Brittihallinto vainoaa journalisti Tommy Robinsoni

Vapaa_sana_demokratia

"Tuhannet ihmiset ovat osoittaneet mieltään Lontoossa perjantaista lähtien kansalaisaktivisti ja -journalisti Tommy Robinsonin mielivaltaisen vangitsemisen johdosta, jonka syyt olivat ilmeisen poliittiset. Tommy Robinson on tunnettu kansalaisjournalisti, joka raportoi asioista, joista valtamedia haluaa vaieta.

Tommy Robinson oli perjantaina raportoimassa Leedsin oikeustalon edustalta, jossa käsiteltiin pakistanilaisen joukkoraiskausliigan tapausta. Pakistanilaisliiga oli raiskannut alueella lapsia ja heidän uhrejaan lasketaan olevan jo yli sata ja raiskausliigan uhreja paljastuu yhä lisää. Nuorin raiskatuista on 11-vuotias tyttö"

http://beta.oikeamedia.com/o1-69005

Brittihallinnon röyhkeys, epäoikeudenmukaisuus ja törkeä poliittinen vaino Tommya kohtaan on järkyttänyt englantilaisia ja monet ovat kauhuissaan suunnasta, johon tällainen poliittinen mielivaltainen vaino on johtamassa.

Robinson otettiin kiinni raportoimasta tapausta, jonka Brittihallinto haluaa poliittisista syistä salata. Hänelle järjestettiin ennätysnopeasti pikaoikeudenkäynti, jossa hänet tuomittiin samalta istumalta 13 kuukaudeksi vankilaan, ilman että hänellä oli edes mahdollisuutta saada oikeusavustajaa tai ottaa yhteyttä omaan asianajajaansa. Hänet kuljetettiin välittömästi Hullin vankilaan. Brittiviranomaiset haluavat salata erityisesti muslimimaahanmuuttajien tekemiä törkeitä rikoksia kuten pienten lasten joukkoraiskauksia, joista on tullut englannissa jo islamiin liittyvä epidemia.

Ihmisiä on raivostuttanut se kontrasti joka viranomaisten toiminnassa näkyy kun verrataan toimien tehokkuutta siihen velttouteen, jolla pakistanilaisen joukkoraiskausliigan juttua on käsitelty. Syylliset ovat olleet takuita vastaan vapaalla koko oikeuskäsittelyn ajan ja osallisia on päästetty vapaaksi hyvin lievillä ehdollisilla tuomioilla.

Lisäksi tuomari, joka tuomitsi Robinsonin vankilaan, kielsi brittimediaa raportoimasta mitään tästä tapauksesta. Useat brittiläiset uutislähteet, jotka olivat jo maininneet Robinsonin vangitsemisesta, poistivat asiasta tekemänsä julkaisut! Kaikki tämä tapahtui saman päivän aikana.

Britanniassa raiskaajat nauttivat oikeudesta perusteelliseen oikeudenkäyntiin, oikeudesta kunnolliseen puolustukseen, oikeudesta saada riittävästi aikaa oman puolustuksensa valmisteluun ja oikeudesta olla takuita vastaan vapaana oikeudenkäynnin ajan. Mitään tällaisia oikeuksia ei kuitenkaan tarjottu Tommy Robinsonille, kansalaisaktivistille, joka ei ole syyllistynyt rikokseen. Robinsonia syytettiin "rauhan rikkomisesta" ja tuomio oli puhtaasti poliittinen: Tommy kertoo asioista, joista brittihallinto ei halua kerrottavan.

Tommy Robinson kritisoi suorin sanoin Euroopan islamisoitumista ja siitä aiheutuneita ongelmia. Tommy saattaa olla vankilassa hengenvaarassa, koska samassa vankilassa on paljon muslimivankeja.

Tommyn poliittinen vangitseminen on järkyttänyt vapauden puolesta puhuvia poliittisia vaikuttajia ympäri maailman.


☑️Sinulla on oikeus muodostaa mielipiteesi luotettavan tiedon pohjalta.

0

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tapio Suominen on kuollut

        Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
        Maailman menoa
        273
        19079
      2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

        Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
        85
        3519
      3. Tapio suominen

        Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
        Ikävä
        124
        2235
      4. Mitä toivot

        Tämän hetkiseen tilanteeseen?
        Ikävä
        195
        1933
      5. Sydämeni on

        varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
        Ikävä
        142
        1850
      6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

        Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
        Maailman menoa
        293
        1590
      7. Minä itkin kotona kun tajusin että

        Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
        Ikävä
        10
        1352
      8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

        "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
        Maailman menoa
        86
        1268
      9. Muistutus t-Naiselle.

        Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
        Ikävä
        144
        1144
      10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

        Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
        Maailman menoa
        241
        1048
      Aihe