Maailma, myös taskuvarkaat, kylässä

fturs

Kaisaniemessä on taas jokavuotinen Maailma kylässä -suvaitsevaisuusfestivaali meneillään. Siellä oli laitettu varoituslappuja: "Varo taskuvarkaita"

Ja kuten tiedämme Suomessa operoivista taskuvarkaista lähes kaikki ovat ulkomaalaisia. Maailma on todellakin kylässä Suomessa, kädet sinun taskuissasi.

20

321

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • euro-ihminen

      Juntti siis haluaisi eriarvoistaa ihmisiä syrjimällä taskuvarkaita?

      • qåaäzm

        Mieluummin juntti kuin juppi.


    • he66etg

      Koska se kyläily sitten loppuu?

      • seuraavaan-maahan

        Sitten kun taskut ovat tyhjinä.


    • Buenasdias

      Viritetty rotanloukku taskuun/reppuun, eiköhän tokene. Turha väittää että joutuu syytteeseen, omissa taskuissaan saa pitää rotanloukkua .

    • rikasköyhä

      Kuuluu kulttuuriin ja maailma KELAssa!

    • Xyxy

      Itse kävin myös tuolla. Oli paljon eriskummallista väkeä, nuoria rastojen kanssa hippivaatteissa, paljon afrikkalaisia vaatteita ihmisillä, ulkomaalaisia; yleensä näkee vain muslimeita. Mustia. Ja tolkuttomia hintoja jostain kierrätysasioista tehdyillä koruilla ja esineillä. Oli siellä Israelilaisiakin ja keskusta. Syyria- ja Marokko-seura. Nepalilainen ruokajutska.
      Lihaveroa joku kyltissään toivoi. Eläinyhdistyksiä ja veganismia. Koruja ja vaatteita aivan mielettömästi. Ei tullut mitään ostettua rahatilanteen takia.

      Mutta ehkä suvakit kuvittelevat, että avoimet rajat ja maahanmuutto ja monikulttuurisuus on tuota: kivaa festivaalia ja värikkäitä vaatteita ja eksoottisia ruokia ja suhtkoht sivistyneesti käyttäytyviä ulkomaalaisia. Ei sitä, mille se maahanmuuttokriitikolle näyttäytyy raiskauksineen ja elintasohuijareineen.
      Olihan siellä ihan kiva tunnelma, ei törmätty tuhertajiin eikä varkaisiin.

      Arkielämä vaan ei ole mitään markkinatouhua.

      • ajattelijat

        Siinäpä se, arkielämä kerrostalolähiössä tai pientaloalueella tai kaupunkien keskustoissa ei ole kivaa. Se on tavallista ahkeroimista, toisten huomioimista, hyvää käytöstä, kaikenkaikkiaan hyvää elämää.
        Tämä utopistinen ajatus kunnollisesta elämästä vain on tuhottu monin tavoin. Oman kansan tietty prosentti vajoaa tahallaan tai heikon luonteensa takia piittaamattomaan roskaelämään, huumeineen rötöksineen.
        Ja sellaista halutaan lisätä, sekä se lisääntyy automaattisesti mitä enemmän sekoitetaan keskenään toisista välittämättömiä ihmisiä.
        Ensimmäiseksi pitäisi opettaa hyvä käytös, toisten kunnioittaminen, toisten omaisuuden yms kunnioittaminen ja sitten vasta laajentaa toimintaa.


    • gfhjg

      Ristiriidat lisääntyvät tuossa tapahtumassa vuosi vuodelta. Siellä oli (mitä ilmeisimmin tosikristittyjä) suomalaisia Israelin ystäviä jakelemassa (arvatenkin kallista, monisivuista, kiiltävälle paperille painettua) lehtistä, ilmaiseksi toki, jossa Israelia ylistettiin ainoaksi Lähi-Idän demokratiaksi ja mollattiin palestiinalaisia mm. korruptiosta. Ei ole minusta Israelkaan kyllä mikään korruptiosta vapaa demokratianmallimaa. Vähän väliähän siellä on korruptiotapauksia korkealla tasolla, esim. presidentti ja pääministeri, mm. nykyinen Netanyahu tutkinnassa.. No ehkä se kertoo hyvää Israelin oikeuslaitoksesta. Toisaalta se samaan aikaan sortaa palestiinalaisia.

      Toisaalta tapahtumassa olin Palestiina-aktivisteja, mm. Syksy Räsänen, jos oikein muista tähtitieteilijä Hgin yo:sta. Hänen porukkansa jakeli flyereitä, jossa tuomittiin Ben & Jerrys'in, joka paikalla festareilla (jäätelöfirma) Israel-kytkökset.

      On uskovaisten ständejä, mutta myös uskontojen uhrien tuki ry:n ja vapaa-ajattelijoiden. Ja ainakin edellisinä vuosina ollut myös kaiken maailman vaihtoehtohoitohörhöjä, tarot-tulkitsijoita sun muuta humpuukia.

      Sitten oli vielä pakolaiskriittisten mielenosoitus Ateneumin kulmalla. Nainen kun huusi kovaäänisen, megafonin välityksellä niin maailmakylässä-väkikin kuuli sen Rautatientorilla. Poliisi paikalla jöötä pitämässä.

      • qåaäzm

        Uskovien kuuluu siunata Israelia, vaikka valtaosa sen maan väestöstä elää jumalattomuudessa. Tämän jumalattomuuden takia siellä on maailman homopääkaupunkikin. Siinäkin maassa tehdään syntiä meidän tavalla. En puolustele syntiä, mutta totesin vain. Tilanne tulee viimeisinä ainoina vielä muuttumaan, niin että osa tunnustaa Jeesuksen Messiaaksi.


    • riittääjokusetus

      Mamu-agendaa, hyi s..tana.

    • totuusmikätotuus

      Kun kylään tulijat varastavat, ei niitä pitäisi laskea kylään. Pitäisi laittaa lompakkoon, puhelimeen, käsilaukkuun hälytin, jos siihen aikoo joku muu koskea. Ne tunnistaisi vain omistajansa kosketuksen.
      Suomessa on nykyisin paljon varkauksia, raiskauksia, pahoinpitelyjä, kaikkea aina enenevässä määrin, mitä enempi maahantulijoita on.
      Kansa on pelokkaampaa, kuin vuosikymmeniä sitten.

    • pickpockets

      Maailma kylässä? Kyllä nuo loiset ovat tänne asettuneet asumaan! Jos ollaan kylässä, niin sillon poistutaankin omiin koteihin. Tuo väki on ollut aika kauan kriittistä kolmea päivää kauemmin. Möly ja haju olivat sitä luokkaa.

    • OutoPoppanen

      Jaahas sen takia siis Outo Poppi pidätettin

    • Liii-Andersson

      Ulkomaalaisilla se saattaa kuulua kulttuuriin ja on näinollen myös ihmistoikeus jota anarkistit alkavat voimalla puolustamaan, jos sitä aletaan estämään jollain tavalla.

    • Hannosta

      Mitä Kaisaniemeä tarkoitat?

    • Hoplaax

      Tuo viikonlopun kestävä Maailma kylässä -festivaali on pieni pippalo verrattuna ympärivuotiseen Maailma ruokapöydässämme -painajaiseen.

      • rasseli

        Maailma Kelassa- festivaali


    • KytätSiatNatsienKätyrit

      Taskuvarkaa kylässä ja Maailma kelassa ja sossussa ovat ympärivuotisia festivaaleja nykyään.....

      • Vladimir.Varastaja

        Miksi ryssiä päästetään sinne varkaisiin. Ottaisivat mallia Putinista ja varastaisivat omalta kansaltaan.Valdir.Varastasta


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1368
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1125
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1078
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe