Brittihallinto vainoaa journalisti Tommy Robinsoni

Vapaa_sana_demokratia

"Tuhannet ihmiset ovat osoittaneet mieltään Lontoossa perjantaista lähtien kansalaisaktivisti ja -journalisti Tommy Robinsonin mielivaltaisen vangitsemisen johdosta, jonka syyt olivat ilmeisen poliittiset. Tommy Robinson on tunnettu kansalaisjournalisti, joka raportoi asioista, joista valtamedia haluaa vaieta.

Tommy Robinson oli perjantaina raportoimassa Leedsin oikeustalon edustalta, jossa käsiteltiin pakistanilaisen joukkoraiskausliigan tapausta. Pakistanilaisliiga oli raiskannut alueella lapsia ja heidän uhrejaan lasketaan olevan jo yli sata ja raiskausliigan uhreja paljastuu yhä lisää. Nuorin raiskatuista on 11-vuotias tyttö"

http://beta.oikeamedia.com/o1-69005

Brittihallinnon röyhkeys, epäoikeudenmukaisuus ja törkeä poliittinen vaino Tommya kohtaan on järkyttänyt englantilaisia ja monet ovat kauhuissaan suunnasta, johon tällainen poliittinen mielivaltainen vaino on johtamassa.

Robinson otettiin kiinni raportoimasta tapausta, jonka Brittihallinto haluaa poliittisista syistä salata. Hänelle järjestettiin ennätysnopeasti pikaoikeudenkäynti, jossa hänet tuomittiin samalta istumalta 13 kuukaudeksi vankilaan, ilman että hänellä oli edes mahdollisuutta saada oikeusavustajaa tai ottaa yhteyttä omaan asianajajaansa. Hänet kuljetettiin välittömästi Hullin vankilaan. Brittiviranomaiset haluavat salata erityisesti muslimimaahanmuuttajien tekemiä törkeitä rikoksia kuten pienten lasten joukkoraiskauksia, joista on tullut englannissa jo islamiin liittyvä epidemia.

Ihmisiä on raivostuttanut se kontrasti joka viranomaisten toiminnassa näkyy kun verrataan toimien tehokkuutta siihen velttouteen, jolla pakistanilaisen joukkoraiskausliigan juttua on käsitelty. Syylliset ovat olleet takuita vastaan vapaalla koko oikeuskäsittelyn ajan ja osallisia on päästetty vapaaksi hyvin lievillä ehdollisilla tuomioilla.

Lisäksi tuomari, joka tuomitsi Robinsonin vankilaan, kielsi brittimediaa raportoimasta mitään tästä tapauksesta. Useat brittiläiset uutislähteet, jotka olivat jo maininneet Robinsonin vangitsemisesta, poistivat asiasta tekemänsä julkaisut! Kaikki tämä tapahtui saman päivän aikana.

Britanniassa raiskaajat nauttivat oikeudesta perusteelliseen oikeudenkäyntiin, oikeudesta kunnolliseen puolustukseen, oikeudesta saada riittävästi aikaa oman puolustuksensa valmisteluun ja oikeudesta olla takuita vastaan vapaana oikeudenkäynnin ajan. Mitään tällaisia oikeuksia ei kuitenkaan tarjottu Tommy Robinsonille, kansalaisaktivistille, joka ei ole syyllistynyt rikokseen. Robinsonia syytettiin "rauhan rikkomisesta" ja tuomio oli puhtaasti poliittinen: Tommy kertoo asioista, joista brittihallinto ei halua kerrottavan.

Tommy Robinson kritisoi suorin sanoin Euroopan islamisoitumista ja siitä aiheutuneita ongelmia. Tommy saattaa olla vankilassa hengenvaarassa, koska samassa vankilassa on paljon muslimivankeja.

Tommyn poliittinen vangitseminen on järkyttänyt vapauden puolesta puhuvia poliittisia vaikuttajia ympäri maailman.


☑️Sinulla on oikeus muodostaa mielipiteesi luotettavan tiedon pohjalta.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Martinasta hieno juttu Suomen suurimmassa lehdessä

    Hienossa haastattelussa Martina kertoo mielenkiintoisesta elämästään kauniine kuvineen. Jutusta selviää muun muassa, ett
    Kotimaiset julkkisjuorut
    359
    1833
   2. Kaukosuhteet.

    Mitä mieltä olette kaukosuhteista ja siitä että asutaan ainakin alkuun hyvin kaukana toisistaan niin että irl tapaamaan
    Sinkut
    347
    1735
   3. Nyt se on todistettu virallisesti. Suomalaiset ovat maailman tyhmimpiä.

    Suomessa on suurin usko massamediaan. Tämä sellittää paljon, miksi Suomi on tehnyt tyhmiä ratkaisuja historiassa. Mentii
    Maailman menoa
    306
    1337
   4. RKP suostuu jatkamaan, jos PS tekee myönnytyksiä maahanmuuttoasioissa

    Purra sanoi aikaisemmin ettei PS tingi enää yhtään. Pattitilanne.
    Maailman menoa
    244
    847
   5. Rällääjä bemari

    Joku vanha 5-sarjalainen bemari rällää hirveällä ylinopeudella tässä kylillä. Poliisia ei näy mailla halmeilla. Kohta sa
    Kiuruvesi
    29
    785
   6. Kaipaan piristystä!

    Elämä potkii päähän. Voisko joku kertoa jotain hyviä juttuja? Vitsejä, ihan mitä vaan hauskaa.?
    Sinkut
    142
    767
   7. Minua hävettää että olin joskus kanssasi

    Tai suorastaan oksettaa 😅😅
    Ikävä
    36
    760
   8. Onkohan sinun tunteesi lopullisesti ohi

    Minusta tuntuu, että alan olemaan itse jo aika rikki. Haluaisin tutustua, mutta mitään ei tapahdu. Minun syytä se on, i
    Tunteet
    35
    675
   9. No persut, päättyikö ne neuvottelut nyt?

    Hyvä RKP! 🤣🤣🤣
    Maailman menoa
    184
    649
   10. Jopa 35-vuotiaiden naisten kuolemissa on nyt hälyttävä piikki

    Jopa 35-vuotiaiden naisten kuolemissa on nyt hälyttävä piikki – Erikoislääkäri antaa tarkat neuvot, mitä pitää muuttaa
    Maailman menoa
    43
    623
   Aihe