity, koska se on uskonnon lisäksi myös yhteiskuntajärjestelmä. Islam pitäisi kokonaan erottaa valtiosta, kuten Turkissa tehtiin sata vuotta sitten. On surkuhupaisaa, että muutama prosentti fundamentalisteja lopulta valtaa koko maan, koska he ovat äänekkäitä ja väkivaltaisia, ja heitä ei uskalleta vastustaa. Somaliassa on käynyt juuri näin. Kun johonkin maahan syntyy valtatyhjiö, ryntää "haaskalle"heti sekalainen joukko fundamentalisteja, jotka saavat nämä valtiot sekasortoon, kuten Irakissa on käynyt. Saddamin aikaan Irak oli suhteellisen turvallinen maa, Gaddafin Libyakin lähes maanpäällinen paratiisi, jossa kansalaiset saivat kaikenlaisia etuuksia. Nykyistä muslimi-invaasiota ei olisi edes olemassa ja Euroopassa olisi paljon rauhallisempaa, jos Libya ja Irak olisivat vielä diktaattorin vallassa. Saddam ja Gaddafi olivat kuitenkin pienempi paha. Ja kaiken takana on myös näiden maiden öljy, joka saa jenkit heti paikalle "turvaamaan" demokratiaa. Valtapolitiikka on kieroa peliä!

        Islam ei kehity. Se on ainakin toistaiseksi ollut totta.

        Saddamin ja Gaddafin aikaan heidän maansa olivat turvallisia tietyille etnisille ja uskonnollisille ryhmille.

        Olisi ollut hyvä, jos Länsimaat olisivat pysyneet poissa näistä maista.

        Nyt, kun taistelu sananvapaudesta on tullut ajankohtaiseksi myös Euroopassa, voimme hyvällä omatunnolla jättää Venäjän ja Syyrian pojat leikkimään keskenään. USA ja EU eivät ole saaneet esim. Irakista ja Syyriasta mitään merkittäviä öljyvarantoja.


    • Nolo_mies

      Husu Husseinin uskottavuus laski aiempaakin alemmaksi. Eikö hän lue uutisia?

    • qåaäzm

      Lehmät lentää myöskin, mitä tulee Husun puheisiin.

    • KoskaAllahillaOnSuuri

      Nämä Husu Musut ja muut julkiset Somalit vain varmistavat sen ettei sairas ahdasmielinen keskiaikaa elävä islam muutu eikä tule muuttumaan ikinä, kiitos rehellisyydestä. Mikä ihmeen tarve tai velvollisuus meillä tolkunsuomalaisilla on alkaa paimentamaan näitä sairaan ahdasmielisen keskiaikaa eläviä Islaminpalvojojia.... ei minusta mikään, eikä minusta näillä suvakeilla ole oikeus yksin päättää siitä mitä enemmistö suomalaisista tahtoo. Se että ei haluta integroitua kun juuri ja juuri niin, että pyritään olemaan rikkomatta julkisesti suomenlakia sarianlain rinnalla ei minusta ole mitään integroitumista, se on valehtelua jota kehitysmaamuslimit tekevät jos on niille ja Islamille hyötyä. Meillä on ollut jo 28 vuotta kotoutettavana näitä afrikan kehitysmaamuslimeita ja tulos on nyt nähtävissä ja Turussa tämä kehitysmaamuslimi invaasiossa tullut Marokkolainen Bouanane naraessaan uhreille näytti heti kättelyssä mitä tuleman pitää. Miettikää milloin kantasuomalainen on raiskannut kehitysmaamusliminaisen suomessa tai tappanut kehitysmaamuslimin ja miettikää kuin monta sataa suomaalaista tyttöä/naista on kehitysmaamuslimit raiskanneer ja monta kymmentä suomalaista ne ovat tappaneet.....

      • aavikonviisain

        Täyttä öyhöttämistä tuo juttu, ei nää tutkijat tajua mitään ja mitä joku Tanska ketään kiinnostaa?


    • eipä_taida_kuulua

      Kuuluuko islam muka sivistysvaltioihin?

    • AinaRehellisiä

      Jos haluaa tietää onko Suomessa pedofiliaa niin asia kannattaa varmistaa pedofiileiltä. Sama jos haluaa tietää onko Suomessa huumekauppaa niin kannattaa käydä varmistassa asia tunnetuilta diilereiltä.

    • muslimitpaskanjauhajat
      • no.miten.meni

        Vanha uutinen mutta...

        Kai Husu organisoi puhujaa vastaan mielenosoituksen, jossa tuomittiin sharialaki?

        Ja kaikki muslimijohtajat, imaamit sun muut, osoittivat tv:ssä ja muissa medioissa paheksuntansa shariaa vastaan ja ehdottomasti vastustivat sen tuloa Suomeen?

        Ai ei vai?


    • husu.puhuu.paskaa

      Lasten pakkoavioliitot on puhdasta shariaa ja Suomesta on lähetty musujen lapsia ulkomaille serkusavioliittoihin. Kumma kun demarit antavat tällaisen herra husun määritellä puoluessaan sen, miten islamiin suhtaudutaan. Mielestäni puolueellakin pitää olla vastuu siitä, minkälaisia ihmisiä se päästää päättämään yhteisistä asioista.

    • ei.piirretä.ihmisiä
    • Kuuntelisipa

      Husu ei suostu kuuntelemaan ex-muslimeja.

      https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/entinen-muslimi-pelkaa-sharia-lain-mukaan-hanet-saisi-tapp-1

    • herran.jumalat

      Opetushallitus tosiaankin noudattaa äärimmäistä islamilaisuutta ihmisen piirtämskiellolla. Olisi hauska tietää kuka on ollut islamin edustajana tuossa opetushallituksen työryhmässä. Ei kai vaan eräs herra demari?

    • Sharia

      Tietenkin Suonessa on ihmisiä, jotka noudattavat sharia-lakia. Mehän olemme ottaneet tänne ihmisiä maista, joissa sharia on laki ja ainoa totuus. Nämä ihmiset ovat itse vielä ilmoittaneet, että sharia menee länsimaalaisten lakien yläpuolelle. Kait se on heitä uskottava.

      Briteissä on erikseen sharia-oikeusistuimia, joissa jaetaan tuomioita. Tanskassa ja Ruotsissa tuomioistuimet on piilotettu moskeijoihin. Pasilan moskeija on somalien hallinnassa: onko siellä myös sharia-tuomioistuin?

      • motmotmot

        Varmaankin, koska mot-ohjelmassa joku somali väitti siellä olleen radikalisoituneita saarnaajia. Helsingin kaupunki näitä tavallaan valvoo, mutta nythän siellä on muslimi vastaamassa moskeijoista, kiitos demareiden. Demarit on kaikesta niin pihalla, että ihan suoleen sattuu.


    • Muutoksia_tulossa

      Onpa Husu sivistymätön! Ei tunne edes Suomen islamilaista puoluetta.

      http://www.suomenislamilainenpuolue.fi/puolueohjelma.html

      He esittävät mm. seuraavien lakien käyttöönottoa Suomessa: miehille oikeus ottaa neljä vaimoa, alkoholin ja tupakan myynnin kieltäminen ja perjantaisin vapaata töistä rukoilun ajaksi.

      Nuo kun saavat lisää kannattajia, alkaa Suomessakin tapahtua. Parasta olisi kieltää islam jo nyt. Mutta näköjään tämä taistelu käydään läpi vaikeimman kautta. Edellä mainittujen kaltaisia arvoja ei voida sovittaa yhteen länsimaalaisen yhteiskunnan kanssa.

      • Muutoksia_tulossa

        Lisään tähän vielä sen, että muslimeista vain pieni osa on radikaaleja. Muslimeista suurin osa on mukavaa, rehellistä ja avoinmielistä porukkaa. Mutta islam on ideologiana vaarallinen ja tuhoava. Kuten joku viisas on sanonut: on meidän onnemme, että vain pieni joukko muslimeista toimii islamin ohjeiden mukaan.

        Mutta aina, kun maassa aletaan vaatia ja toteuttaa islamin mukaisia lakeja, joudutaan pulaan. Sen me kaikki näemme. Islamiin kuuluu se, että vanhoilliset alkavat jossain vaiheessa syyllistämään uudistusmielisiä. Näin he saavat lopulta tahtonsa läpi. Niin kävi Somaliassa ja niin on tapahtumassa Irakissa. Tähän liittyy aina myös vahva viha Länsimaita kohtaan.

        Muslimit arvostelevat länsimaalaisia kulttuureja ankarasti. Täytyy heidänkin sitten kestää se, että länsimaalaiset kritisoivat islamia.

        Jos Suomen islamilainen puolue saisi paljon kannatusta, voi Suomi alkaa muistuttaa ikävällä tavalla tiettyjä maita, joista nyt hakeudutaan pois sankoin joukoin.

        Jossain vaiheessa, tulevaisuudessa, islam ja länsimaalaiset ideologiat joutuvat törmäyskurssille Euroopassa. Jos enemmistö kannattaa silloin islamia, on se Euroopan loppu.


      • Tgb

        Ongelma on siinä, että islamia ei arvostella. Koraanin ja muun islamin kritisoinnista seuraa kuolemantuomio.


    • Kannanotto

      Husun olisi pitänyt sanoa: Suomessa ei noudateta sharia-lakia, eikä halutakaan noudattaa.

      Pystyisikö hän siihen?

      Ajankohtaisena aiheenahan on se, miten sharialait ovat rantautuneet Euroopan eri maihin ja Suomessakin moskeijoissa puidaan asioita hyvin eri tavalla kuin maan laki edellyttäisi. Esim. moniavioisuus on monille muslimeille Suomessakin todellisuutta.

      Olisipa mielenkiintoista, jos Husu kertoisi omat mielipiteensä moniavioisuudesta ja uskonnonvapaudesta. Hän voisi sanoa, että Suomessa islaminuskon saa jättää niin halutessaan eikä kukaan saa ottaa useita vaimoja. Vai mitä mieltä hän oikeasti on?

    • hfghgfhftg

      Husun tehtävä lienee levittää tagiyaa siihen saakka kunnes islamin asema on suomessa tarpeeksi vahva ettei enää tarvitse.
      Husukaan ei voi olla niin sinisilmäinen etteikö tietäisi millaiseksi todellisuus euroopassa on kehittynyt jo kauan sitten:

      https://www.youtube.com/watch?v=rw-rI7NXwYg

    • CCC

      Husun täytyisi poliitikkona kertoa, mitä hän Suomesta ajattelee. Eli haluaako hän islamin sopeutuvan Suomeen vai Suomen islamiin. Meillä on aika vähän muslimeja, joten voimme olettaa, että tämä vähemmistö voisi noudattaa Suomen lakeja ja luopua islamistisista laeista.

    • AsdfQwerty

      Sharia-lakia ei hyväksytty Suomessa rinnakkaisjärjestelmäksi muslimeille. Asiasta on eduskunnassa puhuttu viimeksi vuonna 2010. Husu on oikeassa siinä, ettei Suomessa sharia-laille ole annettu mitään virallista asemaa. Hän vain jättää mainitsematta sen tosiasian, että tietyt islamilaiset ryhmät haluavat sharia-lain voimaan Suomessa.

      Siksi ennaltaehkäisevä päätös on tärkeä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe